New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hát igen. A teljesítménye slotban:
Spigo
Dom által betett táblán a PFF szerint 838 snap-et kapott. Kétlem, hogy majdnem 600-at külső CB-ként. Azt meg főleg, hogy a majd 600-ból csak 40-szer dobtak rá, de a 260 slot snap-nél 49-szer.
50%-os szűrőnél ezt dobta ki? Valamit csúnyán elrontott a PFF. Hitelesség nulla.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Arringtonnál viszont a TD/Int arány e mellé elég csúnya, ki is jön egy 100 feletti engedett rate, de ettől függetlenül belül szerintem sem rossz, sőt.Wyatt
Amennyi betlije volt a csapatnak a CB-knél az elmúlt években, ez még belefér.

Kíváncsi lennék Arringtonnál inside/outside stat különbözetre, akárcsak elkapás, yard, td/int alapján. Nem tudom valaki csinált-e ilyet. Az a érzésem, hogy kisebb lenne a különbség, mint amire sokan számítunk. Slotban nem akkora király, kívül meg nem annyira pocsék. A slotban végzett munkája tűnhet a futás elleni jó játéka miatt jobbnak. Az elütött passzok még elég szép számot mutatnak nála.DoM
Hát igen. A teljesítménye slotban:

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 386 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak a miheztartás végett:

Ian Rapoport ‏@RapSheet 3 p

Two things: 1. #Eagles love trades & owe it to themselves to listen on a player with that price tag. 2. Pats love to inquire on everyone

😉
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
jó helyen van ott Phillyben maradjon is ott....az a 3. kör kell nekünk és kész 😊

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ennek sok értelme nem lenne. A 3. körös picket nagyobb needre is fel lehetne használni.
Persze nem nézne rosszul ki egy ilyen WR sor: DeSean/Lafell/Edelman/Amendola/Dobson csak falemberek jobban kellenének.
Szerk: Na jó megnéztem a cap számait. Totál hülyeség lenne, mert még Wilfork kivágásával se lenne pénzünk rá.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Őőő, még DeSean is? Kicsit sok lenne a jóból, nem? 😊
49ers and Patriots are interested in trading for DeSean Jackson. Price is a third-round pick reportedly.
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000335079/article/report-desean-jackson-draws-patriots-49ers-interestWyatt
Hááát páran ríítak, hogy az O-hoz meg nem nyúlunk, csak a D-hez. Biztos kihallatszott. 😉Kollega
Csak két dolgot nem értek: hogy akkor mi a koncepció? A rookie-k repülnek? És a másik, hogy mindezt miből?

Szerintem 1:1-ben kellene cserélni őt és Amendolát.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
49ers and Patriots are interested in trading for DeSean Jackson. Price is a third-round pick reportedly.
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000335079/article/report-desean-jackson-draws-patriots-49ers-interestWyatt
Hááát páran ríítak, hogy az O-hoz meg nem nyúlunk, csak a D-hez. Biztos kihallatszott. 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 386 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak jelzem már nem Reid a HC 😛
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ej4px8hwsldng2zzlqug
Philadelphia Eagles open to DeSean Jackson trade
The DeSean Jackson trade rumors are heating up. The Pro Bowl wide receiver could soon be on the move. What are the Philadelphia Eagles asking for in return?

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Erősen attól függ a dolog mi lesz VW-vel, ez egyértelmű, jó lenne ha tudnánk a fizetését csökkentetni erre az évre mert így azért drafton befoltozni mindent gázos lesz.....LB,C/OG az need mindenféleképp.Armstead-re számolhatunk a 2014-es szezonban v. egyáltalán mit várhatunk tőle? Akkor is kell még DE?

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Blountot jó lenne megtartani, kell két LB - Beauharnaisnak van jövője? -, ha Wilfork cut, akkor DT, DE, O-fal erősítés (ha Wendell nem marad, akkor különösen), TE. Ez elég sok feladat, - kb. 8 játékos - figyelembe véve a még rendelkezésre álló keretet. Nem hiszem hogy BPA üzemmódban fogunk draftolni.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Wilfork a balhézásával szerintem azt intézte el magának, hogy most a FO trade partnert keres, mindegy mennyiért, csak a miheztartás végett. Ha az nem jön össze, akkor vagy belemegy a (totális) paycut-ba, vagy június 1-ig csücsül a rosteren és majd utána kereshet magának új helyet. Bizonyára sok pénzt fog akkor kapni.

Boston,
Wilson-on spórolható pénz nem túl sok, de ha egy jobb safety fizetéséhez ez fog hiányozni, akkor már csomagolhat is.tomi-tomi
Meglepődnék ha hoznánk még DB-t. Egy egészséges A. Wilson jól jöhet a rotációba és mentorálni Harmon-t.
Jobb safety pedig már nincs a piacon..
Sok 5DB-s felállásunk lesz idén és remélem sok DB- blitzünk is ahol a lentebb fikázott😛 Arrington megmutatja, hogy az is megy neki...tavaly már láthattunk tőle szép dolgokat.
több mint 11 éve
Wilfork a balhézásával szerintem azt intézte el magának, hogy most a FO trade partnert keres, mindegy mennyiért, csak a miheztartás végett. Ha az nem jön össze, akkor vagy belemegy a (totális) paycut-ba, vagy június 1-ig csücsül a rosteren és majd utána kereshet magának új helyet. Bizonyára sok pénzt fog akkor kapni.

Boston,
Wilson-on spórolható pénz nem túl sok, de ha egy jobb safety fizetéséhez ez fog hiányozni, akkor már csomagolhat is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Connolly szinte biztos marad, kell a tapasztalat középre. Wendell úgy néz ki, nekünk sem kell.
Durva, hogy a tavalyi évben mennyire kijátszotta magát a ligából...
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Soha rosszabb szerződéseket: Minitron <-> Welker, vagy Lafell <-> Sanders.
Amendola pedig pedálozhat ezerrel, különben jövőre az ő szerződésének is harangoznak.
Még talán Adrian Wilson, vagy Connolly pénze adhat mozgásteret, bár az utóbbihoz kizárt, hogy hozzányúljunk egyelőre.

Do your job
több mint 11 éve
Kívánom Julian-nek, hogy szerződésének utolsó centjét is ki tudja venni!😊
Az utolsó WR roster spot-ért öldöklés lesz (Thompkins-Boyce-Harrison-Orton), amelyik jó lesz Revis és Browner ellen, az nyugodtan maradhat.

Maradt még pénz egy-két játékosra (Blount? és még valaki). Szerintem Wilfork fizetéséből fognak helyet teremteni (vagy így vagy úgy) az újoncokra és az idényhez szükséges mozgástérre.tomi-tomi
 overthecap.com/teamcap.php?Team=Patriots&Year=2014

8.8M van még Edelman szerződése (idénre kb 2M-et tippelnék) és VW cut/paycut-ja nélkül ami min. 7M, tehát kb 14M lehet még a tarsolyban. Úgy, hogy idén volt egy Hörni 7.5M dead is😒gordon
Ebben még nem látom Browner pénzét, amire - remélhetőleg sokat - félre kell tenni, mert idény közben fogja terhelni a sapkát. Én most 5-5,5 millióra saccolom a rendelkezésre álló teret. Ha ebből el kezdenek költeni, akkor Wilfork készítheti a lelkét, mert akkor már csak az ő csökkentéséből lehet kezelni a többi kötelezettséget.tomi-tomi
Jogos, 1.75M-t ír a spotrac Browner-re 2014re, de VW pénzét mindentől függetlenül csökkenteni kell.
több mint 11 éve
Az utolsó WR roster spot-ért öldöklés lesz (Thompkins-Boyce-Harrison-Orton), amelyik jó lesz Revis és Browner ellen, az nyugodtan maradhat.

Maradt még pénz egy-két játékosra (Blount? és még valaki). Szerintem Wilfork fizetéséből fognak helyet teremteni (vagy így vagy úgy) az újoncokra és az idényhez szükséges mozgástérre.tomi-tomi

8.8M van még Edelman szerződése (idénre kb 2M-et tippelnék) és VW cut/paycut-ja nélkül ami min. 7M, tehát kb 14M lehet még a tarsolyban. Úgy, hogy idén volt egy Hörni 7.5M dead is😒gordon
Ebben még nem látom Browner pénzét, amire - remélhetőleg sokat - félre kell tenni, mert idény közben fogja terhelni a sapkát. Én most 5-5,5 millióra saccolom a rendelkezésre álló teret. Ha ebből el kezdenek költeni, akkor Wilfork készítheti a lelkét, mert akkor már csak az ő csökkentéséből lehet kezelni a többi kötelezettséget.

több mint 11 éve

8.8M van még Edelman szerződése (idénre kb 2M-et tippelnék) és VW cut/paycut-ja nélkül ami min. 7M, tehát kb 14M lehet még a tarsolyban. Úgy, hogy idén volt egy Hörni 7.5M dead is😒
több mint 11 éve

Maradt még pénz egy-két játékosra (Blount? és még valaki). Szerintem Wilfork fizetéséből fognak helyet teremteni (vagy így vagy úgy) az újoncokra és az idényhez szükséges mozgástérre.

több mint 11 éve
zozo692 New England Patriots 11
Julian Edelman said in a radio interview with the Hill-Man Morning Show on WAAF in Boston on Tuesday morning that his new contract with the New England Patriots is for four years.

"It's a good day, it's a good day to be back, and it's awesome that I get to be there for another four years, and we'll see," he said.

The deal has a base value of $17 million and includes $8 million in bonuses and guarantees ($6 million guaranteed for skill) and $2 million in incentives, a source confirmed to ESPN.com.gordon
Az eredeti 3/évhez képest eléggé korrekt, mindenki elégedett lehet. Annyira azért nem hiányozna, megoldanánk nélküle, de azért nagyon jó, hogy itt marad. Gondolom, elsődleges opció a secondary volt, aztán ennek függvényében -ha marad rá lóvé- emelhettük a tétet Edelmanért.
Én azért abban reménykedem, hogy erős futójáték mellett a mélységi passzokat is jobban erőltetjük (magasabb hatásfokkal, mint idén) a slot helyett (mellett), ja és Gronk, Gronk, Gronk... de az a sérülés az brutál, sokaknak megbicsaklik a pályafutása ilyentől.
több mint 11 éve
Pl. az NFL rating ua. mint a QB taing?zozo692
NFL rating: az ellenfél irányítója milyen passer ratinget ért el, amikor annak a védőnek az irányába passzolt. A többi rövidítés között nincs szokatlan, a szokásos secondary statisztika.

A színessel kiemelt mutatók a táblázat elején:  www.profootballfocus.com/about/grading/DoM
Kösz, pont a grading-et nem értettem, a többit vágtam.

Gyakorlatilag Arrington-nál az INT/TD arányon kívül minden klappol (ha jól látom). Amikor volt egy 7 INT szezonja, akkor ez az NFL rating is sokkal jobb volt, és azt hiszem, azután adtunk neki korrekt szerződést.
Az vele a probléma, hogy amikor elkapnak mellette, akkor az eléggé látványos, és csak ez marad meg az emlékezetünkben.
Azért Asante Samuel NFL ratingje mellbe vágott.zozo692
A két Seattle-i CB ratingje is elég mellbevágó, csak fordítva. 😊Burkus
Hát ige, majdnem olyan jók, mint Logan Ryan.
Viccet félretéve, ők együtt egy más kategóriát képeznek (de pl. én Ryan-ben is látom a boogie-t, hogy egyszer ilyen lesz, persze más stílusú, az első éve az több volt, mint korrekt).
több mint 11 éve
Julian Edelman said in a radio interview with the Hill-Man Morning Show on WAAF in Boston on Tuesday morning that his new contract with the New England Patriots is for four years.

"It's a good day, it's a good day to be back, and it's awesome that I get to be there for another four years, and we'll see," he said.

The deal has a base value of $17 million and includes $8 million in bonuses and guarantees ($6 million guaranteed for skill) and $2 million in incentives, a source confirmed to ESPN.com.
több mint 11 éve
NFL rating: az ellenfél irányítója milyen passer ratinget ért el, amikor annak a védőnek az irányába passzolt. A többi rövidítés között nincs szokatlan, a szokásos secondary statisztika.

A színessel kiemelt mutatók a táblázat elején:  www.profootballfocus.com/about/grading/DoM

Gyakorlatilag Arrington-nál az INT/TD arányon kívül minden klappol (ha jól látom). Amikor volt egy 7 INT szezonja, akkor ez az NFL rating is sokkal jobb volt, és azt hiszem, azután adtunk neki korrekt szerződést.
Az vele a probléma, hogy amikor elkapnak mellette, akkor az eléggé látványos, és csak ez marad meg az emlékezetünkben.
Azért Asante Samuel NFL ratingje mellbe vágott.zozo692
A két Seattle-i CB ratingje is elég mellbevágó, csak fordítva. 😊
több mint 11 éve

Azért Asante Samuel NFL ratingje mellbe vágott.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

A színessel kiemelt mutatók a táblázat elején:  www.profootballfocus.com/about/grading/