New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Mind a kettő Loyko twitteréről:If he's not= bust ... Egy hóksz megengedhette volna a rizikózást ilyen kerettel. Mi meg nyilván tökig vagyunk fitnesszbajnok DT-kel ,bőven elfér mellettük egy ilyen húzás...Ja, nem...
- Dominique Easley has been a star at every level and at every position he played. The only question is health. If he's healthy = star
- Bill what were the traits you saw from Easley to make you think he was a fit for your defense? BB: "All of them" ... classicHanSolo
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Én olvastam olyan mockot, ahol első körbe írták hozzánk. Loyko meg valami olyasmit írt, hogy azért vittük most, mert a Seahawksnak ő volt az első a boardján. Szerintem beválhat.
több mint 12 éve
mit lehet tudni a srácról akit húztunk? első körbe várták? vagy meglepő volt h ilyen korán behúztuk?
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Mind a kettő Loyko twitteréről: - Dominique Easley has been a star at every level and at every position he played. The only question is health. If he's healthy = star
- Bill what were the traits you saw from Easley to make you think he was a fit for your defense? BB: "All of them" ... classic
több mint 12 éve
hát vegyesek az érzéseim így az első kör után, nem értem miért kell injury pro játékosokat választani BB-nek első köröben 😕remélem, bejön, de ez megint rizikós.....
több mint 12 éve
Majd beül a padot melegíteni Armstead mellé 😕 Nem értem, hogy a teljes rejtély Armstead, a sérülékeny és öreg VW és Kelly mellé minek még egy ilyen kockázatos játékos. Csak nehogy ő legyen a következő Oscar Lua-díjas, első körben kicsitNem tudom, mennyire jósolható, hogy mi maradt a robbanékonyságából és első lépéséből két ilyen sérülést követően. A roster állapotát nézve nehezemre esik látni a value-t. TC-re talán már bevethető lesz. "Ordít" róla a PUP és IR újonc év.DoMSzerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoMSzerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.vassadi
drága lenne.
Elolvastam egy csomó fórumos véleményt, az NFL.com-on egy srác el van tőle ájulva, csak per "MONSTER" emlegeti, aki legalább olyan jó mint Clowney, de a többség megint lemondóan állapítja meg, hogy a draft nem megy BB-nek a 2000. évi draft 6. köre óta.
több mint 12 éve
Nem tudom, mennyire jósolható, hogy mi maradt a robbanékonyságából és első lépéséből két ilyen sérülést követően. A roster állapotát nézve nehezemre esik látni a value-t. TC-re talán már bevethető lesz. "Ordít" róla a PUP és IR újonc év.Szerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoMSzerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.vassadi
több mint 12 éve
Ezt most nem erre a pickre, de a közepes szarokkal nincs feltétlen előrébb a csapat, mintha egy-két emberből igazán nagy sztár lesz

több mint 12 éve
"Lacks ideal length and bulk. Could stand to get functionally stronger. Has short arms and can be neutralized by larger linemen. Cannot be counted on to two-gap. Average production. Can be overaggressive and lose sight of the ball. Durability is a concern -- both knees have required ACL surgery. Draft Projection Rounds 3-4."Hát akkor nem nagyon értem a picket. Félek, megjött az új Dowling/Tavon Wilson. De optimális esetben egy Gronk-szintű kockázat a front7-ből következő fokozott sérülésveszéllyel. Benn van Tuitt, Nix, a TE-ek - miért kell mindig a nagy kockázat?
több mint 12 éve
Milyen lett volna a kevésbé finom? 😊)Szerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.vassadiNem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadiSzerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoM

több mint 12 éve
Szerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadiSzerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoM
több mint 12 éve
Meg a Dowling pick is milyen jól bejött. Nekem nem tetszik.kolok1972Igen, én is tartok tőle, hogy megint sikerült a kórházválogatott oszlopos tagját magunkhoz csábítani. Két térdszalagszakadás azt jelenti, hogy a következőnél game over. 😕
Ja és ezért szeretem a mock draftokat.
több mint 12 éve
Nem felesleges az, legalább is, akinek mindenképp végig kell bírnia az egészet, annak teljesen mindegy, mikor húzunk 😀

több mint 12 éve
Nem tudom, hogy unalmas-e, de én szeretem, ha vannak extra pickjeink, főleg, ha jó a draft 😊A plusz cetliket én is, már ha megfelelő az ellenérték a cserepartnertől, de a felesleges virrasztást kevésbé. 😊
Egyelőre még próbálom emészteni ezt a választást, de pár nap múlva majd úgyis örülök ennek isWyatt
Végigolvasva a ismertetőjét meg van benne a potenciál, kérdés, megfelelően ki tudjuk-e használni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Meg a Dowling pick is milyen jól bejött. Nekem nem tetszik.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Mondjuk két ACL szakadás után BB-ék helyében nem biztos, hogy itt elvittem volna, főleg amikor Gronkoval is évek óta szívnak, szintén újoncként volt némi red flagje a sérülékenységével.Jobb? 😊WyattHa rendben lesznek a térdei akkor feltétlenül.Boston
Tény, hogy az emberetek egy állat, csak bírja is egészségesen. AKkor nem jártok vele rosszul.
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy unalmas-e, de én szeretem, ha vannak extra pickjeink, főleg, ha jó a draft 😊Egyelőre még próbálom emészteni ezt a választást, de pár nap múlva majd úgyis örülök ennek is

több mint 12 éve
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadiSzerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?
több mint 12 éve
Végre nem a szokásos unalmas letrade!Örülök, hogy húztunk, DE need is volt, a sérülékenységét remélhetőleg letudta évekre..
Holnap sem fogunk unatkozni, az biztos.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Jobb? 😊WyattHa rendben lesznek a térdei akkor feltétlenül.
Do your job
több mint 12 éve
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.
több mint 12 éve
Még egész jó lehet ez, csak könyörgöm ne reacheljük be egyik TE-t sem...
Do your job
több mint 12 éve
Én bizony nem bánnék egy ilyen "cserét"...Láttam egy-két Tampa meccset tavaly vele és egész jó benyomást tett rám...
Már több tapasztalata van éles helyzetben mint Mallett-nek és ami leginkább tetszett benne hogy egyáltalán nem "sz...rta össze magát" nyomás alatt (márpedig az volt bőven...) az utolsó tizedmásodpercig kivárt a dobásokkal, olyan "Bradys" érzésem volt azokban a pillanatokban...
Egy az egyben is jobban jönnénk ki belőle szerintem, főleg ha még extra picket is "kapnánk" így...
Kíváncsi leszek, de szerintem nem lesz belőle semmi sajnos.. 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉