New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Ravens elleni vereség óta erre várok .Kiváltképp egy "ütős" LB játékra. Szvsz 7-10 pont lesz köztünk.
GL Pats !
több mint 15 éve
Kezdőcsapatra tippek?nDRoOffense:
Light-Connolly-Koppen-Neal-Vollmer-Crumpler-Brady-Moss-Welker-Tate-Taylor
Jól ismert 3WR+1TE+1RB-s felállás.
Defense: Warren-Wilfork-Wright-TBC-Mayo-Spikes-Murrell-McCourthy-Butler-Vödör-Chung
Magyarán sztem semmi meglepetés.
több mint 15 éve
Véleményem szerint a CIN földön és levegőben is erős. Magunkról nem tudunk semmit, illetve azt igen, hogy két rutintalan corner veszi fel a harcot pass rush "nélkül" a ligában is jónak tartható elkapókkal idgenben. Szerintem az a kérdés, hogy ők legalább közepesen helyt állnak-e + a támadóegység halad-e közel 2007-s szinten, miközben a fal nem komplett+1 percet sem játszott élesben úgy, ahogy fel fog állni. ?? Ezért tartom reálisnak, hogy 7-14 ponttal kikapunk. Meglátjuk, bízzunk a csapatban és a játékosokban + az EDZŐKBEN, mert rajtuk sok múlik.Nem szoktam meccs eredményt tippelni, most se fogok, de azért a mi védelmünkben szólva....
Üdv éd GOPATS!!!GOSB4
Van egy elég kiegeynsúlyozatlan irányítójuk, úgyhogy TO és 85 önmagában kevés a sikerhez.
Nálunk is van liga szinten két elit WR és, egy igencsak elit QB mellett.
Egyébként meg az első meccsen bármi megtörténhet.
több mint 15 éve
Kezdőcsapatra tippek?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Véleményem szerint a CIN földön és levegőben is erős. Magunkról nem tudunk semmit, illetve azt igen, hogy két rutintalan corner veszi fel a harcot pass rush "nélkül" a ligában is jónak tartható elkapókkal idgenben. Szerintem az a kérdés, hogy ők legalább közepesen helyt állnak-e + a támadóegység halad-e közel 2007-s szinten, miközben a fal nem komplett+1 percet sem játszott élesben úgy, ahogy fel fog állni. ?? Ezért tartom reálisnak, hogy 7-14 ponttal kikapunk. Meglátjuk, bízzunk a csapatban és a játékosokban + az EDZŐKBEN, mert rajtuk sok múlik.Üdv éd GOPATS!!!
több mint 15 éve
szerintem a ló túloldalára se essünk át, sancho már egész biztató volt a rájátszásban, ps-t pedig mindenki tudja, mennyire kell viszonyítási alapnak vennimegerősítették a passzjátékot, fal se lesz szerintem rosszabb, a védelem eddig is kurva jó volt, szerintem a Phinst simán előzik, de még az se kizárt, hogy minket is, ellenük a söprést én nem venném biztosra, ettől függetlenül egy 4 w kéne csoporton belül azért
Bengals W lesz szerintem, még talán a Ravenst is be tudjuk húzni (5-6W), ha a Chargers (i), Vikings (o) meccsből egyet nyerünk már megint jó (6-7W), a Steelers és a Colts ellen több, mint cakkos, a Browns, Lions, Bears hármas bármiféleképpen nyerni kell (9-10W), mert onnantól még szarban is lehetünk, a Packerst meg szerintem mindenki eszméletlenül túlértékeli, mintha már biztos lenne nekik az SB... már csak ezért is kéne egy W 😛

több mint 15 éve
saját csoportunkban 4-5 W-t abszolút hozhatunk, a többi meccs már neccesebb de egy két erősebbnek ítélt csapatot elkaphatunk idén is.Cincy meccs is behúzható véleményem szerint, igaz a fiatal D mindjárt az első körben nagy feladatot kap, de ha Benson nem futja szét az arcunkat van esély 😊
több mint 15 éve
Túl van hypeolva nagyon a Jets a tavalyi főcsoportdöntő miatt. Pedig tavaly se voltak annyira jók, csak éppenséggel hatalmas mázlijuk, hogy a Colts,Bengals kettős leadta a meccsét és ezzel bementek a POba ahol meg egymás után megkapták a teljesen leült Bengalst majd soha annyit nem hibázó Chargerst. Engem nagyon meglepne, ha a Jets nyerné a csoportot, sőt még az is ha beelőznének minket vagy a Miamit.Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
Pesszimista W-6: BUF2X, MIA itthon, DET, CHI;CLE
OPT 10W: pesszimista(6W) + JETS idegenben, SD, MIA idegenben is, PIT;
Optimista tippem, figyelemmel a sok újoncra is + sérülések, így a fentiek szerint az első 10 meccsen 5W-5L a szezon végéra 6meccsen 5W+1L irány a SB felfelé ívelő formában.
GOPATS!!!!GOSB4
csalódást keltő lenne, ha nem sikerülne négy meccset behúzni divízión belül.DoM
Szvsz én reállisnak tartom, hogy söpörjük a Jetset.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nálam pesszimista 3homeW optimista5homeW, szerintem nincse lényeges eltérés a véleményünkben, csak a tippemet adtam le, hogy ne év közben, vagy év végén legyek "nagyokos".Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
Optimista tippem, figyelemmel a sok újoncra is + sérülések, így a fentiek szerint az első 10 meccsen 5W-5L a szezon végéra 6meccsen 5W+1L irány a SB felfelé ívelő formában.
GOPATS!!!!GOSB4
több mint 15 éve
Én azért azt a Thanksgiving W-t sem vésném még kőbe. 😉Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
GOPATS!!!!GOSB4
több mint 15 éve
Tipp előre a szezonra:baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.
GOPATS!!!!GOSB4
csalódást keltő lenne, ha nem sikerülne négy meccset behúzni divízión belül.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tipp előre a szezonra:Pesszimista W-6: BUF2X, MIA itthon, DET, CHI;CLE
GOPATS!!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
NA lehet találgatni a videó előtt, kire fogadott Bruschi a 7végi meccsel kapcsolatban:http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4683019/video-nfl-live-crew-on-pats-bengals
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hát... elképzelni sem tudom, hogy milyen szempont alapján választottad a lányt ezek után 😛 😉LOLbnőm is csak így ismeri Tomot...😀Gyulus
a cím zseniális 😀
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/10/gisele_bundchen_ferje_autobalesetet_szenvedett/viito
több mint 15 éve
LOLbnőm is csak így ismeri Tomot...😀
a cím zseniális 😀
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/10/gisele_bundchen_ferje_autobalesetet_szenvedett/viito
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
LOLa cím zseniális 😀
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/10/gisele_bundchen_ferje_autobalesetet_szenvedett/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Neki lehet, hogy nem számít a pénz, csak az ügynökének 😛A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.viitoÉn is úgy gondolom, hogy nem fog ő már nálunk játszani, akkor viszont minél elöbb el kéne passzolni valakinek, valahogy, amíg kapunk érte valamit. Mert ez így senkinek sem jó. Mankinsnek sem. Tudom, hogy azt nyilatkozta neki a pénz nem számít, mert sporolós, de azért 😉 .zinedine5
több mint 15 éve
A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.viitoÉn is úgy gondolom, hogy nem fog ő már nálunk játszani, akkor viszont minél elöbb el kéne passzolni valakinek, valahogy, amíg kapunk érte valamit. Mert ez így senkinek sem jó. Mankinsnek sem. Tudom, hogy azt nyilatkozta neki a pénz nem számít, mert sporolós, de azért 😉 .
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.
több mint 15 éve
És akkor most arccal Mankins felé kéne fordulni. (Meg talán Moss felé is.)Úgy Néz Ki Megvan Brady Szerződése! 😀A garantált 49 millió. Ezzel ő lett (lesz jövőre) a legjobban fizetett NFL játékos, megelőzve a kis Manninget. 😊Witchdoctor
(4 évre 70+ milla!)
Forrás: Az ESPN America Riportere R. Kraft-re Hivatkozott mint Hírforrásra a Saints - Vikings mecs Szünetében! 😊
Szerintem Ez így már min. 99% 😉Castleai01
több mint 15 éve
Úgy Néz Ki Megvan Brady Szerződése! 😀A garantált 49 millió. Ezzel ő lett (lesz jövőre) a legjobban fizetett NFL játékos, megelőzve a kis Manninget. 😊
(4 évre 70+ milla!)
Forrás: Az ESPN America Riportere R. Kraft-re Hivatkozott mint Hírforrásra a Saints - Vikings mecs Szünetében! 😊
Szerintem Ez így már min. 99% 😉Castleai01

több mint 15 éve
Úgy Néz Ki Megvan Brady Szerződése! 😀(4 évre 70+ milla!)
Szerintem Ez így már min. 99% 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 15 éve
Már a délelőtti edzésen is részt vett Brady, és a délutáni fullpad-es edzésen is ott van. Jó hír még, hogy Moss, Edelman és a Maroney is edz, már csak Kaczur és a Wheatley hiányzik az edzésről. Ma este kick off, tök jóóóó 😀lucasBizony bizony,egész nap olyan kedvem volt mint aki megnyerte az 5-ös lottót 😊
több mint 15 éve
Már a délelőtti edzésen is részt vett Brady, és a délutáni fullpad-es edzésen is ott van. Jó hír még, hogy Moss, Edelman és a Maroney is edz, már csak Kaczur és a Wheatley hiányzik az edzésről. Ma este kick off, tök jóóóó 😀
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 15 éve
Egyelőre úgy tűnik, hogy sérülés nélkül megúszta a balesetet. A karambol másik résztvevőjét ki kelett vágni az autóból. Ezek alapján valószinűleg Brady ment bele oldalról a másikba. Persze az ebből még nem derül ki, hogy ki volt a hibás.GRAFIallitolag a minivan atment a piroson, azert utkoztek
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant