New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Preseason menetrend:Week 1: at Washington Redskins
Week 2: Philadelphia Eagles
Week 3: Carolina Panthers
Aug. 28: at New York Giants
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Ejj milyen jó lesz nézni mikor TB rádobálgat majd 😛Spikes hirtelen közreadta, hogy Patriots-hater lett:Lehet, hogy ott tolnak valami fura cuccot, az a sztívi gyerek is atomot akart küldeni 😀😀Wyatt
(13 percen belül 3 tweet)
"Great games on the schedule for 2014, but it's going to be like Christmas to hand the #Patriots #PatriotsNation a L...twice! #BILLSMAFIA"
"It's icing on my cake to hand the #Patriots two big L's this year. #justwatch"
"4 years a slave"Gogo
több mint 11 éve
Spikes hirtelen közreadta, hogy Patriots-hater lett:Lehet, hogy ott tolnak valami fura cuccot, az a sztívi gyerek is atomot akart küldeni 😀😀
(13 percen belül 3 tweet)
"Great games on the schedule for 2014, but it's going to be like Christmas to hand the #Patriots #PatriotsNation a L...twice! #BILLSMAFIA"
"4 years a slave"Gogo

több mint 11 éve
Spikes hirtelen közreadta, hogy Patriots-hater lett:(13 percen belül 3 tweet)
"4 years a slave"
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
plusz a fal belseje: Mankins/Connolly-Koppen-Neal vs Mankins-Wendell-ConnollySpigoTámadófalban a Mankins mizéria, Neal sérülés, szokásos Koppen, Connolly bemutatkozás között a legtöbbet Vollmer jelenthette, aki véletlenül akkor pont nem sérült meg, és végigjátszotta az évet Lighttal együtt.
több mint 11 éve
plusz a fal belseje: Mankins/Connolly-Koppen-Neal vs Mankins-Wendell-ConnollyEz azért kemény:Nem véletlen a 2010-es kiemelkedő mutató, akkor még Alge Crumpler is komoly szerepet kapott Gronk mellett tight endként plusz az O'Brien által megreformált támadóséma.DoM
Patriots actually went 83.9%->74.2%->72.5%->60.0% success rates rushing on 3/4 and short over the past four seasons. 1st in league to 25th.Spigo
több mint 11 éve
Ez azért kemény:Nem véletlen a 2010-es kiemelkedő mutató, akkor még Alge Crumpler is komoly szerepet kapott Gronk mellett tight endként plusz az O'Brien által megreformált támadóséma.
Patriots actually went 83.9%->74.2%->72.5%->60.0% success rates rushing on 3/4 and short over the past four seasons. 1st in league to 25th.Spigo
több mint 11 éve
Ez azért kemény:Patriots actually went 83.9%->74.2%->72.5%->60.0% success rates rushing on 3/4 and short over the past four seasons. 1st in league to 25th.
több mint 11 éve
Mulligan egyéves szerződést írt alá a Chicago-val. Rosteren van Gronkowski, Hoomanawanui, meg D. J. Williams.
több mint 11 éve
Én inkább arra gondolok, hogy valami nagyon eltántoríthatta a csapatokat, ha ennyiért és ilyen nehezen talált helyet magának.Wendell helyett el tudtam volna képzeni de la Puentét.Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy az adott játékos nem is akart volna jönni (mint Waters másodjára).Gogo
(A szerződése számait külön Wyatt figyelmébe ajánlanám.) Nekünk miért nem ért meg ennyit?
Ezek szerint mi nem is akartuk őt.HanSolo
Do your job
több mint 11 éve
Wendell helyett el tudtam volna képzeni de la Puentét.Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy az adott játékos nem is akart volna jönni (mint Waters másodjára).
(A szerződése számait külön Wyatt figyelmébe ajánlanám.) Nekünk miért nem ért meg ennyit?
Ezek szerint mi nem is akartuk őt.HanSolo
több mint 11 éve
Pro Football Focus unblocked pressure statisztikája lehangoló képet fest a tavalyi Patriots támadófalról:Játszhatott ez bármi szerepet Scar távozásában?
9 sack, 13 hit, 16 hurry, összesen 38 pressure. Az arányok: összes sack 23.7% történt ilyen körülmény között (2. legrosszabb) és az összes QB knockdown 57%, ami a harmadik legrosszabb mutató.
www.profootballfocus.com/blog/2014/04/04/unblocked-pressure-offense/DoM
több mint 11 éve
Wendell helyett el tudtam volna képzeni de la Puentét.(A szerződése számait külön Wyatt figyelmébe ajánlanám.) Nekünk miért nem ért meg ennyit?
Ezek szerint mi nem is akartuk őt.
The Chicago Bears bolstered their offensive line depth Sunday with a low-cost free agent buy.
The team announced it agreed to terms on a one-year contract with center Brian De La Puente.
According to the Chicago Tribune, the deal is for the minimum veteran salary, with a $65,000 signing bonus and $100,000 base salary guaranteed.
Szerinted mennyiért fog aláírni (bárhová)?HanSoloRussell Wilson pedig 1 milláért játszott tavaly, annyiért jöhetne, ha Brady visszavonultWyattMost látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!HanSolo
Connolly amolyan Russ Hochstein szerepkörben simán elkarcolhat center poszton backupként és attól függően, hogy mennyire lenne életképes a draftról érkező újonc még egy évig elmocoroghat kezdő RG-ként is akár.
... Boston
Hát nekem tök jó lenne, ha 2-ért jönne De még 3-4-ért is belefér, ilyen 5-6 millát viszont már nem biztos, hogy adnék érte, pedig van rá sansz, hogy sokat kérne Wyatt
több mint 11 éve
Pro Football Focus unblocked pressure statisztikája lehangoló képet fest a tavalyi Patriots támadófalról:9 sack, 13 hit, 16 hurry, összesen 38 pressure. Az arányok: összes sack 23.7% történt ilyen körülmény között (2. legrosszabb) és az összes QB knockdown 57%, ami a harmadik legrosszabb mutató.
www.profootballfocus.com/blog/2014/04/04/unblocked-pressure-offense/
több mint 11 éve
Ka'deem Carey draftolására mennyi esély van?cspeti98100 százalék.
Ja, hogy nálunk 😊

több mint 11 éve
Leragadtam a relased-nél! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Valami van Denardal! Remélem csak félreolvastam valamit az nfl.comonParadSECReméled, hogy félreolvastad a sittről szabadulását? Ergo azt szeretnéd, ha rács mögött maradna?
😉
több mint 11 éve
Valami van Denardal! Remélem csak félreolvastam valamit az nfl.comon
több mint 11 éve
Enélkül is el tudom képzelni, hogy IRL Ebron-t elviszik 15-ben. Viszont most már azt is csak képzelhetem, hogy draftoltam.😀Ebron úgy sem lesz bent amikor mi választunk,csak az IRL szituációt akartam modellezni számodra 😀 😀 Így a valósághoz közelebbi a mock és jobbat tudunk róla beszélni 😀HabiKricston, Kiksit meg te vitted az orrom elől 😛sutianapRólam senki nem gondolhatja, hogy Texans fan lennék. Habit viszont - eddig! - Patriots szurkolóként tartottam számon.😀
tomi-tomi
Vazze, most látom, hogy a 7. körben Te húztad ki McKinnon-t. Megvolt a negyedik, a ráadás is.😀 (Ebron, Purifoy, és Lewis után.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ebron úgy sem lesz bent amikor mi választunk,csak az IRL szituációt akartam modellezni számodra 😀 😀 Így a valósághoz közelebbi a mock és jobbat tudunk róla beszélni 😀Kricston, Kiksit meg te vitted az orrom elől 😛sutianapRólam senki nem gondolhatja, hogy Texans fan lennék. Habit viszont - eddig! - Patriots szurkolóként tartottam számon.😀
tomi-tomi

JT Daniels fan