New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
LB depthet meg tudjuk oldani UDFA-ból, TE-nél pedig valószínűleg valami más terve lehet BB-nek, mert ide elfért volna egy ember, de nem kizárt, hogy Dustin Keller mégis csak nálunk fog kikötni.

In BB we trust!ervinator
3 UDFA TE-t szerződtettünk eddig. 3 Sudfeld...edzésen gyakoroljuk majd az onside-ot aztán aki megszerzi az maradhat.😀

Annyit kiegészítésként, hogy valószínűleg Boyce fog visszahordani (KR) és Edelman (PR) továbbra is.
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 945
Én elégedett vagyok a drafttal
-Easley: teljesen rendben van, minőségi javulást fog tudni eredményezni, ami a védőfalba kell is. Sérülés miatti kockázat nála picit nagyobb, de be lehet vállalni.
-Garoppolo: valószínűleg benne gondolkoztak BB-ék, mint next franchise QB és így nem várhattak a 3. körig. Persze lehetett volna 6. körben is QB-t húzni, de ha Garoppoloban látják a next Tom Bradyt, akkor érthető pick
-Stork: center kellett, jött is. A 4. kör elején teljesen érthető húzás, jónak néz ki.
-White: elkapni is képes RB, kellett.
-Fleming & Halapio: Guard poszt kérdőjeles volt, és ha a 2 fiatalember segít rendbe tenni a O falat, akkor ígéretes szezonnak nézhetünk elé.
-Moore: megjött a DE depth, ami nagyon kellett, jónak néz ki a srác, robbanékony.
-Thomas: méretei alapján nem túl ideális, de a videó alapján, amit tegnap chatre linkeltetek nagyon tetszik a srác. Szenvedélyes nagy ütköző, levakarhatatlannak tűnik, ha ténylegesen ilyen lesz, akkor szerintem sokaknak nagy kedvence lesz.
-Gallon: Blount elment mint returner, és lehet Edelmannal sem akarnak már túlzottan kockáztatni, így a helyére jön egy returner, utolsó pickként vállalható, bár ő valószínűleg UDFA-ként is jöhetett volna.

Összességében szerintem a legfontosabb kérdést DT ill. DE részt megerősítettük, hoztunk egy potenciálisan next franchise QB-t, megerősítettük az O falat és jött RB is.

LB depthet meg tudjuk oldani UDFA-ból, TE-nél pedig valószínűleg valami más terve lehet BB-nek, mert ide elfért volna egy ember, de nem kizárt, hogy Dustin Keller mégis csak nálunk fog kikötni.

In BB we trust!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
OK, jogos. Leállítom a negatív hullámaimat. Egyfolytában csak szépen gondolok azokra.... az újoncokra😊
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
... milyen felemelő lesz látni, amikor a most ledraftolt "tömegből" 3, max 4 fogja megélni a rostert.
A többi PS, waiver... vagy az sem.Gyulus

😛DoM
ez hatalmas 😀

Do your job
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Eddigi UDFAink
Tyler Beck TE Bowling Green
Roy Finch RB Oklahoma
Micajah Reynolds DL Michigan State
James Morris LB Iowa
Travis Hawkins DB Delaware

Amúgy itt lehet követni:  www.nepatriotsdraft.com/2014-nfl-undrafted-free-agents

Nagy csalódásomra - Dolphins - Gator Hoskins TE/FB 😕
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
LB és TE kukahadjárat indul 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
... milyen felemelő lesz látni, amikor a most ledraftolt "tömegből" 3, max 4 fogja megélni a rostert.
A többi PS, waiver... vagy az sem.Gyulus

😛
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A többi PS, waiver... vagy az sem.
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
A mai nap sokkal jobb volt, mint a hajnali.
Jöttek needekre is OL-DE-S, TE/LB-re azért még ráfér az erősítés.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Én örülök Gallonnak, remélem él a lehetőséggel! Ha bennmaradnak, akkor Hoskins, Skov, Lyerla 3-ast kérnék UDFAról, köszönöm! 😊
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Még egy slot, abból sosem lehet elég 😊
Gallonnal zártunk

több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Jönnek majd UDFA LB-k.
Fletcher, Guyton, next one please!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
TE/WR ?

LB ?

Wyatt
TE/WR pozira beírhatod Harrison-t, átképezzük move TE-nek
több mint 11 éve
Van itt OL-pick rogyásig 😀Wyatt
15 OL van a rosteren, 8-9 lesz az 53ban, lesz feladat😀
több mint 11 éve
Na, Thomas viszont nagyon jó érték itt
QB
2/30 – Jimmy Garoppolo, QB (Eastern Illinois)

RB
4/30 – James White, RB (Wisconsin)

TE/WR ?

OL
4/5 – Bryan Stork, C (Florida State)
4/40 – Cameron Fleming, OT/OG (Stanford)
6/3 – Jon Halapio, OG (Florida)

DT
1/29 – Dominique Easley, DT (Florida)

DE
6/22 – Zach Moore, DE (Concordia-St. Paul)

LB ?

CB/S
6/30 – Jemea Thomas, CB (Georgia Tech)

több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Na még Skov meg Hoskins jöjjön

több mint 11 éve
Megjött a DE is, Moore-nak annyira nem örülök egyelőre, elég gyenge volt a 3 cone-ja. De majd meglátjuk ugye
A másodosztályban mondjuk produktív volt legalább

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Tom E. Curran ‏@tomecurran 4 min
Halapio played with torn pec for last 10 games of 2013 season. Also had an eye, shoulder, finger and knee injury w/Gators. 6-3, 323 pounds.görcs
Tesztelik az új dokit 😊

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Tom E. Curran ‏@tomecurran 4 min
Halapio played with torn pec for last 10 games of 2013 season. Also had an eye, shoulder, finger and knee injury w/Gators. 6-3, 323 pounds.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Van még három pick, meg az UDFA kukázás. Majd ott kitöltik Wyatt kérdőjeleit.

És DE jött is, egy kérdőjel mínusz... darabra meglesz minden.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 428 — Ajmo Vatreni
Van itt OL-pick rogyásig 😀
Wyatt
Kétségtelen és nem reach. (Miután a 6. körben már nincs ilyen.) 😉
több mint 11 éve
Van itt OL-pick rogyásig 😀

több mint 11 éve
De utálom a Dolphinst 😊

Do your job
több mint 11 éve
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀Wyatt
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.zinedine5
HA hinni lehet a híreknek két játékost közvetlenül mögöttünk vittek volna. Ha igaz, akkor ez nem reach, hanem egy újabb spy gate 😊

Do your job
több mint 11 éve
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀Wyatt
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.zinedine5
Igen, azt mondjuk adom, hogy tényleg több embert lejjebb vártak (Garoppolót spec nem, őt a 47. helyre rakta a CBS pl)