New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Vajon BB még meddig kormányozza a Pats hajóját? Mi lesz ha Robert Kraft visszavonul?Lesz-e olyan konfliktus mint a "Minden héten háború"-ban?Burkus
Ha tippelni kéne azt mondanám, hogy Brady visszavonulása után BB még rendbe rakja a csapatot 1-2-3 év alatt aztán ő is szépen leköszön. Azért az jól látszik, hogy nálunk egybe van a csapat megerősítés, az újabb gyűrű miatt + a készülődés a Brady utáni korszakra. Jövőre olyan erősségű roster lesz, amivel SB esélyesek leszünk, és akár egy rookie QB-t is bele lehet rakni.
A vezetés miatt nem aggódom, amíg a Kraft család itt van, mindig jó kezekben lesz a csapat.
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
BB sztem Bradyvel együtt fog visszavonulni majd 2017-ben az ötödik közös SB győzelem után 😉

Most nézem a statokat és durva belegondolni, hogy 2002ben Brady 28 TD passzal a legtöbb TD-t dobta abban a szezonban.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Manning said Wednesday that the New England Patriots coach is the "best coach" he's ever competed against.

"He'll go down as the greatest coach of all time," the Denver Broncos quarterback continued.

Az idei szezon ismeretében ezt a megállapítást különösen nehéz lenne vitatni. A gesztus kedves és udvarias, mindazonáltal azt gondolom, hogy egy esetleges - általa egyébként nem várt - vereségre is vonatkozik. 😊 (Minden idők legnagyobb edzőjétől ki lehet kapni ugye.)

Vajon BB még meddig kormányozza a Pats hajóját? Mi lesz ha Robert Kraft visszavonul?Lesz-e olyan konfliktus mint a "Minden héten háború"-ban?
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
De az asszony Costa Rica-n van😊

bikini.postr.hu/igy-csapkodnak-a-hullamok-gisele-budchen-mogott-elugrottak-egy?sec-pNB2
Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊

(Hogy Te milyen blogokat olvasol!!??)tomi-tomi
Ráadásul így a Browns összes draftpickjét megkaphatjuk érte.zolika26
Elég, ha jön onnan egy játékos cserébe 😀Wyatt
Wyatt, Josh Gordon fétise már-már vetekszik szexi rexi lábfétisével😛gordon
Inkább a te beszólogatási hajlamoddal maxWyatt
jól van, ezt adom..sorry egy fáradt elme éjszakai kirohanásáért, píííccc😉
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Sound FX: Colts at Patriots

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

bikini.postr.hu/igy-csapkodnak-a-hullamok-gisele-budchen-mogott-elugrottak-egy?sec-pNB2
Akkor: megyek Costa Rica-ra Gisele-t döngetni inkább. Ha nem javulnék, akkor Mallett talán még nálam is jobban adja a handoff-okat LaGarrette-nek és holder-nek is kiváló.😊

Wyatt, Josh Gordon fétise már-már vetekszik szexi rexi lábfétisével😛gordon
Inkább a te beszólogatási hajlamoddal max

több mint 12 éve

Wyatt, Josh Gordon fétise már-már vetekszik szexi rexi lábfétisével😛
több mint 12 éve

Elég, ha jön onnan egy játékos cserébe 😀

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/

Ráadásul így a Browns összes draftpickjét megkaphatjuk érte.

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

(Hogy Te milyen blogokat olvasol!!??)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve

Vasárnapig még hazaérhet

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 190 — nabege2@yahoo.com

bikini.postr.hu/igy-csapkodnak-a-hullamok-gisele-budchen-mogott-elugrottak-egy?sec-p
több mint 12 éve
Látom magam előtt a képet.
Mester, taknyos vagyok, meg amúgy is olyan gonoszak azok a denveriek, mindig csak bántanak, hagyom én ezt a faszba, megyek haza Gisele-t döngetni inkább

több mint 12 éve
tamssss 31
Brady meg kihagyta az edzést betegség miatt... remek...ThundersNFL
és Mallett lőn SB győztes QB?MarioAna
Zavart érzek az erőben. Sobri ezt a forgatókönyvet márvfelvázolta szezon előtt. Csak a QB személye nem stimmel o_o
több mint 12 éve
és Mallett lőn SB győztes QB?MarioAna
Hát, gyűrűt ő is kap végül is, ha nyerünk 😀

több mint 12 éve
Van egy sanda gyanúm azért, hogy viszonylag simán felgyógyul, és nem lesz baja a Broncos elleni meccsen 😊

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
és Mallett lőn SB győztes QB?

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Brady meg kihagyta az edzést betegség miatt... remek...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Allen és Dobson is edzett ma.gordon
Inkább mondjuk úgy, hogy jelen voltak az edzésen. Nem tudni, hogy milyen edzést végeztek.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
De egyáltalán nem biztos, hogy szoros lesz a meccs.Egon
Pontosan simán nyerünk 😊
több mint 12 éve
Allen és Dobson is edzett ma.
több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
Persze, hogy fel lehet. De az volt az állítás, hogy az egyiknek szinte minden összejött, a másiknak meg nem. Nos, ha így lenne a vasárnapi meccsen is, és a Patsnak jönne össze a szinte minden, akkor a magam részéről örülnék, ha így jönne. 😊peterk2005
Jó, akkor másképpen fogalmazok. Az időjárás + Mathews kiesése nem kedvezett az előre eltervezett gameplan-nek + a döntő szituációkból mindig a Denver jött ki jobban.
Sokkal kevésbé volt szoros meccs, mint a miénk pedig a pontkülönbség kisebb volt. Ha jól emlékszem a mi meccsünkön is a negyedik negyed elején volt 7 pont különbség és ha nincs Blount hosszú TD-je akkor lehet hogy ti nyertek.
Az, hogy mi idáig eljutottunk ennyi sérülttel és klasszikus szélső elkapó nélkül az szinte maga a csoda, illetve BB csodája. Most vasárnap aztán minden teher nélkül játszhatunk, mert a Denver O-ja megállításához több kell, mint jó gameplan. Az egyetlen reményt keltő dolog az, hogy ez a megtépázott csapat több szoros meccset játszott ebben a szezonban, mint az előtte lévő néhány évben és ezek közül többet is meg tudott nyerni. De egyáltalán nem biztos, hogy szoros lesz a meccs.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉Egon
Ez itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...Fredo
Komolyan gondoltam, de lehet, hogy más meccset néztem, mint te...
De én kérek elnézést, hogy azt gondolom, hogy láthatom másként, mint más! Kurva unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanazt gondolná mindenről 😉Egon
Well... lost fumble, felpattanó red zone int, punt visszahordásnál TD helyett a saját lábában eleső játékos, visszafújt kick return TD, kihagyott FG, elvesztett onside kick. És kb. 6-7 elég csúnya drop.

Kérhetném, hogy vasárnap a Pats-nek ugyanígy jöjjön össze minden? 😀peterk2005
Most itt szerintem nem hiszem, hogy a vesztes félnél hasonló dolgokat ne lehetne felsorolni. Sőt ha minden csapatnak mindig minden összejönne akkor soha nem lenne vége egy mérkőzésnek se. 😊mascherano
Persze, hogy fel lehet. De az volt az állítás, hogy az egyiknek szinte minden összejött, a másiknak meg nem. Nos, ha így lenne a vasárnapi meccsen is, és a Patsnak jönne össze a "szinte minden", akkor a magam részéről örülnék, ha így jönne össze. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉Egon
Ez itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...Fredo
De én kérek elnézést, hogy azt gondolom, hogy láthatom másként, mint más! Kurva unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanazt gondolná mindenről 😉Egon
Well... lost fumble, felpattanó red zone int, punt visszahordásnál TD helyett a saját lábában eleső játékos, visszafújt kick return TD, kihagyott FG, elvesztett onside kick. És kb. 6-7 elég csúnya drop.

Én megelégszem azzal, ha 3-4 TO-t érünk el... 😊
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög

Most itt szerintem nem hiszem, hogy a vesztes félnél hasonló dolgokat ne lehetne felsorolni. Sőt ha minden csapatnak mindig minden összejönne akkor soha nem lenne vége egy mérkőzésnek se. 😊

:: HIBÁS KÉP ::