NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Reméljük kijön a Brady Bradyből
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Gyerekek. Igen, eddig 35–7 és 14–0 volt, és ott is rengeteget benne hagyunk, majdnem ráfáztunkMost viszont offense nem sokat tett meg azért, hogy ki lehessen elemezni, hátha ez segít 😀
Igen, eddig agyonnyertük a meccset, de csak 3–0, az szarul néz ki. De lefosom, csak nyerjünk.
Let's gooooooooooooooooooooo <3

több mint 6 éve
Ne bombazz itten a negativ hullamaiddal!ÖsszejönezDjerekek..Csaknagyonlassan..😊Ha a három FG megvan, akkor most két labdabirtokolás távolságban vagyunk. A félidei elemzésből meg nem mi jövünk ki jól mostanában.
kyobalu
Burkus
Ha meg bejon a 4&1 akkor jok vagyunk.
Beindul majd ez, ahogy a Falcons ellen is beindult.
Tobb jatekot kell megcsinalnunk! 😀
több mint 6 éve
ÖsszejönezDjerekek..Csaknagyonlassan..😊Ha a három FG megvan, akkor most két labdabirtokolás távolságban vagyunk. A félidei elemzésből meg nem mi jövünk ki jól mostanában.
kyobalu
több mint 6 éve
ÖsszejönezDjerekek..Csaknagyonlassan..😊igaz védelem nyeri a bajnokságot szokták mondani, nekem jó az is ha 3:0 marad 😊
kyobalu
több mint 6 éve
ÖsszejönezDjerekek..Csaknagyonlassan..😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Faszom faszom faszom
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Nem biztos, hogy 2x lesz szerencsénk. Ennyi hibàval nagyon nehéz lesz. Mondjuk ha neki megyünk 4.-re faxé nem futottunk inkàbb? TB is sokat hibàzik.
több mint 6 éve
védelem pipa eddig, az offense nagyon döcög, főleg ahogy szűkül a pálya úgy fogy el a tudomány, Minitron mellé kell még valaki
több mint 6 éve
Elpocsekolt lehetosegek egesz sora. Nagyon nagy kar ertuk.
több mint 6 éve
Eddig aggasztó az offense
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Remélem most már minden faszságot letudtunk az első negyedben 0-0 nál.
több mint 6 éve
nekem már görcsben a gyomrom 😀nem maradt más mint szurkolni teli torokból: LET'S GO PATS!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ha már nem is nézem, sajnos az álomdöntőbe egyesek belehuggyantottak, azért kivételesen:Go Pats! Sok sikert!

több mint 6 éve
Jó meccsnézést, jó szurkolást mindenkinek!#Everything We Got
#Beat LA

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Ha már a Rams topicban Rockyt próbálják felhasználni, akkor itt van a mi saját Rockynk 😀"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
www.facebook.com/TomBrady/videos/816953028652291/Ez ütős lett!!!
ervinator
Leeet's goooooo!!!
több mint 6 éve
Semmi gond, páratlan években Ti nyertek egy ideje 😊
több mint 6 éve
www.facebook.com/TomBrady/videos/816953028652291/Most majdnem beraktam ezek után pont ezt én is 😀
ervinator
De akkor már inkább Gomez kisasszony bölcs szavait

több mint 6 éve
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Ennek ellenére tartom, hogy csak egy használható backupot kerestek.A Brady six-ben Mariucci elmondta, hogy ők tudtak Bradyről a 49ers-nél. De ahogy mindenki más, ők is úgy gondolták, hogy fizikálisan nem elég az NFL-hez. Ráadásul igen: Nem a Wolwerinesből jönnek általában az NFL meghatározó irányítói. Én meg vagyok róla győződve, hogy a stábban egy percig is felmerül, hogy Bradyben több van egy backupnál, hamarabb elhozzák. De Kraft ráadásul ragaszkodott Bledsoehoz, fel sem merült akkoriban, hogy lecseréljék.Szerintem ő volt az akinek a combine-ra nem kellett volna elmenni és levetkőzni, akkor több eséllyel indul a drafton 😀
Kollega
4. számú QB lett amikor draftoltuk. Tudjuk hogy BB nem szeretek kettőnél többet tartani a rosteren, ez azért sokat elmond arról BB menyire értékelte hogy draftpicket adott érte.
Nomac
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Na srácok, adjunk új értelmet a Brady 6-nek 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
A Brady six-ben Mariucci elmondta, hogy ők tudtak Bradyről a 49ers-nél. De ahogy mindenki más, ők is úgy gondolták, hogy fizikálisan nem elég az NFL-hez. Ráadásul igen: Nem a Wolwerinesből jönnek általában az NFL meghatározó irányítói. Én meg vagyok róla győződve, hogy a stábban egy percig is felmerül, hogy Bradyben több van egy backupnál, hamarabb elhozzák. De Kraft ráadásul ragaszkodott Bledsoehoz, fel sem merült akkoriban, hogy lecseréljék.Szerintem ő volt az akinek a combine-ra nem kellett volna elmenni és levetkőzni, akkor több eséllyel indul a drafton 😀
Kollega
4. számú QB lett amikor draftoltuk. Tudjuk hogy BB nem szeretek kettőnél többet tartani a rosteren, ez azért sokat elmond arról BB menyire értékelte hogy draftpicket adott érte.