New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Arról is van tanulmány, hogy mennyivel nagyobb az esélye nem is kettő, hanem egy ACL szakadás után is az újabb sérülésnek szemben egy egészséges alany hasonló jellegű sérülésére:  www.aaos.org/news/aaosnow/aug13/clinical1.aspDoM
15-szörös, aztak**va...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A hülye fotelszurkoló Gronkot is megvuduzta, amikor félkarral visszaküldték a pályára a Houston ellen, mert állandóan csak károg.

mennyire sérülékeny Easleygordon
Ezt ők sem tudhatják. Legfeljebb remélhetik, hogy csak pechje volt eddig és az egész varázsütésre a múlté lesz. Sőt biztos el lehet intézni annyival, hogy ő JJ Watt és Geno Atkins monszter szerelemgyereke és bravó. A fórumot meg be lehet zárni.

Ugyanakkor egy olyan játékos esetében, akinek 3 év egyetemi foci során volt két ACL szakadása, az a minimum hogy fenntartásokkal kezeljük, mire is lehet képes fokozottabb terhelés mellett 17-20 meccs során egy évben olyan poszton, ahol minden snap során garantálható a kontakt és a maximális erőkifejtés, ami érinti a térdét.

Arról is van tanulmány, hogy mennyivel nagyobb az esélye nem is kettő, hanem egy ACL szakadás után is az újabb sérülésnek szemben egy egészséges alany hasonló jellegű sérülésére:  www.aaos.org/news/aaosnow/aug13/clinical1.asp
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bízhatnátok egy picit jobban BB-ék döntéseiben, a csapat eredményessége őt igazolja. Persze senki sem tévedhetetlen, ők sem, de leírni játékosokat a draftolás másnapján és osztályzatokat osztogatni az számomra mindig is egy vicces dolog volt..
Nem szeretnék kötekedni, de innen MO.-ról egy fotelből nyilván ellehet dönteni, hogy ki jelentene upgrade-t az O-lineba, TE poszton, mennyire sérülékeny Easley, Garoppolo bent lett volna később is...stb..
Komolyan nem értem, hogy lehettek ennyire negatívok.gordon
Totál egyetértek, pontosan én is így gondolom! Érdemben kb. semmi esélyünk innen megítélni a draftot. Ugyanakkor megértem, hogy sokan viszont élvezik a draft cirkuszt, a jósdát, és ami vele jár. Végülis ez is egy jó kis offseason időtöltés (legfeljebb nem nekünk 😊).

Ez a galopper gyerek mindenesetre tényleg érdekes pick. Mit akarhat vele BB? Ha ő lenne a future, akkor valóban ott a kérdőjel amit a DoM által linkelt cikk elemez: a nyúl gén. Azt nemigen lehet kinevelni, ha valakiben benne van, legalábbis én nem tudok rá pozitív példát. (Ezért nem bízom a denveri Osweilerben sem egyébként. Hiába marha jó a felépítése, erős a karja, gyors a release-e, és esetleg még jól is olvas, de abból amit eddig láttam tőle ő is nyúl gént hordoz.) Ha meg egyszerűen csak azért hozta BB, hogy értéken leváltsa Mallet-et a cserepadon, ahhoz meg túl korai a pick.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Easley egy tavaly szeptemberi ACL-szakadás után szvsz luxuspick. Hogy miért? Mert egy rakás egészséges, egyébként hasonló potenciállal rendekező DT/DE volt... mondjuk olyanok is, akikkel akár 3-4 two gap DE-t is lehet játszatni. Szakik szerint ez vele kizárt és jó eséllyel nem is nagyon lehet 3 down játékos. Szvsz ez részemről elvárás egy elsőkörösnél... ennyi erővel ki is tradelhettünk volna az első körből. A plusz picket pedig egy feltradere használhattuk volna. Két 2. kör közepi játékossal sokkal beljebb lennénk. Ja és nem érdekel, hogy a fél Seahawks war room rá verte a f...-t. Nekik most is elég emberük van a rotációban, megengedhetik maguknak.

Garoppolo no komment... OK, kellett új embert hozni (bár ő is jó eséllyel a padon fog megrohadni, nulla impakttal), de később is ráértünk volna. Három kör lement és még mindig bent van AJ McCarron, Mettenberger, Savage és Aaron Murray. A jelenlegi QB-szituációnk mellett lazán megengedhettük volna, hogy projektnek valamelyiküket, jelentős csúszással (4. kör) behúzzuk.

Rövid és hosszútávra is kellene RB. Nem érkezett... Rotációs DE nyista... a frissen érkezett Smith váltja meg a világot? 1 évre? OG/C kapcsán igazad van, csak ezzel megint ott leszünk, hogy behúznak egy projektet, aki kb. Brady visszavonulására éri el a stabil kezdő szintjét...Gyulus
Én egy ilyen DE/DT játékost tudnék mondani, de őt már a 13. helyen elvitték. Én nem hiszem, hogy a Patriots 5 technique falembereket keresne. Seymour eltradelése óta gyakorlatilag egyetlen kísérlet sem volt ilyen játékos megszerzésére, ha jól emlékszem ( remélem Ron Brace-t anno nem ennek szánták 😀 ). Egyébként nem tudom kikre gondolsz talán Hageman és Tuitt azok,a kikről ezt a szerepkört eltudom képzelni, de kockázat bennük is volt gazdagon. Ellenben Quarles és Coleman még simán elérhető... Én úgy látom mára átrendeződtek a szerepkörök és az értkek az NFL-ben. Egy jó belső pass rusher simán képvisel akkora értéket, mint egy three down DT (mondjuk Ego Fergusonnak tudtam volna örülni). Geno Atkinst bárki behúzná szívfájdalom nélkül ma már az első körben... De aláírom a sérülései miatt valóban sok a kockázat benne.
RB poszton meg aztán tényleg bőven van még kiből kukázni...

Do your job
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Bízhatnátok egy picit jobban BB-ék döntéseiben, a csapat eredményessége őt igazolja. Persze senki sem tévedhetetlen, ők sem, de leírni játékosokat a draftolás másnapján és osztályzatokat osztogatni az számomra mindig is egy vicces dolog volt..
Nem szeretnék kötekedni, de innen MO.-ról egy fotelből nyilván ellehet dönteni, hogy ki jelentene upgrade-t az O-lineba, TE poszton, mennyire sérülékeny Easley, Garoppolo bent lett volna később is...stb..
Komolyan nem értem, hogy lehettek ennyire negatívok.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat Garoppolohoz, nagyon jó pick volt a részetekről. Brady mögött még tanulhat is, hatalmas az upsideja.iktriad
Ezt olvastad:  mattwaldmanrsp.com/2014/03/05/qb-jimmy-garoppolo-knockout/ ? Ugyanúgy szellemeket lát a pályán, mint Gabbert.DoM
Szerintem ezt azért lehet korrigálni, főleg Brady állandó tanácsaival.
több mint 11 éve
A hírek szerint az Atlanta cserélni akart a Patscel. 2/62-ért adták volna a 68. és 147. picket, de a Pats nem akarta, hogy a Texans elvigye Jimmy G-t. Ezek után érdekes, hogy vajon lesz-e Mallett trade vagy nem akarják erősíteni az egyik AFC riválist a legfontosabb poszton?
több mint 11 éve
Grat Garoppolohoz, nagyon jó pick volt a részetekről. Brady mögött még tanulhat is, hatalmas az upsideja.iktriad
Ezt olvastad:  mattwaldmanrsp.com/2014/03/05/qb-jimmy-garoppolo-knockout/ ? Ugyanúgy szellemeket lát a pályán, mint Gabbert.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat Garoppolohoz, nagyon jó pick volt a részetekről. Brady mögött még tanulhat is, hatalmas az upsideja.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 428 — Ajmo Vatreni
Nézzétek a jó oldalát. jöhetett volna egy UDFA-nak rangsorolt safety is.
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Az Easley picket még mondjuk, hogy értem..Kockázatos, de amennyiben a csapat orvosok, és a pozíciós edzők, s főleg BB úgy látta, hogy azonnali erősítés lehet a Dline-ba akkor jó..Biztos többet tudnak az állapotáról mint mi,s egyértelmű erősítés lehet a fal közepén, vagy tehermentesíteni a Jones&Ninko duót..De ez a mai húzás hülyeség volt..Főleg annak tükrében, hogy irányítóként bent maradt Mettenberger, Savage is..S feltehetően bent maradt volna 3. körre Garoppolo is..Lényegesen nagyobb need volt OL és TE poszton..Az első két napon az első évben bevethető szinte összes C és G kiment..A támadójátékhoz egyből hozzátenni tudó top TE közül kiment egyből 5...Igazából Niklast, de főleg Fiederowicz-ot sajnálom..Nem véletlenül csapott le rá BoB a Texanstól..Lehet, hogy érdemes volt 4. körös pickeket szerezni, de véleményem alapján ezek a 3. napos emberkék nem hiszem, hogy egyből hozzá tudnának tenni a játékunhoz annyit, hogy minőségi váltások legyenek a hiányposztjainkon már az első évben..Mindenképpen kellene mélységnek minőségi OL, TE, LB, DE, SS és RB...Kiderült, hogy nem kapcsoltunk beast módba, s nem elsődleges cél most sem a gyűrű megszerzése, hanem olcsójánosokból, "megbízható" játékosokkal feltölteni a rostert, hogy legyen mélység..Ez pedig Brady utolsó 1-2 évére szerintem több, mint luxus..Mindegy..Meglátjuk mi lesz nyár végéig, ki hogyan is muzsikál..De mindenesetre a brutál FA politikánk után, lehűtött a draft első két napja..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Az Easley pick mitől volt luxus? Kockázatos, az igen. De mind kvalitás, mind poszt tekintetében az szerintem nagyon rendben van.Boston
A hiányposztot hagyjuk, mert már önmagában az egyéni ízlés kérdése, hogy Easley tweener, vagy versatile. Viszont a térdsérülései és mostani rehabja miatt olyan fokú projectiont, bizonytalanságot jelent, hogy mikor tud játszani, és milyen szinten, hogy nem lehet rá úgy tekinteni vélelmezett kvalitástól függetlenül, hogy lett egy min. erős #3 DT-t és #3 DE-t egyszemélyben megtestesítő játékos, aki már 2014-ben biztosan javára válik a csapatnak.
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Easley egy tavaly szeptemberi ACL-szakadás után szvsz luxuspick. Hogy miért? Mert egy rakás egészséges, egyébként hasonló potenciállal rendekező DT/DE volt... mondjuk olyanok is, akikkel akár 3-4 two gap DE-t is lehet játszatni. Szakik szerint ez vele kizárt és jó eséllyel nem is nagyon lehet 3 down játékos. Szvsz ez részemről elvárás egy elsőkörösnél... ennyi erővel ki is tradelhettünk volna az első körből. A plusz picket pedig egy feltradere használhattuk volna. Két 2. kör közepi játékossal sokkal beljebb lennénk. Ja és nem érdekel, hogy a fél Seahawks war room rá verte a f...-t. Nekik most is elég emberük van a rotációban, megengedhetik maguknak.

Garoppolo no komment... OK, kellett új embert hozni (bár ő is jó eséllyel a padon fog megrohadni, nulla impakttal), de később is ráértünk volna. Három kör lement és még mindig bent van AJ McCarron, Mettenberger, Savage és Aaron Murray. A jelenlegi QB-szituációnk mellett lazán megengedhettük volna, hogy projektnek valamelyiküket, jelentős csúszással (4. kör) behúzzuk.

Rövid és hosszútávra is kellene RB. Nem érkezett... Rotációs DE nyista... a frissen érkezett Smith váltja meg a világot? 1 évre? OG/C kapcsán igazad van, csak ezzel megint ott leszünk, hogy behúznak egy projektet, aki kb. Brady visszavonulására éri el a stabil kezdő szintjét...
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az Easley pick mitől volt luxus? Kockázatos, az igen. De mind kvalitás, mind poszt tekintetében az szerintem nagyon rendben van.
A Garoppolo pickkel sem azért van bajom, mert sokak szerint OL/Te kellett volna helyette, hanem azért mert ilyen prospectből minden évben jön vagy egy tucat. Simán lehetett volna jövőre is elszórakozni egy picket ilyenre Mallett után.
Azzal is meg kell barátkozni, hogy ez a FO nem fog egyetlen C/RG poszton szereplő játékosért sem első-második körös picket kiadni (Koppen, Neal, Wendell, Cannon).
Azt mondjuk nem tudom, hogy a DE/LB depth hogyan fog megoldódni 4-5. körös játékosokkal.

Do your job
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
... amikor már tényleg úgy érzi az ember, hogy max 2-3 minőségi rookie kellene egy baromi egységes és erős rosterhez... produkálunk két olyan luxuspicket, amit képtelen vagyok megérteni.
A 2. körben rohadt sok targetünk mehetett ki, én épp egy feltradeet láttam volna szükségesnek, hogy valamelyik AZONNAL BEVETHETŐ, az idei/jövő évi bajnoki esélyeinket bizonyosan növelő újoncot húzzunk be.Gyulus
jár +1, tökéletesen fogalmaztál.

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... amikor már tényleg úgy érzi az ember, hogy max 2-3 minőségi rookie kellene egy baromi egységes és erős rosterhez... produkálunk két olyan luxuspicket, amit képtelen vagyok megérteni.
A 2. körben rohadt sok targetünk mehetett ki, én épp egy feltradeet láttam volna szükségesnek, hogy valamelyik AZONNAL BEVETHETŐ, az idei/jövő évi bajnoki esélyeinket bizonyosan növelő újoncot húzzunk be.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
érdekes draft ez, OL-re eddig megint nem húztunk embert, nehogy már megint ilyen kukázott embereket hozzunk a rosterre, mert tavaly is olyan jól meg sikerült védeni Bradyt.....ide kellett volna hozni minőségi embert, remélem még maradt bent mára valaki 😊
BPAzni tök jó, csak pár poszton átsiklik az öreg ahol erősíteni is kellene, de hát jobban tudja mint mondjuk én innen Magyarországról 😀

több mint 11 éve
Garoppolo és a fantom pressure:  mattwaldmanrsp.com/2014/03/05/qb-jimmy-garoppolo-knockout/

This is the type of movement that I see from quarterbacks who are in a tight pocket, a hit is imminent, and there is no room to step through the release without the defender altering the throw and forcing an altered throw. Yet on this attempt, Garoppolo didn’t have a defender within range of making contact.It’s another manifestation of a player who sees phantom pressure.
Is it impossible for Garappolo to address his pocket presence? Of course not. Have I ever seen it when the issues are this dramatic? Not in recent memory.

As critical as I am about what I perceive to be a critical lack of nuance to his game, I want Garoppolo to succeed. However, if I were a decision-maker for a team I’d rather be proven wrong with him playing elsewhere.

No matter how high the sum of his total of parts may be on some scouting reports, he wouldn’t be on my board.
több mint 11 éve
Belichick a szokásosnál is morcosabb a press konfon.DoM
Akkor minden rendben van, valószínűleg nagyon elégedett. 😀

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csak nekem nem ment el teljesen a kedvem a mai naptól (sem)? 😊Wyatt
Meglepetés volt, mint egy lórúgás a gyomorszájba. 😀
Kétségtelen, az ifjabb Kraft megmondta, hogy vannak terveik a Brady utáni időszakra. Az is biztos, hogy rettentő alaposan átmentek az egész QB class-on.
S azzal is szembesültünk (újra és sokadjára), hogy itt nincs Win Now Mode.

Ez van, ezt kell szeretni.tomi-tomi
Én úgy voltam vele, hogy a draft előtt eléggé megerősödött a csapat ahhoz, hogy lehessen BPA-zni. Az elég sanszos volt, hogy jön egy QB, mert Mallett-tel aligha hosszabbítunk, és így időt tudunk adni neki, hogy Brady mögött tanulva pöpecül át tudja majd venni a helyét, ha eljön az a szomorú nap. Én Bridgewaternek jobban örültem volna mondjuk egy másik DT-vel (Martint már félve merem írni, annyiszor tettem már meg 😊 ), de ha Garoppolóban látjuk a megoldást, ám legyen. Lett még plusz pickünk is, igaz túl masszív (4/5+6/3), de a 6. kör elején is lehet, hogy marad bent még értékelhető ember, idén pedig van olyan jó a draft class, hogy egy-két korábbra várt ember ott még bent legyen.

több mint 11 éve
Belichick a szokásosnál is morcosabb a press konfon. Lombardi lehet kizárta a war roomből és be sem engedték a nap folyamán? 😛
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Csak nekem nem ment el teljesen a kedvem a mai naptól (sem)? 😊Wyatt
Meglepetés volt, mint egy lórúgás a gyomorszájba. 😀
Kétségtelen, az ifjabb Kraft megmondta, hogy vannak terveik a Brady utáni időszakra. Az is biztos, hogy rettentő alaposan átmentek az egész QB class-on.
S azzal is szembesültünk (újra és sokadjára), hogy itt nincs Win Now Mode.

Ez van, ezt kell szeretni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csak nekem nem ment el teljesen a kedvem a mai naptól (sem)? 😊

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Win Now Mode 2/2.DoM
Már annak örülök, hogy volt kedved-erőd írni. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jaj, ez a 2. nap....

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!