New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Lenne egy kérdésem, akik NCAA-ben jártasak.bleacherreport.com/articles/1612945-tj-moe-5-things-you-need-to-know-about-the-missouri-wr
Gyakran felmerül a szurkolóink körében T.J. Moe WR neve, mint aki egy titkos fegyver lenne a jövőre nézve.
Amit én látok, az nagyon ellentmondásos: 1) remekül kezdődő NCAA karrier, ami aztán szépen átment lejtmenetbe 2) borzalmas 40 y dash, de kiváló 3cone drill a combine-on. Mi az oka ennek? A fellelhető videók viszont az mutatják, hogy slotban (véleményem szerint) NFL érettnek tűnik fizikálisan, alkatilag és sebességben, labdabiztonság terén is eléggé magabiztos.
Mi lehet belőle?zozo692
egyébként 2013-ban a 60 yard shuttle-ben ő volt a leggyorsabb..
Mi lehet belőle? A mi rendszerünkben akárki illetve senki😀
NCAA-s karierjét nem követtem, arról nem tudok véleményt mondani
több mint 12 éve
Lenne egy kérdésem, akik NCAA-ben jártasak.Gyakran felmerül a szurkolóink körében T.J. Moe WR neve, mint aki egy titkos fegyver lenne a jövőre nézve.
Amit én látok, az nagyon ellentmondásos: 1) remekül kezdődő NCAA karrier, ami aztán szépen átment lejtmenetbe 2) borzalmas 40 y dash, de kiváló 3cone drill a combine-on. Mi az oka ennek? A fellelhető videók viszont az mutatják, hogy slotban (véleményem szerint) NFL érettnek tűnik fizikálisan, alkatilag és sebességben, labdabiztonság terén is eléggé magabiztos.
Mi lehet belőle?
több mint 12 éve
Azért ez nehéz világ a részükre, Rhodes is milyen élesen tagadta a másságát.Kerry Rhodes-hoz mit szólnátok? Idén elfelejtették, de 2012-ben hasított és most szabadon igazolható.SpigoPackban Michael Sammel es mi leszünk a New England 49ersWyatt
Kiváncsi vagyok a draftra, de azért a kiválasztás kérdést Sam megkönnyítette azzal, hogy a combine-on nem villogott.
több mint 12 éve
Kerry Rhodes-hoz mit szólnátok? Idén elfelejtették, de 2012-ben hasított és most szabadon igazolható.SpigoPackban Michael Sammel es mi leszünk a New England 49ers

több mint 12 éve
Kerry Rhodes-hoz mit szólnátok? Idén elfelejtették, de 2012-ben hasított és most szabadon igazolható.
több mint 12 éve
Tegnap beszéltem az edzőjével és pont azt a versatilityt emelte ki, amit Belichick annyira szokott emlegetni. Pont emiatt hasonlította Charles Woodsonhoz is amúgy.Vagy draftolnak a második körben egy újabb CB-t, a folyamatos secondary újjáépítés/frissítés keretében.GogoKyle Fullert nagy duzzogva elfogadnám például.
Boston

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Vagy draftolnak a második körben egy újabb CB-t, a folyamatos secondary újjáépítés/frissítés keretében.GogoKyle Fullert nagy duzzogva elfogadnám például.
Nincs az az egészséges Talib aki megérne 12 milliót nálam. Még akkor sem, ha tényleg nagyon jó CB.
Mankins fizetésén pedig nehéz lesz mókolni, mivel nem érdekelt benne. Iszonyat cap hit járna a kivágásával.
Jövőre sokkal jobb cap helyzetben leszünk, igaz DMC szerződését ki kell majd gazdálkodni, de sok játékosnál remek tárgyalási pozícióink lesznek.
Bízom abban, hogy Champ meg sem fordul az FO fejében...
Do your job
több mint 12 éve
Vagy draftolnak a második körben egy újabb CB-t, a folyamatos secondary újjáépítés/frissítés keretében.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Tillmannek mondjuk úgyis inkább a jó csapat számít elmondása szerint ( www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-imadja-budapestet-az-ev-embere-exkluziv-interju-2319925), szal jöjjön csak 😀

több mint 12 éve
évi 8 vagy 10 alacsony garantálttal sztem tökmindegy, ha szezon közben megsérül (és megfog, ismerjük😒 ) cseszheted, hogy marad egy pár millád nem fogsz találni a piacon egy olyan CB-t aki beesik az utcáról és pikk-pakk ott folytatja ahol Talib abbahagyta..akkor mi jön? trade-elsz 1et ha minőségit akarsz vagy agyonmélyíted a posztot de akkor meg minek fizetsz egy elit CB-t?! Nyilván bárki megsérülhet de nála ez már krónikus és itt most nem egy szakadásról vagy törésről beszélünk hanem egy csípősérülésről amit 2 éve nem tud kipihenni/kezeltetni. A sérülése előtti Talib megér 12 millát is a sérülése utáni nem ér 4-nél többet..na most légy okos Domonkos én inkább hoznék Ryan mellé egy megbízható veteránt (akár Bailey/Tillman) és egy ütős SS-t. Egyébként pedig odabaszós front7 kell és nincs is szükség SEC-re😀az nem feltétlenül 16 (ld a cikket), és ha talib piacvezető szerződést akar, az kb 10M/év lesz, szóval de, simán lehet az max pár milla eltéréstriangleTalibra is kötve hiszem, hogy költenénk 10 millát
Egy évi max 8, de az úgy, hogy agyon van tolva feltételes összegekkel, amit még reálisnak tartok
16-ot nálam egy corner sem ér meg, amikor 10 felett keres még az LG, az NT és persze az irányító is (bár nem lenne baj, ha előbbi kettő változna még 😊 ), de nekem ez akkor is sok lenneWyatt
több mint 12 éve
triangle
1 283
nyilván nem kell ebben egyetértenünkaz nem feltétlenül 16 (ld a cikket), és ha talib piacvezető szerződést akar, az kb 10M/év lesz, szóval de, simán lehet az max pár milla eltéréstriangleTalibra is kötve hiszem, hogy költenénk 10 millát
Egy évi max 8, de az úgy, hogy agyon van tolva feltételes összegekkel, amit még reálisnak tartok
16-ot nálam egy corner sem ér meg, amikor 10 felett keres még az LG, az NT és persze az irányító is (bár nem lenne baj, ha előbbi kettő változna még 😊 ), de nekem ez akkor is sok lenneWyatt
én még a grimes féle 4*(4+4)-es szerződést is sokallnám talib esetében, ismerve a körülményeket, viszont ő meg aszondja, ér ő még ennél többet is. hamarosan kiderül.
nyilván mankins meg vw fizetésén gyúrni kell kicsit, függetlenül bármilyen FA igazolástól.
a cikkben ugye 8+18 milláról beszél Volin az első két évre, de úgy gondolom, a második éven is lehetne aztán faragni. de nálam még így is, két évre átlag 13M-ért megérné a dolog. | már jon kraft is belebegtette, hogy brady meg bb után hagyják a fenébe ezt az egész focibizniszt, akkor meg mire várunk?😛 |
azzal természetesen teljesen tisztában vagyok, hogy mennyi ennek a realitása😊
több mint 12 éve
az nem feltétlenül 16 (ld a cikket), és ha talib piacvezető szerződést akar, az kb 10M/év lesz, szóval de, simán lehet az max pár milla eltéréstriangleTalibra is kötve hiszem, hogy költenénk 10 millát
16-ot nálam egy corner sem ér meg, amikor 10 felett keres még az LG, az NT és persze az irányító is (bár nem lenne baj, ha előbbi kettő változna még 😊 ), de nekem ez akkor is sok lenne

több mint 12 éve
triangle
1 283
az nem feltétlenül 16 (ld a cikket), és ha talib piacvezető szerződést akar, az kb 10M/év lesz, szóval de, simán lehet az max pár milla eltérés
több mint 12 éve
triangle
1 283
kis játék a számokkal:www.bostonglobe.com/sports/2014/03/06/why-patriots-should-after-darrelle-revis/nr2wP7XEs2XqJnHx8OtJ4L/story.html
mit nem adnék, ha tudnám BB egyáltalán rápróbálna-e... tekintve Brady szép lassan záródó ablakát és Talib igényét ill. tartósságát, én inkább kiadnék évi plusz pár millát és a szükséges picket a liga legjobb CB-jére [sweet dreams...]
több mint 12 éve
Brandon Browner-hez mit szólnátok?GhostLeadKevés a problémás CB? 😀 Nem látom benne, hogy képes lenne #1 CB lenni, #2-nek pedig Dennard még biztosan olcsóbb, alatta pedig van Ryan. Inkább maradjon Talib nálam

több mint 12 éve
Brandon Browner-hez mit szólnátok?
több mint 12 éve
De ez nem is volt kérdés. Tavaly is kiment és megtesztelte a piacot. A kérdés, hogy idén lesz-e olyan csapat aki hajlandó túlfizetni.Ebből kiindulva nem fogják tudni lenyomni a torkán a csapatnak megfelelő mennyiségű, nem garantált összeget.GogoIgen. Erre jönnek az ilyen elképesztő hírek: bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/source_aqib_talib_wants_top_of_the_market_dealEz szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkzolika26Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus
Ki gondolná, hogy a piac legjobb cornerbackje a legjobb szerződést szeretné magának a piacon....Boston
Do your job
több mint 12 éve
Ebből kiindulva nem fogják tudni lenyomni a torkán a csapatnak megfelelő mennyiségű, nem garantált összeget.Igen. Erre jönnek az ilyen elképesztő hírek: bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/source_aqib_talib_wants_top_of_the_market_dealEz szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkzolika26Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus
Ki gondolná, hogy a piac legjobb cornerbackje a legjobb szerződést szeretné magának a piacon....Boston
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Igen. Erre jönnek az ilyen elképesztő hírek: bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/source_aqib_talib_wants_top_of_the_market_dealEz szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkzolika26Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus
Ki gondolná, hogy a piac legjobb cornerbackje a legjobb szerződést szeretné magának a piacon....
Do your job
több mint 12 éve
Ez szerintem arra utal, hogy a New England Patriotsról beszélünkDerek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?Burkus

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.DoMHogy ennyire nincs hír sem Talib, sem Edelman vonatkozásában, az arra utal, hogy engedik, hogy teszteljék a piacot?
több mint 12 éve
Derek Coxra érdemes lenne beruházni egy one-year prove it deallel, különösen ha a Talibbal folytatott eddigi tárgyalások nem biztatóak. 10 milliót kaszált tavaly a Chargersnél garantált összegben, nem gondolom, hogy annyira a pénzre hajt idén.
több mint 12 éve
Pollard megegyezett a Tennessee-vel, úgyhogy idén sem jön hozzánk.
több mint 12 éve
De már tervezik a los angelesi labdázást Brady-vel 😊Faszért kell eleve rokkant rookiekat draftolni...Gyulus"Remek":
bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2014/03/patriots_hope_aaron_dobson_injury_woes_alleviateBostonDoM
www.patspulpit.com/2014/3/3/5465978/aaron-dobson-to-work-with-tom-brady-in-california
DoM