New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛
Durva, hogy mennyire kevés needetek lesz draft előtt. 😕Beki
A DT, OL, DE, TE négyes kevés?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én örülök LaFellnek. Amit láttam belőle a Panthersben, az tetszett. Nem kell neki 1500 yardos elkapónak lenni, ha hozz egy stabil 6-700 yardot már megérte.
Amit még szeretnék látni, az egy belső OL igazolás, akár FA-n, akár drafton. Illetve a DL és főleg a DE posztra egy 3rd down pass rushert.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛
Durva, hogy mennyire kevés needetek lesz draft előtt. 😕
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
LaFell... hát nem is tudom. Nem vagyok odáig érte. Lehet, hogy ennél Sanders is jobb lett volna.
Remélem ebből a 11 millióból max az idei fizetése garantált. Jöhetne még Britt is egy 1 éves "prove-it" szerződéssel, s olyan konstrukcióban, hogy TC végén nyugodtan kivághassuk... ha kell 😊
Legyen csak kőkemény harc WR poszton az előszezonban, szükség van rá.
Gyulus
LaFell ha stabil 600 yardos szezont hozna, akkor már megérte. Én még James Jonest is szívesen látnám a csapatban.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
LaFell... hát nem is tudom. Nem vagyok odáig érte. Lehet, hogy ennél Sanders is jobb lett volna.
Remélem ebből a 11 millióból max az idei fizetése garantált. Jöhetne még Britt is egy 1 éves "prove-it" szerződéssel, s olyan konstrukcióban, hogy TC végén nyugodtan kivághassuk... ha kell 😊
Legyen csak kőkemény harc WR poszton az előszezonban, szükség van rá.

Ilyen kevés "draft előtti" needünk kb. a 2007-es szezonban volt utoljára. Menjen csak a feltrade, 5-6 újoncnak is nehezen lesz hely.
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Na akkor már csak Dt, Ol, SS, kell a többi csak mélyítési lehetőség! 😀 Az Fa piac elején elhullajtott könnyeimet sajnálom, most inkább reménykedő hahotázásba csaptam át! Pofás lesz a D nagyon!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na igen, most már CB-t és WR-t nem bánom, ha nem húzunk feltétlen korán 😀
Remélem LaFell beválik majd, bár én jobban örülnék, ha a másodévesek domborítanának

több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Boldogság van megint! Mondjuk érdekes, hogy ugyanannyit fizetünk neki kb. mint Edelmannek, szerintem Edelman többet ér, igaz, a piac nem így látta. Túl korán sírtunk az FA miatt páran, én is, de az biztos, hogy erre senki nem számított, az első napi denveri sokk után egészen érdekes fordulatot vett ez az FA. Mondanám, hogy jöjjön még depth OL-be, vagy DL-be, esetleg WR-be még olcsón Britt, ha van sansz, de lassan már többet nem kívánhatunk. Mehet a drafton a DL-OL-TE hármas, esetleg egy sub-lb.
Még az is lehet, hogy megpróbálunk majd a draft valamelyik szakaszában egy feltradet, tekintettel arra, hogy a WR és secondary depth, ahova én pl. húztam volna a későbbiekben még FA előtt, most eléggé megerősödött.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
elmegyek délután borversenyre, megiszom a magamét aztán arra érek haza, hogy Edelman a fedélzeten, frissítek 1et és leigazoljuk Lafell-t is 3évre 11milkacsokiért?! mi a rák van itt ? SB-t szeretnénk nyerni? Van még lóvé vagy utaljam az 1%-omat?😛
több mint 11 éve
ból sosem elég. Más kérdés, hogy ez Brittre mikor volt utoljára igaz 😊

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 387 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha még nem elég a jóból 😛

Ian Rapoport ‏@RapSheet 47 min

WR Kenny Britt, who visited the #Rams today, is heading to New England to visit the #Patriots tomorrow, source says.

Bár ebből nem hiszem ,hogy bármi lesz és nincs is rá szükségetek
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Blount kapni fog egy veteránminimumos szerződést? Nem sok érdeklődés volt eddig iránta.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azért még egy veteránt el tudnék fogadni, hadd legyen verseny. Senki sem beszél róla, de nekem Cotchery a titkos kedvencemSpigo
Collie vélhetően visszajön. Ha még a maradék WR kínálatból kellene válogatni olyat, ahol azért némi upside-ról is beszélhetünk, akkor Manningham megérhet egy próbát (Collie mintára, ha tud járni). Akárcsak Damian Williams: nagy kedvencem volt még draftja idején.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Amendola szerintem nem kizárólag slotba jött, ő tud a szélen is játszani.Wyatt
Épp úgy, mint Edelman, aki saját számítása szerint 51%-ban volt külső elkapó tavaly.
Valamelyiknek kinéz egy Branch/Gaffney-féle, bárhol előfordulós szerepkör.Gyulus
Sőt, ugye Boyce-nak is lehet mindkettő, remélem Dobson és Thompkins tovább fejlődikWyatt
Azért még egy veteránt el tudnék fogadni, hadd legyen verseny. Senki sem beszél róla, de nekem Cotchery a titkos kedvencemSpigo
Na, spec jöhetne olcsón, de szerintem így is van versenyWyatt
A verseny az lesz majd, hogy két ilyen cb mellett ki tud majd edzésen labdát elkapni 😛
több mint 11 éve
Épp úgy, mint Edelman, aki saját számítása szerint 51%-ban volt külső elkapó tavaly.
Valamelyiknek kinéz egy Branch/Gaffney-féle, bárhol előfordulós szerepkör.Gyulus
Sőt, ugye Boyce-nak is lehet mindkettő, remélem Dobson és Thompkins tovább fejlődikWyatt
Na, spec jöhetne olcsón, de szerintem így is van verseny

több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Azért még egy veteránt el tudnék fogadni, hadd legyen verseny. Senki sem beszél róla, de nekem Cotchery a titkos kedvencem
több mint 11 éve
Sőt, ugye Boyce-nak is lehet mindkettő, remélem Dobson és Thompkins tovább fejlődik

több mint 11 éve
Nagyon örülök Edelmannek, bár a helyzet azt mutatja, hogy a csapat is tisztában van azzal, hogy Amendola mennyire felesleges igazolás volt. Burkus
Ha a 2014-es idény végére sem változnak az erőviszonyok a Pats elkapói között, akkor talán ki lehet ilyet jelenteni, de ez egyelőre korai és megalapozatlan számomra.DoM
Nekem ez abból jön le, hogy ha a csapat meg lenne győződve arról, hogy Amendola teljes és végleges megoldás a slot WR pozícióra, akkor nem igazolták vissza Edelmant (nem tudom még mennyiért, de nyilván többért mint amit korábban kapott, illetve amit egy PR kapna). Amendola Welker helyére jött és oda Edelman lépett... Akkor hol is a helye Amendolának? Még egy elkapó a pálya közepe felé a TE és Edelman mellé?Burkus
Edelman és Amendola is sokoldalúbb elkapónak mint Welker. A Pats passzjáték filozófiája pedig már az OTA és minicampek során (még Hernandez letartóztatása előtt) minden beszámoló szerint a vertikális, közép és hosszú passzok felé tolódott, tehát nem állt a szándékukban még egy Welker köré építeni a támadójátékot. Ezt csak megerősített az újonc elkapók választása is, mert egyikük sem arra az 5-7 yardos középső passzokra épülülő koncepcióra volt ideális, amit korábban játszott a csapat.

Miközben tényleg nagyszerű, hogy Edelman 1000 yardot ért el, emellett az is kellemes meglepetés, hogy végig tudta játszani ilyen terheléssel az évet, mert korábban rá se éppen a vasember standard volt a jellemző.
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Valamelyiknek kinéz egy Branch/Gaffney-féle, bárhol előfordulós szerepkör.
több mint 11 éve
Nagyon örülök Edelmannek, bár a helyzet azt mutatja, hogy a csapat is tisztában van azzal, hogy Amendola mennyire felesleges igazolás volt. Burkus
Ha a 2014-es idény végére sem változnak az erőviszonyok a Pats elkapói között, akkor talán ki lehet ilyet jelenteni, de ez egyelőre korai és megalapozatlan számomra.DoM
Nekem ez abból jön le, hogy ha a csapat meg lenne győződve arról, hogy Amendola teljes és végleges megoldás a slot WR pozícióra, akkor nem igazolták vissza Edelmant (nem tudom még mennyiért, de nyilván többért mint amit korábban kapott, illetve amit egy PR kapna). Amendola Welker helyére jött és oda Edelman lépett... Akkor hol is a helye Amendolának? Még egy elkapó a pálya közepe felé a TE és Edelman mellé?Burkus
Amendola szerintem nem kizárólag slotba jött, ő tud a szélen is játszani.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Attól függ, melyik az a TE.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nekem ez abból jön le, hogy ha a csapat meg lenne győződve arról, hogy Amendola teljes és végleges megoldás a slot WR pozícióra, akkor nem igazolták vissza Edelmant (nem tudom még mennyiért, de nyilván többért mint amit korábban kapott, illetve amit egy PR kapna). Amendola Welker helyére jött és oda Edelman lépett... Akkor hol is a helye Amendolának? Még egy elkapó a pálya közepe felé a TE és Edelman mellé?
több mint 11 éve
Ha a 2014-es idény végére sem változnak az erőviszonyok a Pats elkapói között, akkor talán ki lehet ilyet jelenteni, de ez egyelőre korai és megalapozatlan számomra.
több mint 11 éve
Sziasztok, elnézést, hogy csak így belecsöppenek a dolgokba Hozzátok, de segítségre van szükségem, és valószínüleg Ti kisujjból tudtok nekem választ adni. A Férjem nagy New England Patriots rajongó és szeretném a születésnapján vmi eredetivel meglepni. Baseball sapkát vettem már itthon Neki, az USA sport boltban. Most kintről szeretnék neki rendelni vmit, de körülnézve teli van minden replikákkal 😕 Tudnátok segíteni olyan weboldallal ahonnan esetleg jó tapasztalatotok van, és nyugodt szívvel rendelnétek eredeti pulcsit/sapkát? Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek és mégegyszer bocs, hogy beleszóltam a témátokba.betolakodó
 europe.nflshop.com/stores/nfl/default.aspx?

Innen azért jobb rendelni, mint az USA-ból - bár kisebb a választék - mert nem merül fel a vám kérdése.
több mint 11 éve
Gronk:

@Edelman11: Foxboro is home. Excited to be back. #grind” Welcome back! Let me know if you need a place to stay!

😊DoM
Remélem, hogy ez a gyógyulására is utal 😊 Nagyon örülök Edelmannek, bár a helyzet azt mutatja, hogy a csapat is tisztában van azzal, hogy Amendola mennyire felesleges igazolás volt.

Amilyen álmosan kezdtük a free agencyt, annyira pofásan alakul. Noc dazu azóta Wilfork is visszavett a hírek szerint, látván Raji 4 millióját és elemzik a lehetőségeket. Ha vele nem sikerül/nem érdemes a sérülése miatt megállapodni, akkor még egy DT és egy DE kellene, aztán hajrá, lehet az Offense-re összpontosítani a drafton (C/G, TE.) Kelly jelenléte - ha egészséges tud maradni - már magában jelentős előrelépés a futások megállítása vonatkozásában. De DE kell, mert ebből a snapszámból Ninkonál és Jonesnál is baj lesz előbb-utóbb.

Egyenlőre több mint ígéretes a helyzet a következő szezonra, egy jó drafttal ez a csapat SB contender.