New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Vajon BOB elviszi Mallettet?!Remélem mostmár az OL jön.
több mint 11 éve
Win Now Mode 2/2.
több mint 11 éve
Az komoly 😊 Irányítót vártam mondjuk, 2-3 év alatt remélhetőleg szépen felfejlődik

több mint 11 éve
ezek után nehéz megemészteni, hogy nem Teddyre tettük a pickünket az első körben, akármennyire is szeretem Easley-t 😕

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Mit értesz nickel 3tech rusher-en? (Bár szerintem ennél sokkal jelentősebb potenciál van benne, s nem hinném, hogy pusztán 3 tech-ben állítaná fel BB.)tomi-tomiAzt, hogy early downok során DT poszton el lesz takarítva futás ellen és nem látom, hogy end posztról komolyabb teljesítményre lehet képes, bár vassadi révén van ezzel ellentétes vélemény is.
Ha 2013-ban draftolja a Pats a mostani állapotokkal szerintetek többet ad a védelemhez, mint Chris Jones közel 100%-os játékidő mellett? A térdei miatt szerintem reálisabb az a szint számára, mint hogy tényleg semmilyen hatása nem lesz a játékára és ő a köv. Geno Atkins. Majd kiderül, hogy a TC-n ott tud-e lenni és teljes értékű munkát végezni. Kb. az lesz az első mérvadó hír a térde állapotáról.
több mint 11 éve
Szerintem igaza van! Neki nem NFL meccset kell nézni a TV-ben, hanem a pályán játszania.😊 Hozzáállás miatt a legkevésbé tartok.Majd szóljatok, hogy a miért lesz szar után végre rátértek a miért lesz jó vonalra.tomi-tomiA plafon az ő esetében, ha a sérülések egyáltalán nem hátráltatják: Geno Atkins.
A floor játékstílus és inkább scheme fit alapján az, amit idén Chris Jones is tett volna meccsenként 20-35%-nyi játékidőben: nickel 3tech rusher.
Beüt a krach és sosem lép pályára tétmeccsen a) sérülései /Dowling b) hozzáállása miatt, mert inkább képregényt olvas csapatértekezlet helyett /Chad Jackson.DoM
Mit értesz nickel 3tech rusher-en? (Bár szerintem ennél sokkal jelentősebb potenciál van benne, s nem hinném, hogy pusztán 3 tech-ben állítaná fel BB.)
Ha a nickel felállást, akkor az a Pats-nél 60%-ról indul. Elég nagy lenne a jelentősége. Ha egyértelmű passz játékot 3rd down-ra, akkor érdemes figyelembe venni, hogy a Pats Def. 4-5 éve a legrosszabb 3rd&long helyzetekben. Eddig ilyen helyzetekben "nyugodtak" lehettünk, úgyis benyaljuk. Szeretnék végre egy kis izgalmat.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Injury phrone ide, injury phrone oda, inkább egy ilyen pick, mint még egy sérülésmentes Maroney, vagy Vödör. Folyamatosan a huszonxedik helyről húzva végre olyan játékos jött, aki egészségesen simán a posztja legjobbjai között van. És akkor még nem túloztam. Remélem majd valamikor Brandon Thomast is bereacheljük.
Do your job
több mint 11 éve
Háhá, kell neked draftra fogadni. 😀 Ikkel fogadtatok? Neki mi volt a tét? (Őt is megnéztem volna Patrióta zászlóban. 😀)(Amúgy szvsz jogos. Clowney lehet akármilyen BPA, nekem se világos minek volt jó ez a Houstonnak. Akkor már inkább tankoltak volna föl letrédelve draftcetlikért aztán vitték volna el a kör második felében Jonnybegood-ot. De ez az ő dolguk. Én nem bánom. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Off.: DoM, mi ez a Jags logó? Ellopta a szisza a patrióta zászlót, vagy az álcázás lett az új divat? 😀peterk2005Buktam egy draft fogadást. Patrióta zászlóm meg itt sosem volt passzív ellenállásként, hogy Northwestern Wildcatset nem lehet beállítani. 😉
Egész évben Jaguars lesz kedvenc csapatban beállítva a profilomnál, ha a Texans nem irányítót visz 1/1-re. Ha nem lenne tele kérdőjellel Clowney, akkor sem lenne más a Houstonnak, mint luxuspick. A draft elején az picit erős.DoM
több mint 11 éve
Off.: DoM, mi ez a Jags logó? Ellopta a szisza a patrióta zászlót, vagy az álcázás lett az új divat? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Igen-igen, láttam 😊Itt van az interjúm Easley edzőjével: insidehandoff.com/2014/04/02/the-coachs-view-dominique-easley/zolika26Reiss már ki is tette a twitterére!
Gratulálok!tomi-tomi
Köszi!😊

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
hát vegyesek az érzéseim így az első kör után, nem értem miért kell injury pro játékosokat választani BB-nek első köröben 😕Ha jól megy még all-injury pro-t is nevelhettek belőle. 😀 😀
remélem, bejön, de ez megint rizikós.....manuszka86
Viccet félretéve szvsz önmagában az, hogy van injury history-ja a gyereknek még nem feltétlenül jelent rosszat. Abban nem hiszek, hogy "az FO nyilván utána nézett, hogy mennyire is komoly", mert se pro se kontra nem látom, hogy ez működni tudna. Sorban húznak be csapatok prospecteket injury history-vel aztán hol bejön hol nem. És húznak be sose sérülteket is, akik mezt is alig látnak aztán az NFL-ben. Szóval a lutri faktor ott van, nincs mese. A Coltsnál Ijalana és Nevis pl. pályát is alig látott több év alatt, állandóan sérültek voltak. Két éve meg jött Chapman, akit egészségesen Poe mögött második NT/DT prospectként írtak sokan, aztán az 5. körig csúszott a sérülései miatt. Mégis, bár az egész első évét rehabon töltötte, tavaly már végigjátszotta az évet. (Mondjuk szvsz eddig nem igazolta a draftkori reményeket, igaz, le se bőgött, még lehet belőle valami.)
A DL-be kell ember, a pick szvsz jó helyre érkezett. A dologban tényleg csak az a fura, hogy első körben azért nem szokás ilyen játékosokat húzni. De hát BB draftban is elég "unortodox".

több mint 11 éve
Majd szóljatok, hogy a miért lesz szar után végre rátértek a miért lesz jó vonalra.tomi-tomiA plafon az ő esetében, ha a sérülések egyáltalán nem hátráltatják: Geno Atkins.
A floor játékstílus és inkább scheme fit alapján az, amit idén Chris Jones is tett volna meccsenként 20-35%-nyi játékidőben: nickel 3tech rusher.
Beüt a krach és sosem lép pályára tétmeccsen a) sérülései /Dowling b) hozzáállása miatt, mert inkább képregényt olvas csapatértekezlet helyett /Chad Jackson.
több mint 11 éve
Itt van az interjúm Easley edzőjével: insidehandoff.com/2014/04/02/the-coachs-view-dominique-easley/zolika26Reiss már ki is tette a twitterére!
Gratulálok!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
De gondolom azt sem kell külön bizonygatni, hogy számtalan példát lehetne felhozni olyan esetekre, amikor valaki súlyos sérüléseket követően is klasszis teljesítményt tudott hozni (Thomas Davis ugrott be elsőként, aki tavaly - ugyanúgy gyakorlatilag térdek nélkül - All-Pro-közeli szezont hozott le, vagy a klasszikus példa, Peterson - függetlenül attól, hogy a poszt mindkét esetben eltér). Szóval nyilvánvalóan sok múlik Easley egészségi állapotán, ennél nagyobb 'high risk, high reward' picket nehéz lett volna összehozni, de fő a pozitív hozzáállás. 😉vassadiÉppen DT poszton legalább 270 font feletti védőfal emberre próbáltam visszaemlékezni, aki két ACL szakadás után is tudott minőségi játékot letenni az asztalra, de nem jutottam sokra. Telibe nem fog ütéseket kapni rá, nem ütik ki teljes sebességnél a lábát, de a lövészárok harcban játékról-játékra maximális a terhelése, amikor "kilő" az alapállásból és azon nyomban egy 300 fontos támadóval találja szembe magát.
A pick reakciója -függetlenül a sérüléstől- kb. azon áll, mi az ember véleménye Donaldról. Ha őt szerette volna Pats mezben látni, akkor ez remek vigaszdíj. Ha méretbeli és limitált skillset (1gap inside pass rusher), aggályai voltak Donalddal szemben, akkor ez a pick maga a rémálom. A térdsérülésével éppen a robbanékonyságból, gyors első lépésből veszíthet, ami NFL támadófallal szemben az egyetlen fegyvere lehet.
Kérdés, hogy az idei drafton mi volt ennek az ára. Ha például a támadófal megint csak UDFA játékosokkal erősödik, akkor a kockázat már inkább meghaladja a rewardot.
több mint 11 éve
Win-now-mode on.Ha fel tud vánszorogni a pályára szerencsétlen 😀
Én személy szerint nem bánom, hogy nem egy több éves prospect-et hozunk, hanem egy, várhatóan azonnal bevethető, bizonyos felállásnál egyértelmű upgrade játékost. Revis ide hozatala és ez a pick is Brady utolsó éveinek szól, végre nem a jövőnek, hanem a jelennek építkezünk.
A keret kezd papíron nagyon bika lenni... csak a sérülésekkel legyen végre szerencsénk.
Amúgy nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a húzás személyesen Manningnek szólt 😊.LordTamas
Már mindent elmondtatok, én örülök a picknek, a posztja és a tehetsége miatt, de remélem nem 2015 szeptemberében látjuk először érdemben játszani a srácot.
szerk.: a videón, amit vassadi linkelt, Ronald Powell is tetszetősen játszik (7-es mezszám), DE-ként és LB-ként is fellált, még középen is képes volt az egyik playnél jelentős nyomást gyakorolni, bár ő is sérülékeny játékos, hátsó körökben jöhet 😊
több mint 11 éve
Win-now-mode on.Én személy szerint nem bánom, hogy nem egy több éves prospect-et hozunk, hanem egy, várhatóan azonnal bevethető, bizonyos felállásnál egyértelmű upgrade játékost. Revis ide hozatala és ez a pick is Brady utolsó éveinek szól, végre nem a jövőnek, hanem a jelennek építkezünk.
A keret kezd papíron nagyon bika lenni... csak a sérülésekkel legyen végre szerencsénk.
Amúgy nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a húzás személyesen Manningnek szólt 😊.
több mint 11 éve
Na, örülök, hogy tetszik. Kicsit homer lett, persze lehet mindenhová sok mindenkit, ha a legjobb értékeket húzzuk én már nem fogok bánkódni 😊 Illetve, ha a kinézett posztokra valamelyik kinézett emberem, akkor pláne 😀2/30 Kareem Martin, Trent Murphy, Scott Crichton, DE / Gabe Jackson, OG / Marcus Martin, C / Troy Niklas, TETetszetős board!😊
3/29 C.J. Fiedorowicz, TE / Travis Swanson, C / Jackson Jeffcoat, DE / Stanley Jean-Baptiste, Keith McGill, CB
4/30 Dezmen Southward, Craig Loston, Vinnie Sunseri, SS – valamelyik irányító
4/40 David Yankey, Brandon Thomas, OG
6/22 Kevin Pierre-Louis, OLB / Dontae Johnson, CB
6/30 Ben Gardner, DE
7/29 Gator Hoskins, Colt Lyerla, TE/(FB)Wyatt
4. kör végére engedelmeddel még betenném Tripp-et és Kirksey-t. .😊 tomi-tomi
Ja, és Beau Allent a népnek majd 😀😀

több mint 11 éve
2/30 Kareem Martin, Trent Murphy, Scott Crichton, DE / Gabe Jackson, OG / Marcus Martin, C / Troy Niklas, TETetszetős board!😊
3/29 C.J. Fiedorowicz, TE / Travis Swanson, C / Jackson Jeffcoat, DE / Stanley Jean-Baptiste, Keith McGill, CB
6/30 Ben Gardner, DE
7/29 Gator Hoskins, Colt Lyerla, TE/(FB)Wyatt
4. kör végére engedelmeddel még betenném Tripp-et és Kirksey-t. .😊
Egyetértek veled mindenben, csak annyit tennék hozzá, hogy a mindenkori bostoni sportkórház igazgatója a csapatorvos aki lemondott és magándoki lett, ezért következett be a váltás, nem a csapat küldte el.gordonIgen, ez a Pats hivatalos álláspontja.😊
több mint 11 éve
Idő van; kivárom.😊tomi-tomiEgyetértek veled mindenben, csak annyit tennék hozzá, hogy a mindenkori bostoni sportkórház igazgatója a csapatorvos aki lemondott és magándoki lett, ezért következett be a váltás, nem a csapat küldte el.
több mint 11 éve
Pontosan milyen needekkel vagyunk tele? És ezek közül a needek közül melyik az, amelyiket értéket tekintve a legjobban tudtuk volna megoldani az első körben? Én Bridgewatert totál elhittem, hogy lehet esély, hogy felépítsük évek alatt, és zökkenőmentes legyen az átállás (egy rookie azért jöhet, pláne, ha tényleg megy Mallett). RB-t itt hülyeség húzni, pláne hozzánk. Még egy fiatal WR-t ebbe a sorba ilyen korán? Nem örültem volna. TE? 2-3-4. körben is van még reális esély hozni valakit, ha mindenképpen szeretnénk Gronko mellé, mögé, de legyen ez egy (lehet kettő, ha számolunk egy inkább elkapóval, valahol a végén). OL-be kéne ember, C vagy OG. 2-3. körben ezt is lehet orvosolni kiemelkedő emberrel.
DE/DT. Ide jött Easley, aki akár 4–3-as LDE-ként is játszhat (bár én Martinnak örültem volna 2. körben, de megbarátkozom ezzel a pickkel). Valami irányítósiettető nem ártana persze, de Clowney 1/1 volt, Ford is kiment, esetleg Ealy jöhetett volna, bár Chandler Jones mögé szerintem nem kell 1. körös ember, elég valami projektebb a 2-3.-ban. DT-ben én Hagemannek jobban örültem volna, de ha BB-ék Easleyben látják a legnagyobb potenciált, legyen. Kockázatos persze, Wilfork és Kelly is sérülésből jön vissza persze, de amúgy van egy Siliga, Chris Jones kettős, amely beugorva egész jó szintet hozott azért, és ha merjük venni azt a földtől elrugaszkodott elképzelést, hogy idén nem hal ki mindenki onnan, akkor azért nem rossz ez a mélység. Tavaly azért kaptuk a kritikát, hogy a két kezdő mögött nincs érdemi ember. Most van két kezdő tapasztalatú fiatal (messze nem tökéletesek), és jött egy nagy potenciálú, aki remélhetőleg hosszú távra megoldhatja az egyik posztot, jövőre pedig reálisan nézve se Wilfork, se Kelly nem marad, így itt elfér a magas pick.
LB. Na hát itt van a szépen felfejlődő Hightower, a sérülése után remélem simán jól visszatérő, amúgy kiemelkedően jó Mayo, ha pedig Collins még tudna valamilyen szinten javulni, parádés lenne ez a sor (és utóbbi kettő esetén még sebességről is beszélhetünk azért). Ide 1. körben max Shaziert hoztam volna, de úgy, hogy Hightowert vagy Mayót valahová elcseréljük. Ide kell ember, ez egyértelmű, de későbbi körökben is elég. Legyen mondjuk Kevin Pierre-Louis valahol a 6. kör körül
CB. Vicc nélkül láttam esélyét. Revis egyéves szerződés, Browner kérdéses, Dennardot én mondjuk bírom meg Ryant is, mögöttük pedig Arrington is fasza, ha középen marad. Szélre jöhetett volna még ember, de nem zavar, hogy nem. Egy nagyobb darab még jobb lenne
S. Harmon helyére esetleg valami keményebb, illetve depht jöhet
A jelenlegi pickjeink közül azért szerintem szépen lehetne akár ezeket is lehetne foldozgatni, plusz ugye mindenhol ott az esély, hogy egy csúszót BPA alapon elvigyünk. Én őszintén szólva a keret jelenlegi feltöltöttsége alapján nem láttam olyan posztot, ahol mindenképp 1. körös ember kell, így mindenképpen BPA-t szerettem volna, ha BB-éknek Easley az, akkor hajrá Easley, én leszek a legnagyobb fanja 😊
2/30 Kareem Martin, Trent Murphy, Scott Crichton, DE / Gabe Jackson, OG / Marcus Martin, C / Troy Niklas, TE
6/30 Ben Gardner, DE
7/29 Gator Hoskins, Colt Lyerla, TE/(FB)

több mint 11 éve
Szerintem nagy stealt húztatok, nem nem lettek volns a sérülései jobb mint Donald.. Reménykrdtem hogy mindenki befosik 2 ACL után és behúzhatjuk 2. körre...Remélem egészséges marad...
több mint 11 éve
remélem hajnalba Troy Niklas érkezik majd hozzánk.
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!