New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Reiss szerint Mark Harrison akár alkalmas is lehet a "move" tight end szerepére. 230 fonttal mérlegelt a draft előtt 6'2 2/7 magassággal. Nincs messze Hernandeztől, ráadásul a felmérőn produkált számai is mutatnak elegendő atlétikusságot.Ilyen volt tavaly Sudfield, aztán egy elrontott onside és egy int miatt kegyvesztetté vált. Pedig milyen szépen muzsikált az előszezonban.
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4760948/mark-harrison-as-possible-te-fitDoM
több mint 11 éve
Reiss szerint Mark Harrison akár alkalmas is lehet a "move" tight end szerepére. 230 fonttal mérlegelt a draft előtt 6'2 2/7 magassággal. Nincs messze Hernandeztől, ráadásul a felmérőn produkált számai is mutatnak elegendő atlétikusságot.espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4760948/mark-harrison-as-possible-te-fit
több mint 11 éve
A patscap.com szerkesztője írt egy összefoglalót Hernandez-ügyéről, milyenek a Patriots esélyei a pénz visszaszerzésére, hogy a dead money eltűnjön a capből: www.patsfans.com/salary-cap/?p=297#.UzknAaIxjjgA 7.5 millió aláíráspénz visszaszerzésére szerinte minimális az esély. Pár tízezres tétel mellett nagyobb összeg a 2013-2014-re garantált fizetése lehet, ami összesen 2.5 millió dollár illetve az aláíráspénz legutolsó részlete (3.25 millió), de utóbbival ha sikerrel is járnak, az valóban évekig elhúzódhat.
A cikk legérdekesebb része, hogy a Redskins nem kapott cap reliefet Sean Taylor meggyilkolását követően...
több mint 11 éve
Wendel helyett Bountyt megtarthattuk volna. Wendelnek úgy kötöttem volna vele szerzödést hogy ahàny sack annyi -400 e dodo úgy megérte volna. 😀ParadSECVagy ha sack nélkül hozz le meccset akkor +400e 😛ThundersNFL
😀 Én lennék meglepve ha ez sikerülne neki 😀 akkor talàn 400 e se sok 😀 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Wendel helyett Bountyt megtarthattuk volna. Wendelnek úgy kötöttem volna vele szerzödést hogy ahàny sack annyi -400 e dodo úgy megérte volna. 😀ParadSECVagy ha sack nélkül hozz le meccset akkor +400e 😛
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Wendel helyett Bountyt megtarthattuk volna. Wendelnek úgy kötöttem volna vele szerzödést hogy ahàny sack annyi -400 e dodo úgy megérte volna. 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/ryan-wendell/On the surface it looks like big $$, but I am told #Patriots protected themselves big time on Wendell deal with bonuses.."On Ryan Wendell's re-signing, still expect Pats to bring in competition at C. Wendell also plays guard. At worst, a 6th/7th OL on game-day." (Reiss, twitter)
Quite Simply, if he's beat out in camp he's gone and the cap implications are not major
remélem wilforktól legkésőbb egy év után, wendelltől meg a tc után búcsúzunk. ha nem, akkor a fo megint adott a szarnak egy pofont...triangle
Azért egy backup guardnak sokallom azt az évi hárommillió dollárt.Gogo
850e garantált
több mint 11 éve
Ez az idei Arrington szerződésünk. Ha más hülyeséget nem csinálunk ezen kívül, akkor én elégedett leszek. 😊On the surface it looks like big $$, but I am told #Patriots protected themselves big time on Wendell deal with bonuses.."On Ryan Wendell's re-signing, still expect Pats to bring in competition at C. Wendell also plays guard. At worst, a 6th/7th OL on game-day." (Reiss, twitter)
Quite Simply, if he's beat out in camp he's gone and the cap implications are not major
remélem wilforktól legkésőbb egy év után, wendelltől meg a tc után búcsúzunk. ha nem, akkor a fo megint adott a szarnak egy pofont...triangle
Azért egy backup guardnak sokallom azt az évi hárommillió dollárt.Gogo
több mint 11 éve
Bill mester még mindig zseniális interjúalany.www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap2000000336598/Belichick-We-re-just-trying-to-improve-our-team
Dőlök a röhögéstől. 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
On the surface it looks like big $$, but I am told #Patriots protected themselves big time on Wendell deal with bonuses.."On Ryan Wendell's re-signing, still expect Pats to bring in competition at C. Wendell also plays guard. At worst, a 6th/7th OL on game-day." (Reiss, twitter)
Azért egy backup guardnak sokallom azt az évi hárommillió dollárt.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Blount 2évre a Steelers-é!GhostLeadÉs? CJ0.7K cut-ra várunk😛
több mint 11 éve
triangle
1 283
On the surface it looks like big $$, but I am told #Patriots protected themselves big time on Wendell deal with bonuses..Quite Simply, if he's beat out in camp he's gone and the cap implications are not major
remélem wilforktól legkésőbb egy év után, wendelltől meg a tc után búcsúzunk. ha nem, akkor a fo megint adott a szarnak egy pofont...
több mint 11 éve
Na ennyit Baby Vince fizetéséről, Arrington mellett sikerül megint egy középszerű játékost túlfizetni..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Úgy látszik nincs offseason egy nagy baromság nélkül.
több mint 11 éve
Már 8.15 milliónál tart a szerződése. Viccnek is rossz. APY nyilván torzít a különböző garantált tartalmak miatt, de azért top10 közeli szerződést adni neki, még ha remek futásblokkban akkor is.overthecap.com/top-player-salaries.php?Position=C
több mint 11 éve
Thomas is volt, aki azért bőven jobb opció Connollynál. Én nem osztom ebben feltétlenül a véleményeteket, inkább reménykedem, hogy jó lesz. Ettől még jöhet a draftról egy center, vagy felfejleszthetjük Cave-et, hátha addigra beérik 😊

több mint 11 éve
Wendell -el kapcsolatban egy örökzöld ugrik be.."tudsz úszni fiam? Nem. És ha megfizetem?...."
több mint 11 éve
Hát nem tudom. Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy most szar volt, de neki legalább már volt kiemelkedően jó éve, látom benne az esélyt, hogy egy korrekt RG (nem Connolly) mellett ismét fasza legyen, és az egész fal javuljon. Connollyban nem látom, hogy egy korrekt cserénél (nem kezdő RG!) több legyen. Én ezerszer inkább ezt választanám Connollyval szemben, mint fordítvaWyattPassz ellen akkor is gyenge volt, és tekintetve, hogy Mankins alkot mellette, ez nem a legjobb kilátás. Én megnéztem volna Connollyt újra centerben, ha hajlandó lett volna az FO egy normális RG-re áldozni, akkor egy csapással két posztot lehetett volna feljavítani, így meg marad az, ami folyamatosan betlizik a legfontosabb meccsen.
több mint 11 éve
Blount 2évre a Steelers-é!
több mint 11 éve
Hát nem tudom. Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy most szar volt, de neki legalább már volt kiemelkedően jó éve, látom benne az esélyt, hogy egy korrekt RG (nem Connolly) mellett ismét fasza legyen, és az egész fal javuljon. Connollyban nem látom, hogy egy korrekt cserénél (nem kezdő RG!) több legyen. Én ezerszer inkább ezt választanám Connollyval szemben, mint fordítvaWyatt2012-ben is Connolly volt a guard mellette és nem is játszott rosszul. Nem tudom ki húzta le kinek a teljesítményét, de a tavalyi év után ez engem mellbe vágott. Kíváncsi leszek De L Puente szerződésére.
Do your job
több mint 11 éve
Hát nem tudom. Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy most szar volt, de neki legalább már volt kiemelkedően jó éve, látom benne az esélyt, hogy egy korrekt RG (nem Connolly) mellett ismét fasza legyen, és az egész fal javuljon. Connollyban nem látom, hogy egy korrekt cserénél (nem kezdő RG!) több legyen. Én ezerszer inkább ezt választanám Connollyval szemben, mint fordítva

több mint 11 éve
Can confirm that #Patriots have re-signed C Ryan Wendell to a two-year deal worth a maximum of $6.85 millionEnnek fényében Wilfork szerződése a legkisebb probléma.
DoM
több mint 11 éve
Can confirm that #Patriots have re-signed C Ryan Wendell to a two-year deal worth a maximum of $6.85 millionEnnek fényében Wilfork szerződése a legkisebb probléma.
több mint 11 éve
Ha tényleg a régi leszel, akkor megérdemled a 11 és fél milliót, ha nem, akkor 6,5-ről indulunk.Az egész Wilfork-ügyben ez a leginkább zavarbaejtő évek óta. Egy 2-down 0/1-tech DT még ha elit, akkor sem ér többet évi 5-6 milliónál. Különösen a mai NFL-ben. Főleg nem a 43-ban.
tomi-tomi