New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 2 éve
Cruyffista
3 349
Payton visszavonult.
több mint 2 éve
Lehet, hogy vki megkínálta Paytont egy mégnagyobb fizetéssel???Ugyan. Csak a pénz miatt elmenne, valahova random csapathoz, újrakezdeni mindent?
Mondjuk a Giantsra vagy a Bearsre tippelnék...
Rutin
Valószínűbb, amit Baggio ír, de az is simán lehet, hogy csak trollkodik. Vagy lehet, hogy simán csak tényleg fáradt.
Nem kell mindjárt a legrosszabb lehetőségen agyalni.
több mint 2 éve
Vagy épp jön róla szóló film és kell neki a hírverésTehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Most nem erről van szó, egyrészt túl hiteles források hozták le, másrészt maga a Saints tulaja erősítette meg, hogy Payton jelezte hogy gondolkodik a jövőjén és még nem adott választ.
Huwazze
atapapa
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Lehet, hogy vki megkínálta Paytont egy mégnagyobb fizetéssel???Mondjuk a Giantsra vagy a Bearsre tippelnék...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
Cruyffista
3 349
Tehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Most nem erről van szó, egyrészt túl hiteles források hozták le, másrészt maga a Saints tulaja erősítette meg, hogy Payton jelezte hogy gondolkodik a jövőjén és még nem adott választ.
Huwazze
atapapa
több mint 2 éve
18 éven felülieknek, szóval az idejáró trollkodó 11 évesek ne olvassák elÉpp nagyon vicces sztori zajlik a social média Twitter nevű poklában: Eli Apple kiírta, hogy nem tudja eldönteni, melyik szurkoló bázis a szarabb, a NY-i vagy a NOLA-i. Természetesen CGJ válaszolt neki 😀kicsit szleng a válasz, nem tudom, hogy kellene érteni pontotsan.
Boy watch yo mouth. You a pillow foreal 💯 https://t.co/GiSgrGaLpw
— Ceedy Duce. (@CGJXXIII) January 24, 2022
Gyurma Pappa
Mondjuk Apple nem szart írt, hanem hogy melyiket utálja jobban 😀 😀 😀 a kis paraszt 😀
Kájzerszóze
| A magyar megfelelője, hogy ő egy női nemi szerv, de abból a sokat használt fajta. Nem tudom szebben leírni |
több mint 2 éve
Épp nagyon vicces sztori zajlik a social média Twitter nevű poklában: Eli Apple kiírta, hogy nem tudja eldönteni, melyik szurkoló bázis a szarabb, a NY-i vagy a NOLA-i. Természetesen CGJ válaszolt neki 😀kicsit szleng a válasz, nem tudom, hogy kellene érteni pontotsan.
Boy watch yo mouth. You a pillow foreal 💯 https://t.co/GiSgrGaLpw
Gyurma Pappa
Mondjuk Apple nem szart írt, hanem hogy melyiket utálja jobban 😀 😀 😀 a kis paraszt 😀
több mint 2 éve
Épp nagyon vicces sztori zajlik a social média Twitter nevű poklában: Eli Apple kiírta, hogy nem tudja eldönteni, melyik szurkoló bázis a szarabb, a NY-i vagy a NOLA-i. Természetesen CGJ válaszolt neki 😀Boy watch yo mouth. You a pillow foreal 💯 https://t.co/GiSgrGaLpw
több mint 2 éve
Tűpontos: www.instagram.com/p/CZFEW-gFzxU/?utm_medium=copy_linkTehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Volt már ilyen 1-2 éve. A cikk is leírja, hogy általában nem veszi fel ilyenkor a telefont - legalábbis az újságíróknak ezt én teszem hozzá - és hogy senki nem tudja, mi jár a fejében ez biztos egyedül. Ebben viszont nem téved a cikk író 😊
Huwazze
atapapa
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 371
Tehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Volt már ilyen 1-2 éve. A cikk is leírja, hogy általában nem veszi fel ilyenkor a telefont - legalábbis az újságíróknak ezt én teszem hozzá - és hogy senki nem tudja, mi jár a fejében ez biztos egyedül. Ebben viszont nem téved a cikk író 😊
Huwazze
atapapa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Tehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Huwazze
több mint 2 éve
Hat ha csak egy dolgot tudtok mantrazni csolatassal, akkor ez van.Te kegyetlenül ostoba vagy 😂
Who Dat!!!
Marko16
több mint 2 éve
MC12
6 371
Azért a jövő évi sorsolás se easy way. Szerintem top 10 erősségben…
több mint 2 éve
Saints head coach Sean Payton has not committed to returning to New Orleans for '22 NFL season, from @RapSheethttps://t.co/B1oXCdvtiU pic.twitter.com/Eh5X59Kupn
— Around The NFL (@AroundTheNFL) January 23, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
MC12
6 371
Nem 😊 szívesen.Mikor mondtam olyat, hogy nem tortent meg a DPI? Mutass mar ra kerlek.Hihetetlen, hogy minden évben ilyenkor felbukkan legalább egy Rams-madár, és meggyőződéssel megpróbálja elmagyarázni, hogy valójában nem is az történt, ami történt..."Annak a csapatnak SB-be kellett volna mennie és azt meg kellet volna nyerje. Járt Breesnek az a gyűrű és ez a szarházi elvette tőle."Azt hogy teljesen feleslegesen túráztatod magad. Túl régen volt már, hogy felbosszants minket (engem biztosan), és annyira meg nem vagy jó troll, hogy olyat tudj mondani, ami tényleg idegesítő.
Ez akkor mit jelent, ha nem azt, hogy szerintetek alanyi jogon járt volna?
Marko16
Ennyit jelent.
Gyurma Pappa
Rutin
Csupan annyit mondtam, hogy a tuloldalon is rengeteg dolgot neztek el, amik osszesegeben ugyanolyan sullyal birnak.
Egyebkent a Saints mikor jatszik ma?
Marko16
több mint 2 éve
Egyebkent a Saints mikor jatszik ma?Jól megmondtad, biztos jó lehet neked, hogy az összes hszed annyi csak a fórumon, hogy ide írd a mocskolódásodat.
Marko16
több mint 2 éve
Marko16
77
Mikor mondtam olyat, hogy nem tortent meg a DPI? Mutass mar ra kerlek.Hihetetlen, hogy minden évben ilyenkor felbukkan legalább egy Rams-madár, és meggyőződéssel megpróbálja elmagyarázni, hogy valójában nem is az történt, ami történt..."Annak a csapatnak SB-be kellett volna mennie és azt meg kellet volna nyerje. Járt Breesnek az a gyűrű és ez a szarházi elvette tőle."Azt hogy teljesen feleslegesen túráztatod magad. Túl régen volt már, hogy felbosszants minket (engem biztosan), és annyira meg nem vagy jó troll, hogy olyat tudj mondani, ami tényleg idegesítő.
Marko16
Ennyit jelent.
Gyurma Pappa
Rutin
Csupan annyit mondtam, hogy a tuloldalon is rengeteg dolgot neztek el, amik osszesegeben ugyanolyan sullyal birnak.
Egyebkent a Saints mikor jatszik ma?
Szerkesztette: Marko16
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Hihetetlen, hogy minden évben ilyenkor felbukkan legalább egy Rams-madár, és meggyőződéssel megpróbálja elmagyarázni, hogy valójában nem is az történt, ami történt..."Annak a csapatnak SB-be kellett volna mennie és azt meg kellet volna nyerje. Járt Breesnek az a gyűrű és ez a szarházi elvette tőle."Azt hogy teljesen feleslegesen túráztatod magad. Túl régen volt már, hogy felbosszants minket (engem biztosan), és annyira meg nem vagy jó troll, hogy olyat tudj mondani, ami tényleg idegesítő.
Marko16
Ennyit jelent.
Gyurma Pappa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
MC12
6 371
Ilyen alapon bárki lehetne hc-bárhol mit számítanak a körülmények 😊 a másik oldalt majd fejleszti a dc/lb coach. Nem erről írtam.Fieldset majd fejleszti az oc/qb coach kombó. Ettől lehet hc allenNem tudom, mennyire vonzó az a HC állás. Kiörgedő védelem ahol sok FA lesz, kevés draft pick, Fields adott és az az O nem teng túl a klasszisoktól. Személy szerint oda valami O gurut képzelnék aki szerelmes a Fields-féle irányítókba, semmint egy D mágust, mert az még csakcsak elműködik, de Fieldsnek kell a fejlesztés.Dennis Allen jövő héten a Bearshez megy HC interjúra, nem örülnék finoman szólva sem ha távozna....szó sem lehet róla......
kapitnono
Kájzerszóze
MC12
peach
több mint 2 éve
Fieldset majd fejleszti az oc/qb coach kombó. Ettől lehet hc allenNem tudom, mennyire vonzó az a HC állás. Kiörgedő védelem ahol sok FA lesz, kevés draft pick, Fields adott és az az O nem teng túl a klasszisoktól. Személy szerint oda valami O gurut képzelnék aki szerelmes a Fields-féle irányítókba, semmint egy D mágust, mert az még csakcsak elműködik, de Fieldsnek kell a fejlesztés.Dennis Allen jövő héten a Bearshez megy HC interjúra, nem örülnék finoman szólva sem ha távozna....szó sem lehet róla......
kapitnono
Kájzerszóze
MC12
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
MC12
6 371
Nem tudom, mennyire vonzó az a HC állás. Kiörgedő védelem ahol sok FA lesz, kevés draft pick, Fields adott és az az O nem teng túl a klasszisoktól. Személy szerint oda valami O gurut képzelnék aki szerelmes a Fields-féle irányítókba, semmint egy D mágust, mert az még csakcsak elműködik, de Fieldsnek kell a fejlesztés.Dennis Allen jövő héten a Bearshez megy HC interjúra, nem örülnék finoman szólva sem ha távozna....szó sem lehet róla......
kapitnono
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Dennis Allen jövő héten a Bearshez megy HC interjúra, nem örülnék finoman szólva sem ha távozna....szó sem lehet róla......
kapitnono
több mint 2 éve
MC12
6 371
Szerintetek? Ezt én írtam nem a többiek, habár valószínűleg egyetértenek ezzel a fiúk-lányok de mégiscsak a pontosság kedvéért megjegyzem 😊"Annak a csapatnak SB-be kellett volna mennie és azt meg kellet volna nyerje. Járt Breesnek az a gyűrű és ez a szarházi elvette tőle."volt annyira felkavaró az eset, hogy nehéz legyen elengedni. ezen mit nem értesz? és azért merült fel, mert ma van az évfordulója. az elengedés része, hogy egy kicsit kesergünk rajta. engedd meg nekünk! senki nem mondja, hogy nekünk járt volna az sb win. a kapitány és az a csapat megérdemelte volna a döntőt, szerintünk. talán jobban meccsben lettünk volna, ahogy a brady és pats veréseinkre nézünk, mint ti, akiknek köze nem volt ahhoz a gyenge döntőhöz..Én meg azt nem értem, hogy ennyi év után miért nem engeditek el ezt a dolgot. Ráadásul jöttek azzal, hogy az az SB Win nektek járt volna, holott ez nem így működik, ráaadásul azt is készpénznek veszitek, hogy megnyertétek volna a döntőt. Nem értem miért?Gondolom abba kár belemenni, hogy kb. rajtad kívül a világon mindenki elismeri, hogy ez egy meccsdöntő call volt, amiből mondjuk 15-20 meccsenként van egy, de elnézett holding és társai meg meccsenként van 15-20.Gondolom a pillangóeffektusba kár belemenni, úgysem szeretnétek elismerni, hogy ha az elején befújják a delay of gameket, facemaskokat és egyéb büntetéseket teljesen más meccs alakul ki és máshogy érnek a végjátékhoz.A Saints oldalan elnezett 5 hibat is belinkelitek majd?Lehet hogy volt, de egyik sem olyan ami a meccs végét befolyásolta volna. Azt csak a Ramsnél nem fújták be, pont.
Marko16
kapitnono
Marko16
theramswire.usatoday.com/2019/09/12/rams-saints-robey-coleman-no-call-watch-times/
Konkrétan nem értelek, hogy az itt megtett 30 hozzászólásodból miért pazarolsz el itt erre a témára az összesnek a harmadát, és a maradékot meg arra, hogy parasztkodsz az eredménykövetőben.
Nyilván mindenkinek meg van a maga furcsa hobbija, én gyűjtöm a politika relikviákat, ugyanitt ha lenne valakinek határontúli népszavazásos plakátja, azt elfogadnám, hiányzik a gyűjteményemből
Gyurma Pappa
Marko16
adam77
Marko16
Ráadásul olyanfajta elvakult Saints szurkoló vagyok aki szerint az a gyűrű alanyi jogon is járt volna Breesnek aki szerintem a Goat és a Saints a valahavolt legjobb csapat az ismert és ismeretlen univerzumban 😊és egyébként az én autóm nagyobb mint a tiéd.