New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Érdekes, de jó látni a csapat körül ezt a felszabadultságot. Kraft, BB, Tom és a többiek mind jókedvűek, nem aggodalmaskodnak. Kicsit olyan mintha nem bíztak volna ők sem a SB-ben és ez nekik már csak valamiféle jutalomjáték lenne.zinedine5Lehet, hogy ez lesz a kulcs.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Érdekes, de jó látni a csapat körül ezt a felszabadultságot. Kraft, BB, Tom és a többiek mind jókedvűek, nem aggodalmaskodnak. Kicsit olyan mintha nem bíztak volna ők sem a SB-ben és ez nekik már csak valamiféle jutalomjáték lenne.zinedine5Akkor nem csak én gondolkodom így...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Érdekes, de jó látni a csapat körül ezt a felszabadultságot. Kraft, BB, Tom és a többiek mind jókedvűek, nem aggodalmaskodnak. Kicsit olyan mintha nem bíztak volna ők sem a SB-ben és ez nekik már csak valamiféle jutalomjáték lenne.
több mint 14 éve
Azért figyelnek a megújuló energiák használatára is. A fél tető napelemtáblákkal van borítva. 😊
több mint 14 éve
Csodálkozom, hogy Kraftet senki nem hasonlította 50 centhez, kiköpött PIMP

több mint 14 éve
Ventrone kicsit Jim Carrey-s nekem. 😀SchleckEdelman pedig Aranyosi Péter. 😀
Már most ideges vagyok egy kicsit. Mi lesz még a SB-ig.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
több mint 14 éve
Én is sajnáltam.. végig csillogott a szeme... nyilván nem így képzelte ezt az évet. Biztos hülyének néznek sokan, érzelmi döntés, de én szeretném ha maradna.. (tudom h van szerződése, de ugye eléggé sanszos a cut)
Ami jó hír: Gronkról tegnap lekerült a rögzítő és már nem is kell hordania.
Wes pedig továbbra se normális. 😂
Wes Welker was asked who should play Belichick if a movie were made about the coach? "who played Darth Vader?" Welker also failed to spell his head coach's name right. "B-e-l-i-c-h-i-k" then corrected himself by adding the c a second later.
több mint 14 éve
Ochót eléggé sajnáltam azért az interjú alatt 😕Londoni meccs
Csütörtöktől jegyárúsítás!!

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ott van, külön emelvénye nincs. Nem vetkőzött. 😊 Sanders minden erőlködése ellenére nagyon visszafogott, nagyon megfontolt volt.Years ago, Chad Johnson said, if he ever made it to a Super Bowl Media Day, he would appear wearing only a towel. Eyes shall be peeled today.szabaÉn úgy olvastam h nem is lesz ott... legalábbis azt írták h külön pavilonja nem lesz.
Nem is nyilatkozik okt. óta, ill most hétvégén mondott pár szót a Heraldnak és egy kanadai riporternek.
a patriots.com adja 4-től a Media Day-t.Danna
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Years ago, Chad Johnson said, if he ever made it to a Super Bowl Media Day, he would appear wearing only a towel. Eyes shall be peeled today.szabaÉn úgy olvastam h nem is lesz ott... legalábbis azt írták h külön pavilonja nem lesz.
Nem is nyilatkozik okt. óta, ill most hétvégén mondott pár szót a Heraldnak és egy kanadai riporternek.
a patriots.com adja 4-től a Media Day-t.
több mint 14 éve
Ettől mentsetek már meg gyerekek 😛 Am Larissa nyilván attraktívabb, de kevésbé poénYears ago, Chad Johnson said, if he ever made it to a Super Bowl Media Day, he would appear wearing only a towel. Eyes shall be peeled today.szabaÉn jobban örültem ettől, amikor Paraguay VB győzelme esetén Larissa Riquelme vállalt ehhez hasonlót, majd pedig - szerintem sokunk nem kis örömére -, VB győzelem hiányában is megszabadult a ruháitól.
Rajta nem volt törülköző 😛 😛 😛
Gondolom hölgy NFL rajongók várják a fejleményeket 😉 😉 😉Rule

több mint 14 éve
Years ago, Chad Johnson said, if he ever made it to a Super Bowl Media Day, he would appear wearing only a towel. Eyes shall be peeled today.szabaÉn jobban örültem ettől, amikor Paraguay VB győzelme esetén Larissa Riquelme vállalt ehhez hasonlót, majd pedig - szerintem sokunk nem kis örömére -, VB győzelem hiányában is megszabadult a ruháitól.
Rajta nem volt törülköző 😛 😛 😛
Gondolom hölgy NFL rajongók várják a fejleményeket 😉 😉 😉
több mint 14 éve
Years ago, Chad Johnson said, if he ever made it to a Super Bowl Media Day, he would appear wearing only a towel. Eyes shall be peeled today.
több mint 14 éve
Nekem fog fájni, de azért első lépésként nem lenne rossz gyógyír, aztán majd meglátjuk 😀WyattHa győzünk, akkor sem fogom örömömben újranézni a négy évvel ezelőttit. 😊
Btw én azt próbálom hazudni magamnak, hogy benne volt a vereség. Lassan eljutok odáig, hogy törvényszerű volt. 😂
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Nekem fog fájni, de azért első lépésként nem lenne rossz gyógyír, aztán majd meglátjuk 😀

több mint 14 éve
OK. De ha Lucas úgy érzi, hogy nem fog fájni, akkor ezzel az érzéssel lehetetlen vitába szállni. Neked fájni fog a punt return TD, Lucas-nak pedig nem fog fájni a 2007-es SB vereség.Én nem akartam senkit bántani, csak a véleményemet mondtam. A tavalyi D-Jax punt-return TD óta bosszant hogy egy szezont és egy tökéletes meccset kúrtunk el 8 perc alatt. Ebből gondolom, hogy ha a tökéletes szezon elmegy egy elkapáson... akkor azon még nehezebb túl tenni magát az embernek és mindig sajnálni fogja azt, hogy a valaha volt legnagyobb eredményt hajszál híján, de nem az ő csapata érte el.gyurcziMiért kocsog? Miért nem köcsög?vadibandiKöltői szabadság? 😊A 18-1 örökké fog fájni.Ne szorrizz! Ha bántani akarsz, akkor ne legyél finomkodó!
Sorry.gyurczi
Btw ami nem öl meg, az megerősít. Ezt fogjátok megtapasztalni vasárnap éjszaka.tomi-tomi
több mint 14 éve
Én nem akartam senkit bántani, csak a véleményemet mondtam. A tavalyi D-Jax punt-return TD óta bosszant hogy egy szezont és egy tökéletes meccset kúrtunk el 8 perc alatt. Ebből gondolom, hogy ha a tökéletes szezon elmegy egy elkapáson... akkor azon még nehezebb túl tenni magát az embernek és mindig sajnálni fogja azt, hogy a valaha volt legnagyobb eredményt hajszál híján, de nem az ő csapata érte el.Miért kocsog? Miért nem köcsög?vadibandiKöltői szabadság? 😊A 18-1 örökké fog fájni.Ne szorrizz! Ha bántani akarsz, akkor ne legyél finomkodó!
Sorry.gyurczi
Btw ami nem öl meg, az megerősít. Ezt fogjátok megtapasztalni vasárnap éjszaka.tomi-tomi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Néhány jó cikk, gondolkodnivaló mára.Kacsmar fiú elég alaposan kielemzi a Pats Def-t. (http://www.coldhardfootballfacts.com/Articles/11_5281_The_Curious_Case_of_the_New_England_defense.html) Csak néhány kedvcsináló gondolat: 1000 yard-ot engedtek úgy, hogy nem született belőle pont. Ezzel szoros összefüggésben a 2. legjobb Def. engedett yard/pontban. 13 meccsen nem engedtek 17-nél több pontot három negyeden keresztül (5. legjobb a ligában). Egyetlen D, amelyik ellen nem tudtak 27 pontnál többet elérni. (A minimalizáld a maximális veszteséget kategória győztese.) Ez annak fényében tűnik nyerő megközelítésnek, hogy az Off. 32 pontot átlagol. A kellemetlenebb tényeket keresse ki mindenki önmaga! 😊
Ez pedig BB filmezési szokásairól egy élvezetes cikk. (http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/7518409/bill-belichick-everybody-critic-film-sessions) Most már megértem, hogy meccs után miért mondja mindenki, hogy először megnézzük a filmet. Hétfőn mindenki megkapja a beosztását. (TB egy béna dobása után: Hozzátok a popcornt, holnap én leszek a filmsztár. 😀 ) Szarkasztikus (Vrabel-nek egy elkapása után (értelemszerűen TD volt): Nem csoda, hogy passzolunk neked. Józan ésszel senki nem hívna futójátékot olyan blokk mögé, mint a tiéd.), cinikus megközelítés hosszú éveken keresztül felemlegetve. Szegény Ihedigbo a Redskins után kapott a double reserve-ért, de azt hitte, hogy túl van rajta. A többiek röhögve mondták neki, hogy ez csak a kezdet volt. Azóta bármelyik D lekapcsolt egy ilyen játékot, akkor hétfőn Ihedigbo újra láthatta magát. AD állítólag ezt a könyörtelenséget nem tudta elviselni.