NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igazság szerint a fal, ha így fog működni, simán elbírja, hogy nincs Logan, és jól megszívjaWyattazért én még nem venném biztosra hogy ez minden meccsen így lesz. +sérülések is garantáltan lesznek ugye. de tény hogy az első meccs nem Logan pozícióját erősítette.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem inkább az jött le belőle, hogy nem mondott megint semmit. 😊úgy értettem, hogy voltak már olyan pletykák is azért hogy Logan annyira megsértődött, hogy akkor se jönne vissza ha annyi pénzt adnának neki mint amennyit Brady kapott. amit Kraft mondott az alapján csak a pénzről van vita.
Az, hogy nincsenek kibékíthetetlen ellentétek nálam csupán annyit jelent, hogy minden rendben lesz, ha Mankins elfogadja az ő ajánlatukat.GRAFI
több mint 14 éve
igazság szerint a fal, ha így fog működni, simán elbírja, hogy nincs Logan, és jól megszívjaWyattSajnos csak kb. az első sérülésig.
Bár, ha Kaczur visszajön, akkor már ez sem olyan probléma.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
igazság szerint a fal, ha így fog működni, simán elbírja, hogy nincs Logan, és jól megszívjaWyattMondjuk a szar is belémfagyott amikor Neal lebicegett.
Tudja tököm, de ez lehetne a közeledés kezdete:
"He said that ‘My hope and intention is that I'll be a Patriot and go into the Patriots hall of fame.' And I said the same thing to him."
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
igazság szerint a fal, ha így fog működni, simán elbírja, hogy nincs Logan, és jól megszívja
több mint 14 éve
Nekem inkább az jött le belőle, hogy nem mondott megint semmit. 😊 Az, hogy nincsenek kibékíthetetlen ellentétek nálam csupán annyit jelent, hogy minden rendben lesz, ha Mankins elfogadja az ő ajánlatukat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
összességében mindenképp pozitív volt az első meccs. az O és a D is sok pontra 'képes', úgyhogy biztos hogy változatos és szórakoztató meccseink lesznek idén. 😊most olvastam Reiss-nél Kraft nyilatkozatát a Mankins-ügyről. nekem az jött le, hogy nincsenek azért kibékíthetetlen ellentétek, és simán lehet hogy lesz megegyezés, akár a közeljövőben is. remélem hogy most hogy tényleg beindult a szezon, Logan-ben azért ott motoszkál az hogy hú de jó lenne a pályán lenni a srácokkal és végül alá fog írni.
több mint 14 éve
Kis túlzással Chung több határozottságot, és ütközőkészséget mutatott ezen az egy meccsen a boxban, mint Meriweather eddigi pályafutása során. Az meg nem meglepő, hogy inkább Sanders volt a párja ilyen "rutintalan" kezdő CB duóval. Tavaly az egyik legnagyobb csalódás Meriweather játéka volt pass rush ide vagy oda, nem baj az, ha nincs bérelt helye a kezdőben, főleg ha 3. safetyként a sub csomagokban tud jól teljesíteni. Guyton ugyanaz. Az ő gyorsasága, tapasztalata nagyon sokat érhet pihenten, frissen, passing downok során. Attól, hogy futás elleni hiányosságai miatt base D-ben használhatatlan még lehet hasznos játékos.HA jól emlékszem Brace elég sokat volt a pályán.
A védekező snapekre én is kíváncsi leszek, mert lehet azért romlott le a második félidőre a run stop, és hagyott alább az agresszivitása, mert nem volt meg a kellő rotáció. Ha jól láttam Wright volt az every down DL, ami lehet sok volt neki. Gyakori Brace rotáció nagy pozitívum lenne.DoM
És ismét sokszor alkalmaztuk a 4 DL-es felállásokat.
Cunnigham is fel-feltűnt a "hírhedt" #96 mezben. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igencsak örömteli volt látni Chung domináns játékát :cool: remélem ez nem egyszeri fellángolás volt!!!Az első félidőben körülbelül annyira összejött minden, mint Ravens ellen nem. A Jets elleni meccs már komoly erőpróba lesz és a csoport végső sorrendjét is jelentősen befolyásolhatja.
több mint 14 éve
Kis túlzással Chung több határozottságot, és ütközőkészséget mutatott ezen az egy meccsen a boxban, mint Meriweather eddigi pályafutása során. Az meg nem meglepő, hogy inkább Sanders volt a párja ilyen "rutintalan" kezdő CB duóval. Tavaly az egyik legnagyobb csalódás Meriweather játéka volt pass rush ide vagy oda, nem baj az, ha nincs bérelt helye a kezdőben, főleg ha 3. safetyként a sub csomagokban tud jól teljesíteni. Guyton ugyanaz. Az ő gyorsasága, tapasztalata nagyon sokat érhet pihenten, frissen, passing downok során. Attól, hogy futás elleni hiányosságai miatt base D-ben használhatatlan még lehet hasznos játékos. A védekező snapekre én is kíváncsi leszek, mert lehet azért romlott le a második félidőre a run stop, és hagyott alább az agresszivitása, mert nem volt meg a kellő rotáció. Ha jól láttam Wright volt az every down DL, ami lehet sok volt neki. Gyakori Brace rotáció nagy pozitívum lenne.
több mint 14 éve
Randy előszeretettel szokott ilyen nyomulni ilyen szerkóban. 😊
több mint 14 éve
Tudom, rá gondoltam.emlékeim szerint akkor nem Vödör, hanem Sanders csüngött úgy a TE derekán, mint egy kisgyerek😊egyébként ti mit olvastok bele abba, hogy a safety-k közül egyedül Chung volt végig a pályán, Sanders-é volt a base D - Vödör pedig csak sub-package-k alkalmával lépett pályára?Lehet, hogy csak valami sérülés miatt kímélték.
úgy látszik Vödör "játékintelligenciája", pontosabban annak hiánya lassan megbosszúlja magátGyulus
Azért azon boszankodva mosolyogtam, amikor lepattant Greshamről a TD-nél.zinedine5
Gyulus
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vödör nem szerepelt a sérült jelentésben, szóval nem hiszem,h amiatt lett volna a dolog. Inkább kicsit amolyan tanító jelleggel lehetett, amit Reiss is említett, hogy többet várnak tőle, és ne gondolja hogy a "fake-pro bowl" bármit is jelent.emlékeim szerint akkor nem Vödör, hanem Sanders csüngött úgy a TE derekán, mint egy kisgyerek😊egyébként ti mit olvastok bele abba, hogy a safety-k közül egyedül Chung volt végig a pályán, Sanders-é volt a base D - Vödör pedig csak sub-package-k alkalmával lépett pályára?Lehet, hogy csak valami sérülés miatt kímélték.
úgy látszik Vödör "játékintelligenciája", pontosabban annak hiánya lassan megbosszúlja magátGyulus
Azért azon boszankodva mosolyogtam, amikor lepattant Greshamről a TD-nél.zinedine5
lucas - Randy elég gyakran nyilatkozik ilyen hacukában, naggyon kemény😀Gyulus
"No Patriots defender was on the field more than safety Brandon Meriweather last season, but I wouldn’t be surprised if he’s not in the starting lineup today. My sense is that the coaching staff wants more out of him and there is a behind-the-scenes message of sorts being sent. "
Csak aztán nehogy bevágja a durcit és csatlakozzon a jetson családhoz 😀
több mint 14 éve
emlékeim szerint akkor nem Vödör, hanem Sanders csüngött úgy a TE derekán, mint egy kisgyerek😊egyébként ti mit olvastok bele abba, hogy a safety-k közül egyedül Chung volt végig a pályán, Sanders-é volt a base D - Vödör pedig csak sub-package-k alkalmával lépett pályára?Lehet, hogy csak valami sérülés miatt kímélték.
lucas - Randy elég gyakran nyilatkozik ilyen hacukában, naggyon kemény😀
több mint 14 éve
egyébként ti mit olvastok bele abba, hogy a safety-k közül egyedül Chung volt végig a pályán, Sanders-é volt a base D - Vödör pedig csak sub-package-k alkalmával lépett pályára?Lehet, hogy csak valami sérülés miatt kímélték.
Azért azon boszankodva mosolyogtam, amikor lepattant Greshamről a TD-nél.
több mint 14 éve
Olvasva a nyilatkozatát az volt az érzésem, lehet hogy elgurult nála a gyógyszer. Aztán megláttam a képet, ahogy kinézett a nyilatkozat alatt, és már biztos voltam benne. Az a sapka! Azóta is ezen röhögök! 😂Mondom, leginkább annak fényében "vicces" a dolog, h Tom gyakorlatilag egy .... szót sem szólt 3 bajnoki gyűrűvel, 2 SB MVP és egy MVP címmel a háta mögött... aztán csak megkapta azt a szerződést.szvsz igen nagy pofátlanság a megbecsülés hiányáról fecsegni, mikor a Pats kaparta ki a szarból (értsd: Raiders)GyulusAnno még milyen alázatosan vállalta a csapatjátékos szerepkört a gyűrűért.
Veterán és leírt elkapóként egy Potenciális PO csapatba került, az NFL történetének egyik, ha nem a legnagyobb irányítója mellé, megdöntötte J.R. rekordját,ráadásul pénzt is kap rendesen.
Úgy látszik hamar elszálltak a szakmai célok mint motiváló tényezők. KÍváncsi leszek, hallunk-e WElkertől valaha is hasonló nyilatkozatot.undisputedly
Randy-vel kapcsolatban egyre több gond merül fel - tavalyi alibi meccsek, idei offseason eleje óta a nyilatkozatok... lehet h azon megy a balhé h Caserio-ék még ajánlattal sem keresték meg a szerződése utolsó évében.
ami egyébként nem marhaság, kell a motiváció a srácnak, idén nem engedheti meg magának azt, amit az elmúlt két szezonban időnként bemutatott
az idei évben egyébként ővé a legnagyobb base salary... 6,4 milka... összességében több mint 11 milkát nyom a capbe...
Mankins, Moss... amennyiben választani kellene a két szerződéshosszabbítás közül én valószínűleg az OG mellett tenném le a voksomat, jobb hosszútávú befektetés a srácGyulus
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként ti mit olvastok bele abba, hogy a safety-k közül egyedül Chung volt végig a pályán, Sanders-é volt a base D - Vödör pedig csak sub-package-k alkalmával lépett pályára?egyelőre nem látom ezt ilyen sötéten. Kíváncsi leszek a D# snap számaira, még nem láttam őket, de inkább rotációnak, mint kegyvesztettségnek látom (én).
több mint 14 éve
egyébként ti mit olvastok bele abba, hogy a safety-k közül egyedül Chung volt végig a pályán, Sanders-é volt a base D - Vödör pedig csak sub-package-k alkalmával lépett pályára?úgy látszik Vödör "játékintelligenciája", pontosabban annak hiánya lassan megbosszúlja magát
több mint 14 éve
Mondom, leginkább annak fényében "vicces" a dolog, h Tom gyakorlatilag egy .... szót sem szólt 3 bajnoki gyűrűvel, 2 SB MVP és egy MVP címmel a háta mögött... aztán csak megkapta azt a szerződést.szvsz igen nagy pofátlanság a megbecsülés hiányáról fecsegni, mikor a Pats kaparta ki a szarból (értsd: Raiders)GyulusAnno még milyen alázatosan vállalta a csapatjátékos szerepkört a gyűrűért.
Veterán és leírt elkapóként egy Potenciális PO csapatba került, az NFL történetének egyik, ha nem a legnagyobb irányítója mellé, megdöntötte J.R. rekordját,ráadásul pénzt is kap rendesen.
Úgy látszik hamar elszálltak a szakmai célok mint motiváló tényezők. KÍváncsi leszek, hallunk-e WElkertől valaha is hasonló nyilatkozatot.undisputedly
Randy-vel kapcsolatban egyre több gond merül fel - tavalyi alibi meccsek, idei offseason eleje óta a nyilatkozatok... lehet h azon megy a balhé h Caserio-ék még ajánlattal sem keresték meg a szerződése utolsó évében.
ami egyébként nem marhaság, kell a motiváció a srácnak, idén nem engedheti meg magának azt, amit az elmúlt két szezonban időnként bemutatott
az idei évben egyébként ővé a legnagyobb base salary... 6,4 milka... összességében több mint 11 milkát nyom a capbe...
Mankins, Moss... amennyiben választani kellene a két szerződéshosszabbítás közül én valószínűleg az OG mellett tenném le a voksomat, jobb hosszútávú befektetés a srác
több mint 14 éve
szvsz igen nagy pofátlanság a megbecsülés hiányáról fecsegni, mikor a Pats kaparta ki a szarból (értsd: Raiders)GyulusAnno még milyen alázatosan vállalta a csapatjátékos szerepkört a gyűrűért.
Úgy látszik hamar elszálltak a szakmai célok mint motiváló tényezők. KÍváncsi leszek, hallunk-e WElkertől valaha is hasonló nyilatkozatot.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
végre elkészült, pont időbenjó cikk lett 😊
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1220briareos
apróbb pontosítás, Cunningham felépülésével remélhetőleg az olb-sor fog erősödni nem a dl, és Fletcher pedig inkább középen fog szerepelni
ha pedig vele idény végére valóban erősödni fog az egység, akkor a TBC, Spikes, Mayo, Cunningham lb-sor se fog rossz képet festeni már 😊
több mint 14 éve
más...vajh' Mossról most minden meccs után halhatunk ilyeneket? igen hamar abban az ominózus "kutyaházban" találhatja magát, bármilyen "finoman" is próbálja előadni a dolgot:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a78331/article/vocal-moss-not-feeling-appreciated-by-patriots?module=HP_headlines
szvsz igen nagy pofátlanság a megbecsülés hiányáról fecsegni, mikor a Pats kaparta ki a szarból (értsd: Raiders), adott neki évi 10 milkát utána,etc...
egyébként a tavalyi teljesítménye után egyáltalán nem egyértelmű h olyanannyira megérdemelné azt a pénzt amit akar szvsz
Lord - hidd el a hosszú, D-t tikkasztó, TD-ben végződő drive-ok sokkalta rosszabbak egy gyorsan benyelt hatpontosnál...😊
több mint 14 éve
Lehet, hogy rosszabbul játszott a D a 2. félidőben, de ne feledjük, hogy gyors drive-ot (és nagy játékot) nem engedtek, és könnyen lehet, hogy direkt ez volt a taktika. Ezenfelül volt egy-két 3-ik és hosszúja, illetve 4th down-ja a Bengalsnak, amelyet csak mázlival csináltak meg. Nekem még a második félidő alapján is sokkal jobbnak tűnik a védelem, mint tavaly a legtöbbször.
több mint 14 éve
tegnap beszélgettünk egy páran meccs nézés közben, akkor is mondtam, hogy az első félidőben meglehetősen kreatív módon játszott az O#, és a D# is. Ez főleg abban látszott, hogy a meccs elején egyáltalán nem volt jellemző az odadobom Welkernek aztán oldja meg mentalitás.Fene tudja, lehet h BB-ék egy már megnyert meccsnél inkább nem teregetik ki a kártyákat...😊
Viszont a 2. félidőre gyakorlatilag a tavalyi évhez hasonlóan elfogyott a tudomány, oda a kreatív play hívás.
talán DoM mondta, hogy képtelenek vagyunk megújulni, szételemzik a játékunk a szünetben, mi meg nem tudunk váltani.viito
A 2. félidőben látott pass rush tényleg elkeserítő volt, volt h 5-6 embert is blitzre küldtünk és még a QB közelébe se kerültek...
A meccsünk után sport1-en néztem a GB-t, háááát... Matthews Jr. talán a legjobb védő volt az egész meccsen... tudom h nem passzolt BB elképzeléseibe (magasság, mellszélesség, hajhosszúság, súly és szemszín) de szvsz jelenleg épp egy ilyen játékos hiányzik az OLB állományunkból:S
GB - NE 2:0, ha a Chad Jackson-Jennings "trade" is beleszámít
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Jets, Ravens, Vikings ellen vagyok igazán kiváncsi a Run D-re (mondjuk a csoportrivális Bills és Phins ellen is érdekes lehet). S kétségtelen, hogy tavaly jó kis futós csapat volt a Cincy, de az tavaly volt. Egyrészt az új célpontokkal változott valószínűleg vmennyit a támadófilozófiájuk, másrészt kérdés mennyire sikerült a tavaly ÉV ELEJI formájukat átmenteni idénre... én ebből a szempontból szkeptikus vagyok.- A futás védekezés nem lesz talán katasztrófa, de az igazi tesztek még hátravannak_bbBenson és a Bengals tavaly igazi futós csapat voltak (minden Palmer és Ócsó hype ellenére is), szóval azt hiszem nem mondhatjuk azt, harmadrangú futógépezet ellen védekeztünk, ez a tegnapi teljesítmény szerintem a komolyabb futós alakulatok ellen is bizakodásra adhat okot.
Mondjuk Chung egy vadállat volt a futás ellen, nagyon gyakran ért véget nála a futójáték, jól vadászott.viito
Chung meg tényleg jó futás ellen, de jobban örülnék, ha nem a safetynek kellene rendszeresen megállítani a futást. Azért a DE OLB játék továbbra is figyelmet érdemel.