New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
JMD vajon fog kapni? 😊Sobri Jóska
100%, hogy kap... hiszen neki köszönhetjük azt a kiváló támadójátékost, aki 26 kísérletből mindösszesen 9 alkalommal tudta eljuttatni a labdát egy elkapóhoz, mindezt úgy, hogy az atom combos Patriots secondary volt az ellenfele, de cserébe egy fumble segítségével magalapozta, hogy villámgyorsan 14-0-át csináljunk... szvsz ez simán megér egy bajnoki gyűrűt :cool:
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 271 — #NoStress
tyutyi kettőt, egyet Tibiér 😉sutianap
Ő még nincs nálunk 😉

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
tyutyi kettőt, egyet Tibiér 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 271 — #NoStress
JMD vajon fog kapni? 😊

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 406 — #neverpunt
Ilyenkor gyűrűt kik kapnak? 53as keret+IR? Vagy a PS is? A szezon közben elküldöttek kapnak? Gondolok itt Ventrone-ra aki többet játszott például, mint Polite.tamasboldizsar
Nálunk két éve olyan is kapott, akit sérülés miatt kivágtunk a szezon során (de előtte sokáig játszott nálunk). Plusz egyet felajánlottunk tombolára, aminek a bevételét a Mexikói öbölben éppen akkor zajló olajkatasztrófa áldozatainak megsegítésére ajánlottunk fel, és végül több mint egymillió dollár jött ebből össze.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ilyenkor gyűrűt kik kapnak? 53as keret+IR? Vagy a PS is? A szezon közben elküldöttek kapnak? Gondolok itt Ventrone-ra aki többet játszott például, mint Polite.tamasboldizsar
Gyakorlatilag semmilyen megkötés nincs arra nézve, hogy kinek ad egy csapat gyűrűt, 150db-ig a liga állja a költségeket is, ha efelett akarnak gyűrűt osztani, akkor sincs akadálya, csak ki kell fizetni a nagyságrendileg 5000$ darabköltséget.

Teljesen megszokott, hogy olyan játékosok is gyűrűvel rendelkeznek, akik gyakorlatilag egész szezonban nem léptek pályára, esetleg másodpercekben volt mérhető a részvételük, bár ne felejtsük el, hogy nagyon nehéz megállapítani, hogy 1-1 játékos mondjuk az ellenfél szerepét játszva mennyire segítette a felkészülést annak ellenére, hogy mondjuk egy Tom Brady helyére csak sérülés esetén lehet bekerülni (nem véletlenül ad a Patriots például jutalmakat év közben, elismerve a felkészülést legjobban segítő játékosok munkáját).

Amúgy a játékosok mellett természetesen gyűrűt kapnak a szakmai stáb tagjai is, valamint nem ritka, hogy a tulajdonosi kör tagjai, esetleg nagyon kiemelkedő támogatók, vagy akár szurkolók is, ez a csapatok pillanatnyi döntésétől függ. A legtöbb gyűrűje éppen ezért általában nem is játékosoknak van, például BB-nek már 5 van, 2-t Giants DC-ként, és 3-at Patriots HC-ként szerzett, de egyetlen ember szem szerzett játékosként 4-nél többet.
Amúgy éppen ez az oka annak is, hogy lehet a neten vásárolni (pl aukciós portálokon) bajnoki gyűrűt, hiszen relatív nagy mennyiségű gyűrű kerül kiosztásra, sokféle embernek, így aztán mindig van olyan, aki inkább megválik tőle.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Úgy tudom, hogy - bizonyos tág határokon belül - a nyertes csapat vezetésére van bízva, hogy kik kapnak gyűrűt. Nem hinném, hogy például Big Al kapna.
Bármilyen meglepő, de Ventrone a PS tagja most éppen. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ilyenkor gyűrűt kik kapnak? 53as keret+IR? Vagy a PS is? A szezon közben elküldöttek kapnak? Gondolok itt Ventrone-ra aki többet játszott például, mint Polite.
több mint 14 éve
Viszik a komplett bagázst a SB-ra. Megy a nyolc PS ember és a mozdítható IR társaság is. Nagyon örülnek a gesztusnak, állítólag a meccsre a PS be is fog öltözni és ott lesznek az oldalvonalnál.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
fantölpikusz figuja eza Gronk... nemde? 😀toxique
Az! Lökött egy srác! 😀

Más. TB karján a játékhívó akármi. A feliratok: Hajlított térd - Down! Ne add el! Figyelj a 20-asra minden játéknál! A Reed iránti tisztelet. 😊
tomi-tomi
Legalább nem felejti el az instrukciókat! Gondolj csak bele, hogy mi lett volna akkor, ha Teebow karján is lettek volna feliratok és instrukciók /how to give touchdown passes, QB guide for dummies, what is that long pass.../ 😛 😀
több mint 14 éve
fantölpikusz figuja eza Gronk... nemde? 😀toxique
Az! Lökött egy srác! 😀

Más. TB karján a játékhívó akármi. A feliratok: Hajlított térd - Down! Ne add el! Figyelj a 20-asra minden játéknál! A Reed iránti tisztelet. 😊

több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Érdemes megnézni, meghallgatni a Ravens elleni meccs Sound FX összeállítását!
Gronk-ról elég sok dolog kiderül. Futáshoz irgalmatlanul blokkol, (Ngata elleni blokkja óriási!) és élvezi is. Route futás előtt is tisztességes blokkokat oszt (Suggs-ot, mint egy krumplis zsákot dönti fel). A Ravens védelem igen csak örült, amikor nem volt pályán. BB azért hozta ide, hogy SB-ba jussanak. I'm back, I'm good! 😀 Óriási! TB visszavont TD-je után jött vissza, s fogalma nem volt, hogy ennyi idő után miért van a Pats-nél még-már a labda, INT-re gyanakodott. Érthető, hogy miért ekkora kedvenc.tomi-tomi
fantölpikusz figuja eza Gronk... nemde? 😀
több mint 14 éve
Érdemes megnézni, meghallgatni a Ravens elleni meccs Sound FX összeállítását!
Gronk-ról elég sok dolog kiderül. Futáshoz irgalmatlanul blokkol, (Ngata elleni blokkja óriási!) és élvezi is. Route futás előtt is tisztességes blokkokat oszt (Suggs-ot, mint egy krumplis zsákot dönti fel). A Ravens védelem igen csak örült, amikor nem volt pályán. BB azért hozta ide, hogy SB-ba jussanak. I'm back, I'm good! 😀 Óriási! TB visszavont TD-je után jött vissza, s fogalma nem volt, hogy ennyi idő után miért van a Pats-nél még-már a labda, INT-re gyanakodott. Érthető, hogy miért ekkora kedvenc.

több mint 14 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
többször vettem már ezt+azt amazonról (com és uk is).
Most semmi mást nem próbáltam, mint simán kiválasztottam egy 75$-os Patriots pulcsit, és a meglévő accountommal, a már korábban beadott címemre (hungary) elkezdtem egy rendelést. Normál esetben természetesen vannak cuccok, amiket nem szállít ki 1-1 amazon magyarországra (érdekesség, kindle-t pl csak a .com-ról lehet rendelni, a .uk nem hozza ki ide, etc), de most ezzel nem volt gond, simán felajánlotta a standard international shippinget.

A fizetés előtt ad egy subtotal-t a rendszer, ahol összegzi a végső árat, és az összes (várható) költséget. Nos, ott kaptam ezt, természetesen ezek után nem kattintottam a fizetésre 😊 De én az akciót magát sem látom.viito
Nem mindegy ki a szállító az Amazonon belül. A Kilndle-t például maguk árulják, de egy csomó műszaki cikket, ruhaneműt, stb. más alüzletek. Én találtam legalább 3 féle kezelési, szállítási költséget, de mondom, olyat is, amire nem kellett fizetni. Ezt az akciót én sem láttam, valamelyik alüzletnek lehetett az akciója.

We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hol láttad ezt az infót ? Egyik haverom rendelt nem olyan régen, és hozták gond nélkül, 5 nap alatt ideért, nem fizetett Shipping and Handling-et. De ha akarjátok utánajárhatok mégegyszergravedigger
Azért ez az Amazon-on elég széles skálán mozoghat. Van olyan tétel, amit egyáltalán nem szállítanak ki felénk, de most találtam olyan kabátot (igaz 110 dezsőért), amit meg ingyen kiküldenek. Attól függ ki az eladó. Kár azért a kabátért, már régen szemezek vele, de most jegyet kell venni, meg repjegyet. 😕Kollega
Vásáróltál már innen ?gravedigger
többször vettem már ezt+azt amazonról (com és uk is).
Most semmi mást nem próbáltam, mint simán kiválasztottam egy 75$-os Patriots pulcsit, és a meglévő accountommal, a már korábban beadott címemre (hungary) elkezdtem egy rendelést. Normál esetben természetesen vannak cuccok, amiket nem szállít ki 1-1 amazon magyarországra (érdekesség, kindle-t pl csak a .com-ról lehet rendelni, a .uk nem hozza ki ide, etc), de most ezzel nem volt gond, simán felajánlotta a standard international shippinget.

A fizetés előtt ad egy subtotal-t a rendszer, ahol összegzi a végső árat, és az összes (várható) költséget. Nos, ott kaptam ezt, természetesen ezek után nem kattintottam a fizetésre 😊 De én az akciót magát sem látom.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Dunlap már az előző szezon végére bőven jobb volt, mint Cunningham, idén pedig ugye nem is lehet kérdéses. De legalább a kukázás jól megy 😊

több mint 14 éve
Vásáróltál már innen ?gravedigger
Küldtem neked egy levelet!

We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Más!Szerintetek Cuni teljes mellőzését látva és Brace izmos snapszámait tekintve,újabb korai körös pickek mennek a levesbe? Cuninak a sémában nincs helye? DoM-mal polemizáltunk annó a drafton,hogy Dunlap vagy Cuni,én akkor Dunlapet favorizáltam volna,de aztán az első szezon után igazat adtam DoMnak hogy jobban jártunk Cunival,de látva az idei szezon teljes mellőzését,most megint elbizonytalanodtam,hogy jó döntés volt-e?kolok1972
Jó kérdés.
Idén Cuni ugye IR-re került, de elötte sem játszott sokat. azt írták róla, hogy nagy nehezen 2010 végére megtanulta a 3-4-et, idénre meg visszaálltunk 4-3-ra ahol Carter egyértelmű kezdő lett a posztján és a rendszerben sem találta meg a helyét. Szerintem jövőre még marad, egy hosszabb offseasonnel a háta mögött remélhetőleg használható játékos lesz belőle.
Brace pedig a sérülései (0 offseason) és a PUP után nem tudta kiszorítani (érthetően) Love-ot a lineról és Vincet sem pihentettük sokat. Neki is a következő év lehet a kérdés.
De ettől függetlenül kell a draft a védelembe. A secünk kevés, ez egyértelmű. Minőségben és mennyiségben is.
több mint 14 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8265a051/article/patriots-welker-reportedly-engaged-to-model-girlfriend
Welker állítólag eljegyezte egész tisztesen kinéző párját 😊 Reméljük a játékára csak még pozitívabb hatással lesz 😊Wyatt
Két héttel később kellett volna. Megúszott volna egy gyűrűvásárlást. 😉zinedine5
😀 Korrekt méretű eljegyzési gyűrű lenne...
Más!Szerintetek Cuni teljes mellőzését látva és Brace izmos snapszámait tekintve,újabb korai körös pickek mennek a levesbe? Cuninak a sémában nincs helye? DoM-mal polemizáltunk annó a drafton,hogy Dunlap vagy Cuni,én akkor Dunlapet favorizáltam volna,de aztán az első szezon után igazat adtam DoMnak hogy jobban jártunk Cunival,de látva az idei szezon teljes mellőzését,most megint elbizonytalanodtam,hogy jó döntés volt-e?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8265a051/article/patriots-welker-reportedly-engaged-to-model-girlfriend
Welker állítólag eljegyezte egész tisztesen kinéző párját 😊 Reméljük a játékára csak még pozitívabb hatással lesz 😊Wyatt
Két héttel később kellett volna. Megúszott volna egy gyűrűvásárlást. 😉
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Welker állítólag eljegyezte egész tisztesen kinéző párját 😊 Reméljük a játékára csak még pozitívabb hatással lesz 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
elhozzák hozzánk is ingyenesen?

megpróbáltam rendelni egy 75$-os cuccot (hogy biztos legyek abban, hogy túl vagyok minden határon).

Nos "Shipping & Handling: $38.68", + "Import Fees Deposit $28.42".

Te hol látod amúgy ezt a kedvezményt? Mert meglepne, ha nem csak az amerikai (esetleg kanadai) vevőknek szólnaviito
Hol láttad ezt az infót ? Egyik haverom rendelt nem olyan régen, és hozták gond nélkül, 5 nap alatt ideért, nem fizetett Shipping and Handling-et. De ha akarjátok utánajárhatok mégegyszergravedigger
Azért ez az Amazon-on elég széles skálán mozoghat. Van olyan tétel, amit egyáltalán nem szállítanak ki felénk, de most találtam olyan kabátot (igaz 110 dezsőért), amit meg ingyen kiküldenek. Attól függ ki az eladó. Kár azért a kabátért, már régen szemezek vele, de most jegyet kell venni, meg repjegyet. 😕Kollega
Vásáróltál már innen ?
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
The St. Louis Rams host the New England Patriots on Sunday October 28th 2012 and you can buy your Premium Club Seats for this must-see showdown from 10am tomorrow morning for £149.

Premium Club Seats offer a VIP entrance to the stadium, entry to club level bars/restaurants, comfortable padded seats and a fantastic sideline view of the game from the middle tier!

Ez holnap, otthoni idő szerint 11:00 lesz...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Egyébként emberek akit érdekelne: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=new+england+patriots
Amazon.com Patriots Fan Shop, 25 $ feletti vásárlás esetén a postaköltség ingyenes, az alatt 5$, ami szerintem nevetségesen kevés ahhoz képest hogy ezek a cuccok az USA-ból jönnek 😊 Lehet válogatnigravedigger

megpróbáltam rendelni egy 75$-os cuccot (hogy biztos legyek abban, hogy túl vagyok minden határon).

Te hol látod amúgy ezt a kedvezményt? Mert meglepne, ha nem csak az amerikai (esetleg kanadai) vevőknek szólnaviito
Azért ez az Amazon-on elég széles skálán mozoghat. Van olyan tétel, amit egyáltalán nem szállítanak ki felénk, de most találtam olyan kabátot (igaz 110 dezsőért), amit meg ingyen kiküldenek. Attól függ ki az eladó. Kár azért a kabátért, már régen szemezek vele, de most jegyet kell venni, meg repjegyet. 😕

We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként emberek akit érdekelne: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=new+england+patriots
Amazon.com Patriots Fan Shop, 25 $ feletti vásárlás esetén a postaköltség ingyenes, az alatt 5$, ami szerintem nevetségesen kevés ahhoz képest hogy ezek a cuccok az USA-ból jönnek 😊 Lehet válogatnigravedigger

Hol láttad ezt az infót ? Egyik haverom rendelt nem olyan régen, és hozták gond nélkül, 5 nap alatt ideért, nem fizetett Shipping and Handling-et. De ha akarjátok utánajárhatok mégegyszer