New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
... milyen felemelő lesz látni, amikor a most ledraftolt "tömegből" 3, max 4 fogja megélni a rostert.
A többi PS, waiver... vagy az sem.Gyulus

😛
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... milyen felemelő lesz látni, amikor a most ledraftolt "tömegből" 3, max 4 fogja megélni a rostert.
A többi PS, waiver... vagy az sem.
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
A mai nap sokkal jobb volt, mint a hajnali.
Jöttek needekre is OL-DE-S, TE/LB-re azért még ráfér az erősítés.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 352
Én örülök Gallonnak, remélem él a lehetőséggel! Ha bennmaradnak, akkor Hoskins, Skov, Lyerla 3-ast kérnék UDFAról, köszönöm! 😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Még egy slot, abból sosem lehet elég 😊
Gallonnal zártunk

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 219 — Gràcies Pep!
Jönnek majd UDFA LB-k.
Fletcher, Guyton, next one please!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
TE/WR ?

LB ?

Wyatt
TE/WR pozira beírhatod Harrison-t, átképezzük move TE-nek
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Van itt OL-pick rogyásig 😀Wyatt
15 OL van a rosteren, 8-9 lesz az 53ban, lesz feladat😀
több mint 12 éve
Na, Thomas viszont nagyon jó érték itt
QB
2/30 – Jimmy Garoppolo, QB (Eastern Illinois)

RB
4/30 – James White, RB (Wisconsin)

TE/WR ?

OL
4/5 – Bryan Stork, C (Florida State)
4/40 – Cameron Fleming, OT/OG (Stanford)
6/3 – Jon Halapio, OG (Florida)

DT
1/29 – Dominique Easley, DT (Florida)

DE
6/22 – Zach Moore, DE (Concordia-St. Paul)

LB ?

CB/S
6/30 – Jemea Thomas, CB (Georgia Tech)

több mint 12 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Na még Skov meg Hoskins jöjjön

több mint 12 éve
Megjött a DE is, Moore-nak annyira nem örülök egyelőre, elég gyenge volt a 3 cone-ja. De majd meglátjuk ugye
A másodosztályban mondjuk produktív volt legalább

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Tom E. Curran ‏@tomecurran 4 min
Halapio played with torn pec for last 10 games of 2013 season. Also had an eye, shoulder, finger and knee injury w/Gators. 6-3, 323 pounds.görcs
Tesztelik az új dokit 😊

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Tom E. Curran ‏@tomecurran 4 min
Halapio played with torn pec for last 10 games of 2013 season. Also had an eye, shoulder, finger and knee injury w/Gators. 6-3, 323 pounds.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Van még három pick, meg az UDFA kukázás. Majd ott kitöltik Wyatt kérdőjeleit.

És DE jött is, egy kérdőjel mínusz... darabra meglesz minden.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Van itt OL-pick rogyásig 😀
Wyatt
Kétségtelen és nem reach. (Miután a 6. körben már nincs ilyen.) 😉
több mint 12 éve
Van itt OL-pick rogyásig 😀

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
De utálom a Dolphinst 😊

Do your job
több mint 12 éve
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀Wyatt
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.zinedine5
HA hinni lehet a híreknek két játékost közvetlenül mögöttünk vittek volna. Ha igaz, akkor ez nem reach, hanem egy újabb spy gate 😊

Do your job
több mint 12 éve
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀Wyatt
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.zinedine5
Igen, azt mondjuk adom, hogy tényleg több embert lejjebb vártak (Garoppolót spec nem, őt a 47. helyre rakta a CBS pl)

több mint 12 éve
Nem tudom, hogy szar-e. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. csak jeleztem,hogy az eddigi 5 pickből egy nem volt reach. Lehet, hogy kiderül minden pickről, hogy jobb mint amit a szakértől mondanak róluk, de addig ez 4 túlgondolt pick.
több mint 12 éve
2. körös talent a falba 4. végén, fasza 😊
Remélem OG leszWyatt
nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊manuszka86
végre valaki aki nem reachzinedine5
És ha mondjuk
1/29 Easley
2/30 Garoppolo
4/5 Stork
4/30 White
4/40 Fleming
helyett
2/30 Fleming
4/5 Garoppolo
4/30 Stork
4/40 White lett volna? Akkor szerintem itt hüledezne mindenki, hogy milyen jó lett a 2. kör és az első két 4., White meg reach, de annyi baj legyen 😊Wyatt
Lehet, de nem így történt.
2/30-ra jött Garoppolo
4/5-re jött Stork
4/30-ra pedig jött White

Ezek közül pedig leginkább Garoppolo nem reach. És ő is az.zinedine5
Ja értem, és akkor így szar. Tök mindegy, hogy ezeken a pickeken ezeket a játékosokat szereztük meg, mert a sorrend szar 😀 😀 😀

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 761 — #NoStress
3. Nyílt titok, hogy az első körben is készek lettünk volna QB-t húzni. Ennek - feltételezve, hogy nem volt visszavonulásról szóló magánbeszélgetés a Brady-BB-Kraft trió között - milyen üzenete van a franchise irányító számára?Foldesi26
Számomra az első mondatod a legérdekesebb. Nem az üzenet faktor miatt, Brady az a kategória, hogy ha csak mászni tud, akkor is megkérdőjelezhetetlen elsőszámú QB, úgyhogy nem hiszem, hogy akár aggódna akár lelki problémát okozna neki a dolog. De az meglep, hogy egyáltalán első körös pick szóba jött. Lehet, hogy én nem vettem észre az évek múlását, de én azt hittem Tommy boyban azért még kb. 3-4 év még benne van, és ennyit játszani is akar. Korban is beleférne. Akkor meg első kört ellőni egy olyan backupra aki 3-4 évig padon ül, elég nagy luxus. Még a 2. kör is az szvsz. Emiatt olyan a szaga az egésznek, mintha Brady csak 1-2 évben gondolkodna már....peterk2005
Mivel már kiégett, ahogy az eredményei is mutatják.

több mint 12 éve
2. körös talent a falba 4. végén, fasza 😊
Remélem OG leszWyatt
nagy királyság ezek a mai húzások ülnek, még a végén tényleg neked lesz igazad optimistának kell lenni 😊manuszka86
végre valaki aki nem reachzinedine5
És ha mondjuk
1/29 Easley
2/30 Garoppolo
4/5 Stork
4/30 White
4/40 Fleming
helyett
2/30 Fleming
4/5 Garoppolo
4/30 Stork
4/40 White lett volna? Akkor szerintem itt hüledezne mindenki, hogy milyen jó lett a 2. kör és az első két 4., White meg reach, de annyi baj legyen 😊Wyatt
Lehet, de nem így történt.
2/30-ra jött Garoppolo
4/5-re jött Stork
4/30-ra pedig jött White

Ezek közül pedig leginkább Garoppolo nem reach. És ő is az.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
3 darab LB van a csapatban (meg mondjuk Ninkovich még elmegy egy kis szódával negyediknek)...Boston
abból a háromból azért kettőtől jó kérdés hogy milyen teljesítmény jön majd ősszel, Collins tetszett tavaly, meglátjuk hosszú távon mire képes. Van még bent olyan LB aki használható depth tud lenni nekünk?manuszka86
Mivel jelenleg egyáltalán nincs depth, így bárki 😊Boston
jó akkor úgy fogalmazok, ha felkerülne a pályára, nem a fejünket fognánk mint egy két korábbi pats playától 😀

több mint 12 éve
3 darab LB van a csapatban (meg mondjuk Ninkovich még elmegy egy kis szódával negyediknek)...Boston
abból a háromból azért kettőtől jó kérdés hogy milyen teljesítmény jön majd ősszel, Collins tetszett tavaly, meglátjuk hosszú távon mire képes. Van még bent olyan LB aki használható depth tud lenni nekünk?manuszka86
Mivel jelenleg egyáltalán nincs depth, így bárki 😊

Do your job