New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
DoM, nem értem a CB ratinget.Hol találom azt, ahol az általad adott táblázatot értelmezni tudom?
Pl. az NFL rating ua. mint a QB taing?
több mint 11 éve
Arringtonnál viszont a TD/Int arány e mellé elég csúnya, ki is jön egy 100 feletti engedett rate, de ettől függetlenül belül szerintem sem rossz, sőt.Wyatt
Szépek ezek a számok, statisztikák, (amit feljavít, hogy futás ellen átlag feletti) de az a 101,3-as QB rating borzalmas. És ez valószínűleg úgy jön össze, hogy slotban ennél jobb, viszont kint ennél rosszabb.Vontae Davis hasonló ratinget produkált az élmezőnyben, ami ennyire szélsőséges TD-INT aránynál egyáltalán nem meglepő. A statisztikát egyáltalán nem Arrington fényezése miatt tettem be, még a kiemelés sem tőlem származik, csak némi kontextust ad a vitához (még ha PFF is).
Azt is értem, hogy kell a depth, de ő nyilvánvalóan nem megoldás kinti játékra, ezért ha valaki megsérül, akkor édesmindegy, hogy ő mennyit keres, jo slotban, stb., mert külsö CB-nek alkalmatlan, ezért muszáj lesz a DC-n 4. CB-t szélre rakni, aki meg szart sem keres hozzá képest.zinedine5
A szerződése illik az utolsó évek magas alapbére miatt torzított szerződések sorába, amely alapból is kicsit sok garantált összeget tartalmazott, azonban idén ez még tolerálható szerintem és szerencsére nem olyan összegről beszélünk, amelyik gúzsba köti a csapatot.
Amennyi betlije volt a csapatnak a CB-knél az elmúlt években, ez még belefér.
Kíváncsi lennék Arringtonnál inside/outside stat különbözetre, akárcsak elkapás, yard, td/int alapján. Nem tudom valaki csinált-e ilyet. Az a érzésem, hogy kisebb lenne a különbség, mint amire sokan számítunk. Slotban nem akkora király, kívül meg nem annyira pocsék. A slotban végzett munkája tűnhet a futás elleni jó játéka miatt jobbnak. Az elütött passzok még elég szép számot mutatnak nála.
több mint 11 éve
megvan LaFell szerződése is:Term: 3 years
Signing bonus: $3 million
Total value: $9 million
2014
Base: $800,000
Roster bonus: $200,000 (12,500 per game on the 46-man roster)
Cap: $2 million
2015
Base: $1.8 million
Roster bonus: $400,000 (25,000 per game on the 46-man roster)
Cap: $3.2 million
2016
Base: $2.4 million
Roster bonus: $400,000 (25,000 per game on the 46-man roster)
Cap: $3.8 million
Barátinak tűnik.
több mint 11 éve
Na mondjuk sejteni azért masszívan lehetett már, hogy növekedni fog, méghozzá nem is kicsit, viszont a sok egyéves FA-igazolás, Grimes, DRC, Talib, etc mind arra engedett következtetni, hogy mintha kicsit óvatosak lettek volna ezt illetően, ennek pedig ellentmond Arrington szerződéseIgen de ez a szerződés még tavalyi. 2013.03.15-én még nem lehetett ezt tudni.zinedine5De nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy "utálom", csak egész egyszerűen nem ér ennyit. Mint ahogy Connoly se ér 4-et, Wilfork se 11,5-öt, vagy Mankins se 10-et...zinedine5Ne felejtsd, hogy a kov. harom evnyi cap emeles kozel 20% novekedest jelent. Ami azt jelenti, hogy ugyanennyivel emelkedik az atlagfizetes, ennek tukreben kell nezni a tulfizeteseket, s mindjart arnyalatabb a kep...Pari
A másik három brutál sokat keres a körülményekhez képest, Arrington csak picit (nálam) 😊

több mint 11 éve
Igen de ez a szerződés még tavalyi. 2013.03.15-én még nem lehetett ezt tudni.De nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy "utálom", csak egész egyszerűen nem ér ennyit. Mint ahogy Connoly se ér 4-et, Wilfork se 11,5-öt, vagy Mankins se 10-et...zinedine5Ne felejtsd, hogy a kov. harom evnyi cap emeles kozel 20% novekedest jelent. Ami azt jelenti, hogy ugyanennyivel emelkedik az atlagfizetes, ennek tukreben kell nezni a tulfizeteseket, s mindjart arnyalatabb a kep...Pari
több mint 11 éve
De nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy "utálom", csak egész egyszerűen nem ér ennyit. Mint ahogy Connoly se ér 4-et, Wilfork se 11,5-öt, vagy Mankins se 10-et...zinedine5Ne felejtsd, hogy a kov. harom evnyi cap emeles kozel 20% novekedest jelent. Ami azt jelenti, hogy ugyanennyivel emelkedik az atlagfizetes, ennek tukreben kell nezni a tulfizeteseket, s mindjart arnyalatabb a kep...
több mint 11 éve
Nem gondolom, hogy Arrington egy átlag alatti játékos, akitől mindenképpen meg kell szabadulni, csak ennyit (4 év 16 millió) nem ér. Már az idei pénze is sok, a következő két év viszont teljességgel vállalhatatlan. 4.6 és 5.1 túl sok egy olyan CB-ért aki nem tud szélen játszani. Szépek ezek a számok, statisztikák, (amit feljavít, hogy futás ellen átlag feletti) de az a 101,3-as QB rating borzalmas. És ez valószínűleg úgy jön össze, hogy slotban ennél jobb, viszont kint ennél rosszabb.Nem tudom ki az a slot CB aki kétmilliót keres hosszú távú szerződéssel, bár szerintem Arrington egy jó átlagos teljesítményt nyújt ott inkább, mint kiemelkedőt. Egyébként a 3. számú cornerek, jellemzően nem keresnek évi 4 misit.zinedine5Arrington az elmúlt két évben 70% feletti snappet töltött a pályán, ami nem feltétlenül #3 CB-re jellemző. Cap számai: 2.1 (2012), 2.6 (2013), 3.6 (2014), 4.6 (2015), 5.1 (2016). Először jövőre jöhet szóba szerintem az ér-e ennyit kérdés. Az idei fizetése még vállalható kategória, főleg hogy van egy 4 meccses eltiltás Brownernél. CB poszton nagyon gyorsan el tud tűnni a depth, a Pats az elmúlt két évben is ezt szívta meg fontos meccseken. Hiba lenne most 3.6 millió miatt szétverni a poszt mélységét.
Addigra pár kérdés tisztázódni is fog: Browner szerepe és játéka (ha Revis megy is, kvázi #1 CB marad a keretben); Ryan fejlődése (csak Butler-kór mentesen), Dennard megbízhatósága (egészség terén); draft harmadik napján, UDFA piacon sikerül-e vkit kukázni.
szerk.: idén még pénzt is bukna a csapat Arrington elküldésével.DoM
Azt is értem, hogy kell a depth, de ő nyilvánvalóan nem megoldás kinti játékra, ezért ha valaki megsérül, akkor édesmindegy, hogy ő mennyit keres, jo slotban, stb., mert külsö CB-nek alkalmatlan, ezért muszáj lesz a DC-n 4. CB-t szélre rakni, aki meg szart sem keres hozzá képest.
De nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy "utálom", csak egész egyszerűen nem ér ennyit. Mint ahogy Connoly se ér 4-et, Wilfork se 11,5-öt, vagy Mankins se 10-et...
több mint 11 éve
És még az a mínusz 2.8 sem vészes ám, pláne a 82.7-es QB-rate-telArringtonnál viszont a TD/Int arány e mellé elég csúnya, ki is jön egy 100 feletti engedett rate, de ettől függetlenül belül szerintem sem rossz, sőt. Csak tényleg, ki ne kerüljön gyakran 😊

több mint 11 éve
Nem tudom ki az a slot CB aki kétmilliót keres hosszú távú szerződéssel, bár szerintem Arrington egy jó átlagos teljesítményt nyújt ott inkább, mint kiemelkedőt. Egyébként a 3. számú cornerek, jellemzően nem keresnek évi 4 misit.zinedine5Arrington az elmúlt két évben 70% feletti snappet töltött a pályán, ami nem feltétlenül #3 CB-re jellemző. Cap számai: 2.1 (2012), 2.6 (2013), 3.6 (2014), 4.6 (2015), 5.1 (2016). Először jövőre jöhet szóba szerintem az ér-e ennyit kérdés. Az idei fizetése még vállalható kategória, főleg hogy van egy 4 meccses eltiltás Brownernél. CB poszton nagyon gyorsan el tud tűnni a depth, a Pats az elmúlt két évben is ezt szívta meg fontos meccseken. Hiba lenne most 3.6 millió miatt szétverni a poszt mélységét.
Addigra pár kérdés tisztázódni is fog: Browner szerepe és játéka (ha Revis megy is, kvázi #1 CB marad a keretben); Ryan fejlődése (csak Butler-kór mentesen), Dennard megbízhatósága (egészség terén); draft harmadik napján, UDFA piacon sikerül-e vkit kukázni.
szerk.: idén még pénzt is bukna a csapat Arrington elküldésével.
több mint 11 éve
Lehet, hogy nem ezt akartad írni, de amit írtál azt jelenti, hogy ha mi nem adtunk neki volna ennyit, akkor elment volna máshova CB1-nek, pedig "mindenki tudja, hogy szélen gyenge."Nem "de mégis" van a két tagmondat között, hanem "vagy".😀Bárcsak Arrington szerződése is olyan lenne, mint Brownneré...EgonMiért is sejthettem, hogy ki lájkolta.😀
Ennyi egy rendszer fitt slot CB ára a piacon. Vagy fizetsz ennyit egy olyan játékosnak, akiről mindenki tudja, hogy szélen gyenge és ezért soha nem is akar nagyobb pénzt, vagy állandóan újra kell keresgélned, mert az előző elment (el kellett engedned) dupla-tripla pénzért #1 CB-nek. Új DB-t találni, az meg híresen jól megy a Pats FO-nak.
tomi-tomi
Pici ellentmondás, hogy ennyit fizetek egy slot CB-nek, "akiről mindenki tudja, hogy szélen gyenge", de mégis elvinnék dupla-tripla pénzért #1 CB-nek.
Arrington mocskos mód túl van fizetve a teljesítményéhez képest. Egyébként szimpatikus gyerek, csak kb. feleennyit ér.zinedine5
Ki az a CB szerinted, aki olyan jó slot-ban, mint Arrington, hosszú távú szerződéssel játszik és két milliót kapott?tomi-tomi
Nem tudom ki az a slot CB aki kétmilliót keres hosszú távú szerződéssel, bár szerintem Arrington egy jó átlagos teljesítményt nyújt ott inkább, mint kiemelkedőt. Egyébként a 3. számú cornerek, jellemzően nem keresnek évi 4 misit.
több mint 11 éve
Nem "de mégis" van a két tagmondat között, hanem "vagy".😀Bárcsak Arrington szerződése is olyan lenne, mint Brownneré...EgonMiért is sejthettem, hogy ki lájkolta.😀
Ennyi egy rendszer fitt slot CB ára a piacon. Vagy fizetsz ennyit egy olyan játékosnak, akiről mindenki tudja, hogy szélen gyenge és ezért soha nem is akar nagyobb pénzt, vagy állandóan újra kell keresgélned, mert az előző elment (el kellett engedned) dupla-tripla pénzért #1 CB-nek. Új DB-t találni, az meg híresen jól megy a Pats FO-nak.
tomi-tomi
Pici ellentmondás, hogy ennyit fizetek egy slot CB-nek, "akiről mindenki tudja, hogy szélen gyenge", de mégis elvinnék dupla-tripla pénzért #1 CB-nek.
Arrington mocskos mód túl van fizetve a teljesítményéhez képest. Egyébként szimpatikus gyerek, csak kb. feleennyit ér.zinedine5
Ki az a CB szerinted, aki olyan jó slot-ban, mint Arrington, hosszú távú szerződéssel játszik és két milliót kapott?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
😀Bárcsak Arrington szerződése is olyan lenne, mint Brownneré...EgonMiért is sejthettem, hogy ki lájkolta.😀
tomi-tomi
Arrington mocskos mód túl van fizetve a teljesítményéhez képest. Egyébként szimpatikus gyerek, csak kb. feleennyit ér.
több mint 11 éve
Sziasztok Pats-fanok!A legújabb Family Guy (s12e13) epizódban a Patriots és Belichick a téma! Jómagam nem szeretem ezt a sorozatot, de ezt a részt megnézem, mivel szerepel benne a Bills is, Marióval és CJ-vel 😊
Jó szórakozást hozzá, nekem tetszett!
több mint 11 éve
Szvsz Collins nagyságrendekkel jobb volt ebben a szerepkörben a szezon végére. Más kérdés, hogy akkor ki marad coverageben...GyulusNem rajtam múlik, de Collins 70-80%-nyi snappet kapna tőlem meccsenként minimum. Sokkal komplettebb játékosnak tűnik, mint Hightower eddig bármikor. Mivel még mindig nem látszik end poszton a tehermentesítés, Hightowert be lehet forgatni, főleg ha esetleg 43 underből is több lesz - már base D-ben gyakorolhat SLB poszton. Kevesebbet is kellene gondolkoznia.
Remélem nem Mayo (will), Hightower (mike), Collins (sam) lesz az alapfelállás.
több mint 11 éve
Kinyírták Kennyvel mi a helyzet? Jön megy vagy csak jöttment?ThundersNFLA hírek szerint szerződés nélkül távozott. Szvsz. elérhető lesz a nyári free agencyben is, ha nem lesznek jók a másodéves elkapók.
több mint 11 éve
Vegyük ezt a 8 játékost most, ez 21 107 508 dollárEz nem is olyan vészes, azt hittem vagy egy tízessel több. Ennyiért nagyon jó ár/érték arányt kaptok. Igaz, csak 1 évre, aztán majd meglátjuk lesz, de megértem. Ha idén bejön, senkit nem fog érdekelni, hogy jövőre majd újra kalapálni kell az egységen.
De pl, Revis átlagban 16-ra jönne ki, DMC alighanem köt majd egy hosszú távút, átlagban Browner is simán fog 4 milla felett keresni.Wyatt
Tavaly nagyon nem értettem az egész offseason működést, az elejétől a végéig. De ez az idei eddig nagyon impozáns. Elégedettek lehettek szerintem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Bárcsak Arrington szerződése is olyan lenne, mint Brownneré...EgonMiért is sejthettem, hogy ki lájkolta.😀
Nézve ezt a secondary-t ... mennyit csörgettek ki 2014-ben erre a csapatrészre? Nem számoltam össze, de izmosnak tűnik az összeg. Ezért már tényleg valamit kell majd mutatni abból a keleti légióból. 😊peterk2005Persze, mert már csak rengeteg nullát látsz a felföldi számok után! S ennyiért a két sérülésre egyáltalán nem hajlamos várható hiánya különösen rosszul hat a számolási hajlandóságra.😀 😛
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Kinyírták Kennyvel mi a helyzet? Jön megy vagy csak jöttment?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Nézve ezt a secondary-t ... mennyit csörgettek ki 2014-ben erre a csapatrészre? Nem számoltam össze, de izmosnak tűnik az összeg. Ezért már tényleg valamit kell majd mutatni abból a keleti légióból. 😊peterk2005Hát, ha csak az idei caphitekre vagy kíváncsi, az nem egy nagy feladat
Revis: 7 000 000
DMC: 5 115 000
Browner: 1 750 000
Dennard: 494 462
Arrington: 3 625 000
Ryan: 655 813
Harmon: 633 900
Adrian Wilson: 1 833 333
Vegyük ezt a 8 játékost most, ez 21 107 508 dollár
De pl, Revis átlagban 16-ra jönne ki, DMC alighanem köt majd egy hosszú távút, átlagban Browner is simán fog 4 milla felett keresni
De remélem, hogy tényleg mutat majd valamit a csapatrész 😊 Ne legyen nagy sérülés sehol a védelemben, és akkor nem lesz ez rossz

több mint 11 éve
Nézve ezt a secondary-t ... mennyit csörgettek ki 2014-ben erre a csapatrészre? Nem számoltam össze, de izmosnak tűnik az összeg. Ezért már tényleg valamit kell majd mutatni abból a keleti légióból. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Bárcsak Arrington szerződése is olyan lenne, mint Brownneré...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Eléggé barátságos szerződést kötöttünk Brownerrel:espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/121093/closer-look-at-browners-contract