New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
3 darab LB van a csapatban (meg mondjuk Ninkovich még elmegy egy kis szódával negyediknek)...Bostonabból a háromból azért kettőtől jó kérdés hogy milyen teljesítmény jön majd ősszel, Collins tetszett tavaly, meglátjuk hosszú távon mire képes. Van még bent olyan LB aki használható depth tud lenni nekünk?
több mint 12 éve
3 darab LB van a csapatban (meg mondjuk Ninkovich még elmegy egy kis szódával negyediknek)...
Do your job
több mint 12 éve
És ha mondjukvégre valaki aki nem reachzinedine52. körös talent a falba 4. végén, fasza 😊nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊manuszka86
Remélem OG leszWyatt
1/29 Easley
2/30 Garoppolo
4/5 Stork
4/30 White
4/40 Fleming
helyett
2/30 Fleming
4/5 Garoppolo
4/30 Stork
4/40 White lett volna? Akkor szerintem itt hüledezne mindenki, hogy milyen jó lett a 2. kör és az első két 4., White meg reach, de annyi baj legyen 😊

több mint 12 éve
Ezt a White picket most nekem is emésztenem kell egy picit...Bostonhát minden napra jut valami érdekes 😛
Rb tény bőven ráért volna.
több mint 12 éve
Az milyen?Ezt a White picket most nekem is emésztenem kell egy picit...BostonLoyko szerint jó pick és tipikus Pats pick, de az ilyenekhez sosem tudok hozzászokni... Szerintem a hatodik köreink egyikével is simán elhozhattuk volna, felesleges az ilyen srácokat 4/29-be húzni.Foldesi26
Do your job
több mint 12 éve
Ezt a White picket most nekem is emésztenem kell egy picit...BostonLoyko szerint jó pick és tipikus Pats pick, de az ilyenekhez sosem tudok hozzászokni... Szerintem a hatodik köreink egyikével is simán elhozhattuk volna, felesleges az ilyen srácokat 4/29-be húzni.
több mint 12 éve
végre valaki aki nem reach2. körös talent a falba 4. végén, fasza 😊nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊manuszka86
Remélem OG leszWyatt
több mint 12 éve
Ezt a White picket most nekem is emésztenem kell egy picit...
Do your job
több mint 12 éve
2. körös talent a falba 4. végén, fasza 😊nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊
Remélem OG leszWyatt
több mint 12 éve
Hát 3-ig max szerintem, annyi idő alatt Gerappának fel kell fejlődnie szépen.Kb 2002 után olyan 2012-ig eléggé WTF pick is lett volna azért, lássuk be... 😊WyattÉpp azt írtam le kicsit hosszabban, hogy számomra még most is eléggé az. 😊 Csak úgy nem az, ha azt feltételezem, hogy TB-vel már nem lehet még legalább 3-4 évig számolni, ami meglepett.
Közben elhoztátok Montee Ball egykori backupját. 😊peterk2005

több mint 12 éve
Kb 2002 után olyan 2012-ig eléggé WTF pick is lett volna azért, lássuk be... 😊WyattÉpp azt írtam le kicsit hosszabban, hogy számomra még most is eléggé az. 😊 Csak úgy nem az, ha azt feltételezem, hogy TB-vel már nem lehet még legalább 3-4 évig számolni, ami meglepett.
Közben elhoztátok Montee Ball egykori backupját. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Kb 2002 után olyan 2012-ig eléggé WTF pick is lett volna azért, lássuk be... 😊Hja. Mintha az elmúlt 14 évben bármikor is ült volna első, de még csak akár második körös QB is Tom mögött. 😊"We know what Ryan’s contract situation is," Belichick said. "We know what Tom’s age and contract situation is. I don’t think you want to have one quarterback on your team. I don’t think that’s responsible to the entire team or the organization."Spigo3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
Ja, bocs, Tebow majdnem. 😀peterk2005

több mint 12 éve
Hja. Mintha az elmúlt 14 évben bármikor is ült volna első, de még csak akár második körös QB is Tom mögött. 😊"We know what Ryan’s contract situation is," Belichick said. "We know what Tom’s age and contract situation is. I don’t think you want to have one quarterback on your team. I don’t think that’s responsible to the entire team or the organization."Spigo3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
Ja, bocs, Tebow majdnem. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
na ennek a picknek én is örülök, needre húztunk pipa 😊
több mint 12 éve
Picit reach, de én örülök a picknek. Robilluma tollából, ő nekünk mockolta 4/30-ra:Brian Stork, C, FSU
Wendell új szerződéséből egy év után mindenféle komoly áldozat meghozása nélkül kiléphet a Pats, szóval egy középső körös center húzása igencsak benne van a pakliban.
A Seminoles támadófalának leadere többször is megfordult már csapatában a guard poszton (a korrekt, 6’4, 315-ös mérete lehetővé teszi), ZBS-ben érzi magát otthon, remekül lép fel a második vonalba és a futásblokk az igazi erőssége. Egyéb kívánsága nincs is az új OL edzőnek.
A Patriots támadófalába amúgy is szeretnek szakállas goromba fehér szörnyetegeket húzni, Stork sem fog kilógni a sorból:
több mint 12 éve
Voltak bent magasabbra taksált emberek is, az tény. De ezek szerint, a mi listánkon nem. Remélem jobban beválik, mint mostanában a hátsókörös projektek.Na, megszereztük a várt embert a támadófalba is, Stork lett, inkább guardot vártam volna, de végül is ez mindegy, erősödjön a fal közepe, ez a lényeg 😊WyattTud ő G-t is játszani, legalábbis az ESPN-es emberkék szerint. De ez a pick nálam hatalmas reach, bár legalább oda is jött valaki, ahova kell.gdavid

több mint 12 éve
Na, megszereztük a várt embert a támadófalba is, Stork lett, inkább guardot vártam volna, de végül is ez mindegy, erősödjön a fal közepe, ez a lényeg 😊WyattTud ő G-t is játszani, legalábbis az ESPN-es emberkék szerint. De ez a pick nálam hatalmas reach, bár legalább oda is jött valaki, ahova kell.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Na, megszereztük a várt embert a támadófalba is, Stork lett, inkább guardot vártam volna, de végül is ez mindegy, erősödjön a fal közepe, ez a lényeg 😊

több mint 12 éve
Ezért ellentmondásos az egész helyzet. Ha tényleg erről van szó, akkor miért nem mentünk fel Manzielért, vagy miért nem húztuk be Bridgewatert? Sokkal kisebb lenne a felháborodás, ha ez történt volna. Azzal, hogy Easleyt húztuk Bridgewater helyett eldöntöttük, hogy Bradyre koncentrálunk. Aztán a második körben mégsem? Érdekes... és ezért nehéz hova tenni Jimmyt.3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
több mint 12 éve
"We know what Ryan’s contract situation is," Belichick said. "We know what Tom’s age and contract situation is. I don’t think you want to have one quarterback on your team. I don’t think that’s responsible to the entire team or the organization."3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
több mint 12 éve
3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....

több mint 12 éve
(szerintem jelentős üzenetbeli különbség van 2/30-on húzott QB és a 3/10-n húzottnak)Foldesi26Szerintem nem. 😊 (Főleg annak tükrében, hogy Mallett a 74. helyen való kihúzásával inkább steal-nek tekinthető, míg Gerappa 62. helye talán egy ici-picit reach is.)
A Mallett to post Brady era QB project befuccsolni látszik, jön a következő project. De ha Mallett jó is lenne akkor sem tudnánk olyan szerződést az orra alá tolni, hogy még pár évig a padon csücsüljön.
több mint 12 éve
Az igazi fotel szurkoló, mint én, leginkább olyanokon töpreng, hogy Brady a Brady Six végén arról beszél, mindennap szeretné megmutatni, hogy Ő a lehető legjobb QB a csapat számára, ez motiválja és sarkallja a folyamatos fejlődésre. Idén megnéztük az összes QB-t, első körben is QB-t akartunk húzni, 2/30-al meg is tettük ezt, a választott irányító fiatalabb, gyorsabb, erősebb és legalább annyira jóképű (😛), mint Brady. Ez három ok miatt fontos.1. A média trónfosztásról fog beszélni a következő évben végig.
2. Garoppolo akármilyen megmérettetésen vett eddig részt, mindig tökéletesen teljesített, felhívta magára a figyelmet, főleg edzés "környezetben". A fantom pressure problémája kevésbé jön elő a TC alatt, nem elképzelhetetlen, hogy az idei nyár inkább Garoppolo "wow" playeiről fog szólni. Nem vagyok benne biztos, hogy edzéseken Brady sokkal jobb lesz, sőt.
3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára? Én nem lennék túl boldog, ha a helyemre keresnének elsősorban embert. Igaz, csak 2/30-on érkezett QB, de a második körben nem padra szokás húzni. (szerintem jelentős üzenetbeli különbség van 2/30-on húzott QB és a 3/10-n húzottnak). Ráadásul mindez az elmúlt 8 év egyik legrosszabb Brady szezonja után történik, mert újonc WR-ek ide, sérültek oda, valahogy Brady egész évben nem volt az igazi, pontossággal is voltak gondok (Edelman túldobása a Broncos meccsen, senkitől sem zavartatva, azóta is bevillan rémálmaimban).
Ezek együttes hatása lehet az, hogy Bradyt végre valaki megszorongatja. Legalábbis Ő érezheti úgy, hogy megszorongatják. Ez pedig jól sülhet el, végre bizonyíthat megint, lehet valaki a seggében Bledsoe óta. Hátha olyan Bradyt láthatunk jövőre, aki a munkáját féltve a lehető legjobban fog játszani.
A fotel szurkoló ilyen badarságokról ábrándozik, és próbál ott is értelmet keresni, ahol nincs 😊
Mindenesetre lehet érdemesebb lenne azzal foglalkozni, hogy még mindig megmenthetjük ezt a draftot. Pl. Antonio Richardson vagy David Yankey pick 4/8-n az OG kérdést lehet megoldaná, de bent van még Cyril is, negyedik végén vagy hatodikban jöhetne Brian Stork C. Bent van még Gator Hoskins, Colt Lyerla, Arthur Lynch TE/FB-k, Jared Abbrederis, Bruce Ellington, Keith McGill CB, Jackson Jeffcoat DE és még sorolhatnám (közben látom Wyatt már megtette). Vannak bent jó prospectek, bőven lehet meríteni még ebből a draftból. Jó lenne mostantól needre húzni, ismert neveket, hogy megnyugtassák a lelkünk 😊