NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
552
58
New England Patriots
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Nagyon nem akarom már a korábbi gondolatokat ismételgetni, a 10–7 és a nem playoff nem tűnik teljesen irreálisnak, de én 11–6-ot mondanék most az idényre, azzal meg szerintem meglesz.
www.patriots.com/news/patriots-position-snapshot-edge-linebackers?fbclid=IwAR0mq-nj493OHuKv5v51H-Trd42YWSOyTTFKjzt70-RDn6SZYGCFnHOJVjUCsak te nem érted 😉
“ Ronnie Perkins has similar edge potential but experienced a red shirt season in 2021 and remains one of the bigger unknowns on the roster”
Ehh… Nem értenek ezek semmit sem…😊
kolok1972
"That does not mean he did not gain valuable experience as a pro. For starters, Perkins was able to participate in a majority of practices during training camp and the regular season, albeit at times in a limited capacity. He also saw action in all three of New England’s preseason games: aligning as an outside linebacker on both sides of the formation, he played 96 of a possible 204 defensive snaps (47.1%). Perkins registered six quarterback hurries as well as four tackles in the running game and two more versus the pass.
Additionally, the Patriots game him regular opportunities on special teams. Appearing on four kicking game units, Perkins took the field for 28 snaps (of 72; 38.9%) and finished with one assisted tackle. What this preseason usage shows is that New England saw the 2021 season as a foundational and educational year for the young linebacker. Maybe that would have changed at one point had he been able to stay healthy through the regular season, but at the end of the day he effectively was redshirted in Year 1.
One-sentence projection: Perkins will be the third member of the Patriots’ outside linebacker rotation, and finish the season as one of their most effective pass rushers."
Pont azt írják, amit harsogunk egy ideje. Az hogy a fotelban ülve zéró infója van róla valakinek, az nem jelenti azt, hogy a stáb is ennyire vakon lenne. Pont az a lényeg, hogy ez egy tervszerű folyamat vele, mert az első évben, de annak első felében, egészen biztosan nem akartuk máshogyan használni. Ráadásul edgeből olb lett, ami a skill setet is érintette és meg kellett tanulnia ezt azt. Pont úgy zajlik, az ő beépítése, ahogy azt eltervezték. Ettől persze lehet még bust, de teljesen tudatos a folyamat és kár ezen vergődni.
Akik bízunk benne, pont emiatt gondoljuk úgy, hogy előbb lássuk a medvét, aztán majd idővel kiderül mi a helyzet.
“ Ronnie Perkins has similar edge potential but experienced a red shirt season in 2021 and remains one of the bigger unknowns on the roster”
Ehh… Nem értenek ezek semmit sem…😊
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
Fixed it for you 😊DeEmlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…With Nkeal Harry being traded today, seems like a perfect time to look at…
kolok1972
Patriots-Drafted WRs in the last 20 drafts to record at least 60 CAREER receptions with the Patriots:
1.) Julian Edelman
- END OF LIST
Ez alapján kijelenthetjük, hogy Nkeal nem a kivétel volt 😂😂😂
vpiThorntonNixon kurva jó pick volt! 😊
somoskovig
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Hát,végül is Nektek ebben már zeró kockázat van,mi kúrtunk el rá egy első körös picket.A nálunk (meg máshol is) levitézlett fiúk szoktak nálatok felragyogni, nem fordítva, de hátha ezúttal másképp lesz......😊At long last, the #Patriots trade former first-rounder N'Keal Harry and it’s the #Bears as his landing spot for a 2024 7th rounder, per me and @MikeGarafolo. A solid upside move for Chicago, while New England moves on with a strong group itself.
— Ian Rapoport (@RapSheet) July 12, 2022
Bruschi85
csi77
De Thornton kurva jó pick volt! 😊Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…With Nkeal Harry being traded today, seems like a perfect time to look at…
kolok1972
Patriots-Drafted WRs in the last 20 drafts to record at least 60 CAREER receptions with the Patriots:
1.) Julian Edelman
- END OF LIST
vpi
Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…With Nkeal Harry being traded today, seems like a perfect time to look at…
kolok1972
1.) Julian Edelman
- END OF LIST
A nálunk (meg máshol is) levitézlett fiúk szoktak nálatok felragyogni, nem fordítva, de hátha ezúttal másképp lesz......😊At long last, the #Patriots trade former first-rounder N'Keal Harry and it’s the #Bears as his landing spot for a 2024 7th rounder, per me and @MikeGarafolo. A solid upside move for Chicago, while New England moves on with a strong group itself.
Bruschi85
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Valamelyikünk keveri 😀Szerintem kevered az évet.Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…Pedig micsoda választék volt még ott, milyen wr-ek voltak még bent. Nekünk meg a kutya kihúzta harry pottert.
kolok1972
goboston
gdavid
Deebo, AJ Brown, DK, Diontae, Scary Terry, RenfrowSzerintem kevered az évet.Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…Pedig micsoda választék volt még ott, milyen wr-ek voltak még bent. Nekünk meg a kutya kihúzta harry pottert.
kolok1972
goboston
gdavid
www.nbcsports.com/boston/patriots/wrs-taken-after-nkeal-harry-2019-nfl-draft-will-upset-patriots-fans
Szerintem kevered az évet.Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…Pedig micsoda választék volt még ott, milyen wr-ek voltak még bent. Nekünk meg a kutya kihúzta harry pottert.
kolok1972
goboston
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Emlékszem még, ezért is milyen oltást kaptunk,hogy azt mertük írni,hogy orbitális bust volt…Pedig micsoda választék volt még ott, milyen wr-ek voltak még bent. Nekünk meg a kutya kihúzta harry pottert.
kolok1972
At long last, the #Patriots trade former first-rounder N'Keal Harry and it’s the #Bears as his landing spot for a 2024 7th rounder, per me and @MikeGarafolo. A solid upside move for Chicago, while New England moves on with a strong group itself.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
Azért ezt a Judge-Patricia duó viszi az offense-t ötletet még mindig nem tudom hova tenni. Tavaly hivatalos DC nem volt,idén már se DC,se hivatalos OC… Hát,nem tudom
Offseason vol 2Szerintem a Patsben lehetett volna Jimmy opció, itt azért elég jó edzők vannak ahhoz, hogy levegyék a válláról a terhet és ne neki kelljen megnyerni a meccseket.
Ha nem is csontvázak, de azért kis csont darabkák hullanak ki a szekrényből
Így visszagondolva vicces, hogy hányan meg voltak győzödve Jimmy lesz a jövő, Brady bármikor bezuhanhat, rá már nem lehet alapozni, aztán...
Még érdekesebb, hogy vajon BB mennyire gondolta komolyan, mennyire valós infó volt ez az inkább Jimmyt kell választani hosszabbtávon.
ZERO_L
Az, hogy BB még úgy-ahogy követi azt, hogy mi történik JG-vel, mutatja, hogy mennyire bízott benne, függetlenül attól, hogy a sérülésekor nem akart pályára lépni.
Bár lehet, hogy ez is egy faktor volt BB döntésénél, de az inkább Kraft nyomása lehetett.
Offseason vol 2Én akkortól kezdtem hanyagolni a pats.hu-t. A sok "szakértő" között még szerkesztők is voltak, akik nagyon szurkoltak egy Brady trade-ért. Örülök, hogy Tom (és persze Jimmy) szépen beárazta a "szakértelmüket".
"I’m not gonna lie, I got mad about it. I sacrifice my body all day long. ... I can understand why Marty [Bennett] thinks like that."
— B/R Gridiron (@brgridiron) June 29, 2022
Julian Edelman talking about the time Jacoby Brissett filled in for Jimmy G with a torn ligament Jimmy G 🤯
(via @iamathletepodpic.twitter.com/TOnbolpcUp
Így visszagondolva vicces, hogy hányan meg voltak győzödve Jimmy lesz a jövő, Brady bármikor bezuhanhat, rá már nem lehet alapozni, aztán...
Még érdekesebb, hogy vajon BB mennyire gondolta komolyan, mennyire valós infó volt ez az inkább Jimmyt kell választani hosszabbtávon.
ZERO_L
"I’m not gonna lie, I got mad about it. I sacrifice my body all day long. ... I can understand why Marty [Bennett] thinks like that."
— B/R Gridiron (@brgridiron) June 29, 2022
Julian Edelman talking about the time Jacoby Brissett filled in for Jimmy G with a torn ligament Jimmy G 🤯
(via @iamathletepodpic.twitter.com/TOnbolpcUp
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Az Offseason híre:Egy Corey Dillon lóg is a szekrényben ebből.
Wait a minute, Doc. Are you telling me the red uniforms are back? pic.twitter.com/X1pd6kpdpG
— New England Patriots (@Patriots) June 22, 2022
ZERO_L
Wait a minute, Doc. Are you telling me the red uniforms are back? pic.twitter.com/X1pd6kpdpG
— New England Patriots (@Patriots) June 22, 2022
Gilmore féle D-nek 8 meccs kellett abban az évben, addig elég ramatyul festettek. Nem hiszem, hogy 4 meccs után sokkal okosabbak lehetnénk. Ha szarok leszünk szeptemberben, akkor sem biztos, hogy végig az lesz.Hijááá karate... Az fog kiderülni miben vagyunk igazán gyengék, a különbség az hogy tud-e majd az Öreg változtatni vagy nem. Ehhez elég 4 meccs kb ott már nagyjából kiadja a minta miben lehetünk powerek és mi lehet a szopóroller, ezt persze felülírhatja egy trade vagy IRNem tudom pl MacJ. állati villanása az edzések során az Ő zsenije vagy a cb sorunk "fantasztikus" munkája. Kíváncsi vagyok nagyon az első 4 meccsre ott nagyon sok ki fog derülni. Addig viszont marad a veled való szájkarate 😀MAc végigdolgozta az offseasont, átalakult a teste, a dobási mechanizmusa javult, a robbanékonysága szintén, látszik House munkája rajta. Szűk ablakokba, jó védekezés mellett dobta a mély labdát zömét, szóval ezekből nem 50-50 a kérdés. Egyértelműen javult Jones és nem a sec miatt.
ParadSEC
Az első négy meccsen mi fog kiderülni? Mert szeptemberben még a TB féle csapattal is szoktunk döglődni, elöl-hátul egyaránt.
topin
ParadSEC
Mindenben powerek lehetünk.
Hijááá karate... Az fog kiderülni miben vagyunk igazán gyengék, a különbség az hogy tud-e majd az Öreg változtatni vagy nem. Ehhez elég 4 meccs kb ott már nagyjából kiadja a minta miben lehetünk powerek és mi lehet a szopóroller, ezt persze felülírhatja egy trade vagy IRNem tudom pl MacJ. állati villanása az edzések során az Ő zsenije vagy a cb sorunk "fantasztikus" munkája. Kíváncsi vagyok nagyon az első 4 meccsre ott nagyon sok ki fog derülni. Addig viszont marad a veled való szájkarate 😀MAc végigdolgozta az offseasont, átalakult a teste, a dobási mechanizmusa javult, a robbanékonysága szintén, látszik House munkája rajta. Szűk ablakokba, jó védekezés mellett dobta a mély labdát zömét, szóval ezekből nem 50-50 a kérdés. Egyértelműen javult Jones és nem a sec miatt.
ParadSEC
Az első négy meccsen mi fog kiderülni? Mert szeptemberben még a TB féle csapattal is szoktunk döglődni, elöl-hátul egyaránt.
topin
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich