New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Dustin Keller még egy szezont sem tudott végigjátszani pályafutása alatt. No thanks.Boston2008-2011, négy szezon, mind 16 meccsel
OK, tavalyelőtt 8, tavaly pedig az egész szezont kihagyta a horrorsérülés miatt.
több mint 11 éve
Ford vagy Ealy még nem lenne ríícs, esetleg később Tuitt is megoldás lehet.Lefosom a bokám ha DB-t hozunk első körben.A jelenlegi állomány min top3, ha jövőre nem lesz Revis vagy Browner (ugye Brownert elküldhetjük dead nélkül, Revisnek 5M mindenképpen jár, én inkább ahhoz tennék még 7-8M-t és megtartanám) majd hozunk akkor egy CB-t.Egyetlen olyan első körös DE prospect van, aki a jelenlegi képességei, adottságai alapján tényleg az. Őt viszont a top3-ban el fogják vinni. A többieknél az első körben az én boldogságom biztos nem lesz felhőtlen. Bár ennek semmi jelentősége nincs, mert úgy sem nekem lesz igazam 😊Boston
DE kell, nagyon..gordon
több mint 11 éve
Hát én viszont abban az esetben kiugrok valami nedűért 😀Én akkor is lefosom a bokámat ha QB-t húzunk az első körben... plána akkor dobnék egy hátast ha Focista Jani hozzánk pottyana....ThundersNFLLefosom a bokám ha DB-t hozunk első körben.A jelenlegi állomány min top3, ha jövőre nem lesz Revis vagy Browner (ugye Brownert elküldhetjük dead nélkül, Revisnek 5M mindenképpen jár, én inkább ahhoz tennék még 7-8M-t és megtartanám) majd hozunk akkor egy CB-t.Hát. Revis valószínűleg csak egy évre lesz nekünk megoldás, bár én nem bánnám, ha hosszabbítanánk vele valahogy. Browner kérdéses, hogy a kihagyás után mire lesz képes, de fiatalabb ő sem lesz már, Dennardnak van még két éve a szerződésből, remélhetőleg balhé nélkül kibírja 😀 Ryan mondjuk remélem pöpec lesz, Arrington viszont csak bent jó, szal nem mondom, hogy teljesen elrugaszkodott gondolat, mert jövőre simán állhatunk úgy, hogy Dennardnak csak egy éve van, Browner nem hozza, amit reméltünk, Revis elmegy, és ott tartunk, hogy Ryanben kell bízni, ha már Arringtonban nem lehet úgysem. Ha a bennmaradók közül CB lesz a legnagyobb értékű (persze úgyis csere lesz), akkor azt kell húzni, mert kb mindenhol megvagyunk, és a legjobb játékos jöjjön.BPA draft incoming:Elkezdtek felkészíteni minket az első körös CB/QB draftra 😛Foldesi26
"Unlike last year, when the Patriots had a noticeable absence at the receiver spot and almost telegraphed their intentions, the club looks better positioned this year to go in a number of different directions. "If you look at our team, where we are today, if we had to go out there and play a game, we feel like we could field a competitive team," Caserio said, adding that it creates flexibility to pick the best players regardless of position."
(ESPN Boston)Gogo
DE
Jelenleg lehet, hogy picit soknak tűnne, ha egy Revis, DMC, Harmon/Browner?, Browner/Dennard + Ryan, Arrington sor mögé hoznánk egy 1. körös CB-tWyatt
DE kell, nagyon..gordon
DB-sorunk nálam is kiemelkedő, DE nem feltétlen kell 1. körben, hozhatunk a 2.-ban is bőven jót, CB-ből lehet viszont simán olyan, aki akkora érték ott, hogy vétek kihagyni. TE-ben én még mindig bízom emberünkben, de ha bent marad mondjuk Ebron, akkor értelmetlen lenne bennhagyni. Hozzuk a legjobb embert, a poszt elsőre idén annyira nem hiszem, hogy földhöz fog vágni. Az már lehet, hogy jobban, ha egy posztnál egy viszonylag névtelenebb, nekem kevésbé tetsző jön, de hát inkább ez legyen, és váljon be, mint fordítva (szevasz Bequette) 😊

több mint 11 éve
Lefosom a bokám ha DB-t hozunk első körben.A jelenlegi állomány min top3, ha jövőre nem lesz Revis vagy Browner (ugye Brownert elküldhetjük dead nélkül, Revisnek 5M mindenképpen jár, én inkább ahhoz tennék még 7-8M-t és megtartanám) majd hozunk akkor egy CB-t.Egyetlen olyan első körös DE prospect van, aki a jelenlegi képességei, adottságai alapján tényleg az. Őt viszont a top3-ban el fogják vinni. A többieknél az első körben az én boldogságom biztos nem lesz felhőtlen. Bár ennek semmi jelentősége nincs, mert úgy sem nekem lesz igazam 😊
DE kell, nagyon..gordon
Do your job
több mint 11 éve
Én akkor is lefosom a bokámat ha QB-t húzunk az első körben... plána akkor dobnék egy hátast ha Focista Jani hozzánk pottyana....Lefosom a bokám ha DB-t hozunk első körben.A jelenlegi állomány min top3, ha jövőre nem lesz Revis vagy Browner (ugye Brownert elküldhetjük dead nélkül, Revisnek 5M mindenképpen jár, én inkább ahhoz tennék még 7-8M-t és megtartanám) majd hozunk akkor egy CB-t.Hát. Revis valószínűleg csak egy évre lesz nekünk megoldás, bár én nem bánnám, ha hosszabbítanánk vele valahogy. Browner kérdéses, hogy a kihagyás után mire lesz képes, de fiatalabb ő sem lesz már, Dennardnak van még két éve a szerződésből, remélhetőleg balhé nélkül kibírja 😀 Ryan mondjuk remélem pöpec lesz, Arrington viszont csak bent jó, szal nem mondom, hogy teljesen elrugaszkodott gondolat, mert jövőre simán állhatunk úgy, hogy Dennardnak csak egy éve van, Browner nem hozza, amit reméltünk, Revis elmegy, és ott tartunk, hogy Ryanben kell bízni, ha már Arringtonban nem lehet úgysem. Ha a bennmaradók közül CB lesz a legnagyobb értékű (persze úgyis csere lesz), akkor azt kell húzni, mert kb mindenhol megvagyunk, és a legjobb játékos jöjjön.BPA draft incoming:Elkezdtek felkészíteni minket az első körös CB/QB draftra 😛Foldesi26
"Unlike last year, when the Patriots had a noticeable absence at the receiver spot and almost telegraphed their intentions, the club looks better positioned this year to go in a number of different directions. "If you look at our team, where we are today, if we had to go out there and play a game, we feel like we could field a competitive team," Caserio said, adding that it creates flexibility to pick the best players regardless of position."
(ESPN Boston)Gogo
DE
Jelenleg lehet, hogy picit soknak tűnne, ha egy Revis, DMC, Harmon/Browner?, Browner/Dennard + Ryan, Arrington sor mögé hoznánk egy 1. körös CB-tWyatt
DE kell, nagyon..gordon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Dustin Keller még egy szezont sem tudott végigjátszani pályafutása alatt. No thanks.
Do your job
több mint 11 éve
Lefosom a bokám ha DB-t hozunk első körben.A jelenlegi állomány min top3, ha jövőre nem lesz Revis vagy Browner (ugye Brownert elküldhetjük dead nélkül, Revisnek 5M mindenképpen jár, én inkább ahhoz tennék még 7-8M-t és megtartanám) majd hozunk akkor egy CB-t.Hát. Revis valószínűleg csak egy évre lesz nekünk megoldás, bár én nem bánnám, ha hosszabbítanánk vele valahogy. Browner kérdéses, hogy a kihagyás után mire lesz képes, de fiatalabb ő sem lesz már, Dennardnak van még két éve a szerződésből, remélhetőleg balhé nélkül kibírja 😀 Ryan mondjuk remélem pöpec lesz, Arrington viszont csak bent jó, szal nem mondom, hogy teljesen elrugaszkodott gondolat, mert jövőre simán állhatunk úgy, hogy Dennardnak csak egy éve van, Browner nem hozza, amit reméltünk, Revis elmegy, és ott tartunk, hogy Ryanben kell bízni, ha már Arringtonban nem lehet úgysem. Ha a bennmaradók közül CB lesz a legnagyobb értékű (persze úgyis csere lesz), akkor azt kell húzni, mert kb mindenhol megvagyunk, és a legjobb játékos jöjjön.BPA draft incoming:Elkezdtek felkészíteni minket az első körös CB/QB draftra 😛Foldesi26
(ESPN Boston)Gogo
DE
DE kell, nagyon..
több mint 11 éve
Loyko belsős emberei szerint jól szerepelt Keller, de az orvosi vizsgálatok eredményei még nincsenek meg. Örülnék neki.HabiSzerződteti BB garantált nélkül, hogy a draft előtt ne tudják biztosan, hogy mekkora need a TE.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Hát. Revis valószínűleg csak egy évre lesz nekünk megoldás, bár én nem bánnám, ha hosszabbítanánk vele valahogy. Browner kérdéses, hogy a kihagyás után mire lesz képes, de fiatalabb ő sem lesz már, Dennardnak van még két éve a szerződésből, remélhetőleg balhé nélkül kibírja 😀 Ryan mondjuk remélem pöpec lesz, Arrington viszont csak bent jó, szal nem mondom, hogy teljesen elrugaszkodott gondolat, mert jövőre simán állhatunk úgy, hogy Dennardnak csak egy éve van, Browner nem hozza, amit reméltünk, Revis elmegy, és ott tartunk, hogy Ryanben kell bízni, ha már Arringtonban nem lehet úgysem. Ha a bennmaradók közül CB lesz a legnagyobb értékű (persze úgyis csere lesz), akkor azt kell húzni, mert kb mindenhol megvagyunk, és a legjobb játékos jöjjön.BPA draft incoming:Elkezdtek felkészíteni minket az első körös CB/QB draftra 😛Foldesi26
(ESPN Boston)Gogo
DE
Jelenleg lehet, hogy picit soknak tűnne, ha egy Revis, DMC, Harmon/Browner?, Browner/Dennard + Ryan, Arrington sor mögé hoznánk egy 1. körös CB-t

több mint 11 éve
BPA draft incoming:Elkezdtek felkészíteni minket az első körös CB/QB draftra 😛
(ESPN Boston)Gogo
több mint 11 éve
Én is drukkolok neki. Jó elkapó, s alulértékelt blokkoló.Bár egy ilyen sérülés után érdemleges teljesítménnyel visszatérni... :S
több mint 11 éve
Loyko belsős emberei szerint jól szerepelt Keller, de az orvosi vizsgálatok eredményei még nincsenek meg. Örülnék neki.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Kísérlet Fletcher pótlására:"Recent Patriots signee LB Josh Hull projects to play Dane Fletcher-type role (core special teamer). He'll also wear Fletcher's old #: 52."
(Yates, twitter)
És TE fronton is van mozgás:
"Dolphins free-agent TE Dustin Keller is visiting the Patriots today, per source."
(Schefter, twitter)
Ehhez némi adalék:
"Current Patriots assistant Brian Daboll, who projects to work with TEs in 2014, coached Keller with Jets in Keller's '08 rookie season."
(Reiss, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Van szórás rendesenwww.profootballfocus.com/blog/2014/04/30/draft-grader-new-england-patriots-3/ 😊

több mint 11 éve
BPA draft incoming:"Unlike last year, when the Patriots had a noticeable absence at the receiver spot and almost telegraphed their intentions, the club looks better positioned this year to go in a number of different directions. "If you look at our team, where we are today, if we had to go out there and play a game, we feel like we could field a competitive team," Caserio said, adding that it creates flexibility to pick the best players regardless of position."
(ESPN Boston)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Pass rushert sem húztunk évekig magasan, pont olyan is volt a csapatrész. Éveken keresztül tényleg fasza volt az OL, legalábbis a döntőig/PO-ig, mikor meddig húzták, aztán összeomlott. Tavaly ezzel szemben már az első fordulóktól kezdve szar volt. Ha ezzel az egységgel vágunk neki a szezonnak (max ilyen hátsó köröst szerzünk), és nem következik be valami nagy ugrás (futásnál nem rossz ez, de pass protban...), akkor csak imádkozni lehet a Lions ellen pl, hogy a 8. DT-sack után fel tudjon még kelni Brady a földről egyáltalán

több mint 11 éve
Azért vicces, hogy mind mennyire biztosak vagyunk egy korai - teszem azt: 1-3 körös - interior OL draftban.GyulusAzért az erős, hogy biztosak vagyunk, Patriots draft ügyekben nehéz biztosnak lenni bármiben is.
De egy 2.-3. körös OL picket szeretnék látni.
Mondjuk valami olyasmit, mint amit Warforddal húzott a Lions.
több mint 11 éve
Meg is látszik az RG poszton, és a belső hármas munkáján, hogy mennyire nem kezelték drafton/FA-n prioritásként. 2007 óta kb. az egyetlen közös vonás volt a PO kudarcokban, hogy a Mankins vezette belső trió összeomlott a nyomás alatt.Azért vicces, hogy mind mennyire biztosak vagyunk egy korai - teszem azt: 1-3 körös - interior OL draftban. A BB-érában összesen egy OG/C pick született ezen a területen... mondjuk az egy. . .GyulusÉn sem vagyok biztos egy korai OL draft pickben. Őszintén szólva totál bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban. Nem is nagyon nézegetem nagyon a prospecteket. Majd lesz, ami lesz. Aztán csodálkozunk egy nagyot. Ahogy néha szoktunk.polonic
Ha már Mankins draft, akkor hozzá nagyon hasonló játékos egyetemi múltja alapján David Yankey. Center kivételével bárhol bevethető a falban, így Connolly lehetne a kezdő center.
több mint 11 éve
Azért vicces, hogy mind mennyire biztosak vagyunk egy korai - teszem azt: 1-3 körös - interior OL draftban. A BB-érában összesen egy OG/C pick született ezen a területen... mondjuk az egy. . .GyulusÉn sem vagyok biztos egy korai OL draft pickben. Őszintén szólva totál bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban. Nem is nagyon nézegetem nagyon a prospecteket. Majd lesz, ami lesz. Aztán csodálkozunk egy nagyot. Ahogy néha szoktunk.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Azért vicces, hogy mind mennyire biztosak vagyunk egy korai - teszem azt: 1-3 körös - interior OL draftban. A BB-érában összesen egy OG/C pick született ezen a területen... mondjuk az egy Mankins névre hallgató college OT volt😊FA igazolások terén is jellemzően low profile nyomtuk...
Logan érkezése óta igazából C és RG poszton voltak változások. Előbbi pozícióban Koppen késői körben érkező, azonnali kezdő volt... Connoly és Wendell UDFA, éveket vártak 6. OL szerepkörben.
G poszton Neal projekt, Connoly project, Waters azonnali megoldás...
A többi próbálkozás gyakorlatilag mind bukta, ami azért elég ijesztő.
Egyébként én házon belüli "projektek" terén nem látok most olyat, akire kezdőként számíthatnánk, de sosem lehet tudni... azt is simán kinézem BB-ből, hogy az idei szezont is a Wendell -Connoly párossal húzzuk le.
Lásd:
2000, 5. kör 161. overall - Jeff Marriott (nemtom'ki)
2002 UDFA - Stephen Neal (kedvenc ex-birkózónk, bevált projekt... a 4. évében lett kezdő)
Ebben az évben szereztük a harmadéves NFL veterán Hochsteint és Billy Yatest, akik 2004-2008 közt a első-második számú interior OL cserék volt. Előbbi egész jó játékos volt (ős-Connolly), utóbbi távozását én megünnepeltem anno..
2003, 5. kör 164. overall - Dan Koppen (rögtön kezdő, szvsz rendkívül túlértékelt, egyébként hasonló harcos, technikás alulméretezett játékos, mint Wendell. Igazi sunyi hold-király😊 )
2005, 1. kör 32. overall - Logan Mankins (egészségesen a liga egyik legjobbja volt anno)
2005, 3. kör 100. overall - Nick Kaczur (kakukktojás, nálunk egy közepes RT volt, de sok szakértő NFL G-nek jósolta, és mi is próbálkoztunk vele RG poszton Neal visszavonulása után... össze is szedett TC-ben egy súlyos sérülést, abba is hagyta)
2006 6. kör, 205. overall Dan Stevenson (a TC-t nem élte túl, PS-ből is kirúgtuk)
BTW, ezen a másik 6. körös pickünk Jeremy Mincey volt...
2007-es draft minden idők egyik legrosszabb draftja volt, OK a Welker, Moss tradek miatt nem volt 2. és 3. kör. Még az ősidőkben írtam egy cikket a pats.hu-ra erről a bagázsról:
pats.hu/az-idei-draft-valasztottjai-hol-vannak-most/
[basszus, ez 7 éve volt... öreg vagyok, most már acc-om sincs az oldalhoz😀]
Finamore (6. kör 202 overall) én már nem is emlékszem, Elginnek (7. kör 247 overall) nagyon drukkoltam anno, de ő is hamar kikopott a ligából.
[szerk.: ez a Finamore pick nem is igaz, valaki megbabrálta a wiki-t.... nem csoda h azt sem tudtam kicsoda😀]
2008-ban nem volt pick, de érkezett 2 semmitmondó Jaguars-beli év után egy UDFA, Dan Connolly... 2009-ben még beugró, 2010-ben Koppen első meccses IR-e után center. 2012-es szezonban, Waters "sztrájka" okán lett ő az RG-nk. Egyébként korrekt centernek, s átlag alatti RG, utóbbi szerepkörben tényleg csak a beugró szerepkör illik hozzá.
Ugyanebben az évben UDFA-ként érkezett Wendell... a 4. évében lett kezdő.
2009, 4. kör 123. overall Rich Ohrnberger (projekt, nálunk 3 szezon alatt semmi érdemleges, az idei playoffban láttam beugrani az SD OL-be, nem volt rossz...)
2009, 5. kör 170. overall George Bussey (szintúgy projekt, két szezon után untunk bele)
2010, 6. kör 205. overall Ted Larsen (ugyanaz a Koppen/Wendell méret, a TC-t nem élte túl, a Tampa elhappolta a waiverről, 2 szezonban kezdett, nem nagy durranás, most ARI-ban van)
Ennek a szezonnak a felét holdoutolta ki Mankins...
2011, 5. kör 138. overall Marcus Cannon (OK, elsősorban OT poszton játszik nálunk, de a tavalyi TC-ben végül csak kísérleteztünk vele RG poszton is... szerintem egyébként annak sem való, túlságosan lassú a "húzáshoz")
Ugyanebben az évben szereztük be - TC után, vészmegoldásként - Waterst, aki egy igencsak jól sikerült szezont produkált be, utána azonban benyomta a durcát😊
Ekkor jött David Thomas is, aki az előző szezonban pályára sem lépett a Lionsban.
2012-ben nem sok mozgás volt, azonban súlyosan betett Mankins sérülése, Waters "visszavonulása"... így visszatekintve rohadt nagy szerencsénk volt, hogy a Thomas-Wendell-Connoly hármas viszonylag jól muzsikált.
2013, UDFA - Josh Kline, a jelenlegi első számú interior OL csere.
több mint 11 éve
Ealy-t én is behúztam mockban. Jones és Ninko is sokkal többet mutathatna, ha ő lenne a beugró, nem fogyna el a lendület a szezon végére. Ha nem is ő, de az első 2 körben kellene egy DE, aki 1-2 játéknál többet is fennmaradhat a pályán.
több mint 11 éve
Én azon sem csodálkoznék ha már 1/29-en DE-t hoznánk.( Ealy , Ford)gordonvagy Tuitt neki is örülnék 😊
eddig mondjuk BB mindig más gondolkodásmóddal választott játékosokat mint ahogy elképzeli azt egy átlag pats szurkoló, de ezt már megszoktuk 😛
több mint 11 éve
Én a 2. körben hoznék egy DE-t, remélem kihúzzuk 😊WyattKit szeretnél? Vagy rossz ómen lenne, ha elmondanád? 😊
Do your job
több mint 11 éve
Én a 2. körben hoznék egy DE-t, remélem kihúzzuk 😊WyattIgaz, az elsőben úgyis QB jön😉