New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy Mankins végre megbánta bűnét, és kell neki a roster hely? 😊
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 119 — Patriots fan
kissé meglepett ez a trade, de kaptunk egy 4. kört érte és ez tényleg a max amit kaphattunk érte. Az nem kérdés hogy a drafton kell Rb-t húzni, de ezt eddig is lehetett sejteni, Ingram-et mi nem fogjuk behúzni, nekünk elég későbbi körös RB is bőven. Az idei draftra megint bőséges draft cédulákkal készülünk, bízom benne hogy jól is használjuk majd fel őket, bár BB tuti megint kavarni fog a sok cetli miatt.

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 528 — Ajmo Vatreni
Érdekes mondhatni, számomra egyáltalán nem tetsző döntés volt ez a trade, jóval többet ért volna mint 1 nyamvadt 4. körös picknél. De a vezetőség biztos tudja, hogy mit miért.
Raádásul Taylor és Morris se képes egy teljes szezont végigjátszani, BJGE meg nem elsőszámú RB
Faulk pedig csak 3rd downoknál képes megmutatni mire képes.
Képes lesz egészséges maradni a jelenlegi RB sor?
Egyáltalán ki fog majd futni egy pl. Ravens, Steelers, Vikings ellen akik Rush D#je kiemelkedő?
Kicsit olyan döntés ez, hogy nem tudtuk kihasználni a benne rejlő potenciált és inkább elpasszoltuk. Meg persze utolsó évében volt a szerződése...
Jövőre ezzel valószínűleg, biztos az elsőkörös RB draft.
Bízom benne, hogy sikerül végig egészségesnek maradni a Taylor-Morris-Faulk triónak és stabilizálni a futójátékot mert szükségünk lesz rá.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!Bruschi85
nem tudom de szerintem futót nem feltétlen draftolnék első körbenmascherano
Azt látni kell, hogy mi nem bíztunk benne, idén már végképp nem. Ahogy Gyulus írta 3/4 futó szerepe volt itt, csak azért volt a keretben, mert egy elsőköröst nem rakunk ki.
Szerintem egy 5. vagy 6. körös volt a reális, ehhez képest kaptunk egy 4. kört érte. Ha megnézzük, hogy ki volt hatodik körös idén (Ted Larsen) gyakorlatilag mindegy, hogy adtuk-e vagy nem. És jövőre 2 első és 2 második körrel, Mankins kérdéssel a tarsolyban belefér, hogy ezt adtuk.

Az meg, hogy ki fut a Ravens, Steelers, Vikings és hozzáteszem a Jets ellen? Hát Maroneyval sem mentünk volna többre ezek ellen, mint Maroney nélkül.
5 futó semmiképpen sem lett volna aktív egy meccsnapon, most az OLB mellett ez is megoldodott.

Nem csak miatta volt az a telyesítmény amit nyujtott, de ez nem változott volna, ezért ez egy érthető trade.

Ha pedig nem változik a játékfilozofiánk jövőre sem, akkor felesleges ide Ingram.
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 585 — Patriots fan
Nem tudom mi az, de attól még lehet... 😀

Hiszitek vagy sem, lassabb és körülményesebb így az írás nekem de a kedvetekért teszek egy próbát... 😉
(És ezennel be is fejeztem ez ügyben a Topic szétoffolását!) 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
Nem Baj ha Nem Tetszik Ahogy/Amit Írok, Nem is Ez a Célom Vele! 😉Castleai01
viszont szerintem, és a többi modi szerint is kurvára idegesítőbriareos
Ez Esetben majd Igyekszem a Minimálisra Csökkenteni a Hozzászólásaimat, mást Nem Igazán Tehetek az Ügyben! 😕
(A Többség Szava Szent!) 😉Castleai01
írjál sokat, csak normálisan
Vagy MSZNK szindrómád van?

több mint 14 éve
Castleai... Szórakozunk-Szórakozunk, Temetők Meg Üresek?😀 (kérlek hanyagold a nagybetűt, furán veszi ki magát, h finoman fogalmazzak...)Gyulus
viszont szerintem, és a többi modi szerint is kurvára idegesítőbriareos
Ez Esetben majd Igyekszem a Minimálisra Csökkenteni a Hozzászólásaimat, mást Nem Igazán Tehetek az Ügyben! 😕
(A Többség Szava Szent!) 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
haromt

3. köröset minimum!GhostLead
ne hülyéskedj már... 3/4. számú RB-ért cserébe mit kérsz?
év végéig ugysem produkált volna már annyit, a tavaly fumblitisszel végleg elveszítette a bizalmat, a sérülékenysége meg külön vicc...
így legalább kaptunk érte valamit... szvsz már a preseasonban árultuk mint a fene csak épp féltünk h megsérült --> nem is nagyon került a pályára

ezzel egyébként Gos maradt az egyedüli pickünk a 2006-os draftról (2007-et ugye Vödör képviseli)... katasztrófa

viito - 😊 😊 😊 😊 most mire tudunk majd fogadni a jövőben?😀

Castleai... Szórakozunk-Szórakozunk, Temetők Meg Üresek?😀 (kérlek hanyagold a nagybetűt, furán veszi ki magát, h finoman fogalmazzak...)Gyulus
én csak a rendszert nem találom benne egy fél éve kb, hogy mi alapján lesz kicsi az a néhány amit nem naggyal ír 😀

több mint 14 éve
viszont szerintem, és a többi modi szerint is kurvára idegesítő

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Érdekes mondhatni, számomra egyáltalán nem tetsző döntés volt ez a trade, jóval többet ért volna mint 1 nyamvadt 4. körös picknél. De a vezetőség biztos tudja, hogy mit miért.
Raádásul Taylor és Morris se képes egy teljes szezont végigjátszani, BJGE meg nem elsőszámú RB
Egyáltalán ki fog majd futni egy pl. Ravens, Steelers, Vikings ellen akik Rush D#je kiemelkedő?
Kicsit olyan döntés ez, hogy nem tudtuk kihasználni a benne rejlő potenciált és inkább elpasszoltuk. Meg persze utolsó évében volt a szerződése...
Bízom benne, hogy sikerül végig egészségesnek maradni a Taylor-Morris-Faulk triónak és stabilizálni a futójátékot mert szükségünk lesz rá.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!Bruschi85
nem tudom de szerintem futót nem feltétlen draftolnék első körben

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Nem Baj ha Nem Tetszik Ahogy/Amit Írok, Nem is Ez a Célom Vele! 😉

több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
Gyulus

Igazad van! Tényleg nagyon sérülékeny!
Jövöre lejárt volna a szerződése és nagy valószinűséggel nem hosszabbítottak volna vele, így legalább kaptunk érte valamit!

de a 6.körös picket nem értem, miért adtunk még vele???
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
haromt

3. köröset minimum!GhostLead
ne hülyéskedj már... 3/4. számú RB-ért cserébe mit kérsz?
év végéig ugysem produkált volna már annyit, a tavaly fumblitisszel végleg elveszítette a bizalmat, a sérülékenysége meg külön vicc...
így legalább kaptunk érte valamit... szvsz már a preseasonban árultuk mint a fene csak épp féltünk h megsérült --> nem is nagyon került a pályára

ezzel egyébként Gos maradt az egyedüli pickünk a 2006-os draftról (2007-et ugye Vödör képviseli)... katasztrófa

viito - 😊 😊 😊 😊 most mire tudunk majd fogadni a jövőben?😀

Castleai... Szórakozunk-Szórakozunk, Temetők Meg Üresek?😀 (kérlek hanyagold a nagybetűt, furán veszi ki magát, h finoman fogalmazzak...)
több mint 14 éve
Erősen Vegyes Érzéseim Vannak az Ügylettel Kapcsolatban! 😕

Bár Sokan Szidták Ezen az Oldalon LoMo-t, Nekem Meggyőződésem hogy Igenis Jó Futó és egy Jó Futásblokkoló Fal Mögött meg is Tudná Mutatni Ezt! 😊
(Hogy Ez Denverben menyire Fog Sikerülni Neki azt Nem Tudom de Kívánom Neki hogy Legyen Így!) 😉

Másrészről ha BB Valóban Nem Bízott már Benne és amúgy Sem Hosszabbítottunk Volna Vele, így Legalább Látunk Némi Ellenértéket Cserébe a Denvertől!
(Szóval Szigorúan Gazdaságilag akár még Érthető is a Döntés!)

Hogy idén a Futókkal Mi Lesz az Megint más Kérdés de Amire Mi Használjuk Őket ahhoz Elég a Jelenlegi Felhozatal is!
(Idén még "Kizsigereljük" Taylor-ból és Morris-ból ami még Bennük Van azután Jövőre Újjáépítjük a Posztot vagy a Draftról vagy a FA Piacról!)

Mindenesetre "Zajlik az Élet" Idén a Pats Háza Táján! 😀

több mint 14 éve
haromt

3. köröset minimum!
több mint 14 éve
4. körös pick kevés érte, pláne úgy h. még adtunk egy 6.köröset is!😕
Remélem az ÖREGEK bírni fogják végig! Érik egy RB draft jövöre!
Nem értem ezt a trade-t, valaki elmagyarázná miért??GhostLead
mégis mennyit szerettél volna egy állandóan sérült RBért aki még a 70 éves Taylor, Morris, Faulk 3asnál sem bírt jobb lenni?
ilyen helyzetben sima cut szokott lenni, szóval még annak is örülhettek hogy kaptatok valamitharomt
így van, viszont ettől függetlenül érthető, hogy kevésnek érzi, tekintve, hogy 1. körös volt
sajnos idén sem fog berobbanni nálunk
na de talán nálatok feléled 😛

több mint 14 éve
mégis mennyit szerettél volna egy állandóan sérült RBért aki még a 70 éves Taylor, Morris, Faulk 3asnál sem bírt jobb lenni?
ilyen helyzetben sima cut szokott lenni, szóval még annak is örülhettek hogy kaptatok valamitharomt
min. 2011 és 2012 -es elsőkörösötöket 😀 hiszen egy frencsájz RB-t adtunk 😀 aki a legjobb évében van 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ilyen helyzetben sima cut szokott lenni, szóval még annak is örülhettek hogy kaptatok valamit
több mint 14 éve
Nem értem ezt a trade-t, valaki elmagyarázná miért??
több mint 14 éve
parádés...

több mint 14 éve
Ez volt már?

New England traded running back Laurence Maroney to Denver. Compensation not know yet. More details at ESPN.com.Jakehomer
most azt írták egy jövőévi negyedikköröset kaptunk érteneuw
meg mellécsaptatok egy jövő évi 6 kört

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez volt már?

New England traded running back Laurence Maroney to Denver. Compensation not know yet. More details at ESPN.com.Jakehomer
most azt írták egy jövőévi negyedikköröset kaptunk érteneuw
mi adtunk egy 4.et ti adtátod maroneyt meg egy 6.at
több mint 14 éve
neuw 271 — Patriots fan
Ez volt már?

most azt írták egy jövőévi negyedikköröset kaptunk érte

--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Vajon ki fog a helyére kerülni (roster)

több mint 14 éve
Mit kapunk Maroney-ért cserébe?? Igaz most kezdődött a szezon de érik egy RB draftolása