New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
A meccsről:Én ezt egy kicsit másképp látom.
A D-nek nagy pacsi, ezt odatették. Az, hogy az első félidő végén, benyelték azt a driveot, hát Istenem, az benne van. Viszont az egész meccsen engedett 13 pont, szép.
Az O is jó volt többnyire, Volt egy pár WTF, mint pl az amikor Brady egy pillanat alatt, nulla nyomás mellett földre dobta a labdát, miközben végig sem nézett a pályán. Egy opció volt a playben és az nem jött be?
Viszont JMD és az O coaching totál érthetetlen. Ilyen lefagyást.
Régebben Pécsen, amikor nagyon ment a PVSK csajoknak, Rátgéber beszélt mindig, ilyen mesterséges hullámvölgyről. Hogy azt ő rakja bele a meccsbe, mert akkor így kontrollálja a meccset. Kb. ez jutott eszembe a 28-38 közötti időszakról.
Gordon nem használata, is mire jó? Hogan év elején szar volt. Pár meccs óta kb. mindent megfog amit felé dobnak, de kb. kétszer néz felé meccsenként Brady. Pedig Edelman, Gronk, Gordon mellett, nyilván nem a DB1 figyel rá.
Látva ezt a meccset, ezt a keretet, nagyon fájó dolgokat kell itt meghozni év végén. Hall of Fame TE Gronk, de láthatóan közelít a vég. Olyan mintha a kedve is elment volna. Edelman is gyengébb, persze volt az eltiltás, de ő is 33 lesz jövőre. Brady 42 (20 TD, 8 int, Trubinskynek van ennyi és nem játszott az utóbbi 2 mecsen). Gordon nem tudom mennyire lesz itt opció, a többiek meg nem playmakerek. Van egy közepesnél jobb fal, meg 2 jobb RB. Ez jelenleg az O távolabbi kilátása.
Persze most megy az idei év és erre kell koncentrálni, de látva Gronkot, Edelmant és a tegnapi meccset ez a gondolat nagyon kikívánkozott belőlem.
zinedine5
Most, hogy kvázi sérülésmentes az O, minden emberre húzunk játékot, így kiszámíthatatlanabb. Igen, megszoktuk, hogy Gronk 6-8 labdát is kap egy meccsen és csinál 2 TD-t.
Viszont ha nem 100%-os (és tegnap ez látszott is), akkor minek erőltetni, főleg ha rengeteg a célpont. JE is megkapta a pár play-t, White is, Bőrfejt is elkezdtük használni (pedig első meccse), egy drive Gordonra volt felépítve, Sony tolja rendesen, Hogan kapott pár lasztit, Dorsett pedig még labdát sem kapott, ellenben Develin 2 TD-t futott.
Szóval szerintem ez egyfajta meccsen belüli rotáció - nem használjuk el az embereket, illetve sok sikert kívánunk a következő ellenfél DC-jének, mert annyira "kiszámíthatóak" vagyunk.
több mint 5 éve
A meccsről:A D-nek nagy pacsi, ezt odatették. Az, hogy az első félidő végén, benyelték azt a driveot, hát Istenem, az benne van. Viszont az egész meccsen engedett 13 pont, szép.
Az O is jó volt többnyire, Volt egy pár WTF, mint pl az amikor Brady egy pillanat alatt, nulla nyomás mellett földre dobta a labdát, miközben végig sem nézett a pályán. Egy opció volt a playben és az nem jött be?
Viszont JMD és az O coaching totál érthetetlen. Ilyen lefagyást.
Régebben Pécsen, amikor nagyon ment a PVSK csajoknak, Rátgéber beszélt mindig, ilyen mesterséges hullámvölgyről. Hogy azt ő rakja bele a meccsbe, mert akkor így kontrollálja a meccset. Kb. ez jutott eszembe a 28-38 közötti időszakról.
Gordon nem használata, is mire jó? Hogan év elején szar volt. Pár meccs óta kb. mindent megfog amit felé dobnak, de kb. kétszer néz felé meccsenként Brady. Pedig Edelman, Gronk, Gordon mellett, nyilván nem a DB1 figyel rá.
Látva ezt a meccset, ezt a keretet, nagyon fájó dolgokat kell itt meghozni év végén. Hall of Fame TE Gronk, de láthatóan közelít a vég. Olyan mintha a kedve is elment volna. Edelman is gyengébb, persze volt az eltiltás, de ő is 33 lesz jövőre. Brady 42 (20 TD, 8 int, Trubinskynek van ennyi és nem játszott az utóbbi 2 mecsen). Gordon nem tudom mennyire lesz itt opció, a többiek meg nem playmakerek. Van egy közepesnél jobb fal, meg 2 jobb RB. Ez jelenleg az O távolabbi kilátása.
Persze most megy az idei év és erre kell koncentrálni, de látva Gronkot, Edelmant és a tegnapi meccset ez a gondolat nagyon kikívánkozott belőlem.
több mint 5 éve
thats cuteamúgy van vkinek arról infója Thielen mégis mi a francot magyarázott?Azt olvastam, hogy Chung lent maradt, és az ápolás alatt volt idő visszanézni, hogy érdemes-e challengelni. Ez nem tetszett Thielennek.
ZERO_L
cspeti98
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
cspeti98
466
amúgy van vkinek arról infója Thielen mégis mi a francot magyarázott?Azt olvastam, hogy Chung lent maradt, és az ápolás alatt volt idő visszanézni, hogy érdemes-e challengelni. Ez nem tetszett Thielennek.
ZERO_L
több mint 5 éve
amúgy van vkinek arról infója Thielen mégis mi a francot magyarázott?tipp: szerintem azt mondhatta oda BB-nek, hogy nekünk fújnak
ZERO_L
több mint 5 éve
amúgy van vkinek arról infója Thielen mégis mi a francot magyarázott?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Nem tudom megérteni ezeket a meccs közbeni totális bullshit játékokat, játékhívásokat, 10-0-nál volt két driveunk ahol kis túlzással lezárhattuk volna a meccset, ha csak az egyiket végigvisszüknem működött a híres one-two punch (mi a faszom volt az a második félidős kezdés?), Gronkot baromi rossz így látni, hogy egy DB-n nem tud átmenni fél yardért, stb
aztán hirtelen a semmiből leteszünk két olyan driveot, ahol az egyáltalán nem gyenge Vikings védelem hozzá sem tud szagolni, ki érti ezt?
(Emerytől idén már megtanultam, hogy first half is overrated, de azért na 😀 )
védelem előtt meg abszolút le a kalappal... ez egy SB win kaliberű teljesítmény volt a srácoktól, ebben lehet bízni, ha PO-ra ezt sikerülne átmenteni sokkal nyugodtabban lennék a végső sikerrel kapcsolatban
több mint 5 éve
Yesss pozitív szezon,szép volt védelem (kivéve az első feles utolsó 2 percét) 😊Gordont nem használta Brady papa agyon,de abba a 2 percben varázsolt az ürge 😛
Thielen meg egy paraszt....bevallom ilyet még nem láttam NFL meccsen hogy HC-nak odamegy azt nekiáll szájalni egy játékos (edző személyétől függetlenül,ez illetlenség)
Szerkesztette: manuszka86
több mint 5 éve
Alapban elégedett vagyok, mert a D szépet alkotott, az O a meccs nagy részében megoldotta a dolgokat, de...-Gronk elkapása látszott, hogy nem volt meg, ahogy a 3. negyedben sikerült gyorsan elindítani a kérdéses helyzetben ott is az kellett
-mikor már majdnem vége volt a meccsnek, belementünk egy hülye dobásba, ahelyett, hogy futottunk volna
Ha odafigyelünk szerintem ez a meccs, már a 3. negyedben eldőlt volna. Viszont Gronk és Julian játéka nagyon rozsdás, szegény Gronknak mintha nyűg lenne minden egyes snap. Ráadásul 2 holdingot is fújtak ma rá...
Ilyen védelmet szeretnék Miami ellen is 😊
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/PFF/status/10678070910401044485/45/23,5
Egyre jobbak ezek a számok!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Ahhoz képest hogy a szezon elején mennyire szívtuk a YAC-ket, kezd a védelem ilyen szempontból helyreállni "Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A következő 3 meccs kb el is dönti mit várhatunk a csapattól. Ha véletlenül 2 vereség jönne, akkor a PIT meccs nem a kiemelésünkről fog majd szólni, hanem, hogy PO-ba jutunk-e. A Miamit - az elmúlt évek tapasztalatai - alapján sajnos nem mondanám országos 2-esnek, de tényleg jó lenne ha azzal a meccsel már tuti lenne a csoportgyőzelem.ez nagyon nincs így, ha az utolsó két hazait behúzzuk, akkor legrosszabb esetben 10-6
NB2
azt nem látom, hogy a halak az összes meccsüket behúznák, úgyhogy még mennek a Vikingshoz, akik kőkemény harcban lesznek PO-ért
de ha össze is hoznák ezt a bravúrt, akkor is a tie-breakerek miatt azaz mi erősebb csapatokat vertünk meg, nálunk az előny
mi KC, CHI, HOU, IND(ha addig még felturbózzák a mérlegüket, mert könnyű a sorsolásuk), ezzel szemben a Miaminak csak a Bears és max a Vikings tudja felturbózni a "Strength of victory" kitételt, a Raiders elleni győzelem meg éppen lehúzza ezt
Burkhead-et aktiváltuk, Matt Tobin ment.hány meccs alatt fog kiesni agyrázkodással?
April Wine
over/under 2,5 meccs
több mint 6 éve
A következő 3 meccs kb el is dönti mit várhatunk a csapattól. Ha véletlenül 2 vereség jönne, akkor a PIT meccs nem a kiemelésünkről fog majd szólni, hanem, hogy PO-ba jutunk-e. A Miamit - az elmúlt évek tapasztalatai - alapján sajnos nem mondanám országos 2-esnek, de tényleg jó lenne ha azzal a meccsel már tuti lenne a csoportgyőzelem.
több mint 6 éve
Szerintem behúzzuk. A Steelers ellen nem érzem elég erősnek a csapatot, de ilyenkor szoktak a srácok rácáfolni az emberre. 😊Én is ebben reménykedem. Bár az összes meccset nyerni kéne. Kéne a bye week és a hazai pálya előnye is.
jamaicababa
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
Sziasztok, Patriots ProShop visszakuldessel kinek milyen tapasztalata van?Sosenem elég nagy😉
(Bazi nagy a mez :/)
jamaicababa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Mire számítotok a Vikings ellen?Szerintem behúzzuk. A Steelers ellen nem érzem elég erősnek a csapatot, de ilyenkor szoktak a srácok rácáfolni az emberre. 😊
polonic
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Sziasztok, Patriots ProShop visszakuldessel kinek milyen tapasztalata van?(Bazi nagy a mez :/)
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Mire számítotok a Vikings ellen?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
April Wine
256
Burkhead-et aktiváltuk, Matt Tobin ment.
több mint 6 éve
és az utóbbi két évben így is összejött 2 SB... ha végig játszanak lehet 3-4 is összejött volna 😀 twitter.com/bostonsportsinf/status/1066740687369093121
több mint 6 éve
Na jó. Akkor majd januárban folyt köv.Hacsak el nem cseszik, akkor nyilván, mert PO lesz. (Sosem gondoltam volna, hogy eljön a nap, amikor szurkolni fogok a Denvernek meg a Coltsnak, ráadásul egyszerre. 😊 ) De ez a meccs nagy reményekre nem jogosít a rájátszást illetően. Szeretem a rózsaszín szemüveged, azt is, ahogy ma összefoglaltad a meccset, de idén a szezon nem a Patsről szól.
Wyatt
több mint 6 éve
Itt azért Patterson is játszott ma mindent: Returnert, futót, fullbacket, épp csak passzt nem adott. De még eljöhet az is, ha eljutunk a döntőig 😉
We are all PATRIOTS!