New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
"Remek":
 bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviateBoston
DoM
Faszért kell eleve rokkant rookiekat draftolni...
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Azt tudom, hogy Grimes jó CB, de nem vagyok teljesen tisztában a képességeivel, így lehet marhaság, amikor azt írom, Talib egy szinttel jobb CB és ez a szerződés megmutatja, hogy egyáltalán nem számolhatunk ilyen "alacsony" fizetéssel nála. Szerintem ez pont azt jelzi előre, hogy az évi átlag garantált 4 helyett Talib olyan 5-6 körül lesz - laikus vélemény. Szerintem Verner szerződése inkább meghatározó lehet.

Szerk.: Vagy hasonló garantált, és még ahhoz a teljesítményfüggő tételek, de alacsonyabb fizetés? Miért? Talib az év első felében liga top 3 CB volt (a Falcons meccset kb. ő hozta le, Graham 0 catch a Saints ellen), és egy-két meccstől eltekintve éves szinten is top 5 corner volt.

DE lehet totál faszságot beszélek, csak a második phins elleni meccsünkön láttam a delfineket tavaly, az elsőt nem is láttam sajnos... 😕Foldesi26
A garantált a lényeg. Nála azért a sérülésén kívül, a pályán kívüli élete is kockázat. Szerintem az ő szerződése pont, hogy a totál lehet nagyobb, a garantált kisebb vagy úgy strukturálva, hogy későbbi bónuszokkal lesz lehívható.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
"Remek":
 bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviateBoston
több mint 12 éve
Azt tudom, hogy Grimes jó CB, de nem vagyok teljesen tisztában a képességeivel, így lehet marhaság, amikor azt írom, Talib egy szinttel jobb CB és ez a szerződés megmutatja, hogy egyáltalán nem számolhatunk ilyen "alacsony" fizetéssel nála. Szerintem ez pont azt jelzi előre, hogy az évi átlag garantált 4 helyett Talib olyan 5-6 körül lesz - laikus vélemény. Szerintem Verner szerződése inkább meghatározó lehet.Foldesi26
Grimes piszok jó cornerback, csak nála volt egy elég súlyos sérülés (Achilles-szakadás) 2012-ben és már harminc kapujában, nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle. Tavaly parádés volt (ismét), de már csak a magassága miatt sem ugyanaz a stílus mint Talib. Az a súlyos sérülése belejátszhatott az új szerződésébe is, mert ki tudja hosszútávon merre jut vele.

Évi nyolc millió fölé a Pats sem fog menni, különösen ha a Talib mellett Edelmant is megpróbálják megtartani. A sérülékenységet meg Talibnál nem kell ragozni. Ilyen krónikus csípő bántalmakkal nem ő lesz a legjobban fizetett CB az idei FA-k közül.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
"Remek":
 bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviate

Én nagyon elfogult vagyok, mert a kedvenc CB-m a ligában, de nálam Grimes >> Talib.

Do your job
több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Azt tudom, hogy Grimes jó CB, de nem vagyok teljesen tisztában a képességeivel, így lehet marhaság, amikor azt írom, Talib egy szinttel jobb CB és ez a szerződés megmutatja, hogy egyáltalán nem számolhatunk ilyen "alacsony" fizetéssel nála. Szerintem ez pont azt jelzi előre, hogy az évi átlag garantált 4 helyett Talib olyan 5-6 körül lesz - laikus vélemény. Szerintem Verner szerződése inkább meghatározó lehet.

Szerk.: Vagy hasonló garantált, és még ahhoz a teljesítményfüggő tételek, de alacsonyabb fizetés? Miért? Talib az év első felében liga top 3 CB volt (a Falcons meccset kb. ő hozta le, Graham 0 catch a Saints ellen), és egy-két meccstől eltekintve éves szinten is top 5 corner volt.

DE lehet totál faszságot beszélek, csak a második phins elleni meccsünkön láttam a delfineket tavaly, az elsőt nem is láttam sajnos... 😕
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Grimes 4év 32 milla 16garantált. Tálib is itt lesz kb. remélem alacsonyabb garantálttalgordon
Remélem kevesebb lesz és sok sok teljesítmény függő tétellel a la Vollmer
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Grimes 4év 32 milla 16garantált. Tálib is itt lesz kb. remélem alacsonyabb garantálttal
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Talibot szerintem megtartjuk. Ha nem, akkor is van elég ember CB poszton, nem eszeveszett need. Csak Dennard ne csináljon valami marhaságot. Most kezdte meg a 60 napját az elmúlt két "okosságáért".Gyulus
Azért én nem örülnék a Dennard, Ryan, Arrington kezdő hármasnak. Kezdőnek még csak-csak, de ki lenne a 4. CB? J. Green?
Kell egy igazi sztár (játék alapján) CB. Felőlem lehet trade árán Revis is, de kell valaki az ellen legjobbjára, mert azokkal általában Dennardnak meggyűlt a baja. Nem beszélve egy (kettő) esetleges sérüléstől, Arrington megy szélre és bukó a meccs.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
de kellene egy stabil, futás ellen elít LDE is.Gyulus
Rob Ninkovich csókoltatWyatt
Erős, de nem elít. Ezekkel a méretekkel nem is lehetne az.
4-3 underhez kellene egy húsosabb ember. Addig Ninkot máshova tudjuk tolni (pl. RE posztra addig, amíg Jones "becsúszik" DT-nek), vagy épp pihen egy kicsit. Mind2 kezdő DEnkre ráfér.Gyulus
Red szvsz nem lesz drága. Bőven beférhet hozzátok.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 889 — Apu ökölbeszorított keze
Ayers, Will Smith, esetleg Tuck? Red Bryantet tavaly nézegettük, idén szerintem még a gondolattal sem érdemes eljátszani ezzel a cap spaceszel😕Gyulus
Tyson Jackson, Corey Wootton, Everson Griffen triót adnám még a DE listához.

Pusztán elméleti szinten kíváncsi lennék, hogy Linval Joseph mibe is kerülne, ha FA lesz. Különösen, ha lesz Wilfork cut (8 millió). A maradék meg mehetne akár a támadófalba, a 3. endre vagy a Talib/Edelman mentő alapba.

OL-nél ha mozgolódni akarnak, akkor tényleg a két Chiefs guard legyen a prioritás.DoM
Arra van egy tippem,hogy Asamoah lesz a legjobban keresett G a piacon...fiatal,több sémában is kiváló.
Fekete már olcsóbb lesz bár én remélem mindkettőt nem engedi el a KC ...
T Jackson meg igazán nagy erősítés lenne vele jól járnátok kérdés nála is a pénz.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
4-3 underhez kellene egy húsosabb ember. Addig Ninkot máshova tudjuk tolni, vagy épp pihen egy kicsit. Mind2 kezdő DEnkre ráfér.Gyulus
Csere sorba egy futás ellen jól használható LDE pöpec lenne. No de elitet nem tudom, találunk-e oda olcsón. Ninko viszont elit DE-vé nőtte ki magát, főleg futás ellen pöpec. Abban viszont továbbra sincs vita, hogy kell DE, mert nem állapot a mostani snapszám

több mint 12 éve
4-3 underhez kellene egy húsosabb ember. Addig Ninkot máshova tudjuk tolni (pl. RE posztra addig, amíg Jones "becsúszik" DT-nek), vagy épp pihen egy kicsit. Mind2 kezdő DEnkre ráfér.
több mint 12 éve
Ayers, Will Smith, esetleg Tuck? Red Bryantet tavaly nézegettük, idén szerintem még a gondolattal sem érdemes eljátszani ezzel a cap spaceszel😕Gyulus
Tyson Jackson, Corey Wootton, Everson Griffen triót adnám még a DE listához.

Pusztán elméleti szinten kíváncsi lennék, hogy Linval Joseph mibe is kerülne, ha FA lesz. Különösen, ha lesz Wilfork cut (8 millió). A maradék meg mehetne akár a támadófalba, a 3. endre vagy a Talib/Edelman mentő alapba.

OL-nél ha mozgolódni akarnak, akkor tényleg a két Chiefs guard legyen a prioritás.
több mint 12 éve
Rob Ninkovich csókoltat

több mint 12 éve
Amendola idén marad, egyszerűen nem éri meg kitenni a szűrét cuttal/traddel Remélhetően jövőre egészségesebb lesz és nem kell IR-szintű lábsérüléssel végignyomnia az idényt. Gyakorlatilag kétéves szerződést kapott.

A Patscapet nézegetve még a Szopóág cut várható. Wendell resign és interion OL igazolás/draft esetén még a TC lehet érdekes, Connolly max kezdőként szolgálná meg ezt a pénzt. Kellynél szvsz az a kérdés, hogy rendesen felépül-e.

Wilforkot sokat pedzegettük már. Sok múlik az egészségügyi állapotán.. ebből a sérülésből ekkora emberek rohadt lassan épülnek fel. Szvsz ha úgy néz ki, nem tud egész, teljesértékű szezont "adni", akkor cut😕
Amennyiben egészséges, akkor meg remélhetően kap egy 1-2 éves szerződéshosszabbítást és egyúttal az idei caphitjét is normalizáljuk.

A Gregory cutot sajnálom, valóban Sanders 2.0 volt... na, őt anno eléggé siralmasan pótoltuk. Lehetnek még itt nehézségek, DMC kivételével egy rakás zöldfülű van safety poszton, relatíve kevés tapasztalattal. Nálam Harmon a befutó, Adrian Wilson sajnos jó eséllyel még a TC-t sem éli meg. Akkor azonban szükség lenne egy tapasztalt safetyre, lehetőleg diszkontáron. Wilson (giants) és Mitchell (Panthers) jutnak elsősorban eszembe. Más kérdés, hogy igazából legy hitter SS-re lenne szükség...

Gondolkoztam én is a draft needeken.

Egyetértek abban, hogy a DT-need túlzott hangsúlyt kap... a tavalyi top3 opció elvileg visszatér, a "beugrók" közül Siliga tuti keeper. DE depth azonban rohadtul kell, remélhetően TC-re elhozzuk Justin Francist aki a tavalyi évben valamiért kihisztizte magát az IR-ről (aztán senki nem igazolta le), Buchanan remélhetően fejlődik, Beq bust... de kellene egy stabil, futás ellen elít LDE is. Iszonytató DE felhozatal lesz a free agency-n, valószínűleg a "lentebb" lévőket diszkont áron is be lehetne szerezni.
Ayers, Will Smith, esetleg Tuck? Red Bryantet tavaly nézegettük, idén szerintem még a gondolattal sem érdemes eljátszani ezzel a cap spaceszel😕

Egy minőségi "move" TE-re azonban mind rövid-, mind hosszútávon szükség van. Egyáltalán nem biztos, hogy Gronk gond nélkül, 100%-osan felépül ebből a térdsérülésből és azt követően is makkegészséges marad. Mégsem mehetünk úgy neki a jövő évnek, hogy Hóman (gondolom resignt kiérdemelte) lesz a B-terv? Főleg ilyen tapasztalatlan WR-állománnyal.
Egyébként pedig Brady "öregedésével" feltehetően elindulunk az mostanság is érzékelt "run-heavy" irányba, amihez jobban passzol a 2 TE-s alapfelállás Gronk/Hörni duó előtti 3 WR-1TE felállásokhoz képest.

WR posztot max Julian esetleges távozásával érezném neednek. Sok az ember, sok a fiatal... a tavalyinál csak jobbak lehetnek. S remélhetően egészségesebbek is. Edelman elvesztését egyébként majdnem tutira veszem, az FA-ra tuti ki fog menni és lesz olyan barom, aki túlfizeti. Akkor pedig inkább szerezzünk be egy külső, fizikálisabb elkapót, slotban ott lesz Amendola és Boyce is. Esetleg bepróbálkozhatnánk valamilyen "biztonsági" szerződéssel Nicksnél vagy épp Brittnél, hátha lesz belőle valami. Sanders nálam felejtős, a tavalyi RFA ajánlatot sem értettem teljesen.

OG, C poszt is need, ott én valamelyik KC falemberre látok esélyt, Daboll mégiscsak onnan érkezett. Kár hogy drágák lesznek, szóval jöhet a draft.

Talibot szerintem megtartjuk. Ha nem, akkor is van elég ember CB poszton, nem eszeveszett need. Csak Dennard ne csináljon valami marhaságot. Most kezdte meg a 60 napját az elmúlt két "okosságáért".

Blount, Fletcher, Carter pótolható, Spikes tuti máshol folytatja.

Igazából nincs sok emberre szükség. Minőségi csere DE, OG/C és "move" TE. Ezek közül egyet valószínűleg FA-n is megoldhatunk, a többire ott a draft.

Idén egyébként lenne értelme a feltradenek, fiatal a csapat, a roster utolsó 15-20 helye szvsz halálosan telített, igazából "középre" kellenének azonnal bevethető emberek. Nem lesz szükség 10-12 újoncra.
Sexy Rexy a korai Jetses korszakában is ezt csinálta, needre draftolt agresszív feltradekkel. Más kérdés, hogy ez később visszaütött. Nálunk - ismétlem - fiatal a csapat, belefér.
több mint 12 éve

Bleacher Report's Dan Pompei says Danny Amendola's name has been "floated" in trade talks.

Úgy legyen. Ha ez az ára Minitronnak.Boston
Kinek kell, ha BB sem tudott belőle meghatározó játékost csinálni?

Ha trade, akkor a szerződését viszi magával, nem?Burkus
Hát nagy ellenértékre nem hinném, hogy bárki is számít. Én inkább azt tudom elképzelni, hogy egy több játékost/picket átfogó trade keretében próbálnának meg megszabadulni tőle. Mondjuk mint anno Vrabeltől.Boston
Mondjuk nem tudom, mennyi értelme lenne most elpasszolni valami szar pickért, és több pénzt elbukni a capből, mintha itt tartanánk és tolna egy legalább közepes szezont...

több mint 12 éve

Bleacher Report's Dan Pompei says Danny Amendola's name has been "floated" in trade talks.

Hát nagy ellenértékre nem hinném, hogy bárki is számít. Én inkább azt tudom elképzelni, hogy egy több játékost/picket átfogó trade keretében próbálnának meg megszabadulni tőle. Mondjuk mint anno Vrabeltől.

Do your job
több mint 12 éve

A garantált rész nálunk marad, a többit vinné. De azért ne legyen már az, hogy BB mindenkiből, pláne támadókból meghatározót csinál

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Ha trade, akkor a szerződését viszi magával, nem?
több mint 12 éve

4.8 milla milla lenne a dead money Amendola után, 4.6 millát foglal idén a capből
Viszont a jövőre tekintve több hely lenne, az tuti

több mint 12 éve

Úgy legyen. Ha ez az ára Minitronnak.

Do your job
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Brutálisat emeltek a salary cap-en. 2000-ben még 62.172.000. dollár volt. Ilyen, hogy 10M legyen az emelés, még nem volt.

Pedig kíváncsi lettem volna, hogy hogyan oldják meg a csapatok ezt a mostani szitut egy 3-4M dolláros emeléssel. Reménykedtem abban is, hogy ezeknek az eszement fizetési igényeknek valahogy végét veti a források szűkössége, mostanában már minden UFA olyan igényeket fogalmaz meg, amit egyszerűen nem érnek meg. De így megint van mit költeni.

A várható módosításokkal és átstrukturálásokkal kb. 25 és 34 millió dollár közötti helyünk lesz a cap alatt a free agency-t megelőzően.Burkus
Szerintem az a vicc, hogy már most bejelentik, hogy jövőre és két év múlva is emelkedni fog előbb 140, majd 150M-re..Jönnek a farnehéz szerződések eszement összegekkel..Pitta már túlfizetve, Jimmy 12M-ot akar....
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
...
Az nem tud kiderülni, hogy valaki ártatlan.
Annak kell bebizonyosodnia, hogy bűnös.Sobri Jóska
Asszem te voltál az egyetlen, aki nem értette. Gratulálok!Kollega
Ebből azért kiderül, hogy nagyon mellényúlt a csapat Hörnivel. A kőkemény bűnöző prototípusa. (Bár ha valaki háromszor gyilkol, akkor már sok kérdés nincs az erkölcsi attitűdjeit illetően.
több mint 12 éve
Brutálisat emeltek a salary cap-en. 2000-ben még 62.172.000. dollár volt. Ilyen, hogy 10M legyen az emelés, még nem volt.

Pedig kíváncsi lettem volna, hogy hogyan oldják meg a csapatok ezt a mostani szitut egy 3-4M dolláros emeléssel. Reménykedtem abban is, hogy ezeknek az eszement fizetési igényeknek valahogy végét veti a források szűkössége, mostanában már minden UFA olyan igényeket fogalmaz meg, amit egyszerűen nem érnek meg. De így megint van mit költeni.

A várható módosításokkal és átstrukturálásokkal kb. 25 és 34 millió dollár közötti helyünk lesz a cap alatt a free agency-t megelőzően.