New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Spikes IR....

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
amugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shady
Na ezt vezesd le

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
amugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.
több mint 12 éve
Mondjuk, amit előbb kifelejtettem, valahol láttam, hogy mínusz 30 fok körül lesz, amiben nem biztos, hogy annyira otthonosan fogtok mozogni, az segíthet nekünk még 😊Wyatt
Lucknak már van bunda az arcán, mindenre fel van készülve. Nem is tudom beléphet-e a Gilette-be ilyen fejjel.Höri
+L, reméljük ez a Coltsnak is összejön 😀
Majd jól megborotváljuk 😊)
Nem azt mondtam, hogy nekünk nem lesz hideg, csak, hogy rájátszásban nem egyszer volt már előny, hogy a melegebbről jövő ellenfélnek túlságosan is az volt 😊

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
abban sztem senki sem mozog otthonosanshady
Én is erre gondoltam. Szerintem tök mind1, hogy Brady, vagy Luck, mindkettőjüknek ugyan úgy fázni fog a keze. De ha nagyon hozzá akarnak szokni, most Indianapolisban is -20 fok körül van most, majd kimennek a szabadba gyakorolni😊

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mondjuk, amit előbb kifelejtettem, valahol láttam, hogy mínusz 30 fok körül lesz, amiben nem biztos, hogy annyira otthonosan fogtok mozogni, az segíthet nekünk még 😊Wyatt
Lucknak már van bunda az arcán, mindenre fel van készülve. Nem is tudom beléphet-e a Gilette-be ilyen fejjel.

több mint 12 éve
abban sztem senki sem mozog otthonosanshady
Azért egyezzünk meg abban, hogy a hideghez jobban hozzá vagyunk szokva 😛

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
abban sztem senki sem mozog otthonosan
több mint 12 éve
Mondjuk, amit előbb kifelejtettem, valahol láttam, hogy mínusz 30 fok körül lesz, amiben nem biztos, hogy annyira otthonosan fogtok mozogni, az segíthet nekünk még 😊

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Azt nem mondanám, hogy végtelenül nyugodt vagyok, de nem is aggódom annyira a Colts, s főleg Luck miatt..
Persze frázis, hogy PO, s ki-ki meccs, bármi lehet, egyenes kiesés, stb...
A támadó oldalukon 3, maxiimum 4 fegyver van..Luck kifejezetten jó QB (sőt szerintem korosztályában a legjobb..), van két jó elkapója (Hilton & Fleener) + 1 RB (Brown)..Nagyobb nyomást kell helyezni Luckra, az elkapókat emberezni, mint a Denver elleni meccsen..Futásban nem annyira erősek..Valószínűleg fel fogjuk adni a futás elleni védelmet egy kicsit a passz oltárán..Szerintem a védőink meg tudják oldani..
A Colts védelem nem tartozik az eget verőek közé..Futás ellen szenvednek, ha secondaryt Smith szétdobálta, akkor Brady-nek sem lehet akkora nagy falat..Remélem jó napot fog ki, s a számokon kívűli elkapóinknak (KT, Dobson) is tud dobálni lézereket hosszúra..Véleményem alapján sok futást fogunk hívni, screen passzokkal, néha egy-egy bombával, mert azok ülnek a Colts D-re...
Bármi lehet..Jó, dinamikus, tökös offense-el rendelkezik a Colts, de nekem kicsit egypólusú..BB szereti az ilyen csapatokat..2 hét volt felkészülni, sérültjeink talán regenerálódtak kicsit, mindenki egyben lesz szombatra..Reméljük agyban is..Nem lesz sétagalopp, de szerintem nyerni fogunk.. 😀kyobalu
3 jó elkapó. A 3. Deion Branch😉 Bár brutál gyorsan kéne tanulnia emberünknek...

több mint 12 éve
Hát egy jó kis zászlózás nélkül nem is lenne igazi egy Pats-meccs 😊
Btw, tényleg hasonlóak a csapatok, még a sérülésekben is igyekeznek felvenni egymással a versenyt 😊
Mondjuk futó nálunk Ridley is több, mint jó, és Vereen is marha jó a passzoknál, mondjuk ott is van biztos olyan, amiben jobbnak érzitek a csapatot. Én nagyon örülnék egy Pats–Chargers AFC-döntőnek, te alighanem ennél csak szebb forgatókönyvet tudsz elképzelni 😀
De már nincs sok 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A támadó oldalukon 3, maxiimum 4 fegyver van..Luck kifejezetten jó QB (sőt szerintem korosztályában a legjobb..), van két jó elkapója (Hilton & Fleener) + 1 RB (Brown)......
....A Colts védelem nem tartozik az eget verőek közé..Futás ellen szenvednek, ha secondaryt Smith szétdobálta, akkor Brady-nek sem lehet akkora nagy falat..Remélem jó napot fog ki, s a számokon kívűli elkapóinknak (KT, Dobson) is tud dobálni lézereket hosszúra..Véleményem alapján sok futást fogunk hívni, screen passzokkal, néha egy-egy bombával, mert azok ülnek a Colts D-re...kyobalu
De ismerős ez a jellemzés. 😊 Cseréljünk csak ki pár nevet:
"Brady kifejezetten jó QB (sőt szerintem korosztályában az egyik legjobb...), van két jó elkapója (Minitron és Dola) + 1RB (Blount).....
....A Pats védelem nem tartozik az eget verőek közé. Futás ellen szenvednek, ha secondaryt Tannehill szétdobálta, akkor Luck-nak sem lehet akkora nagy falat.. Remélem jó napot fog ki, s a számokon kívűli elkapóinknak (Rogers, Walton, Brazil) is tud dobálni lézereket hosszúra. Véleményem alapján sok futást fogunk hívni, screen passzokkal, néha egy-egy bombával, mert azok ülnek a Pats D-re..."

😀 😀

Komolyra fordítva, a két roster a jelenlegi állapotában kb. azonos erősségű. Van amiben a Patsnél az előny (Brady rövid passzban precízebb, és a futás valamivel jobb), van amiben a Coltsnál (Luck mély passzokban veszélyesebb, és jóval mobilabb, és a passrush valamivel jobb). Ezen kívül kb. ugyanazok a gyengék és az erősségek. Jó napon Talib és DMC képes lezárni a passzjátékot, ahogy Davis és Toler is. Rosszabb napokon meg csak nézik ahogy száll a labda és elkapja az elkapó. És mindkét csapat hajlamos a nagy teljesítmény hullámzásra, képesek fél meccseket bealudni, majd utána őrült fordításra. Mentálisan is hasonló a két csapat, nagy mindkettőnél az önbizalom, és sosem adja fel egyik sem.

Ami miatt én is a Pats-t tartom az esélyesebbnek, az két dolog. Az egyik a Foxborough. Már nem gondolom döntő faktornak, mert a Pats azért az utóbbi időben botlott pár nagyon kellemetlent a playoffban otthon, és a Colts is megtanult már idegenben játszani tavaly óta. De azért lehet jelentősége. Bejöhet egy kis hazai zászló például. A jóval nagyobb faktor viszont a coaching staff különbsége. Nagyon szeretjük Pagano-t, remek ezdő és nagyszerű ember. De Belichick meg egy zseni. Érzésem szerint jóval nagyobb szerepe van a 12:4-ben, mint minden más faktornak. Ha ezt a csapatot nem Belichick edzi idén, akkor Brady ide, lelkierő oda, csodálatosan harcoló csapat amoda, ez az idei csapat otthonról, TV-n nézné a playoffot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Na Kezdjük, Pagano Foxborough-ba viszi AndrewLuck-ot.....
THE LICH, ErlKönig, Brady tökkmindeggy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azt nem mondanám, hogy végtelenül nyugodt vagyok, de nem is aggódom annyira a Colts, s főleg Luck miatt..
Persze frázis, hogy PO, s ki-ki meccs, bármi lehet, egyenes kiesés, stb...
A támadó oldalukon 3, maxiimum 4 fegyver van..Luck kifejezetten jó QB (sőt szerintem korosztályában a legjobb..), van két jó elkapója (Hilton & Fleener) + 1 RB (Brown)..Nagyobb nyomást kell helyezni Luckra, az elkapókat emberezni, mint a Denver elleni meccsen..Futásban nem annyira erősek..Valószínűleg fel fogjuk adni a futás elleni védelmet egy kicsit a passz oltárán..Szerintem a védőink meg tudják oldani..
A Colts védelem nem tartozik az eget verőek közé..Futás ellen szenvednek, ha secondaryt Smith szétdobálta, akkor Brady-nek sem lehet akkora nagy falat..Remélem jó napot fog ki, s a számokon kívűli elkapóinknak (KT, Dobson) is tud dobálni lézereket hosszúra..Véleményem alapján sok futást fogunk hívni, screen passzokkal, néha egy-egy bombával, mert azok ülnek a Colts D-re...
Bármi lehet..Jó, dinamikus, tökös offense-el rendelkezik a Colts, de nekem kicsit egypólusú..BB szereti az ilyen csapatokat..2 hét volt felkészülni, sérültjeink talán regenerálódtak kicsit, mindenki egyben lesz szombatra..Reméljük agyban is..Nem lesz sétagalopp, de szerintem nyerni fogunk.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 274 — Bears & Illinois fan
Hiába a mostani 1,3 vs 3,4-es oddsok, én nem lennék annyira nyugodt a helyetekben, mint az elmúlt évek harmatgyenge Houstona és Denvere elleni előre lefutott div meccseken. Ez a Colts egy oddsgyilkos csapat és sztem megint gyilkolni fog.

Woodheadet én is jobb játékosnak tartom Vereennél. Játékra hasonlóak, Verren jobban futja a WR route-okat, de földön, 3rd downnál, draw playeknél Woodhead sokkal jobb. És amit elfelejtetek, hogy sokkal nagyobb csapatember, a Chargers-ben új igazolásként is a csapat egyik vezére! Sztem rossz döntés volt elengedni, még úgy is, hogy az oldalvonal mellett felállva jobb Vereen.Robilluma
Megnyugtatlak, itt senki sem nyugodt.
Ha játszhatnánk egy olyan meccset, ahol a Colts is és a Pats is egészséges, komplett csapatokkal állna ki, na, akkor nyugodt lennék. Nem foglalkoznék az oddsokkal; házat, kocsit, asszonyt feltenném a Patsre!

Nincs is semmi elvárásom a meccsel kapcsolatban,csak az ,hogy az utolsó percig hajtsanak a srácok.HanSolo
Én pedig, mint külsős (bár nem vagyok oda a csapatotokért), inkább azt mondom, hogy, így, rokkantan, féllábon van nagyobb esélyetek, mert ez olyan tartást adott a Patsnek, ami hozta a 2. helyet, meg a pihenőt. Ezt a csapatot én esélyesebbnek látom a SB győzelemre, mint a korábbiakat (kivéve a 2007-est), főleg hazai pályán.

Tudom ti sokan Bradynek adjátok a siker kulcsát (amiben van valami), de én hozzátenném a falat, az idei első pár meccsen a védelmet, a mentalitást és amit legjobban csodálok/irigylek, az edzői munkát. Idén három olyan meccset láttam tőletek, amikor nem nektek állt a zászló és mégis W lett belőle - NO, Miami, Denver. Ezek nagy fegyvertények voltak, remek félidei elemzéssel.

Amikor minden klappol, akkor jönnek a meglepetésszerű zakók, szerintem ebben az elmúlt években volt részetek. Most, amikor megkettőzött erővel kell küzdeni minden meccsen, mentálisan erősebb lett a gárda, ez pedig tudjuk milyen sokat számít, főleg a PO-ban.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Számomra rosszabb nézni Woodhead-et a Chargersben játszani, mint Welkert.. Jobban sajnáltam már tavasszal is.winston
szintén, eszméletlen szimpatikus a srác meg a játéka is.darthmushroom
Mi a bajotok a Chargersszel? 😊
Én csak azt sajnálom, hogy Vereen sokat sérült, mert egyébként azért bőven jobbWyatt
Miért is jobb? Ha a számokat nézed, minimális a különbség, akár futást, akár elkapást nézel, akár yard/carry, akár TD-ok száma, stb. Viszont Fafej az elmúlt 4 év alatt 64/61 meccsmutatóval bír, Vereen meg 3 év alatt 48/26. Azaz Vereen sérülékeny, Woodhead meg nem. Mindkettő faktor a saját csapatánál, de Vereen csak akkor az, ha éppen rendelkezésre áll.

Jó lenne,ha konkrét adatokat, stat. számokat is mondanátok, hogy miben jobb Vereen.Burkus
Fele annyi meccsen 😀
De Vereenben sokkal nagyobb a lehetőség, ha végigtolna egy idényt, simán összejönne neki 800 elkapott yard is, még ha a futásoknál nem is használjuk túlzottan 😊Wyatt
Ha végigtolna egy idényt... Éppen ezért nem néztem az abszolút számokat, csak amire van reális összehasonlítás. Vereen 9,1 yard/catch idei átlag, és 4,7 yard/carry futás átlag, tavaly a futás 4.0 volt. (A passzt azért nem nézem, mert az 18,6 ugyan, de 13 meccsen mindössze 8 elkapott passza volt.) Tavaly is csupán 251 yardot futott 13 meccs alatt, ami nem sok egy RB-nek... Fafej tavaly és idén is 4.0 yard/carry, illetve tavaly 11,2, idén 8.0 yard/catch.

Ha pedig abszolút számokat nézel, Fafejnek 16 meccs alatt 8 TD (2 futott, 6 elkapott), Vereen-nek 8 meccs 4 (1 futott, 3 elkapott) TD van idén, ami pont a fele minden vonatkozásban. Egyetlen szám sem mutatja az upside-ot.

Láttam játszani Fafejt nálunk és a Boltsnál is, Vereen-t sokszor, nem érzem azt a nagy különbséget, amit mondtok és a stat. sem igazolja, pontosabban a stat. azt igazolja, hogy Fafej is tudja, amit Vereen és ő még a csapat rendelkezésére is tud állni folyamatosan, ami egy játékosnál nem megvetendő szempont. Vereen-t idén a nyitómeccsen kívül egyszer láttam tényleg nagyot játszani: Gronk sérülése után a Browns ellen, amit az akkori számok is alátámasztanak, akkor a hátára vette Brady-t és az egész zavarodott offense-t. De azóta - 7 elkapás és 6 futás, összesen 76 yardért (futott+elkapott) 3 meccs alatt - nem egy difference maker teljesítmény.

Egyébként ha már a teljesítmények elemzésénél tartunk: Bolden - akit messze nem tartanak annyira értékes játékosnak és ennek megfelelően meglehetősen limitált snapszáma is van - 4,9 yard/carry átlaggal fut és 7,2 yard/elkapás átlaga van (igaz, mindössze 21 elkapásból 12 meccsen). Ahhoz képest, hogy mennyivel hátrébb van a depth charton, semmivel sem rosszabb a teljesítménye mint Vereen-é.

Persze van egy döntő érv Vereen mellett: ő csapatnál van, Fafej pedig nincs, ráadásul jelenleg olcsóbb is mint Woodhead, bár nem hiszem, hogy azt a 3,5 milliót két évre ne lehetett volna kifizetni (és nem túlfizetni Amendolát pld.) De a Három Testőr ügyét játékospolitika-igazolás szempontjából továbbra sem tartom sikernek és félek, hogy az idei offseasonben sikerül majd feltenni a koronát Minitron távozásával.

A szombati meccsnél is tartok attól, hogy Brady majd kizárólag Edelmant keresi, - ahogy tette a legutóbbi két meccsen - őt lefogják valahogy és akkor jön a zavar, mint anno amikor ugyanezt Welkerrel adtuk elő. De ha Blount és Ridley úgy fut, ahogy a Bills meccsen, akkor sima lehet a meccs.
több mint 12 éve
Itt már kb mindegy ki jön, szerintem a Bengals sem lett volna egyszerűbb, még ha Daltonban tényleg mindig benne van az int. Itt már senki sem esélytelen a Super Bowlra (én továbbra is tartom, hogy a Chargers nyerni fog Denverben), a Colts eddig mind a 11 fontos meccsét megnyerte, most mínusz 28-ról, lebecsülni őket elég nagy hiba lenne...
Abban reménykedem, hogy Manningnek nem szokott menni Riversék ellen, a Coltsnak a PO-ban ellenünk és a Chargersnek meg ellenünk, és akkor meg is lehet 😀

több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
Hiába a mostani 1,3 vs 3,4-es oddsok, én nem lennék annyira nyugodt a helyetekben, mint az elmúlt évek harmatgyenge Houstona és Denvere elleni előre lefutott div meccseken. Ez a Colts egy oddsgyilkos csapat és sztem megint gyilkolni fog.

Woodheadet én is jobb játékosnak tartom Vereennél. Játékra hasonlóak, Verren jobban futja a WR route-okat, de földön, 3rd downnál, draw playeknél Woodhead sokkal jobb. És amit elfelejtetek, hogy sokkal nagyobb csapatember, a Chargers-ben új igazolásként is a csapat egyik vezére! Sztem rossz döntés volt elengedni, még úgy is, hogy az oldalvonal mellett felállva jobb Vereen.Robilluma
Megnyugtatlak, itt senki sem nyugodt.
Ha játszhatnánk egy olyan meccset, ahol a Colts is és a Pats is egészséges, komplett csapatokkal állna ki, na, akkor nyugodt lennék. Nem foglalkoznék az oddsokkal; házat, kocsit, asszonyt feltenném a Patsre!

Nincs is semmi elvárásom a meccsel kapcsolatban,csak az ,hogy az utolsó percig hajtsanak a srácok.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem emlékszem, hogy az idei 5-6 darab legalább mínusz tízről történő comebacketek után ilyet olvastam volna nálatok az ellenfél edzőgárdájának hibáiról 😉.

És amit még nem szabad elfelejteni, hogy ezzel a (kissé alábecsült) Chiefs elleni W-vel és a milyenségével elég nagy teher került le sztem Luck válláról. Az elmúlt két alapszakaszbeli game winning drive-jai után valahol várható volt egy ilyesmi tőle.
Nem szoktam meccs közben fogadni, de ezt megéreztem, a félidei és 3. negyedes fogadásaim 😊 :

.Robilluma
Én írtam a denver után, hogy ezt ők baszták el😀

Gratulálok a lóvéhoz , én is szoktam fogadni, megérzésre mert az odds okban én sem hiszek.
Nem tudom miből gondolod, hogy ebben az idényben bármelyik meccs előtt nyugodtak lehetnénk, nem vagyunk, akkor sem lennénk ha a Jags -el játszanánk.Ez a PO, egy meccs a világ.
Hiszek a csapatomban, BB-ben és a megfelelő gameplan-ben . Ennyi, minden más csak találgatás.
Mentálisan mindkét csapat egyben van de a legutolsó 7 kiemelésünk után 5ször SB-t játszottunk, persze ez nem jelent semmit mert statisztika de olyan qva jól hangzik😀

Vereen-nek újonc szerződése volt apróért és két embert nem akartunk tartani 1 helyre. BB-t ismerve ez volt az ok😀
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Luck qva jó kis QB de ahhoz a második félidőhöz a kansasi edzőgárda hibái is kellettek.gordon
Nem emlékszem, hogy az idei 5-6 darab legalább mínusz tízről történő comebacketek után ilyet olvastam volna nálatok az ellenfél edzőgárdájának hibáiról 😉.

Luck-nak az alapszakaszban 3 olyan meccse volt ahol 300yard felett dobott és 24 pont-ot átlagoltak, erre most 443yard és 45 pont..szóval nem mondanám, hogy folyamatosan hozza a számokat.
Persze ettől függetlenül kijöhet neki újra a lépés, de nem fog😀gordon
Flaccónak milyen volt az alapszakasz átlaga a PO előtt?
Nagyon fontos a jó runO a PO-ban, főleg az idei Pats ellen, de ne tévesszen meg titeket, máshogy is meg lehet verni ezt a védelmet. Elsősorban egy olyan QB-val, aki ellen a folyamatos press cover és trail technika alkalmazása problémákba ütközik, mert az elkapókat szorosan követő CB mögé/mellé kerülő WR-eknél a kis ablakokba be tudja dobni a lasztit. Az még jobb, ha időt is tud nyerni a zsebben a separation minimális kialakulásáig. Na kire lehet ezt a sablont ráhúzni? A kérdés költői. Lehet, hogy az elkapók Hilton mellett nem világsztárok, de ha teszik a dolgukat, megverik a jammelést és sprintelnek ezerrel, akkor lesz lehetőségük. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz bevállalós Hamilton és mennyire sűrűn futtat play-actionből (vagy anélkül) mély route-okat.
Castonzónak most se lesz könnyű dolga, de Chandler Jones egyelőre nem egy Tamba Hali. Cherilus is jó felkészülést kapott Ninkovich-ból Houston ellen. A futójátékuk sem olyan bűnrossz, Brown kifejezetten jól játszik. Ez az O a skill posztokon bejött sérülések miatti komoly problémák ellenére sem valami jó matchup sztem, Luck miatt.
A Colts D és a front7 viszont Mathis és Redding mellett eléggé közepes, a sec is átlagos, pláne, ha Davis továbbra sem teljesen egészséges. Azonban az edzői stáb a vérprofi Paganóval, Manusky-val, a remek LB edző FitzGeralddal jobb napjain egy nagyon fegyelmezett gárdát kiküldhet a gyepre. Valahogy a 49ers-t és a Seahawks-ot is elkapták a futójátékukkal együtt (persze ott nincs Brady). A Kansas egy eléggé a Pats-ére hasonló dink-and-dunkot nyomott RB passzokkal (a túldobott oldalvonal melletti Gray játékot alighanem most is láthatjuk majd), McCluster slotból induló játékára kihegyezett passzjátékkal, ami viszont eléggé ült, ez eléggé jó előjel. Mondjuk Alex Smith a Denver elleni visszavágójuk után ismét élete egyik legjobb játékát tette le az asztalra (túl sok meccsüket mondjuk nem láttam, az alapszakasz befejezéséről meg nem nyilatkozok 😊 ). Meglátjuk, h Brady lesz-e ilyen jó...
Ha a Pats futójáték ül (sztem meglepetésre nem fog), akkor sima lehet, de ha nem, akkor a Saints elleni meccsre hasonlító végletekig kiélezett derbit várok, ahol az nyer, aki utoljára támad.

És amit még nem szabad elfelejteni, hogy ezzel a (kissé alábecsült) Chiefs elleni W-vel és a milyenségével elég nagy teher került le sztem Luck válláról. Az elmúlt két alapszakaszbeli game winning drive-jai után valahol várható volt egy ilyesmi tőle.
Nem szoktam meccs közben fogadni, de ezt megéreztem, a félidei és 3. negyedes fogadásaim 😊 :

Woodheadet én is jobb játékosnak tartom Vereennél. Játékra hasonlóak, Verren jobban futja a WR route-okat, de földön, 3rd downnál, draw playeknél Woodhead sokkal jobb. És amit elfelejtetek, hogy sokkal nagyobb csapatember, a Chargers-ben új igazolásként is a csapat egyik vezére! Sztem rossz döntés volt elengedni, még úgy is, hogy az oldalvonal mellett felállva jobb Vereen.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Számomra rosszabb nézni Woodhead-et a Chargersben játszani, mint Welkert.. Jobban sajnáltam már tavasszal is.winston
Én csak azt sajnálom, hogy Vereen sokat sérült, mert egyébként azért bőven jobbWyatt
Miért is jobb? Ha a számokat nézed, minimális a különbség, akár futást, akár elkapást nézel, akár yard/carry, akár TD-ok száma, stb. Viszont Fafej az elmúlt 4 év alatt 64/61 meccsmutatóval bír, Vereen meg 3 év alatt 48/26. Azaz Vereen sérülékeny, Woodhead meg nem. Mindkettő faktor a saját csapatánál, de Vereen csak akkor az, ha éppen rendelkezésre áll.

Jó lenne,ha konkrét adatokat, stat. számokat is mondanátok, hogy miben jobb Vereen.Burkus
Fele annyi meccsen 😀
De Vereenben sokkal nagyobb a lehetőség, ha végigtolna egy idényt, simán összejönne neki 800 elkapott yard is, még ha a futásoknál nem is használjuk túlzottan 😊

több mint 12 éve
Na lelkiekben lassan kezdem a ráhangolódást a hétvégére.

Érdekes meccs lesz, nagyjából hasonló utat járt be idén a két csapat, főleg sérülések tekintetében. Ami előnyünkre válhat, hogy eléggé egy emberesnek tűnt a Colts szombaton, Belichick pedig imádja az ilyet. T.Y. Hiltonra nem tennék nagy pénzt fantasy-ben. Ráadásul eléggé sebezhető az Indianapolis secondary-je is, Bradynek lehet jó napja lesz... ha a fal megvédi, ami pedig nem lesz leányálom a Mathis és bandája ellen. Nem beszélve arról, hogy ki fog a számokon kívül játszani, ha Dobson nem jön vissza 100%osan (az Indy a pálya közepét egész jól védi). Illetve mi lesz a red zoneban (Gronk nélkül)...

Másrészt kiderült, hogy Luck PO-ban is képes elit teljesítmény nyújtani, ha azt hozza, mint a Kansas elleni második félidőben, Bradynek szintén a szezon legjobb napját kell kifognia.

Szóval szerintem most tényleg igaz lesz az elcsépelt bölcsesség és az irányítókon fog múlni a meccs (kivéve, ha megjön valami kellemes kis havazás 20-25 csomós széllel).LordTamas
Luck qva jó kis QB de ahhoz a második félidőhöz a kansasi edzőgárda hibái is kellettek.
Luck-nak az alapszakaszban 3 olyan meccse volt ahol 300yard felett dobott és 24 pont-ot átlagoltak, erre most 443yard és 45 pont..szóval nem mondanám, hogy folyamatosan hozza a számokat.
Persze ettől függetlenül kijöhet neki újra a lépés, de nem fog😀
több mint 12 éve
Elnézve a hétvégi meccseket -nem szeretek ilyet mondani- de jobban örülök a colts-nak, mint a bengals-nak.
Középszerű védelem, pass pro-ban erős de run -ban gyenge O-fal, elit elkapó IR-en, DHB+T-Rich a roster-en 😀

Szóval az esély megvan rá, hogy az offense falunk domináljon és fussunk, mint állat. Remélem JMD a meccsel is foglalkozik majd nem csak az interjúzgatással. Egyébként ekkora baromságot, hogy szezon közben lehet interjúra hívogatni az edzőket...
Védelemben meg jön majd a sub 326 vagy 335, mint a denver ellen.Collins-t és Fletcher-t a pályára😀
Igazi csemege lesz a Talib-Hilton csata, remélem Ryan is elkap egy-két lasztit, de a lényeg az, hogy felépüljenek a keretben lévő sérültjeink és ne sérüljön meg senki, és persze nyerjünk
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Na lelkiekben lassan kezdem a ráhangolódást a hétvégére.

Érdekes meccs lesz, nagyjából hasonló utat járt be idén a két csapat, főleg sérülések tekintetében. Ami előnyünkre válhat, hogy eléggé egy emberesnek tűnt a Colts szombaton, Belichick pedig imádja az ilyet. T.Y. Hiltonra nem tennék nagy pénzt fantasy-ben. Ráadásul eléggé sebezhető az Indianapolis secondary-je is, Bradynek lehet jó napja lesz... ha a fal megvédi, ami pedig nem lesz leányálom a Mathis és bandája ellen. Nem beszélve arról, hogy ki fog a számokon kívül játszani, ha Dobson nem jön vissza 100%osan (az Indy a pálya közepét egész jól védi). Illetve mi lesz a red zoneban (Gronk nélkül)...

Másrészt kiderült, hogy Luck PO-ban is képes elit teljesítmény nyújtani, ha azt hozza, mint a Kansas elleni második félidőben, Bradynek szintén a szezon legjobb napját kell kifognia.

Szóval szerintem most tényleg igaz lesz az elcsépelt bölcsesség és az irányítókon fog múlni a meccs (kivéve, ha megjön valami kellemes kis havazás 20-25 csomós széllel).
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni

Sokkal nagyobb az upside. Ugyanakkor kétségtelen, hogy sérülékeny és e tekintetben nem jön ki jobban az összehasonlításból.