New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért a körök száma nem jelent szinte semmit ha nincs egy megfelelő pozíciós edző vagy kordinátor te is tudod😀én szerintem addig amíg Joshua vezeti az offense addig inkább rá kéne gyúrni arra, hogy egy bivaly defense-t csináljunk. Azért, hogy ne az offense-n múljon a sikerünk! 😊mascheranoDe hova tolod még?
DL-ben Ninko azért elég jó, mellette Wilfork is azért, ő és Chandler Jones is első körös volt (utóbbi is elég jó)
LB-sorban van két első, meg egy második körös, elég jó is mindegyik
CB-knél Talib (szintén korábbi első), Dennard (2. körből a 7.-be esett rendőrségi ügye miatt), meg a 3. körös Ryan
S-nél az első körös, pazar szintre érő DMC, meg Gregory és a 3. körös Harmon
Szal ott vagyunk, hogy hozhatunk egy fasza DT-t, de azért rotálva ott sem állunk azért szarul, meg egy SS-t, de akkor Harmonról szerintem lemondhatunk. Én Talib megtartásával számolok, innentől viszont azt a hú de nagy erősítést nem látom, hol tudjuk elkövetni a D oldalán (persze, ha Kelly megy, lesz egy olyan DT, aki egyből megoldja, hogy csak a DL szétszedjen minden OL-t, esetleg találunk egy Kancellárt meg Shermant, akkor persze, toljuk csak a D-be 😊 )Wyatt
Védelmünk leggyengébb láncszemének továbbra is Patricia-t tartom..
Én a védelmet a DoM által meghatározott vonalon erősíteném/mélyíteném.
Vázlatosan így képzelném el a csapatrészeket.
DL:
Jones, Ninko ,Kelly adott WV paycut a fentmaradó kb 6-7 millából idehoznám a rotációba Red Bryant-et (vagy Tuitt-ot a draftról). Óriási upgrade, mind 4-3 DT, mint 3-4 DE poziban(ahol valljuk be egyedül Carter-t tudtuk néha bedobni)...mélység adott Vellano, Siliga..Sopoaga alapból cut
LB sor:
Mayoval, Collinsal, HighTowerel, visszaigazolt Fletcherel, alkalmanként Ninko visszalépésével (3-4)ok.
SEC:
Gregory-t kiraknám, hoznék a FA-ról egy odabaszós SS-t (Gregory cutal 2.8Millát nyernénk, ha marad 3.6 millát foglal..összevetésképpen Pollard idén 2M-t keresett....)Harmon-al, DMC-val, a felépülő, futás ellen jól használható A. Wilsonal és T.Wilsonal itt sem lenne gond.
CB poszton Talib visszaigazolásával megvagyunk de én még hoznék egy veteránt FA-ról apróért.
A támadóknál egyszerűbb a szitú, kell két ember a falba, wr corps rendben, még Edelman nélkül is, kell egy futó ha Blount elmegy (sztem marad), Hóember, Mulligan apróért, Gronk majd PUP-ról és egy TE a 4. körből.
A draftom pedig így nézne ki:
1. DL
2. interior OL
3. interior OL
4.TE
...
több mint 12 éve
Olyan D-t nem lehet építeni, amelyik minőségi romlás nélkül tolja úgy, hogy sorban esnek ki alapemberek.Amúgy szerintem a O-nál sem az a legnagyobb baj, hogy ki hívja a playeket. Sokkal inkább az, hogy bedőlt a koncepció, hogy el lehet engedni Welkert, mert az itt maradó veteránok megoldják, a többi meg majd hozzá érik. Aztán a rendőrök elvitték az egyiket, a másikat a sérülés, a maradék meg pont ennyit tudott adott helyzetben. Szerintem a tavaly összerakott csapatot már csak egy-két helyen kell reszelni, aztán ha Fortuna asszony kicsit jobban bánik velünk a sérülések tekintetében, kinyomjuk a szuszt mindenkiből.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
én szerintem addig amíg Joshua vezeti az offense addig inkább rá kéne gyúrni arra, hogy egy bivaly defense-t csináljunk. Azért, hogy ne az offense-n múljon a sikerünk! 😊mascheranoDe hova tolod még?
DL-ben Ninko azért elég jó, mellette Wilfork is azért, ő és Chandler Jones is első körös volt (utóbbi is elég jó)
LB-sorban van két első, meg egy második körös, elég jó is mindegyik
CB-knél Talib (szintén korábbi első), Dennard (2. körből a 7.-be esett rendőrségi ügye miatt), meg a 3. körös Ryan
S-nél az első körös, pazar szintre érő DMC, meg Gregory és a 3. körös Harmon
Szal ott vagyunk, hogy hozhatunk egy fasza DT-t, de azért rotálva ott sem állunk azért szarul, meg egy SS-t, de akkor Harmonról szerintem lemondhatunk. Én Talib megtartásával számolok, innentől viszont azt a hú de nagy erősítést nem látom, hol tudjuk elkövetni a D oldalán (persze, ha Kelly megy, lesz egy olyan DT, aki egyből megoldja, hogy csak a DL szétszedjen minden OL-t, esetleg találunk egy Kancellárt meg Shermant, akkor persze, toljuk csak a D-be 😊 )

több mint 12 éve
én szerintem addig amíg Joshua vezeti az offense addig inkább rá kéne gyúrni arra, hogy egy bivaly defense-t csináljunk. Azért, hogy ne az offense-n múljon a sikerünk! 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
hát TEk közül én simán behúznám lyerlát 5.kör után 😊 1-2. körben meg falemberek jöjjenek mindkét oldalra 😀

több mint 12 éve
A skill posztokon (irányítón és falember kívül mindenki) okosabban kell felhasználni a rendelkezésre álló erőforrásokat. A védőfalban megteremtve egy minőségi 6-7 emberes rotáció lehetőségét (amit Robilluma annyira hiányolt tavaly, de csak most jut rá idő), vagy éppen egy átlag feletti RG-vel (másodsorban centerrel) javítva az OL belsején sokkal közelebb viszi szerintem a csapatot az újabb Super Bowlhoz, mint egy Hernandez pótlék "tight end" vagy egy szegény ember Gronkja, mert mi lesz ha megint megsérül..DoMKíváncsi lennék te milyen irányba vinnéd az offenset?gordon
Csapatszinten kell erősíteni a depthet és a minőséget, nem egy lapra feltenni mindent még mindig (célpontok). Ez tavaly a drafton, free agency-ben megtörtént. Van kivel dolgozni és kiknek a fejlődésében bízni 2014-ben. Tovább kell lépni.
Draftra (1-3. kör), FA-ra (nem a minimum közeli szerződések) is vonatkozik. Ez lenne az én megközelítésem.
több mint 12 éve
.DoMDoM, olvastam a pats.hu-n, hogy te nem hoznál TE-t, bemásolom:
"Általánosságban azt mondom, hogy mindenki látta idén, milyen nehezen ment az újoncok és Brady közötti kapcsolat kialakulása, amit újra végig kellene járni egy tight enddel. Ha Gronk egészséges, akkor egy kellemes luxus. Ha megsérül, akkor ugyanott vagyunk bizonytalanság címén mint idén a célpontoknál, miközben egy értékes picket vettünk el a védelemtől/támadófaltól. Ha Gronk egészséges, akkor meg kvázi mindegy.
Nem hiszem, hogy egy tight end pickkel kerülne közelebb a csapat a negyedik SB sikerhez. Főleg, hogy legkevésbé sem bízok JMD-ben, hogy bármit ki tudna hozni belőle a 2013-as ténykedése alapján. "
Kíváncsi lennék te milyen irányba vinnéd az offenset?
több mint 12 éve
a lényeg ugyanaz...ti is, mi is 4-3/3-4 hibrid sémát nyomunk és tud játszani 4-3-ba DT-t és 3-4ben endet, azaz pont jó lenne nekünk de nincs rá pénzünk... 😀 Tuitt is ilyen és sok mockban írták nekünk az első körben5-tech, DEundisputedlyRed Bryant pont az a tipikus 3tech nagyméretű veterán DT akit BB szeret..Stabilan tud játszani, futások ellen több mint jó..Habár nem egy sack király..Azonban nem véletlenül vágják ki Seattle-ből.. 5 évre kötöttek vele egy 35 misis szerződést, amiből 2014-re 7,5 lenne a garantált..Szerintem a FA piacon hamar rácsapnak, de kis pénzért nem fog menni sehova..A Pecc szerntem Wilfork bérét próbálja megoldani először valahogy, s csak utána mer elgondolkodni nagyobb nevű szabad ügynökökben..De az idei draft class elég mély DT-ben..Jó minőségű, akár első évben bevethető prospectek lehetnek idén..De ki tudja, hogy BB mit húz? Mindenki TE,DT, OL embert vár..De szerintem nem ezeket fog húzni idén sem..kyobaluCsodálkoznék ha hoznánk FA-ról DT-t. Főleg most, hogy Tuittot műteni kell és ezért valószinűleg kicsúszik a top50ből.
Így eltradelhetjük az első kört és a második végén elhozhatjuk majd😀gordon
több mint 12 éve
5-tech, DERed Bryant pont az a tipikus 3tech nagyméretű veterán DT akit BB szeret..Stabilan tud játszani, futások ellen több mint jó..Habár nem egy sack király..Azonban nem véletlenül vágják ki Seattle-ből.. 5 évre kötöttek vele egy 35 misis szerződést, amiből 2014-re 7,5 lenne a garantált..Szerintem a FA piacon hamar rácsapnak, de kis pénzért nem fog menni sehova..A Pecc szerntem Wilfork bérét próbálja megoldani először valahogy, s csak utána mer elgondolkodni nagyobb nevű szabad ügynökökben..De az idei draft class elég mély DT-ben..Jó minőségű, akár első évben bevethető prospectek lehetnek idén..De ki tudja, hogy BB mit húz? Mindenki TE,DT, OL embert vár..De szerintem nem ezeket fog húzni idén sem..kyobaluCsodálkoznék ha hoznánk FA-ról DT-t. Főleg most, hogy Tuittot műteni kell és ezért valószinűleg kicsúszik a top50ből.
Így eltradelhetjük az első kört és a második végén elhozhatjuk majd😀gordon
több mint 12 éve
Red Bryant pont az a tipikus 3tech nagyméretű veterán DT akit BB szeret..Stabilan tud játszani, futások ellen több mint jó..Habár nem egy sack király..Azonban nem véletlenül vágják ki Seattle-ből.. 5 évre kötöttek vele egy 35 misis szerződést, amiből 2014-re 7,5 lenne a garantált..Szerintem a FA piacon hamar rácsapnak, de kis pénzért nem fog menni sehova..A Pecc szerntem Wilfork bérét próbálja megoldani először valahogy, s csak utána mer elgondolkodni nagyobb nevű szabad ügynökökben..De az idei draft class elég mély DT-ben..Jó minőségű, akár első évben bevethető prospectek lehetnek idén..De ki tudja, hogy BB mit húz? Mindenki TE,DT, OL embert vár..De szerintem nem ezeket fog húzni idén sem..kyobaluCsodálkoznék ha hoznánk FA-ról DT-t. Főleg most, hogy Tuittot műteni kell és ezért valószinűleg kicsúszik a top50ből.
Így eltradelhetjük az első kört és a második végén elhozhatjuk majd😀
több mint 12 éve
Red Bryant pont az a tipikus 3tech nagyméretű veterán DT akit BB szeret..Stabilan tud játszani, futások ellen több mint jó..Habár nem egy sack király..Azonban nem véletlenül vágják ki Seattle-ből.. 5 évre kötöttek vele egy 35 misis szerződést, amiből 2014-re 7,5 lenne a garantált..Szerintem a FA piacon hamar rácsapnak, de kis pénzért nem fog menni sehova..A Pecc szerntem Wilfork bérét próbálja megoldani először valahogy, s csak utána mer elgondolkodni nagyobb nevű szabad ügynökökben..De az idei draft class elég mély DT-ben..Jó minőségű, akár első évben bevethető prospectek lehetnek idén..De ki tudja, hogy BB mit húz? Mindenki TE,DT, OL embert vár..De szerintem nem ezeket fog húzni idén sem..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Red Bryant-et állitólag cutolni fogja a Seahawks. 2012-ben majdnem megszereztük és ha nem lett volna a Seattle ajánlata jött is volna elmondása szerint.
Vajon megint rámozdulunk?
több mint 12 éve
zseniálisra sikeredett videó a szezonról: A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Érdekesek ezek a grade rendszerek, mert kb minden oldalon más, és jelentős különbségekkel. Hogyan számolták ki pl azt a -3.2 -t? Minden snap-et láttam, egy csúnya hibát vétett futás ellen idén ( frisco ellen idegenben szezon végén Gore nagy futása) ami tisztán az Ő hibája volt.A PFF play by play elemez. Minden játékostól azt "várják", hogy se pro se kontra nem tesz semmi különöset egy játék során. Átlagosan fog viselkedni, szerepelni, a teljesítményének a várható értéke nulla. Szélsőséges esetben Earl -3,2 értéke kijöhetett úgy, hogy minden futás elleni akciója átlagos volt és a Gore elleni csúnya (rendkívül ritka) hiba önmagában ért -3,2-t.
Ezen kívül amikor ott volt előtte az ember, eljutott odáig, akkor szerelte. Viszont azt nem tudom mennyire veszik figyelembe, hogy messze ligaelit alacsony számban passzoltak ellene középre idén. Egész évben valami 8 db(nyolc) passz ment az Ő területére,ha jól emlékszem. Szóval hogyan mérik a safety-t ilyenkor a futás ellen? Elrontott tackle, megcsinált tackle, tackle/meccs, vagy mi alapján?undisputedly
Egy megcsinált tackle önmagában nulla értékkel bír (ez a dolga), pozitív számot akkor kap, ha ez mondjuk a LoS mögött történik, vagy az értékelő bravúrosnak tartja a szerelést. (Igen, a PFF-érték ilyen szempontból sok szubjektív elemet hordoz.) A play by play elemzés miatt egy játékos nem kap pluszt önmagában azért, hogy egy meccsen csinált 20 szerelést. Ha az mind "elvárható" volt, akkor kap egy nagy nullát. Az ilyen játékosra mondják, hogy hiányzik belőle a nagy játék, a playmakerség. Ld. LB Mayo.(Talán csak a büntetésnél lehet plusz pontot kapni a büntetlenségért idény szinten, itt valami statisztikai módszerrel határozzák meg a várható értéket.)
Érdekes szisztéma, sok jó meglátással és néhány agyzsibbasztó elképzeléssel. Engem azzal tudnak felb@szni, amikor egy OL teljesítményét az öt tag egyéni értékeinek összegével írják le.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ezek a táblázatok mindig elég nagy negatív visszhangot váltanak ki a fanok között, mert tele van pontatlan minősítésekkel, szóval szigorúan ez alapján nem értékelnék egy csapatot.Most csak szimplán azt nem értem, hogy ha egyszer ő lett náluk a legjobb, akkor hogyhogy nem lett elit. Amikor tavaly kevés szereplésre is megkapta. Bár akkor brutálisan alacsony rate-et engedettEz a profootballfocus elemzés elég homemade kategória.Hmm, ez érdekes. DMC a legjobb S-ként végzett, de ő sem lett elit?Wyatt
Megnyugodtam, hogy legalább 1 elitünk van😀gordon
Amúgy nem kötekedésből, de DMC a játék melyik szegmensében a legjobb?
Statisztikákban vannak nála jobbak, játékban is.undisputedly
Egyébként minden playt értékelne, és a pluszok meg a mínuszok alapján jön ki egy érték minden játékosra, az S-ek között pedig coverben pass rushban, coverben, futás elleni védekezésben és a büntetéseket tekintve is pluszosként zárt, E. T. például –3.2 lett a futásoknálWyatt
Nem kifejezetten E.T.-re gondoltam. Nézegettem az FS-SS statokat, és vannak nála számban jobbak, plusz ami játékot láttam tőle, a deep ballt pl eléggé nem érezte néha, de mivel nem tudom,hogy mi lenne a pontos feladata a rendszeretekben, ezért kérdeztem, hogy miért tartjátok elitnek. Nem piszkálódni akartam 😊
Érdekesek ezek a grade rendszerek, mert kb minden oldalon más, és jelentős különbségekkel. Hogyan számolták ki pl azt a -3.2 -t? Minden snap-et láttam, egy csúnya hibát vétett futás ellen idén ( frisco ellen idegenben szezon végén Gore nagy futása) ami tisztán az Ő hibája volt.
Ezen kívül amikor ott volt előtte az ember, eljutott odáig, akkor szerelte. Viszont azt nem tudom mennyire veszik figyelembe, hogy messze ligaelit alacsony számban passzoltak ellene középre idén. Egész évben valami 8 db(nyolc) passz ment az Ő területére,ha jól emlékszem. Szóval hogyan mérik a safety-t ilyenkor a futás ellen? Elrontott tackle, megcsinált tackle, tackle/meccs, vagy mi alapján?
több mint 12 éve
Most csak szimplán azt nem értem, hogy ha egyszer ő lett náluk a legjobb, akkor hogyhogy nem lett elit. Amikor tavaly kevés szereplésre is megkapta. Bár akkor brutálisan alacsony rate-et engedettEz a profootballfocus elemzés elég homemade kategória.Hmm, ez érdekes. DMC a legjobb S-ként végzett, de ő sem lett elit?Wyatt
Statisztikákban vannak nála jobbak, játékban is.undisputedly
Egyébként minden playt értékelne, és a pluszok meg a mínuszok alapján jön ki egy érték minden játékosra, az S-ek között pedig coverben pass rushban, coverben, futás elleni védekezésben és a büntetéseket tekintve is pluszosként zárt, E. T. például –3.2 lett a futásoknál

több mint 12 éve
Ez a profootballfocus elemzés elég homemade kategória.Hmm, ez érdekes. DMC a legjobb S-ként végzett, de ő sem lett elit?Wyatt
Statisztikákban vannak nála jobbak, játékban is.
több mint 12 éve
Hmm, ez érdekes. DMC a legjobb S-ként végzett, de ő sem lett elit?

több mint 12 éve
Welker után milyen kompenzációs pick várható?GhostLeadChung miatt jók lehetünk egy 6. körösre
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/2014-NFL-compensatory-pick-projections.html
Combine 'buzz' that Pats could hire SchianoTegnap azt nyilatkozta BB, hogy teljes a stáb de lehet megdobjuk egy "védelmi asszisztens" pozival, hogy ne kelljen munkanélkülire mennie😀
Én bizony nem bánnám... 😊Castleai01
több mint 12 éve
Combine 'buzz' that Pats could hire SchianoÉn bizony nem bánnám... 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Welker után milyen kompenzációs pick várható?
több mint 12 éve
Na, mielőtt még másPatriots announce Michael Lombardi will join front office, marking the Patriots first Lombardi since Spygate. 😛