New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most nézem az esti videókat. Feltűnt mekkora kedvességgel fogadta az egykori kedvenc linebackeremet a közönség. Meg is kellett köszönnie.Kollega
Szerintem zseniálisan reagált. Hiába, frusztráltak lettek az elmúlt évtizedben 😊

több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Most nézem az esti videókat. Feltűnt mekkora kedvességgel fogadta az egykori kedvenc linebackeremet a közönség. Meg is kellett köszönnie.

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 www.patriots.com/media-center/videos/Exclusive-Inside-the-draft-room-rounds-2-and-3/2f1815f7-7186-4129-a2c9-ca86b26387ff

A szokásosnál valamivel többen vannak a war roomban. Krafttal, Lombardival együtt 8-an (szerk.: újraszámlálás után: 10-en)
Azt egyébként sosem értettem, hogy legalább a főbb kordinátorokat - JMD-t vagy épp Patriciát - miért nem engedik be... 😀
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha még nem unjátok, hogy ilyen pozitívan állok hozzá

4/5 Jackson Jeffcoat, Carl Bradford DE / Keith McGill, CB / Telvin Smith, OLB (S?)
4/30 Craig Loston, Vinnie Sunseri, SS / Jordan Tripp OLB / Devonta Freeman, RB
4/40 David Yankey, Cyril Richardson, Cameron Fleming OG(/OT) / Walt Aikens, CB
6/3 Kevin Pierre-Louis, OLB / Andre Williams, RB / Wesley Johnson, OG/C
6/22 Dontae Johnson, CB / Jeff Janis, WR (bár egy Chandler Jones, WR pick eléggé troll lenne 😀)
6/30 Ben Gardner, DE / Avery Williamson, LB
7/29 Gator Hoskins, Colt Lyerla, TE/(FB)

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 251 — Patriots GM
Arról is van tanulmány, hogy mennyivel nagyobb az esélye nem is kettő, hanem egy ACL szakadás után is az újabb sérülésnek szemben egy egészséges alany hasonló jellegű sérülésére:  www.aaos.org/news/aaosnow/aug13/clinical1.aspDoM
15-szörös, aztak**va...peterk2005
Itt meg azt mondják, hogy amilyen eljárással csinálták valszeg az egészet, az esély az újraszakadásra 10-15%, ami kicsi 😊

www.bostonglobe.com/sports/2014/05/10/dominique-easley-selection-may-not-such-risk/41PHIvLsbJOzsH6Ja3dHlN/story.html
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A csapat láthatóan már nem TB-nek épül , mire Garo jön addig újra top def lesz , felépítünk egy elit futójátékot és neki "elég lesz" -szép magyarosan szólva- elmenedzselni a csapatot.gordon
Ez nem több puszta spekulációnál. Innen Magyarországról képtelenség megítélni a keret játékosainak fejlődési ívét illetve maximumát, továbbá a rövid-, középtávú draftpolitika, FA-politika, szerződéshosszabbítások stratégiai irányát. Nem látunk bele a Patriots döntéshozóinak a fejébe és azt se tudjuk, hogy Brady és Belichick illetve Brady és Kraft között történt-e olyan magánbeszélgetés, amely egy lehetséges visszavonulás időpontjáról szólt volna, ami alapvetően befolyásolhatja a a döntések hátterét.
több mint 12 éve
Ami azt illeti, korábban mindig volt olyan tartalék QB a csapatban, aki ismerte a rendszert és bevethető volt. Hívják Matt Casselnek, Brian Hoyernek. Ha a stáb úgy gondolja, hogy Mallett nem az, vagy úgy gondolják, hogy a csereértéke magasabb (esetleg már zsebben a trade), akkor gondolom nem nagyon akartak kockáztatni. A neveken persze lehet vitatkozni, ehhez nekem nincs alapom, de Tom sem lesz fiatalabb és olyan QB kell mögé, akit hamar abba az állapotba lehet hozni, hogy lemenedzseljen egy meccset ha ne adja az ég kellene. Végtére azokon a power rankingokon, amiket láttam, 5-6-ik helyen volt rangsorolva, el tudom képzelni, hogy a stáb szerint ő illett a legjobban a mostani rendszerünkbe, ami egy tartaléknál nem utolsó szempont (emiatt is gondolom, hogy Mallettet jobb lenne elcserélni gyorsba valahová).

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Hát hát hát.. nem vagyok elégedett eddig a drafttal. ez a második napi húzás meg nagyobb meglepetés volt mint az első. Jókat hallottam a srácról meg jó embertől tanulhat de akkor is meglepő volt már a 2. körbe hozni egy irányított

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
A hírek szerint az Atlanta cserélni akart a Patscel. 2/62-ért adták volna a 68. és 147. picket, de a Pats nem akarta, hogy a Texans elvigye Jimmy G-t. Ezek után érdekes, hogy vajon lesz-e Mallett trade vagy nem akarják erősíteni az egyik AFC riválist a legfontosabb poszton?DoM
BoB QB guru, ha ő vitte volna az azt jelenti, hogy van potenciál a srácban, nekünk pedig van még 2 évünk felépíteni.
Akkor miért fáj ez a pick?!
Ahol TB a minta ott nehéz mindenki igényét kielégíteni egy QB draftal.
A csapat láthatóan már nem TB-nek épül , mire Garo jön addig újra top def lesz , felépítünk egy elit futójátékot és neki "elég lesz" -szép magyarosan szólva- elmenedzselni a csapatot.
Sosem értettem egyet azzal, hogy TBnek van még két jó éve, miért nem teszünk alá egy csapatot.Nem emlékszem olyan csapatra ahol ez bejött volna. Elit QB a POra garancia maximum, az SB win a kiegyensúlyozott teljesítményből, a rendszerből, a gameplanből, a mély és minőségi keretből és szerencséből tevődik össze nagyrészt.

Arra gondolsz, hogy az elmúlt 10 évben nem nyertünk egy SB-t se?
Sobri Jóska
Sok csapat van ezzel így, nekem nincsenek "nagy" igényeim én örülök annak is ha megnyerjük a csoportot, AFC-t.😀
Olvastam pár hónapja erről a véleményedet, akkor sem értettem vele egyet, hidd el most sem fogok.

A hülye fotelszurkoló Gronkot is megvuduzta, amikor félkarral visszaküldték a pályára a Houston ellen, mert állandóan csak károg.
DoM
Ebben már akkor is egyetértettünk, ha lehet most az Easley bábudat ne szurkáld meg, pííísz.😛
több mint 12 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 109
Én elégedett vagyok mind Easley pickkel mind Garoppolo pickkel.
Easley-vel elég nagyon kockáztatunk, de ha bejön akkor elég nagyot tudunk nyerni és meglesz a kellő nyomás a védőfalból.

QB meg érdekes kérdéskör. Valószínűleg Garoppoloban gondolkoztak BB-ék és ezért húzták ki ilyen korán, mert nem szerették volna megkockáztatni, hogy akár a Houston elvigye a 3. kör elején. Bár ez a pick nem hoz azonnali javulást a csapatnak, de készülni kell a Brady utáni időszakra is és nem árt ha tud tanulni pár évet Bradytől.

Ha jól számolom van még 7 db pick a csapatnak, amiből a depth kérdést meg tudjuk oldani illetve még utána is tudunk kukázni. Remélem a támadófalat össze tudják rakni kellőképpen, mert anélkül nehéz lesz SB-t nyerni.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Hiába mondogatom a Belichick nagy mágus mantrát, sehogy sem áll össze a QB húzás. A Easley az igen, 19-re lapot, ha tök egészséges lesz, akkor javítja a D-line-t és a nyomást, ami nagyon hiányzott a Denver ellen.

Azonban a Pats-ben jelenleg egy poszt van, ami biztos, Brady-é. Bármely más posztra húzunk, potenciális upgrade, ha kiderül, hogy zseni az újonc, ráadásul mélységre mindenképp számít. Brady jelenleg érinthetetlen, ki van zárva, már gazdasági okokból is, hogy idén/jövőre ne ő legyen a kezdő, a mélységnek meg csak akkor van értelme, ha a sérülésre készülünk. Ebben az esetben meg úgyis ugrik a SB remény.

Én négy éve várom az all-in-t, de úgy látszik hiába, készüljünk csak 2018-ra. Addig úgyis valószínűleg meglesz a PO, talán a konferencia döntő is, csakhogy ehhez egy csere QB k*rvára nem tesz hozzá semmit. Egy jó TE, OL, stb igen. Jó nekünk így is, f*sznak kell a trófea, a hazai meccseken tele van a stadion a rájátszásban, Belichick meg fényezheti magát, ha Tom visszavonulása után pozitív mérlege lesz a csapatnak.

Na mindegy, ősszel meglátjuk, csak engem rendkívül bosszant, hogy nem teszünk alá mindent Brady-nek az utolsó éveiben.
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 519 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mindenesetre itt van az interjúm az edzőjével, aki Drew Breeshez hasonlította Garoppolót:

A próféta szóljon belőle....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Úgy tűnik Wyattel együtt a kisebbséghez tartozom, akinek ezzel a pickkel sincs igazán problémája.

Mindenesetre itt van az interjúm az edzőjével, aki Drew Breeshez hasonlította Garoppolót:  insidehandoff.com/2014/03/30/the-coachs-view-jimmy-garoppolo/

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 759 — #NoStress
Bízhatnátok egy picit jobban BB-ék döntéseiben, a csapat eredményessége őt igazolja. gordon
Arra gondolsz, hogy az elmúlt 10 évben nem nyertünk egy SB-t se?
Vagy arra, hogy most már évek óta rendszerint húzzuk a fosokat, és bent hagyunk olyan játékosokat, akik azonnal bevethetőek lennének, és nem csak utólag derül ki róluk, hogy mire képesek, hanem mindenféle előrejelzés alapján jónak jósoltak, és más csapatnál be is váltak.
BB évek óta szarul draftol.
 www.pro-football-reference.com/teams/nwe/draft.htm

több mint 12 éve
...
Komolyan nem értem, hogy lehettek ennyire negatívok.gordon
A draft napjain mindig ez van. Majd ha rutinosabb leszel rájössz. Aztán eltelik még pár nap, kijönnek mindenféle cikkek, ez-meg-az. Jövő hétre az lesz a közmegállapodás, hogy a draftunk, olyan A-, B+ és megint kiderült, hogy az AFC Eastben a még mindig az öreg Vader draftol a legjobban.

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 519 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nekem eddig a draft nem teccik ma pedig a fene tudja mi lesz...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 009 — The only discipline that lasts, is self discipline
Arról is van tanulmány, hogy mennyivel nagyobb az esélye nem is kettő, hanem egy ACL szakadás után is az újabb sérülésnek szemben egy egészséges alany hasonló jellegű sérülésére:  www.aaos.org/news/aaosnow/aug13/clinical1.aspDoM
15-szörös, aztak**va...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A hülye fotelszurkoló Gronkot is megvuduzta, amikor félkarral visszaküldték a pályára a Houston ellen, mert állandóan csak károg.

mennyire sérülékeny Easleygordon
Ezt ők sem tudhatják. Legfeljebb remélhetik, hogy csak pechje volt eddig és az egész varázsütésre a múlté lesz. Sőt biztos el lehet intézni annyival, hogy ő JJ Watt és Geno Atkins monszter szerelemgyereke és bravó. A fórumot meg be lehet zárni.

Ugyanakkor egy olyan játékos esetében, akinek 3 év egyetemi foci során volt két ACL szakadása, az a minimum hogy fenntartásokkal kezeljük, mire is lehet képes fokozottabb terhelés mellett 17-20 meccs során egy évben olyan poszton, ahol minden snap során garantálható a kontakt és a maximális erőkifejtés, ami érinti a térdét.

Arról is van tanulmány, hogy mennyivel nagyobb az esélye nem is kettő, hanem egy ACL szakadás után is az újabb sérülésnek szemben egy egészséges alany hasonló jellegű sérülésére:  www.aaos.org/news/aaosnow/aug13/clinical1.asp
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 009 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bízhatnátok egy picit jobban BB-ék döntéseiben, a csapat eredményessége őt igazolja. Persze senki sem tévedhetetlen, ők sem, de leírni játékosokat a draftolás másnapján és osztályzatokat osztogatni az számomra mindig is egy vicces dolog volt..
Nem szeretnék kötekedni, de innen MO.-ról egy fotelből nyilván ellehet dönteni, hogy ki jelentene upgrade-t az O-lineba, TE poszton, mennyire sérülékeny Easley, Garoppolo bent lett volna később is...stb..
Komolyan nem értem, hogy lehettek ennyire negatívok.gordon
Totál egyetértek, pontosan én is így gondolom! Érdemben kb. semmi esélyünk innen megítélni a draftot. Ugyanakkor megértem, hogy sokan viszont élvezik a draft cirkuszt, a jósdát, és ami vele jár. Végülis ez is egy jó kis offseason időtöltés (legfeljebb nem nekünk 😊).

Ez a galopper gyerek mindenesetre tényleg érdekes pick. Mit akarhat vele BB? Ha ő lenne a future, akkor valóban ott a kérdőjel amit a DoM által linkelt cikk elemez: a nyúl gén. Azt nemigen lehet kinevelni, ha valakiben benne van, legalábbis én nem tudok rá pozitív példát. (Ezért nem bízom a denveri Osweilerben sem egyébként. Hiába marha jó a felépítése, erős a karja, gyors a release-e, és esetleg még jól is olvas, de abból amit eddig láttam tőle ő is nyúl gént hordoz.) Ha meg egyszerűen csak azért hozta BB, hogy értéken leváltsa Mallet-et a cserepadon, ahhoz meg túl korai a pick.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Easley egy tavaly szeptemberi ACL-szakadás után szvsz luxuspick. Hogy miért? Mert egy rakás egészséges, egyébként hasonló potenciállal rendekező DT/DE volt... mondjuk olyanok is, akikkel akár 3-4 two gap DE-t is lehet játszatni. Szakik szerint ez vele kizárt és jó eséllyel nem is nagyon lehet 3 down játékos. Szvsz ez részemről elvárás egy elsőkörösnél... ennyi erővel ki is tradelhettünk volna az első körből. A plusz picket pedig egy feltradere használhattuk volna. Két 2. kör közepi játékossal sokkal beljebb lennénk. Ja és nem érdekel, hogy a fél Seahawks war room rá verte a f...-t. Nekik most is elég emberük van a rotációban, megengedhetik maguknak.

Garoppolo no komment... OK, kellett új embert hozni (bár ő is jó eséllyel a padon fog megrohadni, nulla impakttal), de később is ráértünk volna. Három kör lement és még mindig bent van AJ McCarron, Mettenberger, Savage és Aaron Murray. A jelenlegi QB-szituációnk mellett lazán megengedhettük volna, hogy projektnek valamelyiküket, jelentős csúszással (4. kör) behúzzuk.

Rövid és hosszútávra is kellene RB. Nem érkezett... Rotációs DE nyista... a frissen érkezett Smith váltja meg a világot? 1 évre? OG/C kapcsán igazad van, csak ezzel megint ott leszünk, hogy behúznak egy projektet, aki kb. Brady visszavonulására éri el a stabil kezdő szintjét...Gyulus
Én egy ilyen DE/DT játékost tudnék mondani, de őt már a 13. helyen elvitték. Én nem hiszem, hogy a Patriots 5 technique falembereket keresne. Seymour eltradelése óta gyakorlatilag egyetlen kísérlet sem volt ilyen játékos megszerzésére, ha jól emlékszem ( remélem Ron Brace-t anno nem ennek szánták 😀 ). Egyébként nem tudom kikre gondolsz talán Hageman és Tuitt azok,a kikről ezt a szerepkört eltudom képzelni, de kockázat bennük is volt gazdagon. Ellenben Quarles és Coleman még simán elérhető... Én úgy látom mára átrendeződtek a szerepkörök és az értkek az NFL-ben. Egy jó belső pass rusher simán képvisel akkora értéket, mint egy three down DT (mondjuk Ego Fergusonnak tudtam volna örülni). Geno Atkinst bárki behúzná szívfájdalom nélkül ma már az első körben... De aláírom a sérülései miatt valóban sok a kockázat benne.
RB poszton meg aztán tényleg bőven van még kiből kukázni...

Do your job
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Bízhatnátok egy picit jobban BB-ék döntéseiben, a csapat eredményessége őt igazolja. Persze senki sem tévedhetetlen, ők sem, de leírni játékosokat a draftolás másnapján és osztályzatokat osztogatni az számomra mindig is egy vicces dolog volt..
Nem szeretnék kötekedni, de innen MO.-ról egy fotelből nyilván ellehet dönteni, hogy ki jelentene upgrade-t az O-lineba, TE poszton, mennyire sérülékeny Easley, Garoppolo bent lett volna később is...stb..
Komolyan nem értem, hogy lehettek ennyire negatívok.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 278 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat Garoppolohoz, nagyon jó pick volt a részetekről. Brady mögött még tanulhat is, hatalmas az upsideja.iktriad
Ezt olvastad:  mattwaldmanrsp.com/2014/03/05/qb-jimmy-garoppolo-knockout/ ? Ugyanúgy szellemeket lát a pályán, mint Gabbert.DoM
Szerintem ezt azért lehet korrigálni, főleg Brady állandó tanácsaival.
több mint 12 éve
A hírek szerint az Atlanta cserélni akart a Patscel. 2/62-ért adták volna a 68. és 147. picket, de a Pats nem akarta, hogy a Texans elvigye Jimmy G-t. Ezek után érdekes, hogy vajon lesz-e Mallett trade vagy nem akarják erősíteni az egyik AFC riválist a legfontosabb poszton?
több mint 12 éve
Grat Garoppolohoz, nagyon jó pick volt a részetekről. Brady mögött még tanulhat is, hatalmas az upsideja.iktriad
Ezt olvastad:  mattwaldmanrsp.com/2014/03/05/qb-jimmy-garoppolo-knockout/ ? Ugyanúgy szellemeket lát a pályán, mint Gabbert.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 278 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat Garoppolohoz, nagyon jó pick volt a részetekről. Brady mögött még tanulhat is, hatalmas az upsideja.