New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
Lazán előfordulhat hogy Armsteadből egy túlhypeolt Oscar Lua díjas versenyző lesz. A régiek tudják, mivel lehet kiérdemelni ezt a díjat😊
Szerintem is ijesztő, h most sem tutira írták a campes visszatérést. Az elmúlt 3 szezonjából egyet töltött aktív focizással, azt is Kanadában.Gyulus
Ki ne emlékezne a legendás 49-esre....

Armstead már teljesítette az első pontot (első szezon előtt IR PUP&IR ).
2.pont: második szezon előtt cut.
(azért reménykedem,hogy nem így végzi)
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Lazán előfordulhat hogy Armsteadből egy túlhypeolt Oscar Lua díjas versenyző lesz. A régiek tudják, mivel lehet kiérdemelni ezt a díjat😊
Szerintem is ijesztő, h most sem tutira írták a campes visszatérést. Az elmúlt 3 szezonjából egyet töltött aktív focizással, azt is Kanadában.
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Corey Wootton 1,5 milliót kapott egy évre a Vikingstól. Ezt a tarifát a Patsnek is megérte volna és legalább valami történt volna DL fronton. 3rd down 3tech és base 43 LDE poszton is jó teljesítményre képes. 😕DoM
Valamiért nagyon nem érdekel ez minket. Az egy szem Guion-on kívül nem is tudom gondolkodtunk-e valakin.zinedine5
Ha Siliga, Chris Jones, Joe Vellano tavalyi teljesítményét nézzük gyakorlatilag nulla NFL tapasztalattal, rotáció nélkül, akkor egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a vezetőség - figyelembe véve a bennük lévő fejlődési lehetőséget - elégnek érzi a posztot Tommy Kellyvel és egy/két draftról érkező játékossal kiegészítve.Boston
Lehet, hogy Armsteadnél van olyan előrelépés, ami Wilfork cut esetén is megoldást jelent a DT posztra.Burkus
Én nem tudom Belichikről elképzelni, hogy olyan emberre alapozna, aki még egy percet sem játszott a ligában. Számomra Armstead egyelőre még mindig "low risk high reward" prospect, akinek gyanítom ez az utolsó esélye arra, hogy roster helyet szerezzen nálunk.

Do your job
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Corey Wootton 1,5 milliót kapott egy évre a Vikingstól. Ezt a tarifát a Patsnek is megérte volna és legalább valami történt volna DL fronton. 3rd down 3tech és base 43 LDE poszton is jó teljesítményre képes. 😕DoM
Valamiért nagyon nem érdekel ez minket. Az egy szem Guion-on kívül nem is tudom gondolkodtunk-e valakin.zinedine5
Ha Siliga, Chris Jones, Joe Vellano tavalyi teljesítményét nézzük gyakorlatilag nulla NFL tapasztalattal, rotáció nélkül, akkor egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a vezetőség - figyelembe véve a bennük lévő fejlődési lehetőséget - elégnek érzi a posztot Tommy Kellyvel és egy/két draftról érkező játékossal kiegészítve.Boston
Lehet, hogy Armsteadnél van olyan előrelépés, ami Wilfork cut esetén is megoldást jelent a DT posztra.
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ha Siliga, Chris Jones, Joe Vellano tavalyi teljesítményét nézzük gyakorlatilag nulla NFL tapasztalattal, rotáció nélkül, akkor egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a vezetőség - figyelembe véve a bennük lévő fejlődési lehetőséget - elégnek érzi a posztot Tommy Kellyvel és egy/két draftról érkező játékossal kiegészítve.

Do your job
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Valamiért nagyon nem érdekel ez minket. Az egy szem Guion-on kívül nem is tudom gondolkodtunk-e valakin.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Corey Wootton 1,5 milliót kapott egy évre a Vikingstól. Ezt a tarifát a Patsnek is megérte volna és legalább valami történt volna DL fronton. 3rd down 3tech és base 43 LDE poszton is jó teljesítményre képes. 😕
több mint 11 éve
És ez minket mennyiben érint? Vagy volt reális esélye annak, hogy hozzánk jön? 😊 Mert szerintem nem igazánWyatt
Gondoltam, lehet őket érdekli (persze, reális esély szerintem sem volt) :

...már csak Jared Allennel kéne megegyezni kevés garantálttal és jó sok sack bónusszal 😛 Boston
Jared Allen szép lenne, de a broncos által neki ígért pénz feléért lenne jó kb.
Meg nem is tetszik a hozzáállása... Azt nyilatkozta, hogy inkább abbahagyja a focit, ha nem fizetik meg. Szerintem ez elég rossz mentalitás, főleg, hogy szarrá kereste már magát gondolom,
nem értem miért nem jó neki egy laza offer a gyűrű esélyért cserébe.Foldesi26
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És ez minket mennyiben érint? Vagy volt reális esélye annak, hogy hozzánk jön? 😊 Mert szerintem nem igazán

több mint 11 éve
Rossz hír a Jared Allenröl álmodozóknak:
Pass-rusher Jared Allen has agreed to sign with the Seattle Seahawks.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Roto:
Patriots DT Armond Armstead (illness) is on pace to be ready for April OTAs.HanSolo
Rém biztató. 😕DoM
Ha lesz belőle valami, akkor tök jó, de szerintem senki nem számol már vele komolyanWyatt
Hát persze, csak tavaly a tavasz folyamán mindenki nagyon pozitív volt, hogy minden a legnagyobb rendben, az eü gondok már a múlté blablabla, csak hát jött valami rejtélyes kór, meg megfertőzés, ami mindezt keresztülhúzta.

Most ott tartunk az eset után fél évvel, hogy jó úton van a gyógyulás felé és talán részt vehet az OTA-n.DoM
Nem tudom más csapatnál hogy működik ez, de valahogy nagyon rosszul mérjük fel a sérültek állapotát. (ott volt a Fanene eset is) De utána rosszul is kezeljük. Lehet más csapatnál is hasonló problémás esetek vannak csak őket nem követem annyira.mascherano
Érdekes dolog ez, Cam Newton bokáját is most műtik és 4 hónap a rehab, értetlenkednek is a panthers topicban, hogy miért nem lehetett korábban... Nálunk ugyanez megvolt 3hete Dobson törésénél.
De ha a sok non-contact sérülésre vagy Gronk kezére gondolok akkor azt mondanám, hogy azonnal cseréljük le a stábot, viszont azt nem tudom elképzelni, hogy egy NFL csapat megengedhetne magának akkora luxust, hogy ne a legjobb szakembereket foglalkoztassa.

Armstead esete szerintem abban más, hogy a fertőzés alatt ledobott a 130 kilójából 30-at és azt azért nem egyszerű visszapakolni...szerintem ezen múlik, hogy áprilisra készen áll-e.
Lehet azért írják pár helyen DE-nek mert biztos jelenleg csak 115kiló😛
több mint 11 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Roto:
Patriots DT Armond Armstead (illness) is on pace to be ready for April OTAs.HanSolo
Rém biztató. 😕DoM
Ha lesz belőle valami, akkor tök jó, de szerintem senki nem számol már vele komolyanWyatt
Hát persze, csak tavaly a tavasz folyamán mindenki nagyon pozitív volt, hogy minden a legnagyobb rendben, az eü gondok már a múlté blablabla, csak hát jött valami rejtélyes kór, meg megfertőzés, ami mindezt keresztülhúzta.

Most ott tartunk az eset után fél évvel, hogy jó úton van a gyógyulás felé és talán részt vehet az OTA-n.DoM
Nem tudom más csapatnál hogy működik ez, de valahogy nagyon rosszul mérjük fel a sérültek állapotát. (ott volt a Fanene eset is) De utána rosszul is kezeljük. Lehet más csapatnál is hasonló problémás esetek vannak csak őket nem követem annyira.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
Roto:
Rém biztató. 😕DoM

Most ott tartunk az eset után fél évvel, hogy jó úton van a gyógyulás felé és talán részt vehet az OTA-n.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 824 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy kis draft:
Jacksonville Jaguars & New England Patriots meeting with Ken Gilstrap/CB/MTSU ahead of tomorrow's pro-day.(Tony Pauline)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Roto:
Rém biztató. 😕DoM
Ha lesz belőle valami, akkor tök jó, de szerintem senki nem számol már vele komolyan

több mint 11 éve
Roto:
Rém biztató. 😕
több mint 11 éve
Tavaly kevés volt ennyi célpont, és semmi sem garantálja, hogy idén mindenki csak fejlődik, plusz, hogy egészségesek is maradnak. Persze szerintem sem kell pont ő, de a WR sor nem feltétlen 100%-os, hiába a mennyiség. Bár én bízom Dobsonban nagyon.winston
Így állunk most, nem tudom mikor volt utoljára ennyire mély és tehetséges elkapósorunk.
Ide nem kell már senki.

gordon
Ezekből gondolom én Amendola, Boyce, Dobson, Edelman, LaFell, Thompkins akik rosteren maradnak mint WR, Slater (ST), Dunn, Harrison, Orton küzdenek majd PS-ért. Persze sose így szokott lenni augusztus végére 😊mascherano
Azt én majdnem kizártnak tartom, hogy az elmúlt három évben Pro Bowler ST Slater, aki kapitány és a Ron Burton díjat kapta tavaly, ne lenne rosteren. A liga egyik legjobb ST-ere.Burkus
persze hogy marad csak nem mint WR

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tavaly kevés volt ennyi célpont, és semmi sem garantálja, hogy idén mindenki csak fejlődik, plusz, hogy egészségesek is maradnak. Persze szerintem sem kell pont ő, de a WR sor nem feltétlen 100%-os, hiába a mennyiség. Bár én bízom Dobsonban nagyon.winston
Így állunk most, nem tudom mikor volt utoljára ennyire mély és tehetséges elkapósorunk.
Ide nem kell már senki.

gordon
Ezekből gondolom én Amendola, Boyce, Dobson, Edelman, LaFell, Thompkins akik rosteren maradnak mint WR, Slater (ST), Dunn, Harrison, Orton küzdenek majd PS-ért. Persze sose így szokott lenni augusztus végére 😊mascherano
Azt én majdnem kizártnak tartom, hogy az elmúlt három évben Pro Bowler ST Slater, aki kapitány és a Ron Burton díjat kapta tavaly, ne lenne rosteren. A liga egyik legjobb ST-ere.
több mint 11 éve
Roto:
Patriots DT Armond Armstead (illness) is on pace to be ready for April OTAs.
több mint 11 éve
Ide nem kell már senki.

gordon
Ezekből gondolom én Amendola, Boyce, Dobson, Edelman, LaFell, Thompkins akik rosteren maradnak mint WR, Slater (ST), Dunn, Harrison, Orton küzdenek majd PS-ért. Persze sose így szokott lenni augusztus végére 😊

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ide nem kell már senki.

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Az alapvető terv az az, hogy fejlődnek az újonc WR-ek, amire minden esély megvan, mert már idén is mutattak szép dolgokat. Persze ezt semmi sem garantálja, hogy meglesz, de Minitron és LaFell szerződésével, meg van a vész forgató könyv is. Ha végre mindenki egészséges tudna maradni simán top5 elkapó gárda lenne a Patsban.
több mint 11 éve
Mike Loyko ‏@NEPD_Loyko 26 p

Based on the reported NLFPA Cap Numbers and Edelman's $2.75 million cap hit. #Patriots current cap space stands at - $6,054,036
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Őőő, még DeSean is? Kicsit sok lenne a jóból, nem? 😊
49ers and Patriots are interested in trading for DeSean Jackson. Price is a third-round pick reportedly.
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000335079/article/report-desean-jackson-draws-patriots-49ers-interestWyatt
Hááát páran ríítak, hogy az O-hoz meg nem nyúlunk, csak a D-hez. Biztos kihallatszott. 😉Kollega
Csak két dolgot nem értek: hogy akkor mi a koncepció? A rookie-k repülnek? És a másik, hogy mindezt miből?

Szerintem 1:1-ben kellene cserélni őt és Amendolát.Burkus
Tavaly kevés volt ennyi célpont, és semmi sem garantálja, hogy idén mindenki csak fejlődik, plusz, hogy egészségesek is maradnak. Persze szerintem sem kell pont ő, de a WR sor nem feltétlen 100%-os, hiába a mennyiség. Bár én bízom Dobsonban nagyon.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Hát igen. A teljesítménye slotban:
Spigo
Dom által betett táblán a PFF szerint 838 snap-et kapott. Kétlem, hogy majdnem 600-at külső CB-ként. Azt meg főleg, hogy a majd 600-ból csak 40-szer dobtak rá, de a 260 slot snap-nél 49-szer.
50%-os szűrőnél ezt dobta ki? Valamit csúnyán elrontott a PFF. Hitelesség nulla.tomi-tomi
Megnéztem és a PFF-en csak 486 az összes snap száma mikor coverage-ben volt. 311 pedig a run play. Ez 797 snap. A maradék 41-et még keresem 😊