New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom, miért sajnáljam jobban a Broncos fanokat. Azért, mert kikaptak, vagy azért mert Sobriék rászabadultak a Bronco' topicra...GyulusBeleolvastam a topikba, bár ne tettem volna. Tényleg eszembe jut, hogy ezt direkt csinálja, provokálja az embereket? Vagy valaki ennyire lehet, hogy is mondjam finoman fogalmazva. Szóval értitek mire gondolok. 😊
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Nem tudom, miért sajnáljam jobban a Broncos fanokat. Azért, mert kikaptak, vagy azért mert Sobriék rászabadultak a Bronco' topicra...GyulusEz óriási duma,percekig röhögtem😛
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
És érdekes, hogy mennyit számít egy ilyen meccs egy játékos megítélése szempontjából. Tegnap vagy tegnapelőtt volt egy olyan cikk kint az ESPN-en vagy az NFL.comon, hogy ha Manning nyer akkor azzal bizonyítja, hitelét adja, hogy sokan őt tartják minden idők legjobb QB-jének. Ez a meccs után meg ez a kijelentés kb. a vicc kategória lett.tamasboldizsarUgyan.... Az SB előtt elsőszámú PM fan létemre már hánynom kellett a 24 órában zúduló "PM legacy" témától. Annyi volt belőle, hogy egészséges lelkületű embernek megfekszi a gyomrát. De ez a média. Az egekig hype-olja azt akit éppen lehet, aztán a pokolba döngöli utána, ha úgy adódik. Manning vagy Brady "legacy"-jához képest Sherman még a fasorban sincs, de mivel ő az a médiaarc akit fel lehetett hype-olni, hát meg is tették. Simán elvitte a show-t a komplett Seattle csapat elől, Wilsonostul, Chancellorostul, Thomasostul. Pedig játékban azonos kaliberek. És ha tegnap neki lett volna egy bukta meccse Demaryus Thomas ellen, akkor ma őt alázzák a pokolba. Ettől még ha így folytatja a pályafutását, ott lesz a HOF legjobb cornerei között. Így is, hogy ma ő a király, meg úgy is, ha ma ő lenne a lúzer.
Fél és év jön más téma, és már a kutyát nem érdekli, hogy mit írtak múlt héten vagy tegnap Manningról vagy Shermanról. Amikor Montana-ra, Young-ra, Aikman-re, Elway-re, Favre-re, stb. gondolsz, a szar meccsei jutnak eszedbe? Ugye, hogy nem. A győzelmeik, a rekordjaik, a nagy alakításaik. Vagy - hogy ne csak QB-t mondjak - Deion Sandersről mi ugrik be elsőre? Az, hogy minden idők talán legjobb cornere, aki profi baseball karrierig is vitte, vagy az, hogy Jerry Rice, és a kortársai jópár döntő meccsen szétszivatták? Mert bizony megtörtént, nem is egyszer.
Ha a Denver nyert volna, akkor ma Manning lenne a valaha volt legnagyobb. Két hónapig. Aztán folytatódna ugyanott a "debate", ahol abbamaradt. Vesztett, most ő a legnagyobb lúzer. Szintén két hónapig. Aztán megy a verkli tovább. Ha folytatja, jövő januárban a playoff idején (mert ha folytatja, akkor a Denver valószínűleg el fog jutni a playoffba), ugyanúgy jön elő megint a legacy téma, úgy fogják megint ránk önteni ugyanazt a sz*rt amit idén, mintha mi sem történt volna ebben az idényben. Ugyanez igaz Brady-re is. Két hete ő volt a loser, ma már az a sztori, hogy Giselle-el napozik, szeptemberre meg ugyanúgy ott lesz minden MVP, SB predictionban, mint eddig minden évben.
A valaha volt legjobb eldönthetetlen. Nekem Maradona a legjobb focista. Másnak Messi. A harmadiknak Puskás, a negyediknek Pelé, az ötödiknek Di Stefano. Ugyanez van a tojásfociban is. Akinek Elway a legnagyobb, annak ő az, tolhatsz elé bármilyen statokat. Akinek Montana, annak meg Montana, akinek Brady, annak Brady. És akinek Manning, annak meg Manning. Az én all time listámon például Marino a második, pedig összesen 1 SB-be jutott be, és sose nyert gyűrűt. És? Lesz*rom. 😊 Nekem akkor is ő a második. Aikman meg húszban sincs nálam, pedig 3 gyűrűje is van. Ezt is lesz*rom. 😊 És tudod mit? Egyikkel se vagyok egyedül. Több millióan gondolják ugyanígy, ahogy én. És még több millióan meg máshogy. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem tudom, miért sajnáljam jobban a Broncos fanokat. Azért, mert kikaptak, vagy azért mert Sobriék rászabadultak a Bronco' topicra...
több mint 12 éve
Jó, azért olyanokba ne menjünk bele, hogy Manninget fikázzuk, legyünk ennél elegánsabbak. Bár persze nyilván érdekes lenne, mekkora nyáladzas lenne itt, ha mi kapunk ki, meg 45 mém, ami egy 3-szoros bajnok iranyitót aláz. Nyilván érdekes lenne fake korabbi írására most úgy reagálni, hogy Manninget csak azért lehet egy lapon említeni Bradyvel, mert fossa a yardokat, meg a TD-ket, meg, hogy ő ezzel a célpontarzenállal és támadósorral tuti, hogy sokkal több pontot szerzett volna, de ilyet írni valamelyik PM-topicba egy ilyen vereség után nem lenne elegáns. Van, amikor minden szar beüt, és mindenben dominál az ellenfél, ez épp elég a rekordhajhászó csapaton való kárörvendes nélkül is. Nekünk is szarul esne és esett is annoÉn imádtam a passzbuzi csapatunkat, de ez a Seattle lenyűgözö volt... Bár reménykedem, hogy a mi védelmünk is feljebb tud lépni még egy szintet, és jövőre megpróbálhatjuk legyőzni őket vagy akár egy másik csapatot a döntőben

több mint 12 éve
Egyébként nem PM vesztette el, nem volt olyan dolog ami tegnap nem a SEA-nak kedvezett volna. Pedig az elején szépen 2 FG-n tartotta a denveri védelem az ellent. PM is hibázott, de azért így is szép támadásokat toltak, csak a sok rövidpasszos játékban benne van a hiba. A SEA-nak meg kb nem is volt sérültje? PM-et meg siettették sokszor, de sackelni nem sikerült egyszer sem, sőt ugye mi sem sackeltük, az SD meccsre nem emlékszem, de durva lenne ha sack nélkül hozták le a PO-t😊 Mondom örültem a SEA győzelmének, de az emlékek felidéződtek...
több mint 12 éve
És érdekes, hogy mennyit számít egy ilyen meccs egy játékos megítélése szempontjából. Tegnap vagy tegnapelőtt volt egy olyan cikk kint az ESPN-en vagy az NFL.comon, hogy ha Manning nyer akkor azzal bizonyítja, hitelét adja, hogy sokan őt tartják minden idők legjobb QB-jének. Ez a meccs után meg ez a kijelentés kb. a vicc kategória lett.Hogy ne legyen teljesen off: Ebből és az elmúlt évek SB-iből is világosan látszik, hogy a SB-hoz egy jól balanceált csapat kell ahol szükség van a jó D-re így amit megkezdtünk utat a csapat építésben remélem folytatjuk és amellett, hogy az O újra építését befejezzük a D-t is próbáljuk javítani valamilyen szinten. Az Oba két igazán fontos poszt van ahova kell ember: TE/WR és a belsőfal. A többi pick nyugodtan mehet a D-be hátha beválnak alapon, mert azért a Seahawks hátul is képes volt jó embereket találni a D-be.
több mint 12 éve
Nagy szerencse, hogy nem jutottunk a SB-ba. Legalább ekkora zakót kaptunk volna, (bár ennél nagyobbat nem lehet, nem hiszem, hogy ellenünk több pontot csináltak volna, ennyit meg a mi offense-ünk is feltett volna, ugyanúgy garbage timeban,mint a Broncos). Az járt nekem is a meccs után a fejemben, hogy egy ilyen zakó morálisan megtör egy csapatot. Lehet, hogy ha Brady és BB elszenved együtt egy ilyen vereséget, köszönik szépen és szögre akasztják a sisakot meg a táblát, három nyertes SB után elvesztett három azt sugallná, hogy már nem megy úgy mint régen. Kíváncsi vagyok, hogy Manning marad-e és hogy a Broncos vele képzeli el a folytatást. A Broncos idén Manninggel győzhetetlennek érezte magát, de a tegnap mutatott játék után szerintem Manning elvesztette a társai bizalmat és gondolom, ők is igazolva látják azt az egyébként nyilvánvaló tételt, hogy Manning nem győztes alkat, nem tudja feltenni az i-re a pontot.Bele sem merek gondolni,hogy ha a Brady lett volna ilyen helyzetben és ilyen támadó arzenállal nyolc pontot csinált volna a SB-ban,mit kapott volna Sobritól... Btw azért az sem egy túl szívderítő gondolat,hogy ha a- ennél a Hóksz D-nél klasszisokkal gyengébb- Broncos D simán leradírozott minket a pályáról,akkor ez az állat Seahawks Defense mit művelt volna velünk?kolok1972Bradyt lehet mentő vitte volna el a pályáról...
Mit kapott volna Sobritól? Csak a szokásosatThundersNFL
Manning tegnap lerombolta a saját mítoszát és a megfogalmazás (talán Ricsitől) "Minden idők legjobb alapszakasz QB-je", elég kifejező. A két INT az övé volt - az amcsi kommentátorok még a visszajátszásnál is azt taglalták az elsőnél, hogy hogy lehet ilyen rosszat dobni, a másodiknál be kellett volna vállalni a sacket - és még legalább kettőt megúszott (egyet a második negyedben 4. down-nál, egyet a harmadik negyedben). Egy remek offense-el vesztett a Saints ellen és egy remek offense-el vesztett tegnap. Kis túlzással, ha a fal megvéd és ilyen jó elkapók vannak, azt, amit Manning hozott az alapszakaszban, az elit QB-k közül bárki - Brady, Brees, Rodgers, - hozta volna, de a következő vonalból is néhányan. Az ESPN-en olvastam egy Broncos fan hsz-t: "Manning can't win the big ones. Not in college. Not in the pros. He should buy Grossman a car for that '06 ring." És ez igaz. Még az egy gyűrűjét is a Macik töketlenkedésének és az alkalmatlan Rex Grossman szerepltetésének köszönheti alapvetően.
Mielőtt félreértés lenne - különösen más topicból idelátogató NFL-fanok részéről - nem azt mondom, hogy a tegnapi meccs csak Manningen ment el. A Denver D-t Wilson és sokadik számú elkapói szánalmasan alázták. 5-5 misstackle volt a két passzolt TD-nél... Minden szempontból sokkal jobb volt a Seahawks. De Manning volt a vezér és tegnap nem vezér volt - ahogy Brady sem volt az a főcsoportdöntőben - hanem a kulcsfaktor a vereséghez. (Ahogy a Saints ellen is a picksix döntötte el a meccset.)
El voltam kenődve az AFC döntő után, hogy ennyire megvertek minket. Most hálás vagyok érte, hogy nem a Pats vesszőfutását kellett végignéznem a SB-ban tegnap. Ettől még aggaszt a gondolat, hogy ha sikerül az O rebuild és jövőre eljutnánk eddig, akkor akár ezzel a védelemmel, akár a Frisco védelmével kellene szembenézni.
több mint 12 éve
Bele sem merek gondolni,hogy ha a Brady lett volna ilyen helyzetben és ilyen támadó arzenállal nyolc pontot csinált volna a SB-ban,mit kapott volna Sobritól... Btw azért az sem egy túl szívderítő gondolat,hogy ha a- ennél a Hóksz D-nél klasszisokkal gyengébb- Broncos D simán leradírozott minket a pályáról,akkor ez az állat Seahawks Defense mit művelt volna velünk?kolok1972Bradyt lehet mentő vitte volna el a pályáról...
Mit kapott volna Sobritól? Csak a szokásosat
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Bele sem merek gondolni,hogy ha a Brady lett volna ilyen helyzetben és ilyen támadó arzenállal nyolc pontot csinált volna a SB-ban,mit kapott volna Sobritól... Btw azért az sem egy túl szívderítő gondolat,hogy ha a- ennél a Hóksz D-nél klasszisokkal gyengébb- Broncos D simán leradírozott minket a pályáról,akkor ez az állat Seahawks Defense mit művelt volna velünk?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
"Peyton Manning a tizenkettedik vereségét szenvedte el a rájátszásokban: ez szintén NFL-rekord."
több mint 12 éve
Hát ez a védelem lehet, hogy széttörte volna pár játékosunkat pluszban, bár ettől még inkább játszottunk volna mi döntőt persze 😊 Elképesztő ez a Seahawks

több mint 12 éve
No, Manning is kiégett😊hiába D nyeri a bajnokságot és ott azért akad rendesen, egy baj volt ezzel a döntővel csak hogy unalmassá vált, mert nagy radírozás volt.....
Az a stat, hogy SB rekord a sikeres passza nagyon szimbolikus volt, statisztikában király... Azt mondjuk nem értem miért nem jött be a csere qb a végén...
(hát asszem mi is így végeztük volna, így jobb, hogy nem voltunk ott az SB-n, a végén már sajnáltam a denveri szurkolókat)NB2
több mint 12 éve
No, Manning is kiégett😊Az a stat, hogy SB rekord a sikeres passza nagyon szimbolikus volt, statisztikában király... Azt mondjuk nem értem miért nem jött be a csere qb a végén...
(hát asszem mi is így végeztük volna, így jobb, hogy nem voltunk ott az SB-n, a végén már sajnáltam a denveri szurkolókat)
több mint 12 éve
ryan is megérdemelte volna ennyi erővel a 8-8-ünkért, és most ezzel nem BB teljesítményét szeretném elvitatni, de ahogy baldwin is mondta az átadón hogy amíg van brady és 52 ember akkor biztos hogy afc döntőztök. Szóval az hogy ti ilyen messzire mentek már megszokott (sajnos 😀)Rivera teljesítménye szerintem is megsüvegelendő, de ebből a csapatból AFC főcsoportdöntőt összehozni, olyan teljesítmény, ami miatt tényleg BB-nek kellett volna az év edzőjének lennie.Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.DoM
Ennyire "szakmaiak" ezek a szavazások.Burkus
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Rivera teljesítménye szerintem is megsüvegelendő, de ebből a csapatból AFC főcsoportdöntőt összehozni, olyan teljesítmény, ami miatt tényleg BB-nek kellett volna az év edzőjének lennie.Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.DoM
Ennyire "szakmaiak" ezek a szavazások.
több mint 12 éve
Na igen. De teljesen megérdemelteVárható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.DoM

több mint 12 éve
Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.
több mint 12 éve
Az semmi, van aki szerint a Superbowl-t is ti nyeritek. 😀 (A pacák nem semmi, szegény riporternő igyekszik, de a pali megingathatatlan. 😀)Biztos már a jövőévi SB-ről van szó 😀
deadspin.com/doctor-predicts-tom-brady-and-patriots-will-win-the-sup-1513922517?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflowpeterk2005
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Az semmi, van aki szerint a Superbowl-t is ti nyeritek. 😀 (A pacák nem semmi, szegény riporternő igyekszik, de a pali megingathatatlan. 😀)deadspin.com/doctor-predicts-tom-brady-and-patriots-will-win-the-sup-1513922517?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflow

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Viszont kapott egy szavazatot MVP-ként, így Peyton nem kapta meg az összes voksot 😊

több mint 12 éve
Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetően

több mint 12 éve
Pepper ment a Billshez, ha Schwartz lelép tőlök egy-két év után, akkor gondolom DC is lesz belőle.DoMTeljesen érthető és okos döntés.
több mint 12 éve
Pepper ment a Billshez, ha Schwartz lelép tőlök egy-két év után, akkor gondolom DC is lesz belőle.
több mint 12 éve
Gostnál félreértettük akkor egymást, hosszabbítással már persze okés a történet 😊legyen Safety, biztos nagyobbat ütne, mint Gregory😀
Én Moe-ban is nagyon bízom, meg a többiekben is. Vagy tartsuk meg Edelmant, és átveszi Talib helyét is 😀Wyatt