New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
én inkább korrekt meccsnek nevezném, mert tartok tőle hogy a szerény képességű ellenfél miatt nem kerültünk komoly hátrányba az első félidőben, ahol megint mélyen a tudása alatt játszott az O# (RZ-ban megint miket műveltünk...)innen kell hétről-hétre javulni és szerencsére most két PO csapat is szembe fog jönni, akik ellen már nem férnek bele az ilyen félidőnyi kihagyás, sok zászló és pontatlan játék
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Hát. Végtelenül sima volt, ami jó. Brady szerintem önmagához képest 60%-os volt, ami a két héttel ezelötti 20%-hoz képest nagyon jó.
A védelelm szerintem OK volt, persze az ellenfél sem volt toppon.
De kurva unalmas volt, ami szar. Persze erről a Jets is tehetett.
A 2589,5 yard büntetés meg idegesitő.
több mint 6 éve
első félidőben azért a sok sárga zászló sem könnyítette az offensünk dolgát,jó játékok mentek el rajtuk és akkor lehet nem 10 pont lett volna felrakva a meccs első felében. De az nagyon tetszik,hogy Mason és Sony visszatértével egészséges futójátékot tudtunk letenni az asztalra 😊
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 026
De az miért nem lehet opció, hogy véletlenül a Jets is a pályán volt?tudom, hogy van, aki szerint ez egy kurva gyenge offense, szerintem viszont teljes fegyverzetben MINIMUM top 5-ös, de alacsonyat mondtam.Lovagolhatsz ezen holnap estig, de addig a pillanatig 5 drivebol sikerult 10 pontot felrakni es x volt a meccs. A masodik felidoben mar nagyon meggyozi volt az O, de az elso felidot elbalfaszkodtak.
Wyatt
Imitheking
Hagyjuk már az embereinknek is, hogy visszarázódjanak a meccsbe.
Amúgy se fullos ez a csapat, teli vagyunk sérültekkel, ebből kell megoldani ami van.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ugyanolyan faszság azt magyarázni erre az első félidei támadósorra, mint a Falcons elleni Super Bowlra azt mondani, hogy az első félidőben szarok voltunk.tudom, hogy van, aki szerint ez egy kurva gyenge offense, szerintem viszont teljes fegyverzetben MINIMUM top 5-ös, de alacsonyat mondtam.Lovagolhatsz ezen holnap estig, de addig a pillanatig 5 drivebol sikerult 10 pontot felrakni es x volt a meccs. A masodik felidoben mar nagyon meggyozi volt az O, de az elso felidot elbalfaszkodtak.
Wyatt
Imitheking
Ez nem az volt, mint a Bills ellen, ahol végig szenvedtünk és örültünk, hogy végre vége van. Itt végig marha jók voltunk, szimplán egyszerűen az első félidőben valami hiányzott, hogy ez a pontok számában is realizálódjon. Azt a meccset is megnyertük, ezt is.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jaaa és a legfontosabb, immár Brady passzolta a legtöbb yardot az NFL történetében! Mondjuk erről az NFL nem számolt úgy be, mint Brees alapszakaszbeli statjáról, de mindegywww.nytimes.com/reuters/2018/11/25/sports/25reuters-football-nfl-nep-brady-record.html
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
tudom, hogy van, aki szerint ez egy kurva gyenge offense, szerintem viszont teljes fegyverzetben MINIMUM top 5-ös, de alacsonyat mondtam.Lovagolhatsz ezen holnap estig, de addig a pillanatig 5 drivebol sikerult 10 pontot felrakni es x volt a meccs. A masodik felidoben mar nagyon meggyozi volt az O, de az elso felidot elbalfaszkodtak.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez fasza volt! Kb hat éve éreztem simának meccset a Jets vendégeként, onnantól kezdve, hogy abbahagytuk (és nem csak mi) a szopatásunkat, gyönyörűen mentünk is, igazából addig is, csak megakadályoztuk, hogy az első félidőben ellépjünk.Brady egy-két red zone-os megoldását leszámítva kurva jó volt végre megint, Gronk dettó, nagy TD-t szerzett, az első nagy védekezés szép volt rajta, utána volt egy gyönyörű elkapása, volt egy szép interceptiont mentő védekezése és elmaradt ellene egy zászló, a futásnál is jó volt.
Michel továbbra is kurvajó, ha végignyomta volna az évet, simán ott lenne valóban az ORoY esélyesei között. Gordon fasza, Edelman zseni, ha mindenki játszik, akkor pedig Hogan is hozzá tud tenni eleget. White szépen csöndben megint eljutott 78 yardig, nagyjából 500 yardig jutottunk összesen, tudom, hogy van, aki szerint ez egy kurva gyenge offense, szerintem viszont teljes fegyverzetben MINIMUM top 5-ös, de alacsonyat mondtam.
Ez nekem most kurvára bejött, megint megvan a nem negatív szezon, így tovább!
több mint 6 éve
lassan(?) Riverst is el lehet könyvelni mint (sérülés miatti) bust húzás... twitter.com/Patriots/status/1066731083990032384
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Faszkalap Fostert kibaszta 49ers...Ja Hernandez után szabadon... Jól jönne az image-unknak 😀
Hozzuk el BB megneveli és van egy faszkalap, de fasza LB-nk 🤣🤣🤣
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Faszkalap Fostert kibaszta 49ers...Hozzuk el BB megneveli és van egy faszkalap, de fasza LB-nk 🤣🤣🤣
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
"PO-ba nem tud bejutni gyenge csapat, ezért ott már nem fogunk kikapni" amikor már ilyen kifacsart Sobri-logikában kell bízni... 😀😀
kövi 4 meccsen szépen el fog dőlni, hogy képesek vagyunk-e szintet lépni és komoly SB contenderként PO-ba jutunk, vagy marad ez az "egyszer valamikor már sikerült underdogként, hátha most is összejön" halvány reményben való kapaszkodás
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Roton két felső hírTom Brady (knee) is not practicing on Friday.
It would be a concern if it were most any other player, but 41-year-old Brady doesn't need to practice to play on Sunday. His knee injury isn't believed to be anything serious. Brady should be out there against the Jets.
Sam Darnold (foot) is out for Week 12 against the Patriots.
Mondjuk én azért örülnék, ha nem lenne baja, mert így is elég hurka meccsek óta, ráférne már egy jó meccs a támadókra
New Yorkban viszont 6 éve volt legutóbb sima meccsünk, azóta mocsok nagy szenvedés mindegyik, közte két vereséggel, szóval nem tartok attól, hogy most indulnánk be. Ahogyan a Minnesota védelme ellen sem lesz könnyű, Miamiban decemberben megint csak nem és a Steelers védelme is kezd összeállni, de vicc nélkül, jelenleg ez a meccs tűnik a legegyszerűbbnek a következő négyből, szigorúan az egymás elleni tapasztalatok miatt
Ebből a négy meccsből hármat akkor is meg kellene nyerni, ha a fene fenét eszik, az utolsó két hazai meccset pedig muszáj hozni.
12–4 kevés lehet a pihenőhöz, az első helyhez pedig még a 13–3 is kérdéses, szóval érdekes meccsek jönnek.
Viszont a szezonban a jelenleg komolynak tűnő csapatok közül játszottunk a Texansszal, a Coltscal, a Chiefsszel, a Bearsszel és azért Rodgers sem szabad sosem leírni. Ezeket pedig mind megnyertük, ilyenkor kár, hogy Detroitban és Tennessee-ben ilyen vállalhatatlan fost adtunk elő, mert simán állhatnánk az első helyen. De ha a továbbiakban is megnyerjük a nehéz/nehezebb meccseket, akkor nekem nagy bajom nem lesz (csak tartson ki ez februári meccs lefújásáig)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
HappyEgyszerűen még mindig zseniális az a képsor (19. mp-től) h megfordul és azt sem tudja mit akar, majd bumm. 😀ThanksgivingButtFumble Day!batyu
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kabbe :dOtt alap, de csak jobb, ha otthon játszunk végig, ahhoz meg fontos, hogy ne veszítsünk fontos meccset már. De csak nem fogunkEz azért még kemény menetnek ígérkezik.
Wyatt
Egy jó O# lehozhat nektek egyes meccseket, de szerintem a bajnokságot a védelem nyeri!
akdestroyer
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Ott alap, de csak jobb, ha otthon játszunk végig, ahhoz meg fontos, hogy ne veszítsünk fontos meccset már. De csak nem fogunkEz azért még kemény menetnek ígérkezik.
Wyatt
Egy jó O# lehozhat nektek egyes meccseket, de szerintem a bajnokságot a védelem nyeri!
több mint 6 éve
www.sport1tv.hu/sztori/75759/berlinben-jatszana-a-new-england-patriots/Nem lenne rossz. Berlin még kocsival sem egy járhatatlan távolság.
Kis pletyka a bye week vége felé.
zinedine5
több mint 6 éve
szerintem a mostani NO O# jobb mint a mi 2007-esünk, legalábbis sokoldalúbbnem néztem utána pontos számoknak, de a fal+futójáték terén messze jobbnak tűnnek, csapat szinten viszont a védelmük nagyon sebezhető
nem kell semmilyen hibába beleesniük, mi sem azért kaptunk ki a SB-ban mert az alapszakaszban hülyére vertünk 2-3 csapatot, tudta az ellenfél mi a gyengeségünk, ezt 18 meccsen keresztül nem tudod palástolni még 0 vereséggel sem és ott voltak nagyon erősek, ahogy ezt a Saints-t is lehet limitálni (Ravens bemutatta)
kérdés melyik csapatnak van meg minimálisan az ehhez szükséges minősége védőoldalon, hogy jó gameplant lehessen kitalálni, aztán az megint egy másik kérdés, hogy a játékosok képesek-e ezt a pályán végrehajtani, az előbbire talán a tegnapi Bears képes lehet, utóbbira már vannak kétségeim, hogy idegenben, kvázi PO szűzként menne-e
több mint 6 éve
www.sport1tv.hu/sztori/75759/berlinben-jatszana-a-new-england-patriots/Kis pletyka a bye week vége felé.
több mint 6 éve
Egy négymeccses nyerési sorozat a PO-ban és már elégedettek is vagyunk.... Azért a Saints ellen s SB-ban underdogok leszünk. 😊ne add alább... a PO-ban kell nyerni a többi kit érdekel 😀Majd meglátjuk. Évi 2-3 zacsi/gyenge meccs benne van. Még ez sem jelenti azt, hogy bármi gond lenne később. Nyerni kell Pittsburghben (meg a többi meccsen is, de azon különösen), aztán jóvanÉs ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvanSimán lehet olyan szkenárió, hogy verjük a KC-t, Texanst, Pittsburgh-öt... és mégis megelőznek bennünket 😊
Wyatt
NB2
Wyatt
ZERO_L
Elnézve a Saints meccsét, azon gondolkodtam, hogy nem esnek-e abba hibába, amibe pld. a Pats esett 2007-ben, hogy ti. agyonnyerik a meccseket, minden játékot megcsinálnak, kipróbálnak és mire eljön a PO, addigra az ellenfelek kielemzik őket és megtalálják a gyenge pontokat, mint a Giants anno.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ott alap, de csak jobb, ha otthon játszunk végig, ahhoz meg fontos, hogy ne veszítsünk fontos meccset már. De csak nem fogunk
több mint 6 éve
ne add alább... a PO-ban kell nyerni a többi kit érdekel 😀Majd meglátjuk. Évi 2-3 zacsi/gyenge meccs benne van. Még ez sem jelenti azt, hogy bármi gond lenne később. Nyerni kell Pittsburghben (meg a többi meccsen is, de azon különösen), aztán jóvanÉs ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvanSimán lehet olyan szkenárió, hogy verjük a KC-t, Texanst, Pittsburgh-öt... és mégis megelőznek bennünket 😊
Wyatt
NB2
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Majd meglátjuk. Évi 2-3 zacsi/gyenge meccs benne van. Még ez sem jelenti azt, hogy bármi gond lenne később. Nyerni kell Pittsburghben (meg a többi meccsen is, de azon különösen), aztán jóvanÉs ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvanSimán lehet olyan szkenárió, hogy verjük a KC-t, Texanst, Pittsburgh-öt... és mégis megelőznek bennünket 😊
Wyatt
NB2