NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOL

a cím zseniális 😀

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/10/gisele_bundchen_ferje_autobalesetet_szenvedett/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.viito
Én is úgy gondolom, hogy nem fog ő már nálunk játszani, akkor viszont minél elöbb el kéne passzolni valakinek, valahogy, amíg kapunk érte valamit. Mert ez így senkinek sem jó. Mankinsnek sem. Tudom, hogy azt nyilatkozta neki a pénz nem számít, mert sporolós, de azért 😉 .zinedine5
Neki lehet, hogy nem számít a pénz, csak az ügynökének 😛
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 528 — Ajmo Vatreni
A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.viito
Én is úgy gondolom, hogy nem fog ő már nálunk játszani, akkor viszont minél elöbb el kéne passzolni valakinek, valahogy, amíg kapunk érte valamit. Mert ez így senkinek sem jó. Mankinsnek sem. Tudom, hogy azt nyilatkozta neki a pénz nem számít, mert sporolós, de azért 😉 .
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 528 — Ajmo Vatreni
Úgy Néz Ki Megvan Brady Szerződése! 😀
(4 évre 70+ milla!)

Forrás: Az ESPN America Riportere R. Kraft-re Hivatkozott mint Hírforrásra a Saints - Vikings mecs Szünetében! 😊

Szerintem Ez így már min. 99% 😉Castleai01
A garantált 49 millió. Ezzel ő lett (lesz jövőre) a legjobban fizetett NFL játékos, megelőzve a kis Manninget. 😊Witchdoctor
És akkor most arccal Mankins felé kéne fordulni. (Meg talán Moss felé is.)
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
(4 évre 70+ milla!)

Forrás: Az ESPN America Riportere R. Kraft-re Hivatkozott mint Hírforrásra a Saints - Vikings mecs Szünetében! 😊

Szerintem Ez így már min. 99% 😉Castleai01
A garantált 49 millió. Ezzel ő lett (lesz jövőre) a legjobban fizetett NFL játékos, megelőzve a kis Manninget. 😊

több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 585 — Patriots fan
(4 évre 70+ milla!)

Szerintem Ez így már min. 99% 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Már a délelőtti edzésen is részt vett Brady, és a délutáni fullpad-es edzésen is ott van. Jó hír még, hogy Moss, Edelman és a Maroney is edz, már csak Kaczur és a Wheatley hiányzik az edzésről. Ma este kick off, tök jóóóó 😀lucas
Bizony bizony,egész nap olyan kedvem volt mint aki megnyerte az 5-ös lottót 😊

több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Már a délelőtti edzésen is részt vett Brady, és a délutáni fullpad-es edzésen is ott van. Jó hír még, hogy Moss, Edelman és a Maroney is edz, már csak Kaczur és a Wheatley hiányzik az edzésről. Ma este kick off, tök jóóóó 😀

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
dbo 81 — hater
Egyelőre úgy tűnik, hogy sérülés nélkül megúszta a balesetet. A karambol másik résztvevőjét ki kelett vágni az autóból. Ezek alapján valószinűleg Brady ment bele oldalról a másikba. Persze az ebből még nem derül ki, hogy ki volt a hibás.GRAFI
allitolag a minivan atment a piroson, azert utkoztek

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
részletesebben:

http://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=5549709&campaign=rss&source=BOSTONHeadlines&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

When he looked out the window, he saw the driver of the car picking glass off his clothes and wiping himself off with a towel. He didn't realize until later that it was Brady.
"I thought it was some college kid who had crashed up his father's really nice car," Barron said.
szerencsére nem tűnik annyira vészesnek a dolog...
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egyelőre úgy tűnik, hogy sérülés nélkül megúszta a balesetet. A karambol másik résztvevőjét ki kelett vágni az autóból. Ezek alapján valószinűleg Brady ment bele oldalról a másikba. Persze az ebből még nem derül ki, hogy ki volt a hibás.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Boston Globe szerint Brady reggel karambolozott...Az első hírek szerint több volt mint egy koccanás...Kíváncsi vagyok mi lehetett.Witchdoctor
A WEEI jelentése szerint a baleset reggel 6 óra 34 perc táján történt Bostonban a Gloucester Street és Commonwealth Avenue sarkán, egy Audi (New Jersey rendszámmal) és egy Ford kisteherautó között, a Ford sofőrjét fémvágóval kellett állítólag kiszabadítani az autójából. Egy személyt a Brigham and Women's Hospital [Kórház]-ba kellett szállítani, de személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra. Az EspnBoston forrása szerint Brady nem sérült meg komolyabban és már útban van a csapathoz.

http://patriots.hu/brady-autobalesete/

video az estről: http://www1.whdh.com/news/articles/local/12002173077017/tom-brady-involved-in-2-car-accident/
több mint 14 éve
Boston Globe szerint Brady reggel karambolozott...Az első hírek szerint több volt mint egy koccanás...Kíváncsi vagyok mi lehetett.Witchdoctor
Elvileg komolyabb baja nem lehet, nem vitték kórházi kivizsgálásra... és egyenest a stadionba ment/megy utána.

Szó se róla, nem kellemes az ilyen 3 nappal a nyitómeccs előtt.
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Boston Globe szerint Brady reggel karambolozott...Az első hírek szerint több volt mint egy koccanás...Kíváncsi vagyok mi lehetett.

több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 119 — Patriots fan
cool Cunningham újra edzésben és jó lenne hétvégén a pályán is látni, legyen már csütörtök és induljon hát végre a szezon 😊

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
moss valszeg veterán léte miatt kapott pihenőtbriareos
Tavaly is többször volt, hogy hétközben tartott 1-1 nap szünetet. Gondolom túl sok újat már nem tud tanulni. 😛GRAFI
Keményen dolgozik, és remek példát mutat a fiataloknak. Mikor éppen nem a sajtónak sír, vagy éppen edzésről késik el, vagy meccset lazsál el mert nem kap elég labdát.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
moss valszeg veterán léte miatt kapott pihenőtbriareos
Tavaly is többször volt, hogy hétközben tartott 1-1 nap szünetet. Gondolom túl sok újat már nem tud tanulni. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Magyar idő szerint este tízkor jön ki a szezon első injury report-ja! Kíváncsi leszek!
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
moss valszeg veterán léte miatt kapott pihenőt

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cunningham és Brace teljes védőfelszerelésben edzett ma, ez jó hír!
Viszont Moss kihagyta a mai edzést, reméljük nem sérülés miatt.
Edelman továbbra se edzett és Maroney-val is lehet valami, ő sem edzett teljes felszerelésben.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
csak szopatunk 😊
láttam egy pats baseball sapis meg egy steelerses csókát a meccsről kifele jövet, ha esetleg innen valaki, akkor itt is üdv 😊
ja gyulus am no para, csak szar volt napom, szarul reagáltam, én is bocs

több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Tavalyi cucc, biztos láttátok sokan, nekem nagyon tetszett, beteszem megint, hogy ti is mosolyoghassatok egyet. Jó arc Randy 😊 :

http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d815298cf/Randy-Moss-on-Sunday-s-win

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
kíváncsi vagyok ha ez igaz, mennyi lesz a garantált, 3 év 40 misi korrekt lenne, bár jobban örülnék egy 4 év 50-nekWyatt
rohadt mindegy, én még azt is kétlem, hogy ezt a három éves szerződéshosszabbítást teljesen ki fogja játszani... továbbra is úgy gondolom hogy max 3. szezont (ideit + 2-őt) fog lenyomni aztán éli a celebéletet az asszony oldalán...

másrészt érdekes, hogy nem kozmetikázták ki a szerződést mondjuk egy 6 év 100-120 milkásra, az ügynököknek erre már a hírhajtás/önreklám miatt is hajlamosak szoktak lenniGyulus
annyit mondtam, hogy én magam részéről minek örülnék, nem, hogy ez lesz, és nekem nem rohadt mindegy, mert nyilván a lehető legtovább akarom ő játszani látniWyatt
bocs amennyiben félreérthető voltam, nem szántam sértésnek... a megjegyzés elsősorban a 3 éves időtartamnak szólt
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
kíváncsi vagyok ha ez igaz, mennyi lesz a garantált, 3 év 40 misi korrekt lenne, bár jobban örülnék egy 4 év 50-nekWyatt
rohadt mindegy, én még azt is kétlem, hogy ezt a három éves szerződéshosszabbítást teljesen ki fogja játszani... továbbra is úgy gondolom hogy max 3. szezont (ideit + 2-őt) fog lenyomni aztán éli a celebéletet az asszony oldalán...

másrészt érdekes, hogy nem kozmetikázták ki a szerződést mondjuk egy 6 év 100-120 milkásra, az ügynököknek erre már a hírhajtás/önreklám miatt is hajlamosak szoktak lenniGyulus
annyit mondtam, hogy én magam részéről minek örülnék, nem, hogy ez lesz, és nekem nem rohadt mindegy, mert nyilván a lehető legtovább akarom ő játszani látni