New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
...Persze, mindenki szerette volna, ha triplázunk. Óriási dolog lett volna. De őszintén szólva abban az évben minden ellenünk dolgozott. Kezdődött azzal, hogy elment a két koordinátor, aztán Teddy strokeja, aztán jött a többi sérülés. Rodney season ending a 3. héten. Teddy visszatérése és a playoffba jutás is igazi csoda volt abban az évben.
Máig emlékszem az érzésre ennél a játéknál. Mindjárt átvesszük a vezetést, végre megy a szekér, erre int. 13-10 helyett gyakorlatilag elveszett meccs (a Watson play utáni rögtön bevitték 1 yardról). Szóval nekem kifejezetten rossz emlék, Watson játéka ide vagy oda, mivel az sokat nem számított. A verhetetlen PO dinasztia ebben a játékban omlott össze.LordTamas
Én ehhez mérem azt az elképesztő futást. Szerintem ez volt a legnagyobb játék, amit valaha láttam a Patriots játékostól.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Máig emlékszem az érzésre ennél a játéknál. Mindjárt átvesszük a vezetést, végre megy a szekér, erre int. 13-10 helyett gyakorlatilag elveszett meccs (a Watson play utáni rögtön bevitték 1 yardról). Szóval nekem kifejezetten rossz emlék, Watson játéka ide vagy oda, mivel az sokat nem számított. A verhetetlen PO dinasztia ebben a játékban omlott össze.Az elemzések szerint közel sem az a kvalitás mint a testvére Ben Watson volt. És ő is eltűnt tőlünk és beleszürkült a mezőnybe.BurkusHa már Ben 😛
gordon
több mint 12 éve
Az elemzések szerint közel sem az a kvalitás mint a testvére Ben Watson volt. És ő is eltűnt tőlünk és beleszürkült a mezőnybe.BurkusHa már Ben 😛
több mint 12 éve
Asa Watson még akár be is válhat.Az elemzések szerint közel sem az a kvalitás mint a testvére Ben Watson volt. És ő is eltűnt tőlünk és beleszürkült a mezőnybe.
Draft témában a kedvenc hozzászólás a pats.hu-ról by lipi:pasztoyb
"Justin Jones TE (East Carolina) – 6’8 (!!!), 274
Ő kell. Nem baj, ha sík hülye és nem tudja mi a különbség a kacsa és a sas között.
Forrest Gump is kiváló RB volt...
Annyit kell neki mondani, hogy "Fuss, Justin, Fuss!". Bekocog az end zone-ba, TB odalöbböli a labdát olyan 2.6m magasra, ő meg behúzza."
(a srácot nem engedték focizni az egyetemen 2013-ban, a rossz tanulmányi eredményei miatt)
4,9-es 40yard, 6,88-as 3con drill, és állítólag a 180 kilót is kinyomja fekve.
A védőktöl való elszakadás - enyhén szólva - nem az erőssége. Fiedorowitz helyett őt kaptuk.
1% esélye van rostert fogni. Bill szerint : TE poszt rendben!HanSolo
több mint 12 éve
Asa Watson még akár be is válhat.Draft témában a kedvenc hozzászólás a pats.hu-ról by lipi:
"Justin Jones TE (East Carolina) – 6’8 (!!!), 274
Ő kell. Nem baj, ha sík hülye és nem tudja mi a különbség a kacsa és a sas között.
Annyit kell neki mondani, hogy "Fuss, Justin, Fuss!". Bekocog az end zone-ba, TB odalöbböli a labdát olyan 2.6m magasra, ő meg behúzza."
(a srácot nem engedték focizni az egyetemen 2013-ban, a rossz tanulmányi eredményei miatt)
A védőktöl való elszakadás - enyhén szólva - nem az erőssége. Fiedorowitz helyett őt kaptuk.
1% esélye van rostert fogni. Bill szerint : TE poszt rendben!HanSolo

több mint 12 éve
Draft témában a kedvenc hozzászólás a pats.hu-ról by lipi:"Justin Jones TE (East Carolina) – 6’8 (!!!), 274
1% esélye van rostert fogni. Bill szerint : TE poszt rendben!
több mint 12 éve
Vagy az egyikből DE lesz, a másikból LB.... arról hogy-hogy nem írogat senki, hogy a TC-ben überbrutál-last-man-standing long snapper harc várható? Hárman is vannak, szerintem rekord 😀GyulusRáadásul most írt alá Aiken 1évre.
De lehet, hogy a két srác nem is LS hanem "ST weapon"😛gordon
Ninko majd elmeséli hogyan... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Van aki építkezik és van aki tűzet olt. Eleve ordas nagy need nélkül mentünk a draftra, belefért egy korai körös QB.Ha nekünk Garoppolo kellett ám legyen, nézzük meg mire képes.gordonAz NFL történetében a Favre->Rodgers cserén kívül nem nagyon volt ilyen sikeres építkezés. Talán kettőt lehetne még említeni, a Montana->Young és a Bledsoe->Brady váltást, de azok se igazán hasonlóak, mert Young esetén egy leszerepelt csere QB-ról derült ki, hogy mégicsak nagy tehetség (Young), Brady esetében meg egy hatodik körös backupról, nem pedig egy korai körös, utódnak kinevezettről volt szó.
Abban viszont látok logikát amit mondasz, hogy azokon a need posztokon ahova értelmesen lehetett volna a második körben húzni - szvsz TE és LB sor - kimentek a jó prospectek, akik meg maradtak, azok reach-ek lettek volna a 2. kör végén. Innen megközelítve lehet logika abban, hogy akkor értékén húzzunk egy Mallettnél jobb csere QB-t, úgyis Mallettnek lejár lassan az ideje. Csak akkor nem igazán érthetőek azok a hírek, hogy állítólag első körben is szóba került a QB húzás. Ha az első körös pick igaz, akkor bennem megint felmerül a kérdés, hogy nem lehet valami esetleg Brady-vel a háttérben? Mert egy első köröst senki nem fog úgy behúzni, hogy 3+ évet a padon csücsüljön. Az nem építkezés, hanem pazarlás.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Kicsit nézegettem az újoncokról készült összefoglalókat. White kifejezetten tetszett, "szegény ember" Vereenje... mondjuk ha konzisztensebb/egészségesebb tud lenni, lazán többre viheti. A statisztikái alapján a labdabiztonsággal nincs gond. Viszonylag elúzív, de broken tackle-t még a highlightsban sem láttam.
Őszintén szólva furának tartom, hogy nem egy erőfutót hoztunk. Bolden tavaly inkább passing/3rd down back volt... idén szteroidkúrára fogják?😀
A három OL közül nekem a legjobban Stork jött be, a highlightokban meglepően sok pancake volt.. lehet h passz blockban azonnal upgrade lenne Wendellhez képest, de azért futásblokkolás kapcsán... hát, ott nem olyan meggyőző, mint amikor W a második vonalban pusztít. Fleming is korrektnek tűnik, backup OT, univerzális swing tackle simán lehet belőle.
Nem látom, hogy Halapio hogyan illik a képbe. Jobban járt egy power blocking fallal, nálunk ez a sebesség/atletizmus nagyon kevés. Cammogó pulling OG?😀 Az ellen DB-it terrorizálja...Lehet, hogy kikupálják az erőnléti edzők, de tuti, hogy idén a pálya közelébe nem kerül.
több mint 12 éve
... arról hogy-hogy nem írogat senki, hogy a TC-ben überbrutál-last-man-standing long snapper harc várható? Hárman is vannak, szerintem rekord 😀GyulusRáadásul most írt alá Aiken 1évre.
De lehet, hogy a két srác nem is LS hanem "ST weapon"😛
több mint 12 éve
Van aki építkezik és van aki tűzet olt.Ha ez igaz, akkor valami tényleg lehet a háttérben Brady-vel... Első körben elég ritkán húz egy csapat QB-t úgy, hogy a HoF irányítójának még van 3 éve, és éppen sorozatban a 3-ik konferencia döntőig vitte az újoncokból és korházválogatottból álló csapatát.LordTamasElsősorban Brothels-t akarták. www.nfl.com/news/story/0ap2000000349202/article/bill-belichick-better-off-being-early-than-late-at-qb...Erre csak azt mondhatom, hogy nyilván fogalmam sincs. De az elég valószínű, hogy nem csak egy jó QB prospectet kerestek, hanem pont Garoppolot akarták. Gondolom lehetett olyan infó, hogy a következő körig kimegy.Kollega
Senki nem veszi természetesnek, hogy a hall of fame QB pótlása olyan egyszerű. De TB-nek elvileg még 3 év van a szerződéséből. A Garopp pick "időpontjában" a múltat figyelembe véve nem volt meg se mennyiségileg se minőségileg a DE, LB, TE és OL poszt. A draft után + az UDFA-kal a mennyiség már OK. De a minőséget tekintve talán sokunknak hiányzik az a 2. kör ezekről a posztokról. Nekem csak ennyi a problémám.tamssss
de ő hamarabb kiment...Pari
Eleve ordas nagy need nélkül mentünk a draftra, belefért egy korai körös QB.Ha nekünk Garoppolo kellett ám legyen, nézzük meg mire képes.A munkamorálja jó, tanulni szeret, és nálunk van is kitől.
Ettől függetlenül simán benne van a pakliban, hogy 2 év múlva újra érkezik majd egy korai körös QB.
több mint 12 éve
Ha ez igaz, akkor valami tényleg lehet a háttérben Brady-vel... Első körben elég ritkán húz egy csapat QB-t úgy, hogy a HoF irányítójának még van 3 éve, és éppen sorozatban a 3-ik konferencia döntőig vitte az újoncokból és korházválogatottból álló csapatát.Elsősorban Brothels-t akarták. www.nfl.com/news/story/0ap2000000349202/article/bill-belichick-better-off-being-early-than-late-at-qb...Erre csak azt mondhatom, hogy nyilván fogalmam sincs. De az elég valószínű, hogy nem csak egy jó QB prospectet kerestek, hanem pont Garoppolot akarták. Gondolom lehetett olyan infó, hogy a következő körig kimegy.Kollega
Senki nem veszi természetesnek, hogy a hall of fame QB pótlása olyan egyszerű. De TB-nek elvileg még 3 év van a szerződéséből. A Garopp pick "időpontjában" a múltat figyelembe véve nem volt meg se mennyiségileg se minőségileg a DE, LB, TE és OL poszt. A draft után + az UDFA-kal a mennyiség már OK. De a minőséget tekintve talán sokunknak hiányzik az a 2. kör ezekről a posztokról. Nekem csak ennyi a problémám.tamssss
de ő hamarabb kiment...Pari
több mint 12 éve
Elsősorban Brothels-t akarták....Erre csak azt mondhatom, hogy nyilván fogalmam sincs. De az elég valószínű, hogy nem csak egy jó QB prospectet kerestek, hanem pont Garoppolot akarták. Gondolom lehetett olyan infó, hogy a következő körig kimegy.Kollega
de ő hamarabb kiment...
több mint 12 éve
... arról hogy-hogy nem írogat senki, hogy a TC-ben überbrutál-last-man-standing long snapper harc várható? Hárman is vannak, szerintem rekord 😀GyulusOtt TE is volt. Lehet ez a titok. 😊
több mint 12 éve
tamssss
31
Olyan infók mindig vannak, ezzel nyugtattuk magunkat az elmúlt évek során legtöbbször. Kolok felsorolta őket....Erre csak azt mondhatom, hogy nyilván fogalmam sincs. De az elég valószínű, hogy nem csak egy jó QB prospectet kerestek, hanem pont Garoppolot akarták. Gondolom lehetett olyan infó, hogy a következő körig kimegy.Kollega
Na mindegy ezennel abbahagytam a negatív hullámaim leírását 😊 Gondolom erősen, hogy ott lesz a híd 😊 Go Pats 😊
több mint 12 éve
... arról hogy-hogy nem írogat senki, hogy a TC-ben überbrutál-last-man-standing long snapper harc várható? Hárman is vannak, szerintem rekord 😀
több mint 12 éve
...Erre csak azt mondhatom, hogy nyilván fogalmam sincs. De az elég valószínű, hogy nem csak egy jó QB prospectet kerestek, hanem pont Garoppolot akarták. Gondolom lehetett olyan infó, hogy a következő körig kimegy.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
tamssss
31
Senki nem veszi természetesnek, hogy a hall of fame QB pótlása olyan egyszerű. De TB-nek elvileg még 3 év van a szerződéséből. A Garopp pick "időpontjában" a múltat figyelembe véve nem volt meg se mennyiségileg se minőségileg a DE, LB, TE és OL poszt. A draft után + az UDFA-kal a mennyiség már OK. De a minőséget tekintve talán sokunknak hiányzik az a 2. kör ezekről a posztokról. Nekem csak ennyi a problémám....Olyan szerintem nincs, hogy egy QB megérte a második kört, ahol elhozták. Csak olyan QB van, aki alkalmas a feladatra, vagy nem. Ha Brady visszavonul és Garoppolo át tudja venni a helyét, ki a franc fogja sajnálni tőle a pénzt? Örülünk, hogy megoldódott egy nagyon komoly probléma!
4. Ha még 3 évig megvan a 1st QB-nk, akkor mire Garoppolo bizonyíthatja, hogy megérte a 2nd round-ot, addigra pont lejár a szerződése és neki is lehet nagy lovét adni.tamssssHa végig csere QB, nem biztos, hogy olyan nagy pénzt kell neki adni. Főleg ha olyan jól rejtegetik mint Mallett-et.winston
Ha pedig ő a csere szerepére alkalmas csak, az limitálni fogja a bérét. Ha pedig nem felel meg az öregnek, szívfájdalom nélkül kirakja. Ami az adott pillanatban a legjobb a franchisenak.
Brady előtti utolsó két franchise QB-nek nevezhető irányítója Steve Grogan és Drew Bledsoe volt. Pontosan fogalmazva ők azok voltak, a többiek finoman szólva nem. Bledsoe '93-ban 1/1-es(!) volt. Grogan és közte pontosan 12 irányító volt kezdő a csapatnál. Grogan '90-ben játszott utoljára, utána még 7 kezdő volt 3 év alatt. Miért veszi mindenki természetesnek, hogy a kalapból majd előugrik a következő hall of fame QB?Kollega
több mint 12 éve
...Olyan szerintem nincs, hogy egy QB megérte a második kört, ahol elhozták. Csak olyan QB van, aki alkalmas a feladatra, vagy nem. Ha Brady visszavonul és Garoppolo át tudja venni a helyét, ki a franc fogja sajnálni tőle a pénzt? Örülünk, hogy megoldódott egy nagyon komoly probléma!
4. Ha még 3 évig megvan a 1st QB-nk, akkor mire Garoppolo bizonyíthatja, hogy megérte a 2nd round-ot, addigra pont lejár a szerződése és neki is lehet nagy lovét adni.tamssssHa végig csere QB, nem biztos, hogy olyan nagy pénzt kell neki adni. Főleg ha olyan jól rejtegetik mint Mallett-et.winston
Ha pedig ő a csere szerepére alkalmas csak, az limitálni fogja a bérét. Ha pedig nem felel meg az öregnek, szívfájdalom nélkül kirakja. Ami az adott pillanatban a legjobb a franchisenak.
Brady előtti utolsó két franchise QB-nek nevezhető irányítója Steve Grogan és Drew Bledsoe volt. Pontosan fogalmazva ők azok voltak, a többiek finoman szólva nem. Bledsoe '93-ban 1/1-es(!) volt. Grogan és közte pontosan 12 irányító volt kezdő a csapatnál. Grogan '90-ben játszott utoljára, utána még 7 kezdő volt 3 év alatt. Miért veszi mindenki természetesnek, hogy a kalapból majd előugrik a következő hall of fame QB?
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
tamssss
31
Ha olyan jól rejtegetik az azt jelenti, hogy nem lesz rá szükség. Emiatt lehetett volna később húzni QB-t, ha nem Őt, akkor vki mást. Persze, ha az új TB-t látta benne BB, akkor értem a 2. kört. De csak ebben az esetbe.2. Ha Brady most lesérül, akkor tényleg Garoppolo lesz a mérleg nyelve aki megmenti a szezont? BB szerint a cél minden évben az SB, de legalábbis az SB részvétel. Ha erre tényleg reális esély van egy csere QB-val, akkor mégis miért fizetünk annyi pénzt az első QB-nak?tamssssSzerintem, ha vele nem is lenne SB esélyes a csapat, nem lenne minden veszve. Persze, hogy cél minden évben az SB, ezért van még itt Tom Brady, ezért adnak neki "nagy pénzt". Remélem nem komoly a kérdés, hogy ha van rá esély Garoppoloval is (elvileg), akkor miért fizetnek Tom Bradynek 😊
Nem, természetesen itt nem Brady fizetésével van a problémám. Főleg, hogy így eloszlott 4 évre. A bajom, hogy miért kellett most QB a 2. körben? Peterk-el értek egyet, ha TB lesérül, akkor a szezonnak "vége". Persze BB rutinja miatt nem Colts-osan, de érdemileg igen. Egy esetben lehetne Garopp a mérleg nyelve, ha TB pár meccsre sérül le és azalatt a pár meccs alatt elmehetne a PO (lsd Rodgers és Green Bay tavaly). De erre kisebb esélyt látok, mint arra, hogy ez a 2. pick jól felhasználva (LB/TE/DL/OL szóval gyakorlatilag bármi) lehetett volna a mérleg nyelve...
És végül is ahogy kolok1972 összefoglalta a ez elmúlt évek 2-3 körös pickjeit: végül is mindegy, hogy kit húzunk, mi igazából nem szeretjük használni ezeket a játékosokat. 😊 That's Patriots way 😊
több mint 12 éve
A rejtegetiket idézőjelbe akartam tenni. Úgy értem, hogy nem mutat olyat nyilvánosan (mert nem lesz rá alkalma) amire kérhetne nagy pénzt, meg nem lesz senki, aki ajánlana neki egy zsíros szerződést, amit a patsnek is meg kéne akkor adnia, ha meg akarják tartani. Így lehet, hogy nem lesz olyan durva az új szerződése sem.Ha végig csere QB, nem biztos, hogy olyan nagy pénzt kell neki adni. Főleg ha olyan jól rejtegetik mint Mallett-et.winstonMallett-et nem rejtegették, a draftolása óta mindenki tud róla. 😊 Csak mivel a pályán még nem bizonyíthatott, a TC-n meg valószínűleg nem nyújtott olyan teljesítményt amitől beájult volna az NFL, senkinek nem érte meg elvinni, mert trade-el drágább lett volna mint amit ér. Az idei év más lehet, mert Galopper tuti rostert fog, és kérdés, hogy a Patsnek megéri-e egy harmadik roster spotot ellőni Mallettre, amikor nyilvánvaló már, hogy nem itt lesz a jövője. Ezt tudja a többi NFL csapat is, így ha valahova backup kell, lehet, hogy jelentkezni fognak egy hátsó körös ajánlattal. Vagy nem. 😊
Egyébként QB esetén az egyik legrosszabb scenario az amit írsz. Egy olyan QB-ban aki 4 évig padozott, rendkívül nagy a kockázat. Úgy veterán contractot adni neki - ami QB esetén akkor is 10+ milla, ha "nem olyan sok" -, hogy nem lett kipróbálva élesben, gyakorlatilag gambling. Mert mi van, ha kiderül, hogy nem válik be? Instant cap hell...peterk2005
több mint 12 éve
Ha végig csere QB, nem biztos, hogy olyan nagy pénzt kell neki adni. Főleg ha olyan jól rejtegetik mint Mallett-et.winstonMallett-et nem rejtegették, a draftolása óta mindenki tud róla. 😊 Csak mivel a pályán még nem bizonyíthatott, a TC-n meg valószínűleg nem nyújtott olyan teljesítményt amitől beájult volna az NFL, senkinek nem érte meg elvinni, mert trade-el drágább lett volna mint amit ér. Az idei év más lehet, mert Galopper tuti rostert fog, és kérdés, hogy a Patsnek megéri-e egy harmadik roster spotot ellőni Mallettre, amikor nyilvánvaló már, hogy nem itt lesz a jövője. Ezt tudja a többi NFL csapat is, így ha valahova backup kell, lehet, hogy jelentkezni fognak egy hátsó körös ajánlattal. Vagy nem. 😊
Egyébként QB esetén az egyik legrosszabb scenario az amit írsz. Egy olyan QB-ban aki 4 évig padozott, rendkívül nagy a kockázat. Úgy veterán contractot adni neki - ami QB esetén akkor is 10+ milla, ha "nem olyan sok" -, hogy nem lett kipróbálva élesben, gyakorlatilag gambling. Mert mi van, ha kiderül, hogy nem válik be? Instant cap hell...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
2. Ha Brady most lesérül, akkor tényleg Garoppolo lesz a mérleg nyelve aki megmenti a szezont? BB szerint a cél minden évben az SB, de legalábbis az SB részvétel. Ha erre tényleg reális esély van egy csere QB-val, akkor mégis miért fizetünk annyi pénzt az első QB-nak?tamssssSzerintem, ha vele nem is lenne SB esélyes a csapat, nem lenne minden veszve. Persze, hogy cél minden évben az SB, ezért van még itt Tom Brady, ezért adnak neki "nagy pénzt". Remélem nem komoly a kérdés, hogy ha van rá esély Garoppoloval is (elvileg), akkor miért fizetnek Tom Bradynek 😊
3. Tavaly amikor TB hosszabbított, akkor minden azzal volt tele, hogy TB mit áldozott a csapatért. De, ha jövőre vagy azt követően visszavonul, akkor ugyanúgy megkapja a pénzt (illetve már megkapta). Just win, baby?tamssssSzerinetm nem véletlenül hosszabbított addig. Ha addig összejönne egy gyűrű lehet, hogy visszavonulna. Nem nagyon lenne miért haragudni rá.
4. Ha még 3 évig megvan a 1st QB-nk, akkor mire Garoppolo bizonyíthatja, hogy megérte a 2nd round-ot, addigra pont lejár a szerződése és neki is lehet nagy lovét adni.tamssssHa végig csere QB, nem biztos, hogy olyan nagy pénzt kell neki adni. Főleg ha olyan jól rejtegetik mint Mallett-et.
több mint 12 éve
Most kíváncsiságból végignéztem az elmúlt pár év draftoltjainkat,valami elképesztő,hogy az egyik legfontosabb szegmensben,a 2-3 körben- a 2013-as év kivételével -mennyi besült választásunk volt. 2008-Wheatley,Crable,O'Connel,2009-Brace,Butler(bár őt lehet csak mi menedzseltük félre) ,Tate,McKenzie,Chung is csak most jött vissza, 2010 Cuni,Price, 2011 Ras-I, Mallett , 2012 Wilson ,Beq Azért ez nem kevés...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Nézzük, kb hogy állunk 2014 (2013):QB- Brady, Mallett, Garoppolo
WR- Edelman, Amendola, Lafell, Dobson, Boyce, Thompkins/Gallon, Slater
RB- Ridley, Vereen, Bolden, White (Blount)
FB- Develin
C - Wendell, Stork
G- Mankins, Connolly, Kline/Halapio
T- Solder, Vollmer, Cannon, Fleming (Svitek)
TE- Hóember, Gronk, DJ. Williams/Harrison?
DT -Wilfork, Kelly, Easley, Siliga, Vellano/Chr Jones/Armstead (Sopoaga)
DE- Cha Jones, Ninkovic, Will Smith, Zach Moore, Bequette/Buchanan (Carter)
LB- Hightower, Collins, Mayo, White/Beauharnais/Hull (Spikes)
CB- Revis, Dennard, Browner, Arrington, Ryan (Talib)
S - DMC, Harmon,Chung T. Wilson/J. Thomas (Gregory)
K- Gostkowski
P- R. Allen
LS- D. Aiken
A keretet elnézve a várhatóan sok dime/nickel felállás miatt BB-ék nem biztos, hogy prioritásnak érzik egy "minőségi" LB szerződtetését.
Viszont ami még szembetűnő, hogy a két kezdő end és a backup-ok között még mindig nagy a szakadék.
Bár még Bequette beérhet😛