New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Majd Spikes tesz róla, hogy ne legyen futójáték 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jövőhéten 1 esélyünk lesz a Jets ellen rommá kell őket passzolni mert a futást brutális módon lefogják.ThundersNFLOlyan gameplane-nel kell készüéni, amiben rengeteg passzjáték megy Wes-re és a TE-kre esetleg a futókra. Tavaly, ha jól emlékszem Wes hiányában Edelman szerzett sok yardot NY-ban! Az már más kérdés, hogy tudjuk megállítani a futójátékukat!!!
több mint 14 éve
Jövőhéten 1 esélyünk lesz a Jets ellen rommá kell őket passzolni mert a futást brutális módon lefogják.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Más:nfl.com-on lehet szavazni a FedEx Air Player of the Week-re (nem akartam elfordítani). Brady ott van a jelöltek között - Cutler és Garrard társaságában -.
Szerk: És Wes is megkapta a jelölését a "GMC Never say Never " szavazásán.. 😊
több mint 14 éve
Nem tudom csak nekem tűnt-e fel, de ugye letakarították a régi játékosok képeit a falról még az offseasonben, és nekem nagyon tetszett, mikor BB a meccs után az öltözőben valami olyasmit mondott a fiúknak, hogy "Néhány kép most felkerülhet a falra". Ez szerintem nagyon nagy dícséret volt tőle.
több mint 14 éve
The Patriots have prioritized speed in recent drafts (except for the selection of linebacker Brandon Spikes, who had to have a sex tape leaked in order to make people forget about something even more embarrassing: his 40-time)szerencsére nem annyira lassú a pályán a srác, szvsz egy 3-4 TED poszt coverage feladait is megoldja, a majdnem-INT-jénél pl. nagyon szépen ment hátra zónázni
több mint 14 éve
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitomuhaha😊
igen, érdekes módon kicsit más pozíciókra tolódott a pass rush, egyedi megoldás...
más: Reiss nemrégiben foglalta össze h milyen D-felállásokkal szórakoztattuk Palmert a meccs elején... szvsz iszonyat változatos volt, ebből tutira visszavettünk a második félidőre, emlékeim szerint alapvetően egy 4 DL-es rush package-el nyomtuk majd' ugyanazokat a blitzeket
(frász tudja, lehet h a Jets-re tekintettel nem akartuk sokáig mutogatni az egész D-repertoárt)
nézzük csak (ha jól látom még nem került fel a pats.hu-ra)
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots
első drive: 4-2-5 nickel D a 3 WR-es felállás ellen
Wright-Pryor-Wilfork-Brace (ez egy nagy rakás húsi...😀)
de volt 3-4 és 4-1-6 is...
második és harmadik drive végig 3-4 volt (LE poszton Warren és Brace váltogatta egymást)
negyedik drive: 3-4 el kezdtünk majd egy új 3-2-6 felállás debutált
fal: Pryor-TBC-Cunningham
ötödik drive: 4-1-6, 3-2-6, 4-2-5 (ez érdekes lehetett: Cunningham-Wright-Wilfork-TBC)
szerk.: jut eszembe, mintha a második félidőben láttam volna a tavalyi "Káosz" felállást 5 LB-vel (van nekünk annyi egyáltalán?😀) és 6 DB-vel...
ezt elnézve sokkalta több OLB-re nincs is nagyon szükség, bár egy esetleges sérüléssel méginkább "vicces" lesz a helyzet....
szívem mélyén reménykedem még, hogy ezzel is vmi OLB-trade-et készítünk elő:S
több mint 14 éve
Sanderst a vasárnapi meccs után, ahol az alapvédelem tagja volt, illetve McGowan serülése után nem hinném, hogy tradeljük.BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.Crable aktiválás vagy Sanders trade egy olb-ért?
Patriots waived Marques Murrel.zinedine5
Szerintetek? 3 olb azért kevés..pasztoyb
De abban igazad van a 3 OLB nem túl sok. Viszont nem kell azon gondolkodni, hogy meccsnapon ki legyen inaktív.
több mint 14 éve
Jöjjön a Jets...Defense:
- Jenkins úgy néz ki lesérült - mihamarabbi gyógyulást neki, de lehetőleg ellenünk még pihenjen - ami egy elég nagy előny lehet az O-falnak. Mondjuk a futás ellen nélküle is nagyon jók voltak.
- Revis a "szakértők" szerint elég rozsdásnak tűnt még, és ő is azt nyilatkozta, hogy bár edzett, de azért teljesen más ismerősökkel edzeni, mint meccshelyzetekben felkészülni
Mindesetre a D bombaerősnek tűnik, nem tudom mennyire erős a Ravens O, de a 282 net offense yard és a 10 pont nem éppen acélos
Offense:
- Sancho nem votl éppen impresszív tegnap, ha ez kitart akkor a passz O nem fog annyira hengerelni
- 176 yard, igaz egy bivalyerősnek tűnő Ravens D ellen az még a turnoverekkel is kevés lett
- Futásban nem lesznek rosszak, de pass protectionben azért vannak kérdőjelek
Összességében szerintem az O-falnak nagy kihívás lesz a vasárnapi meccs, és sok rövid passz kell majd, mert rommá fogják blitzelni TB-t. D oldalról remélem a futást megfogjuk, és Sancho nem lendül formába addigra.
több mint 14 éve
egy meccs után ez a jets egy nagy nullának néz ki ami az offense-t illeti,azért ennek örülök egy kicsit hogy sancho papa mások kezére játszik 😛JociValószínűleg jól kivett belőlük a Ravens elleni harc + Jenkins is megsérült...
Ettől függetlenül szerintem most méginkább veszélyesek, ez a nagy pofon lehet h magához téríti a gárdát + 0-2es kezdés ebben a csoportban nem nagyon fér bele...
mindenesetre jó látni, amikor elpicsázzák a nagyszájúakat
több mint 14 éve
pasztoyb
104
BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.Crable aktiválás vagy Sanders trade egy olb-ért?
Szerintetek? 3 olb azért kevés..
több mint 14 éve
egy meccs után ez a jets egy nagy nullának néz ki ami az offense-t illeti,azért ennek örülök egy kicsit hogy sancho papa mások kezére játszik 😛
több mint 14 éve
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitoHa már ki kellett vágni valakit, akkor miért ne pont egy OLB-t, abból annyi van nekünk, hogy csak na. Aki van is, mind tök egészséges. Alakul ez a passrush piszkosul...
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
csak aztán nehogy ez is olyan következmény mentes legyen mint a szmogrendeletegyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitoMint a szmogrendelet.zinedine5
azaz de, legyen 😛
több mint 14 éve
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀viitoMint a szmogrendelet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként a tegnapi blitz happy D#-ünket látva nem is kell ide OLB, BB csak mondja, hogy a páros vagy a páratlan számú emberek rohannak blitzelni mint állat 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jaja, nem számoltam vele, hogy ilyenkor ő nem részese az 53 fős keretnek, ezért lepett meg a dolog, amúgy logikus.Semmi különös elvileg.BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.itt a kérdés az, hogy miért? ki jön, kinek csináljuk a helyet?viito
Az Atlanta linemannek lejár a büntije.zinedine5
több mint 14 éve
Semmi különös elvileg.BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.itt a kérdés az, hogy miért? ki jön, kinek csináljuk a helyet?viito
Az Atlanta linemannek lejár a büntije.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.itt a kérdés az, hogy miért? ki jön, kinek csináljuk a helyet?
szerk: most látom, hogy Ojinaka jön vissza.
több mint 14 éve
BB lassan kitalálja az OLB nélküli 3-4 Defense-t.Patriots waived Marques Murrel.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Régi barátunkkal Benji Watsonnal kapcsolatban gyakran emlegettem, hogy majd meglátjuk, hogy az elengedése hiba volt e, kiderül, hogy csak nálunk nem használtuk ki a képességeit (ahogy gyakran számonkértük tavaly, hogy nincs TE játék), vagy valóban nem a régi a sérülése után.Nos, a legtöbb passzt felé küldte az első meccsen Delhomme, de 6-ból csak 3-at fogott meg ezzel 16 yardot tett meg (1db 10 yardos passz is volt közöttük). Annak ellenére, hogy Watsont jelölték az 1. számú TE-nek, a társa Moore 3 elkapásból 89 yardot tett meg.
Egy meccs után még nem ítélnék, de azt hiszem eddig inkább az látszik beigazolódni, hogy Watson nem a régi, és nem mi nem tudtuk kihasználni.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Hát a vágy mindenkép megvan azzal, hogy nem raktuk IRre hanem hagyjuk, hogy foglalja a helyet az 53-as rosteren. Aztán, hogy játszani fog-e az már más kérdés. Most még annak is örülnék ha a 10-11 hét környékén visszatudna jönni, és tudná kicsit tehermentesíteni Nealt. Nagyon kéne mert félek a jó öreg Neal idén sem fogja végig játszani a szezont.tényleg vele mi újság?igazság szerint a fal, ha így fog működni, simán elbírja, hogy nincs Logan, és jól megszívjaWyattSajnos csak kb. az első sérülésig.
Bár, ha Kaczur visszajön, akkor már ez sem olyan probléma.Sinisa
reális vágy az h idén még játszik alapszakaszban?briareos
több mint 14 éve
tényleg vele mi újság?igazság szerint a fal, ha így fog működni, simán elbírja, hogy nincs Logan, és jól megszívjaWyattSajnos csak kb. az első sérülésig.
Bár, ha Kaczur visszajön, akkor már ez sem olyan probléma.Sinisa
reális vágy az h idén még játszik alapszakaszban?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igazság szerint a fal, ha így fog működni, simán elbírja, hogy nincs Logan, és jól megszívjaWyattazért én még nem venném biztosra hogy ez minden meccsen így lesz. +sérülések is garantáltan lesznek ugye. de tény hogy az első meccs nem Logan pozícióját erősítette.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem inkább az jött le belőle, hogy nem mondott megint semmit. 😊úgy értettem, hogy voltak már olyan pletykák is azért hogy Logan annyira megsértődött, hogy akkor se jönne vissza ha annyi pénzt adnának neki mint amennyit Brady kapott. amit Kraft mondott az alapján csak a pénzről van vita.
Az, hogy nincsenek kibékíthetetlen ellentétek nálam csupán annyit jelent, hogy minden rendben lesz, ha Mankins elfogadja az ő ajánlatukat.GRAFI