New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként emberek akit érdekelne: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=new+england+patriots
Amazon.com Patriots Fan Shop, 25 $ feletti vásárlás esetén a postaköltség ingyenes, az alatt 5$, ami szerintem nevetségesen kevés ahhoz képest hogy ezek a cuccok az USA-ból jönnek 😊 Lehet válogatnigravedigger
elhozzák hozzánk is ingyenesen?

megpróbáltam rendelni egy 75$-os cuccot (hogy biztos legyek abban, hogy túl vagyok minden határon).

Nos "Shipping & Handling: $38.68", + "Import Fees Deposit $28.42".

Te hol látod amúgy ezt a kedvezményt? Mert meglepne, ha nem csak az amerikai (esetleg kanadai) vevőknek szólna
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Már pont terveztem feltölteni, de szerencsére megtaláltam: http://www.youtube.com/watch?v=2fZDyHx3aDk
Panthers elleni Super Bowl felvezetéseként volt 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként emberek akit érdekelne: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=new+england+patriots
Amazon.com Patriots Fan Shop, 25 $ feletti vásárlás esetén a postaköltség ingyenes, az alatt 5$, ami szerintem nevetségesen kevés ahhoz képest hogy ezek a cuccok az USA-ból jönnek 😊 Lehet válogatni
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aki egyébként aggódna BB Sb-s szerelése miatt, mindenkit megtudok nyugtatni, NEM pirosban lesz. 😀

(és azért vágja le mindig az ujját, mert rövid a karja. ez az előnye annak h a barátnője fenn van twitteren, ilyen dolgokat is meg lehet tudni. 😂 )Danna
A viccet félrerakva, ez engem pl komolyan érdekelt már, hogy miért van nkei mindig levágva a pulóvere 😊 Lol
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Aki egyébként aggódna BB Sb-s szerelése miatt, mindenkit megtudok nyugtatni, NEM pirosban lesz. 😀

(és azért vágja le mindig az ujját, mert rövid a karja. ez az előnye annak h a barátnője fenn van twitteren, ilyen dolgokat is meg lehet tudni. 😂 )
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Schefter
Patriots director of player personnel Jason Licht is scheduled to interview in Chicago today for Bears GM job - second interview with Bears.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Én mondjuk sosem hasonlítanék össze a alapszakaszbeli mérkőzést egy SB-vel. Ettől függetlenül, látva a Giants jelelnlegi formáját (bár a niners elleni győzelemhez kellett egy Kyle Williams), kétlem hogy esélyesebbek lennénk. De bízom a fiúkban. 😊nDRo
Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de szerintem a felkészülés során faktor, hogy korábban már játszottunk egy márkőzést. Szerintem 2007-ben is számított.
Mondjuk, a Giants egy olyan csapat, amelyet elég jól ismerünk, hála a sok előszezon meccsnek minden évben 😊 szóval lehet itt okoskodni, csak nem biztos, hogy érdemes 😂FeGa
Felkészülés szempontjából valóban lényeges, ebben igazat adok neked, de az összehasonlítani akkor is fölösleges, nem ugyanaz a tét, nagyobb a nyomás a játékosokon stb...
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Az esélylatolgatásokhoz összesen annyit szólnék hozzá, hogy jómagam - Pats drukkerként - Szesze álláspontját osztom, miszerint a jelenlegi formát nézve valamivel esélyesebb a Giants. A 60-40%-os arány is találó.

Lenullázták a Falconst, legyőzték a bajnoki címvédő (és úgy egyébként SB-favorit) GB-t és egy nagyon erős 49ers-en verekedték át magukat.
Ja és az alapszakaszban - sok sérülttel - megvertek minket.. méghozzá hazai pályán.

Épp ezért röhögök, hogy még most is azt szajkózzák, hogy micsoda underdogok és senki se vár tőlük győzelmet... a sportsline szakíróinál 5ből 5 tippelt Giants győzelmet😀😀 😀

A Rolle-Phillips-Boley hármasban megvan a potenciál arra, hogy valamennyire visszafogják a TE-párosunkat (megjegyzés: "valamennyire").

Jó eséllyel 4 emberrel is tudják majd terrorizálni Brady-t, arról nem is beszélve hogy Eli ezzel a passzjátékkal épp a gyengénket, a secondary-t tudja majd kihasználni.

Ez mind mellettük szól.

Másrészt: kíváncsi vagyok, hogy az SB előtti bye-week vajon mennyire akasztja meg ezt a nagy lendületet, ami gyakorlatilag az alapszakasz vége óta viszi őket előre.
Eddig gyakorlatilag hibátlanul játszottak a PO-ban... nem hiszem el, hogy hiba nélkül le lehet nyomni egy bajnoki menetelés. Mi magunk az előző meccsel szerintem kipipáltuk az O éves playoff-beli legszarabb napját... ennél Tomék csak jobbak lesznek az SB-ben.

Az OL - Szesze állítása ellenére - erősebb, mint ami az előző SB-ben volt.
anno: Light - Mankins - Koppen - Neal (sérülés után Hoch) - Kaczur
most: Light - Mankins - Connoly - Waters - Solder

A denveri pass rusher párost gyakorlatilag lenulláztuk... és a Baltimore is mindössze 1 sackre és 6 pressure-re volt képes. A fal közepe - amit konkréten széjjel szedett Tuck - jelentősen erősebb és fizikálisabb.
A Baltimore elleni meccsen is látványos volt, hogy Connoly több tekintetben is jobb center, mint Koppen volt... lsd, Ngatát nem egyszer egyedül is meg tudta tartani.
Az egyedüli kérdőjel Solder... kérdés, hogy amennyiben Vollmer egészséges is, ki kezd RT poszton. (imho, Light ilyen jól nagyon régen nyomta)

A titkos fegyverünk ezen a meccsen a futójátékunk lehet, a Ravens ellen is meglepően hatékonyan ment... a Giants DL-t két-három hosszabb drivevval talán le lehetne fárasztani annyira, hogy pass rush terén is kontrollálhatók legyenek.

Egyébként is kíváncsi vagyok, hogy a már jól ismert Giants DL ellen mit talál ki a BOB, JMD, Scarr hármas... gondolom nem egyszer lepörgött már a szemük előtt az utolsó SB-nk.

Amennyiben képesek vagyunk beindítani a futójátékot, megnyerni a TO-csatát, Eli O-ját 20-25 ponton tartana (ez lesz a legnagyobb kihívás), minden esélyünk megvan a győzelemre.Gyulus
Pontosan ugyanígy gondolok mindent én is így a meccs előtt (nem meglepő, mert kb mindig egyet értek azzal amit Te vagy DoM írsz). Én is úgy gondolom, h ha a futójátékotok menni fog akkor nagy bajban leszünk, ez egy absz kritikus tényezője lesz a meccsnek, de végül is tényleg mindent ugyanígy látok ahogy írtad, úgyh nincs is mit elemezni rajta 😊
(Jah és a két Pats OL-t valóban nem tudom érdemben összehasonlítani, ahhoz egyrészt már kevéssé emlékszem a 2007-esre csak annyi maradt meg belőlük, h egészen a mi meccsünkig nagyon jók voltak, másrészt bár sok Pats meccset láttam idén is, meg minden évben de azért ezek érdemi összehasonlításához kevesek az ismereteim, úgyh elhiszem nektek, h ez az OL erősebb. A mi DL-ünk sztem bár nagyon erős most is, de egy árnyalattal gyengébb, mint az akkori, viszont most sokkal jobbak vagyunk hátul sztem, így talán némileg kisebb nyomással is eredményesen tudunk majd védekezni, legalább is ez az utóbbi meccseken absz így volt, meglátjuk ellenetek is folytatódik-e. Azért természetesen ha képesek lesztek kiiktatni a pass-rusht akkor az még sokkal döntőbb lehet, mint h tudtok-e futni vagy sem. Én azért emeltem ki a futásotokat leginkább, mint döntő tényezőt, mert azt várom, h ez a PatsOL-GiantsDL csata nagyjából egálra jön ki, de ha ez nem így lesz akkor az ebben a párosításban jobban teljesítő akár nagy különbséggel is megnyerheti a meccset.)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én mondjuk sosem hasonlítanék össze a alapszakaszbeli mérkőzést egy SB-vel. Ettől függetlenül, látva a Giants jelelnlegi formáját (bár a niners elleni győzelemhez kellett egy Kyle Williams), kétlem hogy esélyesebbek lennénk. De bízom a fiúkban. 😊nDRo
Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de szerintem a felkészülés során faktor, hogy korábban már játszottunk egy márkőzést. Szerintem 2007-ben is számított.
Mondjuk, a Giants egy olyan csapat, amelyet elég jól ismerünk, hála a sok előszezon meccsnek minden évben 😊 szóval lehet itt okoskodni, csak nem biztos, hogy érdemes 😂
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Reiss tök jól összefoglalta az alapszakasz beli meccset a Giantas ellen.
Ez alapján tényleg érdemes abban bízni, hogy ritkán söpör ki minket egy csapat úgy, hogy egy évben kétszer is győzni tud. Ráaádsul ha megnézzük, azon a meccsen gyakorlatilag semmi sem működött igazán és így is csak egy komolyabb hajszálon múlt a végén. Reméljük Gostkowski nem olyan formában fog rúgni, mint azon a meccsen, a fal jobban megtudja védeni Brady-t (Connolly sokkal jobb azóta, szerintem) és mindenki (Brady! Edelman!) jobban figyel majd a labdára.
Egyébként ha megnézzük a Giants egy match-up nightmare a számunkra, nem csak az emlékek miatt, de nagyon erős pass rush és pass O miatt, szóval én őszintén nevetek mindenkin, aki a Pats-et gondolja itt az esélyesebbnek. (Természetesen nagyon örülök, hiszen eddig minden meccsén a Giants volt az underdog, szerintem.)FeGa
Én mondjuk sosem hasonlítanék össze a alapszakaszbeli mérkőzést egy SB-vel. Ettől függetlenül, látva a Giants jelelnlegi formáját (bár a niners elleni győzelemhez kellett egy Kyle Williams), kétlem hogy esélyesebbek lennénk. De bízom a fiúkban. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Reiss tök jól összefoglalta az alapszakasz beli meccset a Giantas ellen.
Ez alapján tényleg érdemes abban bízni, hogy ritkán söpör ki minket egy csapat úgy, hogy egy évben kétszer is győzni tud. Ráaádsul ha megnézzük, azon a meccsen gyakorlatilag semmi sem működött igazán és így is csak egy komolyabb hajszálon múlt a végén. Reméljük Gostkowski nem olyan formában fog rúgni, mint azon a meccsen, a fal jobban megtudja védeni Brady-t (Connolly sokkal jobb azóta, szerintem) és mindenki (Brady! Edelman!) jobban figyel majd a labdára.
Egyébként ha megnézzük a Giants egy match-up nightmare a számunkra, nem csak az emlékek miatt, de nagyon erős pass rush és pass O miatt, szóval én őszintén nevetek mindenkin, aki a Pats-et gondolja itt az esélyesebbnek. (Természetesen nagyon örülök, hiszen eddig minden meccsén a Giants volt az underdog, szerintem.)
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
A 2007-es Patriots-szezon az idei Packerséhez volt hasonlatos, és nemcsak az eredményesség szempontjából. A szezon elején nagyon ment a szekér, de a szezon vége felé már bekerült néhány porszem a gépezetbe, és a Phiily elleni, meg az alapszakasz utolsó meccse a Giants ellen már nagyon necces volt, és a Chargers elleni AFC-döntő is. Mégis azt gondoltuk, hogy minden OK, csak a pass heavy támadójátékot az időjárási körülmények befolyásolják, és majd a csarnokban az SB.n minden OK lesz. Az SB-n nem tudtunk ahhoz alkalmazkodni, hogy nem megy minden az előzetes terveknek megfelelően, nem tudtuk levetni az abszolút esélyesség terhét.
Szerintem ilyen teher most nincs, és a csapat, de főleg a defense javuló teljesítményt mutat. Furcsa, de ezt a fiatal csapatot én mentálisan erősebbnek érzem, mint a 2007-es "szupercsapatot". Az a csapat egyértelműen jobb volt, mint a mostani. A védelem összességében, (a secondaryről nem is beszélve), az elkapók, de az O-fal is jó volt az egész szezonban, (emlékszem hogy fényeztük őket, hogy Bradynek minden dobás előtt van ideje meginni két kávét, még fújkálhatja is, ha egy kicsit forró). Aztán az SB-n nagyot betliztek, a Giants meglepett minket.
Szerintem most ez nagy különbség lesz. Nincs az a nagy hype, ami a perfect season miatt volt, meg szerintem most nem is tudnak majd annyira meglepni minket. Egy dologban nagyon bízom: a Belichick vezette Patriotsot nem szokták egymás után kétszer megverni, és ez a meccs több szempontból a 2. meccs. (SB, szezon) Ugyan a behűtött pezsgőt a Broncos meccs után is, meg a Ravens meccs után is megittuk (biztos, ami hót ziher alapon 😊 ), de most is lesz a hűtőben egy üveggel! 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Kösz az infókat! Az mondjuk érdekes, hogy Jets szurkolóként örülnél a Pats győzelemnek, fordított esetben én nem nagyon tudnék ilyen gáláns lenni, max.akkor ha nektek is a Giants lenne az ellenfél.
Sziasztok!

Elnézést, hogy iderondítok, de az milyen már, hogy első, élő NFL meccsemen éppen a Pats-t láthatom 😀 (akkor legalább SB győztes csapat is legyen!)

A jeggyel kapcsolatban, a most árult Club Seat jegyek még lesznek egy darabig, a többit hamarosan kezdik értékesíteni. Ennél a Premium Club Seat lesz drágább, ha jól emlékszem 130 font körül, ami ugyanerre a szintre szól, csak oldalra. Az alsó szinten a sideline is 100 font lesz valószínűleg, a kapu mögé pedig 80. A legfelső karéj 70 körül szokott mozogni, de onnan azért a meccs élvezeti értéke erősen csökken. Az tény, hogy a következő körben hamarabb elmennek a jegyek, szóval érdemes a kezdés pillanatában már gép előtt ülni!leeon83
lucas
Igazából csak a hype miatt nem kedvelem a Pats-t, amit nyilván a sporttv-s közvetítések hoztak magukkal, de ezen kívül mi bajom lehetne velük? Inkább szurkolok a saját csapatomnak, mint másoké ellen, az jobb móka 😀

Amúgy február 2-3. a további jegyek értékesítésének a kezdete!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hmm... a Giants DL fárasztásával kapcsolatban optimista vagyok...

Az Eli + 3 igen jó WR-e trió másodpercek alatt lesz képes pontot szerezni a mi csoda secondary-nk ellen (3db 20-25 yardos passz). Nekünk nincs is más dolgunk, mint szépen komótosan utánuk csinálni... ha a védelmük max 1.5 min pihenőt kap két drive között, akkor a második félidőre már a pályára viszik az O2 palackokat 😀
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Kösz az infókat! Az mondjuk érdekes, hogy Jets szurkolóként örülnél a Pats győzelemnek, fordított esetben én nem nagyon tudnék ilyen gáláns lenni, max.akkor ha nektek is a Giants lenne az ellenfél.
Sziasztok!

Elnézést, hogy iderondítok, de az milyen már, hogy első, élő NFL meccsemen éppen a Pats-t láthatom 😀 (akkor legalább SB győztes csapat is legyen!)

A jeggyel kapcsolatban, a most árult Club Seat jegyek még lesznek egy darabig, a többit hamarosan kezdik értékesíteni. Ennél a Premium Club Seat lesz drágább, ha jól emlékszem 130 font körül, ami ugyanerre a szintre szól, csak oldalra. Az alsó szinten a sideline is 100 font lesz valószínűleg, a kapu mögé pedig 80. A legfelső karéj 70 körül szokott mozogni, de onnan azért a meccs élvezeti értéke erősen csökken. Az tény, hogy a következő körben hamarabb elmennek a jegyek, szóval érdemes a kezdés pillanatában már gép előtt ülni!leeon83

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja és az alapszakaszban - sok sérülttel - megvertek minket.. méghozzá hazai pályán.Gyulus
Nálunk azon a meccsen esett ki Spikes és Chung. Chung helyére állt be Brown egy snap-re és egy 40-50 yard-os DPI-ra. Hernandez (és ha jól emlékszem, BJGE) nem volt 100%-os.
Eddig gyakorlatilag hibátlanul játszottak a PO-ban... nem hiszem el, hogy hiba nélkül le lehet nyomni egy bajnoki menetelés. Mi magunk az előző meccsel szerintem kipipáltuk az O éves playoff-beli legszarabb napját... ennél Tomék csak jobbak lesznek az SB-ben.Gyulus
Ennyire direkten nem mertem kimondani, én is hiszek benne. 😊
Az egyedüli kérdőjel Solder... kérdés, hogy amennyiben Vollmer egészséges is, ki kezd RT poszton. (imho, Light ilyen jól nagyon régen nyomta)Gyulus
Örülnék Vollmer-nek, mert akkor jóval kisebb kockázattal járna Solder beállítása 3. TE-nek.
A titkos fegyverünk ezen a meccsen a futójátékunk lehet, a Ravens ellen is meglepően hatékonyan ment... a Giants DL-t két-három hosszabb drivevval talán le lehetne fárasztani annyira, hogy pass rush terén is kontrollálhatók legyenek.Gyulus
A Ravens ellen mindkét TD drive 10+ play-es menetelés volt.
Amennyiben képesek vagyunk beindítani a futójátékot, megnyerni a TO-csatát, Eli O-ját 20-25 ponton tartana (ez lesz a legnagyobb kihívás), minden esélyünk megvan a győzelemre.Gyulus
Ezekre szvsz mind-mind jó esélyünk van. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
(mellesleg az ő offense-üket pedig kb a Ravenséhez tudnám hasonlítani játékerő tekintetében..) Szesze
Falcons O>>>Ravens O QB, WR, TE, OL mind jobb Atlantában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Az esélylatolgatásokhoz összesen annyit szólnék hozzá, hogy jómagam - Pats drukkerként - Szesze álláspontját osztom, miszerint a jelenlegi formát nézve valamivel esélyesebb a Giants. A 60-40%-os arány is találó.

Lenullázták a Falconst, legyőzték a bajnoki címvédő (és úgy egyébként SB-favorit) GB-t és egy nagyon erős 49ers-en verekedték át magukat.
Ja és az alapszakaszban - sok sérülttel - megvertek minket.. méghozzá hazai pályán.

Épp ezért röhögök, hogy még most is azt szajkózzák, hogy micsoda underdogok és senki se vár tőlük győzelmet... a sportsline szakíróinál 5ből 5 tippelt Giants győzelmet😀😀 😀

A Rolle-Phillips-Boley hármasban megvan a potenciál arra, hogy valamennyire visszafogják a TE-párosunkat (megjegyzés: "valamennyire").

Jó eséllyel 4 emberrel is tudják majd terrorizálni Brady-t, arról nem is beszélve hogy Eli ezzel a passzjátékkal épp a gyengénket, a secondary-t tudja majd kihasználni.

Ez mind mellettük szól.

Másrészt: kíváncsi vagyok, hogy az SB előtti bye-week vajon mennyire akasztja meg ezt a nagy lendületet, ami gyakorlatilag az alapszakasz vége óta viszi őket előre.
Eddig gyakorlatilag hibátlanul játszottak a PO-ban... nem hiszem el, hogy hiba nélkül le lehet nyomni egy bajnoki menetelés. Mi magunk az előző meccsel szerintem kipipáltuk az O éves playoff-beli legszarabb napját... ennél Tomék csak jobbak lesznek az SB-ben.

Az OL - Szesze állítása ellenére - erősebb, mint ami az előző SB-ben volt.
anno: Light - Mankins - Koppen - Neal (sérülés után Hoch) - Kaczur
most: Light - Mankins - Connoly - Waters - Solder

A denveri pass rusher párost gyakorlatilag lenulláztuk... és a Baltimore is mindössze 1 sackre és 6 pressure-re volt képes. A fal közepe - amit konkréten széjjel szedett Tuck - jelentősen erősebb és fizikálisabb.
A Baltimore elleni meccsen is látványos volt, hogy Connoly több tekintetben is jobb center, mint Koppen volt... lsd, Ngatát nem egyszer egyedül is meg tudta tartani.
Az egyedüli kérdőjel Solder... kérdés, hogy amennyiben Vollmer egészséges is, ki kezd RT poszton. (imho, Light ilyen jól nagyon régen nyomta)

A titkos fegyverünk ezen a meccsen a futójátékunk lehet, a Ravens ellen is meglepően hatékonyan ment... a Giants DL-t két-három hosszabb drivevval talán le lehetne fárasztani annyira, hogy pass rush terén is kontrollálhatók legyenek.

Egyébként is kíváncsi vagyok, hogy a már jól ismert Giants DL ellen mit talál ki a BOB, JMD, Scarr hármas... gondolom nem egyszer lepörgött már a szemük előtt az utolsó SB-nk.

Amennyiben képesek vagyunk beindítani a futójátékot, megnyerni a TO-csatát, Eli O-ját 20-25 ponton tartana (ez lesz a legnagyobb kihívás), minden esélyünk megvan a győzelemre.
több mint 14 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Sziasztok!

A jeggyel kapcsolatban, a most árult Club Seat jegyek még lesznek egy darabig, a többit hamarosan kezdik értékesíteni. Ennél a Premium Club Seat lesz drágább, ha jól emlékszem 130 font körül, ami ugyanerre a szintre szól, csak oldalra. Az alsó szinten a sideline is 100 font lesz valószínűleg, a kapu mögé pedig 80. A legfelső karéj 70 körül szokott mozogni, de onnan azért a meccs élvezeti értéke erősen csökken. Az tény, hogy a következő körben hamarabb elmennek a jegyek, szóval érdemes a kezdés pillanatában már gép előtt ülni!
több mint 14 éve
Én ezt a másképp akarjuk gondolni dolgot inkább rajtad érzem 😊 Szesze
Rajtam nem érezni lehet, a Ravens meccs előtt meg is írtam, hogy idén a PO-ban ezt fogom tenni. 😊 A saját és az éppen soron következő csapat objektív elemzése szurkolóként egyébként is már-már fából vaskarika, főleg egy SB előtt.
Nincs abban semmi meglepő, hogy Te a Giants erősségeit fogod hangsúlyozni, én pedig a gyengeségeiket fogom felnagyítani. Amit Te jogosan igazságtalannak érzel (Philips-Rolle), én meg a Ti fordított hozzáállásotokat tartom "bántónak". A Packers meccsben Te a tökéletesen összerakott Giants Def. látod, én pedig a hét-nyolc drop-ra (szerk. nem csak nekem ugrott ez be! 😊 ) és a három fumble-ra mondom, hogy reálisan ez nem volt várható a GB Off-től.
Az egész PO-ban talán két meccs volt, ahol nem a meglepő és jelentős mennyiségű hibák döntöttek. A Giants a Falcons ellen és a Pats a Broncos ellen a saját tökéletest közelítő játékával nyert. Én jó esélyt látok arra, hogy a hibák fognak dönteni. Ami a meccs utáni higgadt elemzéseket is meg fogja nehezíteni. 😉
A Pats Def. (bármennyire is ők nyerték meg a Ravens meccset - magunk között: a Ravens vesztette el) pedig továbbra is egy átlagos védelem. De ezt megbízhatóan hozza, nincsenek nagy kilengések. Ha csak nem csináltok egetverő baromságot, 20-25 pontot felraktok a táblára, ennél többért viszont vért fogtok izzadni, vagy kelleni fog több Pats Off./ST hiba.
Én azt gondolom teljes komolysággal és szurkolói elvárással, hogy a Pats Off. alapesetben képes 10 ponttal többre, mint a Niners-é. Vagy a Ravens meccsből kiindulva, a Giants Def. nem olyan erős, hogy 2/5-ön tartsa RZ-ban Brady-éket.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Nem természetes, sokszor értek egyet veled de azt nem szoktam külön beírogatni 😊 országos egyesről senki sem beszélt, de tény h én pl magunkat tartom esélyesebbnek mondjuk 60-40%ban, te ezt természetesen gondolhatod másként. A többibe most már nem akarok belemenni, sokmindent máshogy gondolunk, majd a meccsen kiderül kinek lesz igaza.Szesze
Az sem biztos, hogy máshogy gondoljuk, sokkal inkább most a SB előtt másképp akarjuk gondolni. A Ti meccsetek végére azért felmerült bennem, hogy Eli lassan beelőzi BigBen-t "a sz@r fal mögött ütnek-vágnak, ronggyá sack-elnek, de akkor is dobok egy jót (többnyire)" műfajban. Nekem az egészből, most az a fontos, hogy várhatóan dobálni fog INT esélyeket az egyik legtöbb INT-et szedő védelemnek. Ti pedig az érme másik oldalát fogjátok hangsúlyozni.
Az esélylatolgatással semmi gondom nincs, tőlem mondhatod 80-20-ra is. Csak tegyetek hozzá valódi érvet, lehetne még a 80-20 mellé is. A 2007 reloaded dumák nem azok. (Nem feltétlen Rád gondoltam.)

A Packers elleni meccsetek számomra azért fontos, mert a GB idén sok mindenben hasonlított a Pats-re. Kétszer megnéztem, szerintem a hail Mary-ig teljesen partiban voltak. A három fumble az idei Packers-től pedig csodaszámba megy. A Pats OL véleményem szerint erősebb, mint az övék. (Igaz, Rodgers futással néhányszor kivágta magát, ez Brady-től nem várható.)tomi-tomi
Én ezt a másképp akarjuk gondolni dolgot inkább rajtad érzem 😊 Én bár nagyon szurkolok magunknak, de úgy gondolom, h simán el tudok vonatkoztatni ettől amikor esélyekről és egyes csapatrészek megítéléséről van szó. Nem azért mondom pl, h 60-40%ban esélyesebbnek tartom magunkat, mert szeretném, ha így lenne, hanem mert tényleg így gondolom 😊 Sosem voltam egy elbizakodott alkat, de álszenteskedni se szeretek, én kerek perec kijelentem, h jelenleg mindent egybevetve a mi csapatunkat jobbnak tartom mint a tiéteket. Azt is ki merem jelenteni, h a mi támadósorunk egyértelműen erősebb, mint a Ravens-é és sztem a ti védelmetek nem fogja tudni érdemben megfogni őket. A ti offense-etek nagyon jó ez nyilvánvaló, de a védelmünk jelenleg kurva jól muzsikál, nem csak életjeleket mutat, mint a tietek, hanem kifejezetten elit védelemmé állt össze az utóbbi 5-6 meccsen és ezt jó csapatok ellen bizonyították. Legékesebb példa nyilván a GB elleni meccs, ahol beszélhetsz a fumblikról, mint döntő tényezőkről, de ha 2x végignézted a meccset akkor láthattad, h minimális hibával hoztuk le azt a meccset egy olyan offense ellen ami minimum a ti szinteteken van. Az Atlanta ellen konkrétan teljesen hibamentesen játszott a védelem, tényleg extrém jó teljesítményt nyújtva (mellesleg az ő offense-üket pedig kb a Ravenséhez tudnám hasonlítani játékerő tekintetében..) A Frisco kapcsán azt írtad, h mit fogunk tudni kezdeni a ti TE-itekkel, ha Davis ekkora bohócot csinált a secondarynkból.. Nos, ez egy elég nagy tévedés a jelenlegi védelmünkkel kapcsolatban, sajnos sokan el vannak maradva a D-nk megítélésével kapcsolatban, ugyanis már nem az van, h van egy erős 4 emberes pass-rushunk és ha az nem hatékony akkor nekünk annyi. Ha láttad 2x a GB meccset akkor azt is láttad, h Rodgers rendszeresen el sem tudta dobni a labdát, mert nem volt célpontja. Ez nem csak rá igaz, hanem az utóbbi 5-6 meccsen minden ellenfél QBre. Fewell tökéletesen összerakta a védelmünket a szezon végére és pont emiatt lettünk ennyire dominánsak az addigi kiszámíthatatlan (vagy sokszor elég ótvár) teljesítmények után. Visszatérve Davisre két safety hibából benyaltunk két big playt, ettől még nem csináltak belőlünk bohócot és ettől még kár úgy kezelned a Philips-Rolle párost mint akik a cipőjét nem köthetik meg a Ravens safety párosának. Ez egy kifejezetten jó safety páros NFL szinten, a rájátszásban mindkettő átlagon felül játszik és ellenetek sem gondolom, h betliznének majd.
Mindettől függetlenül természetesen nem vagyok biztos benne, h nyerünk (ahogy azt a 40% is mutatja), de az általam vélt és az imént leírt dolgok miatt a mi győzelmünket várom.Szesze
Azért a GB-elleni meccsen azért a sajtfejek szerencse malaca nem müködött és Rodgers azért szépen osztogatta a labdát viszont inkább a droopok miatt nyertétek meg a meccset mert volt nem 1 szitu amikor a secondary le volt csúszva az emberéről de jöttek a lyukaskezek! Nálunk meg jött a csoda field goal 😀! Minden meccs más-más! Tutira 50-50%

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Volna egy kérdésem.
Mivel a Ravens elleni meccset társaságban néztem, csak háttérzajnak mentek Ricsiék, viszont most az ismétlés végét elkaptam a SportTv-ben, aholis azt mondta Udvardi Gyula, hogy Moore a PS-ből került fel, és év elején még polgári foglalkozás mellett focizott.
Ez igaz?
Ha igen, mit melózott szeptemberben, ha tudná valaki?Sobri Jóska
Szerintem költői túlzás volt, vagy az időpontban tévedhetett. Szeptemberben még a Raiders-nél volt, a meccsünk után hoztuk át. Volt egy-két jó meccse, mégis kivágtuk, s pár hét múlva szerződtettük újra. Ebben a pár hétben dolgozhatott is, de erről nem tudok semmit.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 263 — #NoStress
Volna egy kérdésem.
Mivel a Ravens elleni meccset társaságban néztem, csak háttérzajnak mentek Ricsiék, viszont most az ismétlés végét elkaptam a SportTv-ben, aholis azt mondta Udvardi Gyula, hogy Moore a PS-ből került fel, és év elején még polgári foglalkozás mellett focizott.
Ez igaz?
Ha igen, mit melózott szeptemberben, ha tudná valaki?

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Nem természetes, sokszor értek egyet veled de azt nem szoktam külön beírogatni 😊 országos egyesről senki sem beszélt, de tény h én pl magunkat tartom esélyesebbnek mondjuk 60-40%ban, te ezt természetesen gondolhatod másként. A többibe most már nem akarok belemenni, sokmindent máshogy gondolunk, majd a meccsen kiderül kinek lesz igaza.Szesze
Az sem biztos, hogy máshogy gondoljuk, sokkal inkább most a SB előtt másképp akarjuk gondolni. A Ti meccsetek végére azért felmerült bennem, hogy Eli lassan beelőzi BigBen-t "a sz@r fal mögött ütnek-vágnak, ronggyá sack-elnek, de akkor is dobok egy jót (többnyire)" műfajban. Nekem az egészből, most az a fontos, hogy várhatóan dobálni fog INT esélyeket az egyik legtöbb INT-et szedő védelemnek. Ti pedig az érme másik oldalát fogjátok hangsúlyozni.
Az esélylatolgatással semmi gondom nincs, tőlem mondhatod 80-20-ra is. Csak tegyetek hozzá valódi érvet, lehetne még a 80-20 mellé is. A 2007 reloaded dumák nem azok. (Nem feltétlen Rád gondoltam.)

A Packers elleni meccsetek számomra azért fontos, mert a GB idén sok mindenben hasonlított a Pats-re. Kétszer megnéztem, szerintem a hail Mary-ig teljesen partiban voltak. A három fumble az idei Packers-től pedig csodaszámba megy. A Pats OL véleményem szerint erősebb, mint az övék. (Igaz, Rodgers futással néhányszor kivágta magát, ez Brady-től nem várható.)tomi-tomi
Én ezt a másképp akarjuk gondolni dolgot inkább rajtad érzem 😊 Én bár nagyon szurkolok magunknak, de úgy gondolom, h simán el tudok vonatkoztatni ettől amikor esélyekről és egyes csapatrészek megítéléséről van szó. Nem azért mondom pl, h 60-40%ban esélyesebbnek tartom magunkat, mert szeretném, ha így lenne, hanem mert tényleg így gondolom 😊 Sosem voltam egy elbizakodott alkat, de álszenteskedni se szeretek, én kerek perec kijelentem, h jelenleg mindent egybevetve a mi csapatunkat jobbnak tartom mint a tiéteket. Azt is ki merem jelenteni, h a mi támadósorunk egyértelműen erősebb, mint a Ravens-é és sztem a ti védelmetek nem fogja tudni érdemben megfogni őket. A ti offense-etek nagyon jó ez nyilvánvaló, de a védelmünk jelenleg kurva jól muzsikál, nem csak életjeleket mutat, mint a tietek, hanem kifejezetten elit védelemmé állt össze az utóbbi 5-6 meccsen és ezt jó csapatok ellen bizonyították. Legékesebb példa nyilván a GB elleni meccs, ahol beszélhetsz a fumblikról, mint döntő tényezőkről, de ha 2x végignézted a meccset akkor láthattad, h minimális hibával hoztuk le azt a meccset egy olyan offense ellen ami minimum a ti szinteteken van. Az Atlanta ellen konkrétan teljesen hibamentesen játszott a védelem, tényleg extrém jó teljesítményt nyújtva (mellesleg az ő offense-üket pedig kb a Ravenséhez tudnám hasonlítani játékerő tekintetében..) A Frisco kapcsán azt írtad, h mit fogunk tudni kezdeni a ti TE-itekkel, ha Davis ekkora bohócot csinált a secondarynkból.. Nos, ez egy elég nagy tévedés a jelenlegi védelmünkkel kapcsolatban, sajnos sokan el vannak maradva a D-nk megítélésével kapcsolatban, ugyanis már nem az van, h van egy erős 4 emberes pass-rushunk és ha az nem hatékony akkor nekünk annyi. Ha láttad 2x a GB meccset akkor azt is láttad, h Rodgers rendszeresen el sem tudta dobni a labdát, mert nem volt célpontja. Ez nem csak rá igaz, hanem az utóbbi 5-6 meccsen minden ellenfél QBre. Fewell tökéletesen összerakta a védelmünket a szezon végére és pont emiatt lettünk ennyire dominánsak az addigi kiszámíthatatlan (vagy sokszor elég ótvár) teljesítmények után. Visszatérve Davisre két safety hibából benyaltunk két big playt, ettől még nem csináltak belőlünk bohócot és ettől még kár úgy kezelned a Philips-Rolle párost mint akik a cipőjét nem köthetik meg a Ravens safety párosának. Ez egy kifejezetten jó safety páros NFL szinten, a rájátszásban mindkettő átlagon felül játszik és ellenetek sem gondolom, h betliznének majd.
Mindettől függetlenül természetesen nem vagyok biztos benne, h nyerünk (ahogy azt a 40% is mutatja), de az általam vélt és az imént leírt dolgok miatt a mi győzelmünket várom.
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Eli best of között akadtam rá újból. Legalább ilyen üres sorokat a döntő utánra.
http://youtu.be/89pMD-v3BuQundisputedly
Na, mi meg speciel ezt a meccset akarjuk örökre kitörölni az emlékezetünkből.
Azt hiszem, érted, miről beszélek 😉G-men
Persze. Ne vegyétek rosszindulatú posztnak. Függetlenként is vicces ez a "tájékoztató", még a C'mon Man rovatba is bekerült 😊undisputedly
Persze, ezzel semmi gond nincs. Az üres terem tényleg elég cool, és hát Eli-t én sem az arckifejezései miatt szeretem... Meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozták, és igazság szerint Matt Dodge-nak kellett volna ezen a sajtótájékoztatón ott állnia szvsz.