New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Kissé előretekintve olyan forgatókönyv jutott eszembe, hogy egy viszonylag állandósult Collins, Mayo nickel LB duóval Hightower kaphat-e időlegesen szerepet rush LB-ként a védőfal negyedik tagjaként (természetesen 2point stance állásból). Tömege megvan hozzá és nem kellene annyit gondolkozni és reagálni a körülötte folyó eseményekre, ami szemmel láthatóan nem ment neki tavaly.DoMA tavalyiakat látva nem valami hatékony pass rushban. Mondjuk újoncként 4 sack is összejött.
Szvsz Collins nagyságrendekkel jobb volt ebben a szerepkörben a szezon végére. Más kérdés, hogy akkor ki marad coverageben...
több mint 11 éve
Emlékszem, pár kb egy-két hónapja valaki írta ide: "ha van olyan poszt ami teljesen oké és nem kell foglalkozni vele az az LB", hehehe.winstonNa, azért az, hogy hozzunk draft hátsó körében LB-t Fletcher helyett (én vele számoltam, hogy marad), azért az nem olyan hű de vészes 😀 A kezdő LB-sorral nincs is gond 😊

több mint 11 éve
Emlékszem, pár kb egy-két hónapja valaki írta ide: "ha van olyan poszt ami teljesen oké és nem kell foglalkozni vele az az LB", hehehe.
több mint 11 éve
PFF-nél ők vannak a 75-benWitherspoon?
Erin Henderson
Desmond Bishop
(meg Harrison, de őt annyira nem szeretném 😊 )Wyatt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
PFF-nél ők vannak a 75-benErin Henderson
Desmond Bishop
(meg Harrison, de őt annyira nem szeretném 😊 )

több mint 11 éve
Veteran who? Az első 31 között az nfl.com-on már nincs is linebacker 😕 Jó lett volna Woodyardal megegyezni...Na, így viszont mindenképpen kell LB, nem is egyWyattEgy veterán, egy draft.
Beauharnais-ből hátha lesz egy Fletcher / Guyton szint.Sinisa
több mint 11 éve
Deal 😊Na, így viszont mindenképpen kell LB, nem is egyWyattEgy veterán, egy draft.
Beauharnais-ből hátha lesz egy Fletcher / Guyton szint.Sinisa

több mint 11 éve
Na, így viszont mindenképpen kell LB, nem is egyWyattEgy veterán, egy draft.
Beauharnais-ből hátha lesz egy Fletcher / Guyton szint.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Flatcher Tampaban 😕
több mint 11 éve
Chris Jones mennyire lenne használható 5tech DE-ként 3-4 ben Ninko helyett?gordon6'1 5/8 a magassága, 302 font volt a draft előtt. Hacsak nincsenek rendkívül hosszú karjai, a fizikai felépítése nincs meg a poszthoz és tavaly sem láttunk tőle olyat, hogy 2gap szerepre alkalmas lenne. Ninko meg végképpen nagyon messze van a 5techtől.
A 3-4-et lassan el lehet felejteni. Legfeljebb 335-ös nickelről lehetne beszélni, de egyszerűen nincs hozzá védőfal. Valódi 5tech nélkül nincs értelme hozzákezdeni sem a multiple frontokhoz, még ha nagyon divatos is mostanában. 4emberes falat is lehet úgy rotálni, hogy elég változatos legyen, más-más problémát állítson az ellenfélnek, különböző erősséggel, gyengeséggel.
több mint 11 éve
Mennyi ido van pontosan a draftig?Május 8-10. között lesz,úgyhogy van még idő.
Az eddigi tevekenyseget latva bizakodo vagyok, hogy jo huzasok lesznek a drafton.polonic
több mint 11 éve
Mennyi ido van pontosan a draftig?Az eddigi tevekenyseget latva bizakodo vagyok, hogy jo huzasok lesznek a drafton.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Chris Jones mennyire lenne használható 5tech DE-ként 3-4 ben Ninko helyett?Wilfork utódja már ott vana rosteren szvsz Siliga személyében. Amit nyújtott tavaly év végén az bőven elég arra a posztra. Én inkább Tommy Kelly mögé/utánra keresnék valakit.BostonMár egy ideje olyan irányt vett az NFL, hogy egy 2gap 0 v. 1tech játékos kb. 40%-nyi játékidőben tud hasznára lenni a csapatnak. Semmi sem indokolja, hogy passing down során v. dime felállásban a pályán legyen. Az egyik nagy lemaradása volt a Patsnek ez, hogy Wilforkot every down védőnek tartották (szerződtették akkora összegért). Ezzel valószínűleg a pályafutását is megrövidítették egy-két évvel.
Kissé előretekintve olyan forgatókönyv jutott eszembe, hogy egy viszonylag állandósult Collins, Mayo nickel LB duóval Hightower kaphat-e időlegesen szerepet rush LB-ként a védőfal negyedik tagjaként (természetesen 2point stance állásból). Tömege megvan hozzá és nem kellene annyit gondolkozni és reagálni a körülötte folyó eseményekre, ami szemmel láthatóan nem ment neki tavaly.DoM
több mint 11 éve
Remélem Gronk nem jár úgy, mint Cooley...Abban a szezonban, amikor megsérült, nagyon nagy ász volt, de az kb. 5 meccs volt.Ha bepottyan hozzátok Britt is, akkor öröm és boldogság lesz a Foxborough-ban Brady utolsó éveire.aztecEgyes vélemények szerint Britt kvázi használhatatlan a térdsérülése miatt, a pályán kívüli kockázati tényezőket már nem is említve.DoM
Sajnos, hiába volt egy nagy tehetség, az a durva sérülés nagyon betett neki, talán lelkileg is az törte meg.
Gronknak is hasonló a sérülése?zozo692
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Abban a szezonban, amikor megsérült, nagyon nagy ász volt, de az kb. 5 meccs volt.Ha bepottyan hozzátok Britt is, akkor öröm és boldogság lesz a Foxborough-ban Brady utolsó éveire.aztecEgyes vélemények szerint Britt kvázi használhatatlan a térdsérülése miatt, a pályán kívüli kockázati tényezőket már nem is említve.DoM
Sajnos, hiába volt egy nagy tehetség, az a durva sérülés nagyon betett neki, talán lelkileg is az törte meg.
Gronknak is hasonló a sérülése?
több mint 11 éve
Wilfork utódja már ott vana rosteren szvsz Siliga személyében. Amit nyújtott tavaly év végén az bőven elég arra a posztra. Én inkább Tommy Kelly mögé/utánra keresnék valakit.BostonMár egy ideje olyan irányt vett az NFL, hogy egy 2gap 0 v. 1tech játékos kb. 40%-nyi játékidőben tud hasznára lenni a csapatnak. Semmi sem indokolja, hogy passing down során v. dime felállásban a pályán legyen. Az egyik nagy lemaradása volt a Patsnek ez, hogy Wilforkot every down védőnek tartották (szerződtették akkora összegért). Ezzel valószínűleg a pályafutását is megrövidítették egy-két évvel.
Kissé előretekintve olyan forgatókönyv jutott eszembe, hogy egy viszonylag állandósult Collins, Mayo nickel LB duóval Hightower kaphat-e időlegesen szerepet rush LB-ként a védőfal negyedik tagjaként (természetesen 2point stance állásból). Tömege megvan hozzá és nem kellene annyit gondolkozni és reagálni a körülötte folyó eseményekre, ami szemmel láthatóan nem ment neki tavaly.
több mint 11 éve
Ha bepottyan hozzátok Britt is, akkor öröm és boldogság lesz a Foxborough-ban Brady utolsó éveire.aztecEgyes vélemények szerint Britt kvázi használhatatlan a térdsérülése miatt, a pályán kívüli kockázati tényezőket már nem is említve.
több mint 11 éve
Wilfork utódja már ott vana rosteren szvsz Siliga személyében. Amit nyújtott tavaly év végén az bőven elég arra a posztra. Én inkább Tommy Kelly mögé/utánra keresnék valakit.
Do your job
több mint 11 éve
Ha bepottyan hozzátok Britt is, akkor öröm és boldogság lesz a Foxborough-ban Brady utolsó éveire.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Kellene:Ha azt nézzük, hogy az OL kivételével, egyik posztra sem kezdő játékos kell, akkor tényleg nem olyan sok 😊FViktor93Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo
Durva, hogy mennyire kevés needetek lesz draft előtt. 😕Beki
- 1 db Wilfork pótló NT/ nagyobb darab run stuffer DT
- 1 db rotációs DE, aki jelentősebb minőségesés nélkül képes beszállni Jones/Ninkovich helyére
- 1 db TE, aki képes arra, hogy csökkentse Gronkowski terhelését (legalább próbáljanak tenni valamit azért, hogy ne törjön megint rommá a playoff előtt)
(- plusz természetesen az OL)
Nálam mindhárom minimum alulról karcolgatja a kezdő szintet.
A drafton meg jön majd a szokásos kvíz. És nincs pick-túltengés sem az első két körben (legyen maximum három, akkor is kevés).
(Remélem, hogy DB nem jön idén, még a Rutgersből sem.)
A LB-t kihagytad.BurkusProject cover LB-t hozhatnak a hátsó körökben, én annak örülnék a legjobban, ha Fletchert a piactesztelő turnéja után visszahoznák.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
A LB-t kihagytad. Spikes elment, Fletcher kérdéses (bár szerintem nem fogják vinni végül), gyak. nincs Mayo, Collins és Hightower mögött depth (Beauharnais, Davis meg White csak a rosteren vannak, de is játszottak.) Woodyard jó lett volna.Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo
De ettől még jól néz ki a dolog, mondjuk, ha LaFell rosteren marad, a három ifjonc egyike tuti, hogy ki lesz vágva a keretszűkítésnél, nem hiszem, hogy 7 WR-el megyünk a szezonba.
több mint 11 éve
Na, Jonesnak én is örültem volna, RZ-ben igen pöpec lett volna 😊LaFell... hát nem is tudom. Nem vagyok odáig érte. Lehet, hogy ennél Sanders is jobb lett volna.LaFell ha stabil 600 yardos szezont hozna, akkor már megérte. Én még James Jonest is szívesen látnám a csapatban.Habi
Remélem ebből a 11 millióból max az idei fizetése garantált. Jöhetne még Britt is egy 1 éves "prove-it" szerződéssel, s olyan konstrukcióban, hogy TC végén nyugodtan kivághassuk... ha kell 😊
Legyen csak kőkemény harc WR poszton az előszezonban, szükség van rá.
Gyulus

több mint 11 éve
Ha azt nézzük, hogy az OL kivételével, egyik posztra sem kezdő játékos kell, akkor tényleg nem olyan sok 😊Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
TE-ből max depth kell, Gronk végre talán megússza egészségesen a szezont.Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo