New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 2 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Nem tudom ki kinek szurkol a PO-ban, de nekem az LSU-s háttér miatt a Cinci nagyon rokonszenves, plusz van ott azért pár ex Szent is.
( Már akkor is csíptem őket amikor kinyirtak Brady esélyét a Brees rekord megdöntésére 😁)
Rajtuk kívül bárki aki a Rams ellen játszik rögtön nagy kedvenc lesz.

Szerkesztette: atapapa

több mint 2 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 479 — playoffs???
Isten éltesse a Kapitányt!

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Nagy pozitívuma eddig az offseason-nek, hogy D. Allen egyik edzőkereső csapat interjú-listáján sem szerepel... 😀
Rutin
Elvileg a raiders szeretné interjúztatni
peach
Mondjuk az fura lenne.
Gyurma Pappa
Olyan lesz a liga mint a mennyei 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
Nagy pozitívuma eddig az offseason-nek, hogy D. Allen egyik edzőkereső csapat interjú-listáján sem szerepel... 😀
Rutin
peach
+ Dolphinsnál is bedobták a nevét.

több mint 2 éve
adam77 New Orleans Saints 635
 fuzovelkifele.com/2022/01/ennyi-eroforrassal-vagnak-neki-a-csapatok-a-holtszezonnak/

Ne mondja nekem senki, hogy Loomis nem egy f*cking magician! 😀
A két grafikonból látszik, hogy már évek óta úgy köti a szerződéseket, valszeg minden játékossal, hogy azok könnyen átalakíthatóak legyenek, ezáltal mindig be tudjunk férni a sapka alá.

Most éppen, a cikk szerint, csak a szerződés-átalakításokkal -75m-ból akár +130m capspace is fogunk tudni csinálni.

Genius, na! 😀
Rutin
Dehogyis, se ő, se Howie nem tud semmit ès majd bedőlünk ès mind meghalunk 🥳🎉
dande
nagyon várjuk már hogy jöjjenek 😀
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 212 — Egyéb témák lakó
Rutin
peach
Mondjuk az fura lenne.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
 fuzovelkifele.com/2022/01/ennyi-eroforrassal-vagnak-neki-a-csapatok-a-holtszezonnak/

A két grafikonból látszik, hogy már évek óta úgy köti a szerződéseket, valszeg minden játékossal, hogy azok könnyen átalakíthatóak legyenek, ezáltal mindig be tudjunk férni a sapka alá.

Most éppen, a cikk szerint, csak a szerződés-átalakításokkal -75m-ból akár +130m capspace is fogunk tudni csinálni.

Genius, na! 😀
Rutin
Dehogyis, se ő, se Howie nem tud semmit ès majd bedőlünk ès mind meghalunk 🥳🎉
több mint 2 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021

Genius, na! 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Rutin

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
Jeff Irelandot a Bears szeretné meghívni.....
Kájzerszóze
Az előző tőlünk nyúlt ember is bevált a poszton 😀
atapapa
Az szerintem sem, de lehet nálunk jó helyen volt. Ez nem jó magyarázat 😀

több mint 2 éve
Kájzerszóze
Az előző tőlünk nyúlt ember is bevált a poszton 😀

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Imádom a korai offseasont....
Nálunk soha semmi hír. Elmegy SP és DA? Pedzegettek ilyeneket már, bár szerintem is az a valószínű, hogy maradnak.
Pénzünk sosincs.....
A Kapitány kommentátornak állt, ahogy Vilma is. Ők nem akarnak semmit tenni a csapatért vajon? Kell a pénz? Mindenütt a nagy családról van szó, akkor ez hol van?
Loomis varázsol majd a pénzekkel, mi meg várjuk a kész eredményt.
Sok értelme nincs okoskodni sem és fantáziálni sem.
WR kell, na pont le is sérült a srác, akit írtak hozzánk a mockban.
O-line mindig kell, az világos.
De mielőtt SP elhajózna, meg kellene próbálni egy QB prospectet is, padozzon 1-2 évet.
Book úgy tűnik nem vált be. Az idei év lesajnált QB poszton, nincs az a brutál hype, mint tavaly volt.
Pedig elég gyengék voltak az idei újonc QB-k.
Idén senki sincs elájulva senkitől, talán most lehetne egy ígéretes srácot szerezni...
FA-ra úgy sem lesz pénz, felőlem maradhat Winston egy-két évet, addigra talán a pénzügyek is rendeződnek.
Nem nézek NCAA-t, de tényleg olyan reménytelen mindenki idén?

több mint 2 éve
Amin gondolkodtam, hogy ha WR nem lesz megfelelő, akkor mindenképp a falat kell tuningolni. Nekem nem lenne lelkiismeretfurdalásom, ha Ruiz leülni és/vagy Peatet elcserélnénk, és húznánk futásblokkolásban elit G-ket, illetve hoznánk még egy fiatal Ingram hasonmás futót. Bírom Mark-t, de már nem a régi, egy szezon tuti nem bír ki, meccsenként 30-szor neki szaladva a falnak, de szerintem a mi új stílusunkhoz jobban illik egy run first mentalitás, amiben AK el fog fáradni/fogyni. Nem véletlen, hogy PFF-en 60 pontot sem ért el idén, ez a terhelés nem neki való. Jonesba beleláttunk az első meccs és a offseason alapján egy magas plafont, a sérülés meg a kihagyás ki tudja mit vett ki.

Szóval nem zárkóznék el egy futótól, akinek lehet adni 15-20 3-4 yardos cipelést egy meccsen, hogy még jobban kontrolláljuk az órát.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 2 éve
meglátjuk még milyen lyukakat ütünk addig a kereten hogy beférjünk a sapka alá 😀
és hogy kit halászunk az FA-n esetleg.
de igen, LT-ben rezeg a léc, akár marad TA, akár nem.

több mint 2 éve
- Williamst nem engedném el. Ha a kérdés hogy Armstead vagy Williams, akkor Williams, hiába fontosabb poszt Armsteadé. Armstead az elmúlt 6 szezonban 33 meccset hagyott ki, kvázi a meccsek harmadán nem játszik.
Williams pályafutás során összesen kevesebb meccset hagyott ki mint Armstead csak idén.
atapapa
Ez tény. De a fal jobboldala nagyon gyenge lenne úgy, hogy Hurst, Peat, mert ugye az egyértelmű, hogy a legjobb T mozog át balra. Szerintem ha nem lesz jövőre Armstead, akkor instant T az első kör nálam, és a 45. pick (ha meg lesz még addigra 😀 ) WR.

több mint 2 éve
reflektálva az elhangzottakra
- Adeboban én nagyon bízom, jellemző volt rá a make or brake attitűd, de egy év focit kihagyva újoncként kezdőben produkálni nem leányálom. Jó kis játékos lesz, főleg hogy ha a front7 továbbra is jó előtte.
- nálam a legnagyobb hiányposzt a WR. lehet hogy nyertünk meccseket sérült elkapóállománnyal, de ami most van az lófasz. semmi konzisztencia, valamelyik csinál 2 nagy játékot aztán jön három gagyi drop. Ha vissza is tér Thomas, WR vagy TE top3 szükség nálam.
- JW-t meg kell tartani, ez nem kérdés. Nem újraépítünk, hanem csak felújítunk, ennek az egyik alapja JW.
- Williamst nem engedném el. Ha a kérdés hogy Armstead vagy Williams, akkor Williams, hiába fontosabb poszt Armsteadé. Armstead az elmúlt 6 szezonban 33 meccset hagyott ki, kvázi a meccsek harmadán nem játszik.
Williams pályafutás során összesen kevesebb meccset hagyott ki mint Armstead csak idén.

De ebben a pillanatban a legfontosabb kérdés az edzői gárda megtartása mellett, hogy a 60 milliós pluszt a következő évi sapkában hogy hámozzuk le, állandóan ment a szerződésátalakítás a nagy neveknél, mekkora mozgástér maradt megúszni úgy a holtszezon elejét, hogy ne kelljen jó játékost kivágni csak a szerződése miatt.

több mint 2 éve
1/18 Matt Corral -t olvastam ma. Vagy WR.
Ha Winston maradt, jövőre mégrosszabb helyen húzunk.
Én megnézném ezt az újoncot, kezdhet padon, nem kell bevetni azonnal.

Vélemény a hozzáértéktől?
Kájzerszóze
Lényegtelen. Ez a védelem most van jó állapotban. A falban Onyemata, Jordan és Davenport is a liga elejéhez tartozik, Davis és Werner szintén. Lattimore, CGJ, Adebo és hát Williams is tolják, Jenkinsnek még van 1-2 év tankban, PJ élete formájában volt az idény második felében. Előbb-utóbb Davis is elhasználódik, Kwon ki tudja meddig bír egyben maradni, sorolhatnám.

A látszat ellenére a csapat win now módban van még mindig. Kétszer vertük a bajnokot, megvertük a NFC első seedet, két PAT-tal kaptunk ki a AFC első seedtől, COVID nélkül mosolyogva besétálunk a PO-ba, minden szarság ellenére. Nem azon kell töprengeni, hogy ki lesz 2025-ben a QB, hanem hogy mennyire lehet egyben tartani a csapatot, és hogy lehet összesakkozni egy olyan támadósort, amelyik nem veri meg magát meccseken keresztül, mint ahogy a Siemian vezette sor megverte magát.

Ezért tartom badarságnak a QB draftot. Vissza kell hozni Jamiest, ő épp kezdett beindulni, nem csak játékban, de vezérként is. MT visszatérése esetén is lehet, hogy WR-t húznék első körben, de egy esetleges Armstead távozás ezt instant felülírja, és ki kell venni a legjobb T-t. WR-ek nélkül 5-2-vel álltunk, sérült fallal 0-5-t mentünk...

több mint 2 éve
1/18 Matt Corral -t olvastam ma. Vagy WR.
Ha Winston maradt, jövőre mégrosszabb helyen húzunk.
Én megnézném ezt az újoncot, kezdhet padon, nem kell bevetni azonnal.

Vélemény a hozzáértéktől?

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 373
Hill-t mindennel is (kéz-láb-tor-potroh) megműtik az offseasonben.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Tippem' Michael Thomas az őszt már egy másik csapatban fogja kezdeni...
Rutin
A szerződése, az elmúlt másfél év viselkedése és a sérülései fényében erősen meglepődnék.
MC12
Így. Ha nem vonul vissza, akkor ő itt marad

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 373
Rutin
A szerződése, az elmúlt másfél év viselkedése és a sérülései fényében erősen meglepődnék.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
MT mar nem lesz Szent....
Grat a sracoknak! A Rams meg kapja be👻

több mint 2 éve
Rutin
Nagyon hülye vagy nagyon gazdag AFC partnert kell ehhez találni.