New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Ráadásul bármelyik kezdő OT sérülése esetén az ő RT szereplése biztosítja a minimális teljesítménycsökkenést. (Solder sérül, Vollmer LT, Cannon RT.) Emellett vésztartalék RG-nak is megfelel. (Svitek nem mutatott semmit, nagyjából alkalmatlannak bizonyult a backup swing tackle szerepre.)Cannont nagyrészt csak a szurkolók akarják guardként látni. Draftolása óta folyamatosan kérdezik a coaching staffot és mindig tackle a válasz.zinedine5Mennyire elképzelhető, hogy Connollyt bemozgatjuk centernek a helyére pedig megy Cannon?Nekem tetszik, bár Connolly azért nem volt a legjobb center 2011-ben. Kérdés, hogy Cannon mennyire tud (már) guard.ot játszani. T-nek egész jó volt az év végére.LordTamas
Aztán a draftról 3. körben hozunk egy falembert, mélységnek pedig maradna Svitek(apróért), Kline, Greengordon
A drafton húzni kellene egy C-t vagy OG-ot, Connolly tervezett feladatától függően.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Cannont nagyrészt csak a szurkolók akarják guardként látni. Draftolása óta folyamatosan kérdezik a coaching staffot és mindig tackle a válasz.zinedine5Edzőtáborban volt jobb guard az első csapattal, amikor Connolly sérült volt. Sajnos a TC nagyrészében Cannon sem tudott edzeni. Szándék ott bujkálhat a stáb oldalán. Ha Vollmer véletlenül egészséges maradna, talán még egy TC-t rá lehet áldozni, hátha sikerül megszoknia eggyel beljebb.
több mint 12 éve
Cannont nagyrészt csak a szurkolók akarják guardként látni. Draftolása óta folyamatosan kérdezik a coaching staffot és mindig tackle a válasz.Mennyire elképzelhető, hogy Connollyt bemozgatjuk centernek a helyére pedig megy Cannon?Nekem tetszik, bár Connolly azért nem volt a legjobb center 2011-ben. Kérdés, hogy Cannon mennyire tud (már) guard.ot játszani. T-nek egész jó volt az év végére.LordTamas
Aztán a draftról 3. körben hozunk egy falembert, mélységnek pedig maradna Svitek(apróért), Kline, Greengordon
több mint 12 éve
Mennyire elképzelhető, hogy Connollyt bemozgatjuk centernek a helyére pedig megy Cannon?Nekem tetszik, bár Connolly azért nem volt a legjobb center 2011-ben. Kérdés, hogy Cannon mennyire tud (már) guard.ot játszani. T-nek egész jó volt az év végére.
több mint 12 éve
Mennyire elképzelhető, hogy Connollyt bemozgatjuk centernek a helyére pedig megy Cannon?Aztán a draftról 3. körben hozunk egy falembert, mélységnek pedig maradna Svitek(apróért), Kline, Green
több mint 12 éve
Tavaly 2.5 millát adtunk volna neki, ezt meccselte a steelers , szerintem ennyiért (2.5-3 milla) megtartható lenne Edelman is .Mi a véleményetek Sanders esetleges újra megkörnyékezéséről?Kedvezőbb max annyiból, hogy nincs pick. Tavaly elég volt valami szotyi pénzt ajánlani neki, idén FA-n tuti nagyobbat adna valaki, mint mi. Meg igazából szerintem semmi szükségünk ráWyatt
Nem volt igazán jó éve- csakúgy mint a Steelersnek. Vmi nagyon nem volt ott rendben.
Tavaly végül nem tudtuk elhozni, viszont most, akár kedvezőbb feltételekkel is át lehetne hozni, már csak azért is mert nem kell érte draftjogot adni.
Emmanuel Sanders, WR: He looks better as a slot receiver than on the outside. After so-so production in 2013, the Steelers probably will be comfortable letting him walk with Markus Wheaton waiting in the wings.
'Dolára nem mindig lehet számítani. Edelman kevés célpont egymaga (ha sikerül megtartanunk...amivel én kalkulálok egyébként😊 ). A tavalyi rookie-k a rövidpasszos játékban nem igazán tudtak hatékonyan segíteni. Tomnak nem jönne rosszul.
Láttok rá esélyt?
Egyáltalán érdemes lenne újra nekifutni a témának?Rule
Szerintem sem kell, sőt Edelman sem fog maradni. WR poszton megvagyunk.(KT, AD, Boyce, Dola, TJ)
Egy "vajkező" TE kell és egy rutinos C/G.
Azt írta a roto, hogy Talibnak kb 21millát kínálunk 3 évre szerintük. Ha sikerülne sérülésmentesen lehúzni egy szezont akkor nagy vásár, ha csak 10-12 meccsre jó évente akkor pedig nagy blama lehet az idei FA classt elnézve.
több mint 12 éve
Mi a véleményetek Sanders esetleges újra megkörnyékezéséről?Kedvezőbb max annyiból, hogy nincs pick. Tavaly elég volt valami szotyi pénzt ajánlani neki, idén FA-n tuti nagyobbat adna valaki, mint mi. Meg igazából szerintem semmi szükségünk rá
Nem volt igazán jó éve- csakúgy mint a Steelersnek. Vmi nagyon nem volt ott rendben.
Tavaly végül nem tudtuk elhozni, viszont most, akár kedvezőbb feltételekkel is át lehetne hozni, már csak azért is mert nem kell érte draftjogot adni.
Emmanuel Sanders, WR: He looks better as a slot receiver than on the outside. After so-so production in 2013, the Steelers probably will be comfortable letting him walk with Markus Wheaton waiting in the wings.
'Dolára nem mindig lehet számítani. Edelman kevés célpont egymaga (ha sikerül megtartanunk...amivel én kalkulálok egyébként😊 ). A tavalyi rookie-k a rövidpasszos játékban nem igazán tudtak hatékonyan segíteni. Tomnak nem jönne rosszul.
Láttok rá esélyt?
Egyáltalán érdemes lenne újra nekifutni a témának?Rule

több mint 12 éve
Mi a véleményetek Sanders esetleges újra megkörnyékezéséről?Nem volt igazán jó éve- csakúgy mint a Steelersnek. Vmi nagyon nem volt ott rendben.
Láttok rá esélyt?
Egyáltalán érdemes lenne újra nekifutni a témának?
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy az off ban Harmon kiharcolja a kezdő pozit alapfelállásban is, egyszerűen hiába "észjátékos" Gregory nekünk egy fizikálisabb S-re van szükségünk. Az jelzésértékű, hogy tavaly hoztunk is egy veteránt mellé (Wilson) és draftoltunk is safety-t .Duron Harmon mit mutatott idén véleményetek szerint? Esélyes jövőre a kezdő szerepre?RataxesHa Gregoryt kidobják, akkor igen. Különben nem valószínű, marad no.3, de ha komolyabb fejlődés jeleit mutatja, akkor biztos megtalálják a módját, hogy nickelben/dime-ban minél többet pályára kerüljön.DoM
több mint 12 éve
Valami hasonló safety-t képzelni el itt nálunk iswww.facebook.com/photo.php?v=472313112901425
több mint 12 éve
ezek szerint nem hiszel abban hogy hoznánk egy kezdő safetyt, ha kidobjuk Gregoryt?Duron Harmon mit mutatott idén véleményetek szerint? Esélyes jövőre a kezdő szerepre?RataxesHa Gregoryt kidobják, akkor igen. Különben nem valószínű, marad no.3, de ha komolyabb fejlődés jeleit mutatja, akkor biztos megtalálják a módját, hogy nickelben/dime-ban minél többet pályára kerüljön.DoM
több mint 12 éve
Duron Harmon mit mutatott idén véleményetek szerint? Esélyes jövőre a kezdő szerepre?RataxesHa Gregoryt kidobják, akkor igen. Különben nem valószínű, marad no.3, de ha komolyabb fejlődés jeleit mutatja, akkor biztos megtalálják a módját, hogy nickelben/dime-ban minél többet pályára kerüljön.
több mint 12 éve
Duron Harmon mit mutatott idén véleményetek szerint? Esélyes jövőre a kezdő szerepre?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Elnézve a 2014es sorsolást a 8-0 jövőre is meglesz😀Wyatt
több mint 12 éve
Ráadásként tevékeny részese volt egy onside kick bénázásnak, ami folytán megszerezte az ellenfél a labdát... Ha jól emlékszem ezután a meccs után cutolták.Én ennyi miatt nem mondtam volna le róla, de hát (a csapat szerencséjére) nem én döntök erről, meg lehet, hogy volt más is. Mindenesetre én bírtam.winstonDe 2-szer dobott felé Brady, mindkettőből INT lettcspeti98Sudfeld rémlik? 😀gordonNe is emlegesd... A teljes pre-season legnagyobb TD elkapása után azt hittem, megvan a Hörni-pótlás, ehhez képest még az esélyt sem kapta meg nagyon. Bezzeg a többi rookie WR kedvére droppolhatott. 😊 Most sem tudom, hol romlott el a dolog. Még célpont sem volt egyszer sem az alapszakaszban.Burkus
Summázva mondhatni, hogy nem kapta meg a kellő lehetőséget a bizonyításra, de nem volt jó ómen a csapat szempontjából, ha ő labdaközelben volt 😀
több mint 12 éve
Én ennyi miatt nem mondtam volna le róla, de hát (a csapat szerencséjére) nem én döntök erről, meg lehet, hogy volt más is. Mindenesetre én bírtam.De 2-szer dobott felé Brady, mindkettőből INT lettcspeti98Ne is emlegesd... A teljes pre-season legnagyobb TD elkapása után azt hittem, megvan a Hörni-pótlás, ehhez képest még az esélyt sem kapta meg nagyon. Bezzeg a többi rookie WR kedvére droppolhatott. 😊 Most sem tudom, hol romlott el a dolog. Még célpont sem volt egyszer sem az alapszakaszban.BurkusÉn is reménykedtem benne, de nekem inkább Bequette-érzésem van. Nagy tehetség, lehetőségek, örülés van, amikor jött, aztán semmit nem tud NFL-ben elővezetni már. Márpedig, ha valamikor, most nálunk azért lett volna lehetősége, mert egy Mulligant kiszorítani pl nem egy lehetetlen küldetés, szeptembertől Gronko visszatérése után még kevesebb sansza lesz. Persze, cáfoljon rám egy rendes offseason után BradyvelWyattSudfeld rémlik? 😀gordon
több mint 12 éve
De 2-szer dobott felé Brady, mindkettőből INT lettNe is emlegesd... A teljes pre-season legnagyobb TD elkapása után azt hittem, megvan a Hörni-pótlás, ehhez képest még az esélyt sem kapta meg nagyon. Bezzeg a többi rookie WR kedvére droppolhatott. 😊 Most sem tudom, hol romlott el a dolog. Még célpont sem volt egyszer sem az alapszakaszban.BurkusÉn is reménykedtem benne, de nekem inkább Bequette-érzésem van. Nagy tehetség, lehetőségek, örülés van, amikor jött, aztán semmit nem tud NFL-ben elővezetni már. Márpedig, ha valamikor, most nálunk azért lett volna lehetősége, mert egy Mulligant kiszorítani pl nem egy lehetetlen küldetés, szeptembertől Gronko visszatérése után még kevesebb sansza lesz. Persze, cáfoljon rám egy rendes offseason után BradyvelWyattSudfeld rémlik? 😀gordon
több mint 12 éve
Ne is emlegesd... A teljes pre-season legnagyobb TD elkapása után azt hittem, megvan a Hörni-pótlás, ehhez képest még az esélyt sem kapta meg nagyon. Bezzeg a többi rookie WR kedvére droppolhatott. 😊 Most sem tudom, hol romlott el a dolog. Még célpont sem volt egyszer sem az alapszakaszban.Én is reménykedtem benne, de nekem inkább Bequette-érzésem van. Nagy tehetség, lehetőségek, örülés van, amikor jött, aztán semmit nem tud NFL-ben elővezetni már. Márpedig, ha valamikor, most nálunk azért lett volna lehetősége, mert egy Mulligant kiszorítani pl nem egy lehetetlen küldetés, szeptembertől Gronko visszatérése után még kevesebb sansza lesz. Persze, cáfoljon rám egy rendes offseason után BradyvelWyattSudfeld rémlik? 😀gordon
több mint 12 éve
Kraft elkezdte az alkudozást Talibbal 😊
több mint 12 éve
Nem azt mondtam, hogy egy jó offseason után minden rendben van, más dolog villogni az offseasonben, meg biztatóan játszani pre-ben, mint éles meccsen jól tolni. De azért nem árt, ha van egy közös edzésmunka az irányítóval, hogy össze tudjanak szokni, nem pedig év közben kell kialakítani a közös munkát. De DJ-ben megvan a potenciál a jó játékra, más kérdés, hogy ez még Rodgersszel sem jött eddig elő...Én is reménykedtem benne, de nekem inkább Bequette-érzésem van. Nagy tehetség, lehetőségek, örülés van, amikor jött, aztán semmit nem tud NFL-ben elővezetni már. Márpedig, ha valamikor, most nálunk azért lett volna lehetősége, mert egy Mulligant kiszorítani pl nem egy lehetetlen küldetés, szeptembertől Gronko visszatérése után még kevesebb sansza lesz. Persze, cáfoljon rám egy rendes offseason után BradyvelWyattSudfeld rémlik? 😀gordon

több mint 12 éve
Én is reménykedtem benne, de nekem inkább Bequette-érzésem van. Nagy tehetség, lehetőségek, örülés van, amikor jött, aztán semmit nem tud NFL-ben elővezetni már. Márpedig, ha valamikor, most nálunk azért lett volna lehetősége, mert egy Mulligant kiszorítani pl nem egy lehetetlen küldetés, szeptembertől Gronko visszatérése után még kevesebb sansza lesz. Persze, cáfoljon rám egy rendes offseason után BradyvelWyattSudfeld rémlik? 😀
több mint 12 éve
Én is reménykedtem benne, de nekem inkább Bequette-érzésem van. Nagy tehetség, lehetőségek, örülés van, amikor jött, aztán semmit nem tud NFL-ben elővezetni már. Márpedig, ha valamikor, most nálunk azért lett volna lehetősége, mert egy Mulligant kiszorítani pl nem egy lehetetlen küldetés, szeptembertől Gronko visszatérése után még kevesebb sansza lesz. Persze, cáfoljon rám egy rendes offseason után Bradyvel

több mint 12 éve
D. J. Williams-ből is ki lehetne hozni talán többet, bár nem nagyon figyeltem mit csinált Green Bayben és Jacksonvilleben, de nagyon jó draft prospect volt. Meg a sport science videója is jó 😀winstonNekem ő az egyik titkos favoritom 2014-re, meg is lepett hogy idén nem használtuk. Konkrétan szegény ember Hernandeze a srác.

több mint 12 éve
D. J. Williams-ből is ki lehetne hozni talán többet, bár nem nagyon figyeltem mit csinált Green Bayben és Jacksonvilleben, de nagyon jó draft prospect volt. Meg a sport science videója is jó 😀
Wyatt