New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem... tényleg... És mikor volt utoljára jó free agency nálunk 2007 óta? 😊Bár a cap helyzetet tekintve nem voltak reális álmok, de az Asamoahról, Linvalról, Tyson Jacksonról és Arthur Jonesról szőtt fantáziáinkat is kidobhatjuk, ami annak fényében, hogy sem Edelmannal, sem Talibbal nem tudtunk megegyezni, azért eléggé lelombozó... Egyelőre nem szeretem ezt az FA időszakot 😕 (ráadásul a TJ Moe cut is..)Foldesi26Nem szabad elcsüggedni. 😊 Mi soha nem szoktuk elkapkodni a dolgokat.Boston
több mint 12 éve
tudom, csak a szurkoló számára izgalmasabbak a signek, mint anno a 2006/2007-es offseasonban 😊 Főleg Linval/arthur jones és asamoah fáj, nem is kellett volna akkora ráfordítás egyikükre sem, rossz látni ezt ilyenkor 😊Bár a cap helyzetet tekintve nem voltak reális álmok, de az Asamoahról, Linvalról, Tyson Jacksonról és Arthur Jonesról szőtt fantáziáinkat is kidobhatjuk, ami annak fényében, hogy sem Edelmannal, sem Talibbal nem tudtunk megegyezni, azért eléggé lelombozó... Egyelőre nem szeretem ezt az FA időszakot 😕 (ráadásul a TJ Moe cut is..)Foldesi26Nem szabad elcsüggedni. 😊 Mi soha nem szoktuk elkapkodni a dolgokat.Boston
több mint 12 éve
Bár a cap helyzetet tekintve nem voltak reális álmok, de az Asamoahról, Linvalról, Tyson Jacksonról és Arthur Jonesról szőtt fantáziáinkat is kidobhatjuk, ami annak fényében, hogy sem Edelmannal, sem Talibbal nem tudtunk megegyezni, azért eléggé lelombozó... Egyelőre nem szeretem ezt az FA időszakot 😕 (ráadásul a TJ Moe cut is..)Foldesi26Nem szabad elcsüggedni. 😊 Mi soha nem szoktuk elkapkodni a dolgokat.
Do your job
több mint 12 éve
Bár a cap helyzetet tekintve nem voltak reális álmok, de az Asamoahról, Linvalról, Tyson Jacksonról és Arthur Jonesról szőtt fantáziáinkat is kidobhatjuk, ami annak fényében, hogy sem Edelmannal, sem Talibbal nem tudtunk megegyezni, azért eléggé lelombozó... Egyelőre nem szeretem ezt az FA időszakot 😕 (ráadásul a TJ Moe cut is..)
több mint 12 éve
A hírek szerint (még nem láttam megerősítve) Jon Asamoah kábé fél millával többért írt alá a Falconshoz, mint amennyit Connolly nálunk keres. Szerintem meg ez röhejes.Szerk.: Randy Starksot olcsóért még nagyon tudnám szeretni.
Do your job
több mint 12 éve
Hayward ment a Skinshez, valószínűleg az ő helyére menne. Főleg ST.Woodyard subLB-nek jöhet, bár a Mayo-Collins páros szerintem elég.GyulusFletcher már a Bucsnál van látogatáson. Woodyard az ő helyére jönne subLB-nek. Lehet, hogy Mayo terhelését akarnák picit csökkenteni, vagy Hightowerben ingott meg a stáb bizalma, ami simán érthető lenne.DoM
több mint 12 éve
Woodyard subLB-nek jöhet, bár a Mayo-Collins páros szerintem elég.GyulusFletcher már a Bucsnál van látogatáson. Woodyard az ő helyére jönne subLB-nek. Lehet, hogy Mayo terhelését akarnák picit csökkenteni, vagy Hightowerben ingott meg a stáb bizalma, ami simán érthető lenne.
több mint 12 éve
Ha igaz, hogy a Colts évi 6-7 millióert igazolta le Arthur Jones-t ennyit röhögve megért volna a Patsnek, még egy Wilfork cut árán is.DoMén Meltonra mozdulnék rá a vezetőség helyében, igaz volt egy súlyos sérülése, de előtte nagyon jó volt. De Jones is megérte volna az biztos.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ha igaz, hogy a Colts évi 6-7 millióert igazolta le Arthur Jones-t ennyit röhögve megért volna a Patsnek, még egy Wilfork cut árán is.DoMAkkor nem csak nekem volt nevetséges az összeg.
több mint 12 éve
Ha igaz, hogy a Colts évi 6-7 millióert igazolta le Arthur Jones-t ennyit röhögve megért volna a Patsnek, még egy Wilfork cut árán is.
több mint 12 éve
Azért remélem valami komolyabb erősítés is lesz és nem Arringtonnt fizetjük durván túl. Oh wait...
több mint 12 éve
El kell engedni Edelmant és végre egy olyan D-t összehozni amitől mindenki gatyája tele van. Van kiből csemegézni és szerintem reális áron csak egyezkedni tudni kell.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Edelmannek nem örülök, de őszintén. Ott van Amendola, csak nem lesz megint végig sérült. Van még 3 másodéves elkapónk, akik valószínűleg szépen fognak fejlődni, szal én nem leszek meglepve, ha nem marad, persze örülnék, ha mégisWoodyard jöhet, meg egyefene, Revis is 😀

több mint 12 éve
#Patriots offered WR Julian Edelman a three-year deal, per source. Would like an answer by the start of free agency. They want to keep himHa Julian nem fogadja el azt az ajánlatot, rárepülünk Sandersre... Nem dobna fel egy ilyen csere.
Valamint Wesley Woodyard (Denver LB) hozzánk látogat előszörSpigo
Woodyard subLB-nek jöhet, bár a Mayo-Collins páros szerintem elég.
több mint 12 éve
triangle
1 283
#Patriots offered WR Julian Edelman a three-year deal, per source. Would like an answer by the start of free agency. They want to keep himSchefter szerint nincs megegyezés Edelmannel, teszteli a piacot...
Valamint Wesley Woodyard (Denver LB) hozzánk látogat előszörSpigo
több mint 12 éve
#Patriots offered WR Julian Edelman a three-year deal, per source. Would like an answer by the start of free agency. They want to keep himValamint Wesley Woodyard (Denver LB) hozzánk látogat először
több mint 12 éve
Lenne pénz Talibra is, de ő nem ér annyit. (off-field, sérülékenység)Adam Schefter @AdamSchefter 2 minHa nincs pénz Talib-ra, akkor lesz Revis-ra?!Toto21
Two teams to watch on CB Darrelle Revis once Tampa releases him: Philadelphia and New England (Jets fans shudder).Beki
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 2 minHa nincs pénz Talib-ra, akkor lesz Revis-ra?!
Two teams to watch on CB Darrelle Revis once Tampa releases him: Philadelphia and New England (Jets fans shudder).Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 2 min Two teams to watch on CB Darrelle Revis once Tampa releases him: Philadelphia and New England (Jets fans shudder).
több mint 12 éve
3:41 Bostonban most. Még 5-6 órán át nem nagyon fog történni semmi. 😕 Pedig most már benn van a zabszem, hogy mi következik...
több mint 12 éve
Jogos. Így tényleg szar üzlet volt.A TB adott még egy 1. kört is. Ez a 4. kör a kondíciós plusz cetli értéke lenne, ha kivágná most a Tampa.tomi-tomiSzintén 4. kört.BurkusRevis-t kifogja dobni a tampa ha nem tudják eltrade-elni( nem fogják) Óriási trade volt ez a tampától....gordonHa kirakják egy negyedik kört adnak a Jetsnek érte. Mi mennyit adtunk Talibért?zinedine5
több mint 12 éve
A TB adott még egy 1. kört is. Ez a 4. kör a kondíciós plusz cetli értéke lenne, ha kivágná most a Tampa.Szintén 4. kört.BurkusRevis-t kifogja dobni a tampa ha nem tudják eltrade-elni( nem fogják) Óriási trade volt ez a tampától....gordonHa kirakják egy negyedik kört adnak a Jetsnek érte. Mi mennyit adtunk Talibért?zinedine5
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Szintén 4. kört.Revis-t kifogja dobni a tampa ha nem tudják eltrade-elni( nem fogják) Óriási trade volt ez a tampától....gordonHa kirakják egy negyedik kört adnak a Jetsnek érte. Mi mennyit adtunk Talibért?zinedine5
több mint 12 éve
Revis-t kifogja dobni a tampa ha nem tudják eltrade-elni( nem fogják) Óriási trade volt ez a tampától....gordonHa kirakják egy negyedik kört adnak a Jetsnek érte. Mi mennyit adtunk Talibért?
több mint 12 éve
Ez a Talib nyilatkozat szerintetek valós vagy csak steigerolni akarja az árat a Skinsnél? Máshol azt olvastam, hogy Vernernél is mi vagyunk a frontrunnerek.BurkusSzerintem pont fordítva.
Csak nem felejtették el a tavalyi Welker-Amendola történetet. Talib most nagyjából úgy áll, hogy kapott egy (jó) ajánlatot, de azt is tudhatja, hogy ha elmegy a piacra nézelődni, akkor szempillantás alatt leszerződik más (például Verner) a helyére. Inkább azt akarta ezzel mondani, hogy megkeresi a tollát és jön is a Gillette-be.
Ez is igaz. Ez van, ezt a vállalt kockázatot látnám szívesen a számokban.Talib egyértelműen difference maker a védelem számára, csak az a fájós csípő ne lenne. Ha viszonylag elfogadható számokkal sikerülne itt tartani, akkor én nagyon elégedett lennék. Vége lehetne a CB vadász idényeinknek. Már csak S poszton kéne befejezni a besült-éppen jó draftokat.tomi-tomiEgyértelműen az, de viszonylag elfogadható számokkal is baszhatjuk, ha megint megsérül az ötödik meccsenSpigo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)