New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
nagy királyság, pofás lesz az idei secondary 😀
akkor már csak Minitron dealt kell fedél alá hozni, és az O és D falat kell erősíteni még tovább, WR/TE is jöhetne azért pluszba. De eddig amit BB tol az tetszik, meglássuk mi sül ki belőle 😊

több mint 11 éve
triangle 1 283
...és a drafton majd jön tavon wilson unokaöccse, CB-S-DW* ras-i crable, predicted udfa a rutgersről, a második körben 😕)

* defensive weapon
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
😕
Good Luck BB! #LoB
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
"If Ron Borges going to crush this deal for spending too much money, not speding enough, or not having respect for players on the roster?" 😀

LOLDoM
Nem tudom, ki írta, de telitalálat!tomi-tomi
 twitter.com/NEPD_Loyko

Nagy formában van mostanában a one-linerek tekintetében.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"If Ron Borges going to crush this deal for spending too much money, not speding enough, or not having respect for players on the roster?" 😀

LOLDoM
Nem tudom, ki írta, de telitalálat!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Revis és Browner a csapatnál #aaaah

több mint 11 éve
Today, I am proud to announce that I am a New England Patriot. I am honored
that the Patriots are making me part of their legendary organization, and am
grateful for the opportunity Mr. Kraft, Coach Belichick, Nick Caserio and
the entire team have given me. I intend to diligently work with the same
passion and dedication that I have displayed since coming into the NFL to
uphold the great traditions and qualities that are embodied by the Patriots.
I would be remiss if I didn’t thank the Seattle Seahawks for giving a CFL
player the once in-a-lifetime opportunity to return to the NFL, making a
young boy's dream come true. To Coach Pete Carroll, GM John Schneider, John
Idzik, Coach Richard, Rocky Seto, the LOB, my teammates, the training staff, the equipment guys the Seahawks organization as a whole and most importantly the 12th Man, I say thank you for everything you have done for myself and my family.
I am a truly blessed person.Brandon Browner
triangle
Championship. 😊

LOL
több mint 11 éve
triangle 1 283
Today, I am proud to announce that I am a New England Patriot. I am honored
that the Patriots are making me part of their legendary organization, and am
grateful for the opportunity Mr. Kraft, Coach Belichick, Nick Caserio and
the entire team have given me. I intend to diligently work with the same
passion and dedication that I have displayed since coming into the NFL to
uphold the great traditions and qualities that are embodied by the Patriots.
I would be remiss if I didn’t thank the Seattle Seahawks for giving a CFL
player the once in-a-lifetime opportunity to return to the NFL, making a
young boy's dream come true. To Coach Pete Carroll, GM John Schneider, John
Idzik, Coach Richard, Rocky Seto, the LOB, my teammates, the training staff, the equipment guys the Seahawks organization as a whole and most importantly the 12th Man, I say thank you for everything you have done for myself and my family.
I am a truly blessed person.Brandon Browner
több mint 11 éve
triangle 1 283
3 év 17 millió, reméljük minél kevesebb garantálttal
több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
Browner aláírt 3 évremustaine
Jee! Csak megszületett a deal. (Y) :cool:
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Browner aláírt 3 évre

több mint 11 éve
Rotoworld:

"Free agent CB Brandon Browner's visit to the Redskins has been canceled, and he remains in New England.
Perhaps the Skins called off their visit after signing Tracy Porter. Browner was believed to be in pretty serious talks with the Patriots as recently as Thursday evening. Our money is now on Brander signing with New England."
több mint 11 éve
 www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=17856763#17856763

I have zero sympathy for Wilfork at all.

>The contract we gave him
>How loyal we have been to him
>How loyal we STILL are being to him
>The fact were trying to extend him (don't know the numbers though)
>Trying to make a market for himself
>32
>Coming off achilles injury
>Has been paid handsomely
>Upset and requesting release purely off of us asking him to not take a pay cut but the cap to get cut.
Ha igaz, hogy valóban cutot kért a csapattól, akkor az még jobban megerősíti azt az álláspontomat, hogy baklövés volt őt választani Seymour helyett, majd éveken keresztül egy-dimenziós run stuffer NT köré építeni a védőfalat és hanyagolni egy valódi difference maker megszerzését univerzális 5tech v. 3tech személyében.
több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 268
Ravens leigazolta Smith-t. Egyre kevesebb a lehetősége Minitronnak.Spigo
Szépen jön vissza hozzánk 3M-ért..
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Ravens leigazolta Smith-t. Egyre kevesebb a lehetősége Minitronnak.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása.
gordon
Plusz DMC, Slater hosszabbításával is nyerhetnénk idénre pénzt. Conollyt meg ha nem vágjuk ki, akkor sem ér 4 misit. Hosszabbítsunk vagy paycut. Nem beszélve mondjuk Bequette két lábbal való kirúgásáról, ami valami fura oknál fogva, legalább egy éve nem történik meg.zinedine5
Volt esélye második évére fejlődni, a kivágásával felszabaduló pénzmennyiség pedig elenyésző lett volna, pláne, hogy abból az 570 000 dollárnyi helyből 134 950 el is ment volna a dead money miatt. Akkor most ott tartunk, hogy nyerünk 435 050 dollárt, amiből konkrétan lehetett volna hozni egy veteránminimumos újoncot. Második évében sem váltotta be a reményeket, most több értelme lenne megszabadulni tőle, hogy hozzunk egy másik fiatalt, de én az első éve után simán megadtam volna a lehetőséget az új szezonban, hátha domborít valamit. Nem tette, de ha ez lesz a legnagyobb hiba (szerintem hiba sem volt a fentiek fényében) a csapatnál, akkor legyen 😊Wyatt
Persze, hogy nincs jelentősége, csak spórolási szempontból találtam épp őt meg. Ő is csak egy BB draft reachjei közül.zinedine5
De pont ez az, hogy semmit nem tudtunk volna vele spórolni 😊
420 000-et kap a vetmines újonc, Bequette kivágásával nyertünk volna 435 050 dollárt. Ez a 15 050 dollár nem az a nagy spórolás azért 😊
Most, ha kivágjuk, akkor nyilván már van értelme, és keletkezik valamivel több szabad hely is 😊Wyatt
Jogos, most felfogtam. 😊
több mint 11 éve
Mit szólnátok Peppers-hez DE rotációba rövid távon (1-2 év). 34 éves, de még maradt benne kakaó. Nem tudom, mennyire taksálja magát, de a Bears-ben halálra kereste magát.
Mielőtt oda ment volna, állítólag Bill is szerelmes volt belé. Jones - Ninko tehermentesítése Vele + Buchanan-nal meg lenne oldva .Ettől függetlenül a draftról 1-3. körben egy DE még kell.
( Bár a 2-3. körben már szinte csak project DE-t lehet húzni; Bequett-ből meg elég egy is.)
több mint 11 éve
Spikes-ról nem nagyon olvastam semmilyen hírt. Kizárt, hogy őt visszaigazoljuk sztem, de ahhoz képest, hogy milyen ambíciókkal indult, még csak érdeklődés sem volt iránta.Burkus
Bills vizit, csak hogy mi is örüljünk.tomi-tomi
Plusz elem a kirakóshoz:
"Earlier this morning, Bills GM Doug Whaley announced Kiko Alonso would move to WLB. Team is in need of MLB to play between Alonso/Rivers." (Yates, twitter)Gogo
Viszont nem lett megállapodás első körben.
több mint 11 éve
Stallworth:
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/620286215_18550767694046491_5742378044791125673_n.jpg?stp=c128.0.384.384a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=AOFl79Lh1lsQ7kNvwFZFoU6&_nc_oc=AdlR0LuNFmG3N6ENFy7d8gGAh0lDrergsYmmW7g-grcSmc5JpRiCUgF8U4HtTqp2FR0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=W8dnrJAGJOEeDXcduj8U1g&_nc_ss=8&oh=00_AfwZauc0TMbH2vDpihSyeyppNLdAQrOkp3b8Rj_Pb3wJMQ&oe=69B66C86
Donté Lamar Stallworth on Instagram: "5 years ago today, I left my home driving across the I-395/MacArthur Causeway for breakfast... and that decision turned out to be one I could never undo. Mr. Mario Reyes lost his life and his teenage daughter lost her father. It's never acceptable to drive under the influence. You put others and yourself at great, perilous risk... It's a lose-lose situation that too many of us in society gamble with far too often... And it's 100% preventable. Take care of your people when you know they shouldn't be driving. Plan ahead and be responsible. There's nothing I can do to reverse that day, but hopefully you guys will think of me and make better decisions than I did that morning. You don't want to live with these regrets I have from my irrevocable decision... Trust me. #BeSmarter"
1,657 likes, 159 comments - dontestallworth on June 16, 2015: "5 years ago today, I left my home driving across the I-395/MacArthur Causeway for breakfast... and that decision turned out to be one I could never undo. Mr. Mario Reyes lost his life and his teenage daughter lost her father. It's never acceptable to drive under the influence. You put others and yourself at great, perilous risk... It's a lose-lose situation that too many of us in society gamble with far too often... And it's 100% preventable. Take care of your people when you know they shouldn't be driving. Plan ahead and be responsible. There's nothing I can do to reverse that day, but hopefully you guys will think of me and make better decisions than I did that morning. You don't want to live with these regrets I have from my irrevocable decision... Trust me. #BeSmarter".

Dennardnak is küldhetnek belőle egy példányt a sittre. Meg a játékos-szakszervezet is beleírhatja a következő körlevélbe a 24/7 limuzinszolgálat elérhetőségével együtt.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Spikes-ról nem nagyon olvastam semmilyen hírt. Kizárt, hogy őt visszaigazoljuk sztem, de ahhoz képest, hogy milyen ambíciókkal indult, még csak érdeklődés sem volt iránta.Burkus
Bills vizit, csak hogy mi is örüljünk.tomi-tomi
Plusz elem a kirakóshoz:
"Earlier this morning, Bills GM Doug Whaley announced Kiko Alonso would move to WLB. Team is in need of MLB to play between Alonso/Rivers." (Yates, twitter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Sőt, elnéztem eggyel, +134 950 lett volna a DM, és 480 000 a felszabaduló hely, idén lesz kétszer 134 950 és 570k felszabaduló, ha cutoljuk, szal még idén sem fogunk ezzel túl sokat nyerni, más kérdés, hogy legalább jövőre az a 134 950 felszabadul pluszban. De ez azért nem egy brutális tétel 😊

több mint 11 éve
gordon
Plusz DMC, Slater hosszabbításával is nyerhetnénk idénre pénzt. Conollyt meg ha nem vágjuk ki, akkor sem ér 4 misit. Hosszabbítsunk vagy paycut. Nem beszélve mondjuk Bequette két lábbal való kirúgásáról, ami valami fura oknál fogva, legalább egy éve nem történik meg.zinedine5
Volt esélye második évére fejlődni, a kivágásával felszabaduló pénzmennyiség pedig elenyésző lett volna, pláne, hogy abból az 570 000 dollárnyi helyből 134 950 el is ment volna a dead money miatt. Akkor most ott tartunk, hogy nyerünk 435 050 dollárt, amiből konkrétan lehetett volna hozni egy veteránminimumos újoncot. Második évében sem váltotta be a reményeket, most több értelme lenne megszabadulni tőle, hogy hozzunk egy másik fiatalt, de én az első éve után simán megadtam volna a lehetőséget az új szezonban, hátha domborít valamit. Nem tette, de ha ez lesz a legnagyobb hiba (szerintem hiba sem volt a fentiek fényében) a csapatnál, akkor legyen 😊Wyatt
Persze, hogy nincs jelentősége, csak spórolási szempontból találtam épp őt meg. Ő is csak egy BB draft reachjei közül.zinedine5
De pont ez az, hogy semmit nem tudtunk volna vele spórolni 😊
420 000-et kap a vetmines újonc, Bequette kivágásával nyertünk volna 435 050 dollárt. Ez a 15 050 dollár nem az a nagy spórolás azért 😊
Most, ha kivágjuk, akkor nyilván már van értelme, és keletkezik valamivel több szabad hely is 😊

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
gordon
Persze, hogy nincs jelentősége, csak spórolási szempontból találtam épp őt meg. Ő is csak egy BB draft reachjei közül.
több mint 11 éve
gordon
Volt esélye második évére fejlődni, a kivágásával felszabaduló pénzmennyiség pedig elenyésző lett volna, pláne, hogy abból az 570 000 dollárnyi helyből 134 950 el is ment volna a dead money miatt. Akkor most ott tartunk, hogy nyerünk 435 050 dollárt, amiből konkrétan lehetett volna hozni egy veteránminimumos újoncot. Második évében sem váltotta be a reményeket, most több értelme lenne megszabadulni tőle, hogy hozzunk egy másik fiatalt, de én az első éve után simán megadtam volna a lehetőséget az új szezonban, hátha domborít valamit. Nem tette, de ha ez lesz a legnagyobb hiba (szerintem hiba sem volt a fentiek fényében) a csapatnál, akkor legyen 😊

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Én inkább Wendell mellé hoznék domináns OG-t, hátha visszatér előző szezonbeli fasza formájához 😀 Neki legalább volt már masszívan jó éve, meg most egy pocsék is. Connolly kevésbé zsákbamacska, csak kb pluszt nem ad hozzáWyatt
Ha szavazás lenne, én az "egyik se" opciót választanám.
Kellene egy elit center.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."