New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Brandon Browner-hez mit szólnátok?GhostLeadKevés a problémás CB? 😀 Nem látom benne, hogy képes lenne #1 CB lenni, #2-nek pedig Dennard még biztosan olcsóbb, alatta pedig van Ryan. Inkább maradjon Talib nálam

több mint 12 éve
Brandon Browner-hez mit szólnátok?
több mint 12 éve
De ez nem is volt kérdés. Tavaly is kiment és megtesztelte a piacot. A kérdés, hogy idén lesz-e olyan csapat aki hajlandó túlfizetni.Ebből kiindulva nem fogják tudni lenyomni a torkán a csapatnak megfelelő mennyiségű, nem garantált összeget.GogoIgen. Erre jönnek az ilyen elképesztő hírek: bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/source_aqib_talib_wants_top_of_the_market_dealEz szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkzolika26Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus
Ki gondolná, hogy a piac legjobb cornerbackje a legjobb szerződést szeretné magának a piacon....Boston
Do your job
több mint 12 éve
Ebből kiindulva nem fogják tudni lenyomni a torkán a csapatnak megfelelő mennyiségű, nem garantált összeget.Igen. Erre jönnek az ilyen elképesztő hírek: bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/source_aqib_talib_wants_top_of_the_market_dealEz szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkzolika26Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus
Ki gondolná, hogy a piac legjobb cornerbackje a legjobb szerződést szeretné magának a piacon....Boston
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Igen. Erre jönnek az ilyen elképesztő hírek: bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/source_aqib_talib_wants_top_of_the_market_dealEz szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkzolika26Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus
Ki gondolná, hogy a piac legjobb cornerbackje a legjobb szerződést szeretné magának a piacon....
Do your job
több mint 12 éve
Ez szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkDerek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?
több mint 12 éve
Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.
több mint 12 éve
Pollard megegyezett a Tennessee-vel, úgyhogy idén sem jön hozzánk.
több mint 12 éve
De már tervezik a los angelesi labdázást Brady-vel 😊Faszért kell eleve rokkant rookiekat draftolni...Gyulus"Remek":
bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviateBostonDoM
www.patspulpit.com/2014/3/3/5465978/aaron-dobson-to-work-with-tom-brady-in-california
több mint 12 éve
Faszért kell eleve rokkant rookiekat draftolni..."Remek":
bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviateBostonDoM
több mint 12 éve
Azt tudom, hogy Grimes jó CB, de nem vagyok teljesen tisztában a képességeivel, így lehet marhaság, amikor azt írom, Talib egy szinttel jobb CB és ez a szerződés megmutatja, hogy egyáltalán nem számolhatunk ilyen "alacsony" fizetéssel nála. Szerintem ez pont azt jelzi előre, hogy az évi átlag garantált 4 helyett Talib olyan 5-6 körül lesz - laikus vélemény. Szerintem Verner szerződése inkább meghatározó lehet.A garantált a lényeg. Nála azért a sérülésén kívül, a pályán kívüli élete is kockázat. Szerintem az ő szerződése pont, hogy a totál lehet nagyobb, a garantált kisebb vagy úgy strukturálva, hogy későbbi bónuszokkal lesz lehívható.
Szerk.: Vagy hasonló garantált, és még ahhoz a teljesítményfüggő tételek, de alacsonyabb fizetés? Miért? Talib az év első felében liga top 3 CB volt (a Falcons meccset kb. ő hozta le, Graham 0 catch a Saints ellen), és egy-két meccstől eltekintve éves szinten is top 5 corner volt.
DE lehet totál faszságot beszélek, csak a második phins elleni meccsünkön láttam a delfineket tavaly, az elsőt nem is láttam sajnos... 😕Foldesi26
több mint 12 éve
"Remek":
bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviateBoston
több mint 12 éve
Azt tudom, hogy Grimes jó CB, de nem vagyok teljesen tisztában a képességeivel, így lehet marhaság, amikor azt írom, Talib egy szinttel jobb CB és ez a szerződés megmutatja, hogy egyáltalán nem számolhatunk ilyen "alacsony" fizetéssel nála. Szerintem ez pont azt jelzi előre, hogy az évi átlag garantált 4 helyett Talib olyan 5-6 körül lesz - laikus vélemény. Szerintem Verner szerződése inkább meghatározó lehet.Foldesi26Grimes piszok jó cornerback, csak nála volt egy elég súlyos sérülés (Achilles-szakadás) 2012-ben és már harminc kapujában, nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle. Tavaly parádés volt (ismét), de már csak a magassága miatt sem ugyanaz a stílus mint Talib. Az a súlyos sérülése belejátszhatott az új szerződésébe is, mert ki tudja hosszútávon merre jut vele.
Évi nyolc millió fölé a Pats sem fog menni, különösen ha a Talib mellett Edelmant is megpróbálják megtartani. A sérülékenységet meg Talibnál nem kell ragozni. Ilyen krónikus csípő bántalmakkal nem ő lesz a legjobban fizetett CB az idei FA-k közül.
több mint 12 éve
"Remek":bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviate
Én nagyon elfogult vagyok, mert a kedvenc CB-m a ligában, de nálam Grimes >> Talib.
Do your job
több mint 12 éve
Azt tudom, hogy Grimes jó CB, de nem vagyok teljesen tisztában a képességeivel, így lehet marhaság, amikor azt írom, Talib egy szinttel jobb CB és ez a szerződés megmutatja, hogy egyáltalán nem számolhatunk ilyen "alacsony" fizetéssel nála. Szerintem ez pont azt jelzi előre, hogy az évi átlag garantált 4 helyett Talib olyan 5-6 körül lesz - laikus vélemény. Szerintem Verner szerződése inkább meghatározó lehet.Szerk.: Vagy hasonló garantált, és még ahhoz a teljesítményfüggő tételek, de alacsonyabb fizetés? Miért? Talib az év első felében liga top 3 CB volt (a Falcons meccset kb. ő hozta le, Graham 0 catch a Saints ellen), és egy-két meccstől eltekintve éves szinten is top 5 corner volt.
DE lehet totál faszságot beszélek, csak a második phins elleni meccsünkön láttam a delfineket tavaly, az elsőt nem is láttam sajnos... 😕
több mint 12 éve
Grimes 4év 32 milla 16garantált. Tálib is itt lesz kb. remélem alacsonyabb garantálttalgordonRemélem kevesebb lesz és sok sok teljesítmény függő tétellel a la Vollmer
több mint 12 éve
Grimes 4év 32 milla 16garantált. Tálib is itt lesz kb. remélem alacsonyabb garantálttal
több mint 12 éve
Talibot szerintem megtartjuk. Ha nem, akkor is van elég ember CB poszton, nem eszeveszett need. Csak Dennard ne csináljon valami marhaságot. Most kezdte meg a 60 napját az elmúlt két "okosságáért".GyulusAzért én nem örülnék a Dennard, Ryan, Arrington kezdő hármasnak. Kezdőnek még csak-csak, de ki lenne a 4. CB? J. Green?
Kell egy igazi sztár (játék alapján) CB. Felőlem lehet trade árán Revis is, de kell valaki az ellen legjobbjára, mert azokkal általában Dennardnak meggyűlt a baja. Nem beszélve egy (kettő) esetleges sérüléstől, Arrington megy szélre és bukó a meccs.
több mint 12 éve
Red szvsz nem lesz drága. Bőven beférhet hozzátok.Erős, de nem elít. Ezekkel a méretekkel nem is lehetne az.de kellene egy stabil, futás ellen elít LDE is.GyulusRob Ninkovich csókoltatWyatt
4-3 underhez kellene egy húsosabb ember. Addig Ninkot máshova tudjuk tolni (pl. RE posztra addig, amíg Jones "becsúszik" DT-nek), vagy épp pihen egy kicsit. Mind2 kezdő DEnkre ráfér.Gyulus
több mint 12 éve
Arra van egy tippem,hogy Asamoah lesz a legjobban keresett G a piacon...fiatal,több sémában is kiváló.Ayers, Will Smith, esetleg Tuck? Red Bryantet tavaly nézegettük, idén szerintem még a gondolattal sem érdemes eljátszani ezzel a cap spaceszel😕GyulusTyson Jackson, Corey Wootton, Everson Griffen triót adnám még a DE listához.
Pusztán elméleti szinten kíváncsi lennék, hogy Linval Joseph mibe is kerülne, ha FA lesz. Különösen, ha lesz Wilfork cut (8 millió). A maradék meg mehetne akár a támadófalba, a 3. endre vagy a Talib/Edelman mentő alapba.
OL-nél ha mozgolódni akarnak, akkor tényleg a két Chiefs guard legyen a prioritás.DoM
Fekete már olcsóbb lesz bár én remélem mindkettőt nem engedi el a KC ...
T Jackson meg igazán nagy erősítés lenne vele jól járnátok kérdés nála is a pénz.
több mint 12 éve
Csere sorba egy futás ellen jól használható LDE pöpec lenne. No de elitet nem tudom, találunk-e oda olcsón. Ninko viszont elit DE-vé nőtte ki magát, főleg futás ellen pöpec. Abban viszont továbbra sincs vita, hogy kell DE, mert nem állapot a mostani snapszámErős, de nem elít. Ezekkel a méretekkel nem is lehetne az.de kellene egy stabil, futás ellen elít LDE is.GyulusRob Ninkovich csókoltatWyatt
4-3 underhez kellene egy húsosabb ember. Addig Ninkot máshova tudjuk tolni, vagy épp pihen egy kicsit. Mind2 kezdő DEnkre ráfér.Gyulus

több mint 12 éve
Erős, de nem elít. Ezekkel a méretekkel nem is lehetne az.de kellene egy stabil, futás ellen elít LDE is.GyulusRob Ninkovich csókoltatWyatt
4-3 underhez kellene egy húsosabb ember. Addig Ninkot máshova tudjuk tolni (pl. RE posztra addig, amíg Jones "becsúszik" DT-nek), vagy épp pihen egy kicsit. Mind2 kezdő DEnkre ráfér.
több mint 12 éve
Ayers, Will Smith, esetleg Tuck? Red Bryantet tavaly nézegettük, idén szerintem még a gondolattal sem érdemes eljátszani ezzel a cap spaceszel😕GyulusTyson Jackson, Corey Wootton, Everson Griffen triót adnám még a DE listához.
Pusztán elméleti szinten kíváncsi lennék, hogy Linval Joseph mibe is kerülne, ha FA lesz. Különösen, ha lesz Wilfork cut (8 millió). A maradék meg mehetne akár a támadófalba, a 3. endre vagy a Talib/Edelman mentő alapba.
OL-nél ha mozgolódni akarnak, akkor tényleg a két Chiefs guard legyen a prioritás.
több mint 12 éve
de kellene egy stabil, futás ellen elít LDE is.GyulusRob Ninkovich csókoltat