New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Olvastam egy elemzést pár hete, hogy a Revis-Browner páros szerződtetésének a legnagyobb nyertese (persze a csapaton kívűl) Chandler Jones lehet.Így van. Nem azért nem volt nyomás a Broncos ellen az AFC-döntőben, mert szar volt a két DE, hanem mert összesen négy DE-nek volt 1000 feletti snapszáma az alapszakaszban, 1100 felett meg csak kettőnek. Ninkovichnak (1114) és Chandler Jonesnak (1142). És ehhez még hozzájött 66 a Colts ellen is. Egyszerűen abnormális terhelést kaptak, a végére pedig teljesen érthető, hogy már a seggükön vették a levegőt. De ettől még egyetértek, kell a pass rush, mert önmagában még nem elég a sec, csak arra akartam utalni, hogy nem Browner hiányzásában látom a a parafaktort. Egy fasza kis 2-3. körös DE, aki tehermentesíteni tud, remélhetőleg nagyobb visszaesés nélkül, és akkor az egész pass rush még jobb lehet, ami az egész D-t fel fogja javítani. Ha mindenki faszán vissza tud térni a tavalyi sérültek közül, és Chandler Jones és Collins még tovább tud fejlődni, akkor nagyon szép dolgok várnak ránk... 😊Wyattszép és jó hogy most pofásan néz ki a secondary, de azért némi pass rush nem ártana, mert a jobbfajta O falak ellen 0 nyomás volt a Qb-n és egy elit Qb ezt kihasználja (Broncos elleni Konf döntő tavaly), szal oda jó lenne nagyon jó embereket draftolni 😊manuszka86Jó lenne, csak idén nem nagyon van ilyen. Egyébként a sackek számát tekintve a Pats tavaly az 5. helyen végzett az alapszakaszban. Szerintem ott inkább a depth jelenti a legnagyobb problémát. A futás elleni védekezésünk viszont konkrétan katasztrófa volt a két belső ember kidőlése után (és Siliga előtt). Szóval hozzuk csak el Deandre Colemant valamikor a 4-5. körben 😊Boston
Én azon sem csodálkoznék ha már 1/29-en DE-t hoznánk.( Ealy , Ford)
több mint 11 éve
Jogos. Aktiváltuk. Mea culpa😊Nem. cspeti98 emlékszik jól.PUP volt az hidd el 😉gordonGronkról valami? Amikor legutoljára olvastam róla lehetségesnek tartották a PUP-on kezdést ismét..Gronk tavaly se PUP-on kezdett, és szerintem idén se ott fog, mert a PUP-on lévő játékosok nem edzhetnek a csapattal, ha jól tudom. Tavaly is emiatt volt az 53-as keret része az 1. héttől kezdve.cspeti98
gordon
pats.hu/gronk-ujra-edz-megalakult-a-gyakorlocsapat-es-egyeb-rovid-hirekDoM
több mint 11 éve
Nem. cspeti98 emlékszik jól.PUP volt az hidd el 😉gordonGronkról valami? Amikor legutoljára olvastam róla lehetségesnek tartották a PUP-on kezdést ismét..Gronk tavaly se PUP-on kezdett, és szerintem idén se ott fog, mert a PUP-on lévő játékosok nem edzhetnek a csapattal, ha jól tudom. Tavaly is emiatt volt az 53-as keret része az 1. héttől kezdve.cspeti98
gordon
pats.hu/gronk-ujra-edz-megalakult-a-gyakorlocsapat-es-egyeb-rovid-hirek
több mint 11 éve
Így van. Nem azért nem volt nyomás a Broncos ellen az AFC-döntőben, mert szar volt a két DE, hanem mert összesen négy DE-nek volt 1000 feletti snapszáma az alapszakaszban, 1100 felett meg csak kettőnek. Ninkovichnak (1114) és Chandler Jonesnak (1142). És ehhez még hozzájött 66 a Colts ellen is. Egyszerűen abnormális terhelést kaptak, a végére pedig teljesen érthető, hogy már a seggükön vették a levegőt. De ettől még egyetértek, kell a pass rush, mert önmagában még nem elég a sec, csak arra akartam utalni, hogy nem Browner hiányzásában látom a a parafaktort. Egy fasza kis 2-3. körös DE, aki tehermentesíteni tud, remélhetőleg nagyobb visszaesés nélkül, és akkor az egész pass rush még jobb lehet, ami az egész D-t fel fogja javítani. Ha mindenki faszán vissza tud térni a tavalyi sérültek közül, és Chandler Jones és Collins még tovább tud fejlődni, akkor nagyon szép dolgok várnak ránk... 😊szép és jó hogy most pofásan néz ki a secondary, de azért némi pass rush nem ártana, mert a jobbfajta O falak ellen 0 nyomás volt a Qb-n és egy elit Qb ezt kihasználja (Broncos elleni Konf döntő tavaly), szal oda jó lenne nagyon jó embereket draftolni 😊manuszka86Jó lenne, csak idén nem nagyon van ilyen. Egyébként a sackek számát tekintve a Pats tavaly az 5. helyen végzett az alapszakaszban. Szerintem ott inkább a depth jelenti a legnagyobb problémát. A futás elleni védekezésünk viszont konkrétan katasztrófa volt a két belső ember kidőlése után (és Siliga előtt). Szóval hozzuk csak el Deandre Colemant valamikor a 4-5. körben 😊Boston

több mint 11 éve
PUP volt az hidd el 😉Gronkról valami? Amikor legutoljára olvastam róla lehetségesnek tartották a PUP-on kezdést ismét..Gronk tavaly se PUP-on kezdett, és szerintem idén se ott fog, mert a PUP-on lévő játékosok nem edzhetnek a csapattal, ha jól tudom. Tavaly is emiatt volt az 53-as keret része az 1. héttől kezdve.cspeti98
gordon
több mint 11 éve
szép és jó hogy most pofásan néz ki a secondary, de azért némi pass rush nem ártana, mert a jobbfajta O falak ellen 0 nyomás volt a Qb-n és egy elit Qb ezt kihasználja (Broncos elleni Konf döntő tavaly), szal oda jó lenne nagyon jó embereket draftolni 😊manuszka86Jó lenne, csak idén nem nagyon van ilyen. Egyébként a sackek számát tekintve a Pats tavaly az 5. helyen végzett az alapszakaszban. Szerintem ott inkább a depth jelenti a legnagyobb problémát. A futás elleni védekezésünk viszont konkrétan katasztrófa volt a két belső ember kidőlése után (és Siliga előtt). Szóval hozzuk csak el Deandre Colemant valamikor a 4-5. körben 😊
Do your job
több mint 11 éve
szép és jó hogy most pofásan néz ki a secondary, de azért némi pass rush nem ártana, mert a jobbfajta O falak ellen 0 nyomás volt a Qb-n és egy elit Qb ezt kihasználja (Broncos elleni Konf döntő tavaly), szal oda jó lenne nagyon jó embereket draftolni 😊
több mint 11 éve
Jó, mert tavaly is sok értelme volt.Gronkról valami? Amikor legutoljára olvastam róla lehetségesnek tartották a PUP-on kezdést ismét..Gronk tavaly se PUP-on kezdett, és szerintem idén se ott fog, mert a PUP-on lévő játékosok nem edzhetnek a csapattal, ha jól tudom. Tavaly is emiatt volt az 53-as keret része az 1. héttől kezdve.cspeti98
gordon
több mint 11 éve
Gronkról valami? Amikor legutoljára olvastam róla lehetségesnek tartották a PUP-on kezdést ismét..Gronk tavaly se PUP-on kezdett, és szerintem idén se ott fog, mert a PUP-on lévő játékosok nem edzhetnek a csapattal, ha jól tudom. Tavaly is emiatt volt az 53-as keret része az 1. héttől kezdve.
gordon
több mint 11 éve
A pass rush azért még javítandó, főleg a jobb O-falak és elit QB-k ellen. (Segít a jobb secondary, csak az elég lesz-e?)Az első 4 meccs még Browner nélkül. Szóval jól jön, hogy nem játszunk elit QB ellen.gordonLOL
A Talib, Dennard, Arrington, Ryan – DMC, Gregory/Harmon DB-sor tavaly azért bőőőőőven a jobb egységek közé tartozott, sőt...
Ehhez képest annyi a változás jelenleg, hogy Talib helyett jött a liga legjobb cornere Revis személyében, valamint, hogy Gregory már nincs itt. Szóval felőlem akár jöhetne elit QB is, még úgy is, hogy nincs Browner. Persze mindig jól jön, ha nincs elit QB az ellenfélnél... 😀Wyatt
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Az első 4 meccs még Browner nélkül. Szóval jól jön, hogy nem játszunk elit QB ellen.gordonLOL
A Talib, Dennard, Arrington, Ryan – DMC, Gregory/Harmon DB-sor tavaly azért bőőőőőven a jobb egységek közé tartozott, sőt...
Ehhez képest annyi a változás jelenleg, hogy Talib helyett jött a liga legjobb cornere Revis személyében, valamint, hogy Gregory már nincs itt. Szóval felőlem akár jöhetne elit QB is, még úgy is, hogy nincs Browner. Persze mindig jól jön, ha nincs elit QB az ellenfélnél... 😀

több mint 11 éve
Közben nem meglepetés, hogy Soldernél aktíváltuk az 5. éves opciót 7,438 milliót érően.Gronkról valami? Amikor legutoljára olvastam róla lehetségesnek tartották a PUP-on kezdést ismét..
Illetve Dobson felépülése rendben halad, nincs semmi hátráltató körülymény.Spigo
Lions elleni meccsen remélem megússzuk Suh terorrját! A többi fincsi meccsek😀ParadSECSuh állítólag feltrade alap a Lionsnál (szvsz baromság) úgyhogy ki tudja lehet, hogy raiders mezben jön majd szembe 😀
Az első 7 meccs QB-i: Tannehill, TBD, TBD, Alex Smith, Andy Dalton, EJ Manuel, Geno Smith/VickAz első 4 meccs még Browner nélkül. Szóval jól jön, hogy nem játszunk elit QB ellen.
És az utánuk lévők: Cutler, Peyton, Luck, Stafford, Rodgers, RiversSpigo
több mint 11 éve
Lehet majd tesztelni ezt a megvadult védelmet 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Az első 7 meccs QB-i: Tannehill, TBD, TBD, Alex Smith, Andy Dalton, EJ Manuel, Geno Smith/Vick És az utánuk lévők: Cutler, Peyton, Luck, Stafford, Rodgers, Rivers
több mint 11 éve
Lions elleni meccsen remélem megússzuk Suh terorrját! A többi fincsi meccsek😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Közben nem meglepetés, hogy Soldernél aktíváltuk az 5. éves opciót 7,438 milliót érően.Illetve Dobson felépülése rendben halad, nincs semmi hátráltató körülymény.
több mint 11 éve
A Bills idén nem játszik Torontóban, szóval csak egy dome meccs lesz az alapszakaszban, és még az is opcionális (@Colts). A Vikings a Pats ellen játssza első tétmeccsét a Golden Gophers pályáján a második héten. Túl sok a éjszakai meccs. 😉 A szabadhétvége ideális helyre került.
több mint 11 éve
November 2. Jól hangzikWyattJa, a születésnapom... Broncos meccsel. Jeee.
több mint 11 éve
1 Sep 7 1:00PM AT Dolphins2 Sep 14 1:00PM AT Vikings
3 Sep 21 1:00PM Raiders
4 Sep 29 8:30PM AT Chiefs
5 Oct 5 8:30PM Bengals
6 Oct 12 1:00PM AT Bills
7 Oct 16 8:25PM Jets
8 Oct 26 1:00PM Bears
9 Nov 2 4:25PM Broncos
10 BYE
11 Nov 16 8:30PM AT Colts
12 Nov 23 1:00PM Lions
13 Nov 30 4:25PM AT Packers
14 Dec 7 8:30PM AT Chargers
15 Dec 14 1:00PM Dolphins
16 Dec 21 1:00PM AT Jets
17 Dec 28 1:00PM Bills
több mint 11 éve
FB: Tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű, de én egyáltalán nem vagyok oda Develinért. Futásblokkolásban szerintem upgrade-re, egy "pörölyre" lenne szükség.GyulusÉn is várok hozzátok egy kőkemény egydimenziós FB-t, a két legkeményebbel volt is kapcsolata a csapatnak az elmúlt hónapban. A 270 fontos JC Copelanddel gyakorlatokat végeztetett a stáb és az LSU pro day-en is lecsekkolták. Az ex (alulméretezett) NT Nikita Witlock is esélyes lehet, vele is találkoztak. A pro day-én: www.youtube.com/watch?v=tc79fiRryOI . A karakterével, stílusával, játékával sztem ő nagyon beleillene a (2000-es évek eleji) csapatba.
Futók esetén azt tartanám meglepőnek, ha nem választanának a top100-ban. Sims ideális jelöltnek tűnik. Jó tipp, példa volt.DoMSims a sokoldalúsága miatt jöhet képbe, mert remek a passzjátékban is, de sztem egy zúzós 2-down futó fog jönni, mint amilyennek Ridley vagy Blount lett szerződtetve. Én a két legmasszívabb futóra, Jeremy Hillre vagy Hyde-ra tippelek.
A Copeland+Hill LSU-s tandem elég komoly lenne.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Nálam Niklas simán 2.kör. Iszonyat potenciál van benne.Niklast írta valaki... GyulusÉn. Niklas vagy Fiedorowicz nálam simán ér egy harmadik köröst.
Előbbi talán egy másodikat is, de akkor mi lesz a korai OL pickkel? 😊Gogo
Nem tudom, hogy lesz-e olyan játékos aki upgrade lenne a jelenlegi kezdőkhöz képest 1/29-en. Egy komolyabb feltrade-en sem lepődnék meg vagy ez csúszó QB-n (Bridgewater, Bortles) 1/29-en.
több mint 11 éve
TE poszton egy "move" TE-re lenne szükség, az azonban egyáltalán nincs... csak TE-testbe bújt WR-ek. GyulusGator Hoskins (Marshall) ideális move TE lehet, kb olyan svájci bicska, mint a Dolphinsnál Clay, de van annyira atlétikus, hogy betöltse a Hernandez szerepet a passzjátékban/futójátékban. Ötödik körben már nyugodt szívvel draftolhatónak tartom.
Futók esetén azt tartanám meglepőnek, ha nem választanának a top100-ban. Sims ideális jelöltnek tűnik. Jó tipp, példa volt.
több mint 11 éve
DB lesz az első draftoltunk. BPA alapon...
több mint 11 éve
Niklast írta valaki... GyulusÉn. Niklas vagy Fiedorowicz nálam simán ér egy harmadik köröst.
Előbbi talán egy másodikat is, de akkor mi lesz a korai OL pickkel? 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."