New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kricston, Kiksit meg te vitted az orrom elől 😛sutianap
Rólam senki nem gondolhatja, hogy Texans fan lennék. Habit viszont - eddig! - Patriots szurkolóként tartottam számon.😀

Amarónál átéreztem az 1/28 fájdalmát 😀 Talán DT is kinézhetett volna ott ettől függetlenül
2/30-ra lehet, hogy én másik DE-t választottam volna, de oda kell mélység, nem vitás. OL-emberke is kellett, LB-t nem feltétlen húztam volna ennyire korán 😊 De már csak egy hónapWyatt
Ne is mondd! WR nincs egy darab sem a Panthers-ben, erre Ebron. Jó, mondjuk TE sincs. Meg előle kihúzták Lee-t.
Nix-et nem akartam behúzni. Egyáltalán, DT-t nem akartam korán húzni, kapjon egy évet a fiatal trió a két öreg mögött. Derüljön ki, hogy melyikre lehet hosszú távon számítani. Nagy bajban voltam, hogy melyik DE jöjjön, nem tudtam ellenállni Crichton-nak a 2. kör végén. 😊 LB nagyon elfogyott a kezdő hármas mögött Fletcher távozásával.
Nekem Coleman necces a 4. körben, de nem maradt szerintem igazán jó (azon a helyen jó) CB/S és legközelebb hatvan hellyel később volt húzás.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A mock drafton ennyire voltam képes:

1/29 TE Jace Amaro, Texas Tech (kiment Ealy és Ebron-t Habi húzta ki 1/28-ra - ő szándékosan(!!) a Pats ellen húzott végig 😀 .Letrade kellett volna, de nem lehet cserélni.)

2/30 DE Scott Crichton, Oregon State (DE mélység nulla, kellett, mint egy falat kenyér)

3/29 G Dakota Dozier, Furman (Connolly - ha marad - viaskodjon csak a kezdő C posztért.)

4/30 LB Christian Kirksey, Iowa (LB depth az Iowáról? Nem kérdés.)

4/akármennyi WR Brandon Coleman, Rutgers (elképzelhetetlen Pats draft Rutgers újonc nélkül! Kegyetlen harcot akarok látni a WR spotokért! Lehet, hogy reach, de az 5. kör kimaradt. Habi persze már sokkal korábban kihúzta a gondosan kinézett CB-t !😊 )

6/húsz környéke az Eagles-től DE Taylor Hart, Oregon (Írhatunk akár DT-t is, igazi BB versatile játékos a DL-be.)

6/30 Trey Millard FB/RB/TE, Oklahoma (Ld. egy sorral feljebb, csak a támadó oldalon. Habi most egy S pick-et akadályozott meg! 😊 )

7/29 Jemea Thomas DB, Georgia Tech (Nagy nehezen csak sikerült a Sec-ba is húzni. Teljesíti az alapkövetelményeket: jó ST játékos és természetesen sokoldalú, CB és S poszton sem elveszett.)tomi-tomi
Amarónál átéreztem az 1/28 fájdalmát 😀 Talán DT is kinézhetett volna ott ettől függetlenül
2/30-ra lehet, hogy én másik DE-t választottam volna, de oda kell mélység, nem vitás. OL-emberke is kellett, LB-t nem feltétlen húztam volna ennyire korán 😊 De már csak egy hónap

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Kricston, Kiksit meg te vitted az orrom elől 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A mock drafton ennyire voltam képes:

1/29 TE Jace Amaro, Texas Tech (kiment Ealy és Ebron-t Habi húzta ki 1/28-ra - ő szándékosan(!!) a Pats ellen húzott végig 😀 .Letrade kellett volna, de nem lehet cserélni.)

2/30 DE Scott Crichton, Oregon State (DE mélység nulla, kellett, mint egy falat kenyér)

3/29 G Dakota Dozier, Furman (Connolly - ha marad - viaskodjon csak a kezdő C posztért.)

4/30 LB Christian Kirksey, Iowa (LB depth az Iowáról? Nem kérdés.)

4/akármennyi WR Brandon Coleman, Rutgers (elképzelhetetlen Pats draft Rutgers újonc nélkül! Kegyetlen harcot akarok látni a WR spotokért! Lehet, hogy reach, de az 5. kör kimaradt. Habi persze már sokkal korábban kihúzta a gondosan kinézett CB-t !😊 )

6/húsz környéke az Eagles-től DE Taylor Hart, Oregon (Írhatunk akár DT-t is, igazi BB versatile játékos a DL-be.)

6/30 Trey Millard FB/RB/TE, Oklahoma (Ld. egy sorral feljebb, csak a támadó oldalon. Habi most egy S pick-et akadályozott meg! 😊 )

7/29 Jemea Thomas DB, Georgia Tech (Nagy nehezen csak sikerült a Sec-ba is húzni. Teljesíti az alapkövetelményeket: jó ST játékos és természetesen sokoldalú, CB és S poszton sem elveszett.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Szerintem év közben megegyezünk Revissel egy hosszabbításról , persze ahhoz le kell tennie valamit az asztalra.gordon
Talib esetében is végig ez volt az álláspont a trade-et követően, illetve az új egyéves szerződése után is. Egyelőre szkeptikus vagyok. Ez a mostani Revis szerződés konstrukciója két okból születhetett meg: csökkentette a Pats számára a 2014-es cap hitet, Revis mégis számára megfelelő összeget kapott már és fog kapni idén, miközben Revis biztosítva lett, hogy nem kaphat franchise taget. Ebből én nem látom, mennyire következik, hogy lesz hosszabbítás, mert mindkét félnek ez az érdeke.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy 2014-es teljesítménye azért iránymutató lesz Browner esetében is, hogy rövidtávon (2015-2016) milyen szerepben, milyen terheléssel lehet rá számítani. Ez a körülmény is bizonyára hatással lesz a csapat hozzáállására a Revis-ügyhöz.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ennek azért annyira nem örültem, mert ezzel valszeg Dennard és Ryan is szopna, de legalábbis az egyik tuti, márpedig én egyiküket sem szorítanám hátrébb. Persze, ha úgy számolunk, hogy Revis csak egy évig lesz, utána Browner, Dennard, Ryan, Arrington marad, akkor még az sem biztos, hogy elegek leszünk. De akkor már inkább Revist tartottam volna meg több évre, mint idén Brownert ide pluszba. De meglátjuk, én örülnék, ha nem csak CB lenne nálunkWyatt
Browner nem lesz az első négy fordulóban, Revis meg valóban papírforma szerint csak egy évre marad. Én biztosan nem piszkálnám a maradék CB triót, legfeljebb akkor ha udfa fronton van drafton nagyon nem talál be a FO. CB poszton sosem lehet elég a depth. Nem baj ha dime felállásban is erős secondaryt tud pályára küldeni Pats több variációs lehetőséggel.DoM
Szvsz ahhoz túl sok az az 5M dead jövőre, hogy csak egy évre gondolkodjunk vele, Browner pedig dead nélkül elküldhető 2015-ben és ha választani kell akkor inkább Revis pénzéhez teszek hozzá kb7M-t és megtartom.
Szerintem év közben megegyezünk Revissel egy hosszabbításról , persze ahhoz le kell tennie valamit az asztalra.
Jövőre nagyobb mozgásterünk lesz, Mankins fizújával is variálhatunk+ emelkedik a cap is állítólag 140M-ra.
több mint 11 éve
Ennek azért annyira nem örültem, mert ezzel valszeg Dennard és Ryan is szopna, de legalábbis az egyik tuti, márpedig én egyiküket sem szorítanám hátrébb. Persze, ha úgy számolunk, hogy Revis csak egy évig lesz, utána Browner, Dennard, Ryan, Arrington marad, akkor még az sem biztos, hogy elegek leszünk. De akkor már inkább Revist tartottam volna meg több évre, mint idén Brownert ide pluszba. De meglátjuk, én örülnék, ha nem csak CB lenne nálunkWyatt
Browner nem lesz az első négy fordulóban, Revis meg valóban papírforma szerint csak egy évre marad. Én biztosan nem piszkálnám a maradék CB triót, legfeljebb akkor ha udfa fronton van drafton nagyon nem talál be a FO. CB poszton sosem lehet elég a depth. Nem baj ha dime felállásban is erős secondaryt tud pályára küldeni Pats több variációs lehetőséggel.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A. Wilson kivágásával 670 ezer dollárt spórolt a csapat.Gogo
1 833 333-at keresett volna 2014-ben, 1.5 szabadult fel (ennyi volt az idei nem garantált), 333 334 esik ki a 2015-ös DM miatt, szal inkább 1 166 666 dollár a tényleges plusz helyWyatt
Lehetséges.
(Chung szerződése meg sok ahhoz, hogy 1,17 millió legyen az meg a spórolás együtt)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
A. Wilson kivágásával 670 ezer dollárt spórolt a csapat.Gogo
1 833 333-at keresett volna 2014-ben, 1.5 szabadult fel (ennyi volt az idei nem garantált), 333 334 esik ki a 2015-ös DM miatt, szal inkább 1 166 666 dollár a tényleges plusz hely

több mint 11 éve
A. Wilson kivágásával 670 ezer dollárt spórolt a csapat a sapka alatt.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 113 — Pats fan
Adrian Wilsonnak meg ugy tűnik ennyi volt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Chung szerződésének részletei (ahogy várható volt) :
1 year
$740k base salary
$60k signing bonus; $60k workout bonus; $240k roster bonus (15k per game).
(Reiss, twitter)

Edit:
Dennardot kiengedték a sittről.

több mint 11 éve
triangle 1 283
kint több helyen is megemlítik, hogy BB már korábban is FS-nek szánta Ryant. én sem ezzel, sem a McC->SS elképzeléssel nem vagyok annyira kibékülve...
mármint oké, próbáljuk meg feltenni a legjobb játékosokat a pályára, na de ilyen áron? hááát...
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mennyire elvetemült ötlet Brownert áttolni SS-nek?Gogo
Én alapból azzal számoltam, hogy inkább olyan szerepkörben használjuk majd, Revis, Dennard, Ryan, Arrington több, mint megfelelő CB-sor, de elmondása szerint végig arról volt nála szó, hogy CB lesz. Ennek azért annyira nem örültem, mert ezzel valszeg Dennard és Ryan is szopna, de legalábbis az egyik tuti, márpedig én egyiküket sem szorítanám hátrébb. Persze, ha úgy számolunk, hogy Revis csak egy évig lesz, utána Browner, Dennard, Ryan, Arrington marad, akkor még az sem biztos, hogy elegek leszünk. De akkor már inkább Revist tartottam volna meg több évre, mint idén Brownert ide pluszba. De meglátjuk, én örülnék, ha nem csak CB lenne nálunkWyatt
Browner man2man-ben jó, nem állítanám be S-nek. Egyébként is sok ilyen felállást képzelek el, ahogy DoM is írta a pats.hu-n

Itt van helye, Arringtonnak, Dennardnak, Revisnek és az első 4meccsen Ryannek is, aztán jöhet Browner.
És azt se felejtsük el, hogy Arrington és Browner is jól blitzel.
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Chung korábban a védelemben kapitány is volt.
Egy kemény, igazi ütköző safety-re pedig szükségünk is lenne Harmon még kérdőjel állandó kezdőként, bár én is inkább őt favorizálnám DMC mellett, Chung még fiatal (26), ismeri a rendszert, BB is kedveli, bár sérülékeny, futás ellen és ST-ben is használható, coverben elveszett.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Amennyiben Harmonból legalább NFL átlagot (azért nem egy nagy elvárás) megütő kezdő safety lesz, akkor sincs a védelemben is használható depthje a csapatnak. Tavon Wilson, Ebner, Kanorris Davis plafonja egyaránt a special teams. Chung tudja amit ők ST-ben, viszont használható csereként ha be kell ugrani a D-be. Akár jól is elsülhet, ha McCourty miatt inkább strong safetyként számítanak rá.

Bónusz, hogy tippre minimum közeli szerződése lesz.DoM
Az ESPN Boston is ezt írja (itt a két kezdő S McCourty és Harmon).

"The Patriots likely view Chung as a capable special teams player and emergency starter in the event of injury whose limitations were apparent as he fell out of favor in New England in 2012 and with the Eagles last year. In that sense, he would be competing more against Wilson for a spot on the roster, with no guarantees of making the club. This is more about depth than anything, and seeing how the competition unfolds."

Várhatóan tényleg elég olcsón jön ("projected minimum of $730,000").

Mennyire elvetemült ötlet Brownert áttolni SS-nek?Gogo
Én alapból azzal számoltam, hogy inkább olyan szerepkörben használjuk majd, Revis, Dennard, Ryan, Arrington több, mint megfelelő CB-sor, de elmondása szerint végig arról volt nála szó, hogy CB lesz. Ennek azért annyira nem örültem, mert ezzel valszeg Dennard és Ryan is szopna, de legalábbis az egyik tuti, márpedig én egyiküket sem szorítanám hátrébb. Persze, ha úgy számolunk, hogy Revis csak egy évig lesz, utána Browner, Dennard, Ryan, Arrington marad, akkor még az sem biztos, hogy elegek leszünk. De akkor már inkább Revist tartottam volna meg több évre, mint idén Brownert ide pluszba. De meglátjuk, én örülnék, ha nem csak CB lenne nálunk

több mint 11 éve
Amennyiben Harmonból legalább NFL átlagot (azért nem egy nagy elvárás) megütő kezdő safety lesz, akkor sincs a védelemben is használható depthje a csapatnak. Tavon Wilson, Ebner, Kanorris Davis plafonja egyaránt a special teams. Chung tudja amit ők ST-ben, viszont használható csereként ha be kell ugrani a D-be. Akár jól is elsülhet, ha McCourty miatt inkább strong safetyként számítanak rá.

Bónusz, hogy tippre minimum közeli szerződése lesz.DoM
Az ESPN Boston is ezt írja (itt a két kezdő S McCourty és Harmon).

"The Patriots likely view Chung as a capable special teams player and emergency starter in the event of injury whose limitations were apparent as he fell out of favor in New England in 2012 and with the Eagles last year. In that sense, he would be competing more against Wilson for a spot on the roster, with no guarantees of making the club. This is more about depth than anything, and seeing how the competition unfolds."

Várhatóan tényleg elég olcsón jön ("projected minimum of $730,000" ).

Mennyire elvetemült ötlet Brownert áttolni SS-nek?

több mint 11 éve
Ez viszont meglepő:
"The Patriots will re-sign S Patrick Chung, as @tomecurran first reported." (Yates, twitter)Gogo
Vajon minek kell o ide? Hol volt egyebkent ezelott?polonic

Bónusz, hogy tippre minimum közeli szerződése lesz.
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Menziel és Bridgewater is meglátogat minket.gordon
Úgysem draftolnánk őket akkor meg minek jönnek? 😛ThundersNFL
Értek már meglepetések draft ügyben a BB éra alatt, ne tagadd 😀nDRo

Inkàbb csak gyakorolnak hogyan is kell majd 1.körös Qb-t probàlgatni draft elött mert ezen a téren berozsdàsod Bill bàék. 😀 Gondoltàk Brady még 2 évet letol addig van idejük nekik is felkészülni, inkàbb elöbb mint késöbb 😀ParadSEC
írnám erre, hogy Brady után majd Tebow, de ezt a poént már lelőttétek.Amadeus91
El se kezd mert kitör a "háború" 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ez viszont meglepő:
"The Patriots will re-sign S Patrick Chung, as @tomecurran first reported." (Yates, twitter)Gogo
Vajon minek kell o ide? Hol volt egyebkent ezelott?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Jelenlegi secondary (mindenkit belevéve):
Arrington
Browner
Chung
Davis
Dennard
Ebner
Green
Harmon
McCourty
Revis
Ryan
A. Wilson
T. Wilson

Azt hiszem, csúf keretszűkítés várható.

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 480 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Former Philadelphia Eagles safety Patrick Chung is returning to New England. The Patriots have agreed to terms with Chung, Tom Curran of CSN New England reported. The team later announced the signing. 1 év.

Ezek szerint már kész tény. Nem volt rossz, csak ő is porcelánból van.
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez viszont meglepő:
Hű, ha ez igaz, ekkora córesz van safety fronton? Ez nem arra vall, hogy az új Cb-k közül bárki safety-t játszana és a Wilsonokra sem vet jó fényt.Burkus
Nagyon meg lennék lepve, ha kezdőnek hoznák vissza. Elég jól hazsnálható ST-ben, Tavon Wilsonhoz képest pedig bárki előrelépés szinte backupként 😛

Do your job
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 480 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez viszont meglepő:
Hű, ha ez igaz, ekkora córesz van safety fronton? Ez nem arra vall, hogy az új Cb-k közül bárki safety-t játszana és a Wilsonokra sem vet jó fényt.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
Menziel és Bridgewater is meglátogat minket.gordon
Úgysem draftolnánk őket akkor meg minek jönnek? 😛ThundersNFL
Értek már meglepetések draft ügyben a BB éra alatt, ne tagadd 😀nDRo

Inkàbb csak gyakorolnak hogyan is kell majd 1.körös Qb-t probàlgatni draft elött mert ezen a téren berozsdàsod Bill bàék. 😀 Gondoltàk Brady még 2 évet letol addig van idejük nekik is felkészülni, inkàbb elöbb mint késöbb 😀ParadSEC
írnám erre, hogy Brady után majd Tebow, de ezt a poént már lelőttétek.