New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Voltak bent magasabbra taksált emberek is, az tény. De ezek szerint, a mi listánkon nem. Remélem jobban beválik, mint mostanában a hátsókörös projektek.Na, megszereztük a várt embert a támadófalba is, Stork lett, inkább guardot vártam volna, de végül is ez mindegy, erősödjön a fal közepe, ez a lényeg 😊WyattTud ő G-t is játszani, legalábbis az ESPN-es emberkék szerint. De ez a pick nálam hatalmas reach, bár legalább oda is jött valaki, ahova kell.gdavid

több mint 11 éve
Na, megszereztük a várt embert a támadófalba is, Stork lett, inkább guardot vártam volna, de végül is ez mindegy, erősödjön a fal közepe, ez a lényeg 😊WyattTud ő G-t is játszani, legalábbis az ESPN-es emberkék szerint. De ez a pick nálam hatalmas reach, bár legalább oda is jött valaki, ahova kell.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Na, megszereztük a várt embert a támadófalba is, Stork lett, inkább guardot vártam volna, de végül is ez mindegy, erősödjön a fal közepe, ez a lényeg 😊

több mint 11 éve
Ezért ellentmondásos az egész helyzet. Ha tényleg erről van szó, akkor miért nem mentünk fel Manzielért, vagy miért nem húztuk be Bridgewatert? Sokkal kisebb lenne a felháborodás, ha ez történt volna. Azzal, hogy Easleyt húztuk Bridgewater helyett eldöntöttük, hogy Bradyre koncentrálunk. Aztán a második körben mégsem? Érdekes... és ezért nehéz hova tenni Jimmyt.3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
több mint 11 éve
"We know what Ryan’s contract situation is," Belichick said. "We know what Tom’s age and contract situation is. I don’t think you want to have one quarterback on your team. I don’t think that’s responsible to the entire team or the organization."3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
több mint 11 éve
3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
(szerintem jelentős üzenetbeli különbség van 2/30-on húzott QB és a 3/10-n húzottnak)Foldesi26Szerintem nem. 😊 (Főleg annak tükrében, hogy Mallett a 74. helyen való kihúzásával inkább steal-nek tekinthető, míg Gerappa 62. helye talán egy ici-picit reach is.)
A Mallett to post Brady era QB project befuccsolni látszik, jön a következő project. De ha Mallett jó is lenne akkor sem tudnánk olyan szerződést az orra alá tolni, hogy még pár évig a padon csücsüljön.
több mint 11 éve
Az igazi fotel szurkoló, mint én, leginkább olyanokon töpreng, hogy Brady a Brady Six végén arról beszél, mindennap szeretné megmutatni, hogy Ő a lehető legjobb QB a csapat számára, ez motiválja és sarkallja a folyamatos fejlődésre. Idén megnéztük az összes QB-t, első körben is QB-t akartunk húzni, 2/30-al meg is tettük ezt, a választott irányító fiatalabb, gyorsabb, erősebb és legalább annyira jóképű (😛), mint Brady. Ez három ok miatt fontos.1. A média trónfosztásról fog beszélni a következő évben végig.
2. Garoppolo akármilyen megmérettetésen vett eddig részt, mindig tökéletesen teljesített, felhívta magára a figyelmet, főleg edzés "környezetben". A fantom pressure problémája kevésbé jön elő a TC alatt, nem elképzelhetetlen, hogy az idei nyár inkább Garoppolo "wow" playeiről fog szólni. Nem vagyok benne biztos, hogy edzéseken Brady sokkal jobb lesz, sőt.
3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára? Én nem lennék túl boldog, ha a helyemre keresnének elsősorban embert. Igaz, csak 2/30-on érkezett QB, de a második körben nem padra szokás húzni. (szerintem jelentős üzenetbeli különbség van 2/30-on húzott QB és a 3/10-n húzottnak). Ráadásul mindez az elmúlt 8 év egyik legrosszabb Brady szezonja után történik, mert újonc WR-ek ide, sérültek oda, valahogy Brady egész évben nem volt az igazi, pontossággal is voltak gondok (Edelman túldobása a Broncos meccsen, senkitől sem zavartatva, azóta is bevillan rémálmaimban).
Ezek együttes hatása lehet az, hogy Bradyt végre valaki megszorongatja. Legalábbis Ő érezheti úgy, hogy megszorongatják. Ez pedig jól sülhet el, végre bizonyíthat megint, lehet valaki a seggében Bledsoe óta. Hátha olyan Bradyt láthatunk jövőre, aki a munkáját féltve a lehető legjobban fog játszani.
A fotel szurkoló ilyen badarságokról ábrándozik, és próbál ott is értelmet keresni, ahol nincs 😊
Mindenesetre lehet érdemesebb lenne azzal foglalkozni, hogy még mindig megmenthetjük ezt a draftot. Pl. Antonio Richardson vagy David Yankey pick 4/8-n az OG kérdést lehet megoldaná, de bent van még Cyril is, negyedik végén vagy hatodikban jöhetne Brian Stork C. Bent van még Gator Hoskins, Colt Lyerla, Arthur Lynch TE/FB-k, Jared Abbrederis, Bruce Ellington, Keith McGill CB, Jackson Jeffcoat DE és még sorolhatnám (közben látom Wyatt már megtette). Vannak bent jó prospectek, bőven lehet meríteni még ebből a draftból. Jó lenne mostantól needre húzni, ismert neveket, hogy megnyugtassák a lelkünk 😊
több mint 11 éve
Most nézem az esti videókat. Feltűnt mekkora kedvességgel fogadta az egykori kedvenc linebackeremet a közönség. Meg is kellett köszönnie.KollegaSzerintem zseniálisan reagált. Hiába, frusztráltak lettek az elmúlt évtizedben 😊

több mint 11 éve
Most nézem az esti videókat. Feltűnt mekkora kedvességgel fogadta az egykori kedvenc linebackeremet a közönség. Meg is kellett köszönnie.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Exclusive-Inside-the-draft-room-rounds-2-and-3/2f1815f7-7186-4129-a2c9-ca86b26387ffA szokásosnál valamivel többen vannak a war roomban. Krafttal, Lombardival együtt 8-an (szerk.: újraszámlálás után: 10-en)
Azt egyébként sosem értettem, hogy legalább a főbb kordinátorokat - JMD-t vagy épp Patriciát - miért nem engedik be... 😀
több mint 11 éve
Ha még nem unjátok, hogy ilyen pozitívan állok hozzá4/5 Jackson Jeffcoat, Carl Bradford DE / Keith McGill, CB / Telvin Smith, OLB (S?)
4/30 Craig Loston, Vinnie Sunseri, SS / Jordan Tripp OLB / Devonta Freeman, RB
4/40 David Yankey, Cyril Richardson, Cameron Fleming OG(/OT) / Walt Aikens, CB
6/3 Kevin Pierre-Louis, OLB / Andre Williams, RB / Wesley Johnson, OG/C
6/22 Dontae Johnson, CB / Jeff Janis, WR (bár egy Chandler Jones, WR pick eléggé troll lenne 😀)
6/30 Ben Gardner, DE / Avery Williamson, LB
7/29 Gator Hoskins, Colt Lyerla, TE/(FB)

több mint 11 éve
Itt meg azt mondják, hogy amilyen eljárással csinálták valszeg az egészet, az esély az újraszakadásra 10-15%, ami kicsi 😊Arról is van tanulmány, hogy mennyivel nagyobb az esélye nem is kettő, hanem egy ACL szakadás után is az újabb sérülésnek szemben egy egészséges alany hasonló jellegű sérülésére: www.aaos.org/news/aaosnow/aug13/clinical1.aspDoM15-szörös, aztak**va...peterk2005
www.bostonglobe.com/sports/2014/05/10/dominique-easley-selection-may-not-such-risk/41PHIvLsbJOzsH6Ja3dHlN/story.html
több mint 11 éve
A csapat láthatóan már nem TB-nek épül , mire Garo jön addig újra top def lesz , felépítünk egy elit futójátékot és neki "elég lesz" -szép magyarosan szólva- elmenedzselni a csapatot.gordonEz nem több puszta spekulációnál. Innen Magyarországról képtelenség megítélni a keret játékosainak fejlődési ívét illetve maximumát, továbbá a rövid-, középtávú draftpolitika, FA-politika, szerződéshosszabbítások stratégiai irányát. Nem látunk bele a Patriots döntéshozóinak a fejébe és azt se tudjuk, hogy Brady és Belichick illetve Brady és Kraft között történt-e olyan magánbeszélgetés, amely egy lehetséges visszavonulás időpontjáról szólt volna, ami alapvetően befolyásolhatja a a döntések hátterét.
több mint 11 éve
Ami azt illeti, korábban mindig volt olyan tartalék QB a csapatban, aki ismerte a rendszert és bevethető volt. Hívják Matt Casselnek, Brian Hoyernek. Ha a stáb úgy gondolja, hogy Mallett nem az, vagy úgy gondolják, hogy a csereértéke magasabb (esetleg már zsebben a trade), akkor gondolom nem nagyon akartak kockáztatni. A neveken persze lehet vitatkozni, ehhez nekem nincs alapom, de Tom sem lesz fiatalabb és olyan QB kell mögé, akit hamar abba az állapotba lehet hozni, hogy lemenedzseljen egy meccset ha ne adja az ég kellene. Végtére azokon a power rankingokon, amiket láttam, 5-6-ik helyen volt rangsorolva, el tudom képzelni, hogy a stáb szerint ő illett a legjobban a mostani rendszerünkbe, ami egy tartaléknál nem utolsó szempont (emiatt is gondolom, hogy Mallettet jobb lenne elcserélni gyorsba valahová).
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Hát hát hát.. nem vagyok elégedett eddig a drafttal. ez a második napi húzás meg nagyobb meglepetés volt mint az első. Jókat hallottam a srácról meg jó embertől tanulhat de akkor is meglepő volt már a 2. körbe hozni egy irányított
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
A hírek szerint az Atlanta cserélni akart a Patscel. 2/62-ért adták volna a 68. és 147. picket, de a Pats nem akarta, hogy a Texans elvigye Jimmy G-t. Ezek után érdekes, hogy vajon lesz-e Mallett trade vagy nem akarják erősíteni az egyik AFC riválist a legfontosabb poszton?DoMBoB QB guru, ha ő vitte volna az azt jelenti, hogy van potenciál a srácban, nekünk pedig van még 2 évünk felépíteni.
Akkor miért fáj ez a pick?!
Ahol TB a minta ott nehéz mindenki igényét kielégíteni egy QB draftal.
A csapat láthatóan már nem TB-nek épül , mire Garo jön addig újra top def lesz , felépítünk egy elit futójátékot és neki "elég lesz" -szép magyarosan szólva- elmenedzselni a csapatot.
Sosem értettem egyet azzal, hogy TBnek van még két jó éve, miért nem teszünk alá egy csapatot.Nem emlékszem olyan csapatra ahol ez bejött volna. Elit QB a POra garancia maximum, az SB win a kiegyensúlyozott teljesítményből, a rendszerből, a gameplanből, a mély és minőségi keretből és szerencséből tevődik össze nagyrészt.
Arra gondolsz, hogy az elmúlt 10 évben nem nyertünk egy SB-t se?Sok csapat van ezzel így, nekem nincsenek "nagy" igényeim én örülök annak is ha megnyerjük a csoportot, AFC-t.😀
Sobri Jóska
Olvastam pár hónapja erről a véleményedet, akkor sem értettem vele egyet, hidd el most sem fogok.
A hülye fotelszurkoló Gronkot is megvuduzta, amikor félkarral visszaküldték a pályára a Houston ellen, mert állandóan csak károg.Ebben már akkor is egyetértettünk, ha lehet most az Easley bábudat ne szurkáld meg, pííísz.😛
DoM
több mint 11 éve
Én elégedett vagyok mind Easley pickkel mind Garoppolo pickkel.Easley-vel elég nagyon kockáztatunk, de ha bejön akkor elég nagyot tudunk nyerni és meglesz a kellő nyomás a védőfalból.
QB meg érdekes kérdéskör. Valószínűleg Garoppoloban gondolkoztak BB-ék és ezért húzták ki ilyen korán, mert nem szerették volna megkockáztatni, hogy akár a Houston elvigye a 3. kör elején. Bár ez a pick nem hoz azonnali javulást a csapatnak, de készülni kell a Brady utáni időszakra is és nem árt ha tud tanulni pár évet Bradytől.
Ha jól számolom van még 7 db pick a csapatnak, amiből a depth kérdést meg tudjuk oldani illetve még utána is tudunk kukázni. Remélem a támadófalat össze tudják rakni kellőképpen, mert anélkül nehéz lesz SB-t nyerni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Hiába mondogatom a Belichick nagy mágus mantrát, sehogy sem áll össze a QB húzás. A Easley az igen, 19-re lapot, ha tök egészséges lesz, akkor javítja a D-line-t és a nyomást, ami nagyon hiányzott a Denver ellen.Azonban a Pats-ben jelenleg egy poszt van, ami biztos, Brady-é. Bármely más posztra húzunk, potenciális upgrade, ha kiderül, hogy zseni az újonc, ráadásul mélységre mindenképp számít. Brady jelenleg érinthetetlen, ki van zárva, már gazdasági okokból is, hogy idén/jövőre ne ő legyen a kezdő, a mélységnek meg csak akkor van értelme, ha a sérülésre készülünk. Ebben az esetben meg úgyis ugrik a SB remény.
Én négy éve várom az all-in-t, de úgy látszik hiába, készüljünk csak 2018-ra. Addig úgyis valószínűleg meglesz a PO, talán a konferencia döntő is, csakhogy ehhez egy csere QB k*rvára nem tesz hozzá semmit. Egy jó TE, OL, stb igen. Jó nekünk így is, f*sznak kell a trófea, a hazai meccseken tele van a stadion a rájátszásban, Belichick meg fényezheti magát, ha Tom visszavonulása után pozitív mérlege lesz a csapatnak.
Na mindegy, ősszel meglátjuk, csak engem rendkívül bosszant, hogy nem teszünk alá mindent Brady-nek az utolsó éveiben.
több mint 11 éve
Mindenesetre itt van az interjúm az edzőjével, aki Drew Breeshez hasonlította Garoppolót:A próféta szóljon belőle....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Úgy tűnik Wyattel együtt a kisebbséghez tartozom, akinek ezzel a pickkel sincs igazán problémája.Mindenesetre itt van az interjúm az edzőjével, aki Drew Breeshez hasonlította Garoppolót: insidehandoff.com/2014/03/30/the-coachs-view-jimmy-garoppolo/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Bízhatnátok egy picit jobban BB-ék döntéseiben, a csapat eredményessége őt igazolja. gordonArra gondolsz, hogy az elmúlt 10 évben nem nyertünk egy SB-t se?
Vagy arra, hogy most már évek óta rendszerint húzzuk a fosokat, és bent hagyunk olyan játékosokat, akik azonnal bevethetőek lennének, és nem csak utólag derül ki róluk, hogy mire képesek, hanem mindenféle előrejelzés alapján jónak jósoltak, és más csapatnál be is váltak.
BB évek óta szarul draftol.
www.pro-football-reference.com/teams/nwe/draft.htm
több mint 11 éve
...A draft napjain mindig ez van. Majd ha rutinosabb leszel rájössz. Aztán eltelik még pár nap, kijönnek mindenféle cikkek, ez-meg-az. Jövő hétre az lesz a közmegállapodás, hogy a draftunk, olyan A-, B+ és megint kiderült, hogy az AFC Eastben a még mindig az öreg Vader draftol a legjobban.
Komolyan nem értem, hogy lehettek ennyire negatívok.gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nekem eddig a draft nem teccik ma pedig a fene tudja mi lesz...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Arról is van tanulmány, hogy mennyivel nagyobb az esélye nem is kettő, hanem egy ACL szakadás után is az újabb sérülésnek szemben egy egészséges alany hasonló jellegű sérülésére: www.aaos.org/news/aaosnow/aug13/clinical1.aspDoM15-szörös, aztak**va...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)