New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀Wyatt
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.zinedine5
HA hinni lehet a híreknek két játékost közvetlenül mögöttünk vittek volna. Ha igaz, akkor ez nem reach, hanem egy újabb spy gate 😊

Do your job
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀Wyatt
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.zinedine5
Igen, azt mondjuk adom, hogy tényleg több embert lejjebb vártak (Garoppolót spec nem, őt a 47. helyre rakta a CBS pl)

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 428 — Ajmo Vatreni
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.
több mint 11 éve
2. körös talent a falba 4. végén, fasza 😊
Remélem OG leszWyatt
nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊manuszka86
végre valaki aki nem reachzinedine5
És ha mondjuk
1/29 Easley
2/30 Garoppolo
4/5 Stork
4/30 White
4/40 Fleming
helyett
2/30 Fleming
4/5 Garoppolo
4/30 Stork
4/40 White lett volna? Akkor szerintem itt hüledezne mindenki, hogy milyen jó lett a 2. kör és az első két 4., White meg reach, de annyi baj legyen 😊Wyatt
Lehet, de nem így történt.
2/30-ra jött Garoppolo
4/5-re jött Stork
4/30-ra pedig jött White

Ezek közül pedig leginkább Garoppolo nem reach. És ő is az.zinedine5
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26
Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
Mivel már kiégett, ahogy az eredményei is mutatják.

több mint 11 éve
Remélem OG leszWyatt
nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊manuszka86
És ha mondjuk
1/29 Easley
2/30 Garoppolo
4/5 Stork
4/30 White
4/40 Fleming
helyett
2/30 Fleming
4/5 Garoppolo
4/30 Stork
4/40 White lett volna? Akkor szerintem itt hüledezne mindenki, hogy milyen jó lett a 2. kör és az első két 4., White meg reach, de annyi baj legyen 😊Wyatt
Lehet, de nem így történt.
2/30-ra jött Garoppolo
4/5-re jött Stork
4/30-ra pedig jött White

Ezek közül pedig leginkább Garoppolo nem reach. És ő is az.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
3 darab LB van a csapatban (meg mondjuk Ninkovich még elmegy egy kis szódával negyediknek)...Boston
abból a háromból azért kettőtől jó kérdés hogy milyen teljesítmény jön majd ősszel, Collins tetszett tavaly, meglátjuk hosszú távon mire képes. Van még bent olyan LB aki használható depth tud lenni nekünk?manuszka86
Mivel jelenleg egyáltalán nincs depth, így bárki 😊Boston
jó akkor úgy fogalmazok, ha felkerülne a pályára, nem a fejünket fognánk mint egy két korábbi pats playától 😀

több mint 11 éve
3 darab LB van a csapatban (meg mondjuk Ninkovich még elmegy egy kis szódával negyediknek)...Boston
abból a háromból azért kettőtől jó kérdés hogy milyen teljesítmény jön majd ősszel, Collins tetszett tavaly, meglátjuk hosszú távon mire képes. Van még bent olyan LB aki használható depth tud lenni nekünk?manuszka86
Mivel jelenleg egyáltalán nincs depth, így bárki 😊

Do your job
több mint 11 éve
abból a háromból azért kettőtől jó kérdés hogy milyen teljesítmény jön majd ősszel, Collins tetszett tavaly, meglátjuk hosszú távon mire képes. Van még bent olyan LB aki használható depth tud lenni nekünk?

több mint 11 éve
3 darab LB van a csapatban (meg mondjuk Ninkovich még elmegy egy kis szódával negyediknek)...

Do your job
több mint 11 éve
Remélem OG leszWyatt
És ha mondjuk
1/29 Easley
2/30 Garoppolo
4/5 Stork
4/30 White
4/40 Fleming
helyett
2/30 Fleming
4/5 Garoppolo
4/30 Stork
4/40 White lett volna? Akkor szerintem itt hüledezne mindenki, hogy milyen jó lett a 2. kör és az első két 4., White meg reach, de annyi baj legyen 😊

több mint 11 éve
Ezt a White picket most nekem is emésztenem kell egy picit...Boston
hát minden napra jut valami érdekes 😛
Rb tény bőven ráért volna.

több mint 11 éve
Loyko szerint jó pick és tipikus Pats pick, de az ilyenekhez sosem tudok hozzászokni... Szerintem a hatodik köreink egyikével is simán elhozhattuk volna, felesleges az ilyen srácokat 4/29-be húzni.Foldesi26
Az milyen?

Do your job
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Loyko szerint jó pick és tipikus Pats pick, de az ilyenekhez sosem tudok hozzászokni... Szerintem a hatodik köreink egyikével is simán elhozhattuk volna, felesleges az ilyen srácokat 4/29-be húzni.
több mint 11 éve
Remélem OG leszWyatt
végre valaki aki nem reach
több mint 11 éve
Ezt a White picket most nekem is emésztenem kell egy picit...

Do your job
több mint 11 éve
Remélem OG leszWyatt
nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊

több mint 11 éve
Remélem OG lesz

több mint 11 éve
Kb 2002 után olyan 2012-ig eléggé WTF pick is lett volna azért, lássuk be... 😊Wyatt
Épp azt írtam le kicsit hosszabban, hogy számomra még most is eléggé az. 😊 Csak úgy nem az, ha azt feltételezem, hogy TB-vel már nem lehet még legalább 3-4 évig számolni, ami meglepett.

Közben elhoztátok Montee Ball egykori backupját. 😊peterk2005
Hát 3-ig max szerintem, annyi idő alatt Gerappának fel kell fejlődnie szépen.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kb 2002 után olyan 2012-ig eléggé WTF pick is lett volna azért, lássuk be... 😊Wyatt
Épp azt írtam le kicsit hosszabban, hogy számomra még most is eléggé az. 😊 Csak úgy nem az, ha azt feltételezem, hogy TB-vel már nem lehet még legalább 3-4 évig számolni, ami meglepett.

Közben elhoztátok Montee Ball egykori backupját. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Na jött futó is, White. Sajnos nagyon mentek a DB-k

több mint 11 éve
3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26
Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
"We know what Ryan’s contract situation is," Belichick said. "We know what Tom’s age and contract situation is. I don’t think you want to have one quarterback on your team. I don’t think that’s responsible to the entire team or the organization."Spigo
Hja. Mintha az elmúlt 14 évben bármikor is ült volna első, de még csak akár második körös QB is Tom mögött. 😊

Ja, bocs, Tebow majdnem. 😀peterk2005
Kb 2002 után olyan 2012-ig eléggé WTF pick is lett volna azért, lássuk be... 😊

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
"We know what Ryan’s contract situation is," Belichick said. "We know what Tom’s age and contract situation is. I don’t think you want to have one quarterback on your team. I don’t think that’s responsible to the entire team or the organization."Spigo
Hja. Mintha az elmúlt 14 évben bármikor is ült volna első, de még csak akár második körös QB is Tom mögött. 😊

Ja, bocs, Tebow majdnem. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
na ennek a picknek én is örülök, needre húztunk pipa 😊

több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Picit reach, de én örülök a picknek. Robilluma tollából, ő nekünk mockolta 4/30-ra:
Brian Stork, C, FSU
Wendell új szerződéséből egy év után mindenféle komoly áldozat meghozása nélkül kiléphet a Pats, szóval egy középső körös center húzása igencsak benne van a pakliban.
A Seminoles támadófalának leadere többször is megfordult már csapatában a guard poszton (a korrekt, 6’4, 315-ös mérete lehetővé teszi), ZBS-ben érzi magát otthon, remekül lép fel a második vonalba és a futásblokk az igazi erőssége. Egyéb kívánsága nincs is az új OL edzőnek.
A Patriots támadófalába amúgy is szeretnek szakállas goromba fehér szörnyetegeket húzni, Stork sem fog kilógni a sorból: