New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Remélem ma nem érjük meg azt a szégyent Jets szempontból, hogy Revis Pats játékos lesz, pedig LaCanfora szerint szívesen ideigazolna.Beki
Szerintem nem éritek meg. Kizárt, hogy mi kifizessük neki azt a zsozsót, amit ő szeretne megkapni. (Szvsz. nincs is annyi a bukszában meg nem is szeretünk nagyon fizetni.) A Browns viszont nagyon érdeklődik utána, Mike Pettine mint volt Jets DC szívesen dolgozna vele és pénzük is van rá. A Raiders-t emlegetik még, ők is tele vannak.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Remélem ma nem érjük meg azt a szégyent Jets szempontból, hogy Revis Pats játékos lesz, pedig LaCanfora szerint szívesen ideigazolna.Beki
Kb. mindenhova szívesen menne, ahol megfizetik. Persze én örülnék ha idejönne.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Én akkor sem vágok eret, ha a fiatalok kapják meg továbbra is az esélyt, meg hozunk még pár jó újoncot
Denvernél rámentek kőkeményen a most vagy sohára, de ahhoz, hogy egy csapatnak összejöjjön az SB-W, kell azért szerencse is, egy pár komoly sérülés, aztán szevasz. Vagy, ha még jól is áll a csapat, akkor is ott vannak az NFC Westesek...Wyatt
Ezek szerint a Pats-el nem számolsz komolyan, mint SB győzelmet akadályozó tényező...

Mindenhol azt olvasom, hogy Ware is megy a Vadlovakhoz. Akkor meg rendben lesz a védelmük is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Remélem ma nem érjük meg azt a szégyent Jets szempontból, hogy Revis Pats játékos lesz, pedig LaCanfora szerint szívesen ideigazolna.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én akkor sem vágok eret, ha a fiatalok kapják meg továbbra is az esélyt, meg hozunk még pár jó újoncot
Denvernél rámentek kőkeményen a most vagy sohára, de ahhoz, hogy egy csapatnak összejöjjön az SB-W, kell azért szerencse is, egy pár komoly sérülés, aztán szevasz. Vagy, ha még jól is áll a csapat, akkor is ott vannak az NFC Westesek...

több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 352
A viccnap poénja valahol ott található, hogy Verner nem a new england játékosa...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 911 — capitaine du château de Vienne 1487
szerdán viccnapvan fijjug

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Mert Dennard kevés hozzá,az bebizonyosodott.kolok1972
Darkez?! Nem kevés, sőt jó választás lennesutianap
Alfonzo
Bár a Dennard+Dennard CB-páros korrekt lenne 😀Wyatt
nekem vannak kétségeim a rookie No.1 CB projektekkel szemben,de valóban AD-ra gondoltam.Nem is maradt már nagyon ilyen a piacon,talán csak DRC

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Darkez?! Nem kevés, sőt jó választás lennesutianap
Alfonzo
Bár a Dennard+Dennard CB-páros korrekt lenne 😀

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 911 — capitaine du château de Vienne 1487
Darkez?! Nem kevés, sőt jó választás lenne

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Inkabb ne legyen 3. Kor, es jojjon Revis 😀 Nem fogWyatt
Revis nem FA (egyelőre) akkor meg nem számít, nem?Spigo
Mondjuk cut lesz valóban, igazság vagyon. Akkor jöjjön Revis és a 3. kör 😊

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 251 — Patriots GM
Inkabb ne legyen 3. Kor, es jojjon Revis 😀 Nem fogWyatt
Revis nem FA (egyelőre) akkor meg nem számít, nem?

Viszont adtunk egy 4. kört Talibért és kap(hat)unk másfél év múlva egy harmadikat cserébe 😀
több mint 12 éve
Inkabb ne legyen 3. Kor, es jojjon Revis 😀 Nem fog

több mint 12 éve
triangle 1 283
ilyen áron vigyék csak talibot. és legalább jövőre lesz valószínűleg plusz egy 3. körös comp pickünk.
ha a denver bajnok lesz, igazat adok nekik. minden más esetben tévedtek.
több mint 12 éve
Már az este akartam írni, hogy a Broncos bekaphatja, de igy pláne. Costa szerintem nem lenne rossz, csak ő sem volt mindig egyben

több mint 12 éve
Hát az első nap vesztesei Chiefs mellett szvsz egyértelműen mi vagyunk,bár náluk is lehetett tudni h a cap space miatt valószínű ez lesz. A Denver Warddal és Talibbal.... Ehh....kolok1972
1 éjszaka telt el a piacnyitás óta, ne kezdjük már el a károgást pls😉gordon
Valóban,de ha az erősítésként szóba jöhető játékosok kb. 80 %-a már le is szerződött-többek igen vállalható szerződéssel-,akkor tökmindegy h még csak egy éjszaka ment le,a piac jó részét már lerabolták.Tényszerűen,eddig meg egy No.1 CB-vel hátrébb vagyunk,az meg hadd ne tetszen már.😉 Más kérdés ,h Talib ennyiért hadd menjen,de ha Revist is elviszik-amire azért jó esély van-,ki fog No.1 Cb-t játszani.Mert Dennard kevés hozzá,az bebizonyosodott.

több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Talib Denver 6év 56 milla 26garantált 9.3/év !!!
BESZARÁS !!

Jöhet Revis😍gordon
Ennyiért nyugodtan lehet az övék.

Joseph évi 6 millióért azonban megérte volna.
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 348 — Patriots fan
Nem kárrogás csak a véleményem, 😉 de ha Revis jön Talib helyére megbékélek a vezetőséggel 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Hát az első nap vesztesei Chiefs mellett szvsz egyértelműen mi vagyunk,bár náluk is lehetett tudni h a cap space miatt valószínű ez lesz. A Denver Warddal és Talibbal.... Ehh....kolok1972
1 éjszaka telt el a piacnyitás óta, ne kezdjük már el a károgást pls😉
több mint 12 éve
Hát az első nap vesztesei Chiefs mellett szvsz egyértelműen mi vagyunk,bár náluk is lehetett tudni h a cap space miatt valószínű ez lesz. A Denver Warddal és Talibbal.... Ehh....

több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 348 — Patriots fan
Nagyon készülhetünk a drfaftra ha ennyire hagyjuk az emberkéket elúszni az orrunk elöl...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
topin New England Patriots 2 428
Edelman távozásának nem örülnék, de neki se adjunk big moneyt..Muck
Andre Roberts 4év 16 milláért írt alá a redskinshez, kb ezzel belőte Edelman árát is, igaz a redskins idén túlfizet mindenkit..😉gordon
Nem csak idén..😀
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Nekem tetszene a Spikes -Woodyard csere..és örülök hogy nem adtunk ilyen benga nagy fizut Talibnak..és remélem most hozzuk Revist😀

Edelman távozásának nem örülnék, de neki se adjunk big moneyt..Muck
Andre Roberts 4év 16 milláért írt alá a redskinshez, kb ezzel belőte Edelman árát is, igaz a redskins idén túlfizet mindenkit..😉
több mint 12 éve
topin New England Patriots 2 428
Nekem tetszene a Spikes -Woodyard csere..és örülök hogy nem adtunk ilyen benga nagy fizut Talibnak..és remélem most hozzuk Revist😀

Edelman távozásának nem örülnék, de neki se adjunk big moneyt..
több mint 12 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Talib Denver 6év 56 milla 26garantált 9.3/év !!!
BESZARÁS !!

Jöhet Revis😍gordon
Na ha ezek után JE11-t is elviszik, és még Spikes is lelép az gyönyörű lesz...