New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 3 éve
youtu.be/uXPNWeXcyqcVigyázat, csak erős idegzetűeknek, mert óriás reach szerepel benne 😉
több mint 3 éve
Áh. Nos, ha így mondták valakik, ahogy én a Philly húzásról beszéltem (pont az ellenkezőjét állítva mint amiről szó van), akkor értem. 😀Húha, valami szakértő olyat mondott, hogy mi WR-t akartunk húzni a 2. körben? 😀 Ha igen, akkor őt fel is lehet írni a megbízhatatlan kóklerek listájára.ezt peterk írta, nem pedig egy szakértő, vagy mivel ő is az, akkor de mégis szaki írta 😊
Nem csak hogy teljesen értemetlen pick lett volna (AJ Brown, DeVonta Smith, Quez Watkins, Zach Pascal, Jalen Reagor, Greg Ward mögé/mellé), de konkrétan egy szóval sem hangzott el Phillyban, hogy ez akár felmerült volna. Roseman elmondta, hogy két játékos volt magasan elől a boardon: Jurgens és Dean. Emellett látják a secondary needeket, de konkrétan senki nem volt value közelében sem. Más opció fel sem merült.
Hulkeinstein
topin
Közben Zack Cox is elkezdte a "clickbait" híreket és állítja, hogy 2 csapat is vitte volna ott Thorntont 😊Esküszöm, hogy olyan vagy mint egy politikus. Addig mondod a magadét, hogy már úgy is kvázi tény lesz belőle, hogy egy luftballon az egész. És el is éred banyek, hiszen már arról megy a vita, hogy ha vitték is volna, akkor is reach. Szóval kvázi tény lett a lufi. 😀 😀 Gratulálok. 😊
Jobb lett volna itt megkérdezni, hogy melyik csapatnak hogy nézett ki a boardja, fenének kell insiderkedni.
....
Én arra reflektálok akik szerint reach. Onnantól hogy mások is vitték volna, nem az. A Steelers pl elég jól húz topin
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nálam az, hogy valakit más elöl megszerzünk, mert kell nekünk, de különben nem lehetne a mienk, az nem reach. Akkor lenne az, ha a kutyának nem kellene ott, de mi azért elhozzuk ott.Tehát ha 3 GM behúzta volna 2. körben, akkor már nem reach, és van 29 hülye, aki nem vette észre, mekkora talentum? Vagy hány GM kell ahhoz, hogy már számítson? Mert ha ennyi is elég, akkor jöjjön vissza Al Davis, és akkor az Oakland előtti pickkel bármit lehet húzni, csak gyors legyen, a Raiders úgyis vitte volna.Én arra reflektálok akik szerint reach. Onnantól hogy mások is vitték volna, nem az. A Steelers pl elég jól húz elkapót és pont véletlenüp bayloros edző lett ott a wr coach.Közben Zack Cox is elkezdte a "clickbait" híreket és állítja, hogy 2 csapat is vitte volna ott Thorntont 😊És ez mit bizonyít?
Jobb lett volna itt megkérdezni, hogy melyik csapatnak hogy nézett ki a boardja, fenének kell insiderkedni.
topin
Két fogalmatlan GM magasra rakta mert meglátta a 40 yardját?
Ez a semmi információ(tegyük fel igaz) mégis milyen értelemben magyarázat erre a húzásra?
Engem pl nem az érdekel bent lett volna-e az 5. körben, hanem hogy MILYEN SKILLEKET fedezett fel a stáb benne, ami miatt mindenáron meg akartàk szerezni top50ben.
ZERO_L
De most kaptam a fülest, hogy Mike Reissre is hivatkozhatok, aki Kyle Shanahant idézte, miszerint Strange első körös volt szerinte is.
És Marc Bertrand is beallt a sorba aki 985thesporthubrol ismerheto. Igaz o a leggyengebb lancszem a felsorolasban.
Szoval lehet itt reachezni tudatlansagbol, csak nem erdemes. Az meg hogy mi megnezunk egy tapet es nem azt latjuk mint Shanahan vagy BB az a mi bizonyitvanyunk 😊
topin
somoskovig
több mint 3 éve
Húha, valami szakértő olyat mondott, hogy mi WR-t akartunk húzni a 2. körben? 😀 Ha igen, akkor őt fel is lehet írni a megbízhatatlan kóklerek listájára.ezt peterk írta, nem pedig egy szakértő, vagy mivel ő is az, akkor de mégis szaki írta 😊
Nem csak hogy teljesen értemetlen pick lett volna (AJ Brown, DeVonta Smith, Quez Watkins, Zach Pascal, Jalen Reagor, Greg Ward mögé/mellé), de konkrétan egy szóval sem hangzott el Phillyban, hogy ez akár felmerült volna. Roseman elmondta, hogy két játékos volt magasan elől a boardon: Jurgens és Dean. Emellett látják a secondary needeket, de konkrétan senki nem volt value közelében sem. Más opció fel sem merült.
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Húha, valami szakértő olyat mondott, hogy mi WR-t akartunk húzni a 2. körben? 😀 Ha igen, akkor őt fel is lehet írni a megbízhatatlan kóklerek listájára.Azt, hogy a Philly elkapót akart draftolni, egyszerűen nem hiszem el. Előző nap tradeltek A.J. Brownért, számukra teljesen értelmetlen lett volna egy második körös WR ráduplázás, amikor több más needjük is volt, és azokra voltak igen csak jó jelöltek is akiket ott húzni lehetett. Mint például a kihúzott Jurgens.)Pont ezt akartam én is belinkelni. Még szerencse, hogy itt vannak szakértők, akik jobban látják ezeket a kérdéseket mint azok az amatőrök, akiknek a konszenzusa szerint a mienk a leggyengébb draft.😉Nos az értő olvasás továbbra sem megy annak a tábornak. Senki nem írta azt hogy ez egy jó draft, azt se írta senki, hogy tetszenek a pickek. Én annyit írtam, amit mindig is, hogy a fikázás meg a sima mezei szarozás és a puffogás helyett, próbálom megérteni miért ezek lettek. És ha sikerül logikailag értelmezhető indokot találnom, akkor könnyebben fel is tudom dolgozni és úgy próbálom nézni majd ezen játékosok ez évi teljesítményét. Ellenben aki csak szarozik az ott is marad a szarban és frusztrálódik tovább.
Burkus
topin
peterk2005
több mint 3 éve
Most mit izéltek már anno az S Club 7 is megénekelte h Reach for the Stars!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tehát ha 3 GM behúzta volna 2. körben, akkor már nem reach, és van 29 hülye, aki nem vette észre, mekkora talentum? Vagy hány GM kell ahhoz, hogy már számítson? Mert ha ennyi is elég, akkor jöjjön vissza Al Davis, és akkor az Oakland előtti pickkel bármit lehet húzni, csak gyors legyen, a Raiders úgyis vitte volna.Én arra reflektálok akik szerint reach. Onnantól hogy mások is vitték volna, nem az. A Steelers pl elég jól húz elkapót és pont véletlenüp bayloros edző lett ott a wr coach.Közben Zack Cox is elkezdte a "clickbait" híreket és állítja, hogy 2 csapat is vitte volna ott Thorntont 😊És ez mit bizonyít?
topin
Ez a semmi információ(tegyük fel igaz) mégis milyen értelemben magyarázat erre a húzásra?
Engem pl nem az érdekel bent lett volna-e az 5. körben, hanem hogy MILYEN SKILLEKET fedezett fel a stáb benne, ami miatt mindenáron meg akartàk szerezni top50ben.
ZERO_L
De most kaptam a fülest, hogy Mike Reissre is hivatkozhatok, aki Kyle Shanahant idézte, miszerint Strange első körös volt szerinte is.
És Marc Bertrand is beallt a sorba aki 985thesporthubrol ismerheto. Igaz o a leggyengebb lancszem a felsorolasban.
Szoval lehet itt reachezni tudatlansagbol, csak nem erdemes. Az meg hogy mi megnezunk egy tapet es nem azt latjuk mint Shanahan vagy BB az a mi bizonyitvanyunk 😊
topin
több mint 3 éve
Ilyen alapon mondjuk nincs reach, se steal, hiszen x játékos draftértékét előzetesen csak külső draftnikek próbálják belőni, aztán élesben pedig a franchise-ok eldöntik a valós pozíciót. Ha van egy ember, akit 5-6. körösnek tartottak, de elvitték a 2. körben, akkor a szagértők voltak a hülyék, ha fordítva történt, akkor is.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én arra reflektálok akik szerint reach. Onnantól hogy mások is vitték volna, nem az. A Steelers pl elég jól húz elkapót és pont véletlenüp bayloros edző lett ott a wr coach.Közben Zack Cox is elkezdte a "clickbait" híreket és állítja, hogy 2 csapat is vitte volna ott Thorntont 😊És ez mit bizonyít?
topin
ZERO_L
több mint 3 éve
Közben Zack Cox is elkezdte a "clickbait" híreket és állítja, hogy 2 csapat is vitte volna ott Thorntont 😊És ez mit bizonyít?
topin

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Közben Zack Cox is elkezdte a "clickbait" híreket és állítja, hogy 2 csapat is vitte volna ott Thorntont 😊Jobb lett volna itt megkérdezni, hogy melyik csapatnak hogy nézett ki a boardja, fenének kell insiderkedni.
több mint 3 éve
Mondom, ez a Pats topic, ne akadályozzon meg, hogy nekem ki felel meg vagy ki nem. 😊Ennek ellenére Doug Kyed nem felelt meg neked és ezt ki is fejtetted 😊@peterk2005Milyen infója?
Giardi infója se érvényes? Csak mert addig nem akarok hivatkozni rá Strange és Thorton kapcsán, amíg itt nincs elismerve és kb ugyanaz mintha innen valaki infójára hagyatkoznék.
topin
(Egyébként miért kérdezed? Ez a Pats topic, itt az az újságíró hiteles, akit a pats fanok annak gondolnak, nem az, akit én. 😊 )
peterk2005
Csak azért kérdeztem, hogy ha Giardi ugyanazt pusmogja, akkor talán mégis lehet benne valami és a magyar fórumozók sziklaszilárd tényei nem állnak annyira biztos lábakon.
Igazából, most hogy mindenki véleménye ugyanannyit ér hivatkozási alapként, így gondoltam olyat nem idézek be, aki a mi szintünkön van, hisz az is csak saját kútfőből megírt vélemény (véletlenül sem egy belsős infó😊 )
topin
(Egyébként nekem nincs bajom Kyed személyével. Van nagyon kevés ember - olyanok, mint Peter King és 1-2 hasonló -, akiknek a szavára úgy adok, hogy a hallomásos infóit is elhiszem / komolyan veszem. De senki másét. Ha azt mondják - bárki -, hogy ott voltak a Pats war roomban és tudják, hogy Belichickék azért csinálták mert tudták, hogy X csapat is rá hajt, akkor azt komolyan vettem volna, mert saját értesülés, saját maga hitelességével játszik. Nem hiszem el azt sem elsőre csak úgy, de komolyan veszem és megpróbálok viszsaigazolást találni. De "értesülésekre", az "azt suttogják források, hogy állítólag blablabla", na ilyenekre nem adok egyáltalán. Ezek vagy porhintések, vagy clickbait az esetek 99.9%-ban. Eleve nem is az a céljuk, hogy információt közöljenek, hanem az, hogy kattintást generáljanak. Erre utaltam azzal, hogy kb. annyira hitelesek, mintha Te vagy én írnám. Mert ezek tényleg annyira hitelesek. Valaki bedob egy "sources tell" dumát amiben semmi tény nincs, aztán a többi le-echozza. Másnap egy másik dob be valamit és azt echozzák le.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ennek ellenére Doug Kyed nem felelt meg neked és ezt ki is fejtetted 😊@peterk2005Milyen infója?
Giardi infója se érvényes? Csak mert addig nem akarok hivatkozni rá Strange és Thorton kapcsán, amíg itt nincs elismerve és kb ugyanaz mintha innen valaki infójára hagyatkoznék.
topin
(Egyébként miért kérdezed? Ez a Pats topic, itt az az újságíró hiteles, akit a pats fanok annak gondolnak, nem az, akit én. 😊 )
peterk2005
Csak azért kérdeztem, hogy ha Giardi ugyanazt pusmogja, akkor talán mégis lehet benne valami és a magyar fórumozók sziklaszilárd tényei nem állnak annyira biztos lábakon.
Igazából, most hogy mindenki véleménye ugyanannyit ér hivatkozási alapként, így gondoltam olyat nem idézek be, aki a mi szintünkön van, hisz az is csak saját kútfőből megírt vélemény (véletlenül sem egy belsős infó😊 )
több mint 3 éve
@peterk2005Milyen infója?
topin

több mint 3 éve
@peterk2005Giardi infója se érvényes? Csak mert addig nem akarok hivatkozni rá Strange és Thorton kapcsán, amíg itt nincs elismerve és kb ugyanaz mintha innen valaki infójára hagyatkoznék.
több mint 3 éve
Strange esetében ez adott, de a teljesítménye később is megtérülhet, lásd HT.Azt mondjuk nem értem, hogy ha Strange nem lenne kezdő szeptemberben, de év végére elit teljesítményt rakna le, akkor eltékozolt lenne. Vagy ha szeptemberben nem lenne kezdő, de utána meg két évig pro bowler lenne. Szóval ez a nagyon hamar meg fogjuk tudni ítélni ez elég fura hozzáállás. És csak azt mutatja, hogy nektek azonnali teljesítmény kell. Miközben HT másfél évig közutálat tárgya volt, és mindenki ekézte a stábot és a játékost is.Ha a Top 100-ban nem sikerül a hiányposztra behúzott játékosaidnak meghatározó játékidőt biztosítanod akkor szerintem igenis megkérdőjelezhető a választásuk...
Szóval nehezen értem meg ezeket a kirohanásokat, hogy már szeptemberben vagy év végén értékelni tudjuk a dolgokat.
topin
Megmagyarázni persze mindent meg lehet pro és kontra is, ez sosem volt kérdés...
Castleai01
Thornton meg annyira nem hiányposztra jött idén az eddigi ismereteink alapján. Ebből fakadóan én nem esek kétségbe, ha csak jövőre veszi át a stafétát.
több mint 3 éve
Azt mondjuk nem értem, hogy ha Strange nem lenne kezdő szeptemberben, de év végére elit teljesítményt rakna le, akkor eltékozolt lenne. Vagy ha szeptemberben nem lenne kezdő, de utána meg két évig pro bowler lenne. Szóval ez a nagyon hamar meg fogjuk tudni ítélni ez elég fura hozzáállás. És csak azt mutatja, hogy nektek azonnali teljesítmény kell. Miközben HT másfél évig közutálat tárgya volt, és mindenki ekézte a stábot és a játékost is.Ha a Top 100-ban nem sikerül a hiányposztra behúzott játékosaidnak meghatározó játékidőt biztosítanod akkor szerintem igenis megkérdőjelezhető a választásuk...
Szóval nehezen értem meg ezeket a kirohanásokat, hogy már szeptemberben vagy év végén értékelni tudjuk a dolgokat.
topin
Megmagyarázni persze mindent meg lehet pro és kontra is, ez sosem volt kérdés...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Azt mondjuk nem értem, hogy ha Strange nem lenne kezdő szeptemberben, de év végére elit teljesítményt rakna le, akkor eltékozolt lenne. Vagy ha szeptemberben nem lenne kezdő, de utána meg két évig pro bowler lenne. Szóval ez a nagyon hamar meg fogjuk tudni ítélni ez elég fura hozzáállás. És csak azt mutatja, hogy nektek azonnali teljesítmény kell. Miközben HT másfél évig közutálat tárgya volt, és mindenki ekézte a stábot és a játékost is. Szóval nehezen értem meg ezeket a kirohanásokat, hogy már szeptemberben vagy év végén értékelni tudjuk a dolgokat.
több mint 3 éve
Azért ezt a draftot elég hamar meg fogjuk tudni ítélni majd...Én azt nem látom ennyire egyértelműnek, hogy a Parker, Bourne, Meyers, Agholor négyesből kettőt előzni kellene neki idén. Ha mást hoztunk volna se gondolnám ezt. Mindezt úgy, hogy van két tight end is akit be kell vonni és azért futni is fogunk bőszen továbbra is. Nem igazán látom miért kellene neki idén WR3 szerepet hoznia, amikor többnyire mindenkivel lassabb szerepvállalást tervezünk.
Ha Cole nem lesz a kezdő G az első naptól kezdve akkor ez egy eltékozolt első körös pick volt...
Ha Thornton nem tud legalább Top 3 lenni (nyilván csapaton belül) target és/vagy yard tekintetében a szezon végén akkor jó eséllyel ő sem a helyén kelt el...
Ha Jones csak PR/KR lesz és a védelemben csak sérülések estén lát pályát akkor ő sem érte meg a 3. körös picket amiért elhoztuk...
A további körös játékosok meg ilyen tekintetben nem számítanak, ha valamelyik bejön az mázli, ha nem akkor ez van...
Castleai01
Strange esetében egyetértek, és én nem is kételkedem abban, hogy kezdő lesz az első naptól. Ha harmadik körben jön, akkor is ezt várnám el tőle.
Jones meg simán harmadik körös volt majdnem mindenhol, szóval ha már az is rossz, ha valaki értékén jön, akkor tényleg baj van 😊
És azzal semmi baj, hogy te ezt gondolod meg várod el, vagy így lenne egálban a serpenyő az ízlésednek és logikádnak, de ugye az lesz a lényeg hogy BB mit tervezett velük idénre.
több mint 3 éve
Azért ezt a draftot elég hamar meg fogjuk tudni ítélni majd...Ha Cole nem lesz a kezdő G az első naptól kezdve akkor ez egy eltékozolt első körös pick volt...
Ha Thornton nem tud legalább Top 3 lenni (nyilván csapaton belül) target és/vagy yard tekintetében a szezon végén akkor jó eséllyel ő sem a helyén kelt el...
Ha Jones csak PR/KR lesz és a védelemben csak sérülések estén lát pályát akkor ő sem érte meg a 3. körös picket amiért elhoztuk...
A további körös játékosok meg ilyen tekintetben nem számítanak, ha valamelyik bejön az mázli, ha nem akkor ez van...
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
BB és az ő WR pickjei. Ezt ne akard érteni, mert még senkinek sem sikerült 😀Ha sikerült rájönnöd, akkor azért majd írd be, hogy mire jutottál. Kíváncsi vagyok rá.Pont ezt akartam én is belinkelni. Még szerencse, hogy itt vannak szakértők, akik jobban látják ezeket a kérdéseket mint azok az amatőrök, akiknek a konszenzusa szerint a mienk a leggyengébb draft.😉Nos az értő olvasás továbbra sem megy annak a tábornak. Senki nem írta azt hogy ez egy jó draft, azt se írta senki, hogy tetszenek a pickek. Én annyit írtam, amit mindig is, hogy a fikázás meg a sima mezei szarozás és a puffogás helyett, próbálom megérteni miért ezek lettek. És ha sikerül logikailag értelmezhető indokot találnom, akkor könnyebben fel is tudom dolgozni és úgy próbálom nézni majd ezen játékosok ez évi teljesítményét. Ellenben aki csak szarozik az ott is marad a szarban és frusztrálódik tovább.
Burkus
topin
(Nekem is van egyébként egy feltételezésem, szerintem az első picknek inkább a draft lefolyásához - ki ment ki az eredeti Pats pick helyén, miért tradelhetett hátra, ki ment ki az eredeti és az új hely között, ki maradt elérhető, mi lett volna az esetleges másik poszt amire húzhatott volna, stb. - volt köze, mint konkrétan Strange-hez. Az a tippem, hogy egyszerűen ő maradt ott a boardról, a hátratrade-re meg nem volt jelentkező, így ki kellett húzni. A Seattle is járt így - és reachelt is egy nagyot - talán két vagy három éve.
A Thorton picket viszont egyáltalán nem értem. A feltrade-et sem. Egyszerűen nekem nem áll össze, hogy Thorton három "valódi" második körös elkapó - Moore, Pierce és Pickens - előtt is lehetett BB boardján. Hogy egyet vagy kettőt megelőz az oké, de hármat is? De ha így is van, akkor sem értem a feltrade-et. Azt, hogy a Philly elkapót akart draftolni, egyszerűen nem hiszem el. Előző nap tradeltek A.J. Brownért, számukra teljesen értelmetlen lett volna egy második körös WR ráduplázás, amikor több más needjük is volt, és azokra voltak igen csak jó jelöltek is akiket ott húzni lehetett. Mint például a kihúzott Jurgens.)
peterk2005
több mint 3 éve
Feltraden felesleges rugózni, mert szaros 5. kört adtunk + steelers, colts legit WR needes csapat volt és azt is húztak. Az hogy kinél melyik játékos mennyire van elől a boardján azt nyílván senki nem tudja, lehet feleslegesen paráztak be, de ha tényleg kell egy játékos (lsd Barmore tavaly) és fosol hogy pont elötted fogják kivinni akkor nagyon is rendben hogy felmész érte.Ha sikerült rájönnöd, akkor azért majd írd be, hogy mire jutottál. Kíváncsi vagyok rá.Pont ezt akartam én is belinkelni. Még szerencse, hogy itt vannak szakértők, akik jobban látják ezeket a kérdéseket mint azok az amatőrök, akiknek a konszenzusa szerint a mienk a leggyengébb draft.😉Nos az értő olvasás továbbra sem megy annak a tábornak. Senki nem írta azt hogy ez egy jó draft, azt se írta senki, hogy tetszenek a pickek. Én annyit írtam, amit mindig is, hogy a fikázás meg a sima mezei szarozás és a puffogás helyett, próbálom megérteni miért ezek lettek. És ha sikerül logikailag értelmezhető indokot találnom, akkor könnyebben fel is tudom dolgozni és úgy próbálom nézni majd ezen játékosok ez évi teljesítményét. Ellenben aki csak szarozik az ott is marad a szarban és frusztrálódik tovább.
Burkus
topin
(Nekem is van egyébként egy feltételezésem, szerintem az első picknek inkább a draft lefolyásához - ki ment ki az eredeti Pats pick helyén, miért tradelhetett hátra, ki ment ki az eredeti és az új hely között, ki maradt elérhető, mi lett volna az esetleges másik poszt amire húzhatott volna, stb. - volt köze, mint konkrétan Strange-hez. Az a tippem, hogy egyszerűen ő maradt ott a boardról, a hátratrade-re meg nem volt jelentkező, így ki kellett húzni. A Seattle is járt így - és reachelt is egy nagyot - talán két vagy három éve.
A Thorton picket viszont egyáltalán nem értem. A feltrade-et sem. Egyszerűen nekem nem áll össze, hogy Thorton három "valódi" második körös elkapó - Moore, Pierce és Pickens - előtt is lehetett BB boardján. Hogy egyet vagy kettőt megelőz az oké, de hármat is? De ha így is van, akkor sem értem a feltrade-et. Azt, hogy a Philly elkapót akart draftolni, egyszerűen nem hiszem el. Előző nap tradeltek A.J. Brownért, számukra teljesen értelmetlen lett volna egy második körös WR ráduplázás, amikor több más needjük is volt, és azokra voltak igen csak jó jelöltek is akiket ott húzni lehetett. Mint például a kihúzott Jurgens.)
peterk2005
A probléma inkább az hogy miért pont ő kellett nekünk ennyire.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
De Strange-ért miért kellett volna reachelni, ha volt nála jobb?Ha sikerült rájönnöd, akkor azért majd írd be, hogy mire jutottál. Kíváncsi vagyok rá.Pont ezt akartam én is belinkelni. Még szerencse, hogy itt vannak szakértők, akik jobban látják ezeket a kérdéseket mint azok az amatőrök, akiknek a konszenzusa szerint a mienk a leggyengébb draft.😉Nos az értő olvasás továbbra sem megy annak a tábornak. Senki nem írta azt hogy ez egy jó draft, azt se írta senki, hogy tetszenek a pickek. Én annyit írtam, amit mindig is, hogy a fikázás meg a sima mezei szarozás és a puffogás helyett, próbálom megérteni miért ezek lettek. És ha sikerül logikailag értelmezhető indokot találnom, akkor könnyebben fel is tudom dolgozni és úgy próbálom nézni majd ezen játékosok ez évi teljesítményét. Ellenben aki csak szarozik az ott is marad a szarban és frusztrálódik tovább.
Burkus
topin
peterk2005
Ezek szerint mindenképpen őt akarták, csak nem tudtak még hátrébb cserélni.
Érdekes, hogy Thorton nem volt workouton és nem is beszéltünk vele, miközben egy rakat WR-rel meg LB-vel igen.
www.patspulpit.com/2022/3/7/22958074/nfl-draft-2022-patriots-interviews-workouts-meetings-tracker-senior-bowl-pro-days-combine
Most vagy valami nagyot találtak ki a csapatnál ami versenyképessé tesz minket ha bejönnek a pickek vagy ez egy részben elcseszett draft lesz.
több mint 3 éve
Ha sikerült rájönnöd, akkor azért majd írd be, hogy mire jutottál. Kíváncsi vagyok rá.Pont ezt akartam én is belinkelni. Még szerencse, hogy itt vannak szakértők, akik jobban látják ezeket a kérdéseket mint azok az amatőrök, akiknek a konszenzusa szerint a mienk a leggyengébb draft.😉Nos az értő olvasás továbbra sem megy annak a tábornak. Senki nem írta azt hogy ez egy jó draft, azt se írta senki, hogy tetszenek a pickek. Én annyit írtam, amit mindig is, hogy a fikázás meg a sima mezei szarozás és a puffogás helyett, próbálom megérteni miért ezek lettek. És ha sikerül logikailag értelmezhető indokot találnom, akkor könnyebben fel is tudom dolgozni és úgy próbálom nézni majd ezen játékosok ez évi teljesítményét. Ellenben aki csak szarozik az ott is marad a szarban és frusztrálódik tovább.
Burkus
topin

több mint 3 éve
Nos az értő olvasás továbbra sem megy annak a tábornak.fuzovelkifele.com/2022/05/igy-ertekeltek-az-amerikai-szakertok-a-csapatok-draftjat-2/Pont ezt akartam én is belinkelni. Még szerencse, hogy itt vannak szakértők, akik jobban látják ezeket a kérdéseket mint azok az amatőrök, akiknek a konszenzusa szerint a mienk a leggyengébb draft.😉
Hmmm….
kolok1972
Burkus
Senki nem írta azt hogy ez egy jó draft, azt se írta senki, hogy tetszenek a pickek. Én annyit írtam, amit mindig is, hogy a fikázás meg a sima mezei szarozás és a puffogás helyett, próbálom megérteni miért ezek lettek. És ha sikerül logikailag értelmezhető indokot találnom, akkor könnyebben fel is tudom dolgozni és úgy próbálom nézni majd ezen játékosok ez évi teljesítményét. Ellenben aki csak szarozik az ott is marad a szarban és frusztrálódik tovább.