New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Fura lesz, hogy 13 ponttal nyertek majd meccseket, mi? Brady akár már ki is éghet.......csi77Várjunk még azért azzal. Magasról nagyobbat lehet esni. De eddig nagyon komolyat tol az FO.
Do your job
több mint 11 éve
Fura lesz, hogy 13 szerzett ponttal nyertek majd meccseket, mi? Brady akár már ki is éghet.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Gronk:@Edelman11: Foxboro is home. Excited to be back. #grind” Welcome back! Let me know if you need a place to stay!
😊
több mint 11 éve
Király, csak ne kéne várni augusztus/szeptemberig 😊winstonMég lesz draft is, én azt várom előbb 😊

több mint 11 éve
Király, csak ne kéne várni augusztus/szeptemberig 😊
több mint 11 éve
Há ott van nekted Decker 😀Csak úgy XDWesterThe #Patriots and Julian Edelman agreed to terms, per sourceMiért 😛ThundersNFL
Kapjátok be 😛Wester
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
KhmJuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

több mint 11 éve
Csak úgy XDThe #Patriots and Julian Edelman agreed to terms, per sourceMiért 😛ThundersNFL
Kapjátok be 😛Wester
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
The #Patriots and Julian Edelman agreed to terms, per sourceMiért 😛
Kapjátok be 😛Wester
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
The #Patriots and Julian Edelman agreed to terms, per sourceKapjátok be 😛
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek és mégegyszer bocs, hogy beleszóltam a témátokba.betolakodówww.footballfanatics.com/
Ha bármi kérdésed van, akkor itt biztosan hamar kapsz érthető, hasznos választ:
több mint 11 éve
Sziasztok, elnézést, hogy csak így belecsöppenek a dolgokba Hozzátok, de segítségre van szükségem, és valószínüleg Ti kisujjból tudtok nekem választ adni. A Férjem nagy New England Patriots rajongó és szeretném a születésnapján vmi eredetivel meglepni. Baseball sapkát vettem már itthon Neki, az USA sport boltban. Most kintről szeretnék neki rendelni vmit, de körülnézve teli van minden replikákkal 😕 Tudnátok segíteni olyan weboldallal ahonnan esetleg jó tapasztalatotok van, és nyugodt szívvel rendelnétek eredeti pulcsit/sapkát? Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek és mégegyszer bocs, hogy beleszóltam a témátokba.
több mint 11 éve
Hát nekem tök jó lenne, ha 2-ért jönne 😊 De még 3-4-ért is belefér, ilyen 5-6 millát viszont már nem biztos, hogy adnék érte, pedig van rá sansz, hogy sokat kérne

több mint 11 éve
Szerinted mennyiért fog aláírni (bárhová)?Russell Wilson pedig 1 milláért játszott tavaly, annyiért jöhetne, ha Brady visszavonultWyattMost látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!HanSolo
Connolly amolyan Russ Hochstein szerepkörben simán elkarcolhat center poszton backupként és attól függően, hogy mennyire lenne életképes a draftról érkező újonc még egy évig elmocoroghat kezdő RG-ként is akár.
Aztán már csak Jared Allennel kéne megegyezni kevés garantálttal és jó sok sack bónusszal 😛Boston
több mint 11 éve
Russell Wilson pedig 1 milláért játszott tavaly, annyiért jöhetne, ha Brady visszavonultMost látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!HanSolo
Connolly amolyan Russ Hochstein szerepkörben simán elkarcolhat center poszton backupként és attól függően, hogy mennyire lenne életképes a draftról érkező újonc még egy évig elmocoroghat kezdő RG-ként is akár.
Aztán már csak Jared Allennel kéne megegyezni kevés garantálttal és jó sok sack bónusszal 😛Boston

több mint 11 éve
Most látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!
több mint 11 éve
Allent már csak viccből írtam 😊Most látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.Jared Allen szép lenne, de a broncos által neki ígért pénz feléért lenne jó kb. 😀 Meg nem is tetszik a hozzáállása... Azt nyilatkozta, hogy inkább abbahagyja a focit, ha nem fizetik meg. Szerintem ez elég rossz mentalitás, főleg, hogy szarrá kereste már magát gondolom, nem értem miért nem jó neki egy laza offer a gyűrű esélyért cserébe.Foldesi26
Mondjuk nekem nincs bajom a hozzáállásával. Az Ő dolga eldönteni mennyiért vállal még egy év szenvedést. A csapatoké pedig az, hogy eldöntsék megadják-e neki. Én ebben nem látok problémát.
Do your job
több mint 11 éve
Most látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.Jared Allen szép lenne, de a broncos által neki ígért pénz feléért lenne jó kb. 😀 Meg nem is tetszik a hozzáállása... Azt nyilatkozta, hogy inkább abbahagyja a focit, ha nem fizetik meg. Szerintem ez elég rossz mentalitás, főleg, hogy szarrá kereste már magát gondolom, nem értem miért nem jó neki egy laza offer a gyűrű esélyért cserébe.
több mint 11 éve
Most látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL. Connolly amolyan Russ Hochstein szerepkörben simán elkarcolhat center poszton backupként és attól függően, hogy mennyire lenne életképes a draftról érkező újonc még egy évig elmocoroghat kezdő RG-ként is akár.
Aztán már csak Jared Allennel kéne megegyezni kevés garantálttal és jó sok sack bónusszal 😛
Do your job
több mint 11 éve
Arról beszélünk, hogy Revis meg Talib nagy pénzt kap, hogy melyik QB keres 15-18 millió dollárt és hogy micsoda giga szerződések vannak az NFL-ben. Hát basszus, most olvasom, hogy Messi megy a PSG-hez Párizsba nyáron évi 30 millió EURÓ fizetésért!!! Az cirka 42 millió dollár. Ehhez képest Revis aprópénzt keres, de még TB vagy PM is....
több mint 11 éve
The Patriots and Julian Edelman are working on a new deal.Annyit mindenképpen meg is ér. Nagyon nem bánnám, mert a remek védelem igazolások mellett az offense-el is kellene valamit kezdeni. A Denver meccs sem a védelmen ment elsősorban - 26 pont nem kevés, de nem is sok - hanem a 16 szerzett ponton, aminek nagy része garbage time-ban született.
With several of the wide receiver needy teams now off the market, Edelman may be best served returning to New England. The 49ers are still out there, however, and could make a serious run at the slot-man. Edelman posted 105-1056-6 line last season.
Azért Edelmant elég jól beárazták a Nicks (1év/3,5m), Steve Smith (3év/11m), Jacoby Jones (4év/12m) szerződések.
Most már szvsz nagyon kicsi az esélye, hogy valahol túlfizessék (ha az első 3 napban ez nem történt meg, már nem is fog - remélem). Jöhetne aláírni a 3év/9m-et.A FO kitűnően lőtte be az értékét.HanSolo
több mint 11 éve
The Patriots and Julian Edelman are working on a new deal.With several of the wide receiver needy teams now off the market, Edelman may be best served returning to New England. The 49ers are still out there, however, and could make a serious run at the slot-man. Edelman posted 105-1056-6 line last season.
Azért Edelmant elég jól beárazták a Nicks (1év/3,5m), Steve Smith (3év/11m), Jacoby Jones (4év/12m) szerződések.
Most már szvsz nagyon kicsi az esélye, hogy valahol túlfizessék (ha az első 3 napban ez nem történt meg, már nem is fog - remélem). Jöhetne aláírni a 3év/9m-et.A FO kitűnően lőtte be az értékét.
több mint 11 éve
PFFHmm...Lassan kékre-zőldre "verik" a csapatunkat😀😀Nemtom, ki készítette ezt az értékelést, de elég sajátos véleményt tükröz, hogy azt ne mondjam mulatságos. Brady nem elit? Hightower pedig jobb mint Ninko vagy Chandler? Mayo a "solid" kategóriában?
gordon
No comment....Burkus
több mint 11 éve
Top free agent DTs left: 1. Henry Melton 5.Nagyon szűkül a DT/DE piac, pedig nekünk a Dline-ba nagyon kellene még valami értékelhető veterán. Nem tudjuk csak a draftról megoldani.HanSoloMilyen opcioink maradtak meg?polonic
17. Ryan Pickett 21. Mike Patterson
Top free agent DEs left: 8. Jared Allen 12. Corey Wootton 13. Robert Ayers 17. Anthony Spencer
20. Will Smith
Ne legyünk telhetetlenek. A Mike Patterson(DT), Will Smith(DE) duóból jó lesz valameiyik,
a többit drafton 😀

gordon