New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor lehet sorolni az ellenpéldákat az elmúlt 10 évből.Amikor Brady megsérült, a csapat akkor is hozott egy könnyed 11-5-t.
Tehát megállapítható, hogy maga a csapat, a system úgy van összerakva, hogy ebben a csopotban stabilan hozza a 60% körüli győzelmi százalékot.
Bradyvel is - Brady nélkül is.
(Vagyis egyszerűen nálunk - el kell ismerni - az alapszakasz nem mérvadó.)
Namost ehhez mit kéne hozzárakni egy HoF QB-nak?
Szerintem a PO-run-t a SB-győzelemig.
Ilyen nem volt 10 éve.
Bár kemények és provokatívan markánsak MMMS sorai, az tény, hogy míg Manning a "szarból is várat épít", addig Brady menedzseli a (Cassell-lel is 11-5-ös) rendszert.
több mint 12 éve
Ja, a postban az elmúlt 13 év minden frusztrációja benne volt 😊Nemcsak te😀ThundersNFL. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀gordon
több mint 12 éve
Nem tudom mit szedsz MMMS de ez most nagyon elgurult:-P
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Nemcsak te😀. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀gordon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀
több mint 12 éve
Ööö, én kérek elnézést, én utálom a focit. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
hagyjuk mar ezt a TB-PM parhuzamot. pontosan az idei even latszodott az meg, h a 2 qbt max TB eredmenyei miatt lehet egy kavehazban emlegetni. ilyen csapatban, mint a mostani Patriots, PM kielezett CChGig megy barmikor es legalabb 2 elkapot 1000 yard es 10 TD fole visz. meglehet nezni h amikor Blair White-okbol vki ertekelhetonek kinezo elkapot csinal vki, ugyanakkor meg Dobsonbol nem sikerul kihozni a benne levo potencialt, akkor tan megis van vmi minimalis differencia ami a qbk kozotti kepessegekenen mulik. nagyon sokaig elfogodott voltam Brady ellen elismerem. system QB meg tudja a joeg mifele jelzoket aggattam ra. ez ugyanugy hulyeseg volt, mint most v barmikor maskor kinezni belole h egy csapatot -barmeddig- a hatan tud vinni. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban". ha nem igy lenne, nem kellett vna egesz evben arra varni, h a "dropok" (amik nyilvan csak a fogado fel es a serulesek hibai lehetnek) miatt a futojatek es a vedelem rangassak ki a csavabol a HOF qb csapatat. cafoljon ram brady egy szoval sem mondom h ne, mert ilyenkor az ember mindig egy illuzioval kevesebb lesz. es ez nemcsak nektek faj, hanem elgondolkodik a rivalis csapat szurkolja is, h mi megis mitol fostunk ennyire eveken keresztul ? szamomra mindig is vilagos volt h nem cool bradytol, de ez kb schaub szindroma csak a merteke olt mas nagysagokat.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Úgy 2010 környékén én is ezt mondtam a Colts-nál. És kb. így soroltam fel a neveket, hogy kiből ki lehet, ki ígéretes, ki az aki ha visszajön elit lesz, stb. 😀(A párhuzamot persze csak Manning sérüléséig értettem. Onnantól, hogy lesérült, megbolondultak a dolgok, egész más irányt vett a történet. De ha nem sérült volna le, akkor kb. jártuk volna ugyanazt a keringőt, amit előtte. Még azt sem mondom, hogy ne lehetett volna 1-2 éven belül megint egy ténylegesen SB esélyes csapat. Ha a 2009-es el tudott jutni odáig, akkor bármelyik évben bármelyik eljuthatott volna. TB miatt nálatok is ez megy. Bármelyik évben összejöhet egy sérülésektől mentes idény, esetleg egy olyan, hogy a rosteren sokan egyszerre fognak ki egy átlagosnál jobb évet. És máris SB lehet belőle. De ettől az alaphelyzet - amiben én a párhuzamot látom - még nem változik.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem mindenhol értek egyet, de a coltsos párhuzammal meg főleg nem 😊Az nem normális, hogy egy részlegről 6-7 ember is kiesik, oda már nem tudsz olyan mélységet tenni, hogy ne látszana meg. Lehet, hogy idén nem volt megfelelő pár poszton ettől függetlenül, pl a DT-knél, cserébe viszont most pont ezért vagyok bizakodó, mert a rengeteg sérülés miatt egy csomó fiatal szerzett nagyon komoly tapasztalatokat, egy páran nagyon jó teljesítményt nyújtottak, így, ha mindenki visszajön a sérüléséből, akkor még a mélység is meglesz bőven (de korábban már kifejtettem, melyik posztról mit gondolok, ezt nem akarom megismételni, ha érdekel, visszakeresheted)
De azt nem érzem, hogy itt rá kéne menni az 1/1-re minden meccsen lefeküdni mindenkinek ahhoz, hogy az elmúlt 15 év legjobb irányítótehetsége majd talán kilöki a csapatot a mocsárból. Volt mondjuk jópár szar draft, aminek persze sajna megvan a hatása, de én messze nem az éra végén még valamit meg-megmutató csapatot látok, sokkal inkább egy újnak a lehetőségét. A fiatalok közül meg a támadósorban lévő skillplayákra igaz az állításod, de van 25 millió újoncelkapó, azok a második évükre szoktak inkább berobbanni, az elsőben ritkábban. Ridleynél az a kérdés, hogy a fumble-betegségéből felépül-e majd, de én RB-poszton sem parázom. OL-ben erősíteni kell középen, a vak is látja, reméljük, fogunk is
De a védelemben azért nem csak ígéretek vannak. Ninko nem a hosszú távú jövő embere, de All-pro szinten tolta, Chandler Jones második évében top10-es DE lett, Mayo évek óta tackle-gyáros, DMC elit FS lett. És ezek csak a már befutottak
Hightower az idény felétől totál jó SLB lett, Dennard stabil második számú CB lett már az első évében, bár játszhatnánk gyakrabban Luck ellen, még jobban festene. Talib és Wilfork nem éppen gyengítené bármelyik csapatot, aztán akkor ott vagyunk, hogy nem beszéltünk az egyik DT-ről meg LB-ről. Utóbbira Collins rég várt sebességet hozott végre a csapatba, és már az első évében olyan fejlődést produkált, hogy beszarás. DT-ben meg az újoncként 6 sacket szerző Chris Jones, ott van még Kelly, és Siliga nagyon erősen kezdett nálunk NT-ben. A következő szezonra, ha nem üt be mégegyszer ekkora krach, és mondjuk szerzünk pár cserét (DE-t mindenképp), akkor a legtöbb helyen (scoring D főleg, de más kategóriákban is) top 10-es egység lesz a D (yardok nem perdöntőek). És remélhetőleg a 3. és hosszú playek benyalásán is segítenek majd a visszatérők és a plusz egy év a fiataloknál

több mint 12 éve
Hát tényleg röhejes, hogy van ott egy Belichick és innen akarjuk kitalálni mi, hogy mi lehet a hiba. 😀Ezzel együtt, azért a sport nem mérnöki tudomány. Ha Belichick építészmérnök lenne, JMD meg a partnere, akkor minden bizonnyal az ezredik épületét is ugyanolyan megbízhatóan, kiváló minőségben építené fel, mint az ötszázadikat. De a foci az emberekről is szól, és van benne egy relative nagy kiszámíthatatlansági faktor is. Egy épület tervezésnél ekzakt módon ki tudod számolni, hogy egy új típusú kötőanyag hogy fog viselkedni, de egy drafton üveggömb kéne a biztos döntéshez, annyi a bizonytalan faktor. Namost, emiatt az is folyamatosan változik, hogy mit is épít az ember. Egy stadionokat építő építész jó stadion építésben, de nem feltétlenül ért a függőhídak tervezéséhez. Neki nincs ebből problémája, mert sosem fordul elő, hogy stadiont kezd el építeni, de mire befejezné függőhíd lesz belőle. Egy NFL rosterrel viszont igen. Akarhatja ő megerősíteni a védelmet, ha a kiszemelt öt játékos közül előreláthatatlan okok miatt egyik se válik be, de közben UDFA-ról meg bepottyan váratlanul egy remek elkapó, és egy elit RB. Vagy egy hatodik körös HOF QB. 😊 Szóval évről évre előfordulhat, hogy mást kell csinálni, mint az eredeti terv. És ez időnként a legjobbakon is kifoghat. Szvsz Belichick-en az offseason fogott ki idén, nem maga a szezon. Ott eltervezett valamit (offensive cserét bizonyos posztokon, plusz secondary rendbetétele), és külső ill. belső körülmények miatt a vége részleges falnak hajtás lett. Utána aztán kihozta már abból ami maradt a lehetségest, de az ennyire volt elég.
Egyébként nem akarom az ördögöt a falra festeni, de van egy kis kései Polian érás Colts utánérzésem a mostani Pats-et látva. Polianról is mindent el lehet(ett) mondani, csak azt nem, hogy nem korszakos remek jó GM, Mégis, úgy kicsúszott a lába alól a talaj az utolsó éveire, mint annak a rendje. Fura, de ha visszagondolok, a történet gyanúsan hasonlóan indult. Ott is úgy kezdődött, hogy meg akartuk erősíteni a védelmet, plusz elhozni Harrison és Edge utódjait az offense-be. Erre jött 1-2 nem igazán sikerült draft, majd beütött a sérüléshullám. És jött a reménykedés, hogy nem baj, majd ha a sérültek felépülnek, a fiatalok meg beérnek, akkor megint király lesz minden. Aztán csak nem épültek fel, a fiatalok meg csak nem akartak beérni. Aminek a vége az lett, hogy egyrészt elvékonyodott a roster (nem volt a kezdők mögött megfelelő csere), másrészt a cap szitu is bedurvult. Pedig "papíron" joggal reménykedhettünk, hiszen pl. Bob Sanders, Gonzales, Collie, vagy éppen Powers valóban tehetségesek, Thomas, Ijalana, Revis meg ígéretes fiatalok voltak - hogy csak párat említsek.
A Pats kezd hasonlóan festeni. Ugyanúgy indult a történet, hogy volt jópár elszórt draft pick, relative kevés hozadékkal. Jópár nem vált be, akik meg beváltak, azok nem bírnak egészségesek maradni - Gronk, Vollmer, Talib, Amendola, stb. Ha meg netán mégis, arról meg kiderül, hogy bűnöző... A fiatalok is csak inkább ígéretesek, mint valóban teljesítenének, és ők is hol pályán vannak, hol sérült listán. Így aztán egyre kevésbé rózsás a cap szitu is. Megjelentek a túlfizetett, nem igazán jól teljesítő veteránok (Wilfork, Mankins pl.) akiket se kitenni nem könnyű, se megtartani. Ha kiteszik őket akkor a pótlás a gond, mert nincs a rosteren megfelelő utód, így hozni kéne kezdő helyettest, ami nem olcsó. Ha meg nem teszik ki őket, akkor meg túl drágák ahhoz képest, amit nyújtani tudnak. Emiatt ahelyett, hogy a rostert lehetne mélyíteni - ez az igazi gond: a kezdők mögött nincs megfelelő minőség -, arra megy el az energia (és pénz), hogy a megfelelő kezdőt összerakja az FO. Ami a szeptemberi első fordulóig még kimondottan pofás is. Csak aztán elkezdődik az idény, jönnek az elkerülhetetlen sérülések, és onnanról már nem olyan pofás a helyzet, mert a vékony roster miatt a normálisnál is problémásabb a next man up.

több mint 12 éve
Van azért egy másik nézőpont ebben a JMD témában. Khm... asszem ezzel nem leszek népszerű...Szóval itt van a fickó már vagy két éve és valahogy tavaly is megnyertünk vagy 12 meccset. Sőt, a mindent felborító Hernandez ügy ellenére még idén is megnyertünk 12 meccset. Aztán a playoffban is elmentünk az AFC champ. meccsig, tavaly is, idén is. Mindkétszer olyan meccset játszottunk, ahol ott és akkor szerintem semmi sanszunk sem volt.
Szóval lehet, hogy a stáb is, BB is ugyanazokat a meccseket látja, és ugyanazokat a videókat és ennek ellenére az Öreg úgy látja, hogy úgy általában rendben van az OC kérdés. Szóval én hajlamos vagyok azt hinni, hogy mi mindannyian megyünk szemben az M7-esen és nem BB és a Kraf urak.
Tudom, hogy az ég haragját most hívtam ki magam ellen, de hát ez is egy nézőpont.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Köszönöm a részletes választ. Pepper és Scar távozásáról/visszavonulásáról hallottam, csak Shwartz neve zavart meg, nem gondoltam, hogy egy volt HC pozíciós edzőként szóba jöhet.peterk2005Bár csak egyetemi HC, de Dean Pees is így került Rob Ryan távozását követően a Patshez linebacker edzőként 2004-ben. Egy interjúban mondta, hogy milyen különleges pillanat volt legelőször belépni az LB szobába eligazítást tartani Vrabel, Bruschi, Ted Johnson, Phifer előtt. 😊
több mint 12 éve
Köszönöm a részletes választ. Pepper és Scar távozásáról/visszavonulásáról hallottam, csak Shwartz neve zavart meg, nem gondoltam, hogy egy volt HC pozíciós edzőként szóba jöhet.Miért gondoljátok úgy, hogy Patrícia nem jó? A védelem teljesítményéből kiindulva, szerintem a védelmi szakmai munka kifezejetten jó az utóbbi 1-2 évben. (Ha kritizálni lehet valamit, az inkább a személyi döntések - draft választottak, FA igazolások -, mint az adott keretből kihozott teljesítmény.)A felvetés az LB edző szerepkörre vonatkozott, mert Patricia elmozdításának nincs realitása. Pepper Johnson volt a védő oldalon az egyedüli tapasztalt pozíciós edző, akinek óriása respektje is volt az öltözőben és korábban lehetett olyat olvasni, hogy az újoncok NFL-be szoktatásában is évről-évre nagy szerepe van. Schwartznak volt történelme Belichickkel és egy max két évet lehúzhatott volna a Patsnél, amíg nem kap újabb HC ajánlatot, Boyer, Graham meg talán még Patricia is tanulhatott volna egy másfajta megközelítést mondjuk tőle, mint amit Belichicktől látnak.
Esetleg arról van szó, hogy Patricia igazából csak egy bábu/törölköző hordozó, a munkát Belichick végezte, és szeretnétek egy olyan DC-t aki levesze BB válláról ezt a melót?peterk2005
Az mindenképpen nagy előrelépés lenne meccsnapokon, ha Belichick végig tudná követni a támadó oldal történéseit is, és benne lenne a meccs ritmusában, ahelyett hogy a védők előtt térdel és magyaráz vagy rajzol neki, szabad idejében, pedig a fentről érkezett fényképeket nézni. Ő ennyire megbízik JMD-ben és lehet hogy ha így lenne se szólna bele, lenne változás a playcallban, de legalább az illúziója meglenne.DoM

több mint 12 éve
Ez az ügy nekem a Bermuda-háromszögéhez hasonló rejtély. Minden meccs után meg a videózás, gondolom, lépésről-lépésre elemzik a meccset és BB nem szembesül minden egyes videózás alkalmával, hogy nem jók JMD hívásai? Nyilván igen. Nem beszéli meg vele? Nyilván igen. És ennek ellenére a következő meccsen nem változik semmi, ő foglalkozik a védelemmel és hagyja JMD ámokfutását...BurkusVégső soron bármely játékra rá lehet fogni, hogy csak a kivitelezésbe csúszott hiba, minden más remek volt. Charlie Weis mondta, hogy playcalling is more art than science, but the best artists have thought it all through.
Csak arra tudok gondolni, hogy Belichick nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlásra, amikor egy meccsre készülnek és mivel szűkös hétközben az idő a kevesebb több alapon, a gameplan "nem kellően rugalmas" és ezért érződik gyakran az a támadójátéknál, hogy ha nem megy, akkor nincsen váltás, mert addig erőltetik, ameddig nem jön be, vagy amikor már nincs több idő 2-minute módba kell kapcsolni, amit aztán tényleg orrvérzésig gyakorolnak egész évben, kezdve a minicampben. Ennek egy következménye lehet, hogy nem olyan széles repertoárral "utaznak" el egy meccsre, mint más csapatok.
Football's life-ban volt egy egyenlet, amikor Belichick beszél O'Briennel egy talán harmadik és short, vagy negyedik down előtt és O'Brien azzal zárja (válaszol), hogy oké, még pont van egy olyan play, amit ma nem használtunk.
Videók, statisztika, trendek stb alapján elkészül egy gameplan, amit optimálisnak tartanak. A pályára is marad az, amit a boszorkánykonyhában kifőztek.
Talán évek múltán egy dokumentum filmben kiderül, hogy a Slaternek dobott harmadik és 3 passzból edzésen 10-ből 8 alkalommal első down lett. 😉 Mert tudtuk, hogy az ellenfél azt hiszi, hogy mi azt hisszük, hogy ő azt hiszi, mi azt hisszük, ezért most jól meglepjük őket. JMD játékválasztás filozófia. 😉
Pár link a témában, ami szerintem hasznos és szórakoztató olvasmány playcalling, play selection és run v. pass témában:
smartfootball.blogspot.hu/2005/10/thomas-schelling-and-gameplanning-vs.html
smartfootball.blogspot.hu/2007/01/rock-paper-scissors-edgar-allan-poe-and.html
smartfootball.blogspot.hu/2006/07/runpass-balance-and-little-game-theory.html
smartfootball.blogspot.hu/2006/07/runpass-balance-response-to-comments-i.html
smartfootball.blogspot.hu/2006/07/runpass-balance-response-to-comments.html
smartfootball.blogspot.hu/2009/01/probability-pragmatism-and-football.html
Egyik kedvenc anekdotám a fenti cikkekből:
I remember someone asking Hal Mumme when he was at Kentucky about how his teams' yards per carry had dropped around a yard or so from the season before. The reporter was incredulous and turned red faced at Mumme's response: Mumme told him that he saw the same thing, and that to fix it he would throw the ball more. The reporter cut him off and essentially called him an idiot, mentioning that everyone knows you run better by simply running more (wear them down!). I'm pretty sure Mumme's point was that he coached a passing team, and if his yards per carry was going down, at least one reason was that the defense was spending too much time on the run and that he, as playcaller, was not taking advantage of passing game weaknesses defenses were leaving open.
több mint 12 éve
Ez az ügy nekem a Bermuda-háromszögéhez hasonló rejtély. Minden meccs után meg a videózás, gondolom, lépésről-lépésre elemzik a meccset és BB nem szembesül minden egyes videózás alkalmával, hogy nem jók JMD hívásai? Nyilván igen. Nem beszéli meg vele? Nyilván igen. És ennek ellenére a következő meccsen nem változik semmi, ő foglalkozik a védelemmel és hagyja JMD ámokfutását... Hogy ez miért történik így, azt ép ésszel nem lehet megmagyarázni, különösen annak fényében, hogy BB egyébként iszonyú realista és gyakorlatias.Miért gondoljátok úgy, hogy Patrícia nem jó? A védelem teljesítményéből kiindulva, szerintem a védelmi szakmai munka kifezejetten jó az utóbbi 1-2 évben. (Ha kritizálni lehet valamit, az inkább a személyi döntések - draft választottak, FA igazolások -, mint az adott keretből kihozott teljesítmény.)A felvetés az LB edző szerepkörre vonatkozott, mert Patricia elmozdításának nincs realitása. Pepper Johnson volt a védő oldalon az egyedüli tapasztalt pozíciós edző, akinek óriása respektje is volt az öltözőben és korábban lehetett olyat olvasni, hogy az újoncok NFL-be szoktatásában is évről-évre nagy szerepe van. Schwartznak volt történelme Belichickkel és egy max két évet lehúzhatott volna a Patsnél, amíg nem kap újabb HC ajánlatot, Boyer, Graham meg talán még Patricia is tanulhatott volna egy másfajta megközelítést mondjuk tőle, mint amit Belichicktől látnak.
Esetleg arról van szó, hogy Patricia igazából csak egy bábu/törölköző hordozó, a munkát Belichick végezte, és szeretnétek egy olyan DC-t aki levesze BB válláról ezt a melót?peterk2005
Az mindenképpen nagy előrelépés lenne meccsnapokon, ha Belichick végig tudná követni a támadó oldal történéseit is, és benne lenne a meccs ritmusában, ahelyett hogy a védők előtt térdel és magyaráz vagy rajzol neki, szabad idejében, pedig a fentről érkezett fényképeket nézni. Ő ennyire megbízik JMD-ben és lehet hogy ha így lenne se szólna bele, lenne változás a playcallban, de legalább az illúziója meglenne.DoM
Azt sem értem, hogy nem tűnik fel neki, hogy offense oldalon képtelenek vagyunk adaptálódni az ellenfélhez, ha nem jó a gameplan vagy ha az ellenfél módosított. Ez volt szerintem az oka a rengeteg kétarcú meccsnek idén - ha az első félidő volt a leolvadás, az arra volt visszavezethető, hogy a gameplan nem jó és csak félidei elemzéssel tudtak módosítani, illetve a ha a második félidőben (l. Jets meccsek), akkor meg az ellenfél félidei változtatásaira nem volt reakció. Azt gondolom, ez is JMD sara és ebben sincs változás. (A félidei elemzésben volt idén előrelépés, el kell ismerni.)
több mint 12 éve
Ez idén derülhetett volna ki de sajnos a sérülések miatt szépen mondva, megszívtuk pedig:Miért gondoljátok úgy, hogy Patrícia nem jó? A védelem teljesítményéből kiindulva, szerintem a védelmi szakmai munka kifezejetten jó az utóbbi 1-2 évben. (Ha kritizálni lehet valamit, az inkább a személyi döntések - draft választottak, FA igazolások -, mint az adott keretből kihozott teljesítmény.)Jim Schwartz lehet egy opció a védőknél egy kis frissítésre a stábban.DoMElment Buffalobagordon
D: 1.kör Mayo, Cha Jones, Wilfork, Hightower, DMC, Talib
2.kör Spikes, Collins
több mint 12 éve
Megelőztél😀Miért gondoljátok úgy, hogy Patrícia nem jó? A védelem teljesítményéből kiindulva, szerintem a védelmi szakmai munka kifezejetten jó az utóbbi 1-2 évben. (Ha kritizálni lehet valamit, az inkább a személyi döntések - draft választottak, FA igazolások -, mint az adott keretből kihozott teljesítmény.)A felvetés az LB edző szerepkörre vonatkozott, mert Patricia elmozdításának nincs realitása. Pepper Johnson volt a védő oldalon az egyedüli tapasztalt pozíciós edző, akinek óriása respektje is volt az öltözőben és korábban lehetett olyat olvasni, hogy az újoncok NFL-be szoktatásában is évről-évre nagy szerepe van. Schwartznak volt történelme Belichickkel és egy max két évet lehúzhatott volna a Patsnél, amíg nem kap újabb HC ajánlatot, Boyer, Graham meg talán még Patricia is tanulhatott volna egy másfajta megközelítést mondjuk tőle, mint amit Belichicktől látnak.
több mint 12 éve
Pontosan. Mikor támadunk BB ott térdel a védők előtt és magyaráz, ha történik valami a pályán akkor azt csak a kivetítőn tudja visszanézni. Ha élőben nézné meccs közben is lenyomhatna egy-egy fülest JMD-nek nem csak a hétfői videoelemzések után.😀Miért gondoljátok úgy, hogy Patrícia nem jó? A védelem teljesítményéből kiindulva, szerintem a védelmi szakmai munka kifezejetten jó az utóbbi 1-2 évben. (Ha kritizálni lehet valamit, az inkább a személyi döntések - draft választottak, FA igazolások -, mint az adott keretből kihozott teljesítmény.)Jim Schwartz lehet egy opció a védőknél egy kis frissítésre a stábban.DoMElment Buffalobagordon
több mint 12 éve
Miért gondoljátok úgy, hogy Patrícia nem jó? A védelem teljesítményéből kiindulva, szerintem a védelmi szakmai munka kifezejetten jó az utóbbi 1-2 évben. (Ha kritizálni lehet valamit, az inkább a személyi döntések - draft választottak, FA igazolások -, mint az adott keretből kihozott teljesítmény.)A felvetés az LB edző szerepkörre vonatkozott, mert Patricia elmozdításának nincs realitása. Pepper Johnson volt a védő oldalon az egyedüli tapasztalt pozíciós edző, akinek óriása respektje is volt az öltözőben és korábban lehetett olyat olvasni, hogy az újoncok NFL-be szoktatásában is évről-évre nagy szerepe van. Schwartznak volt történelme Belichickkel és egy max két évet lehúzhatott volna a Patsnél, amíg nem kap újabb HC ajánlatot, Boyer, Graham meg talán még Patricia is tanulhatott volna egy másfajta megközelítést mondjuk tőle, mint amit Belichicktől látnak.
Az mindenképpen nagy előrelépés lenne meccsnapokon, ha Belichick végig tudná követni a támadó oldal történéseit is, és benne lenne a meccs ritmusában, ahelyett hogy a védők előtt térdel és magyaráz vagy rajzol neki, szabad idejében, pedig a fentről érkezett fényképeket nézni. Ő ennyire megbízik JMD-ben és lehet hogy ha így lenne se szólna bele, lenne változás a playcallban, de legalább az illúziója meglenne.
több mint 12 éve
Miért gondoljátok úgy, hogy Patrícia nem jó? A védelem teljesítményéből kiindulva, szerintem a védelmi szakmai munka kifezejetten jó az utóbbi 1-2 évben. (Ha kritizálni lehet valamit, az inkább a személyi döntések - draft választottak, FA igazolások -, mint az adott keretből kihozott teljesítmény.)Jim Schwartz lehet egy opció a védőknél egy kis frissítésre a stábban.DoMElment Buffalobagordon
Esetleg arról van szó, hogy Patricia igazából csak egy bábu/törölköző hordozó, a munkát Belichick végezte, és szeretnétek egy olyan DC-t aki levesze BB válláról ezt a melót?

több mint 12 éve
Jim Schwartz lehet egy opció a védőknél egy kis frissítésre a stábban.DoMElment Buffaloba
több mint 12 éve
Persze, BB-t még nem viszik 😊Azér' nekem elég fura, hogy szétkapják a csapatot és Krafték egy szót sem szólnak. Megszoktam - inkább tudomásul vettem - már ezt a zsoldosmentalitást az NFL-ben, de azért mégis fura, hogy sok éven át együtt dolgozó közeli munkatársak egyszerre így szétrebbenek. Nem hiszem, hogy ezek pénzügyi kérdések, úgyhogy úgy tűnik a lojalitás nincs meg/nem is volt. A másik lehetőség, hogy valami nagyon nagy balhé van a színfalak mögött és komplett rebuild zajlik.
Mondjuk mókás lesz, visszajönnek a sérültek, azt ember nem marad körülöttük a végére 😀Wyatt
Mindegy, vasárnap a Pats, ma Federer... szar hetem van, na. 😕
több mint 12 éve
Ezzel én is így vagyok. Russel Wilson nagyon szimpatikus, meg amúgy is mindig drukkolok a rookieknak, vagy a majdnem rookieknak.Én pedig az SB-n a Denvernek fogok szurkolni, mivel:Én is hasonlóan érzek, annyi, hogy a Seahawkban kifejezetten szimpatikus Pete Carrol és Russel Wilson pedig végképp. Az utóbbi ritka értelmesen tud nyilatkozni, ráadásul a média alapján rendezett és jó családi élete van. Én nem szeretem a botrányt-botrányra halmozó, 8 kiló arannyal és gyémánttal felszerelt, nekem mindent lehet "hip-hop" (vagy white-trash) játékosokat. Számomra ez szól a Seahawks mellett, de Lynch és Sherman meg ellene.
1. PM egyáltalán nem unszimpatikus fazon, csak szimplán idegesítő ellene játszani, annyira jó 😛
2. Welker
3. Sörman.Boston
Manning meg szerintem teljesen korrekt ember a nyilatkozatai alapján, a Brady-korszak ősellenfele, de minden tiszteletet megérdemel, akkora zseni. Welkernek nagyon drukkolok, ha valaki, ő megérdemli, hogy gyűrűt nyerjen.LordTamas
több mint 12 éve
Persze, BB-t még nem viszik 😊Mondjuk mókás lesz, visszajönnek a sérültek, azt ember nem marad körülöttük a végére 😀

több mint 12 éve
Lehet ezt még fokozni?@AdamSchefter Dolphins on to new candidate for vacant GM job: Patriots director of pro personnel Nick Caserio, who is in Miami interviewing today.

http://insidehandoff.com/