NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
gsn
3 548
Ez volt már?Booo. 😛
New England traded running back Laurence Maroney to Denver. Compensation not know yet. More details at ESPN.com.Jakehomer
Egy újabb meg nem értett zseni távozott. Hobbs volt hasonló tavaly, az se tetszett, ez se tetszik. 😊
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Ez volt már?Hát, benne volt a levegőben.
New England traded running back Laurence Maroney to Denver. Compensation not know yet. More details at ESPN.com.Jakehomer
Azért én sajnálom, hogy a benne lévő potenciált nem használtuk ki. Remélem Denverben sikeresebb lesz.
több mint 14 éve
Ez volt már?erre azért lehetett számítani h Maroney menni fog, kb semmit nem mutatott az elmúlt években, csak a többség azt várta h a keretszűkítéskor 2 hete dobjuk ki 😀
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Ez volt már?New England traded running back Laurence Maroney to Denver. Compensation not know yet. More details at ESPN.com.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
A mi pass O-nk mindenképpen jobb mint a Ravensé. Moss-Revis, Tate-Cro, Welker-Wilson?, Edelman-Wilson, Lowery?, és Gronk, Hernandez, Crumpler-Leonhard.Ha az első kettőt bukjuk is a többi párharc a mienk kell, hogy legyen.
Bradynak valahogy (csak olyan back lehet a pályán aki felveszi a blitzet), 3-4 mp.et kell biztosítani, akkor ez a Jets O, nem verhet meg minket.
Bár a labda nem kerek, de lehet akármi, viszont a két meccs alapján a mi esélyeink javultak.
több mint 14 éve
nem is a büntetésekre számítottam, mert ellenetek nem az ultra DPI érzékeny bírói kar lesz aktív, de eddig nem úgy tűnik h cro és wilson képesek kezelni azt a nyomást ami revis túloldalán rájuk nehezedik.
több mint 14 éve
A def-jük még egyszer nem szed össze ennyi penaltyt, és bármennyire haladt előre Flacco 3rd downok során Jets blitzek tömkelege komoly kihívás lesz a falunknak. Főleg a belső hármasnál. Koppen nem villogta agyon magát (lehet neki hiányzik legjobban Mankins), Connolly meg Connolly. Ezért nem számítok nagy tűzijátékra. A futás ellen meg a Pats nem olyan stabil, mint a Ravens, így azért könnyebben haladhatnak előre. 1-1 eladott labda dönthet, mint 2008-ban Cassellel a idegenben.ha a short field helyzeteket úgy használják ki mint a ravens ellen, akkor nem lesz gond.A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják.lucasA Jets blitz happy játéka miatt a passz ellen folyamatosan 1-1-ben védekeznek. Ezt tavaly a korai vereség után Belichick is kiemelte, és ez gyakorlatilag megöli a screen játékot. Az embertömeg mögé pedig nagyon nehéz lesz bedobni. A támadófal, plus Gronk és Crumpler lesz a kulcs. Ha Bradyt nem zaklatják túlságosan, akkor fog üres embert találni, csak könyörgöm ne erőltessük Mosst ki ha nem mi alapon Revis ellen.
Field position. Field position. Erről fog szólni a meccs. Ha nem kapnak short fieldet, kizárt, hogy nyerjenek Brady INT (pick six) nélkül.DoM
cromartie-nak és kellernek hosszú napja leszbriareos
több mint 14 éve
ha a short field helyzeteket úgy használják ki mint a ravens ellen, akkor nem lesz gond.A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják.lucasA Jets blitz happy játéka miatt a passz ellen folyamatosan 1-1-ben védekeznek. Ezt tavaly a korai vereség után Belichick is kiemelte, és ez gyakorlatilag megöli a screen játékot. Az embertömeg mögé pedig nagyon nehéz lesz bedobni. A támadófal, plus Gronk és Crumpler lesz a kulcs. Ha Bradyt nem zaklatják túlságosan, akkor fog üres embert találni, csak könyörgöm ne erőltessük Mosst ki ha nem mi alapon Revis ellen.
Field position. Field position. Erről fog szólni a meccs. Ha nem kapnak short fieldet, kizárt, hogy nyerjenek Brady INT (pick six) nélkül.DoM
cromartie-nak és kellernek hosszú napja lesz
több mint 14 éve
Randy nyilatkozikhttp://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/18122/video-moss-wants-a-new-deal
több mint 14 éve
A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják.lucasA Jets blitz happy játéka miatt a passz ellen folyamatosan 1-1-ben védekeznek. Ezt tavaly a korai vereség után Belichick is kiemelte, és ez gyakorlatilag megöli a screen játékot. Az embertömeg mögé pedig nagyon nehéz lesz bedobni. A támadófal, plus Gronk és Crumpler lesz a kulcs. Ha Bradyt nem zaklatják túlságosan, akkor fog üres embert találni, csak könyörgöm ne erőltessük Mosst ki ha nem mi alapon Revis ellen.
Field position. Field position. Erről fog szólni a meccs. Ha nem kapnak short fieldet, kizárt, hogy nyerjenek Brady INT (pick six) nélkül.
több mint 14 éve
hétvégén Jets-Pats meccs lesz a sport tv-nszerk.: Jenkins kiesett egész szezonra a jetsnél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Engem speciel Wright és Pryor magas snapszáma aggaszt, tudom h most nagyrészt passz ellen védekeztünk és ezért hagytuk őket a falban... de ez a szám kicsit magas, előbbi pl. az első félidőben még elég jó volt futás ellen, de aztán...Pryor szerintem hiába VW 1. számú cseréje, valamivel mozgékonyabb az átlagos DT-nél, és jól is támadja az irányítót. Nem először fordult elő, hogy vagy ő teremti meg a lehetőséget a zseb összenyomásával, vagy övé az első érintés, aztán csak odaér valaki más is a QB-hoz a gyorsabb emberek közül. Most egy fél sackre jó is volt, szerintem passz védekezés során alap ember a védőfalban 2-3-4 tagú fal esetén is. Wright pedig gyanítom azért kap annyi snapet, mert igazából nincs más. Még mindig ő a leginkább sokoldalú falemberünk a jelenlegi kínálatból, aki semmi ellen sem kiemelkedő, de igazából nem is nagyon gyenge sehol.
Jövő héten, egy alapvetően izomra+futásra alapozó gárda ellen majd kiderül, mit ér a jó öreg 3-4es base D, akkor talán az OLB-ket is többet látjuk a pályán...
Báááár én annak is esélyét látom h a Cincy meccs elején látott izom 4-2-5 lépjen a pályára, a Wright-Pryor-Wilfork-Brace négyes elől fogja a futást, mögöttük Mayo és Spikes/Guyton takarít és a biztosan szerelő Chung-Sanders páros is közelebb van a LoS-hoz.
[mondjuk a Cincy meccsen az egyik LB TBC volt, szóval ez a felállás eleddig még nem valósult meg... milyen lenne már egy OLB nélküli védőegység?]Gyulus
Afféle szegény ember Big Seymour-ja mindkét játékos (na jó, lehet, hogy nagyon szegény emberé 😊)
több mint 14 éve
Köszi, és bocsánat hogy itt kérdeztem.Srácok!Semmi jó, Fred Taylor a kezdő, Faulk a 3rd down back, még BJGE is lassan előbb kerül pályára short yardos szituknál. Ja, plusz a Jets ellen játszanak. De ezt inkább a fantasy általános kérdések topicba legközelebb.somoskovig
Maroney-ről mit tudunk ? Fantasy miatt kérdezném. :rolleyes:Big L
több mint 14 éve
Úgy emlékszem,hogy talán lágyéksérülés hátráltatja.Valószínűleg nem a Jets ellen fogják újra pályára engedni.Srácok!Semmi jó, Fred Taylor a kezdő, Faulk a 3rd down back, még BJGE is lassan előbb kerül pályára short yardos szituknál. Ja, plusz a Jets ellen játszanak. De ezt inkább a fantasy általános kérdések topicba legközelebb.somoskovig
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Srácok!Semmi jó, Fred Taylor a kezdő, Faulk a 3rd down back, még BJGE is lassan előbb kerül pályára short yardos szituknál. Ja, plusz a Jets ellen játszanak. De ezt inkább a fantasy általános kérdések topicba legközelebb.
több mint 14 éve
Srácok!Maroney-ről mit tudunk ? Fantasy miatt kérdezném. :rolleyes:
több mint 14 éve
Bár ami a Jets védelmét illeti, az is igaz, hogy a Ravensnek rengeteg 3rd down-t sikerült megcsinálnia, és az mondjuk nem a legtökéletesebb védekezés ismérve. Futás ellen viszont tényleg nagyok jók, és meglehetősen nagy volt a nyomás Flaccon.Ja és annyi büntit kaptak, hogy azzal szinte megverték önmagukat.
Nem sorolom tovább, mert még túl optimista leszek 😊
több mint 14 éve
Ez csak részben igaz. A védelmük azért nagyon ott van. A támadójátékuk viszont ezen a meccsen semmit nem tudott felmutatni. Ok, hogy a Ravens defense ellen nem egyszerű, de ez akkor is nagyon harmatos volt egy állítólagos Super Bowl esélyestől.A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják. Látva a mi és az ő meccsüket is, most egy hajszálnyival optimistább vagyok, mint a szezonkezdet előtt. De csak akkor van esélyünk, ha sikerül Bengals elleni az első félidei teljesítményünket kell megduplázni, és a meccs végéig hozni.naaaa! azért a Bengals elleni teljesítmény megduplázása már egy csöppet sok lenne 😊
Egyébként nem gondoltam volna, hogy 3 turnover ellenére győzni lehet a Jets ellen, de a Ravens csak összehozta.lucas
egyébként az eddigi meccs leírások alapján (nem láttam sajnos) a jets semmi olyat nem mutatott, ami alapján az AFC East bajnokot, és későbbi AFC konferencia döntő apiránst tisztelhetnénk benne (aminek kikáltották jópáran).viito
Remélem nem ellenünk akar magára találni az offense-ük, és akkor hozhatólesz az a meccs. A megduplázást meg úgy értettem, hogy a 2. félidőben is az első félidei szintet kellene tartani, már ha kérhetem szépen.
több mint 14 éve
Most nézem a Jets-Ravens ismétlést.És nem tudom hogy lényeges-e,de Flacco nem Cromartie hanem Wilson felé dobálgatott,és rajta hozták is a yardokat szépen!
több mint 14 éve
ez alapján nincs semmi gond Vödör snap countjaival.Engem speciel Wright és Pryor magas snapszáma aggaszt, tudom h most nagyrészt passz ellen védekeztünk és ezért hagytuk őket a falban... de ez a szám kicsit magas, előbbi pl. az első félidőben még elég jó volt futás ellen, de aztán...
Az mondjuk látszik, hogy rengeteg a sub package:
CB Devin McCourty – 78 of 78 (100%)
CB Darius Butler – 75 of 78 (96%)
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78 (74%)
S Patrick Chung – 74 of 78 (94%)
S James Sanders – 62 of 78 (79%)
S Brandon Meriweather – 61 of 78 (78%)viito
Jövő héten, egy alapvetően izomra+futásra alapozó gárda ellen majd kiderül, mit ér a jó öreg 3-4es base D, akkor talán az OLB-ket is többet látjuk a pályán...
Báááár én annak is esélyét látom h a Cincy meccs elején látott izom 4-2-5 lépjen a pályára, a Wright-Pryor-Wilfork-Brace négyes elől fogja a futást, mögöttük Mayo és Spikes/Guyton takarít és a biztosan szerelő Chung-Sanders páros is közelebb van a LoS-hoz.
[mondjuk a Cincy meccsen az egyik LB TBC volt, szóval ez a felállás eleddig még nem valósult meg... milyen lenne már egy OLB nélküli védőegység?]
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na, megérkezett a várva-várt d-snap info:ez alapján nincs semmi gond Vödör snap countjaival.
LB Jerod Mayo – 78 of 78
CB Devin McCourty – 78 of 78
LB/DE Tully Banta-Cain – 77 of 78
CB Darius Butler – 75 of 78
S Patrick Chung – 74 of 78
S James Sanders – 62 of 78
S Brandon Meriweather – 61 of 78
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78
DL Mike Wright – 51 of 78
DL Vince Wilfork – 47 of 78
DL Myron Pryor – 42 of 78
LB Gary Guyton – 29 of 78
LB/DE Rob Ninkovich – 28 of 78
LB/DE Jermaine Cunningham – 26 of 78
DE Gerard Warren – 21 of 78
LB Brandon Spikes – 20 of 78
DL Ron Brace – 18 of 78
LB/DE Marques Murrell – 7 of 78
S Jarrad Page – 5 of 78
WR/S Randy Moss – 1 of 78Gyulus
Az mondjuk látszik, hogy rengeteg a sub package:
CB Devin McCourty – 78 of 78 (100%)
CB Darius Butler – 75 of 78 (96%)
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78 (74%)
S Patrick Chung – 74 of 78 (94%)
S James Sanders – 62 of 78 (79%)
S Brandon Meriweather – 61 of 78 (78%)
A legtöbb snapet pályán lévő 8 játékosból 6-an DB-k voltak
több mint 14 éve
Nem vagyok benn biztos (ma ha hazaértem, végignézem ismét a meccset), hogy a meccs vége felé egyre többet volt fenn Meriweather.Én egy kicsit több Spikesot várok a Jets ellen, hisz ott főleg a futást kell megfogni. Bár nem szabad elfelejteni, hogy Sancheznek is lehet nagyon jó meccse, amivel megverhet minket. Nyomás kell rá és a futókat meg kell fogni.
több mint 14 éve
na, megérkezett a várva-várt d-snap info, a DL és LB rotáció több mint szembetűnő:LB Jerod Mayo – 78 of 78
CB Devin McCourty – 78 of 78
LB/DE Tully Banta-Cain – 77 of 78
CB Darius Butler – 75 of 78
S Patrick Chung – 74 of 78
S James Sanders – 62 of 78
S Brandon Meriweather – 61 of 78
CB Jonathan Wilhite – 58 of 78
DL Mike Wright – 51 of 78
DL Vince Wilfork – 47 of 78
DL Myron Pryor – 42 of 78
LB Gary Guyton – 29 of 78
LB/DE Rob Ninkovich – 28 of 78
LB/DE Jermaine Cunningham – 26 of 78
DE Gerard Warren – 21 of 78
LB Brandon Spikes – 20 of 78
DL Ron Brace – 18 of 78
LB/DE Marques Murrell – 7 of 78
S Jarrad Page – 5 of 78
WR/S Randy Moss – 1 of 78
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják. Látva a mi és az ő meccsüket is, most egy hajszálnyival optimistább vagyok, mint a szezonkezdet előtt. De csak akkor van esélyünk, ha sikerül Bengals elleni az első félidei teljesítményünket kell megduplázni, és a meccs végéig hozni.naaaa! azért a Bengals elleni teljesítmény megduplázása már egy csöppet sok lenne 😊
Egyébként nem gondoltam volna, hogy 3 turnover ellenére győzni lehet a Jets ellen, de a Ravens csak összehozta.lucas
egyébként az eddigi meccs leírások alapján (nem láttam sajnos) a jets semmi olyat nem mutatott, ami alapján az AFC East bajnokot, és későbbi AFC konferencia döntő apiránst tisztelhetnénk benne (aminek kikáltották jópáran).
több mint 14 éve
A Ravens szinte egyáltalán nem használta a rövid passzos lehetőségeket, nekünk viszont az nagy fegyverünk, bár feltételezem ezt a Jetsnél is tudják. Látva a mi és az ő meccsüket is, most egy hajszálnyival optimistább vagyok, mint a szezonkezdet előtt. De csak akkor van esélyünk, ha sikerül Bengals elleni az első félidei teljesítményünket kell megduplázni, és a meccs végéig hozni. Egyébként nem gondoltam volna, hogy 3 turnover ellenére győzni lehet a Jets ellen, de a Ravens csak összehozta.