New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Olvasom újra és újra, hogy „in Bill we trust” és ezzel mint ultima ratio-val el lehet vágni a vitákat vagy le lehet söpörni a kétségeket, az ellenérveket. Halkan jegyezném meg, hogy in Bill we trust építettük a secondary-t 2008-tól 2012-ig, számtalan picket felhasználva erre és csőd hátán csőd volt. Én egyenlőre nem látom a pozitívumait az idei draftnak, az 1. körös pick óriási kockázat, a QB pedig (remélem), hogy nem is need-re és nem is BPA-re csinált választás. A 4-7. körös pickek értéke majd kiderül a TC-ben meg a preseasonben, De úgy gondolom, hogy ezzel a LB kerettel nekivágni a szezonnnak több mint könnyelműség és valóban jó játékos már biztos nem lesz elérhető.Burkus
Az "in Bill we trust" szlogen inkább arra vonatkozik, hogy BB már épített néhány NFL csapatot, mi szurkolók még nem. Mégis minden FA/draft után Moriartyvá válva elsiratjuk a következő szezont. Aztán eddig a Mester valahogy mégis összecsapott valahogy egy SB contender csapatot, szar secondary ide vagy oda. Merjük elhinni, hogy tudja mit csinál. Hogy tudja mekkora kockázat két ACL szakadás után játszani, hogy kell-e neki másik "elit" TE Gronk mögé vagy sem, vagy hogy meddig tervez TB még játszani mondjuk.
Szóval én igyekszem bizakodó lenni, remélve, hogy idén sem fog "csalódást okozni", de ettől még sok minden nyilván nem értek a döntéseiben.
1ébként kipróbálhatja mindenki, hogy ismerve a Pats pickjeinél elérhető játékosokat összeírja, hogy ő inkább kit választott volna és 2-3 év múlva megnézi, hogy mennyire jött volna be a választása.

Do your job
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 428 — Ajmo Vatreni

Ezzel én is tisztában vagyok, de évek alatt nem voltam képes felfogni, hogy egy láthatóan jó futball ösztönökkel ellátott, jó mentalitású, vezetni is képes gyerek a rotációba miért nem tudja magát beverekedni? Hátha majd idén.Foldesi26
De ha el is kerülnek a sérülések rotáció nélkül nem tudom meddig lehet full gázon tolni. Boston
Ez itt a lényeg, gyakorlatilag nincs rotáció. Játszanak a kezdők kifulladásig. Majdnem az utolsó playig akármekkora előnynél/hátránynál, extra pontnál stb.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Eddigi UDFA igazolások:

Van ám depth:
Tyler Beck TE Bowling Green
Justin Jones TE East Carolina
Asa Watson TE North Carolina State

James Morris LB Iowa
Cameron Gordon LB Michigan

Meg még négyen:
Roy Finch RB Oklahoma
Travis Hawkins DB Delaware
Deylan Buntyn, DL North Carolina State
Tyler Ott LS Harvard

És azért idén sem maradhatott ki:
Jeremy Deering S Rutgers

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
De az is előfordulhat, hogy rosszul látod és nincsenek jó futball ösztönei, nem képes vezetni, fizikailag limitált stb. 😉
Dane Fletchert nem kellett elengedni, mert talált magának olyan csapatot ahol a veterán minimumnál jobb fizetést és több játék lehetőséget kaphat.
A nagy kérdés az, hogy idén is sikerül e kukázni egy Dane Fletchert, vagy imádkozhatunk, hogy ne sérüljön meg Collins és/vagy Mayo. De ha el is kerülnek a sérülések rotáció nélkül nem tudom meddig lehet full gázon tolni.
Akárhogy is én inkább nézem Hóembert Gronk helyén esetleg, mint bármelyik jelenlegi backup LB-t mondjuK MAyo helyén.
Minden esetre BB nem hülye, nyilván tud valamit amit én nem 😊Boston
Akkor minek húzták be? (Tudom, ez lassan a költői kérdés kategória...) Ennek a viszonylagos kiszűrése történik a meccsfelvételek átböngészésével, a combine-al, a pro dayekkel és a private workoutokkal. Elég nagy bravúr, ha ők is azt feltételezik, amit Én - miért húzták volna be amúgy? - majd kiderül, hogy mindenben tévedtek 😀 (tudom, elő szokott fordulni)Foldesi26
Mert attól a spec teamben még lehet kurva jó. A 7. körben pedig nyugodtan lehet már oda is draftolniWyatt
Ördögi kör ez, és nem akarok provokálni, ezért ez az utolsó kérdésem. Akkor miért nem húztunk LB-t a drafton, ha úgy érezzük, az egyetlen depth emberünk ST only játékos? Remélem nem 2 UDFAban bízunk. (Tudom, még jöhet FA ide 😊 )Foldesi26
Dehogynem. Volt, amikor nemhogy az UDFA, hanem a TC keresztszűkítés után fennmaradó játékosokból kukázott a csapat és hozta el pld. Fafejet.

Olvasom újra és újra, hogy „in Bill we trust” és ezzel mint ultima ratio-val el lehet vágni a vitákat vagy le lehet söpörni a kétségeket, az ellenérveket. Halkan jegyezném meg, hogy in Bill we trust építettük a secondary-t 2008-tól 2012-ig, számtalan picket felhasználva erre és csőd hátán csőd volt. Én egyenlőre nem látom a pozitívumait az idei draftnak, az 1. körös pick óriási kockázat, a QB pedig (remélem), hogy nem is need-re és nem is BPA-re csinált választás. A 4-7. körös pickek értéke majd kiderül a TC-ben meg a preseasonben, De úgy gondolom, hogy ezzel a LB kerettel nekivágni a szezonnnak több mint könnyelműség és valóban jó játékos már biztos nem lesz elérhető.

Az nagy dolog lenne, ha az UDFA Justin Jones TE bejönne. Bradynek ilyen 5-10 yardon elkapó játszótársak kellenek. Bár nyilván megvan az oka, hogy nem draftolta senki, még Mr. Irrelevant sem tudott lenni.
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
De az is előfordulhat, hogy rosszul látod és nincsenek jó futball ösztönei, nem képes vezetni, fizikailag limitált stb. 😉
Dane Fletchert nem kellett elengedni, mert talált magának olyan csapatot ahol a veterán minimumnál jobb fizetést és több játék lehetőséget kaphat.
A nagy kérdés az, hogy idén is sikerül e kukázni egy Dane Fletchert, vagy imádkozhatunk, hogy ne sérüljön meg Collins és/vagy Mayo. De ha el is kerülnek a sérülések rotáció nélkül nem tudom meddig lehet full gázon tolni.
Akárhogy is én inkább nézem Hóembert Gronk helyén esetleg, mint bármelyik jelenlegi backup LB-t mondjuK MAyo helyén.
Akkor minek húzták be? (Tudom, ez lassan a költői kérdés kategória...) Ennek a viszonylagos kiszűrése történik a meccsfelvételek átböngészésével, a combine-al, a pro dayekkel és a private workoutokkal. Elég nagy bravúr, ha ők is azt feltételezik, amit Én - miért húzták volna be amúgy? - majd kiderül, hogy mindenben tévedtek 😀 (tudom, elő szokott fordulni)Foldesi26
Mert attól a spec teamben még lehet kurva jó. A 7. körben pedig nyugodtan lehet már oda is draftolniWyatt
Ördögi kör ez, és nem akarok provokálni, ezért ez az utolsó kérdésem. Akkor miért nem húztunk LB-t a drafton, ha úgy érezzük, az egyetlen depth emberünk ST only játékos? Remélem nem 2 UDFAban bízunk. (Tudom, még jöhet FA ide 😊 )
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mert attól a spec teamben még lehet kurva jó. A 7. körben pedig nyugodtan lehet már oda is draftolni

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mivel nem sok figyelmet fordítottunk a drafton a TE-kre, így reménykedhetünk abban, hogy Keller hasonló formában van, mint a sérülése előtt, Gronk felépülése is rendben halad, és esetleg a Mark Harrison féle move TE projekt sem teljesen elveszett. Legalábbis erre enged következtetni, hogy csak UDFA-n néztük meg ezt a posztot.

Az LB sorban a három kezdő mögött ILB poszton ott van Steve Beauharnais, tavalyi hetedik körös választás. Tudom, hogy nem szabad az ilyen játékosokban túlságosan bízni, de nem értem, hogy miért nem tudnak tűz közelbe kerülni? Vagy lehet, miatta engedtük el Fletchert? Az egyetemen produktív volt, nem kiemelkedő atléta, de jó játékos, miért nem képes a rotációban, vagy biztos csereként helytállni? (Ez Buchananről ugyanúgy elmondható, azzal a különbséggel, hogy atlétának sem utolsó, amikor néztem róla videókat tavaly, akkor - laikus szemmel - elég jó kis szituációs pass rushernek tűnt, mégis az év második felére teljesen eltűnt).
Beauról bővebben:
As a junior, he finished second on the team in tackles with 77, was first on the team in tackles for loss (16), and also recorded five sacks, three interceptions, one forced fumble and recovered a fumble. In 2012, he started all 13 games at middle linebacker, and was tied for third on the team with 83 tackles (32 solo) and 6 tackles for loss. He was named captain by his teammates (egy olyan csapatban, ahol Logan Ryan, Marcus Cooper, ((harmon)), Kashem Greene is játszott) and was a semifinalist for the Butkus Award. He also recorded an interception and six quarterback hurries.
Ilyen háttérrel hogy-hogy a pálya közelébe sem került tavaly?Foldesi26
Az egyetemi érdemeket nagyrészt el lehet felejteni. Arra jók, hogy a scoutok/csapatok felfigyeljenek, plusz persze meg lehet figyelni, hogy miben jó miben fejleszthető a játékos. Aztán meg a kérdés, hogy meg tudja e ugrani a szintet, ami az NCAA-hez képest az NFL. Onnantól az a lényeg, hogy mit mutat edzéseket vagy preseason meccseken.winston
Ezzel én is tisztában vagyok, de évek alatt nem voltam képes felfogni, hogy egy láthatóan jó futball ösztönökkel ellátott, jó mentalitású, vezetni is képes gyerek a rotációba miért nem tudja magát beverekedni? Hátha majd idén.Foldesi26
Mert az NFL nem az NCAA. Hiába kurva jó valaki az egyetemen, az nem jelenti azt, hogy nagyobb, gyorsabb, erősebb ellenfelekkel szemben is jó lesz. Illetve van egy csomó olyan játékos, aki jó edző keze alá kerülve sokkal többet képes elérni, mint az egyetemen, illetve többet, mint amit bárki képzelte volna róla.

több mint 11 éve
Akkor minek húzták be? (Tudom, ez lassan a költői kérdés kategória...) Ennek a viszonylagos kiszűrése történik a meccsfelvételek átböngészésével, a combine-al, a pro dayekkel és a private workoutokkal. Elég nagy bravúr, ha ők is azt feltételezik, amit Én - miért húzták volna be amúgy? - majd kiderül, hogy mindenben tévedtek 😀 (tudom, elő szokott fordulni)
több mint 11 éve
Mivel nem sok figyelmet fordítottunk a drafton a TE-kre, így reménykedhetünk abban, hogy Keller hasonló formában van, mint a sérülése előtt, Gronk felépülése is rendben halad, és esetleg a Mark Harrison féle move TE projekt sem teljesen elveszett. Legalábbis erre enged következtetni, hogy csak UDFA-n néztük meg ezt a posztot.

Az LB sorban a három kezdő mögött ILB poszton ott van Steve Beauharnais, tavalyi hetedik körös választás. Tudom, hogy nem szabad az ilyen játékosokban túlságosan bízni, de nem értem, hogy miért nem tudnak tűz közelbe kerülni? Vagy lehet, miatta engedtük el Fletchert? Az egyetemen produktív volt, nem kiemelkedő atléta, de jó játékos, miért nem képes a rotációban, vagy biztos csereként helytállni? (Ez Buchananről ugyanúgy elmondható, azzal a különbséggel, hogy atlétának sem utolsó, amikor néztem róla videókat tavaly, akkor - laikus szemmel - elég jó kis szituációs pass rushernek tűnt, mégis az év második felére teljesen eltűnt).
Beauról bővebben:
As a junior, he finished second on the team in tackles with 77, was first on the team in tackles for loss (16), and also recorded five sacks, three interceptions, one forced fumble and recovered a fumble. In 2012, he started all 13 games at middle linebacker, and was tied for third on the team with 83 tackles (32 solo) and 6 tackles for loss. He was named captain by his teammates (egy olyan csapatban, ahol Logan Ryan, Marcus Cooper, ((harmon)), Kashem Greene is játszott) and was a semifinalist for the Butkus Award. He also recorded an interception and six quarterback hurries.
Az egyetemi érdemeket nagyrészt el lehet felejteni. Arra jók, hogy a scoutok/csapatok felfigyeljenek, plusz persze meg lehet figyelni, hogy miben jó miben fejleszthető a játékos. Aztán meg a kérdés, hogy meg tudja e ugrani a szintet, ami az NCAA-hez képest az NFL. Onnantól az a lényeg, hogy mit mutat edzéseket vagy preseason meccseken.winston
Minden esetre BB nem hülye, nyilván tud valamit amit én nem 😊

Do your job
több mint 11 éve

Beauról bővebben:
Ezzel én is tisztában vagyok, de évek alatt nem voltam képes felfogni, hogy egy láthatóan jó futball ösztönökkel ellátott, jó mentalitású, vezetni is képes gyerek a rotációba miért nem tudja magát beverekedni? Hátha majd idén.
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Aztán TC második hetében már lehetnek változások, de a három draftolt OL újonc közül szerintem neki van a legkisebb esélye a rosterre.

1.csapat: Solder-Mankins-Wendell-Connolly-Vollmer
2.csapat: Cannon-Kline/Barker-Cave/Stork-Fleming/Halapio-Mattes/FlemingDoM
Remélem Stork megérkezik majd Wendell elé!Sinisa
Nagyon remélem én is 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

Beauról bővebben:
Az egyetemi érdemeket nagyrészt el lehet felejteni. Arra jók, hogy a scoutok/csapatok felfigyeljenek, plusz persze meg lehet figyelni, hogy miben jó miben fejleszthető a játékos. Aztán meg a kérdés, hogy meg tudja e ugrani a szintet, ami az NCAA-hez képest az NFL. Onnantól az a lényeg, hogy mit mutat edzéseket vagy preseason meccseken.
több mint 11 éve

Beauról bővebben:
Ilyen háttérrel hogy-hogy a pálya közelébe sem került tavaly?
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 kepfeltoltes.hu/view/140511/willie_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hatalmas figura 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Aztán TC második hetében már lehetnek változások, de a három draftolt OL újonc közül szerintem neki van a legkisebb esélye a rosterre.

2.csapat: Cannon-Kline/Barker-Cave/Stork-Fleming/Halapio-Mattes/FlemingDoM
Remélem Stork megérkezik majd Wendell elé!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
jahh, kicsit későn vettem észre... 😀 loston, bullough is elkelt...lyerla maradt még. bár az udfak közül akit szerződtettünk, az egyik az justin jones, remélem jó lesz majd, mert fizikailag egy állat 😀 6-8, 277 és TE...

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
bassz, azért udfa jelöltekből is vannak jók... bullough, skov, loston, lyerla... csak jöjjön is valamelyik 😀ghstzR
Már 49ers-nél van mint UDFA....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
bassz, azért udfa jelöltekből is vannak jók... bullough, skov, loston, lyerla... csak jöjjön is valamelyik 😀

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Majd megdöbbensz, hogy mekkora játékos Gallon.
Sokkal több mint egy visszahordó.
Bánom, hogy nem hozzánk került.Bazzani
Jeremy Ebert sem vitte semmire Big Ten sztár slot WR-ként pedig vertical és broad jump kivételével jobb felmérő számokat is produkált mint Gallon. Cserébe Gallon még törpe is. Boyce-szal meccselhet a roster helyért.

Halapio hol foglalhat majd helyet a DC-n?Bazzani
3. számú OL egyik guardjánál nehezen fog előrébb kezdeni, de hogy ne legyen csupa újonc támadófal, talán megkeverik kissé a kártyákat, szóval minicampben az UDFA játékosokkal nem számolva kb. ilyen lesz az OL depth chart. Aztán TC második hetében már lehetnek változások, de a három draftolt OL újonc közül szerintem neki van a legkisebb esélye a rosterre.

2.csapat: Cannon-Kline/Barker-Cave/Stork-Fleming/Halapio-Mattes/Fleming
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
LB depthet meg tudjuk oldani UDFA-ból, TE-nél pedig valószínűleg valami más terve lehet BB-nek, mert ide elfért volna egy ember, de nem kizárt, hogy Dustin Keller mégis csak nálunk fog kikötni.ervinator
Azért az nem valami biztató, hogy ha bárki megsérül a kezdő LB-éink közül, egy nullkilométeres UDFA fogja megoldani a szerepét... Nekem ez a legnagyobb gondom egyébként a drafttal ( meg Ben Gardner, de az már más kérdés 😊 ).
Elnézve a hozott falemberek méretét, könnyen lehet, hogy némi arculatváltás következik majd be az OL rendszerében is.Boston
Absz. egyetértünk ! Emlékszünk még milyen volt amikor special teamer White-ok szaladgaltak LB-ként....

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 109 — Axel Foley
LB depthet meg tudjuk oldani UDFA-ból, TE-nél pedig valószínűleg valami más terve lehet BB-nek, mert ide elfért volna egy ember, de nem kizárt, hogy Dustin Keller mégis csak nálunk fog kikötni.ervinator
Azért az nem valami biztató, hogy ha bárki megsérül a kezdő LB-éink közül, egy nullkilométeres UDFA fogja megoldani a szerepét... Nekem ez a legnagyobb gondom egyébként a drafttal ( meg Ben Gardner, de az már más kérdés 😊 ).
Elnézve a hozott falemberek méretét, könnyen lehet, hogy némi arculatváltás következik majd be az OL rendszerében is.Boston
Halapio hol foglalhat majd helyet a DC-n?

több mint 11 éve
Elnézve a hozott falemberek méretét, könnyen lehet, hogy némi arculatváltás következik majd be az OL rendszerében is.

Do your job
több mint 11 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Nagy csalódásomra - Dolphins - Gator Hoskins TE/FB 😕Foldesi26
főőő... Neki pedig Én is örültem volna

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
Azért két dolgot ne felejtsünk mar el! Sokan mondtak,hogy Welker és TB is felépült anno ACL szakadasbol,DE nekik "csak" egy ACL-ből kellett felepulniuk,Easleynek helyből dupla kockázata van,+ neki 130-140 kilós OL emberkekkel kell a daraloban küzdenie es egy újabb sérülés eseten szinte biztos h kuka. A Gerappa pick pedig azt jelenti,hogy vagy egy 2. körös pick,(ha vmi csoda folytán Mallett mégis maradna) vagy egy 3. körös biztos kuka. Ez sem olyan pozitív dolog.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 109 — Axel Foley
Én elégedett vagyok a drafttal

-Gallon: Blount elment mint returner, és lehet Edelmannal sem akarnak már túlzottan kockáztatni, így a helyére jön egy returner, utolsó pickként vállalható, bár ő valószínűleg UDFA-ként is jöhetett volna.

ervinator
Majd megdöbbensz, hogy mekkora játékos Gallon.
Sokkal több mint egy visszahordó.
Bánom, hogy nem hozzánk került.