New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Fura lesz, hogy 13 ponttal nyertek majd meccseket, mi? Brady akár már ki is éghet.......csi77
Várjunk még azért azzal. Magasról nagyobbat lehet esni. De eddig nagyon komolyat tol az FO.

Do your job
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 274 — Bears & Illinois fan
Fura lesz, hogy 13 szerzett ponttal nyertek majd meccseket, mi? Brady akár már ki is éghet.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gronk:

@Edelman11: Foxboro is home. Excited to be back. #grind” Welcome back! Let me know if you need a place to stay!

😊
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Király, csak ne kéne várni augusztus/szeptemberig 😊winston
Még lesz draft is, én azt várom előbb 😊

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Király, csak ne kéne várni augusztus/szeptemberig 😊
több mint 11 éve
Tervezhetik azt a szobrot Bostonban 😊

Do your job
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
The #Patriots and Julian Edelman agreed to terms, per source
Kapjátok be 😛Wester
Miért 😛ThundersNFL
Csak úgy XDWester
Há ott van nekted Decker 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Khm
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 041 — Jó ötletnek tűnt!
Kapjátok be 😛Wester
Miért 😛ThundersNFL
Csak úgy XD

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kapjátok be 😛Wester
Miért 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 041 — Jó ötletnek tűnt!
Kapjátok be 😛

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek és mégegyszer bocs, hogy beleszóltam a témátokba.betolakodó
 www.footballfanatics.com/

Ha bármi kérdésed van, akkor itt biztosan hamar kapsz érthető, hasznos választ:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Boltok, Üzletek - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
betolakodó New England Patriots 1
Sziasztok, elnézést, hogy csak így belecsöppenek a dolgokba Hozzátok, de segítségre van szükségem, és valószínüleg Ti kisujjból tudtok nekem választ adni. A Férjem nagy New England Patriots rajongó és szeretném a születésnapján vmi eredetivel meglepni. Baseball sapkát vettem már itthon Neki, az USA sport boltban. Most kintről szeretnék neki rendelni vmit, de körülnézve teli van minden replikákkal 😕 Tudnátok segíteni olyan weboldallal ahonnan esetleg jó tapasztalatotok van, és nyugodt szívvel rendelnétek eredeti pulcsit/sapkát? Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek és mégegyszer bocs, hogy beleszóltam a témátokba.
több mint 11 éve
Hát nekem tök jó lenne, ha 2-ért jönne 😊 De még 3-4-ért is belefér, ilyen 5-6 millát viszont már nem biztos, hogy adnék érte, pedig van rá sansz, hogy sokat kérne

több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
Most látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.
Connolly amolyan Russ Hochstein szerepkörben simán elkarcolhat center poszton backupként és attól függően, hogy mennyire lenne életképes a draftról érkező újonc még egy évig elmocoroghat kezdő RG-ként is akár.
Aztán már csak Jared Allennel kéne megegyezni kevés garantálttal és jó sok sack bónusszal 😛Boston
De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!HanSolo
Russell Wilson pedig 1 milláért játszott tavaly, annyiért jöhetne, ha Brady visszavonultWyatt
Szerinted mennyiért fog aláírni (bárhová)?
több mint 11 éve
Most látom, hogy de la Puente még nem írt alá sehova. Szerintem perfect fit lenne. Még Connollyt rábeszélni egy szolid paycutra, hozni a draftról egy tehetséges RG-t és rendben is lenne az OL.
Connolly amolyan Russ Hochstein szerepkörben simán elkarcolhat center poszton backupként és attól függően, hogy mennyire lenne életképes a draftról érkező újonc még egy évig elmocoroghat kezdő RG-ként is akár.
Aztán már csak Jared Allennel kéne megegyezni kevés garantálttal és jó sok sack bónusszal 😛Boston
De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!HanSolo
Russell Wilson pedig 1 milláért játszott tavaly, annyiért jöhetne, ha Brady visszavonult

több mint 11 éve
De la Puente tavaly 2 millióért játszott a Saintsben.Annyiért jöhetne!
több mint 11 éve
Jared Allen szép lenne, de a broncos által neki ígért pénz feléért lenne jó kb. 😀 Meg nem is tetszik a hozzáállása... Azt nyilatkozta, hogy inkább abbahagyja a focit, ha nem fizetik meg. Szerintem ez elég rossz mentalitás, főleg, hogy szarrá kereste már magát gondolom, nem értem miért nem jó neki egy laza offer a gyűrű esélyért cserébe.Foldesi26
Allent már csak viccből írtam 😊
Mondjuk nekem nincs bajom a hozzáállásával. Az Ő dolga eldönteni mennyiért vállal még egy év szenvedést. A csapatoké pedig az, hogy eldöntsék megadják-e neki. Én ebben nem látok problémát.

Do your job
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Jared Allen szép lenne, de a broncos által neki ígért pénz feléért lenne jó kb. 😀 Meg nem is tetszik a hozzáállása... Azt nyilatkozta, hogy inkább abbahagyja a focit, ha nem fizetik meg. Szerintem ez elég rossz mentalitás, főleg, hogy szarrá kereste már magát gondolom, nem értem miért nem jó neki egy laza offer a gyűrű esélyért cserébe.
több mint 11 éve
Aztán már csak Jared Allennel kéne megegyezni kevés garantálttal és jó sok sack bónusszal 😛

Do your job
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Arról beszélünk, hogy Revis meg Talib nagy pénzt kap, hogy melyik QB keres 15-18 millió dollárt és hogy micsoda giga szerződések vannak az NFL-ben. Hát basszus, most olvasom, hogy Messi megy a PSG-hez Párizsba nyáron évi 30 millió EURÓ fizetésért!!! Az cirka 42 millió dollár. Ehhez képest Revis aprópénzt keres, de még TB vagy PM is....
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
The Patriots and Julian Edelman are working on a new deal.
With several of the wide receiver needy teams now off the market, Edelman may be best served returning to New England. The 49ers are still out there, however, and could make a serious run at the slot-man. Edelman posted 105-1056-6 line last season.

Azért Edelmant elég jól beárazták a Nicks (1év/3,5m), Steve Smith (3év/11m), Jacoby Jones (4év/12m) szerződések.
Most már szvsz nagyon kicsi az esélye, hogy valahol túlfizessék (ha az első 3 napban ez nem történt meg, már nem is fog - remélem). Jöhetne aláírni a 3év/9m-et.A FO kitűnően lőtte be az értékét.HanSolo
Annyit mindenképpen meg is ér. Nagyon nem bánnám, mert a remek védelem igazolások mellett az offense-el is kellene valamit kezdeni. A Denver meccs sem a védelmen ment elsősorban - 26 pont nem kevés, de nem is sok - hanem a 16 szerzett ponton, aminek nagy része garbage time-ban született.
több mint 11 éve
The Patriots and Julian Edelman are working on a new deal.
With several of the wide receiver needy teams now off the market, Edelman may be best served returning to New England. The 49ers are still out there, however, and could make a serious run at the slot-man. Edelman posted 105-1056-6 line last season.

Azért Edelmant elég jól beárazták a Nicks (1év/3,5m), Steve Smith (3év/11m), Jacoby Jones (4év/12m) szerződések.
Most már szvsz nagyon kicsi az esélye, hogy valahol túlfizessék (ha az első 3 napban ez nem történt meg, már nem is fog - remélem). Jöhetne aláírni a 3év/9m-et.A FO kitűnően lőtte be az értékét.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hmm...Lassan kékre-zőldre "verik" a csapatunkat😀😀

gordon
Nemtom, ki készítette ezt az értékelést, de elég sajátos véleményt tükröz, hogy azt ne mondjam mulatságos. Brady nem elit? Hightower pedig jobb mint Ninko vagy Chandler? Mayo a "solid" kategóriában?

No comment....Burkus
PFF
több mint 11 éve
Nagyon szűkül a DT/DE piac, pedig nekünk a Dline-ba nagyon kellene még valami értékelhető veterán. Nem tudjuk csak a draftról megoldani.HanSolo
Milyen opcioink maradtak meg?polonic
Top free agent DTs left: 1. Henry Melton 5. Kevin Williams 6. Alex Carrington 7. Pat Sims
17. Ryan Pickett 21. Mike Patterson

Top free agent DEs left: 8. Jared Allen 12. Corey Wootton 13. Robert Ayers 17. Anthony Spencer
20. Will Smith

Ne legyünk telhetetlenek. A Mike Patterson(DT), Will Smith(DE) duóból jó lesz valameiyik,
a többit drafton 😀