New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Valahogy a sok pletykából és a kaotikus viszonyokból csak az lesz (lett) az eredő, hogy Lombardi hozta a rossz döntéseket, s a (kevés) jó dologhoz semmi köze nem volt.Grigson azért valahogy csak szóba tudott vele állni...Annyira kaotikus volt a Browns FO strukturája, a Lombardi, Banner, Farmer háromszöggel Haslam mellett, hogy teljes mértékben a pletykákra lehet csak hagyatkozni, hogy vajon mi miért történt. Az, hogy Lombardit egy év után kirúgták egy hosszan elhúzódó edzőkeresés végeztével a részletek ismerete nélkül nekem nem azt mutatja, hogy jaj de jó munkát végzett.DoM
S a staff ugyanezen józanabbik fele mit tett a Richardson trade előtt? Ugyanígy időben eszmélt és nem akarta? Vagy időben eszmélt és javasolta a trade-et?
Ja, az utólag okos húzásnak bizonyuló trade-hez Lombardinak szinte nincs is köze, és az utólag butaság lett volna trade-et meg ő erőltette. Hiteles verzió.
Sajnos, nekem nem.tomi-tomi
Egy NFL franchise-nál, mint speciális szervezetnél egy általad is vázolt kaotikus struktúra, átláthatatlan (nem tisztázott) döntési felelősség leosztás esetén sokkal inkább a tulajdonost venném elő, mint akármelyik felső vezetőt.
Lombardi mindezzel együtt GM-ként megbukott, de ha jön a Pats stábjába formálisan is, nem ebbe a beosztásba. Egy BB-Adams agytröszt duó mellett nem tartok attól túlzottan, hogy elbarmoljon dolgokat. Egy szervezetben nagyon jól jöhet egy lila ködöket eregető, ha van, aki ezt át tudja fordítani, fel tudja használni.
A megosztó személyisége és rossz külső megítélése miatt meg pont nekünk nem kéne jajonganunk, teljesen rendszer fitt a faszi.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Grigson azért valahogy csak szóba tudott vele állni...Annyira kaotikus volt a Browns FO strukturája, a Lombardi, Banner, Farmer háromszöggel Haslam mellett, hogy teljes mértékben a pletykákra lehet csak hagyatkozni, hogy vajon mi miért történt. Az, hogy Lombardit egy év után kirúgták egy hosszan elhúzódó edzőkeresés végeztével a részletek ismerete nélkül nekem nem azt mutatja, hogy jaj de jó munkát végzett. Ahogy egy Browns szurkoló írta, Lombardi legnagyobb érdeme, hogy nem tette őket tönkre egy offseason alatt: nem költötte el eszetlenül a korábbi rezsim által teremtett cap space-t, bár a két nagy FA igazolás egyelőre nem tűnik bombaüzletnek.
S a staff ugyanezen józanabbik fele mit tett a Richardson trade előtt? Ugyanígy időben eszmélt és nem akarta? Vagy időben eszmélt és javasolta a trade-et?
Ja, az utólag okos húzásnak bizonyuló trade-hez Lombardinak szinte nincs is köze, és az utólag butaság lett volna trade-et meg ő erőltette. Hiteles verzió.
Sajnos, nekem nem.tomi-tomi
több mint 12 éve
Lombardi???? Remélem a trófea 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
távozása után az első hír, hogy más csapatok forrásaitól, hogy most már újra szóba tudunk velük állni.. Josh Gordont is csak azért nem adta el, mert a staff józanabbik fel még időben eszmélt.DoMGrigson azért valahogy csak szóba tudott vele állni...
Sajnos, nekem nem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nem tudom jó-e vagy rossz-e, hogy jön, de ugyebár állítólag a 2010-2012-es időszakban kvázi (külsős) draft tanácsadóként működött BB-nél.Spigo2009-től Pioli nélkül szerveződött újra a Pats front office (Caserio és Jon Robinson vezetésével, ami a draftot illeti), szóval a javulásának számos oka lehet Lombardi titkos tanácsadó szerepén túl is. Ha egy Tavon Wilson, Ras-I Dowling drafthoz a legkisebb köze is volt, az elég sok mindent felülír. Bármennyire is komolyan vehető a patspulpit általában ez még spekulációhoz is kevés.
Lombardinak nagyszerű anekdotái vannak Bill Walshról, és egyszerű Lucy analógiái a footballról, amiről, még egykor színesen írnia a nationalfootballpost indulásakor, de a front office munkához nem ért, amit a Brownsnál is gyönyörűen bizonyított egy év alatt: távozása után az első hír, hogy más csapatok forrásaitól, hogy most már újra szóba tudunk velük állni.. Josh Gordont is csak azért nem adta el, mert a staff józanabbik fel még időben eszmélt.
több mint 12 éve
Basszus 😀 www.patriots.com/fan-zone/patriots-valentines.html
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Nem tudom jó-e vagy rossz-e, hogy jön, de ugyebár állítólag a 2010-2012-es időszakban kvázi (külsős) draft tanácsadóként működött BB-nél.Lombardi...Hálisten még nem erősítették meg a hírt.Gyulus
Epic facepalm. Nem lehet mást írni.DoM
Ha azt nézzük, hogy akkor jött Gronk, McCourty, Spikes, Vereen, Solder, Cannon, Ridley, Jones, Collins, Magstorony, Dennard, Hörni (jójó tudom, tudom)
Míg 2006-2009 között draftoltakból maradt Mayo, Vollmer, Edelman
forrás: www.patspulpit.com/2014/2/13/5409236/lombardi-advised-belichick-in-recent-drafts
több mint 12 éve
Lombardi...Hálisten még nem erősítették meg a hírt.
Epic facepalm. Nem lehet mást írni.DoM
több mint 12 éve
Köszi DoM,pedig így beleolvasva olvastam is.Egy hülye kérdés: egyébként hogy készül egy csapat draftboardja?kolok1972Volt egy ilyen cikk korábban: pats.hu/igy-keszul-a-pats-a-draftra
Pats hivatalos forrásból ennél többet nem nagyon fognak elárulni. Ezen felül max általános okoskodást lehetne írni.DoM
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Egy hülye kérdés: egyébként hogy készül egy csapat draftboardja?kolok1972Volt egy ilyen cikk korábban: pats.hu/igy-keszul-a-pats-a-draftra
Pats hivatalos forrásból ennél többet nem nagyon fognak elárulni. Ezen felül max általános okoskodást lehetne írni.
több mint 12 éve
Elpasszolta egy első körért T-Rich-et.zinedine5Jót röhögtem, amikor reggel ezt olvastam egy olyan rotós hírben, ahol megpróbálták a munkássága pozitívumait összekaparni.
Ki tudja pontosan a Browns FO tavalyi, kibogozhatatlan alá/fölé/mellérendeltségi viszonyai alapján, h kinek volt döntési jogköre a Richardson trade-nél?
Volt ám egy ilyen verzió is Lombardiról nemrég:
An anonymous general manager tells the Cleveland Plain Dealer "(he'll) do business with the Browns again" after the team fired GM Mike Lombardi and CEO Joe Banner on Tuesday.Szerk.
"I'm not the only one that feels this way," the rival executive added. Lombardi has long been a polarizing figure, as evidenced by his embarrassingly-short tenure in Cleveland. Per reporter Mary Kay Cabot, head-coaching candidates Bill O'Brien and Ken Whisenhunt declined interviews with the Browns because of the presence of Lombardi and/or Banner. Although we still think the move was rash and short-sighted for a team that desperately needs to establish some stability, canning Lombardi and Banner might actually help the Browns' standing around the league.rotoworld
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/10/ray_farmer_cleveland_browns_nfl_draft_2014.html
The Browns didn’t trade halfback Trent Richardson to the Indianapolis Colts for a first-round pick last month, Banner said, without Farmer’s input. (He favored making the deal.)

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Reports: Michael Lombardi to join Patriots front officeElpasszolta egy első körért T-Rich-et. Reméljük van valaki akinek megér Arrington egy második kört.
...According to multiple reports, Lombardi is going to join the front office of the New England Patriots after being fired as general manager of the Cleveland Browns on Tuesday. Chris Fedor of the 92.3 The Fan in Cleveland first reported that the two sides were nearing an agreement.
Lombardi will be reuniting with Patriots’ head coach Bill Belichick. The two worked together with the Browns during Belichick’s first head coaching opportunity in Cleveland from 1991-1995. It’s still unclear as to what role Lombardi will take on with the Patriots...
..triangle
több mint 12 éve
Reports: Michael Lombardi to join Patriots front officeElírták, nem Michael kerül ide, hanem a trófea😉
...According to multiple reports, Lombardi is going to join the front office of the New England Patriots after being fired as general manager of the Cleveland Browns on Tuesday. Chris Fedor of the 92.3 The Fan in Cleveland first reported that the two sides were nearing an agreement.
Lombardi will be reuniting with Patriots’ head coach Bill Belichick. The two worked together with the Browns during Belichick’s first head coaching opportunity in Cleveland from 1991-1995. It’s still unclear as to what role Lombardi will take on with the Patriots...
nem, hogy elvitte volna innen McDaniels-t, még ráadásul ő jön ide :S
miért kell még egy bohóc a stábba? remélem, nem igaz a hír...triangle
több mint 12 éve
És igaz ennek az ellenkezője is , hogy egy idén 9-10-11 győzelmet elért csapat visszaeshet ..ez is csak egy statisztika..😀Már megint mocsokkönnyű dolgunk lesz, de hát nem lehet mindenkinek olyan szopás, mint a veretes AFC SouthbanKövezzetek meg, de én a szezon előtt ilyenekbe sosem megyek bele. Az NFL lényege, h egyik évben gyenge vagy, utána egy jó drafttal, egy sikeres FA-val és egy esetleges edző/GM/koordinátor váltással a következő évben 10-12 W-t tudnak felpakolni a táblára.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000325331/article/raiders-have-toughest-2014-strength-of-schedule-colts-easiest?campaign=Facebook_atl_patraWyatt
2-3 üde kivétel van, ahol vagy 1-2 franchise player, vagy - mint a Patsnél - a rendszer miatt tud folyamatosan jó lenni a csapat.
Semmit nem jelent, h ki hanyadik helyen áll.
Ha a Jags végre összeszedi magát és eljutnak egy 6-7 győzelmes évig, a Titansben simán benne van egy 8-8, 9-7, a HOU abszolút megújult, simán lehet h 8-10-12 W-nel állnak majd, akkor nagyon más lesz az összkép.
De meg lehetne említeni a Pats két évvel ezelőtti sorsolását, amikor a lesajnált, addig a mezőny végén kullógó NFC West-tel kellett mérkőzni. 1-3 lett a mérleg. Csak a Ramst sikerült legyőzni.
Ez a lista arra jó, h idén kinek mennyire könnyű vagy éppen nehéz volt a dolga...Rule
több mint 12 éve
Aaron Donaldot több mockban is olvastam már hozzánk az első körben.Vélemény? Egy hülye kérdés: egyébként hogy készül egy csapat draftboardja?
több mint 12 éve
Csakhogy előkerültél! Hol kódorogtál? 😊kolok1972Itt vagyok-voltam, olvasgatok.😊
több mint 12 éve
triangle
1 283
Reports: Michael Lombardi to join Patriots front office...According to multiple reports, Lombardi is going to join the front office of the New England Patriots after being fired as general manager of the Cleveland Browns on Tuesday. Chris Fedor of the 92.3 The Fan in Cleveland first reported that the two sides were nearing an agreement.
nem, hogy elvitte volna innen McDaniels-t, még ráadásul ő jön ide :S
miért kell még egy bohóc a stábba? remélem, nem igaz a hír...
több mint 12 éve
Már megint mocsokkönnyű dolgunk lesz, de hát nem lehet mindenkinek olyan szopás, mint a veretes AFC SouthbanKövezzetek meg, de én a szezon előtt ilyenekbe sosem megyek bele. Az NFL lényege, h egyik évben gyenge vagy, utána egy jó drafttal, egy sikeres FA-val és egy esetleges edző/GM/koordinátor váltással a következő évben 10-12 W-t tudnak felpakolni a táblára.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000325331/article/raiders-have-toughest-2014-strength-of-schedule-colts-easiest?campaign=Facebook_atl_patraWyatt
2-3 üde kivétel van, ahol vagy 1-2 franchise player, vagy - mint a Patsnél - a rendszer miatt tud folyamatosan jó lenni a csapat.
Semmit nem jelent, h ki hanyadik helyen áll.
Ha a Jags végre összeszedi magát és eljutnak egy 6-7 győzelmes évig, a Titansben simán benne van egy 8-8, 9-7, a HOU abszolút megújult, simán lehet h 8-10-12 W-nel állnak majd, akkor nagyon más lesz az összkép.
De meg lehetne említeni a Pats két évvel ezelőtti sorsolását, amikor a lesajnált, addig a mezőny végén kullógó NFC West-tel kellett mérkőzni. 1-3 lett a mérleg. Csak a Ramst sikerült legyőzni.
Ez a lista arra jó, h idén kinek mennyire könnyű vagy éppen nehéz volt a dolga...
több mint 12 éve
Már megint mocsokkönnyű dolgunk lesz, de hát nem lehet mindenkinek olyan szopás, mint a veretes AFC Southban
több mint 12 éve
Csakhogy előkerültél! Hol kódorogtál? 😊Ráadásul bármelyik kezdő OT sérülése esetén az ő RT szereplése biztosítja a minimális teljesítménycsökkenést. (Solder sérül, Vollmer LT, Cannon RT.) Emellett vésztartalék RG-nak is megfelel. (Svitek nem mutatott semmit, nagyjából alkalmatlannak bizonyult a backup swing tackle szerepre.)Cannont nagyrészt csak a szurkolók akarják guardként látni. Draftolása óta folyamatosan kérdezik a coaching staffot és mindig tackle a válasz.zinedine5Mennyire elképzelhető, hogy Connollyt bemozgatjuk centernek a helyére pedig megy Cannon?Nekem tetszik, bár Connolly azért nem volt a legjobb center 2011-ben. Kérdés, hogy Cannon mennyire tud (már) guard.ot játszani. T-nek egész jó volt az év végére.LordTamas
Aztán a draftról 3. körben hozunk egy falembert, mélységnek pedig maradna Svitek(apróért), Kline, Greengordon
A drafton húzni kellene egy C-t vagy OG-ot, Connolly tervezett feladatától függően.tomi-tomi
több mint 12 éve
Van még egy Zuscsevicsünk is...aki két évből 2x volt IR-en
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy egy éve ilyenkor úgy tűnt, végre megvan a fasza centerünk, a nála rosszabb aligha lehet elég komoly visszalépés 😊Akkor ez rémlett nekem😀
Cannonból mi akartunk OT-t nevelni?
He played college football at Texas Christian University, where he played offensive tackle.
Cannon played college football at Texas Christian University, where he played right tackle for his first three seasons, before switching to left tackle his senior year, protecting the blind side of quarterback Andy Dalton. In 2009, he did not give up a single sack; in 2010 he was part of an offensive line that gave up a total of just nine sacks all year.
Name: Marcus Cannon
College: TCU Number: 61
Height: 6-5 Weight: 358
Position: OT
Rated number 7 out of 87 OT's
Az más kérdés, hogy OG-prospectnek tekintették főleg NFL-szinten, de ha klasszis RG lesz, akkor én csak örülni fogok, de tényleg 😊Wyatt
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy egy éve ilyenkor úgy tűnt, végre megvan a fasza centerünk, a nála rosszabb aligha lehet elég komoly visszalépés 😊Cannonból mi akartunk OT-t nevelni?
He played college football at Texas Christian University, where he played offensive tackle.
Cannon played college football at Texas Christian University, where he played right tackle for his first three seasons, before switching to left tackle his senior year, protecting the blind side of quarterback Andy Dalton. In 2009, he did not give up a single sack; in 2010 he was part of an offensive line that gave up a total of just nine sacks all year.
Name: Marcus Cannon
College: TCU Number: 61
Height: 6-5 Weight: 358
Position: OT
Rated number 7 out of 87 OT's
Az más kérdés, hogy OG-prospectnek tekintették főleg NFL-szinten, de ha klasszis RG lesz, akkor én csak örülni fogok, de tényleg 😊

több mint 12 éve
próbálok egy minőségi de olcsó falat összerakni a meglévő alapanyagból ,hogy maradjon pénz Talibra...Cannon alapból G volt csak mi neveljük át T-é😀Ráadásul bármelyik kezdő OT sérülése esetén az ő RT szereplése biztosítja a minimális teljesítménycsökkenést. (Solder sérül, Vollmer LT, Cannon RT.) Emellett vésztartalék RG-nak is megfelel. (Svitek nem mutatott semmit, nagyjából alkalmatlannak bizonyult a backup swing tackle szerepre.)Cannont nagyrészt csak a szurkolók akarják guardként látni. Draftolása óta folyamatosan kérdezik a coaching staffot és mindig tackle a válasz.zinedine5Mennyire elképzelhető, hogy Connollyt bemozgatjuk centernek a helyére pedig megy Cannon?Nekem tetszik, bár Connolly azért nem volt a legjobb center 2011-ben. Kérdés, hogy Cannon mennyire tud (már) guard.ot játszani. T-nek egész jó volt az év végére.LordTamas
Aztán a draftról 3. körben hozunk egy falembert, mélységnek pedig maradna Svitek(apróért), Kline, Greengordon
A drafton húzni kellene egy C-t vagy OG-ot, Connolly tervezett feladatától függően.tomi-tomi
A Solder-Mankins-Connoly-Cannon-Vollmer alap jól hagzik, Kline is jól teljesített Mankins helyén Solder agyrázkódása idején. Kicsit sarkítva Wendellnél rosszabb centerünk már nem lehet..
Kíváncsi vagyok Gugli milyen irányban gondolkodik.