New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerintetek lenne érdemes amúgy várni hátha február 2-3. körül lenne a pálya közepéhez közelebb is jegy, vagy akkor is kapkodni fogják, vigyem amíg tudom? 😊WyattPassz... Tényleg passz... Én megvettem most, de még most sem vagyok benne biztos hogy jó döntés volt, nem kellett volna-e várnom inkább...
Szóval tégy belátásod szerint és dönts bölcsen... 😛
(Bocsi...) 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Ja-ja, magyarul a UPS hozza majd ki neked... Én is anno ezt választottam, csak akkor a FedEx hozta emlékeim szerint... (Nem én vettem át szóval nem tudom, de a csomagolás asszem olyan volt...)Elvileg most "akciós" a Club Seat, ezért nem 129 hanem "csak" 100 font egy jegy...
(Kétlem hogy a többi kategóriát is lentebb viszik majd, de kitudja...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Már közben észrevettem cselesen a pontos helyét a jegyeknek, leginkább ilyen end zone mögöttik jaja, de legalább kicsit magasabban van, így csak jobban belátni. Ti ezt a módszert választanátok?Guaranteed delivery with tracking facility by a UPS ® Secure Courier to addresses in the European Union (as well as Switzerland) and addresses in the USA. Signature required. If you have not received your tickets seven days before the event (or seven days before you are due to travel) you can track your item at www.ups.com. Not available to PO Box addresses.
Mondjuk fasza, ahogy nézem vissza a beérkezett üzeneteim, kb mindenre volt már válasz 😀 Bocsi, de szeretek túl biztosra menni 😊 És köszi persze mindenkinek minden eddigi segítséget 😊
Szerintetek lenne érdemes amúgy várni hátha február 2-3. körül lenne a pálya közepéhez közelebb is jegy, vagy akkor is kapkodni fogják, vigyem amíg tudom? 😊

több mint 14 éve
Ahogy néztem ezek a kapuk, endzone mögé szólnak (Legalábbis mikor én rendeltem már csak azok voltak...) Emlékeim szerint múltkor is ilyesmi helyen voltam és hát azért nem a csúcsok csúcsa az be kell valljam... Oldalvonalra viszont nem tudom mennyi lenne a jegy, így inkább "relatíve" biztosra akartam menni most hogy legyen jegyem...Amikor voltam az első Pats meccsen, akkor a club seat volt 120 v 130 font és az oldalvonali volt 95 font, én ott ültem, első sorban a félpályánál. Elég jó volt, amikor előttem ment az akció. De az endzone eseményeket nem láttam teljesen normálisan.
De persze ki-ki maga dönti el mit akar és mennyiért...Castleai01
Mivel most a club seat 100 font, ebből azt gondolom, hogy a többi jegy olcsóbb lesz.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Ahogy néztem ezek a kapuk, endzone mögé szólnak (Legalábbis mikor én rendeltem már csak azok voltak...) Emlékeim szerint múltkor is ilyesmi helyen voltam és hát azért nem a csúcsok csúcsa az be kell valljam... Oldalvonalra viszont nem tudom mennyi lenne a jegy, így inkább "relatíve" biztosra akartam menni most hogy legyen jegyem...De persze ki-ki maga dönti el mit akar és mennyiért...
több mint 14 éve
Jól látom, hogy ez azért jó kategóriás jegy? Mármint, hogy jó helyre szól, nem a legolcsóbb lesz majd, és innen mindent patentosan lehet látni?ez még csak club seatzinedine5Gondoltam szólok hogy még mindig lehet jegyeket venni ma a ticketmasteren a jövő évi londoni meccsre... 100 fontos kategória... Én azt hittem már elkapkodják mindet mire hazaérek, de úgy tűnik mégsem...Castleai01Vazz, február elejét írtak, nekem mél sem jött az nfluk-től...Wyatt
Szal érdemes ezt venni? 😊

több mint 14 éve
Valóban,úgy emlékeztem,hogy a döntő után kiderült,hogy a bordáival is volt probléma,de ezek szerint rosszul 😊viszont a beszélgetésben korábban meg a Chargers és a SB elleni meccsről volt szó, hogy akkoris gyengébb meccse volt az SB előtt. Erre írtam h igen, de akkor sérült volt.Dannanem,nem, az tavaly volt. 😊Szerintem ő is a tavalyra célzott a bordasérüléssel 😀FViktor93
SB: http://gothamist.com/2008/01/22/ahead_of_super.phpDanna
több mint 14 éve
Jó lesz nekem az is, sokkal többet amúgy sem szántam rá... 😉ez még csak club seatzinedine5Gondoltam szólok hogy még mindig lehet jegyeket venni ma a ticketmasteren a jövő évi londoni meccsre... 100 fontos kategória... Én azt hittem már elkapkodják mindet mire hazaérek, de úgy tűnik mégsem...Castleai01Vazz, február elejét írtak, nekem mél sem jött az nfluk-től...Wyatt
több mint 14 éve
Persze, lehet kapaszkodni nyugodtan felfelé rá 😀Wyattmegtörtént Mr. Nostradamus! 😀
több mint 14 éve
This is 9th #SuperBowl rematch of a reg season game decided by a TD or less. 7 of previous 8 won by team that lost 1st game. 😊

több mint 14 éve
Akkor sem hiszem, hogy a futásnak akartak teret engedni, hanem inkább a PM-től való "félelem" vitte rá őket. Azért bármennyire is szimpatikus JA, nem tartom, és soha nem is tartottam egy elit futónak, bár lehet egy másik, kevésbé paszsorientált csapatban, ahol a támadófal erősebb futásblokk terén, többre vihette volna.Egyetértek. Bár, azt kétlem, hogy szándékosan engednétek a futást. a Ravens ellen is akkor haladtunk leginkább előre, mikor megfelelően váltogattuk a futójátékot (BJGE), és a rövidpasszos játékot. Ha ezt konzisztensen tudnánk hozni ellenetek, jóval nagyobb esélyünk lenne a győzelemre. De ilyen hosszúpasszos őrültségeket, ne csináljunk már többet a negyedik negyedben 3 pontos vezetésnél, mert kitépem a maradék pár szál hajamat is, ami még megmaradt az AFC döntő után.nDRoTavaly a Colts ellen a Giants egyszer megpróbálta, az alap felállásuk 4-2-5 volt. Bátyus körbenézett - ez most komoly? -, Addai meg rommá futotta őket.
Ha valamiért, akkor amiatt a világ baromsága play-hívásért megérdemeltük volna a vereséget. Remélem, BOB hívta és JMD-nek semmi köze nem volt hozzá.tomi-tomi
több mint 14 éve
ez még csak club seatGondoltam szólok hogy még mindig lehet jegyeket venni ma a ticketmasteren a jövő évi londoni meccsre... 100 fontos kategória... Én azt hittem már elkapkodják mindet mire hazaérek, de úgy tűnik mégsem...Castleai01Vazz, február elejét írtak, nekem mél sem jött az nfluk-től...Wyatt
több mint 14 éve
Gondoltam szólok hogy még mindig lehet jegyeket venni ma a ticketmasteren a jövő évi londoni meccsre... 100 fontos kategória... Én azt hittem már elkapkodják mindet mire hazaérek, de úgy tűnik mégsem...Castleai01Vazz, február elejét írtak, nekem mél sem jött az nfluk-től...

több mint 14 éve
Gondoltam szólok hogy még mindig lehet jegyeket venni ma a ticketmasteren a jövő évi londoni meccsre... 100 fontos kategória... Én azt hittem már elkapkodják mindet mire hazaérek, de úgy tűnik mégsem...
több mint 14 éve
Az egyik online "kölcsönzős" oldalra ma felrakták HD-ben a 2007-es "randinkat" a Giants ellen. Komolyan azt hiszi bárki is hogy újra látni akarom azokat a pillanatokat a 4. negyedből? 😊Én ma megnéztem egyszerűen önkínzó vagyok 😀
Hosszú másfél hét van még hátra 😐Joco
több mint 14 éve
Az egyik online "kölcsönzős" oldalra ma felrakták HD-ben a 2007-es "randinkat" a Giants ellen. Komolyan azt hiszi bárki is hogy újra látni akarom azokat a pillanatokat a 4. negyedből? 😊Hosszú másfél hét van még hátra 😐
több mint 14 éve
Nem természetes, sokszor értek egyet veled de azt nem szoktam külön beírogatni 😊 országos egyesről senki sem beszélt, de tény h én pl magunkat tartom esélyesebbnek mondjuk 60-40%ban, te ezt természetesen gondolhatod másként. A többibe most már nem akarok belemenni, sokmindent máshogy gondolunk, majd a meccsen kiderül kinek lesz igaza.Azt hiszem, természetes, hogy nem értünk egyet. 😊2007 az 2007. 😊 Ez a Pats OL egy kategóriával jobb állapotban van, mint az akkori.Hát nem sok mindennel értek egyet ezek közül 😉
A Packers ellen szerintem a három (négy) fumble volt a döntő. Ráadásul mindegyik akkor jött, amikor a Rodgers-banda éppen lendületbe jött volna.
Eli jobb. De Flacco tegnap igen jól játszott, ami Eli átlagánál talán jobb is. A Frisco ellen két tuti INT-et úszott meg.
Valóban, a WR-corp-uk erősebbnek látszik, mint a mi Sec-nk. De a tegnapi front 7 teljesítménnyel ezt lehet fedni.tomi-tomi
A 2007es Pats OL sztem minimum olyan erős volt, mint ez, de sztem jobb is volt.
A Packers elleni győzelmünkben pont nem a fumblik voltak a döntők, kb az elejétől a végéig jobbak voltunk minden tekintetben, sőt a meg nem adott nyílvánvaló fumble miatt még a bírók is alánk vágtak elég komolyan.
Hogy Ei >>> Flacco ez nem hiszem, h kérdéses lehet és Flacco tegnapi játéka absz nem volt Eli átlaga fölött, nemtom hány meccsünket láttad idén, de akkor nézd végig őket és úgy vond le ezt a következtetést. (nem fogod)
Meglepne, ha ellenünk is hasonló hatékonyságú lenne a védekezésetek, mint a Ravens ellen, egyszerűen jóval erősebb a mi offense-ünk a Ravensénél.
Az alapszakaszban jóval gyengébb passzban lévő csapattal nyertünk ellenetek, ráadásul a saját pályátokon, azóta a védekezésünk 10es skálán kb 6 pontot javult.
Egy meccsen bármi lehet ez nyilvánvaló, ahogy az is, h nem lehet titeket leírni, de ez a meccs papíron nekünk kedvez. Persze ezek csak az én véleményeim, majd az SB után megnézzük kinek lett igaza 😊Szesze
Általánosságban, a Pats idén pont a Giants ellen volt a mélyponton, azóta - bár Te próbálsz úgy tenni, mintha a novemberi Pats menne a SB-ba - rengeteg dologban lépett előrébb.
Ez az OL szinte hibátlan. Gondolatban fusd át, hogy az utolsó 10 meccsükön kiket tartottak távol Brady-től. Ráadásul hatékonyan futtatjuk a 3TE+2WR felállást, ahol a 3. TE egy OT. De valóban ez lesz az egyik kritikus faktor: Giants négy emberes pass rush vs. Pats OL.
A Packers meccset másképp látjuk (nem a 4. fumble-t!), szerintem nagyon nagy jelentősége volt mindhárom megítélt fumble-nak abban, hogy igazából ne indulhasson be a Packers Off. Másképp: azért tudtatok folyamatosan a nyeregben maradni, mert a három fumble ebben sokat segített. Szerintem többet, mint a pass rush-otok, s én zinadine-nak erre a mondatára írtam ezt.
Ha valaki, akkor én már idény elején kiálltam Eli-ért! 😀 😉 Igazolt is engem ebben az idényben. Talán Flacco tegnapi teljesítménye mérhető Eli átlagához. Csak arra próbáltam utalni, hogy egetverően nagy különbség nem várható a két QB teljesítmény között.
Nem annyival erősebb a Giants Off., a Ravens futójátéka ligaelit szint. (Többek között ezért sem értem a Pats D lebecsülését, Rice-t tökéletesen limitálták tegnap.) A Giants Off. erőssége a passzjáték, a Pats Def. gyengesége a kétséges Sec. Viszont az utóbbi meccseken mutatott életerős pass rush belekergetheti Eli-t hibákba. S a Pats elküldte év elején a saját CB-t letaroló, kórházba segítő S-jét, 😛 ellenünk nem ússzátok meg az INT-eket.
Egy nagy túróst kedvez Nektek ez a párosítás, se papíron, se sehol! 😊 Hajnalban egy árva TE-et képtelenek voltatok feltartani, akinek Alex Smith passzol. (Beszéljünk egy kicsit a Giants Sec-ról is! 😛 ) Két hét múlva két (elit) TE-et, a ligaelső slot WR-t és egy SB MVP WR-t kéne kordában tartanotok. S semmi nem utal arra, hogy Hoyer-hez lesz szerencsétek.
Jó indulattal 50-50. 😊tomi-tomi
több mint 14 éve
viszont a beszélgetésben korábban meg a Chargers és a SB elleni meccsről volt szó, hogy akkoris gyengébb meccse volt az SB előtt. Erre írtam h igen, de akkor sérült volt.Szerintem ő is a tavalyra célzott a bordasérüléssel 😀FViktor93Szerintem ott borda sérülés is volt.undisputedlynem,nem, az tavaly volt. 😊
több mint 14 éve
Szerintem ő is a tavalyra célzott a bordasérüléssel 😀nem,nem, az tavaly volt. 😊Azt azért ne felejtsétek el h akkor Brady már csak 1 lábbal játszott... most reméljük mind a kettő rendben van. 😊DannaSzerintem ott borda sérülés is volt.undisputedly
több mint 14 éve
nem,nem, az tavaly volt. 😊Szerintem ott borda sérülés is volt.undisputedlyÉn sem látok párhuzamot. Teljesen más a struktúrája és a teljesítményének a dinamikája a 2011-es Pats-nek.Azt azért ne felejtsétek el h akkor Brady már csak 1 lábbal játszott... most reméljük mind a kettő rendben van. 😊Danna
Aránylag sima = kisebb szívinfarktus? 😊tomi-tomi
SB: http://gothamist.com/2008/01/22/ahead_of_super.php
több mint 14 éve
Brian Waters itt, nálunk játszhatja élete mérkőzését. Hihetetlen szimpatikus fickó, remek játékos és nagyon jó érzés, hogy talán odaérhet velünk 😊
Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
HailCsak ide írok már először, Pats drukker (is) lennék vagy mi a szösz..bár még vitatkoznak az IMF küldöttek...
Nah, szóval, Negritis barátunkhoz jöttem, kérlek írj rám töki !
több mint 14 éve
Szerintem ott borda sérülés is volt.Azt azért ne felejtsétek el h akkor Brady már csak 1 lábbal játszott... most reméljük mind a kettő rendben van. 😊DannaAz mondjuk ijesztő érdekesség, hogy pont a Giants elleni SB-t megelőző főcsoport döntőben is aránylag gyenge meccse volt a San Diego ellen. (209 yard, 2 TD, 3 int, 66.4-es QB rating)Én sem látok párhuzamot. Teljesen más a struktúrája és a teljesítményének a dinamikája a 2011-es Pats-nek.
De én nem hiszek ilyenekben, szerintem most aránylag simán nyerni fogunk. 😊Schleck
Aránylag sima = kisebb szívinfarktus? 😊tomi-tomi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na ez az amitől én nagyon tartok 😊 Remélem nem hülyülnek meg 😊 Nem birnám azt elviselni ha egy ilyen cserecsáré amerika kapitányos mezünk lenne, valami hasonló mint a fake tervek :o Én amelett vagyok hogy maradjon meg ez a designNekem is tetszene a piros benne, persze csak ész szerű keretek között. 😊FViktor93Húú, csak pirosat ne. A Patriots mez így a legjobb, ahogy van. 😊polonicKinek a pap kinek a papné. Nekem az emlékmez is írtózatosan tetszik, ezért szeretném ha élénkebb lenne. 😊nDRo
több mint 14 éve
mezhez: Interesting stuff, the Patriots will keep the MHK patch on the left side of their jerseys. The SB patch will move to the right side.