NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
- A futás védekezés nem lesz talán katasztrófa, de az igazi tesztek még hátravannak_bbBenson és a Bengals tavaly igazi futós csapat voltak (minden Palmer és Ócsó hype ellenére is), szóval azt hiszem nem mondhatjuk azt, harmadrangú futógépezet ellen védekeztünk, ez a tegnapi teljesítmény szerintem a komolyabb futós alakulatok ellen is bizakodásra adhat okot.
Mondjuk Chung egy vadállat volt a futás ellen, nagyon gyakran ért véget nála a futójáték, jól vadászott.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az valahol lehet érthető, hogy BO'B esetleg még nem elég rutinos / nem elég ügyes ahhoz, hogy az ellenfél védelmének félideji igazításaihoz kreatívan alkalmazkodjon, de a védelmet jelenleg BB irányítja, s oké, hogy Patricia hívja a játékokat, de akkor is elvárható lenne, hogy kreatív maradjon a play hívás... ha egyáltalán erről van szó, és nem arról, hogy a fiatal játékosokat könnyebb megfogni a második félidőre, kifürkészni a hibáikat, rászedni őket, pár nem várt csellel. A fiataloknak még lehet kell kis tapasztalat, hogy fejben később fáradjanak el. Egyébként meg lehet az a filozófia, hogy csak annyit mutat a csapat, amennyi a győzelemhez kell, persze ez visszaüthet.erről a mai meccsről röviden annyit, h szép eredmény... ettől függetlenül a helyén kell kezelnitegnap beszélgettünk egy páran meccs nézés közben, akkor is mondtam, hogy az első félidőben meglehetősen kreatív módon játszott az O#, és a D# is. Ez főleg abban látszott, hogy a meccs elején egyáltalán nem volt jellemző az odadobom Welkernek aztán oldja meg mentalitás.
a 2. félidőben mutatott pass rush több mint nevetséges, a fiatal CB páros szvsz egész szépen helyt állt ennek ellenére (minden relatív)
O playcall valamennyit változott, de továbbra is dobjuk-Wesnek-ha-baj-van dominál, ami nem hinném h épp most a legjobb ötlet....a futást időnként nevetséges h mennyire hanyagoljuk. Fred Taylort pl. igazán futtathattuk volna többet is, az elején/végén kifejezetten ment neki...Gyulus
Viszont a 2. félidőre gyakorlatilag a tavalyi évhez hasonlóan elfogyott a tudomány, oda a kreatív play hívás.
talán DoM mondta, hogy képtelenek vagyunk megújulni, szételemzik a játékunk a szünetben, mi meg nem tudunk váltani.viito
Továbbra is azt mondom kell pár meccs, hogy lássuk a csapat erejét. Az előszezonban korai volt károgni, most meg korai ujjongani. Van bőven min javítani, viszont pozitívum, hogy:
- Bradyt meg tudta védeni a fal többször igen hosszan
- A fal futásnál is tudott fizikálisan, jól blokkolni
- Tateben az látszik, hogy megvan, ami a 3. WR-hez kell már most, később meg kitudja, és visszahordónak tényleg szuper
- A TE-k olyan jók mint beharangozták
- WW visszatért... de jobb lenne még kicsit óvatosabban, meg amúgy is kicsit visszafogottabban használni
- A futás védekezés nem lesz talán katasztrófa, de az igazi tesztek még hátravannak
- Szépen gyakorol nyomást a fal (Wilfork, Wright, Pryor leginkább)
- A sec-ben tényleg van potenciál (Spikes, Chung, McCourty jó lesz), de még mindig ott a nagy hiba lehetősége
több mint 14 éve
GhostLead
295
Mankins-el úgy látom nem sikerült megegyezni. Tényleg egy bocsánat kérésen múlik az egész?? 😕
több mint 14 éve
Izgalmas meccs volt a tegnapi - tudom a különbség nem ezt mutatja, de a második félidőben felrémlett nekem egy IND elleni meccs -, kicsit féltem a meccs előtt, hogy egy Ravens szerű rémálom folytatódik majd megint, de a srácok igencsak rámcáfoltak. Nem tudom mikor szerzett mindhárom csapategység - O, D, ST - TD-t ugyanazon a meccsen. Mondták itt korábban, hogy továbbra is Welkert erőltettük, ami kiszámítható. Engem bevallom annyira nem zavar ameddig tovább tudjuk pörgetni vele a támadást, ha pedig visszatér Edelman, remélem Wes is kap majd pihenőt, bár kívánom neki, hogy idén összejöjjön a rekord, szerintem megérdemelné még ha nem is ez a legfontosabb.
Ami nekem különösen tetszett:
- O-line: A nem éppen gyenge Cincy D ellen siekrült időt adni - nem is keveset - TB-nek, hogy megtalálja a célpontjait. Futásnál pedig szerintem hozták azt ,amit elvártak tőlük. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy az elején Brady dobott két hosszút - igaz sikertelenül - Moss-nak, így végiog oda kellett figyelni rájuk (a Hernandez catchnél is Moss vitte el az embereket a backfieldre, ami megyitotta a teret a nagy játéknak)
- Run D: 3 minusz yardos futás az első félidőben, sorozatos stop-ok, cca. 3 yardos futóátlag a Cincy-től az azért jónak tekinthető. Kicsit féltettem az egységet Warren sérülése és az OLB produkciók miatt, de Vince rombolt középen, a szélen pedig nem nagyon hagytunk nekik esélyt kibontakozni.
Összességében nagyon kellett a D és az ST touchdown. Azok nélkül akár egálra is állhattunk volna a második félidőben. A 24 kapott pont nem kevés, a bye weekig szerintem sokat fog tisztulni a kép, de bízom benne, hogy a rutin sokat fog jelenteni a SEC-nek. Ha a run D továbbra is tud rombolni, akkor jól is elsülhetnek ezek a meccsek, idén azért találkozunk a Jets-el, Ravens-el, Vikings-al akik ellen ez nagyon kell majd.
Kíváncsi vagyok ma hogy muzsikál a Jets, mert szerintem ők azért jóval komolyabb kihívás lesznek mint a Bengals tegnap.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
erről a mai meccsről röviden annyit, h szép eredmény... ettől függetlenül a helyén kell kezelnitegnap beszélgettünk egy páran meccs nézés közben, akkor is mondtam, hogy az első félidőben meglehetősen kreatív módon játszott az O#, és a D# is. Ez főleg abban látszott, hogy a meccs elején egyáltalán nem volt jellemző az odadobom Welkernek aztán oldja meg mentalitás.
a 2. félidőben mutatott pass rush több mint nevetséges, a fiatal CB páros szvsz egész szépen helyt állt ennek ellenére (minden relatív)
O playcall valamennyit változott, de továbbra is dobjuk-Wesnek-ha-baj-van dominál, ami nem hinném h épp most a legjobb ötlet....a futást időnként nevetséges h mennyire hanyagoljuk. Fred Taylort pl. igazán futtathattuk volna többet is, az elején/végén kifejezetten ment neki
mindenesetre jó h összejött ez a győzelem, komolyabb sérülések nélkül (Neal-nél nem kicsit a szívemhez kaptam)
bövebben majd későbbGyulus
Viszont a 2. félidőre gyakorlatilag a tavalyi évhez hasonlóan elfogyott a tudomány, oda a kreatív play hívás.
talán DoM mondta, hogy képtelenek vagyunk megújulni, szételemzik a játékunk a szünetben, mi meg nem tudunk váltani.
több mint 14 éve
Most, hogy Mankinsnek még kell egy kis idő, míg megfogalmazza a bocsánatkérést, igazán adhatnának Randynek egy kis szerződéshosszabítást. Kell neki is egy kis motiváció. Merthogy jó még az öreg a háznál. Pl. Hernandez nagy elkapása előtt nagyon szépen elvitt magával két embert. Én még elnézegetném egy ideig a Brady-Moss-Welker triót.Mossnak mindent elnéznek, mert nem akarják magukra haragítani Bradyt. Tavaly is büntetlenül lazsált el meccseket, és folyamatosan tömni kellett a labdával bármi áron.DoMbackup gunnernak a scout ST-be, onnan nyilatkozhat azt, amit akar.DoMPersze mert Brady megkapta a nagy zsozsót. Randy attól fél, hogy nem marad hús a fazékban, vagy ő egyre nehezebben fér hozzá. Pedig a Patriotsnál tényleg nem nagyon érdemes hisztizni...lucas
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Mossnak mindent elnéznek, mert nem akarják magukra haragítani Bradyt. Tavaly is büntetlenül lazsált el meccseket, és folyamatosan tömni kellett a labdával bármi áron.Persze mert Brady megkapta a nagy zsozsót. Randy attól fél, hogy nem marad hús a fazékban, vagy ő egyre nehezebben fér hozzá. Pedig a Patriotsnál tényleg nem nagyon érdemes hisztizni...lucasRandy ott folytatja, ahol 1 hete abbahagyta... tudhatná h ezt Kraftéknál nem vezet sehova...backup gunnernak a scout ST-be, onnan nyilatkozhat azt, amit akar.DoM
Randy Moss says if he is not offered a contract until offseason it would be a smack in face. Does not want to start trouble. He says he is prepared to play out the season. The contract issue seems to be bothering him. "I don't want to leave here." Moss on next week's matchup with Jets: "I prided my offseason on staying off of Revis Island."Danna
több mint 14 éve
Persze mert Brady megkapta a nagy zsozsót. Randy attól fél, hogy nem marad hús a fazékban, vagy ő egyre nehezebben fér hozzá. Pedig a Patriotsnál tényleg nem nagyon érdemes hisztizni...Randy ott folytatja, ahol 1 hete abbahagyta... tudhatná h ezt Kraftéknál nem vezet sehova...backup gunnernak a scout ST-be, onnan nyilatkozhat azt, amit akar.DoM
Randy Moss says if he is not offered a contract until offseason it would be a smack in face. Does not want to start trouble. He says he is prepared to play out the season. The contract issue seems to be bothering him. "I don't want to leave here." Moss on next week's matchup with Jets: "I prided my offseason on staying off of Revis Island."Danna
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Randy ott folytatja, ahol 1 hete abbahagyta... tudhatná h ezt Kraftéknál nem vezet sehova...backup gunnernak a scout ST-be, onnan nyilatkozhat azt, amit akar.
több mint 14 éve
Randy ott folytatja, ahol 1 hete abbahagyta... tudhatná h ezt Kraftéknál nem vezet sehova...Randy Moss says if he is not offered a contract until offseason it would be a smack in face. Does not want to start trouble. He says he is prepared to play out the season. The contract issue seems to be bothering him. "I don't want to leave here." Moss on next week's matchup with Jets: "I prided my offseason on staying off of Revis Island."
több mint 14 éve
Remek kezdés és sikerült otthon megnyerni megint a szezonnyitó meccset! Az első félidőben domináltunk minden téren, talán már el is hittük, hogy győzhetünk, de aztán a 2. félidőben akadozott erősen a gépezet. Viszont a megszerzett előny birtokában már zsebben volt a meccs.
Abszolút dícsérhető sztem a Front 7 munkája Wilfork vezér egyéniség, de tőle ezt is várjuk. A CB-k rendkívül fiatalok de többé kevésbé helytálltak, bár a Cincy oldalán azért nem kis nevek a Wr-ek. Chung a boxban pusztíthat és jól is játszott lehet megtaláltuk az új Rodney-t bár úgy lenne 😊. Az O# jól működött Tomot jól megvédték, nyugodtan dobálhatta a passzokat. Wes visszatérése, játéka példaértékű és hihetetlen fontos láncszeme a Pats támadó gépezetnek. Gronkoban és Hernandezben óriási potenciál van és TE játékunk idén meghatározó lehet.
Tate is szépen játszott és az ST-ben a TD-je élményszámba ment. Guyton remek védekezése passz szituációban és TD-ja is szép megoldások között volt.
Negatívumok között, hogy Ghost kihagyott FG-jai bár a 56 yardos elég távoli volt, meg ez, hogy rendszeresen bennragadunk az öltözőben is elég lassan pörgünk fel.
Összességében megérdemelten nyertünk és ez a lényeg!
Jöhet a Jets elleni felkészülés!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
hát az elsőt tényleg behúztuk, de hát lenne mit javulni, második félidőben azért a D halovány volt, a harmadik és hosszú szitukat jobban kellett volna megoldani.Második félidő elején amikor fellépett az O a pályára és kb 3 play után lejött, na mondom még a végén uolyan lámák leszünk mint tavaly. Változatlanul azt mondom kicsit jobban kellene szétosztani a lasztikat Te-knek is, na meg ha ül a futás mi a francért nem futunk?!
A két rookie Cb egész jól helyt állt, Chung állat volt, a pass rushon gyúrhatunk még 😀
O-ből a TE-k jól játszottak mind blokkban és elkapásban is, Tate remek volt, igaz neki is adhattunk volna több lasztit, Wes meg a régi önmaga 😊
több mint 14 éve
erről a mai meccsről röviden annyit, h szép eredmény... ettől függetlenül a helyén kell kezelnia 2. félidőben mutatott pass rush több mint nevetséges, a fiatal CB páros szvsz egész szépen helyt állt ennek ellenére (minden relatív)
O playcall valamennyit változott, de továbbra is dobjuk-Wesnek-ha-baj-van dominál, ami nem hinném h épp most a legjobb ötlet....a futást időnként nevetséges h mennyire hanyagoljuk. Fred Taylort pl. igazán futtathattuk volna többet is, az elején/végén kifejezetten ment neki
mindenesetre jó h összejött ez a győzelem, komolyabb sérülések nélkül (Neal-nél nem kicsit a szívemhez kaptam)
bövebben majd később
több mint 14 éve
Palmer gondolom nincs éppen top formában, úgyhogy szerintem a gyenge pontotok a secondary nincsen valószínűleg túlterhelve. Az viszont meglepő, hogy a Bengals nagyon jó védelmét szétszeditek.Hú így elsőre rendesen beárazzátok a Bengals-t. Ennyire jók lennétek mégis csak? 😊flzoliennyit érnek a szezon előtti jósolgatások. A Bengals valszeg kicsit overhype-otl volt, min pedig alábecsültek.
viszont az 1. meccs 1. félideje alapján még nem vonnék le semmilyen következtetést a jövőre nézve, majd 4 meccs után térjün vissza rá, hogy ki a jó és ki nem.viito
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hú így elsőre rendesen beárazzátok a Bengals-t. Ennyire jók lennétek mégis csak? 😊flzoliennyit érnek a szezon előtti jósolgatások. A Bengals valszeg kicsit overhype-otl volt, min pedig alábecsültek.
viszont az 1. meccs 1. félideje alapján még nem vonnék le semmilyen következtetést a jövőre nézve, majd 4 meccs után térjün vissza rá, hogy ki a jó és ki nem.
több mint 14 éve
első félidő a meglepetés kategória volt, csak így tovább a másodikban is, kell még Td és ha a D kibírja végig akkor jó kezdésről beszélhetünk 😊
több mint 14 éve
Hú így elsőre rendesen beárazzátok a Bengals-t. Ennyire jók lennétek mégis csak? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kérj új jelszót, de vigyázz, mert számít a névnél a kisbetű-nagy betű. Ha nem megy, dobj holnap privit, és írd meg benne a regelt email címed, kiküldök rá új jelszót.én be se tudok lépni, pedig 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Wyatt ott is a felhasználónevem, újraregelni mélcímemen meg nem tudok, mert már foglalt 😛WyattNa akkor kezdődjön!Mindenképp győzni kell, ha már nem tudtam tippelni Pats.hu-n :oakkor lett az érdeklődés, h nem bírta. 😕 dolgozunk rajta...Danna
Remélem minél előbb elérhető lesz az oldal 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!Bruschi85
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
én be se tudok lépni, pedig 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Wyatt ott is a felhasználónevem, újraregelni mélcímemen meg nem tudok, mert már foglalt 😛Na akkor kezdődjön!Mindenképp győzni kell, ha már nem tudtam tippelni Pats.hu-n :oakkor lett az érdeklődés, h nem bírta. 😕 dolgozunk rajta...Danna
több mint 14 éve
Na akkor kezdődjön!Mindenképp győzni kell, ha már nem tudtam tippelni Pats.hu-n :oakkor lett az érdeklődés, h nem bírta. 😕 dolgozunk rajta...
több mint 14 éve
Rövid passzos játékkal verhető ez a Bengals D, rookie TE-k napja lehet remélhetőleg.manuszka86Ezt írhattad volna fordított előjellel is.
Brianak megy egy nagy like ezért. Én is ugyanígy gondolom, akár igazam van akár nincs.
több mint 14 éve
Na akkor kezdődjön!Mindenképp győzni kell, ha már nem tudtam tippelni Pats.hu-n :o Remélem minél előbb elérhető lesz az oldal 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
hát fene sem tudja. tegyük félre a pénzt mert gondolom mankins is úgy gondolja h valahol csak megfizetik.ő tudja... pályafutása legjobb szakaszában van, egy évet így (fizuban is) elveszíthet belőle
Ha az én tulajom akarná tőlem ezt, valszeg benyomtam volna egy samuel l jackson féle fuck you-t és bebasztam volna az ajtót.briareos
Vrabel is csak egyszer szólt be Kraftéknak..😀
több mint 14 éve
hát fene sem tudja. tegyük félre a pénzt mert gondolom mankins is úgy gondolja h valahol csak megfizetik.hát, 56 milkáért belefér volna az a publikus bocsánatkérés a beszólásokért, főleg h őt Krafték nem savaztákGyulusMankins-szel majdnem lett megállapodás, de aztán Krafttól csak telefonon volt hajlandó bocsánatot kérni, nyilvánosan nem :SAzért ez nonszensz. Ezek után én sem írtam volna alá. Ezt a f@szságot. Hihetetlen.zinedine5
http://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=5564031_bb
Ha az én tulajom akarná tőlem ezt, valszeg benyomtam volna egy samuel l jackson féle fuck you-t és bebasztam volna az ajtót.
több mint 14 éve
grat Bria a cikkhez, szokás szerint magas színvonalú lett😊szoros meccset várok én is, ha légi párbaj lesz akkor abban nyerhetünk, viszont ha Bensonék tudnak futni és harmadik és rövid kísérletek jönnek akkor meleg lesz a pite. De bízok Spikes-Mayo duóban középen, és remélem állatok lesznek 😊
1 óra múlva kezdődik a meccsünk, hogy is mondjam... hosszú volt ez a offseason
NEW ENGLAND PATRIOTS
WR - Julian Edelman
WR - Taylor Price
DB - Terrence Wheatley
RB - Laurence Maroney
LB - Dane Fletcher
OT - Steve Maneri
DL - Brandon Deaderick
OL - Nick Kaczur
nélkülük vágunk neki a meccsnek... LoMo no comment, mondjuk azt h vicces
Edelman hiányát szvsz a WW+Hernandez duóval csak túl fogjuk élni...😊
nagyon szoros meccset várok, a 2 O szvsz dominálni fog, csak akkor van esélyünk ha a D legalább megközelíti a Zimmer-egység szintjét...:S
23-20 Pats győzelem, utolsó perces Gos fg-vel😊Gyulus
Rövid passzos játékkal verhető ez a Bengals D, rookie TE-k napja lehet remélhetőleg.