New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A sonkamérgezésből lassacskán magamhoz térve én is elmerengtem a draftról. Elsősorban az O-ról.

Az egyéni workoutokba nem kell sokat beolvasni, az első körös pickjeink többsége még az edzői stáb közelébe sem került az elmúlt években.

A balhés, pályán kívüli red flaggel rendelkező játékosokat idén kizárhatjuk. Kétlem, hogy a Hörni story utáni évben rögtön kockáztatna a vezetőség.

QB draft valóban várható, s nem csak azért, mert ennyi prospectet "hívtunk be". Ezzel a class depth-tel és a viszonylag alacsony számú QB-needes csapattal van rá sansz, hogy top5-top7 játékos csúszik a 3. körbe, ahol az ilyenekre már lecsapunk (lsd. Mallett vagy korábban a "szépemlékű" O'Connell). Ha ilyen nincs, akkor jön egy "Hoyer-pick". Projekt is belefér, idén még úgyis #3 lenne (Mallettet nem tudjuk elpasszolni).

RB: Nagy kérdés, hogy mire tartja a vezetőség Ridleyt és Vereent. Szerintem egyik sem életbiztosítás. Ridley megbízhatatlan plusz tavaly a sebességével is bajok voltak. Milyen hosszú volt a legjobb futása... 29 yard? Háromszor futott 20 yard felett, 180 carry-ből. Vereen 22 meccset hagyott ki 3 év alatt.. tavaly a szezonnyitón ígéretes volt, rögtön össze is szedett egy csuklótörést... utána pedig csak elkapásra használtuk. Bolden ideális #3, #4 egy depth charton... 3rd down/elkapó RB-nek használtuk, kényszerűségből. Inkább feküdne neki a BJGE üzemmód. Ja és jövőre egyedül neki lesz szerződése. Egy univerzális, minden szerepkörben felhasználható játékos részemről lazán jöhet. A QB-picktől függően 3., 4. kör, pl. a harmadik körben Charles Smith?
Fafej kivételével nem szeretem a "törpeegér" futókat, szerintem egy viszonylag vaskos gyerekre lenne szükség, meccsenként 20 labdaérintésre hitelesítve...

FB: Tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű, de én egyáltalán nem vagyok oda Develinért. Futásblokkolásban szerintem upgrade-re, egy "pörölyre" lenne szükség.. nem mintha futóként, elkapóként akkorát produkálna. Mondjuk az az 1 yardos goal line futása tavaly nagyon szép volt.
Ho-mant használtuk még ilyen szerepkörben, de ő sem váltotta meg a világot... sőt.
Prosch? Milliardnak szerintem felejtős a 2014-es szezon, egy novemberi ACL-műtétet követően😕
BB egyáltalán áldozott már draft picket FB-ért?😊

A TE, OL témakört szerintem már túltárgyaltuk. Egy OG/C jól jönne.. kérdés, az új OL coach hoz-e magával bármifajta koncepcióváltást. A Giants, Dolphins, Jets is a nagyobb, power blocking falairól volt híres (legalábbis emlékeim szerint) - ez némileg ellentétes a nálunk dívó, főszabály szerint kicsit alulméretezett (ok, a 2 OT colos) linemanekkel operáló, zone blockingra is képes fallal.
Ez alól képez kivételt pl. Cannon...

TE poszton egy "move" TE-re lenne szükség, az azonban egyáltalán nincs... csak TE-testbe bújt WR-ek. Niklast írta valaki... csak pár felvételt láttam róla. Még az én avatatlan szememnek is nagyon nyersnek tűnik. Nagy need, de kétlem, hogy érdemben meg tudnánk oldani egy újonc draftolásával.
Esetleg hozhatunk egy veteránt. A megmaradtak közül Winslow már "kijátszotta" magát tőlünk, Fred Davis és Dustin Keller maradt. Utóbbi olyan térdsérülés után, amihez képest Gronké kismiska. Szóval felejtős opció. Owen Daniels volt workouton, de végül a Ravenshez került.
Esetleg draft day trade?
Kezdhetjük az imádkozást Gronk gyors gyógyuláséért, s azért hogy viszonylag komolyabb sérülés nélkül lehúzza a szezont.

WR van elég. Minitron hozza a tavalyit (vagy kicsit többet), Amendola hozza le IR nélkül, LaFells hozzon 500 yardot és a tavalyi 3-4 újoncból 2 produkáljon "second year jumpot"... és megvagyunk😊
Kétlem hogy további "ifjakra" lenne szükség
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mert mind DE, mind az LB sorra ráfér a mélyítés, és gigantikus tátongó lyuk nincs a csapatban, amelyet ezeknél előbb akarnának betömni.Guggenheim
TE? (néztem, csak nem láttam)

De ha Shazier vagy Mosley lecsúszik 1/29-ig, akkor nem lepődnék meg rajtuk.Gogo
Hát én egy egészen másik kifejezést találnék ez esetben 😀

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Mert mind DE, mind az LB sorra ráfér a mélyítés, és gigantikus tátongó lyuk nincs a csapatban, amelyet ezeknél előbb akarnának betömni.Guggenheim
TE? (néztem, csak nem láttam)

De ha Shazier vagy Mosley lecsúszik 1/29-ig, akkor nem lepődnék meg rajtuk.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Eddigi bejelentett pre-draft látogatások és privát edzések: nincs OL, TE és S túltengés, irányítófronton kereshetik Mallett utódját és tesztelhetik a leendő ellenfeleket. Persze a ködösítés is bejátszhat.
Gogo
Nekem nagyon az az érzésem, hogy BB-ék az 1. körös pickre alapvetően cserepartnert keresnek, és alapvetően jövő évi (első körös) draftcetlit szeretnének az ideiért szerezni. Második opció szerintem csak a trade down.

Ha nem lesz ilyen csapat, akkor harmadik opció a draft. Tippem az, hogy az első, Pats által draftolt játékos DE vagy LB lesz. A TE pick túl konvencionális lenne BB mentalitását és karakterét ismerve.Guggenheim
Ha az lesz a legjobb érték, akkor legyen. De önmagában sem a DE sem az LB poszt nem olyan, ahová most feltétlenül 1. körös emberkét hoznánkWyatt
Nem, nem én sem szeretném azt, ha a Pats első körös választása DE vagy LB lenne (már persze abban az esetben, ha nem találunk cserepartnert, és lesz draft az első körben). Csak valamennyire ha próbálok felírni egy draft-képletet a Pats számára, amelyben a rendelkezésre álló emberanyag, szükséges mélyítések és az FA mozgások mellé odavesszük az ún. BB-faktort, akkor eléggé nagy valószínűsége van annak, hogy erre a posztra fog majd hozni játékost. Mert mind DE, mind az LB sorra ráfér a mélyítés, és gigantikus tátongó lyuk nincs a csapatban, amelyet ezeknél előbb akarnának betömni.

A TE a harmadik olyan poszt, ahova kellene még majd ember a rosterre, szívem szerint oda választanék, ám azt vélhetően jó ár-érték arányban találunk a második körben is. Persze, ha trade down lesz, és második körben választ a Pats első alkalommal, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy TE draft lesz az első választás.Guggenheim
A DT vagy DE vagy LB kérdés a kinti szurkolói társadalmat is megosztja 😊
A "negyedik" számú LB poszt egy elég érzékeny poszt nálunk, külföldi szurkolói fórumokon lehet olvasni, hogy átlagban 20% körüli snap számra számíthat aki megnyeri, köszönhetően a rendkívül változatos védekezési formációknak. Ha szerencsénk van találunk egy Dane Fletchert idén is, ha nem, akkor viszont csúnya terhelés várhat a Collins/Mayo/Magastorony tengelyre. Én az idei LB classban sokkal több lehetőséget látok, mint DT/DE fronton. Talán abban szinte mindenki egyetért, hogy érdemes lenne letradelni ha lesz rá lehetőség.

Olvastam olyan véleményt, hogy külön érdekes lehet ez a draft abból a szempontból, hogy nagyon sok irányba indulhat el az FO, kezdve a TB utáni időkre történő QB drafttal kezdődően, egy playmaker elkapón (WR,TE) át egészen a D tovább építésével bezárólag. Nagyon érdekes lesz az biztos.

Do your job
több mint 11 éve
Guggenheim 38
Eddigi bejelentett pre-draft látogatások és privát edzések: nincs OL, TE és S túltengés, irányítófronton kereshetik Mallett utódját és tesztelhetik a leendő ellenfeleket. Persze a ködösítés is bejátszhat.
Gogo
Nekem nagyon az az érzésem, hogy BB-ék az 1. körös pickre alapvetően cserepartnert keresnek, és alapvetően jövő évi (első körös) draftcetlit szeretnének az ideiért szerezni. Második opció szerintem csak a trade down.

Ha nem lesz ilyen csapat, akkor harmadik opció a draft. Tippem az, hogy az első, Pats által draftolt játékos DE vagy LB lesz. A TE pick túl konvencionális lenne BB mentalitását és karakterét ismerve.Guggenheim
Ha az lesz a legjobb érték, akkor legyen. De önmagában sem a DE sem az LB poszt nem olyan, ahová most feltétlenül 1. körös emberkét hoznánkWyatt
Nem, nem én sem szeretném azt, ha a Pats első körös választása DE vagy LB lenne (már persze abban az esetben, ha nem találunk cserepartnert, és lesz draft az első körben). Csak valamennyire ha próbálok felírni egy draft-képletet a Pats számára, amelyben a rendelkezésre álló emberanyag, szükséges mélyítések és az FA mozgások mellé odavesszük az ún. BB-faktort, akkor eléggé nagy valószínűsége van annak, hogy erre a posztra fog majd hozni játékost. Mert mind DE, mind az LB sorra ráfér a mélyítés, és gigantikus tátongó lyuk nincs a csapatban, amelyet ezeknél előbb akarnának betömni.

A TE a harmadik olyan poszt, ahova kellene még majd ember a rosterre, szívem szerint oda választanék, ám azt vélhetően jó ár-érték arányban találunk a második körben is. Persze, ha trade down lesz, és második körben választ a Pats első alkalommal, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy TE draft lesz az első választás.
több mint 11 éve
Gogo

Ha az lesz a legjobb érték, akkor legyen. De önmagában sem a DE sem az LB poszt nem olyan, ahová most feltétlenül 1. körös emberkét hoznánk

több mint 11 éve
Guggenheim 38
Gogo

Ha nem lesz ilyen csapat, akkor harmadik opció a draft. Tippem az, hogy az első, Pats által draftolt játékos DE vagy LB lesz. A TE pick túl konvencionális lenne BB mentalitását és karakterét ismerve.
több mint 11 éve
Mondjuk Koppenből, vagy éppen Wendellből kiindulva, nagyon meglepődnék, ha a Patriots a második körben centert húzna.
Én nem nagyon várok 1-2. körös guard picket sem, szerintem az egész OL inkább a draft második felében lesz terítéken.
Boston
Mankins példájából kiindulva első körös guard nem is eleve elvetendő (más kérdés, hogy idén megéri-e bárki is az 1/29-et). Az idei felhozatalból én sem örülnék első körös interior OL picknek, de a 2. - 3. körben kifejezetten szeretnék valami ígéretes újoncot.
Aztán majd megint jön valami őrület.

Vagy a trade down (up).

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Mondjuk Koppenből, vagy éppen Wendellből kiindulva, nagyon meglepődnék, ha a Patriots a második körben centert húzna.
Én nem nagyon várok 1-2. körös guard picket sem, szerintem az egész OL inkább a draft második felében lesz terítéken.
A Tuittban rejlő lehetőségeken kívül továbbra sem látok olyan DL játékost, akit az előzetes várakozások szerint az első kör végén boldogan hazavinnék.
Ez alapján simán beleférhet egy lecsúszó QB,WR prospect szerintem, ha olyan értéket képviselő játékosról van szó.

Do your job
több mint 11 éve

QB - 7
Teddy Bridgewater (Louisville)
Jimmy Garoppolo (Eastern Illinois)
AJ McCarron (Alabama)
Johnny Manziel (Texas A&M)
Zach Mettenberger (LSU)
Logan Thomas (Virginia Tech)
Keith Wenning (Ball State)

(Reiss: I'd think third round is as early as they'd likely go at the position [quarterback], unless something unexpected happened in the second round. I've targeted Pitt's Tom Savage as a prospect who I think would interest them in that range, but it sounds like he's a hot prospect right now and might not be available at that point.) Bár Savage pont nem szerepel a listán...

WR - 5
Kelvin Benjamin (Florida State)
Brandin Cooks (Oregon State)
Bruce Ellington (South Carolina)
Mike Evans (Texas A&M)
Kevin Norwood (Alabama)

(Reiss:On the wide receiver in the first round, I look at things a bit differently there. I'd be mildly surprised if they target that area with a top pick.
Early last season, when Tom Brady was struggling a bit with his completion percentage and some in the media were asking if Father Time had caught up with him, we had a brief chat in the locker room. He assured me better days were ahead because they'd be getting some more experienced guys back and they wouldn't have to rely so heavily on rookies who shouldn't be counted on in the first place. It was a reminder to me of the way things are often viewed internally and how that diverges with what we often talk about externally. With that, I'd say the Patriots' best chance at surrounding Brady with more weapons in 2014 is if there is excellent development from the '13 class.
) Ennek ellenére szerintem várható egy WR pick.

DE - 3
Scott Crichton (Oregon State)
Dee Ford (Auburn)
Stephon Tuitt (Notre Dame)

LB - 3
Michael Sam (Missouri)
Brandon Watts (Georgia Tech)
Avery Williamson (Kentucky)

(Reiss:I think they'll be able to replace Fletcher with a younger, cheaper option who possibly has more upside. Some good off-the-line athletic LBs in this draft in the middle rounds (Jordie Tripp, Tyler Starr, Chris Kirksey) who not only test and play well, but seem like solid character guys too. Wouldn't be surprised if they actually double-dip in this area.)

TE - 2
C.J. Fiedorowicz (Iowa)
Crockett Gillmore (Colorado State)

(Reiss1:This isn't the strongest draft class at the position [tight end]. I don't necessarily see a "move" TE in the draft that would come in and immediately trump what they already have on the roster. Thus, I'd look closer at what they have in D.J. Williams and Mark Harrison and focus as much on their development as any prospect in this year's draft.
Reiss2:We view Niklas a bit differently as I could see him helping this year and believe he has a phsyical makeup that is hard to find at the TE position. I think the question basically comes down to this: If you view Amaro as basically an oversized WR, do you value that highly enough in the first 32 picks? I have doubts the Patriots would when they could look down the line and feel they were getting a similar talent such as Florida's Trey Burton in the middle rounds.) Niklasnak én örülnék, de ő sincs a listán, szerintem TE mindenképp kellene a draftról.

S - 2
Deone Bucannon (Washington State)
Dezmen Soutward (Wisconsin)

OL - 1
Weston Richburg (C - Colorado State)

(Reiss:Wouldn't be surprised if we see a center early. They privately worked out Colorado State's Weston Richburg last Thursday in Fort Collins, Colorado. I don't want to make a bigger deal of that than it is, because they literally work out everyone, but I could see why they like Richburg. Second-round range for him, but might not be there at 62.)

DT - 1
Jimmy Staten (Middle Tennessee State)

(Reiss:(...) last year, Bill Belichick said he [Armond Armstead] was projected as a top-3 player in the rotation with Vince Wilfork and Tommy Kelly. That alone raised my expectations, coming from BB himself.
Kadar:While a player like Dee Ford would give the Patriots some intriguing pass rush options, he seems like somewhat of a luxury choice. He would give them some needed depth at end, but someone like Notre Dame defensive tackle Louis Nix would provide a better every-down option in the middle. New England got by last season with players like Chris Jones and Joe Vellano while Vince Wilfork and Tommy Kelly were injured. Nix would make New England less reliant on that hodgepodge group while a depth pass rusher could be found later in the draft.)

több mint 11 éve
Fiedorowicz és Buchanon pre-draft visiten, Richburg private workout.Gogo
Richburg nagyon nagy kedvencem, jöjjön csak jöjjön.

Do your job
több mint 11 éve
Fiedorowicz és Buchanon pre-draft visiten, Richburg private workout.

több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
 www.youtube.com/watch?v=VLNUHfDhqaI&feature=youtu.be&t=6m54s

Ha Niklas végül a Patsben kötne ki, gyorsan összehaverkodnának Gronkkal, azt hiszem... 😀
több mint 11 éve
biepet San Francisco 49ers Michigan State Spartans 14
29 Ez volt a D terv
DE KONY EALY
MISSOURI
62 Őt sokat látom ide választva, kíváncsi lennék egy szakértő véleményre
C TRAVIS SWANSON
ARKANSAS
93 TE már nagyon kellett
TE TROY NIKLAS
NOTRE DAME
130 Sok jót hallottam róla újabban
WR CODY LATIMER
INDIANA
140 Darabra elég ember van a rotációban, csak ki tudja, hányan érik meg egészségesen az edzőtábor végét közülük
DT JUSTIN ELLIS
LOUISIANA TECH
198 LB sor elég vékony, szituációs játékosnak jó lehet
ILB JEREMIAH GEORGE
IOWA STATE
206 Egyszer már rövid távra bejött a dupla Te draft
TE JOE DON DUNCAN
DIXIE STATE
244 DE-ből sosem elég, ki tudja talán egy igazi csiszolatlan gyémánt
DE AARON LYNCH
USF
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na ilyen ez amikor egy amatőr draftol.....

29
TE ERIC EBRON
UNC
62
G CYRIL RICHARDSON
BAYLOR
93
DE DEMARCUS LAWRENCE
BOISE STATE
130
RB ANDRE WILLIAMS
BOSTON COLLEGE
140
ILB LAMIN BARROW
LSU
198
C RUSSELL BODINE
NORTH CAROLINA
206
OLB DEVON KENNARD
USC
244
DT KERRY HYDER
TEXAS TECH

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Draftoltam egyet:

New England Patriots:
1/29
TE Jace AMARO (Texas Tech)
2/62
C Travis SWANSON (Arkansas)
3/93
DE Ed STINSON (Alabama)
4/130
S Hakeem SMITH (Louisville)
4/140
G Dakota DOZIER (Furman)
6/198
S Jonathan DOWLING (Western Kentucky)
6/206
TE Crockett GILMORE (Colorado State)
7/244
OLB Xavier BOYD (Western Kentucky)

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem lepődnék meg egy olyan pletykán, hogy Talib, Blount, Spikes és VW egy külön klikket alakított az öltözőben..
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mulligan el hmmm TE draft melyik körben? Gondolom függ attól is ki marad bent és holThundersNFL
hááátttt, nehéz lesz pótolni, talán egy UDFA is megteszi majd😛
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Preseason menetrend:

Week 1: at Washington Redskins
Week 2: Philadelphia Eagles
Week 3: Carolina Panthers
Aug. 28: at New York GiantsGogo
A Panthers helyett igazán be lehetett volna szervezni a Cowboyst 😊Wyatt
Emberemlékezet óta először nem játszunk a TB-vel
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hát esze az van a játékhoz, más kérdés, hogy sebessége nem igen volt 😕 Felőlem lehet interceptionje is akár ellenünk, vannak számomra fontosabb célok 😀Wyatt
14-2 wild cardra biztos elég lesz, még ha a Bills viszi is a csoportot. 😛
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Minden playnél Spikes A-gap blitz lesz egyszer Wendell jobb-, egyszer baloldalán. Remélhetőleg jól kapkodja majd a fejét...
több mint 11 éve
Spikes hirtelen közreadta, hogy Patriots-hater lett:
(13 percen belül 3 tweet)

"Great games on the schedule for 2014, but it's going to be like Christmas to hand the #Patriots #PatriotsNation a L...twice! #BILLSMAFIA"

"It's icing on my cake to hand the #Patriots two big L's this year. #justwatch"

"4 years a slave"Gogo
Lehet, hogy ott tolnak valami fura cuccot, az a sztívi gyerek is atomot akart küldeni 😀😀Wyatt
Ejj milyen jó lesz nézni mikor TB rádobálgat majd 😛gordon
Csakaztán nehogy hirtelen megtanuljon passz ellen védekezni...ThundersNFL
Hát esze az van a játékhoz, más kérdés, hogy sebessége nem igen volt 😕 Felőlem lehet interceptionje is akár ellenünk, vannak számomra fontosabb célok 😀

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Spikes hirtelen közreadta, hogy Patriots-hater lett:
(13 percen belül 3 tweet)

"Great games on the schedule for 2014, but it's going to be like Christmas to hand the #Patriots #PatriotsNation a L...twice! #BILLSMAFIA"

"It's icing on my cake to hand the #Patriots two big L's this year. #justwatch"

"4 years a slave"Gogo
Lehet, hogy ott tolnak valami fura cuccot, az a sztívi gyerek is atomot akart küldeni 😀😀Wyatt
Ejj milyen jó lesz nézni mikor TB rádobálgat majd 😛gordon
Csakaztán nehogy hirtelen megtanuljon passz ellen védekezni...

Draft

több mint 11 éve
Mulligan el hmmm TE draft melyik körben? Gondolom függ attól is ki marad bent és hol

Draft

több mint 11 éve
Preseason menetrend:

Week 1: at Washington Redskins
Week 2: Philadelphia Eagles
Week 3: Carolina Panthers
Aug. 28: at New York GiantsGogo
A Panthers helyett igazán be lehetett volna szervezni a Cowboyst 😊