New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
triangle
1 283
@AdamSchefter: Patriots and DT Vince Wilfork restructured his contract. It's a new 3-year, $22.5M deal, per source.
több mint 11 éve
egy kis idegnyugtató...Nagyon vekony sajna 😊
a kiégett😊
bikini.postr.hu/gisele-bundchen-jol-tartja-magat-es-tom-brady-sincs-rossz-all/?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=secNB2
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
egy kis idegnyugtató...a kiégett😊
bikini.postr.hu/gisele-bundchen-jol-tartja-magat-es-tom-brady-sincs-rossz-all/?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec
több mint 11 éve
Nézem a listát az NFL "dropkirályairól", a 78-as listán Dobson a 76., Amendola a 66., ráadásul Dropson mutatója egészen brutálisan rossz, 19,57 (9 drop 46 kísérletből). Brandon LaFell, az új csodafegyver, 72. 14,04-el. Ígéretes...Erre szokták mondani, hogy "Tág tere van a fejlődésnek" 😛
Mondjuk Welker is 64., 12,05-el.Burkus
több mint 11 éve
Nézem a listát az NFL "dropkirályairól", a 78-as listán Dobson a 76., Amendola a 66., ráadásul Dropson mutatója egészen brutálisan rossz, 19,57 (9 drop 46 kísérletből). Brandon LaFell, az új csodafegyver, 72. 14,04-el. Ígéretes... Mondjuk Welker is 64., 12,05-el.
több mint 11 éve
Én nagyon bízom abban, hogy a mi új Wilforkunk már ott figyel a rosterünkön.DoM, és Nixről mi a véleményed? Miért nem, vagy miért lehet system fit? Vagy benne ne is reménykedjünk az első kör végén?Foldesi26Ha a térdsérülését figyelmen kívül is hagyjuk, legjobb esetben lesz belőle egy Vince Wilfork. Ennyi év szenvedés után én abból a vonalból egy percet sem kérek. Nulla pozíciós érték. Főleg első két körben (napon).DoM
Do your job
több mint 11 éve
DoM, és Nixről mi a véleményed? Miért nem, vagy miért lehet system fit? Vagy benne ne is reménykedjünk az első kör végén?Foldesi26Ha a térdsérülését figyelmen kívül is hagyjuk, legjobb esetben lesz belőle egy Vince Wilfork. Ennyi év szenvedés után én abból a vonalból egy percet sem kérek. Nulla pozíciós érték. Főleg első két körben (napon).
több mint 11 éve
Igen, valahova ide lyukadtam ki én is. Nálam még Kelce Quarles és Deandre Coleman is szóba jöhet későbbi körökben. Talán utóbbinak és Jonesnak örülnék a legjobban.Ti melyik DT-ben láttok fantáziát azok közül, akik az előzetes vélemények szerint elérhetőek az első kör végén? Csak azért kérdezem, mert én nem nagyon látok ilyet. (szerk.) NAGYON talán Tuitt a benne rejlő lehetőségek miatt, de ez sem a jelenlegi játékosnak szólna..BostonNincs nagy felhozatal, különösen ha kitartanának a "sokoldalúság" mellett, ami valljuk be nagyon jót tenne a védőfalnak, mert most inkább limitált játékosokkal van tele. Ilyen szempontból Tuitt, Hageman és D. Jones (PSU) jöhet szóba, de egyik sem jó value az első kör végén.DoM
De az idei class alapján én nagyon csodálkoznék egy első körös DL választáson. Aztán persze ki tudja 😊
Do your job
több mint 11 éve
DoM, és Nixről mi a véleményed? Miért nem, vagy miért lehet system fit? Vagy benne ne is reménykedjünk az első kör végén?Ti melyik DT-ben láttok fantáziát azok közül, akik az előzetes vélemények szerint elérhetőek az első kör végén? Csak azért kérdezem, mert én nem nagyon látok ilyet. (szerk.) NAGYON talán Tuitt a benne rejlő lehetőségek miatt, de ez sem a jelenlegi játékosnak szólna..BostonNincs nagy felhozatal, különösen ha kitartanának a "sokoldalúság" mellett, ami valljuk be nagyon jót tenne a védőfalnak, mert most inkább limitált játékosokkal van tele. Ilyen szempontból Tuitt, Hageman és D. Jones (PSU) jöhet szóba, de egyik sem jó value az első kör végén.DoM
több mint 11 éve
Ti melyik DT-ben láttok fantáziát azok közül, akik az előzetes vélemények szerint elérhetőek az első kör végén? Csak azért kérdezem, mert én nem nagyon látok ilyet. (szerk.) NAGYON talán Tuitt a benne rejlő lehetőségek miatt, de ez sem a jelenlegi játékosnak szólna..BostonNincs nagy felhozatal, különösen ha kitartanának a "sokoldalúság" mellett, ami valljuk be nagyon jót tenne a védőfalnak, mert most inkább limitált játékosokkal van tele. Ilyen szempontból Tuitt, Hageman és D. Jones (PSU) jöhet szóba, de egyik sem jó value az első kör végén.
több mint 11 éve
Hát, egyre kevesebb az esély, hogy bent marad, de ha igen, Donaldnak tudnék örülni 😊

több mint 11 éve
Ti melyik DT-ben láttok fantáziát azok közül, akik az előzetes vélemények szerint elérhetőek az első kör végén? Csak azért kérdezem, mert én nem nagyon látok ilyet. (szerk.) NAGYON talán Tuitt a benne rejlő lehetőségek miatt, de ez sem a jelenlegi játékosnak szólna..BostonTuitt állítólag egy sérülés miatt kicsúszik az első körből.
Én Hageman-nek örülnék a legjobban, de úgysem találjuk el kit húz BB, lehet, hogy még a pozit se😛
több mint 11 éve
...Apróbb-nagyobb különbségekkel nyilván a többiek is így csinálják. Itt a hangsúlyt én inkább másra akartam kihegyezni. Először is arra, hogy a stáb ilyenkor folyamatosan értékeli újra a helyzetet. Másodszor arra, hogy elő-elő fordult, hogy valakihez nagyon korán nyúltunk, mert a stáb úgy vélte, hogy a következő választáskor már nem lesz benn.
Ezzel csak az a baj, hogy nem a 7. körrel indul a draft és minden csapat így gondolkodik...😀 ha meg beparázol akkor kihúzod Wilson-t a 2, körben..😥
DoM írta egyszer, hogy a Pats draft stratégiájáról még morzsákat sem lehet felkapni, ez meg is látszik a mock-ok megvalósulásánál.
Én a FA tevékenységünkből azt szűrőm le, hogy a DL-OL-LB kérdést a draftról szeretnénk megoldani.Ezért tartom érdekesnek, hogy várhatóan 3. napos LB-vel találkozunk..aztán ha megtetszik BB-nek és ráparáz akkor kihúzza a 2. körben😛
A draft lutri, de az utolsó mondatoddal egyetértek.gordon
Végül a legfontosabb, hogy minden attól függ, hogy az Öreg hogy látja (persze összedolgozik a stáb), de aki megtalálja a kulcsot a gondolkodásához, azt világ legnagyobb és legrejtettebb kincsét találja meg 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Ti melyik DT-ben láttok fantáziát azok közül, akik az előzetes vélemények szerint elérhetőek az első kör végén? Csak azért kérdezem, mert én nem nagyon látok ilyet. (szerk.) NAGYON talán Tuitt a benne rejlő lehetőségek miatt, de ez sem a jelenlegi játékosnak szólna..
Do your job
több mint 11 éve
Odaadnátok egy negyedik kört Evan Mathis-ért? Már ha igaz, hogy ennyiért eltradelnék. A PFF szerint az elmult három évben magasan a legjobb guard. Igaz a bal oldalon játszik ő is, de gondolom ez kevésbé számít ilyen kaliberű guardoknál. És 32 éves múlt.SpigoEszik azért ő is rendesen, és tényleg nem fiatal, ha nem lenne Mankins (borzalmas fizuja) simán elnézném a csapatunkban is 😊

több mint 11 éve
Odaadnátok egy negyedik kört Evan Mathis-ért? Már ha igaz, hogy ennyiért eltradelnék. A PFF szerint az elmult három évben magasan a legjobb guard. Igaz a bal oldalon játszik ő is, de gondolom ez kevésbé számít ilyen kaliberű guardoknál. És 32 éves múlt.
több mint 11 éve
Ezzel csak az a baj, hogy nem a 7. körrel indul a draft és minden csapat így gondolkodik...😀 ha meg beparázol akkor kihúzod Wilson-t a 2, körben..😥Ilyenkor elsődlegesen nem a szükségleteket nézi, hanem, hogy ki az elérhető legjobb játékos, aki illeszkedik a rendszerünkbe. Utána az jön, hogy elviszi-e valaki jó eséllyel addig, amíg ismét mi következünk. Csak ezután jön, hogy mennyire van hiány a poszton. Tehát nem fog az első körben OL-t húzni, ha a feladatra alkalmast talál az 5. körben is. Ugyanakkor volt már példa, hogy felfelé cserélt OL emberért.szóval lehet, hogy:Ez BB nyelvére lefordítva
1.kör DL
2.kör OL
3.kör LB/TE
4.kör TE/LBgordon
1. kör CB (Rutgers) vagy WR
2. kör safety (Rutgers)/ vagy TE, de olyan TE, akiről nem sokan hallottunk és a 6. körre jósolnánk
3. kör WR
4. kör trade
5-6-7. kör OL, DL, LB
😉😉Rule
Szerintem a hibák nem ebből a rendszerből jönnek, inkább az előzetes kutatásokból. Szerintem.Kollega
DoM írta egyszer, hogy a Pats draft stratégiájáról még morzsákat sem lehet felkapni, ez meg is látszik a mock-ok megvalósulásánál.
Én a FA tevékenységünkből azt szűrőm le, hogy a DL-OL-LB kérdést a draftról szeretnénk megoldani.Ezért tartom érdekesnek, hogy várhatóan 3. napos LB-vel találkozunk..aztán ha megtetszik BB-nek és ráparáz akkor kihúzza a 2. körben😛
A draft lutri, de az utolsó mondatoddal egyetértek.
több mint 11 éve
Ilyenkor elsődlegesen nem a szükségleteket nézi, hanem, hogy ki az elérhető legjobb játékos, aki illeszkedik a rendszerünkbe. Utána az jön, hogy elviszi-e valaki jó eséllyel addig, amíg ismét mi következünk. Csak ezután jön, hogy mennyire van hiány a poszton. Tehát nem fog az első körben OL-t húzni, ha a feladatra alkalmast talál az 5. körben is. Ugyanakkor volt már példa, hogy felfelé cserélt OL emberért.szóval lehet, hogy:Ez BB nyelvére lefordítva
1.kör DL
2.kör OL
3.kör LB/TE
4.kör TE/LBgordon
2. kör safety (Rutgers)/ vagy TE, de olyan TE, akiről nem sokan hallottunk és a 6. körre jósolnánk
3. kör WR
4. kör trade
5-6-7. kör OL, DL, LB
😉😉Rule
Szerintem a hibák nem ebből a rendszerből jönnek, inkább az előzetes kutatásokból. Szerintem.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
szóval lehet, hogy:Ez BB nyelvére lefordítva
1.kör DL
2.kör OL
3.kör LB/TE
4.kör TE/LBgordon
3. kör WR
4. kör trade
5-6-7. kör OL, DL, LB
😉😉
több mint 11 éve
iktriad írta a jags topicba:A Jaguars ( A Titans és a Pats mellett) lefixált egy találkozót, Avery Williamsonnal, a Kentucky LBjével.
"All those teams said they were impressed with me at the combine, and my agent told me it's a good sign that some teams; the Titans, Patriots and Jaguars are already setting up meetings with me,"
Williamsont harmadik napos picknek mondják.
Ez szerint LB mélyítést is a draftról oldanánk meg, szvsz nincs olyan coverLB már a piacon akiért megéri pénzt áldozni.
Ha jól látom a srác kb Collins prototipus.
szóval lehet, hogy:
1.kör DL
2.kör OL
3.kör LB/TE
4.kör TE/LB
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000337015/Belichick-pitches-extended-PATsBB érvel az extra pont hátrébb viteléről a Competition Comitee előtt
több mint 11 éve
Szösszenetek BB mestertől😊Nem kellett kétszer mondania.😀
On why he was the only coach not present for Monday's traditional photo: "I missed it. Maybe they can photoshop me in there."
Rule
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
vidám billSzösszenetek BB mestertől😊
On why he was the only coach not present for Monday's traditional photo: "I missed it. Maybe they can photoshop me in there."
While Belichick had a few witty one-liners ready, there was one point where he trended in the other direction. Asked if there was a timetable for tight end Rob Gronkowski's return, Belichick said, "Are you seriously asking that question?"
He wasn't smiling at that point.RuleWyatt
több mint 11 éve
Úgy tűnik MJDből nem lesz egyelőre patrióta Shortly after a report surfaced claiming the Patriots and Dolphins had joined the Steelers and Jets in pursuit of Jones-Drew, strong denials came in from New England and Miami respectively. (Chris Wesseling, nfl.com)
több mint 11 éve
Szösszenetek BB mestertől😊
While Belichick had a few witty one-liners ready, there was one point where he trended in the other direction. Asked if there was a timetable for tight end Rob Gronkowski's return, Belichick said, "Are you seriously asking that question?"
He wasn't smiling at that point.Rule