New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudom, hogy unalmas-e, de én szeretem, ha vannak extra pickjeink, főleg, ha jó a draft 😊
Egyelőre még próbálom emészteni ezt a választást, de pár nap múlva majd úgyis örülök ennek is

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.vassadi
Szerinted 43-as base LDE-ként van jövője az NFL-ben? Vagy szigorúan 1gap nickel DT?
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Végre nem a szokásos unalmas letrade!
Örülök, hogy húztunk, DE need is volt, a sérülékenységét remélhetőleg letudta évekre..
Holnap sem fogunk unatkozni, az biztos.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jobb? 😊Wyatt
Ha rendben lesznek a térdei akkor feltétlenül.

Do your job
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Nem semmi, hogy Belichick ilyen injury history-val is 1/30-at áldozott rá. Az mondjuk kétségtelen, hogy pusztán a tehetség alapján sima első körös talentum - alsó hangon.
több mint 11 éve
Jobb? 😊

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Még egész jó lehet ez, csak könyörgöm ne reacheljük be egyik TE-t sem...

Do your job
több mint 11 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Én bizony nem bánnék egy ilyen "cserét"...
Láttam egy-két Tampa meccset tavaly vele és egész jó benyomást tett rám...
Már több tapasztalata van éles helyzetben mint Mallett-nek és ami leginkább tetszett benne hogy egyáltalán nem "sz...rta össze magát" nyomás alatt (márpedig az volt bőven...) az utolsó tizedmásodpercig kivárt a dobásokkal, olyan "Bradys" érzésem volt azokban a pillanatokban...
Egy az egyben is jobban jönnénk ki belőle szerintem, főleg ha még extra picket is "kapnánk" így...
Kíváncsi leszek, de szerintem nem lesz belőle semmi sajnos.. 😕

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
😊)))  profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/08/despite-talk-of-glennon-to-new-england-no-trade-is-in-the-works/
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Mallett-ért mit kaphatunk? 5. kör?
Én nagyon nem szeretnék 1. vagy 2. körös QB draftot egy ilyen jó draft classban. Menjen csak nyugodtan a BPA szinte poszttól függetlenül. Főleg, hogy ha az elején jön QB akkor szinte tuti, hogy már Brady-t csak két évig látjuk játszani és erre a két évre se kap meg minden támogatást, hanem már az utána következő érára készülnénk. De ha Mettenberg lecsúszna a 3. körig akkor ő vele kibékülnék, de sajnos nem fog.
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Flúgos draft jön úgy érzem..... mondjuk mikor nem? 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Egyes források szerint közel a megállapodás, hogy Mallett menjen Houstonba.winston
Na akkor nem kell letradelni legalább extra pickekért. 😀 Vajon Carrt vagy Teddyt visitek az első körben Mallett (és majd Brady) utódnak?iktriad
már félretettem egy manziel mezre 😉winston
Manciért nagyon fel kellene menni, és nem lenne őt szívem sokáig padon látni. Bridgewaterre látok most esélyt. Mallettnek meg örülnék, remélem, Houstonban igazolja majd, miért bíztunk benne sokan, hogy ő helyettesítheti Bradyt

több mint 11 éve
Egyes források szerint közel a megállapodás, hogy Mallett menjen Houstonba.winston
Na akkor nem kell letradelni legalább extra pickekért. 😀 Vajon Carrt vagy Teddyt visitek az első körben Mallett (és majd Brady) utódnak?iktriad
már félretettem egy manziel mezre 😉
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na akkor nem kell letradelni legalább extra pickekért. 😀 Vajon Carrt vagy Teddyt visitek az első körben Mallett (és majd Brady) utódnak?
több mint 11 éve
Egyes források szerint közel a megállapodás, hogy Mallett menjen Houstonba.
több mint 11 éve
Sherman szerződése alapján nem lesz nehéz ügy megállapodni Revissel a következő szezonra, ha meg akarunk - lehet tudni az irányszámokat -, csak kifizetni lesz elég borsos 😊 (Bár a Patsnek ez az év is 12 misibe kerül, ha nincs hosszabbítás.) 10 misi egy jó CB/év, mi lesz ennek a vége?Burkus
Mondjuk azt nem tudom mit fog csinálni a Seahawks 2015-ben, amikor Wilson is új szerződést kap. Harvin, Thomas, Sherman és Wilson el fog vinni 50 misit.zinedine5
Ez előre látható volt, az a paradicsomi állapot, hogy fél millákért rohangálnak pro bowler kaliberű emberkék náluk a pályán, nem sokáig tartható. Az lesz a kérdés majd náluk amit Wyatt írt. A sztárokat meg tudják tartani, ez nem probléma, még Wilson mellett is. A kiegészítő embereket viszont aligha, úgyhogy van még kb. 1 évük, aztán vagy Wilson eljut egy olyan szintre ahol képesek vele hozni a meccseket és akkor lehet dinasztia, vagy visszaesnek. Kaepernick-nél Friscoban ugyanez a szitu.
peterk2005
Lehet félreérthető voltam. Nyilván nem ez az ötven misi lesz a gond, hanem a fennmaradó 49 hely a rosteren. Azért elkél majd egy O-fal, hamár 15 körül keres a QB, aztán egy jó D-line nélkül baszhatják majd a kurva drága DB sorukat. Persze jó draftokkal valamennyire ellen lehet ezt súlyozni, de nem lesz könnyű. Persze legyen ez az ő bajuk.zinedine5
Igen, de a legnagyobb értékeket a csapat azért próbálja magánál tartani, legfeljebb a kevésbé értékeseken spórol. Ebben az esélykiegyenlítős játékban nem működik az hosszú távon, hogy mindenkit meg tudsz tartani, ők úgy érezték, hogy nekik fontosabb Sherman a csapat szempontjából, mint teszem aztán egy jó támadófalember. Mondjuk náluk szerintem pont azt is lehet érezni, hogy a DB-sor annyira jó, hogy elég egy gyengébb DL is elé, és a két egység bőven kisegíti egymást annyira, hogy az ellennek játszania se legyen kedve. Lehet, hogy ők úgy látják, hogy egy premier pass rusher+közepes CB párosnál többet tud adni a közepes pass rusher+premier CB kettős. Aztán majd kiderül, hogy igazuk lesz-e, de mivel ez nem nálunk van, csak remélhetjük, hogy nem 😊

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 428 — Ajmo Vatreni
Sherman szerződése alapján nem lesz nehéz ügy megállapodni Revissel a következő szezonra, ha meg akarunk - lehet tudni az irányszámokat -, csak kifizetni lesz elég borsos 😊 (Bár a Patsnek ez az év is 12 misibe kerül, ha nincs hosszabbítás.) 10 misi egy jó CB/év, mi lesz ennek a vége?Burkus
Mondjuk azt nem tudom mit fog csinálni a Seahawks 2015-ben, amikor Wilson is új szerződést kap. Harvin, Thomas, Sherman és Wilson el fog vinni 50 misit.zinedine5
Ez előre látható volt, az a paradicsomi állapot, hogy fél millákért rohangálnak pro bowler kaliberű emberkék náluk a pályán, nem sokáig tartható. Az lesz a kérdés majd náluk amit Wyatt írt. A sztárokat meg tudják tartani, ez nem probléma, még Wilson mellett is. A kiegészítő embereket viszont aligha, úgyhogy van még kb. 1 évük, aztán vagy Wilson eljut egy olyan szintre ahol képesek vele hozni a meccseket és akkor lehet dinasztia, vagy visszaesnek. Kaepernick-nél Friscoban ugyanez a szitu.
peterk2005
Lehet félreérthető voltam. Nyilván nem ez az ötven misi lesz a gond, hanem a fennmaradó 49 hely a rosteren. Azért elkél majd egy O-fal, hamár 15 körül keres a QB, aztán egy jó D-line nélkül baszhatják majd a kurva drága DB sorukat. Persze jó draftokkal valamennyire ellen lehet ezt súlyozni, de nem lesz könnyű. Persze legyen ez az ő bajuk.
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com
Feltradelünk a HOU helyére és behúzzuk 1/1-el Clowney-t. Nem is értem miért nem ezt tartják a legvalószínűbbnek :cool:
több mint 11 éve
Hát valóban óriási meglepetés lenne, ha letrade-elnénk 😀😀

több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Ha jól emlékszem Schefter nem szokott nagyon hibázni:

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 18m
Teams that have inquired about trading UP include DET, NYJ, CLEV (from 26), SF, HOU (from round 2 into 1), ATL (from round 2 into 1).
Teams with some level of interest in trading BACK include OAK, TB, TENN, BALT, MIA, NE (surprise, surprise).

Ebből a listából akkor a HOU és az ATL a potenciális letrdate partner és nekik meg kb csak a NE van elérhető távolságban. (bár a HOU felmehet 19-re a MIA helyére)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline

A jövő évi fizetésekről, Revis esetleges pénzéről viszont szvsz korai még elmélkedni. Tavaly olyan "száraz" volt az FA piac, mint annak a rendje, a csapatok nagyon szűkmarkúak voltak, erre idén alaposan megnyílt a pénzcsap. Lehet jövőre megint egy újab szűk év jön, és Revis olcsóbb lesz, mint gondolnátok. De az ellenkezője is megtörténhet.

Mondjuk a contractot látva én Revis maradására alig adok esélyt. Ez a contract nem egy "prove it" contract, mint Talib vagy DRC contractjai voltak, hanem inkább egy fix egy éves contract aminek a költségei vannak elosztva két évre. Revisnek nem kell mit bizonyítania. Ha BB-ék hosszabb távon gondolkodtak volna, akkor több évre leosztva ennél jóval cap barátabb contractot is össze lehetett volna ütni. Nem tették, ezért szerintem nem is gondolkodnak több évben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Írják a hox topicban, hogy "megérdemli"..Vajon 2-3 év múlva egy-egy gyengébb meccs/szezon, esetleges formahanyatlás, sérülés esetén mennyien verik majd a fejüket a falba az átlag 14M-es caphit és a horribils dead money miatt?!
Nem egy csapatbarát szerződés de nem a mi dolgunk max véleményünk lehet😀gordon
Szerintem is megérdemli a nagy pénzt és is, meg ET is. Gyengébb forma/sérülés esetén bármelyik nagy fizetésű játékosnál szarul jár a csapat. Ahogy nő a cap igazából, ez a fizetés nem is biztos, hogy annyira kirívó lesz. Az meg, hogy hogyan préselik be ezt a sok nagy szerződést, legyen már az ő bajuk 😊 Btw, meg fogják oldani valahogy, csak éppen a keret lesz körülöttük jóval gyengébb (igazából az a legjobb egy csapatnak, ha az irányító az újoncszerződése alatt eljut olyan szintre, hogy bajnoki címig tudja vezetni az együttest, mert addig a körülötte lévő 52 emberre jóval több pénz jut, sokkal jobb kiszolgálószemélyzetet – ide értem a védelmet is – lehet köré építeni, és összejöhetnek olyan dolgok, mint Friscóban és a Seahawksnál, hogy az előző szezonban az volt az idény előtt a kérdés, hogy vajon melyikük nyer, és ez volt még az NFC döntőjének utolsó playében is. Nem lepődnék meg, ha hosszú idő után a Seahawks lenne az első csapat, amelyik duplázni tudna, igazából ha az egyik nem lenne ilyen jó, akkor a másik simán dinasztiát is felépíthetett volna ezekben az években)

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Írják a hox topicban, hogy "megérdemli"..Vajon 2-3 év múlva egy-egy gyengébb meccs/szezon, esetleges formahanyatlás, sérülés esetén mennyien verik majd a fejüket a falba az átlag 14M-es caphit és a horribils dead money miatt?!
Nem egy csapatbarát szerződés de nem a mi dolgunk max véleményünk lehet😀
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 428 — Ajmo Vatreni
Mondjuk azt nem tudom mit fog csinálni a Seahawks 2015-ben, amikor Wilson is új szerződést kap. Harvin, Thomas, Sherman és Wilson el fog vinni 50 misit.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 480 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Sherman szerződése alapján nem lesz nehéz ügy megállapodni Revissel a következő szezonra, ha meg akarunk - lehet tudni az irányszámokat -, csak kifizetni lesz elég borsos 😊 (Bár a Patsnek ez az év is 12 misibe kerül, ha nincs hosszabbítás.) 10 misi egy jó CB/év, mi lesz ennek a vége?