NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
New England Patriots
Örüljünk, hogy ilyet tud a rookie elkapónk vagy izguljunk hogy mindezt a “kezdő” CBnk ellen teszi 🤣
Tyquon Thornton just celebrated his 22nd birthday.
— Ian Steele (@IanSteeleABC6) August 9, 2022
The Patriots rookie has more to celebrate after losing his man during one-on-one drills today.
Sheesh.@Humble_Ty19 #ForeverNE @ABC6 pic.twitter.com/JLeHs8SnUH
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
erre második évére kitalálunk neki egy új rendszert mert... mér is?!
I noted Jones kneeling down next to Nelson Agholor and Jakobi Meyers after one break in team drills, and I felt like I could almost her him asking the universe, “What the hell is going on right now?” He was sloppier today in the pocket than he ever was as a rookie…(2)
— Khari Thompson (@kdthompson5) August 9, 2022
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
DoM új rendszerrel kapcsolatos fejtegetését a pats.hu-n a 8. edzésnapos cikknél mindenkinek melegen ajánlom,rendkívül érdekes kérdéseket boncolgat. Jó hogy visszatért,sajnos eltűnt ez a színvonal a topikból…Én nem a rendszer változtatásától félek, hanem a két edzőn akiknek ezt le kellene vezényelni.Ez a legkevésbé érthető az egész sztoriban. Miért két olyan emberre bízza, akik nemhogy Shanny rendszerét nem futtatták soha, de még támadó munkát is csak szegről végről végeztek? Az lett volna a kézenfekvő, hogy elhozza Shanny valamelyik fiatal csemetéjét. Valamelyik segédedzőt mellőle, vagy valakit akivel évekig dolgozott, és a kisujjában van az egész.
zinedine5 Uránvárosi Őrgróf
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
Én nem a rendszer változtatásától félek, hanem a két edzőn akiknek ezt le kellene vezényelni.Ez a legkevésbé érthető az egész sztoriban. Miért két olyan emberre bízza, akik nemhogy Shanny rendszerét nem futtatták soha, de még támadó munkát is csak szegről végről végeztek? Az lett volna a kézenfekvő, hogy elhozza Shanny valamelyik fiatal csemetéjét. Valamelyik segédedzőt mellőle, vagy valakit akivel évekig dolgozott, és a kisujjában van az egész.
zinedine5 Uránvárosi Őrgróf
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Indokolatlanul alulertekelt komment.nemtuttam hogy őket is megviselte '89A saját rendszerükben túl jók, hogy váltás kelljen gondolatot el lehet még fogadni, de hogy másban ne lennének jók, azért minimum kérdéses.Azért láttunk már elvérzeni olyan Qb-kat akik begörcsöltek a rendszerváltáson. Fölleg úgy hogy MJ-nek 2 éven alatt két teljesen más rendszert kellet elsajátitania. Ez nagyon nem könnyű és részéről szarul is kijöhet én sajnálnám mert nagyon szerethető figura.
Igazából, hogy ha tényleg úgyis mindent úgy draftoltunk, hogy az újra álljunk át, akkor igen, nyomni kell, aztán a növekedési fájdalmakat meg tűrni. Jones jó lesz bármilyen rendszerben, persze, jobb lenne, ha jönne nála is a másodéves nagy ugrás, de fontosabb a következő 10-15 év, mint a 2022-es
Wyatt
ParadSEC
badamm tsss
Fontos_Vidra
Jones okos, ügyes, megoldja
nemtuttam hogy őket is megviselte '89A saját rendszerükben túl jók, hogy váltás kelljen gondolatot el lehet még fogadni, de hogy másban ne lennének jók, azért minimum kérdéses.Azért láttunk már elvérzeni olyan Qb-kat akik begörcsöltek a rendszerváltáson. Fölleg úgy hogy MJ-nek 2 éven alatt két teljesen más rendszert kellet elsajátitania. Ez nagyon nem könnyű és részéről szarul is kijöhet én sajnálnám mert nagyon szerethető figura.
Igazából, hogy ha tényleg úgyis mindent úgy draftoltunk, hogy az újra álljunk át, akkor igen, nyomni kell, aztán a növekedési fájdalmakat meg tűrni. Jones jó lesz bármilyen rendszerben, persze, jobb lenne, ha jönne nála is a másodéves nagy ugrás, de fontosabb a következő 10-15 év, mint a 2022-es
Wyatt
ParadSEC
badamm tsss
A saját rendszerükben túl jók, hogy váltás kelljen gondolatot el lehet még fogadni, de hogy másban ne lennének jók, azért minimum kérdéses.Azért láttunk már elvérzeni olyan Qb-kat akik begörcsöltek a rendszerváltáson. Fölleg úgy hogy MJ-nek 2 éven alatt két teljesen más rendszert kellet elsajátitania. Ez nagyon nem könnyű és részéről szarul is kijöhet én sajnálnám mert nagyon szerethető figura.
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Egyébként sok értelme nincs is visszatérni, mert a pályán lehet csak begyakorolni és belejönni igazán. És már úgy draftolt, hogy az új sémába passzoló játékosok jöjjenek, Az új guard pl. alkatilag is kifejezetten ZB-ba való, ebbe hozták. Más sémában nem tudná kihozni magából a maximumot (de legalábbis lényegesen megnehezedne a dolga).
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Offense sémaváltás.. Már most futkos a hátamon a hideg. Remélem a "régi rendszer" sem lesz elfelejtve ha ez a projekt kuka lenne. Abban legalább MJ tudja mit kell csinálni mert eddig a hìrek szerint fogalmatlan épp úgy mint a rb-k meg az O falIrtak mar topinek a hirosszefoglalokban h ez nem egy offseason alatt fog helyrerazodni, meg nem is az eloszezonban.
ParadSEC
Nem gondolom h ne valtananak ha muszaj lenne, de az irany ki van jelolve, ezt a rendszert akarjak mukodtetni mostantol.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Seems like a stable and fulfilling workplace environment. https://t.co/zRWF6PFY3u
— Carlon Carpenter (@CarlonCarpenter) August 7, 2022
Valszeg a tamadofal gyengelkedese segít, de ettől még elindulhat felfelé az idényben is. A tamadofal meg remélhetőleg a rajtig kB rendezodikJò lenne látni egy ütős font7-et😁
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Igen, ez adhat nekünk jobb esélyt, hogy itt még nem lesz, mert lehet arra beállni, hogy verjen meg Brissett passzjátékkal. Ha ez sikerül, akkor azért az is egy válasz lesz így másfél hónap után, hogy hol áll a csapat.Igen ebben nincs köztünk vita. Itt jelen esetben abban érzem a difit, hogy Watson ellen azért a legtöbb DC nem mer 8 embert bezavarni a boxba, míg Brissett ellen igen, ezért a futás is szarabb lesz, mert nem tudják megnyújtani a pályát.Igen, de volt olyan meccs, ahol irányító nélkül, csak futással is majdnem megoldották, meg előtte pár rosszabb meccsünk. Viszont azt most valamiért teljesen kihagytam a képletből, hogy tavaly meg úgy zsebre lettek rakva, mint a pinty.Na, még pont Watson nélkül lesz a Browns, az úgy azért jobb esélyeket nyújthat.Watson sztem is overrated de Brissett azért nem az a szint.
Wyatt
empty taxi
Akkor máris bizakodóbb. Brissettet én egyáltalán nem tartom top 40 irányítónak, úgyhogy nem annyira a passzjátéktól tartanék (most ha ettől függetlenül azzal nyer, akkor ez van), de Watsonnal kapcsolatban is egyetértek, hogy nagyobb a füstje (úgyis besackelteti magát 2-3-szor drive-megölésként, aztán remek, hogy amúgy 400 yardokat passzol, ha éppen csak pont nem jön belőle végül)
Wyatt
empty taxi
Igen ebben nincs köztünk vita. Itt jelen esetben abban érzem a difit, hogy Watson ellen azért a legtöbb DC nem mer 8 embert bezavarni a boxba, míg Brissett ellen igen, ezért a futás is szarabb lesz, mert nem tudják megnyújtani a pályát.Igen, de volt olyan meccs, ahol irányító nélkül, csak futással is majdnem megoldották, meg előtte pár rosszabb meccsünk. Viszont azt most valamiért teljesen kihagytam a képletből, hogy tavaly meg úgy zsebre lettek rakva, mint a pinty.Na, még pont Watson nélkül lesz a Browns, az úgy azért jobb esélyeket nyújthat.Watson sztem is overrated de Brissett azért nem az a szint.
Wyatt
empty taxi
Akkor máris bizakodóbb. Brissettet én egyáltalán nem tartom top 40 irányítónak, úgyhogy nem annyira a passzjátéktól tartanék (most ha ettől függetlenül azzal nyer, akkor ez van), de Watsonnal kapcsolatban is egyetértek, hogy nagyobb a füstje (úgyis besackelteti magát 2-3-szor drive-megölésként, aztán remek, hogy amúgy 400 yardokat passzol, ha éppen csak pont nem jön belőle végül)
Wyatt
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Igen, de volt olyan meccs, ahol irányító nélkül, csak futással is majdnem megoldották, meg előtte pár rosszabb meccsünk. Viszont azt most valamiért teljesen kihagytam a képletből, hogy tavaly meg úgy zsebre lettek rakva, mint a pinty.Na, még pont Watson nélkül lesz a Browns, az úgy azért jobb esélyeket nyújthat.Watson sztem is overrated de Brissett azért nem az a szint.
Wyatt
empty taxi
Na, még pont Watson nélkül lesz a Browns, az úgy azért jobb esélyeket nyújthat.Watson sztem is overrated de Brissett azért nem az a szint.
Wyatt
Madden hates me.
#Patriots DT Davon Godchaux has signed a 2 year extension worth $20.8mil with $17.85m fully guaranteed at signing. The deal was negotiated by @DrewJRosenhaus and @RyanMatha.
— Ian Rapoport (@RapSheet) July 27, 2022
Csak félve kíváncsiskodom, ők vajon min/miben ülnek? Csak és kizárólag széken, esetleg padon, lócán a földön vaGY A pats pulpituson? Tényleg érdekel.....www.patriots.com/news/patriots-position-snapshot-edge-linebackers?fbclid=IwAR0mq-nj493OHuKv5v51H-Trd42YWSOyTTFKjzt70-RDn6SZYGCFnHOJVjUCsak te nem érted 😉
“ Ronnie Perkins has similar edge potential but experienced a red shirt season in 2021 and remains one of the bigger unknowns on the roster”
Ehh… Nem értenek ezek semmit sem…😊
kolok1972
"That does not mean he did not gain valuable experience as a pro. For starters, Perkins was able to participate in a majority of practices during training camp and the regular season, albeit at times in a limited capacity. He also saw action in all three of New England’s preseason games: aligning as an outside linebacker on both sides of the formation, he played 96 of a possible 204 defensive snaps (47.1%). Perkins registered six quarterback hurries as well as four tackles in the running game and two more versus the pass.
Additionally, the Patriots game him regular opportunities on special teams. Appearing on four kicking game units, Perkins took the field for 28 snaps (of 72; 38.9%) and finished with one assisted tackle. What this preseason usage shows is that New England saw the 2021 season as a foundational and educational year for the young linebacker. Maybe that would have changed at one point had he been able to stay healthy through the regular season, but at the end of the day he effectively was redshirted in Year 1.
One-sentence projection: Perkins will be the third member of the Patriots’ outside linebacker rotation, and finish the season as one of their most effective pass rushers."
Pont azt írják, amit harsogunk egy ideje. Az hogy a fotelban ülve zéró infója van róla valakinek, az nem jelenti azt, hogy a stáb is ennyire vakon lenne. Pont az a lényeg, hogy ez egy tervszerű folyamat vele, mert az első évben, de annak első felében, egészen biztosan nem akartuk máshogyan használni. Ráadásul edgeből olb lett, ami a skill setet is érintette és meg kellett tanulnia ezt azt. Pont úgy zajlik, az ő beépítése, ahogy azt eltervezték. Ettől persze lehet még bust, de teljesen tudatos a folyamat és kár ezen vergődni.
Akik bízunk benne, pont emiatt gondoljuk úgy, hogy előbb lássuk a medvét, aztán majd idővel kiderül mi a helyzet.
topin
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png