New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Vajon BB még meddig kormányozza a Pats hajóját? Mi lesz ha Robert Kraft visszavonul?Lesz-e olyan konfliktus mint a "Minden héten háború"-ban?BurkusHa tippelni kéne azt mondanám, hogy Brady visszavonulása után BB még rendbe rakja a csapatot 1-2-3 év alatt aztán ő is szépen leköszön. Azért az jól látszik, hogy nálunk egybe van a csapat megerősítés, az újabb gyűrű miatt + a készülődés a Brady utáni korszakra. Jövőre olyan erősségű roster lesz, amivel SB esélyesek leszünk, és akár egy rookie QB-t is bele lehet rakni.
A vezetés miatt nem aggódom, amíg a Kraft család itt van, mindig jó kezekben lesz a csapat.
több mint 12 éve
BB sztem Bradyvel együtt fog visszavonulni majd 2017-ben az ötödik közös SB győzelem után 😉Most nézem a statokat és durva belegondolni, hogy 2002ben Brady 28 TD passzal a legtöbb TD-t dobta abban a szezonban.
több mint 12 éve
Manning said Wednesday that the New England Patriots coach is the "best coach" he's ever competed against."He'll go down as the greatest coach of all time," the Denver Broncos quarterback continued.
Az idei szezon ismeretében ezt a megállapítást különösen nehéz lenne vitatni. A gesztus kedves és udvarias, mindazonáltal azt gondolom, hogy egy esetleges - általa egyébként nem várt - vereségre is vonatkozik. 😊 (Minden idők legnagyobb edzőjétől ki lehet kapni ugye.)
Vajon BB még meddig kormányozza a Pats hajóját? Mi lesz ha Robert Kraft visszavonul?Lesz-e olyan konfliktus mint a "Minden héten háború"-ban?
több mint 12 éve
jól van, ezt adom..sorry egy fáradt elme éjszakai kirohanásáért, píííccc😉Inkább a te beszólogatási hajlamoddal maxWyattWyatt, Josh Gordon fétise már-már vetekszik szexi rexi lábfétisével😛gordonElég, ha jön onnan egy játékos cserébe 😀WyattRáadásul így a Browns összes draftpickjét megkaphatjuk érte.zolika26De az asszony Costa Rica-n van😊Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊
bikini.postr.hu/igy-csapkodnak-a-hullamok-gisele-budchen-mogott-elugrottak-egy?sec-pNB2
(Hogy Te milyen blogokat olvasol!!??)tomi-tomi
több mint 12 éve
Sound FX: Colts at Patriots
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Inkább a te beszólogatási hajlamoddal maxWyatt, Josh Gordon fétise már-már vetekszik szexi rexi lábfétisével😛gordonElég, ha jön onnan egy játékos cserébe 😀WyattRáadásul így a Browns összes draftpickjét megkaphatjuk érte.zolika26De az asszony Costa Rica-n van😊Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊
bikini.postr.hu/igy-csapkodnak-a-hullamok-gisele-budchen-mogott-elugrottak-egy?sec-pNB2

több mint 12 éve
Wyatt, Josh Gordon fétise már-már vetekszik szexi rexi lábfétisével😛Elég, ha jön onnan egy játékos cserébe 😀WyattRáadásul így a Browns összes draftpickjét megkaphatjuk érte.zolika26De az asszony Costa Rica-n van😊Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊
több mint 12 éve
Elég, ha jön onnan egy játékos cserébe 😀Ráadásul így a Browns összes draftpickjét megkaphatjuk érte.zolika26De az asszony Costa Rica-n van😊Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊

több mint 12 éve
Ráadásul így a Browns összes draftpickjét megkaphatjuk érte.De az asszony Costa Rica-n van😊Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
De az asszony Costa Rica-n van😊Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊
(Hogy Te milyen blogokat olvasol!!??)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
De az asszony Costa Rica-n van😊Vasárnapig még hazaérhet

több mint 12 éve
De az asszony Costa Rica-n van😊bikini.postr.hu/igy-csapkodnak-a-hullamok-gisele-budchen-mogott-elugrottak-egy?sec-p
több mint 12 éve
Látom magam előtt a képet. Mester, taknyos vagyok, meg amúgy is olyan gonoszak azok a denveriek, mindig csak bántanak, hagyom én ezt a faszba, megyek haza Gisele-t döngetni inkább

több mint 12 éve
tamssss
31
Zavart érzek az erőben. Sobri ezt a forgatókönyvet márvfelvázolta szezon előtt. Csak a QB személye nem stimmel o_oBrady meg kihagyta az edzést betegség miatt... remek...ThundersNFLés Mallett lőn SB győztes QB?MarioAna
több mint 12 éve
Hát, gyűrűt ő is kap végül is, ha nyerünk 😀Brady meg kihagyta az edzést betegség miatt... remek...ThundersNFLés Mallett lőn SB győztes QB?MarioAna

több mint 12 éve
Van egy sanda gyanúm azért, hogy viszonylag simán felgyógyul, és nem lesz baja a Broncos elleni meccsen 😊

több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Brady meg kihagyta az edzést betegség miatt... remek...ThundersNFLés Mallett lőn SB győztes QB?
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Brady meg kihagyta az edzést betegség miatt... remek...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Allen és Dobson is edzett ma.gordonInkább mondjuk úgy, hogy jelen voltak az edzésen. Nem tudni, hogy milyen edzést végeztek.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
De egyáltalán nem biztos, hogy szoros lesz a meccs.EgonPontosan simán nyerünk 😊
több mint 12 éve
Allen és Dobson is edzett ma.
több mint 12 éve
Persze, hogy fel lehet. De az volt az állítás, hogy az egyiknek szinte minden összejött, a másiknak meg nem. Nos, ha így lenne a vasárnapi meccsen is, és a Patsnak jönne össze a szinte minden, akkor a magam részéről örülnék, ha így jönne. 😊peterk2005Jó, akkor másképpen fogalmazok. Az időjárás + Mathews kiesése nem kedvezett az előre eltervezett gameplan-nek + a döntő szituációkból mindig a Denver jött ki jobban.
Sokkal kevésbé volt szoros meccs, mint a miénk pedig a pontkülönbség kisebb volt. Ha jól emlékszem a mi meccsünkön is a negyedik negyed elején volt 7 pont különbség és ha nincs Blount hosszú TD-je akkor lehet hogy ti nyertek.
Az, hogy mi idáig eljutottunk ennyi sérülttel és klasszikus szélső elkapó nélkül az szinte maga a csoda, illetve BB csodája. Most vasárnap aztán minden teher nélkül játszhatunk, mert a Denver O-ja megállításához több kell, mint jó gameplan. Az egyetlen reményt keltő dolog az, hogy ez a megtépázott csapat több szoros meccset játszott ebben a szezonban, mint az előtte lévő néhány évben és ezek közül többet is meg tudott nyerni. De egyáltalán nem biztos, hogy szoros lesz a meccs.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Persze, hogy fel lehet. De az volt az állítás, hogy az egyiknek szinte minden összejött, a másiknak meg nem. Nos, ha így lenne a vasárnapi meccsen is, és a Patsnak jönne össze a "szinte minden", akkor a magam részéről örülnék, ha így jönne össze. 😊Most itt szerintem nem hiszem, hogy a vesztes félnél hasonló dolgokat ne lehetne felsorolni. Sőt ha minden csapatnak mindig minden összejönne akkor soha nem lenne vége egy mérkőzésnek se. 😊mascheranoWell... lost fumble, felpattanó red zone int, punt visszahordásnál TD helyett a saját lábában eleső játékos, visszafújt kick return TD, kihagyott FG, elvesztett onside kick. És kb. 6-7 elég csúnya drop.Komolyan gondoltam, de lehet, hogy más meccset néztem, mint te...Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉EgonEz itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...Fredo
De én kérek elnézést, hogy azt gondolom, hogy láthatom másként, mint más! Kurva unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanazt gondolná mindenről 😉Egon
Kérhetném, hogy vasárnap a Pats-nek ugyanígy jöjjön össze minden? 😀peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én megelégszem azzal, ha 3-4 TO-t érünk el... 😊Well... lost fumble, felpattanó red zone int, punt visszahordásnál TD helyett a saját lábában eleső játékos, visszafújt kick return TD, kihagyott FG, elvesztett onside kick. És kb. 6-7 elég csúnya drop.Komolyan gondoltam, de lehet, hogy más meccset néztem, mint te...Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉EgonEz itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...Fredo
De én kérek elnézést, hogy azt gondolom, hogy láthatom másként, mint más! Kurva unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanazt gondolná mindenről 😉Egon
több mint 12 éve
Most itt szerintem nem hiszem, hogy a vesztes félnél hasonló dolgokat ne lehetne felsorolni. Sőt ha minden csapatnak mindig minden összejönne akkor soha nem lenne vége egy mérkőzésnek se. 😊Well... lost fumble, felpattanó red zone int, punt visszahordásnál TD helyett a saját lábában eleső játékos, visszafújt kick return TD, kihagyott FG, elvesztett onside kick. És kb. 6-7 elég csúnya drop.Komolyan gondoltam, de lehet, hogy más meccset néztem, mint te...Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉EgonEz itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...Fredo
:: HIBÁS KÉP ::