New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Preseason menetrend:

Week 1: at Washington Redskins
Week 2: Philadelphia Eagles
Week 3: Carolina Panthers
Aug. 28: at New York Giants

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Spikes hirtelen közreadta, hogy Patriots-hater lett:
(13 percen belül 3 tweet)

"Great games on the schedule for 2014, but it's going to be like Christmas to hand the #Patriots #PatriotsNation a L...twice! #BILLSMAFIA"

"It's icing on my cake to hand the #Patriots two big L's this year. #justwatch"

"4 years a slave"Gogo
Lehet, hogy ott tolnak valami fura cuccot, az a sztívi gyerek is atomot akart küldeni 😀😀Wyatt
Ejj milyen jó lesz nézni mikor TB rádobálgat majd 😛
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

"Great games on the schedule for 2014, but it's going to be like Christmas to hand the #Patriots #PatriotsNation a L...twice! #BILLSMAFIA"

"4 years a slave"Gogo
Lehet, hogy ott tolnak valami fura cuccot, az a sztívi gyerek is atomot akart küldeni 😀😀

több mint 11 éve

"4 years a slave"

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
plusz a fal belseje: Mankins/Connolly-Koppen-Neal vs Mankins-Wendell-ConnollySpigo
Támadófalban a Mankins mizéria, Neal sérülés, szokásos Koppen, Connolly bemutatkozás között a legtöbbet Vollmer jelenthette, aki véletlenül akkor pont nem sérült meg, és végigjátszotta az évet Lighttal együtt.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Ez azért kemény:

Patriots actually went 83.9%->74.2%->72.5%->60.0% success rates rushing on 3/4 and short over the past four seasons. 1st in league to 25th.Spigo
Nem véletlen a 2010-es kiemelkedő mutató, akkor még Alge Crumpler is komoly szerepet kapott Gronk mellett tight endként plusz az O'Brien által megreformált támadóséma.DoM
plusz a fal belseje: Mankins/Connolly-Koppen-Neal vs Mankins-Wendell-Connolly
több mint 11 éve
Ez azért kemény:

Patriots actually went 83.9%->74.2%->72.5%->60.0% success rates rushing on 3/4 and short over the past four seasons. 1st in league to 25th.Spigo
Nem véletlen a 2010-es kiemelkedő mutató, akkor még Alge Crumpler is komoly szerepet kapott Gronk mellett tight endként plusz az O'Brien által megreformált támadóséma.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Ez azért kemény:

Patriots actually went 83.9%->74.2%->72.5%->60.0% success rates rushing on 3/4 and short over the past four seasons. 1st in league to 25th.
több mint 11 éve
Mulligan egyéves szerződést írt alá a Chicago-val.
Rosteren van Gronkowski, Hoomanawanui, meg D. J. Williams.

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Wendell helyett el tudtam volna képzeni de la Puentét.
(A szerződése számait külön Wyatt figyelmébe ajánlanám.) Nekünk miért nem ért meg ennyit?
Ezek szerint mi nem is akartuk őt.HanSolo
Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy az adott játékos nem is akart volna jönni (mint Waters másodjára).Gogo
Én inkább arra gondolok, hogy valami nagyon eltántoríthatta a csapatokat, ha ennyiért és ilyen nehezen talált helyet magának.

Do your job
több mint 11 éve
(A szerződése számait külön Wyatt figyelmébe ajánlanám.) Nekünk miért nem ért meg ennyit?
Ezek szerint mi nem is akartuk őt.HanSolo
Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy az adott játékos nem is akart volna jönni (mint Waters másodjára).

több mint 11 éve
Játszhatott ez bármi szerepet Scar távozásában?Muck
Nem.
több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 268
Pro Football Focus unblocked pressure statisztikája lehangoló képet fest a tavalyi Patriots támadófalról:

9 sack, 13 hit, 16 hurry, összesen 38 pressure. Az arányok: összes sack 23.7% történt ilyen körülmény között (2. legrosszabb) és az összes QB knockdown 57%, ami a harmadik legrosszabb mutató.

www.profootballfocus.com/blog/2014/04/04/unblocked-pressure-offense/DoM
Játszhatott ez bármi szerepet Scar távozásában?
több mint 11 éve
Fincsi, annyiért tényleg elfért volna 😊

több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
Ezek szerint mi nem is akartuk őt.

The Chicago Bears bolstered their offensive line depth Sunday with a low-cost free agent buy.
The team announced it agreed to terms on a one-year contract with center Brian De La Puente.
According to the Chicago Tribune, the deal is for the minimum veteran salary, with a $65,000 signing bonus and $100,000 base salary guaranteed.

Most látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.
Connolly amolyan Russ Hochstein szerepkörben simán elkarcolhat center poszton backupként és attól függően, hogy mennyire lenne életképes a draftról érkező újonc még egy évig elmocoroghat kezdő RG-ként is akár.
... Boston
De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!HanSolo
Russell Wilson pedig 1 milláért játszott tavaly, annyiért jöhetne, ha Brady visszavonultWyatt
Szerinted mennyiért fog aláírni (bárhová)?HanSolo
Hát nekem tök jó lenne, ha 2-ért jönne De még 3-4-ért is belefér, ilyen 5-6 millát viszont már nem biztos, hogy adnék érte, pedig van rá sansz, hogy sokat kérne Wyatt
több mint 11 éve
Pro Football Focus unblocked pressure statisztikája lehangoló képet fest a tavalyi Patriots támadófalról:

9 sack, 13 hit, 16 hurry, összesen 38 pressure. Az arányok: összes sack 23.7% történt ilyen körülmény között (2. legrosszabb) és az összes QB knockdown 57%, ami a harmadik legrosszabb mutató.

www.profootballfocus.com/blog/2014/04/04/unblocked-pressure-offense/
több mint 11 éve
Ka'deem Carey draftolására mennyi esély van?cspeti98
100 százalék.
Ja, hogy nálunk 😊

több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Ka'deem Carey draftolására mennyi esély van?

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Leragadtam a relased-nél! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Valami van Denardal! Remélem csak félreolvastam valamit az nfl.comonParadSEC
Reméled, hogy félreolvastad a sittről szabadulását? Ergo azt szeretnéd, ha rács mögött maradna?
😉

több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
ParadSEC

Kiengedték a sittről nem azt olvastad?!
több mint 11 éve
Valami van Denardal! Remélem csak félreolvastam valamit az nfl.comon

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kricston, Kiksit meg te vitted az orrom elől 😛sutianap
Rólam senki nem gondolhatja, hogy Texans fan lennék. Habit viszont - eddig! - Patriots szurkolóként tartottam számon.😀
tomi-tomi
Ebron úgy sem lesz bent amikor mi választunk,csak az IRL szituációt akartam modellezni számodra 😀 😀 Így a valósághoz közelebbi a mock és jobbat tudunk róla beszélni 😀Habi
Enélkül is el tudom képzelni, hogy IRL Ebron-t elviszik 15-ben. Viszont most már azt is csak képzelhetem, hogy draftoltam.😀
Vazze, most látom, hogy a 7. körben Te húztad ki McKinnon-t. Megvolt a negyedik, a ráadás is.😀 (Ebron, Purifoy, és Lewis után.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kricston, Kiksit meg te vitted az orrom elől 😛sutianap
Rólam senki nem gondolhatja, hogy Texans fan lennék. Habit viszont - eddig! - Patriots szurkolóként tartottam számon.😀
tomi-tomi
Ebron úgy sem lesz bent amikor mi választunk,csak az IRL szituációt akartam modellezni számodra 😀 😀 Így a valósághoz közelebbi a mock és jobbat tudunk róla beszélni 😀

JT Daniels fan