New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
(Elöljáróban, nagyon nem akartam, hogy Easley-t húzzuk 1. körben a két ACL miatt. Az is igaz, hogy nem láttam egy leletét sem.)

Majd szóljatok, hogy a miért lesz szar után végre rátértek a miért lesz jó vonalra.tomi-tomi
Tomi,ne csúsztass... Senki nem mondta hogy szar lesz,ilyet nem is állíthat előre senki. Csak azt ,hogy egy DT-nél dupla ACL-lel behúzni 1/30-ra qrva rizikós,főleg ha a kezdő DT párosod mindegyike +1 DT IR-ről jön vissza.kolok1972
Tomi, a srác valószínűleg jó, HA egészséges tud maradni - minden elemzés ezt emeli ki. Kolok pontosan foglalta össze a helyzetet. Tele vagyunk need-el, minek egy ilyen rizikós pick?

2011-ben kezdett , 12 meccset játszott, a szezon utolsó meccsén a Florida State ellen szakította el a bal térdszalagját. 2012-ben 12 meccset játszott, aztán meniscus sérülés miatt kihagyott két meccset. 2013-ban 3(!) meccset játszott összesen amikor elszakadt a jobb térszalagja és tört a meniscus egy non-contact gyakorlat során. Mintha Gronk sztoriját olvasnám, ő sem fejezett be szezont vagy 6 éve.

A srác a Gators-től jött, onnan draftoltuk Cunit, Spikest és Hörnit is.Burkus
Szerintem nem csúsztatok. ("Melegíti a padot..." stb.)

Kockázatos, egyetértünk. (Btw ki nem?)

Easley alapesetben egy állat. Indul 1 - 3 - 5 tech-ből, szétrombolja a falat, ritkán látható első lépése van, leállíthatatlan motorral játszik. Donald csak jelenthet neki. Nem valószínűleg jó, hanem egyértelműen az új korszak prototípus védőfal játékosa.

A két ACL miatt volt elérhető 1. kör végén. Amíg ki nem húzza BB a játékost, addig mi elképzelhetünk különböző lehetőségeket, mérlegelhetünk sok-sok mindent. Nincs semmi jelentősége, hogy mi egyáltalán nem vagyunk döntési helyzetben. Ennek szakad vége (szó szerint!), amikor megszületik az éles döntés. Addig van értelme - nem sok, de mégis csak van - azt mondani, hogy Térdnélküli Easley-t nem akarom látni Pats mezben. (Én voltam.)
Robilluma a négy körös mock draftját jóindulatú becslésem szerint egy NFL FO információinak nagyjából 1 %-ával állította össze. Többségünknek - ismét jóindulatúan - Robi információinak meg is van az 1 %-a.😊 Halvány fogalmunk nincs a konkrét, éles döntési helyzetről.
Azt tudhatjuk (majdnem biztosan), hogy első kör végén elvitte volna valamelyik csapat. Legalább két FO egymástól függetlenül úgy döntött (a 49ers érdekes húzása alapján szerintem három), hogy a pillanatnyi képességei ennyit érnek. Térdsérülések nélkül akár TOP10-ben is kimehetett volna, ezekkel együtt az első kör végén került egyensúlyba az ár-érték arány.

Az is szintén jól jelzi az információ hiányunkat, hogy próbáljuk régebbi esetekkel párhuzamba állítani. Gronk adja magát. Csak éppen ő egy meccset nem hagyott ki az egyetemről hozott hát problémája miatt. Számomra nem sérülékenység, ha az orvosi és edzői stáb közösen és teljes erővel elbaszta egy viszonylag egyszerű alkartörés kezelését és rehabilitációját. Illetve azt a szerelést élő ember nem úszta volna meg térdsérülés nélkül. Lehet, hogy Gronk vasból van, hogy neki csak ennyi baja lett attól a fejeléstől?
Jellemző módon nem jut eszünkbe, hogy Brady és/vagy Welker elég jól elboldogult ACL/MCL után. S ezek csak Patriots játékosok nem túl régi példái. (A korábbi Gators játékosok felsorolását nem értem. Lehet froclizni másokat, hogy ne húzz Bama playát, mert túlértékeltek, de nem hinném, hogy Hernandez gyilkossági ügyéből bármilyen következtetés levonható Easley jövőjével kapcsolatban.)

Egy dolog (lehetne) igazán aggasztó az eddigi tapasztalatok alapján: a Pats stáb az utóbbi években sérült/rehabilitáción résztvevő játékosainak visszatérését ritkán látható módon barmolja el. Viszont reménykedésre ad okot (elsikkadt itt ez a hír), hogy tavasszal lecserélték az orvosi stáb vezetőjét.

Szóval, ha már Easley jött, akkor kevésbé érdekel, hogy ki mennyire becsüli a kiválasztásának a kockázatát, az újabb sérülésének esélyét. Miközben persze úgy teszünk, mintha a helyette húzott játékos örök élet cetlivel a kezében jönne. Akkor inkább arról beszélgessünk, hogy egy ennyire sokoldalú (csak nem BB húzta?!😊 ) DL ember milyen hozzáadott értéket jelent(het) a Pats védelem számára.

Idő van; kivárom.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Én nagyon nem örülök ennek a húzásnak. Emészteni kell még.
Nem is számítottam egy ilyen pickre, CB-n sem lepődtem volna meg ennyire.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Szerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoM
Szerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.vassadi
Nem tudom, mennyire jósolható, hogy mi maradt a robbanékonyságából és első lépéséből két ilyen sérülést követően. A roster állapotát nézve nehezemre esik látni a value-t. TC-re talán már bevethető lesz. "Ordít" róla a PUP és IR újonc év.DoM
Én is csak azt mondom, hogy pusztán a tehetsége alapján sima első körös tehetség (tudom ajánlani például a Miami elleni tavalyi meccsét, nem sallangmentes teljesítmény, de jól látszik, milyen potenciállal bír, mellesleg itt a position versatility is eléggé szembetűnő), de hogy ez mennyire köszön majd vissza a pályán, az kétségtelenül az egészségi állapotától függ. Evidens, hogy külső szemlélőként nehéz a value-t látni egy ilyen pickben, másrészt viszont a logika azt diktálja, hogy ha olyan komoly red flagre adna okot az injury history-ja, akkor nem vállalta volna be őt Belichick az első körben. Akárhogy is, tagadhatatlanul kockázatos ez a pick, és tudom, hogy fürödtetek már be ilyen játékossal a közelmúltban, úgyhogy maximálisan megértem a Pats-tábor aggályait. De gondolom azt sem kell külön bizonygatni, hogy számtalan példát lehetne felhozni olyan esetekre, amikor valaki súlyos sérüléseket követően is klasszis teljesítményt tudott hozni (Thomas Davis ugrott be elsőként, aki tavaly - ugyanúgy gyakorlatilag térdek nélkül - All-Pro-közeli szezont hozott le, vagy a klasszikus példa, Peterson - függetlenül attól, hogy a poszt mindkét esetben eltér). Szóval nyilvánvalóan sok múlik Easley egészségi állapotán, ennél nagyobb 'high risk, high reward' picket nehéz lett volna összehozni, de fő a pozitív hozzáállás. 😉
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Én csak annyit kérdeznék:
Easley melyik banda tagja?😊NB2
Easley kifejezetten jó karakter, efelől nem kell aggódnotok. Az is igaz, hogy mi vittük volna 1/32-n, elég megnézni a Seahawks War Room-ban az arcokat mikor behúztátok. És az is igaz, hogy egészségesen olyan szint, mint Donald. 3-4. körből indult, aztán jöttek az orvosi vizsgálatai és felmérői, amelyeken jól teljesített és zöld utat kapott, ezután került fel a térképre, mint akár 1. kör végi prospect, mert egy vadállat a gyerek, és 4-3-ban talán csak NT posztra nem ideális, bár nála ezt sem lehet kijelenteni biztonsággal. 😀
Én sajnálom, hogy nem csúszott le hozzánk, ahogy a stáb is, utána kezdtük el igazán árulni az 1/32-t.

+ ajánlott olvasmány:  seahawksdraftblog.com/saturday-notes-thoughts-on-dominique-easley

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 184 — nabege2@yahoo.com
Én csak annyit kérdeznék:
Easley melyik banda tagja?😊
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
1. Patriots fanként örülök és elégedett vagyok a döntéssel.

2. Itt van az interjúm Easley edzőjével:  insidehandoff.com/2014/04/02/the-coachs-view-dominique-easley/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 480 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
(Elöljáróban, nagyon nem akartam, hogy Easley-t húzzuk 1. körben a két ACL miatt. Az is igaz, hogy nem láttam egy leletét sem.)

Majd szóljatok, hogy a miért lesz szar után végre rátértek a miért lesz jó vonalra.tomi-tomi
Tomi,ne csúsztass... Senki nem mondta hogy szar lesz,ilyet nem is állíthat előre senki. Csak azt ,hogy egy DT-nél dupla ACL-lel behúzni 1/30-ra qrva rizikós,főleg ha a kezdő DT párosod mindegyike +1 DT IR-ről jön vissza.kolok1972
Tomi, a srác valószínűleg jó, HA egészséges tud maradni - minden elemzés ezt emeli ki. Kolok pontosan foglalta össze a helyzetet. Tele vagyunk need-el, minek egy ilyen rizikós pick?

2011-ben kezdett , 12 meccset játszott, a szezon utolsó meccsén a Florida State ellen szakította el a bal térdszalagját. 2012-ben 12 meccset játszott, aztán meniscus sérülés miatt kihagyott két meccset. 2013-ban 3(!) meccset játszott összesen amikor elszakadt a jobb térszalagja és tört a meniscus egy non-contact gyakorlat során. Mintha Gronk sztoriját olvasnám, ő sem fejezett be szezont vagy 6 éve.

A srác a Gators-től jött, onnan draftoltuk Cunit, Spikest és Hörnit is.
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 113 — Pats fan

Tomi,ne csúsztass... Senki nem mondta hogy szar lesz,ilyet nem is állíthat előre senki. Csak azt ,hogy egy DT-nél dupla ACL-lel behúzni 1/30-ra qrva rizikós,főleg ha a kezdő DT párosod mindegyike +1 DT IR-ről jön vissza.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Majd szóljatok, hogy a miért lesz szar után végre rátértek a miért lesz jó vonalra.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Mind a kettő Loyko twitteréről:

- Dominique Easley has been a star at every level and at every position he played. The only question is health. If he's healthy = star

- Bill what were the traits you saw from Easley to make you think he was a fit for your defense? BB: "All of them" ... classicHanSolo
If he's not= bust ... Egy hóksz megengedhette volna a rizikózást ilyen kerettel. Mi meg nyilván tökig vagyunk fitnesszbajnok DT-kel ,bőven elfér mellettük egy ilyen húzás...Ja, nem...

több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Én olvastam olyan mockot, ahol első körbe írták hozzánk. Loyko meg valami olyasmit írt, hogy azért vittük most, mert a Seahawksnak ő volt az első a boardján. Szerintem beválhat.

több mint 11 éve
darthmushroom New England Patriots 219
mit lehet tudni a srácról akit húztunk? első körbe várták? vagy meglepő volt h ilyen korán behúztuk?

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
Mind a kettő Loyko twitteréről:

- Dominique Easley has been a star at every level and at every position he played. The only question is health. If he's healthy = star

- Bill what were the traits you saw from Easley to make you think he was a fit for your defense? BB: "All of them" ... classic
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
hát vegyesek az érzéseim így az első kör után, nem értem miért kell injury pro játékosokat választani BB-nek első köröben 😕
remélem, bejön, de ez megint rizikós.....

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 480 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?DoM
Szerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.vassadi
Nem tudom, mennyire jósolható, hogy mi maradt a robbanékonyságából és első lépéséből két ilyen sérülést követően. A roster állapotát nézve nehezemre esik látni a value-t. TC-re talán már bevethető lesz. "Ordít" róla a PUP és IR újonc év.DoM
Majd beül a padot melegíteni Armstead mellé 😕 Nem értem, hogy a teljes rejtély Armstead, a sérülékeny és öreg VW és Kelly mellé minek még egy ilyen kockázatos játékos. Csak nehogy ő legyen a következő Oscar Lua-díjas, első körben kicsit
drága lenne.

Elolvastam egy csomó fórumos véleményt, az NFL.com-on egy srác el van tőle ájulva, csak per "MONSTER" emlegeti, aki legalább olyan jó mint Clowney, de a többség megint lemondóan állapítja meg, hogy a draft nem megy BB-nek a 2000. évi draft 6. köre óta.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem tudom, mennyire jósolható, hogy mi maradt a robbanékonyságából és első lépéséből két ilyen sérülést követően. A roster állapotát nézve nehezemre esik látni a value-t. TC-re talán már bevethető lesz. "Ordít" róla a PUP és IR újonc év.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezt most nem erre a pickre, de a közepes szarokkal nincs feltétlen előrébb a csapat, mintha egy-két emberből igazán nagy sztár lesz

több mint 11 éve
"Lacks ideal length and bulk. Could stand to get functionally stronger. Has short arms and can be neutralized by larger linemen. Cannot be counted on to two-gap. Average production. Can be overaggressive and lose sight of the ball. Durability is a concern -- both knees have required ACL surgery. Draft Projection Rounds 3-4."

Hát akkor nem nagyon értem a picket. Félek, megjött az új Dowling/Tavon Wilson. De optimális esetben egy Gronk-szintű kockázat a front7-ből következő fokozott sérülésveszéllyel. Benn van Tuitt, Nix, a TE-ek - miért kell mindig a nagy kockázat?
több mint 11 éve
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadi
Milyen lett volna a kevésbé finom? 😊)

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadi
Szerintem mindkét poszton beválhat, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy Belichick is részben amiatt hunyt szemet könnyebben a sérülései felett, hogy mindkét szerepkörben alkalmazható, és a csapatnak mindkettőben szüksége is van használható emberre, és akkor még finoman fogalmaztam.
több mint 11 éve
Meg a Dowling pick is milyen jól bejött. Nekem nem tetszik.kolok1972
Igen, én is tartok tőle, hogy megint sikerült a kórházválogatott oszlopos tagját magunkhoz csábítani. Két térdszalagszakadás azt jelenti, hogy a következőnél game over. 😕

Ja és ezért szeretem a mock draftokat.
több mint 11 éve
Nem felesleges az, legalább is, akinek mindenképp végig kell bírnia az egészet, annak teljesen mindegy, mikor húzunk 😀

több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Nem tudom, hogy unalmas-e, de én szeretem, ha vannak extra pickjeink, főleg, ha jó a draft 😊
Egyelőre még próbálom emészteni ezt a választást, de pár nap múlva majd úgyis örülök ennek isWyatt
A plusz cetliket én is, már ha megfelelő az ellenérték a cserepartnertől, de a felesleges virrasztást kevésbé. 😊
Végigolvasva a ismertetőjét meg van benne a potenciál, kérdés, megfelelően ki tudjuk-e használni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Meg a Dowling pick is milyen jól bejött. Nekem nem tetszik.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 697 — Whoops, looks like something went wrong.
Jobb? 😊Wyatt
Ha rendben lesznek a térdei akkor feltétlenül.Boston
Mondjuk két ACL szakadás után BB-ék helyében nem biztos, hogy itt elvittem volna, főleg amikor Gronkoval is évek óta szívnak, szintén újoncként volt némi red flagje a sérülékenységével.
Tény, hogy az emberetek egy állat, csak bírja is egészségesen. AKkor nem jártok vele rosszul.